Log in

View Full Version : Milli Takım Aday Kadro Açıklandı

kasım akdemir
01.Mart.2014, 17:54
Terim'den sürpriz isim!

A Milli Takım'ın İsveç ile 5 Mart Çarşamba günü saat 20.30'da oynayacağı hazırlık maçının aday kadrosu açıklandı. PTT 1. Lig'de forma giyen Fethiyesporlu Birol Parlak da kadroda kendisine yer buldu.

A Milli Futbol Takımı'nın 5 Mart Çarşamba günü İsveç ile Ankara'da yapacağı özel maçın aday kadrosu belli oldu.
Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, Türkiye Futbol Direktörü ve A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim tarafından, İsveç'le Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak müsabakanın aday kadrosuna davet edilen 24 oyuncu açıklandı.

KADROYA SÜRPRİZ İSİM
İsveç ile oynanacak özel maçta Fatih Terim'in tercihleri arasında bulunan oyunculardan 3'ü, ilk kez A Milli Takım'a davet edildi.
PTT 1.Lig'de Fethiyespor foması giyen Birol Parlak, kadroda dikkat çeken isim olurken, kısa bir süre önce Almanya ile Türkiye arasında seçim yapan ve ay-yıldızlı formayı tercih eden Tolga Ciğerci de aday kadroya çağrıldı.

Ayrıca, Medical Park Antalyasporlu Murat Duruer de ilk kez kadroda kendine yer buldu.

İşte aday kadro;

Kaleciler: Volkan Demirel (Fenerbahçe), Tolga Zengin (Beşiktaş) , Onur Recep Kıvrak (Trabzonspor)
Savunma: Gökhan Gönül (Fenerbahçe), Osman Tarık Çamdal (Eskişehirspor), Semih Kaya (Galatasaray), Ömer Toprak (Bayer 04 Leverkusen), Ersan Adem Gülüm (Beşiktaş), Birol Parlak (Fethiyespor), Caner Erkin (Fenerbahçe), İshak Doğan (Kardemir Karabükspor)
Orta saha: Mehmet Topal (Fenerbahçe), Nuri Şahin (Borussia Dortmund), Adem Büyük (Kasımpaşa), Olcan Adın (Trabzonspor), Alper Potuk (Fenerbahçe), Tolga Ciğerci (Hertha Berlin), Arda Turan (Atletico Madrid), Selçuk İnan (Galatasaray), Murat Duruer (Medical Park Antalyaspor), Olcay Şahan (Beşiktaş)
Forvet: Burak Yılmaz, Umut Bulut (Galatasaray), Mevlüt Erdinç (Saint Etienne)

NTVSPOR'dan alıntıdır...

Suicider
01.Mart.2014, 17:55
Fethiye'li Birol bugün golünü de attı bu gazla :)

kasım akdemir
01.Mart.2014, 17:56
Herkes tamam ama Olcan Adın neden alındı kadroya anlamadım. O kiloyla olimpiyatlarda gülle atar anca.

sui generis
01.Mart.2014, 18:06
Olcan'ın olması bence normal de benim tek takıldığım ise Egemen nasıl bu kadroda olmaz, aklım almıyor :) Stoper için çağrılan adamların hiçbiri Egemen gibi sert değil. İlginç.

Laz61g
01.Mart.2014, 18:08
Herkes tamam ama Olcan Adın neden alındı kadroya anlamadım. O kiloyla olimpiyatlarda gülle atar anca.

Trabzonsporun maçlarını seyretmediğiniz o kadar belliki sırf özetleri seyredin bir kanat oyuncusu yarım sezonda 12 gol atabiliyorsa ve büyük ihtimal yedek kalacağı belli olsa bile seçilemezmi?

kasım akdemir
01.Mart.2014, 18:10
Trabzonsporun maçlarını seyretmediğiniz o kadar belliki sırf özetleri seyredin bir kanat oyuncusu yarım sezonda 12 gol atabiliyorsa ve büyük ihtimal yedek kalacağı belli olsa bile seçilemezmi?

Üstad benim performasına dediğim birşey yok ki :) yanlış anlaşıldım sanırım. Bence kendine dikkat etmiyor. Fiziği itibari ile vasat durumda.

Laz61g
01.Mart.2014, 18:12
Üstad benim performasına dediğim birşey yok ki :) yanlış anlaşıldım sanırım. Bence kendine dikkat etmiyor. Fiziği itibari ile vasat durumda.

O konuya birşey diyemem Serkan Balcıda yıllarca top oynadı göbeğinden formaya sığamazdı.Fiziğine ise hafif bir göbek var ama attığı deparlara baktığımızda pekte etkilemiyor bana kalırsa.Polemik yaratmak istemiyorum fakat Arda Turanın Galatasaraydaki hafif göbekli zamanları gibi düşünmeni istiyorum oda seçiliyordu buda :)

CocukMenajer
01.Mart.2014, 18:18
Egemen Korkmaz yine yok anlamıyorum.

eng1n
01.Mart.2014, 20:45
Bence bu maça büyük takımlardan oyuncu çağırmayıp sadece anadolu kulüplerinden bi karma oluştursaymış daha uygun olurdu.

Bordo61Mavi
01.Mart.2014, 20:58
Mustafa Yumlu daha ne yapmasi lazim ?

Kryptonite
01.Mart.2014, 21:14
Mustafa Yumlu daha ne yapmasi lazim ?

Fenerbahçeliyim ama aynen arkadaş Mustufa Yumlu daha ne yapsın? Hem Egemen hem Yumlu.

footballer33
01.Mart.2014, 21:22
Ben de Murat Duruer ve Adem Büyük isimlerini yadırgadım. İshak Doğan için geç bile kalınmıştı.

byariff
01.Mart.2014, 21:39
adem buyuk coktan hak etmisti.. keske ugur demirok ve burhanda alinsaydi burhanda cok hak etmisti..

uAburak89
01.Mart.2014, 21:44
Murat Duruer, 20 lig maçında oynamış. 12 maçta oyuna sonradan girmiş, aldığı süre 870 dakika. Antalyaspor'da rotasyon oyuncusu olan adamın Milli Takım'da işi ne?

europeanconquer
01.Mart.2014, 22:02
Bence bu maça büyük takımlardan oyuncu çağırmayıp sadece anadolu kulüplerinden bi karma oluştursaymış daha uygun olurdu.

Allah Allah Ankara diye biz Anadolu bebeleri mi izleyeceğiz :( 11 yıl sonra Milli Takım gelmiş bir zahmet as takım gelsin :(

Gelin koçlarım,aslanlarım gelin,Volkan gelmesin ama.

Caner,Arda,Tolga Ciğerci,Semih,Alper ve Onur'u izleyeceğim için çok heyecanlıyım.Diğerlerini görmek de güzel olacak tabi ki :) Evet futbol fakiri olduğum için,böyle memleket meselesi haline getirdim.

Kerem-19
01.Mart.2014, 22:05
Murat Duruer ve Adem Büyük'ü bende yadırgadım.Ayrıca Olcan'ı yakın zamanda istinye parkta gördüm bende şaşırdım , öyle hiç televizyonda görüldüğü gibi değil gayet fit durumdaydı.