Log in

View Full Version : Galatasaray - Akhisar Belediyespor | STSL 24. Hafta

ReaList
07.Mart.2014, 09:23
http://i.hizliresim.com/KZBVgV.jpg

..JoaQuiN..
07.Mart.2014, 10:27
Galatasaray evinde alır maçı.Skor Tahminim 2-0

urwrdskkn
07.Mart.2014, 11:02
Zor bir maç daha tek farkla kazansak cidden üzülmeyeceğim yeterki iyi oynayalım ve kazanalım

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BaGa TaRKaN
07.Mart.2014, 11:03
Görelim Bakalım Niasse'yi :)

Banega
07.Mart.2014, 12:43
Evimizde kayıp yaşayacağımızı düşünmüyorum.Kontralara dikkat edersek rahat bir maç olur.

TeNaciOUS MidFieLdeR
07.Mart.2014, 17:08
akhisar zorlu bir rakip bence. fenerbahce belki farkli kazandi akhisar macini ama o macin gol perdesi bariz kaleci hatasiyla acildi. ustune de erken denebilecek bir safhada 10 kisi kalmislardi. fark kacinilmazdi. ozetle bu mac zor gecer gs icin, zaten ligin 5.si bir ekip.

bu mac icin bir baska etken de daha once formasini giydikleri takimlara surpriz yapmayi seven teknik direktorlerimiz. hamza hoca da eski galatasarayli bir futbolcu, ondan da boyle bir surpriz bekliyoruz bu hafta.

ne kadar zor bir mac olsa da oyum gsden yana bu hafta da.

Kryptonite
07.Mart.2014, 17:20
Mehmet Akyüze güveniyoruz :)

europeanconquer
07.Mart.2014, 17:23
Gol atmayı becerebilirsek sıkıntı yaşamayız,savunma yönünde ki sıkıntıyı çözdük,şimdi yakaladıklarmızı kaçırmamalıyız.Antalya ve Rize maçlarında puan kaybı böyle geldi.Zaten sezonun genelinde sıkıntı bu yöndeydi.

Walter Sakana
07.Mart.2014, 17:33
Oyuncuların özgüveni performansa direkt etki yapıyor. Oyuncunun performansı normalde 5 ise özgüveni yüksek olduğunda bu 7-8'e çıkıyor. Normalde çalım atma becerisi olmayan bir oyuncu şık bir çalım atabiliyor, uzaktan şut becerisi olmayan bir oyuncu müthiş bir şut çıkarabiliyor... tamamen özgüvenle ve iyi çalışmayla alakalı. Akhisar'da da bu var. Kadroları kaliteli değil. Oyuncularının kapasiteleri düşük normalde. Ancak geçen sezondan bu yana sürekli artan özgüvenleri onları şu an büyük saygı duyulan ve korkulan bir takım konumuna getirdi.

Emrah Galatasaray'da oynadı. Ne kadar büyük bir hayal kırıklığıydı, şimdi Akhisar'ın kaptanı. Mehmet Akyüz Beşiktaş'ta bırakın ilk 11'i yedekler arasında bile şans bulamayacak bir oyuncuydu belki. Şimdi Trabzon maçının kahramanı, kontrataklarda takımın önemli silahlarından biri. Bilal, 30 yaşından sonra milli olmayı başarabilen nadir futbolculardan birisi.

Bizi ilk yarıda yendiler kaza dedik. Ancak Akhisar'ın ilerleyen haftalardaki performansı bunun bir kaza olmadığını gösterdi. Şimdi kritik Chelsea maçı öncesi, Fenerbahçe'nin Trabzon deplasmanına gideceği hafta "kazaya uğramamak" için çıkıyoruz maça. Özgüveni tavan yapmış bir takıma karşı iç sahadaki yenilmezlik serimize güvenerek. Hadi hayırlısı :)

William Rookwood
07.Mart.2014, 19:06
Akhisar kendi evinde çok iyi oynuyor, bizde kendi evimizde iyi oynuyoruz. Bu maçta Akhisar'a şans vermiyorum, 2-0 ya da 3-1 kazanırız.

semih99999
08.Mart.2014, 19:57
ilk 11 belli olmuş Muslera, Eboue, Semih, Hakan, Telles, Melo, Ceyhun, Yekta, Burak, Drogba ve Sneijder akhisarın bulamadım o degil keşke ceyhun yerine başka biri oynasaydı inanılmaz yavaş pas trafigi olur bu maç

William Rookwood
08.Mart.2014, 20:23
Sakat ve cezalı oyuncuların dışında Umut Gündoğan ve Salih Dursun o bölgenin alternatifleri. Ama hocanın Ceyhun'u göreve geldiğinden beri oynatması ona güvendiği anlamına geliyor. O yüzden onu tercih etmiştir.

