PDA

View Full Version : Rizespor - Galatasaray | STSL 23. Hafta

Nedvedmania
27.Şubat.2014, 13:49
http://img542.imageshack.us/img542/2782/46rc.png (http://img542.imageshack.us/i/46rc.png/)

urwrdskkn
27.Şubat.2014, 14:39
Büyük İhtimalle Rotasyon Uygulayacağımız Maçlardan Biri Olacak Rize Maçı

Chelsea Maçı Çok Zorlu Geçti Elimizde Geniş Bir Kadromuz Var Onu Değerlendirceğemiz Maç Bu Olabilir

Skor Konusunda Emin Değilim Ancak Ben Bu Maçta Ontiveroyu Görmek İhtimalimizin Olduğunu Düşünüyorum...

..JoaQuiN..
27.Şubat.2014, 14:46
Bu maçta Selçuk, Burak ve Drogba kesik yemeli artık..Umut tek forvet oynasın.Ontiveroyu ben de görmek istiyorum artık..

davidvilla
27.Şubat.2014, 14:54
rotasyon şart. çolak yekta gundogan bulut veysel gibi adamlar yuzde yuz oynamalı.
skor tabi ki önemli kazanmak lazım ama chelsea maçı baya efor sarfettik kazanamazsak da canları sagolsun.

byariff
27.Şubat.2014, 15:23
beraberlik kokusu var havada 1-1.

Banega
27.Şubat.2014, 15:24
Zorlanacağımızı düşünmüyorum.Rotasyon bence de yapılması lazım fakat en fazla 2-3 oyuncuyla sınırlı kalmalı.Aksi takdirde tecrübe eksikliğinden puan kaybı yaşayabiliriz ki, ligin en kritik haftalarındayız artık.

europeanconquer
27.Şubat.2014, 16:23
Maç ne olur bilmiyorum ancak kim oynarsa oynasın,zevk veren bir top oynayalım.

Kryptonite
27.Şubat.2014, 18:14
Rize inşallah maçı alacaktır kendini de bizi de rahatlatacaktır.Mancini de oyuncularını dinlendirmeyi düşünürse Rize için büyük fırsat.

Önder HOCA
27.Şubat.2014, 18:19
Léonard Kweuke geniş alan yakalara sıkıntı yaratabilir

benzema35
27.Şubat.2014, 18:25
Rotasyon yapsakta yeneceğimizi düşünüyorum .

caner485
27.Şubat.2014, 18:28
Fazla gollü bir maç olmaz rotasyon yapılacağı çok aşikar tek farklı galatasaray galibiyeti bekliyorum ben.

Fearless Coward
27.Şubat.2014, 18:32
Gol yemezsek kazanacağımız bir deplasman olacaktır. Chedjou bu maçta kesinlikle oynamalı keza Umut'ta öyle.

Redrum
27.Şubat.2014, 18:45
Rize iyi takım. Gol yemezsek kazanırız. Gol yersek çok zor.

aytekin79
27.Şubat.2014, 18:58
Fenerbahçe maçının skoruna göre takımın maça olan konsantrasyonu muhakkak değişecektir. Cumartesi Fenerbahçe'nin olası bir puan kaybı ile çok istekli Galatasaray göreceğimizi düşünüyorum. Ayrıca çok geniş bir kadro var kondisyon açısından sıkıntı yaşanacağını hiç sanmıyorum. Veysel , Umut , Emre , hatta belki sakatlığı geçen Hamit, Sabri , yarım devre yorulan Semih, Burdisso gibi oyuncularımız var yorgun olmayan yada az yorulan. O yüzden maç ne kadar kazanmak isteyeceğimize bakacaktır.

KaRaBükLü KraL
27.Şubat.2014, 19:05
Nasıl oynarsak oynayalım kaç kaç biterse bitsin kazanalım.Fenerbahçe'nin kaybı maçı şenlendirir.

TeNaciOUS MidFieLdeR
27.Şubat.2014, 21:10
her hafta ayni seyler, "fenerin macina gore isler degisir" :zuhaha

gs kazanir, 0-1 ya da 1-2 skor tahminim. tek farkli galibiyet bekliyorum.

uAburak89
27.Şubat.2014, 21:26
Gönlümden geçen 3 gollü bir galibiyet ama bu hayal tabii. Kadroyu hatta 18'i görene kadar tahmin yapmak zor. Umarım kazanırız ve Melo sarı kart görüp cezalı duruma gelir, çünkü cezasını içerideki maçta çekmesini istiyorum.

William Rookwood
27.Şubat.2014, 22:52
Çok fazla rotasyon yapacağımızı düşünmüyorum çünkü iyi bir takımın evinde oynayacağız ve deplasman karnemizde malum.

http://www.footballuser.com/formations/2014/02/943268_Galatasaray_SK.jpg

Redrum
27.Şubat.2014, 22:56
Rotasyonun tillahını yapmışsın :D Telles bence oynar veya Chedjou. Sneijder - Burak - Hajro olur ileride bence.

William Rookwood
27.Şubat.2014, 23:02
Rotasyonun tillahını yapmışsın :D Telles bence oynar veya Chedjou. Sneijder - Burak - Hajro olur ileride bence.

Bana kalsa ben yaparım çünkü bazı oyuncular çok yıprandı. :) Ama Mancini'yi geldiği şu zamana kadar tanıdıysam çok fazla oyuncuyu yedek bırakacağını düşünmüyorum. :)

TeNaciOUS MidFieLdeR
27.Şubat.2014, 23:09
@ William Rookwood

dedigin kadro biraz hafif kalmis gibi, sampiyonluk yarisindan vazgectim demek olur. tam kadro ile bile zor olacak bir mac icin boyle rotasyona gidilirse ancak 1 puan alinabilir. gerci deplasmanlarda as kadroyla da 1 puan aliyoruz sonucta, yedekler alsin bari de denilebilir.

Universal
27.Şubat.2014, 23:14
Düşmemeye oynayan bir Rize artık kolay maç kaybetmez kaldı ki kötü futbol oynamadıkları halde bu sıradalar.

TeNaciOUS MidFieLdeR
01.Mart.2014, 18:58
drogba rize kafilesinde yokmus.

Fearless Coward
01.Mart.2014, 19:02
Aynen onu yazmak için girmiştim ben de. Bence bu bir işaret yeneceğiz. :zuhaha

William Rookwood
01.Mart.2014, 19:05
İyi olmuş Drogba'nın alınmaması. Zaten bu tür deplasmanlarda yokları oynuyor, onun yerine daha faydalı oyuncuları oynatabiliriz. :)

TeNaciOUS MidFieLdeR
01.Mart.2014, 19:07
drogba degil de sneijderi keserdim sahsen, drogbanin varligi yetiyor sahada cogu zaman. sneijderin vurdumduymazligi daha cok zarar veriyor gsye bu deplasmanlarda.

Fearless Coward
01.Mart.2014, 19:07
Umut-Burak pressleriyle en kötü 1 gol buluruz yemezsek tamamdır. Belki Mancini bir sürpriz yapıp tek forvet oynar belli olmaz ama Umut böyle bir deplasmanda 11 çıkmalı zaten Chelsea maçında da geç aldı oyuna.

E.Cartman
01.Mart.2014, 19:21
drogba degil de sneijderi keserdim sahsen, drogbanin varligi yetiyor sahada cogu zaman. sneijderin vurdumduymazligi daha cok zarar veriyor gsye bu deplasmanlarda.

Bence asıl vurdumduymaz olan Drogba. Sneijder aslında gayet hırslı, çabalıyor fakat oynadığı bölge ve yardımlaşma eksikliği nedeniyle sürekli markaj altında kalıyor, bu nedenle de isteneni veremiyor.

TeNaciOUS MidFieLdeR
01.Mart.2014, 19:29
kafilede 7 yabanci var, sanirim kimi disarda birakacagini henuz kararlastiramadi mancini.

byariff
01.Mart.2014, 19:40
Mancini izzetin gonlunu alir ve izzetde 1 gol atar.

Muslera Veysel Semih Chedjou A.Telles Hajrovic Melo Yekta Selçuk Sneijder Burak

Nedvedmania
01.Mart.2014, 19:47

Sana Nihat Doğanın bir tweeti ile cevap vermek istiyorum :)

"@NihatDogan_ND: Drogba yuruse yeter,Sneijder topa vursa yeter,Mancini dursa yeter vb sozler,Omzu sarili Oynayan Bulent Korkmaz'in alin terine ihanettir.."

TeNaciOUS MidFieLdeR
01.Mart.2014, 19:53
drogba etkisini digerleriyle ayni kefeye koyamam ben. fener icin zamaninda alex neyse su anda drogba da gs icin oyle. dogrudan sonucu etkileyecek guce sahip saha icinde. zaten mac zamani kendiniz de gorebileceksiniz.

nannar
01.Mart.2014, 20:40
Drogba'nın kafilede olmamasına çok sevindim :) Eğer sezon sonuna kadar bizde kalacaksa daha hevesli olmalı. İnşallah yarın umut gündoğan ,emre çolak ,melo ,sneijder 4'lüsünü görürüz sahada

europeanconquer
01.Mart.2014, 21:56
Sneijder vurdumduymazsa takımda Melo'dan başka vurdumduyan(bende bilmiyorum ne anlama geliyor :n: ) yok.

Gncl1905
01.Mart.2014, 23:33
Sneijder'de iyi hırs var bence. Deplasmanlarda genel olarak sönüğüz sorun sadece Sneijder, Drogba olsaydı keşke.

