View Full Version : FM 14 turnuva geçmişi silindi
dnzbktl
04.Mart.2014, 15:21
Arkadaşlar 2 sezon geçirdim büyük veri tabanı ve sadece türkiye ligi seçtim şansa CL falan kazandım Beşiktaşla ama sezon başlarına yakın bi zamanda bütün oyuncuların 2012-2013 ten sonraki verileri silindi ne kadar oynadı kaç gol attı hiçbiri yazmıyo sadece cezayir yazıyo sonrada bedelsiz geldi diyo. Turnıuvalarda ise sadece geçen sezonunki duruyo bütün liglerde 2015 sezonu var sadece mesela CL de Beşiktaş 1. ManUtd 2. 2015 olduğu yazıo türkiyede de aynı şey mevcut acil yardım arkadaşlar teşekkürler :uzgun:
Birolazar
04.Mart.2014, 15:24
Oyunun korsan dimi :)
dnzbktl
04.Mart.2014, 15:33
Oyunun korsan dimi :)
Evette öğrenciyiz 50 lira veremem oyuna
İşte oyun orjinal oyun olmayınca böyle sıkıntılar çıkabiliyor.Konuyu 2 kere açmışsın aynı konuya flood yapmak yasak.Orjinal olmayan oyuna yardım etmek de yasak o yüzden hazır oyun da indirime girmişken her gün kenara ufak bir şeyler atıp orjinal alman tarafındayım.
dnzbktl
04.Mart.2014, 15:54
İşte oyun orjinal oyun olmayınca böyle sıkıntılar çıkabiliyor.Konuyu 2 kere açmışsın aynı konuya flood yapmak yasak.Orjinal olmayan oyuna yardım etmek de yasak o yüzden hazır oyun da indirime girmişken her gün kenara ufak bir şeyler atıp orjinal alman tarafındayım.
Almasına alırım yine de ariyeri kurtarma şansım varmı ? yoksa gittmi bu kariyer
vivoperlei
04.Mart.2014, 16:09
Forumlarımızda korsan oyun hakkında bilgi alışverişi yapmak yasaktır. Konu kilitlenmiştir.
Arkadaşlar, kaç tane konu açıldığı ve flood yapılıp yapılmadığıyla bırakın biz ilgilenelim. Bu tür mesajları yöneticilerin atması daha doğru zira.