Bugünkü maçta da gördük ki rakibimiz pek iyi gitmiyor. Deplasmanlarda iki takım da genel olarak kötü sonuçlar alıyor zaten ancak evindeki maçı Gençler'e karşı penaltıyla ancak kazanabildiler. Sakatları var, yeni yeni iyileşiyorlar; performansları ne kadar böyle sürer bilinmez ama şampiyon olmak istiyorsak artık hata lüksümüz yok zira önde olan onlar zaten. Bu deplasman maçını kazanmalıyız artık.

Kerem-19
01.Mart.2014, 23:36
Bu maçı kazanmamız lazım kesinlikle.Fener maçına kadar bize lazım olan seri galibiyetler.Seri-seri-seri

Namzet
01.Mart.2014, 23:47
Fenerbahçe'nin kazanmasından sonra Galatasaraylı oyuncuların üzerinde baskı olacaktır,Rizespor'da alt sıralardan kurtulmak için taraftarının önünde dirençli bir maç oynar diye düşünüyorum,beraberlik veya galatasaray galibiyeti bekliyorum

europeanconquer
02.Mart.2014, 00:16
Beraberlik ağır basıyor ama bizde Galatasarayız,ligde çıktığımız her maçı kazanmak zorundayız.

Yürüyedur Galatasarayım !

Nedvedmania
02.Mart.2014, 03:55
Yarın sabah Rize yolculuğuna çıkıyoruz. Hadi bakalım inşallah gülerek döneriz .

sananes
02.Mart.2014, 10:38
Rıza Çalımbay'ın Rize'sini hiç beğenmiyordum, yanlış bilmiyorsam Rıza Hoca gönderildi veya gitti zaten. Bakalım bu maçı izleyince göreceğim Rize'de birşeyler değişmiş mi? Ama Galatasaray'dan puan alabilecek kadar değişeceklerini sanmıyorum.

Rıza hoca'lı kötü halleri bile almıştı orası da ayrı ama :)

uAburak89
02.Mart.2014, 12:09
Drogba'nın olmayışına üzülen nadir kişilerdenim herhalde.

Burak'ı savunma arkasına kaçırmak ana plan olacak gibi gözüküyor. Kadroyu merakla bekliyorum. Umarım sadece 3 olan deplasman galibiyeti sayımız bu maç ile artmaya başlar.

World Hollow o1
02.Mart.2014, 12:48
Tahmin yapması çok zor bir maç bence.
ŞL'den çıkmış bir GS deplasmanda 11 maçta 3 galibiyeti var güzel maç olacağını düşünüyorum iyi olan kazanır umarım.

Universal
02.Mart.2014, 12:49
Galatasaray seneye yerli kaleci bulması lazım. Muslera iyi kaleci; ama bu yabancı sınırlamasında kafadan 1 hak yiyor. Yabancı kaleci oynatan takımlar için büyük dezavantaj.

davidvilla
02.Mart.2014, 13:08
Sana Nihat Doğanın bir tweeti ile cevap vermek istiyorum :)

"@NihatDogan_ND: Drogba yuruse yeter,Sneijder topa vursa yeter,Mancini dursa yeter vb sozler,Omzu sarili Oynayan Bulent Korkmaz'in alin terine ihanettir.."

Belki de bu adamin hayatinda kurdugu en anlamli cumle olabilir bu, tarihe not dusmek lazim.

europeanconquer
02.Mart.2014, 15:57
Galatasaray seneye yerli kaleci bulması lazım. Muslera iyi kaleci; ama bu yabancı sınırlamasında kafadan 1 hak yiyor. Yabancı kaleci oynatan takımlar için büyük dezavantaj.

Bu yanlış bir düşünce bence,futbol 11 kişiyle oynanan bir oyun ve bu oyunun bana göre en önemli yeri kale.Muslera gibi bir kalecimiz varken,en iyi yerli kaleciler rakiplerimizde iken kaleye iyi bir yerli kaleci bulamayız.Muslera yokken kaybettiğimiz puanların haddi hesabı yok.Yerli kaleci yerine yerli stoper,yerli bek,yerli orta saha,yerli kanat veya yerli forvet almalıyız.Bu daha mantıklı olur.Muslera gibi bir kaleci varken yerlisini aramak saçma olur bence.

Kryptonite
02.Mart.2014, 16:05
Kweuke gününde olursa GS defansı çok zor anlar yaşar.Kweuke de +1 yazarı var.

uAburak89
02.Mart.2014, 17:19
Muslera ayarında yerli kaleci yok. Onur Kıvrak en yakın isim ama onu da almak oldukça zor.

TeNaciOUS MidFieLdeR
02.Mart.2014, 17:30
Muslera ayarında yerli kaleci yok. Onur Kıvrak en yakın isim ama onu da almak oldukça zor.

musleraya talip oldugu vakit, bilmiyorum var miydi ve ne kadar verilirdi, ama onuru almak icin gereken paradan fazlasi gecebilirdi elinize bence. hem en iyi yerli kaleciyi kaleye koymus olurdunuz hem de bir kisi kontenjan acilmis olurdu. onur olmasa bile hazirda tolga vardi, su sira onurla birlikte en iyi yerli kaleci tolga.

drogbanin olmamasi bence en buyuk eksi bu aksam gs icin. belki karsi cikacaksiniz ama yuruse yeter diyorum ben. 10 dakika maca asilsa neticeyi cevirebilen bir isim. burakla sac bas yolmaya devam gibi bu aksam gsli arkadaslar icin :D

E.Cartman
02.Mart.2014, 17:39
Muslera'nın yerini doldurabilecek yerli kaleci yok. Onur en yakın isim ancak o da yeterli değil. Bir kere Muslera kadar temiz ayaklı kaleci zaten 3-5 tane, diğer açılardan bakınca da Nando'dan iyisi Buffon, Casillas falan. 1 tane yabancı sınırı açıcaz diye Muslera gibi bir kaleciyi elden çıkartmanın anlamı yok. Muslera'dan önce gönderilebilecek bir ton adam var takımda. Hee ille de gitmek ister ve giderse de alınabilecek tek yerli Onur o ayrı mesele.

uAburak89
02.Mart.2014, 17:40
musleraya talip oldugu vakit, bilmiyorum var miydi ve ne kadar verilirdi, ama onuru almak icin gereken paradan fazlasi gecebilirdi elinize bence. hem en iyi yerli kaleciyi kaleye koymus olurdunuz hem de bir kisi kontenjan acilmis olurdu. onur olmasa bile hazirda tolga vardi, su sira onurla birlikte en iyi yerli kaleci tolga.

drogbanin olmamasi bence en buyuk eksi bu aksam gs icin. belki karsi cikacaksiniz ama yuruse yeter diyorum ben. 10 dakika maca asilsa neticeyi cevirebilen bir isim. burakla sac bas yolmaya devam gibi bu aksam gsli arkadaslar icin :D

Resmi olarak hiç teklif gelmedi demişlerdi. Dünya Kupasından sonra talibi olabilir ama, dünya çapında liste yapılsa ilk 10'u zorlar diye düşünüyorum. Taffarel ile çalışarak da geliştirdi kendisini. Zaten giderse bizimkiler ne yapıp edip Onur'u almaya çalışırlar, başka alternatif yok.

Drogba konusunda da katılıyorum, hava toplarında etkili, rakip savunmalar için her zaman tehdit, eskisi gibi olmasa da patlayıcı özelliği var hala. Arayacağımız kesin ama Mancini'ye de hak veriyorum, adam her maç oynuyor, dinlenmesi gerek. Sonuçta Chelsea maçı için ufak da olsa bir ihtimal var ve Drogba kesinlikle şart.

Burak'tan ziyade Sneijder kanser edebilir bizi çünkü onun dilinden en iyi anlayan isim olan Drogba olmayacak. Burak çabalıyor en azından, sürekli deniyor en uçta oynadığı zaman. Bitiriciliği üst seviyede olsa daha iyi yerlerde olurdu zaten, onun olayı bu.

İlk golü atmamız ve sonrasında oyunu rakip alanda oynamaya çalışmamız şart, aksi takdirde puan kaybı çok olası.

jevox06
02.Mart.2014, 18:01
Muslera şuan dünyadaki en iyi kalecilerden birisi. Onun yerini doldurabilecek bir kaleci yok şuan. Ne yerli ne yabancı. Muslera emekliliğine kadar bizde kalsın. Maceraya gerek yok.

Bu maçta ilk yarı koparamazsak beraberlik olası gibi. Ama ben galibiyet bekliyorum. Hatta Burak yazar bir tane. Bir de artık Selçuk'tan bu maç iyi bir futbol bekliyorum. Gollü bir karşılaşma olur. Ama biz alırız inşAllah.

Banega
02.Mart.2014, 18:02
Resmi olarak hiç teklif gelmedi demişlerdi. Dünya Kupasından sonra talibi olabilir ama, dünya çapında liste yapılsa ilk 10'u zorlar diye düşünüyorum. Taffarel ile çalışarak da geliştirdi kendisini. Zaten giderse bizimkiler ne yapıp edip Onur'u almaya çalışırlar, başka alternatif yok.

Drogba konusunda da katılıyorum, hava toplarında etkili, rakip savunmalar için her zaman tehdit, eskisi gibi olmasa da patlayıcı özelliği var hala. Arayacağımız kesin ama Mancini'ye de hak veriyorum, adam her maç oynuyor, dinlenmesi gerek. Sonuçta Chelsea maçı için ufak da olsa bir ihtimal var ve Drogba kesinlikle şart.

Burak'tan ziyade Sneijder kanser edebilir bizi çünkü onun dilinden en iyi anlayan isim olan Drogba olmayacak. Burak çabalıyor en azından, sürekli deniyor en uçta oynadığı zaman. Bitiriciliği üst seviyede olsa daha iyi yerlerde olurdu zaten, onun olayı bu.

İlk golü atmamız ve sonrasında oyunu rakip alanda oynamaya çalışmamız şart, aksi takdirde puan kaybı çok olası.

Kişiden kişiye değişir ama, Muslera ilk 10'u zorlamaz, rahatlıkla girer bence :)

TeNaciOUS MidFieLdeR
02.Mart.2014, 18:11
marketteki en degerli 20 kaleci, buffon yas sebebiyle listenin disinda kalmis sanirim.
onur da gayet iyi bir yerde, yerli olmasi da baska bir artisi. muslera ve onur arasindaki farki fazla abartiyorsunuz.

http://img713.imageshack.us/img713/8906/p06t.png

yalniz farkettim de onuru iyi pazarlayabilse trabzonspor ihya olur, duzluge cikar :D

Walter Sakana
02.Mart.2014, 18:20
Market değeri bir çok faktöre göre belirlenen bir şey. Yaş, senelik ücret, sözleşmenin kalan süresi, oynadığı lig ve takım vs...vs... Oyuncular arasında kıyaslama yapmak için kullanmak pek mantıklı gelmiyor bana.

byariff
02.Mart.2014, 18:29
Sirugu , akinffev , patricio Leno , david de gea , Joe hart , bizim muslera bunlardan daha iyi bence

onur ile muslera arasindaki fark ise yan toplar... muslera yan toplarda daha iyi onura gore

neyse maca gelelim cok zor mac olucak 0-0 yada 0-1 kazaniriz.

TeNaciOUS MidFieLdeR
02.Mart.2014, 18:45
Market değeri bir çok faktöre göre belirlenen bir şey. Yaş, senelik ücret, sözleşmenin kalan süresi, oynadığı lig ve takım vs...vs... Oyuncular arasında kıyaslama yapmak için kullanmak pek mantıklı gelmiyor bana.

oyle tabi ama bu da bir faktor oyle degil mi, onurun kara kasi kara gozu etmiyor herhalde 11M avro. bunlar kalite acisindan birbirine yakin kaleciler, zaten en pahali olmalari da bunu acikliyor. siralama farkli olabilir ama asagi yukari durum bu zaten. onurun populeritesi daha fazla olsa belki ilk 5te olurdu deger olarak da, ona ragmen cok itibarli bir yer edinmis listede.

William Rookwood
02.Mart.2014, 18:48
Yıllardan beri ÇAYKUR Rizespor olarak görmeye alışmıştım Rize'yi. Şimdi ÇAYKUR gidince biraz garipsedim. :D

Walter Sakana
02.Mart.2014, 19:18
oyle tabi ama bu da bir faktor oyle degil mi, onurun kara kasi kara gozu etmiyor herhalde 11M avro. bunlar kalite acisindan birbirine yakin kaleciler, zaten en pahali olmalari da bunu acikliyor. siralama farkli olabilir ama asagi yukari durum bu zaten. onurun populeritesi daha fazla olsa belki ilk 5te olurdu deger olarak da, ona ragmen cok itibarli bir yer edinmis listede.

Tabi ben onu yazarken Onur ile Muslera arasında dağlar kadar fark var iddiasıyla yazmadım. Onur konusunda sana katılıyorum hatta Muslera'yı çok sevmeme karşın Onur gelecekse ve Trabzondaki performansını devam ettirecekse yok demem. Mevcut yabancı kuralı devam edecekse mantıklı olur. Diğer yandan Eray'ın da üstüne düşülür ve şans tanınırsa iyi bir kaleci olabileceğine inanıyorum.

europeanconquer
02.Mart.2014, 19:20
Tabi ben onu yazarken Onur ile Muslera arasında dağlar kadar fark var iddiasıyla yazmadım. Onur konusunda sana katılıyorum hatta Muslera'yı çok sevmeme karşın Onur gelecekse ve Trabzondaki performansını devam ettirecekse yok demem. Mevcut yabancı kuralı devam edecekse iyi bile olur hatta. Diğer yandan Eray'ın da üstüne düşülür ve şans tanınırsa iyi bir kaleci olabileceğine inanıyorum.

Eray kendisini Muslera varken gösteremez,gelecek yıl düzenli oynayabileceği bir kulübe kesinlikle kiralık gitmesi gerekiyor.

byariff
02.Mart.2014, 19:26
ilk 11imiz

Muslera, Veysel, Semih, Chedjou, Telles, Yekta, Selçuk, Melo, Sneijder, Umut, Burak

Banega
02.Mart.2014, 19:28
ilk 11imiz

Muslera, Veysel, Semih, Chedjou, Telles, Yekta, Selçuk, Melo, Sneijder, Umut, Burak
Kadro gayet iyi bence.Bir terslik olmazsa kazanırız bugün.

Walter Sakana
02.Mart.2014, 19:28
Çok güzel bir kadro, 3-0 gibi bir skor bekliyorum.

Yedek yabancı kim?

William Rookwood
02.Mart.2014, 19:30
Kadroyu çok beğendim. Son zamanlarda formda olan oyuncularda ilk 11'de yer bulmuş kendine. Bu maçta çok daha hırslı ve güzel bir futbol bekliyorum.

Walter Sakana
02.Mart.2014, 19:31
Bu gönlünden geçen kadro mu yoksa :D hiçbir yerde göremedim

byariff
02.Mart.2014, 19:36
yok abi resmi 11 ajanslara dusmeden yazdik :p :D :D

buda yedeklerimiz

Ufuk-Ceyhun-Hajrovic-Emre-Sabri-Koray- Berk İsmail

europeanconquer
02.Mart.2014, 19:40
Umut'un golü var,yazın bir yere.

grkm33
02.Mart.2014, 19:40
Hajrovic 'i ilk 11 bekliyordum gönlünü alması için :)

Walter Sakana
02.Mart.2014, 19:46
yok abi resmi 11 ajanslara dusmeden yazdik :p :D :D

buda yedeklerimiz

Ufuk-Ceyhun-Hajrovic-Emre-Sabri-Koray- Berk İsmail

Ha iyi o zaman. ben de resmi skoru yazdım 3-0 :D

gerçekten takım bugün sezonun en iyi futbolunu oynayacak gibi hissediyorum.

ReaList
02.Mart.2014, 19:47
Rize tehlikeli bir takım. Sadece Kweuke üzerinden konuşulmuş ama bir o kadar top tekniği yüksek ve oyuna hız kazandıran Cernat ve Lua Lua'dan bahsedilmemiş. Bu oyuncular da sahada olması durumunda skora oynayacak isimler olacak. Keza Engin Baytar ve Hurşut Meriç'te etkili isimler. Tabi bazı isimler sakatmış kim çıkar bilmiyorum ama bu saydığım isimler kontra futbolda etkili olacak isimler.

Keza devre arası transferi Deniz Kadah da enteresan bir oyuncu. Futbol hayatının büyük bir bölümünü Almanya'da geçiren Deniz'in ister istemez futbol tekniği yüksek oluyor. Yurt dışında bizim ligdeki gibi fiziğe dayalı bir futbol olmadığından futbolcular topla daha çok haşır neşir. Deniz bu bakımdan kaliteli. Üst düzey bir oyuncu değil ama eğer Galatasaray az adamla yakalanırsa çok tehlikeli bir isim olacaktır.

Rize orta alanında Kıvanç, Sercan, Ludovic Sylvestre, Liban Abdi gibi ayağa top yapan isimler mevcut. Bu oyuncuların ortak özelliği orta alanda kısa pasa dayalı oyunu iyi uygulamaları.

Savunmaya baktığımız zaman formdan düştüğü için yedeğe çekilen Ali Adnan'ın tekrar hazır olduğunu, Fizik kuvvetleri yerinde olan Oboabona ve Viera'nın savunma arkasına atılacak toplarda Burak'ın etkinliğini düşürebilecek potansiyelde oyuncular olduğunu görüyoruz.

Kalede ise Serkan Kırıntılı var. Değişken bir kaleci. Refleksleri kuvvetli ama sanki bir şeyler eksik (:

Kısacası Rizespor dengeli bir kadroya sahip. Her ne kadar bir Galatasaray etmese de boyunun ölçüsünü bilmesi durumunda bu maçtan puan ya da puanlar almaya müsait. Bakalım nasıl bir mücadele olacak?

TeNaciOUS MidFieLdeR
02.Mart.2014, 19:53
hakkaniyetli bir kadro olmus gsde. yekta ve veysel guzel secimler. umut da banko gibiydi zaten drogbanin olmadigi kadroda. chedjounun formu devam edecek mi bakalim. yedeklerden de hamle imkani var, guzel kadro.

William Rookwood
02.Mart.2014, 19:54
Rizespor'un mevcut kadrosu bence şuan bulundukları sıralamayı haketmiyor. Ligin kadro bakımından en kaliteli 5-6 takımından biri Rizespor.

Walter Sakana
02.Mart.2014, 19:55
@baldemir

Kesinlikle öyle de o saydığın oyuncuların takım oyununa ne kadar yatkın oldukları önemli olan. Dengesiz bir takım çünkü oyuncuları öyle. Başta Serkan, Lua Lua,, Hurşut gibi isimler bir maç muazzam oynayıp öteki maç amatör takım topçusuna dönüşebiliyorlar. Bugün inşallah patlama yapacakları güne denk gelmez :)

William Rookwood
02.Mart.2014, 20:18
ÇAYKUR RİZESPOR İLK 11
Serkan, Koray, Viera, Görkem, Ali Adnan, Aykut, Kıvanç, Kağan, Cernat ve Ali Abdi Deniz.

GALATASARAY İLK 11
Muslera, Veysel, Semih, Chedjou, Telles, Selçuk, Yekta, Melo, Sneijder, Umut ve Burak.

jevox06
02.Mart.2014, 20:33
Bu Rize'yi kesin olarak yenmemiz lazım. Kadromuz çok iyi. Gol yemeden bir galibiyet istiyorum. Deplasmanlarda dökülen isimlerin olmayışı sayesinde bu maça kesin gözüyle bakıyorum.

TeNaciOUS MidFieLdeR
02.Mart.2014, 20:33
mac baslamadan 70 mesaji gecti konu :n:

Fearless Coward
02.Mart.2014, 20:35
Handikaplı yeneriz bence bu kadroyla.

ReaList
02.Mart.2014, 20:52
Rize'nin 11'i ilk yarı maçı tutmaya yönelik kurulmuş bir 11. Sanırım 2. yarıya maçın dengede gitmesi durumunda önde basacak adamları sahaya sokarak olası kontralardan yararlanmaya çalışacaklar. Galatasaray ilk yarıda gol ya da goller bulursa bu maç başımı alır gider aksi halde Rize'nin planı tutar ve çanlar Galatasaray için çalar (: İki takıma da başarılar.

eng1n
02.Mart.2014, 20:57
Polemik yaratmak istemiyorum da Uğur Tütüneker kötü kadro çıkarmış sanki, Sercan, Eren, Kweuke , Sylvestre ve Sezer yedekte. Anlam veremedim.

TeNaciOUS MidFieLdeR
02.Mart.2014, 20:58
Rize'nin 11'i ilk yarı maçı tutmaya yönelik kurulmuş bir 11. Sanırım 2. yarıya maçın dengede gitmesi durumunda önde basacak adamları sahaya sokarak olası kontralardan yararlanmaya çalışacaklar. Galatasaray ilk yarıda gol ya da goller bulursa bu maç başımı alır gider aksi halde Rize'nin planı tutar ve çanlar Galatasaray için çalar (: İki takıma da başarılar.

rize 11i bir garip, golu pek dusunmemis tutuneker. kweuke sercan lua lua gibi isimler yoklar. yedekler full atak oyuncu. (:

Esssteban
02.Mart.2014, 21:06
Polemik yaratmak istemiyorum da Uğur Tütüneker kötü kadro çıkarmış sanki, Sercan, Eren, Kweuke , Sylvestre ve Sezer yedekte. Anlam veremedim.

Sankisi yok hocam. Kadroya bak şaka gibi..

CocukMenajer
02.Mart.2014, 21:12
Ugur tutunekerin Konyaspordan gitmesinde katkisi olan herkesten Allah razi olsun

Night_Mare17
02.Mart.2014, 21:15
Umut Bulut amatör lig topçusu

uAburak89
02.Mart.2014, 21:21
Burak, Melo, Sneijder çok istekli.

Sneijder güzel ara pası attı, Burak zoru deneyip atamadı golü. Soluna vursa goldü muhtemelen.

Homer J.S
02.Mart.2014, 21:22
Ugur hoca bir cok futbol insanini cebinden cikaracak ahlakta bi adam aklinizdan cok yanlis seyler geciriyosunuz, ayiptir.

uAburak89
02.Mart.2014, 21:24
Umut ve Selçuk maçta değiller herhalde. Selçuk zaten uzun zamandır kötü de, Umut saçma sapan faul bekliyor sürekli, hakeme bakıyor. Muslera bile dayanamadı tepki verdi.

footballer33
02.Mart.2014, 21:28
Ek olarak Lua Lua kadroda yok, tam da kontra atak oynanacak bir maçta. Ç.Rize'nin bugün puan alması bile sürpriz olur.

CocukMenajer
02.Mart.2014, 21:32
Selcuk dinlenmeli artik

uAburak89
02.Mart.2014, 21:34
Burak Yılmaz ve Veysel'in anlaşmazlığı yine golden etti. Drogba olmayınca top tutamıyoruz, pozisyon bulmak zorlaşıyor, bulduklarımızı da atamıyoruz. Gidişat iyi değil.

Önder HOCA
02.Mart.2014, 21:41
viera nın kartı saçma

ReaList
02.Mart.2014, 21:42
Bizim ülkede sevmediğim en önemli şeylerden biridir şu; Hayalperestliğimize dayalı ön yargılarımız. Uğur Tütüneker Galatasaraylı olabilir, Galatasaray'da oynamış olabilir, Galatasaray için canını verecek kadar bir sevgisi bile olabilir ama bu onun ekmek yediği yere ihanet edeceği anlamına gelmez. Ne Galatasaray Rize'yi yenerse şampiyon olur ne de Uğur Tütüneker hediye edeceği 3 puanla göklere çıkar.

Bu sadece bu maçla ya da Uğur Tütüneker ile alakalı değil. Şu hakem tetikçi, bu oyuncu bilerek oynamıyor, bu Federasyon bilerek bunu yapıyor vs bu yargıları taşıyan her görüş benim neznimde bir hakarettir, küfürdür. Bu yüzden laflarımızın nereye gideceğine dikkat edelim.

Bana göre mevcut bu durum taktiksel bir harekettir. Şuana kadar da takır takır işliyor. Galatasaray golü bulamadıkça daha önde basacak ve geride açık verecektir. Şuan Deniz ve diğer oyuncular savunmayı yıpratıyor. İkinci yarı da skor böyle devam eder, Aynı oyun sahada olursa yedekten girecek oyuncularla maçı alıp götürecek olan Rize olur. Şuan planlarının tutmasının tek şartı maçın uzun bir dengede gitmesi.

Homer J.S
02.Mart.2014, 21:43
Bizim ülkede sevmediğim en önemli şeylerden biridir şu; Hayalperestliğimize dayalı ön yargılarımız. Uğur Tütüneker Galatasaraylı olabilir, Galatasaray'da oynamış olabilir, Galatasaray için canını verecek kadar bir sevgisi bile olabilir ama bu onun ekmek yediği yere ihanet edeceği anlamına gelmez. Ne Galatasaray Rize'yi yenerse şampiyon olur ne de Uğur Tütüneker hediye edeceği 3 puanla göklere çıkar.

Bu sadece bu maçla ya da Uğur Tütüneker ile alakalı değil. Şu hakem tetikçi, bu oyuncu bilerek oynamıyor, bu Federasyon bilerek bunu yapıyor vs bu yargıları taşıyan her görüş benim neznimde bir hakarettir, küfürdür. Bu yüzden laflarımızın nereye gideceğine dikkat edelim.

Bana göre mevcut bu durum taktiksel bir harekettir. Şuana kadar da takır takır işliyor. Galatasaray golü bulamadıkça daha önde basacak ve geride açık verecektir. Şuan Deniz ve diğer oyuncular savunmayı yıpratıyor. İkinci yarı da skor böyle devam eder, Aynı oyun sahada olursa yedekten girecek oyuncularla maçı alıp götürecek olan Rize olur. Şuan planlarının tutmasının tek şartı maçın uzun bir dengede gitmesi.

Objektif olmak bunu gerektiriyor. Bir takimi tutmadan once futbolsever olmak daha onemli.

Banega
02.Mart.2014, 21:45

Yapılabilecek en objektif ve doğru yorum.

Unsal123
02.Mart.2014, 21:46
Beyler bu 5. ve 6. hakemler ne işe yarıyor bi söyler misiniz ? Allah aşkına.

William Rookwood
02.Mart.2014, 21:48
Sadece futbolda değil ki siyasette de bu yapılıyor. Zaten ülkenin genelinde bir kaos olduğu için herkes paranoyaklaşıyor. Herhangi bir hatalı kararda önümüzü kesmeye çalışıyorlar, bizi engelliyorlar diye art niyet aranıyor. Yıllardan beri bu ligi izliyoruz, Anadolu kulüplerinin %85'i bu futbol anlayışı ile oynuyor. Şuan Rize'nin çıkardığı kadro ve oynadığı futbol defans-kontra üzerine.

CocukMenajer
02.Mart.2014, 21:50
Uğur Tütüneker Konyaspor-Galatasaray maçında ileride basan bir taktikle çıkmıştı ve yanlış hatırlamıyorsam maç 1-0 dan 2-1 olmuş kaybetmişti Konya bu yüzden defansif çıktı diye düşünüyorum.

Gncl1905
02.Mart.2014, 21:52
Genel olarak sıkıcı bir ilk yarı oldu. Burak'ın net pozisyonu ve Veysel'in Burak'la anlaşamayıp kaçırdığı bir pozisyon var. Rakibin kontraları da zaman zaman etkiliydi neyse ki net pozisyon olmadan iyi kesti bizim defanslar. Umut sahada varlığı yokluğu bir, bari Hajrovic girse de gözümüz teknik bir adam görse. İleride de daha iyi top tutarız belki topu ayağında tutmayı başarabilen bir adamla.

TeNaciOUS MidFieLdeR
02.Mart.2014, 21:52
Beyler bu 5. ve 6. hakemler ne işe yarıyor bi söyler misiniz ? Allah aşkına.

top cizgiyi gecti mi gecmedi mi icin sahadalar, oyle bir pozisyon olursa gorebilecekleri de muamma. onun disinda etkinlikleri sifir. ben olsam kale cizgisine bakarim sadece, gol oldugunda rapor ederim. tamamen pasifize edilmisler bizim ligde.

William Rookwood
02.Mart.2014, 21:58
Rizespor'un kadrosunda hızlı oyuncular var. Bizim ilk 11'imizde hızlı ataklara çıkacak tek oyuncu Telles. İkinci yarı Umut'un yerine Hajrovic'in girmesi lazım.

byariff
02.Mart.2014, 22:01
ilk yariyi izleyemedim ama penaltimiz verilmemis diyorlar dogrumu ?

Nocna Mora
02.Mart.2014, 22:02
Burak ve Selçuk sene sonunda satılmalı. Takımın el freni konumundalar.

ilk yariyi izleyemedim ama penaltimiz verilmemis diyorlar dogrumu ?

Değil. Penaltılık bir şey yok.

IcedEarth
02.Mart.2014, 22:04
Burak ile Umut ileride kara delik gibiler şu anda, bu ikiliye giden hiçbir top olumlu kullanılamadı şu ana kadar.

Bu ikisi dışında Veysel ve Selçuk şu ana kadar kötü gözüken isimler. Haftaya Selçuk yok, biraz dinlensin bakalım.

Telles'i çok beğeniyorum. Müthiş bir kesici, hücumlara da çok iyi katılıyor. Biraz da güçlenirse harika bir sol bek olacak.

Sneijder de çok çalışıyor, ama çevresi kötü. Boşa gidiyor resmen.

Melo yerine normal fizikli bir oyuncu olsaydı orada şimdiye sakatlanmıştı. İnanılmaz faul kazandırdı, ama bu avantajı pek iyi kullanamadık şimdiye kadar.

CocukMenajer
02.Mart.2014, 22:09
Penaltı değil eli arkada zaten

Universal
02.Mart.2014, 22:10
Lig bir ileri bir geri gidiyor her hafta. :D

Şaka maka bir yana Rize olduğu yeri hiçbir zaman hak etmedi demiştim. Bu maçta da belli olmaz.

İlk yarıyı izlemedim sanırsam tartışmalı pozisyonlar var.

Fearless Coward
02.Mart.2014, 22:12
Arkadaş artık kazanalım 1 deplasmanda da yahu.

IcedEarth
02.Mart.2014, 22:16
İlk yarıyı izlemedim sanırsam tartışmalı pozisyonlar var.

Pek yoktu bence. 55. dakikaya girdiğimiz şu dakikalarda hakemi beğendim ben.

Unsal123
02.Mart.2014, 22:16
top cizgiyi gecti mi gecmedi mi icin sahadalar, oyle bir pozisyon olursa gorebilecekleri de muamma. onun disinda etkinlikleri sifir. ben olsam kale cizgisine bakarim sadece, gol oldugunda rapor ederim. tamamen pasifize edilmisler bizim ligde.
Abi yararları yok bari zararları olmasın gereksizler.

byariff
02.Mart.2014, 22:17
Selcuk inan... guzel el freni.

Namzet
02.Mart.2014, 22:20
Chedjou yine attı 1-0

uAburak89
02.Mart.2014, 22:20
İki pozisyon var penaltı denilen. Biri Melo'nun düşürüldüğü pozisyon, onda top oyunda değildi, penaltı olamaz haliyle. Öteki de kol-omzuna çarptı Rize'li oyuncunun yakın mesafeden, penaltı olması için hakemin Cüneyt Çakır olması gerekiyor, yoksa temiz pozisyon.

Gol ancak duran toptan gelecekti, Chedjou attı sağolsun. Şimdi skoru koruma & kontra yapma zamanı.

Banega
02.Mart.2014, 22:21
Chedjouuu gene kurtaracak gibi bizi

byariff
02.Mart.2014, 22:21
Chedjoouuu 0-1

Gncl1905
02.Mart.2014, 22:22
Chedjou bug gibi maşallah :D

Universal
Chelsea şimdi de Rize iki korner iki gol.

Unsal123
Adamsın Chedjou.

William Rookwood
02.Mart.2014, 22:23
Chedjou'ya nazar değmesin alıştı artık gol atmaya. :)

IcedEarth
02.Mart.2014, 22:24
Kornerleri Sneijder kullanmaya başladığından beri iyi kötü tehlike yaratıyoruz. İki maçta iki gol de kornerden geldi zaten. Önemli bir gelişme bu.

semih99999
02.Mart.2014, 22:32
Kornerleri Sneijder kullanmaya başladığından beri iyi kötü tehlike yaratıyoruz. İki maçta iki gol de kornerden geldi zaten. Önemli bir gelişme bu.
aynen bende bunu yazacaktım yok telles yok selçuk ön direge kesmesinden bıkmıştım :D

William Rookwood
Umut imkansızı başararak topu dışarı attı. Ona verilen bu şansı iyi değerlendiremedi Umut, haftaya yedekte oturur yine.

byariff
ulan umut...

uAburak89
02.Mart.2014, 22:33
Maç bitecekti, Umut ne gerek var dedi. Kesin yeriz birazdan.

Mancini kızacağına oyundan alsa Umut'u, Selçuk'u çok daha iyi olacak.

byariff
02.Mart.2014, 22:37
neyi bekliyorsun mancini , cikar umutu al hayrovici , cikar selcugu al emreyi

William Rookwood
02.Mart.2014, 22:39
Sneijder Umut'a nazire yaparcasına kaçırdı. :)

uAburak89
02.Mart.2014, 22:42
Atamayana atarlar kuralı gerçekleşmesin lütfen bugün...

Yekta takımın en iyisi.

IcedEarth
02.Mart.2014, 22:42
Sneijder değil de Umut veya Burak çıksaydı keşke. Hatta yine de çıksınlar.

byariff
02.Mart.2014, 22:43
yektaya nazar degmesin masallah

Lesandro Parleo
02.Mart.2014, 22:44
Penaltı, ''atamayana atarlar'' olacak heralde :)

GOL : Kweuke (P) 1-1

Banega
Yekta'yı geç bulduk kaybetmeyelim aman.

Edit:Penaltı, Muslera'ya çalındı

William Rookwood
Umut önündeki adama pas atamıyor halen oyunda.

Namzet
02.Mart.2014, 22:45
Gooll Kweuke 1-1

byariff
02.Mart.2014, 22:46
Penalti dogru 1-1

Universal
Bu maç berabere biter; ama bir takım kazanırsa oda Rize olur.

Bu arada Muslera çok sert girmemiş mi?

uAburak89
Umut Bulut damgasını vurdu maça, helal olsun.

CocukMenajer
02.Mart.2014, 22:47
Penaltı pozisyonunun videosunu atabielcek varmı ?

IcedEarth
Olacağı buydu. 2 tane %100'lük pozisyonu kaçırırsan böyle son dakikalarda vurulursun.

Şu deplasman fobisini yıkın artık be.

Banega
Atamayana atarlar kuralı gerçekleşmesin lütfen bugün...

Yekta takımın en iyisi.
Atamayana atarlar, gene gerçekleşti.

Gncl1905
02.Mart.2014, 22:48
Penaltı penaltı tartışılacak bir tarafı yok. 2 net pozisyonu harcadık, 3 puanı alamayacağız muhtemelen. Geçmiş olsun.

Fearless Coward
02.Mart.2014, 22:49
Arkadaş deplasmanda öne geçmek yetmiyor illa 2. gol de lazım Umut büyük ayıp etti bugün.

byariff
02.Mart.2014, 22:51
ahahha mancinin akli basina yeni geldi golu yiyince hayrovic ve emreyi almak...

Homer J.S
02.Mart.2014, 22:53
Sampiyonluk hayal, Fenerbahce ne yapip ne edip kazaniyor deplasmanda bizim oyle bi yetenegimiz yok malesef.

Suicider
02.Mart.2014, 22:53
Deplasman maçlarına gitmeyelim artık boşuna masraf oluyor.

uAburak89
02.Mart.2014, 22:54
Mancini de bugün sınıfta kaldı, seyretti resmen maçı. Maçın hakkı beraberlikti, kötü oyuna rağmen kazanabilirdik kalite ve isim farkıyla ama olmadı.

europeanconquer
02.Mart.2014, 22:54
Geçmiş olsun,gitti şampiyonluk.

Banega
02.Mart.2014, 22:55
Eğer büyük takımsan bu tür maçları kazanacaksın arkadaş!!.Ne olursa olsun.Bu nasıl bir deplasman karnesidir?

Facx
02.Mart.2014, 22:56
yazıklar olsun ya bu umut gibi yetenek fakirleri şu ülkede milyonları götürüyo ya önündeki adama pas atmaktan aciz ya

byariff
02.Mart.2014, 22:57
Umut bulut en son dugununde guzel oynamisti o gunden beridirde oynuyamiyor zaten... mancini goz gore gore verdi 2 puani.

TeNaciOUS MidFieLdeR
02.Mart.2014, 22:57
son 20 dakikayi izledim, bahsettigim rizenin ofansif gucu buydu iste. defans yapmak yerine hucumu dusunse rize hep galibiyete yakin takim olur maclarda. ofansif gucu cok iyi bu rizenin. paslasmalar falan cok akici. bu takima defans yaptirmak yazik oluyor.

attirson
02.Mart.2014, 22:58
Bu gidisle puan farkı bir hafta 4 bir hafta 6 olacak öyle gidecek sezon sonuna kadar. :D İki takımda deplasmanlarda berbat oynuyor.

William Rookwood
02.Mart.2014, 22:59
Büyütülecek bir şey yok. Haftaya da Fenerbahçe Trabzon deplasmanında puan kaybeder yine fark 4'e iner.

Değişiklikler gol yenildikten sonra gelmemeliydi. Hajrovic ve Emre Çolak'ı çok geç aldı oyuna ve çıkan kişi Sneijder değil Umut olmalıydı. Zaten maç boyunca tek forvet oynadık Umut çok etkisizdi.

Universal
02.Mart.2014, 23:00
Bu gidisle puan farkı bir hafta 4 bir hafta 6 olacak öyle gidecek sezon sonuna kadar. :D İki takımda deplasmanlarda berbat oynuyor.

Galatasaray bizi deplasmanda yenerse 3 puan farkla şampiyon oluruz. Düz hesap :)

Ralph
02.Mart.2014, 23:02
Dany'nin yaptığını Muslera yapmış bu hafta.

CocukMenajer
02.Mart.2014, 23:02
Büyütülecek bir şey yok. Haftaya da Fenerbahçe Trabzon deplasmanında puan kaybeder yine fark 4'e iner.

Değişiklikler gol yenildikten sonra gelmemeliydi. Hajrovic ve Emre Çolak'ı çok geç aldı oyuna ve çıkan kişi Sneijder değil Umut olmalıydı. Zaten maç boyunca tek forvet oynadık Umut çok etkisizdi.

Bugün Trabzonspor maçını izledikten sonra Onur mucizevi kurtarışlarını fazlasıyla yapmadıktan sonra Fenerbahçe fark atar diyorum :D

William Rookwood
02.Mart.2014, 23:03
Bugün Trabzonspor maçını izledikten sonra Onur mucizevi kurtarışlarını fazlasıyla yapmadıktan sonra Fenerbahçe fark atar diyorum :D

Trabzonspor Fenerbahçe'ye karşı çok farklı oynar. Aralarındaki gerginlik malum canlarını dişe takıp oynarlar. Orada oynanan çoğu maç berabere bitiyor zaten.

GeorgeWeah
02.Mart.2014, 23:04
Fikstür öyle bir fikstür ki puan farkı sezon sonuna kadar hep değişecek. Haftaya Galatsaray puan farkını düşürebilir. Sonraki hafta Gs Karabük deplasmanında puan kaybı yapıp yine artabilir. Bir sonraki hafta Fb Antep deplasmanında puan kaybedebilir. Yani derbiye kadar 1-2-3-4-6 fark her zaman değişir diye düşünüyorum.

CocukMenajer
Trabzonspor Fenerbahçe'ye karşı çok farklı oynar. Aralarındaki gerginlik malum canlarını dişe takıp oynarlar. Orada oynanan çoğu maç berabere bitiyor zaten.
Geçen sezon 3-0 yenmişti Fenerbahçe

Gncl1905
Gün geçmiyor ki bir deplasmandan da boynu bükük dönmeyelim.

Yahu hadi maça Umut'la başladın, neden devam ediyorsun? Olmuyor işte adam iyi oynamıyor. Maçın belki de en iyi adamı Sneijder çıkıyor. Ben hücumda ondan iyisini görmedim bugün gören varsa yazar.

Taktiksel olarak da problem var gibi. Eyvallah, çok zor gol yiyoruz da son 3 maçta 3 gol attık; hepsi de duran top. Yine de oyunu iyi kontrol ediyoruz 3-5-2 ile ama bir türlü o üretkenlik olmuyor, olsa da atamıyorlar ne hikmetse.

Ek olarak maçın başında Uğur hoca neden böyle çıkar diyenlere gelsin. Adam risk alınca 2 net pozisyon bulduk. Atsak maç farka gidiyordu. Risk alınca da ahım şahım oynamadılar penaltıyla 1 puanı aldılar. Zaten Bursa maçını hatırlıyorum, Daum ofansif kadro çıkarmıştı; sonucu hepiniz biliyorsunuz. O zaman da Daum eleştirilmişti neden bu kadar ofansif oynatıyorsun diye.

ReaList
02.Mart.2014, 23:08
Öncelikle Uğur hocayı tebrik etmek gerekir. Bir maçtan nasıl puan alınır bugün bunu bize çok iyi gösterdi. Öncelikle maça çıkarmış olduğu Kağan-Abdi-Aykut-Kıvanç dörtlüsü orta alana set kurarak bir çok top kaptı ve Galatasaray'ın etkinliğini azalttı. Ancak gününde olmayan ve çok kötü bir maç çıkaran Florin Cernat bu hattın elde ettiği cehveri elmasa çeviremedi.

Galatasaray gole kadar hücum alanında etkin olamadı. Dikkatli ve temkinli oynayan Rize'li oyuncular Kornerde adam paylaşamayınca Chedjeuo bunu affetmedi ve kilidi açamayan Galatasaray altın değerinde bir gol buldu.

İşte maçın kırılma noktası burası. Çünkü Rize bu kadar. Golü yedikten ve 1-2 değişiklik yapıp orta alandaki o duvarı dağıtınca Galatasaray 2-3 tane %100'lük gol pozisyonu yakaladı hem de yürüyerek. Bu yüzden Uğur Hoca maça bol hücumcu ile çıkmamıştı, Eğer böyle çıksaydı Galatasaray rahat bir şekilde gol bulacak ve 4-5 gollü bir galibiyetle evine dönecekti.

Maçın sonlarına doğru elindeki tüm hücum gücünü sahaya koyan Rize yorulan Galatasaray'a karşı golü bulmakta da zorlanmadı. Oyuna sonradan giren Tevfik savunma arkasına kaçtı, yaptırdığı penaltıyı yine sonradan oyuna giren Kweuke gole çevirdi. Bugün Rize adına sahada kötü olan tek şey Cernat'ın olağanüstü kötü oyunuydu. Cernat bugün 90 dakika çıkarabilseydi o 1 puan rahatlıkla 3 puan olabilirdi.

Galatasaray'a gelecek olursak, Fenerbahçe ile aynı ciddiyete sahipler. Mancini ve Ersun Yanal sahaya 11'i koyup kenarda izliyorlar. Onlar rakipleri küçümsedikçe bu iki takım daha çok deplasmanda tokat yer.

KaRaBükLü KraL
Bu kadar beceriksiz oynamaya devam edersek daha çok puan kaybederiz.

furkan58

O malum olaylardan sonra hep yeniyoruz deplasmanda trabzonu.

Son 20 dakikayi izleyebildim Sneijder ve Umut'un kaçırdığı iki net gol var. Penaltı da doğruydu.

William Rookwood
02.Mart.2014, 23:12
O malum olaylardan sonra hep yeniyoruz deplasmanda trabzonu.

Son 20 dakikayi izleyebildim Sneijder ve Umut'un kaçırdığı iki net gol var. Penaltı da doğruydu.

2 galibiyet 1 beraberlik. İçeride de 2 beraberlik var. Maçların %60'i berabere %40'ı galibiyet ile sonuçlanıyor. Geçen seneki maçın golleri aklımda Cristian'ın oyuncuya çarparak attığı gol falan vardı. Neyse zaten konumuz bu değil.

İkinci hatta üçüncü golü rahat bir şekilde bulabilirdi GS. Bunları kaçırınca gol yemesi kaçınılmaz oldu. Maç boyunca da Umut'a nasıl sabretti anlayabilmiş değilim, onun yerine gitti Sneijder'i çıkardı.

TeNaciOUS MidFieLdeR
02.Mart.2014, 23:17
@William Rookwood

trabzondaki son 4 macta 2 galibiyet 1 beraberlik almis fenerbahce. son iki macini kazanmis. en son 2010 yilinda kaybetmis fener deplasmanda. trabzonun bu nefreti basladi baslayali hep kendine zarar verdi, galibiyetleri yok uzun suredir.

@ibrahim

bence rize ofans gucunu kullanmali, zaten dusme potasinda. en etkili oldugu bolum de 3.bolge. hadi bu zor macti diyelim, tedbirli basladi ama kalan maclarda ofansa yonelmeli mutlaka. son 10 dakikadaki oyunu cok keyifliydi rizenin, bunu yapabilecek duzeydeler.

ReaList
02.Mart.2014, 23:27
@TeNaciOUS MidFieLdeR

Aykut-Kıvanç
Hurşut-Cernat (Engin Baytar)-Abdi (Lua Lua)
Kweuke (Tevfik-Deniz)

Bu 5'li ve alternatifleri bu dizilimde olabilir ama Hurşut'un ve Lua Lua'nın sakatlığı maçın stratejisinin biraz değiştirmiş. Kanatları hiç kullanmadı mesela Rize, Sürekli ortadan gitmek zorunda kaldı. Kötü bir kadroları yok ancak Ligimiz biraz dengesiz kimin eli kimin cebinde belli olmuyor (:

mpaker66
02.Mart.2014, 23:32
Taktik teknik ile yorumlanamayacak bir maç.

davidvilla
03.Mart.2014, 00:07
Futbolcular mancini'nin taktiklerini anlayana kadar mac bitti :)

William Rookwood
03.Mart.2014, 01:12
Burak Yılmaz: "Sürekli 'Burak kendini yere atıyor, emek hırsızı' diyorlar. Belki yüzüme tribünlerden cisim gelen pozisyonda da kendimi yere atmışımdır. Olayı kişiselleştirmemem lazım. En ağır eleştirileri ben alıyorum bu ülkede. Hiçbir zaman kendimi beğendiremedim. İnsanlar beni eleştirirken biraz baksınlar. Bu çocuk nerede oynuyor, ne yapıyor diye. Ben her zaman takımım için oynarım. Kişisel başarım umurumda değildir. Ayıp ediyorlar. Hırsız olayları da çok ayıp. Hepsine çok kırgınım. Eğer ben bugün yanlış bir hareket yapmış olsaydım çok farklı olurdu"

sananes
03.Mart.2014, 01:18
Yüzüne cisim geldiği için Burak kendini yere atmıyor mu demeliyiz artık? Burak biraz alıngan davranıp saçmalamış. Daha 2 hafta önce Antalya maçında yaptıklarından utanır da insan çıkıp konuşmaz.

Esssteban
03.Mart.2014, 01:27
Birisi şu Burak'a bu yapılan bana göre haklı eleştirilerin sebebinin kendisi olduğunu hatırlatsın.

europeanconquer
03.Mart.2014, 01:30
Ağzı olan konuşuyor,konuşsun.Şu ülkede emek hırsızlığı konuşulacaksa,Burak Yılmaz'a sıra daha çok var.

uAburak89
03.Mart.2014, 01:45
Mancini doğru 11 ile çıktı, Chelsea maçından sonra Yekta'yı kesmek olmazdı ki zaten bugün takımın en iyisiydi, belki Umut yerine Hajrovic ile başlayabilirdi ama, tercih meselesi.

Rizespor önce durdur, sonra vurabilirsen vur mantığıyla çıkmıştı sahaya, Drogba da olmayınca savunmaları duvar etkisi gösterdi resmen, 1-2 cılız pozisyon dışında kör dövüşü geçti ilk yarı. Biz golü atamasak 0-0 bitecek gibi görünüyordu maç. Oynayarak bulamayacağımız golü, duran toptan bulduk. Sonrasında Uğur Tütüneker haliyle, kaybedecek bir şeyim yok diyerek bir bir sürdü hücum elemanları. İşte burada Mancini'nin hatası başladı, seyretti resmen. Maçın başından beri dökülen Umut'u, Selçuk'u o da bizim gibi seyretti sadece.

1-0'dan sonra kaçan gollerden biri gol olsa ve maçı kazanmış olsaydık bile Mancini hatalıdır bugün. Rizespor orta sahayı bıraktı, yapması gereken Selçuk - Ceyhun ve Umut - Hajrovic değişiklikleriyle oyunu tutmaktı. Sneijder - Sabri gibi saçma sapan bir değişiklikle neyi amaçladı anlamadım doğrusu.

Bireysel performansa gelirsek, Muslera iki maçtır çıkmakta acele ederek gol yediriyor. Önündeki oyuncuların sürekli değişmesi, ona da güven vermiyor herhalde.

Chedjou oynadığı son 3 maçta da gol bularak savunmada yapamadığını hücumda yapmaya başladı.

Selçuk kredisini tüketti, üstelik onun her hafta bu performansa rağmen banko olması başta Melo olmak üzere diğer oyunculara ayıp. Fatih Terim ve Hasan Şaş'ın gidişiyle doğrudan alakası olduğunu düşünüyorum, mental olarak bitmiş durumda bence, Galatasaray'ı falan düşündüğü yok.

Umut Bulut, gerek geçen sezon gerekse bu sezon kritik goller attı ama ilk 11'de başlayınca olmuyor artık, bugün kafası başka yerdeydi, presiyle öne çıkan adam Burak kadar pres yapmadı.

Son olarak Burak Yılmaz, gol kaçırsa da önemli bu takım için. En çok kızdığım huyu kendisi atacak diye takımı da golden etmesi, bugün bir pozisyonda Veysel'e bırakabilirdi topu, onun bu huyu takımı da olumsuz etkiliyor.

Şampiyonluğa gelirsek, bir kere deplasman fobisi denilen şeyi kendimiz yarattık. Böyle bir şey yok, bunun adı teknik & taktik hatalar ve beceriksizliklerden ibaret. Başka bir şey değil. Berabere kalınan 7 deplasman maçının en az 4'ünü farklı alabilecek pozisyonları bulup, atamıyorsan, oynadığın 12 deplasman maçından 3 galibiyet çıkarıyorsan şampiyon olma zaten.

Fenerbahçe önündeki iki deplasman maçını alırsa -içeride kazanacaklarını varsayıyorum- bu iş biter.

İkincilik -gerçi o da garanti değil ama- bizim için dünyanın sonu olmamalı ama. ŞL faktörü var bir kere, ayrıca son iki sezondur şampiyonuz zaten, ŞL'de de gruptan çıkılıyor. Her sene şampiyon olacağız diye kural yok, kaldı ki Fenerbahçe şampiyon olmak zorunda. Çünkü biz olursak, 4. yıldızı takıyoruz ve onların 2 sene daha beklemesi gerekiyor bunun için. Belki taraftarı çok önemsemez ama başkanının önemseyeceği kesin. 3. yıldızdan sonra bir kez daha aynı senaryoyu kaldıramaz.

Bugün önemli bir eşikti, takıldık. Mancini ve bazı futbolcular hatalarından ders çıkarırsa sonuna kadar kovalarız, sonuçta futbol bu. Ama tabii unutmamak lazım, kalan tüm maçları alsak dahi rakibi yenmeli hatta ikili averajı en kötü eşitlemeli ve onların minimum ekstra 3 puan kaybetmesini beklemeliyiz. Ciddi bir avantajları var.

TeNaciOUS MidFieLdeR
03.Mart.2014, 02:00
galatasaray tam italyan takimi oldu, kolay gol yemeyen kimligi sonunda yakaladilar bence. biraz fazla tedbirli gibi gorunse de bu superligde is yapar bence. deplasmanda da kazanma aliskanligi kazanirsa epey yol alirlar. bu sezon olmasa da gelecek yil bu anlayisla cok basarili olur mancini. zaten kadrosu da turkiyenin en iyisi diyebiliriz. fenerbahcede bu hafta gol yemedik diye sevindik, cunku gelen her atak tehlikeli oluyor. galatasaray bu isi cozume kavusturdu gibi. ofansif olarak da elinde say say bitmez kozlar varken kaybetmesi zor bir takim ortaya cikiyor.

mpaker66
03.Mart.2014, 02:12
kusura bakmada hocam sinirden sende damgaladın

Kardeşim ben Alper'e emek hırsızı mı dedim. Eğer bi emek hırsızlığı varsa evet Alperde hırsız dedim. Damgalamak ne demek? Yapmadığı halde yapıyor demek değil mi? Adamın adı çıkmış damgalamışsınız işte benm dediğimle ne alakası var? İyi okudun mu?

Redrum
03.Mart.2014, 02:32
Kötü oynadık. Mancini de herhalde memnundu ki 80 dk bekledi. Özellikle selçuk ve umut'a nasıl sabretti çok merak ediyorum.

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

byariff
03.Mart.2014, 02:48
Galatasaray icin soylenilcek tek sey Evinde "ASLAN" deplasmanda "KEDI.

Walter Sakana
03.Mart.2014, 09:07
O kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorum ki... Şampiyon olmak isteyen bir takımsan bu maçta rakibin her oyuncusu Messi/Ronaldo kesilse, rakip Bayern gibi oynasa bile çıkıp bir şekilde k-a-z-a-n-a-c-a-k-s-ı-n. Lamı cimi yok. Yok deplasman fobisiymiş zartmış zurtmuş bırakacaksın bu işleri.

Burak'a gelince. Güzel konuşmuşsun da bu imajı yaratan sensin sonuçta. İnsanlara o malzemeyi verdin. Nasıl Emre, Meireles, Lugano,Pepe gibi oyunların adı çirkef oyuncuya çıkmışsa sen de artık futbolu bırakana kadar bu damgayla yaşamak zorundasın. Profesyonel sporcuysan bununla başetmeyi öğreneceksin. Zamanında Arif Erdem de aynı şeyleri yaşadı.

Takım adında tek olumlu şey tenacious'un değindiği gibi zor gol yiyen ve zor yenilen bir takım olma yolunda ilerlememiz. Şu an oynanan futbola ve alınan sonuçlara kızıyoruz belki ama bu eğer geleceğin takımını inşa etmenin bir bedeliyse (yapılan transferleri düşünürsek) ben 1-2 sezonun çöpe gitmesine razıyım.

Banega
03.Mart.2014, 12:38
Cristiano Ronaldo Manchester'da iken emin olun burak'tan daha çok kendini yere bırakırdı.Oradaki tv yorumcuları en büyük probleminin bu olduğunu söylerlerdi.Yani birazda insanın adının çıkmasıyla alakalı bence.Mehmet Demirkol'un çok güzel bir sözü vardı; ''isterse Burak bu sezon 50 gol atsın, yinede her gün kendini ispat etmek zorunda''.Ama Burak'ın da bu huyunu terketmesi lazım.

SAİT71
03.Mart.2014, 13:16
Bu ülkenin başındakiler versin önce hesabı. Adamların yaptıkları götürdükleri şeylere bakın. Ne onlara nede onların maşası altındaki cübbe giymiş sözde hukukçulara kimsenin güveni var. Burak Yılmaz kendi kendinin ismini çıkardı. Biz temiz olduğumuza inanıyoruz. Bu ülkede hala mahkemeler böyle diyor siz şikecisiniz zihniyeti var.

Aynı mahkeme cebine trilyonları cukkalayan, rüşvet alanları kaçma şüphesi yok diye serbest bırakırken onurlu şerefli Türk Paşası'nı kaçar diye içeride tutuyor. Bu mu sizin çok güvendiğiniz hukuk sisteminiz. Lanet olsun böyle hukuka. İnanmıyorum güvenmiyorum reddediyorum TC hukukunu. Milletin telefon kaydı yayınlanıyor montaj bize şike yaptınız tapeler var deniyor yıllardır bekliyoruz ses kayıtlarını ortada birşey yok. Siz kendi kendinizi bu ütopik dünyanızda inandırın bunlarla..

caner485
03.Mart.2014, 13:39
Maçtan sonra 3 Muslera 1 tane onur etmez diyenlere de iyi güldüm ama. Konuyla alakası olmasada.

davidvilla
03.Mart.2014, 13:53
Bu ülkenin başındakiler versin önce hesabı. Adamların yaptıkları götürdükleri şeylere bakın. Ne onlara nede onların maşası altındaki cübbe giymiş sözde hukukçulara kimsenin güveni var. Burak Yılmaz kendi kendinin ismini çıkardı. Biz temiz olduğumuza inanıyoruz. Bu ülkede hala mahkemeler böyle diyor siz şikecisiniz zihniyeti var.

Aynı mahkeme cebine trilyonları cukkalayan, rüşvet alanları kaçma şüphesi yok diye serbest bırakırken onurlu şerefli Türk Paşası'nı kaçar diye içeride tutuyor. Bu mu sizin çok güvendiğiniz hukuk sisteminiz. Lanet olsun böyle hukuka. İnanmıyorum güvenmiyorum reddediyorum TC hukukunu. Milletin telefon kaydı yayınlanıyor montaj bize şike yaptınız tapeler var deniyor yıllardır bekliyoruz ses kayıtlarını ortada birşey yok. Siz kendi kendinizi bu ütopik dünyanızda inandırın bunlarla..

evet ayrıca bu ülkenin başındaki önce fenerbahce'yi neden korudugunun hesabını verecek bize!!

ama sen allahtan bu ülkedesin. baska ülkede başka federasyona bağlı olsaydın çoktan cezaların en ağırını çekmiştin zaten.

he bu arada ben de mahkemelerin temiz olduguna inanmıyorum. o kayıtlar da neden ortaya çıkmıyor acaba? birileri sizi koruduğu için olmasın sakın ?

bak dikkat et buralardayız daha bir süre daha tapeler çıkıyor tek tek youtube'a düşüyor.
daha bunlar başlangıç bakalım neler olacak yine konuşuruz.

ayrıca fenerbahce klubü şöyledir böyledir demem ben. büyük klüptür. ama o başınızdaki hırsızdır. hırsızlıgın dik alasını yapmıştır. yıllardır yapıyor.
siz de ona hep destek tam destek vererek yardım ve yataklık yapıyorsunuz.
ben dünkü çocuk değilim. sizin 2005'te de nasıl şampiyon oldugunuzu da biliyorum. genclerbirliği maçlarını çok iyi biliyorum. ikisini de stadtan seyrettim.
sadettin saran gibi adam işte sizin gibiler yüzünden o klüpten atılabiliyor. siz o herife hala tapıyorsunuz size öyle bir leke bulaştırdı ki yıllarca anlatılacak tarihinizde izi kalacak.
ve siz hala ona opersyon yapıldı o masum triplerindesiniz.

bak gs taraftarı konuşmaz konuşmaz 1 haftadır saçmalıyorsunuz burada ama konuşursak da buranın tadı iyice kaçar.

SAİT71
03.Mart.2014, 13:58
Şu maçı biliyorum şunu biliyorum demekle bu işler olmaz. İşte mantığınız bu sizin. Herkes herşeyi biliyor ama ortada birşey yok. Yıllarca konuşsak hiç bir şey ispatlanamaz. Bu işler zaten saçma sapan konuşmayla olmaz. Bu işler birilerinin konuşmasıyla çözülmez. Ortada ne varsa ortaya koyarsın sonuçlandırırsın. Söz konusu tapeler Fenerbahçe'yi korumak için mi ortaya çıkmıyor yoksa var olmadıkları için mi orasını Allah bilir.

Ayrıca şahsen Aziz Yıldırım'ı sevmiyorum ancak ben sizler gibi kişilerin savunuculuğunu yapmıyorum. Ortadaki olaylara bakınca bu ülkedeki herşeyin arap saçında olduğunu görebiliyorum.

SAİT71
03.Mart.2014, 14:37
Emre'yi insanlıktan çıkaran Volkan'a demediğini bırakan siz değil miydiniz? Şimdi iş kendi oyuncunuza geldi mi yok lekenizi temizleyin şudur budur... Kendiniz yapmıyormuş gibi konuşuyorsunuz. Neyse bu tartışmanın sonu gelmez. Sana göre öyle bana göre böyle.

europeanconquer
03.Mart.2014, 14:41
Burak'ın kendini yere attığını herkes biliyor ancak bu adam hakkında ki ön yargıyı da siz yarattınız.Kendini 3 kere yere atıyorsa sizin ön yargılarınız yüzünden bu adamın onlarca faulü verilmedi,penaltısı verilmedi.Burak Yılmaz emek hırsızı da bu önyargıyı yaratanlar değil mi ? Hakkı yenen Burak Yılmaz olmuyor oynadığı kulüpler oluyor,boşa giden puanlar oluyor.Tutturnuşsunuz bir kendini atıyor da atıyor başka bir şey yok.Alın işte artık hakemler peanaltı olana da penaltı vermiyorlar.Bunun en büyük suçlusu bizleriz,bizlerin ön yargıları.

Emre ile Volkan mı,Burak gibi bir adamı onlarla mı kıyaslıyorsun abi Türk futbolunun utanç kaynaklarıylamı kıyaslıyorsun ? Emre kendi takım arkadaşı olan Mehmet Topuz'a boğaz kesme işareti yapmış bir adam,Şu an telefondan yazıyorum ama olaya Emre ile Volkan'ı katarsanız sabaha kadar tartışırız.

byariff
03.Mart.2014, 15:12
Emre'yi insanlıktan çıkaran Volkan'a demediğini bırakan siz değil miydiniz? Şimdi iş kendi oyuncunuza geldi mi yok lekenizi temizleyin şudur budur... Kendiniz yapmıyormuş gibi konuşuyorsunuz. Neyse bu tartışmanın sonu gelmez. Sana göre öyle bana göre böyle.

allahdan bizim oyuncularimiz rakip takimin hocalarinin anasina bacisina kufur etmiyor , iste burda galatasaray kulturu devreye giriyor burak galatasaray kulturunu iyi kapmisdir anlami cikar burdan.

SAİT71
03.Mart.2014, 15:13
@Davidvilla

o eleştirileri kime yaparsanız yapın desteklediğim kulübe laf edilirse her zaman üstüme alınır cevap veririm. Burak Yılmaz'a ya da bir sporcuya bu forumda asla direk olarak hırsız demedim 7 yıldır. Ancak daha öncesinde de bu forumda Fenerbahçeli bir çok oyuncuya neler denildiğini nasıl malzeme yapıldığınıda biliyoruz. Şimdi gelip burda bunları sadece Fenerbahçeliler yapıyormuş politikasını da siz yapmayacaksınız. Kendinize bakın deyipte bunları yaparsanız gerçekten komik olursunuz.

BaGa TaRKaN
03.Mart.2014, 15:23
Siz Birbirinizi Yemeye Devam Edin Götüren Götürüyor

europeanconquer
03.Mart.2014, 15:27
@SAİT71

Kimse bir kulübe bir laf söyleyemez zaten abi.O kulübü yücelten de yerin dibine sokan da yöneticileri futbolcularıdır.

Söylenen laflar Fenerbahçe'yi son 3 yılda itibarsızlaştıran başkanına,yöneticisinedir.

''Ne şikesi memleket elden gidiyor'' diyenlerin şu an tek dertlerinin TFF olması,hakemler olması son derece samimiyetsiz,son derece çelişkili bir durum.Hele ki Mahmut Uslu'nun yapmış olduğu ''hükümetin yanındayız'' açıklaması ile nasıl adamlarla dost olduğu açık başkanınızın.

İster kabul edin ister etmeyin Galatasaraylılar'ın Fenerbahçe'den bu kadar nefret etmesinin tek sebebi Aziz Yıldırım'dır.Fenerbahçeliler'in de Galatasaray'dan nefret etmesinin tek sebebi yine Aziz Yıldırım'dır.

Evet Burak Yılmaz hırsız,çünkü kalbimizi çaldı. :n:

Börk
03.Mart.2014, 15:37
Allah kimseyi Emre Belözoğlu'nu ölümüne destekleyecek kadar düşürmesin sadece bu :)

..JoaQuiN..
03.Mart.2014, 15:47
Adamın yüzündeki KRAMPON izi değil, Bıçak İzi..
Ama siz hala adamın hırsızlığından felan konuşuyorsunuz ya..İnsanlığınıza ne olmuş onu da anlamak güç..

https://pbs.twimg.com/media/BhzNQVHIcAAC1kF.jpg

ReaList
03.Mart.2014, 16:32
Konu incelenmek üzere kapatılmıştır. Kural dışı atılan tüm mesajlara gerekli yaptırım uygulanacaktır. Bir futbol başlığını daha holiganizmin zirvesinde tamamlayanları da tebrik etmeden geçmeyeyim.

ReaList
03.Mart.2014, 19:56
Tartışma çıkarabilecek, Spor taraftarlığını ve holiganizmi üst seviyelere çıkaran ve kişi, kurumları hedef alan küçük düşürücü, hakaret içeren tüm mesajlar silinmiş, Mesaj sahiplerine gerekli cezalar verilmiştir.

Lütfen forum kurallarına uyalım.