byariff
08.Mart.2014, 20:29
https://pbs.twimg.com/media/BiN9-fEIQAE740C.jpg

byariff
08.Mart.2014, 21:13
Golu sneijdere yaz :D drogba 1-0

semih99999
08.Mart.2014, 21:18
neler oluyo hakan ve sneijder pası kes :n:

byariff
08.Mart.2014, 21:18
telles cok guzel atti 2-0 yalniz bunuda sneijdere yaz. :D

William Rookwood
08.Mart.2014, 21:20
Telles müthiş attı gerçekten. Sneijder'in hakkını da vermek lazım 2 maçta 3 asist yaptı.

jevox06
08.Mart.2014, 21:21
Sol beke bak bee :) . Adam sol bek abi dağılalım :D

BaGa TaRKaN
08.Mart.2014, 21:22
Akhisar Sisteminin Dışında Bir Oyunla Sahaya Çıkmış Yav Her Zaman ki Oyununu Oynasana

byariff
08.Mart.2014, 21:23
ceyhun yerine daha hizli pasor bir adam lazim... al iste 2. yari umutu gundogani hoca. :D

telles yaklasik 30-35 metreden depar atip gelmis 1. sinif sol bek sana iste..

https://vine.co/v/MqiHQxxepTj

uAburak89
08.Mart.2014, 21:29
Hakem Melo'ya küfür mü etti yoksa ben mi yanlış gördüm?

jevox06
08.Mart.2014, 21:31
Aydınus Melo'ya sövdü baya. Bakalım MHK ne yapacak

uAburak89
08.Mart.2014, 21:34
Selçuk yok, Sneijder var. Şu ana kadar maçın özeti budur.

semih99999
valla günahını almak istemiyorum da hakem baya sövdü gibi orda :D neyse zaten çıkar görüntüleri

byariff
aydinus meloya sovdu acilen hakemligi asilmali

http://instagram.com/p/lSj5z3AEDh/

https://vine.co/v/MqijZI5BhQi

BaGa TaRKaN
08.Mart.2014, 21:37
aydinus meloya sovdu acilen hakemligi asilmali

http://instagram.com/p/lSj5z3AEDh/

https://vine.co/v/MqijZI5BhQi

Çok Fazla Belli Olmuyor Yapmayın Böyle Ortalığı Galyena Vermeye Gerek Var mı ki ?

2.Linkte de Sakin Sakin Oyna Diyor Sonra Böyle Oyunun ... Diyor

ShevAnil
08.Mart.2014, 21:38
Nasıl belli olmuyor, resmen ağzını sevdiğimin çocuğu diyor. :)

uAburak89
08.Mart.2014, 21:41
Burak Yılmaz biraz becerikli olsa fark artabilirdi.

William Rookwood
08.Mart.2014, 21:49
...... çocuğu diyor eğer yanlış görmediysem zaten linkte yorum yapan kişilerde aynısını yazmış.

uAburak89
08.Mart.2014, 21:53
Ceyhun ve Burak yerine iki Umut girse çok daha iyi olabilir. İşi sıkı tutmak lazım, Muslera kafa olarak maçta değil gibi çünkü.

Facx
08.Mart.2014, 22:00
Ceyhun ve Burak yerine iki Umut girse çok daha iyi olabilir. İşi sıkı tutmak lazım, Muslera kafa olarak maçta değil gibi çünkü.

aman forvet olan girmesin ellerini açarak sağa sola koşuşturmak dışında bi meziyeti yok giriceksede mümkünse 80. dk dan sonra karambol kovalamaya girsin

Banega
08.Mart.2014, 22:06
Sıradaki parça Drogba bitmiş diyenlere gelsin :D

William Rookwood
08.Mart.2014, 22:07
Drogba'ya kesik yaramış 3-0 :)

uAburak89
08.Mart.2014, 22:08
Net penaltıyı hiç etti hakem.

byariff
08.Mart.2014, 22:09
bence penalti degildi

William Rookwood
08.Mart.2014, 22:12
4-0 Kral attı.

byariff
08.Mart.2014, 22:13
4-0 oldu burakkk... pozisyonu baslatan sneijder yine yarim asist ona.. :D

bu arada selcuk olmadiginda nasilda hizli oynuyoruz degil mi ? ceyhun yerinede daha hizli dusunen bir adam sart..

Banega
08.Mart.2014, 22:14
Az daha atamıyordu Burak :D

William Rookwood
08.Mart.2014, 22:15
Yalnız bu maç Selçuk'u hiç aramadık. Yekta ve Sneijder fazlasıyla doldurdu boşluğunu hatta Selçuk'tan çok daha fazla etkili oldular.

William Rookwood
08.Mart.2014, 22:16
Mehmet Akyüz güzel bir gol attı 4-1.

caner485
08.Mart.2014, 22:19
Burak niye topu bırakma gereği duyduysa hakem çalmadıysa oyna kardeşim.

byariff
08.Mart.2014, 22:22
Drogbamin asisti buragin golu 5-1

uAburak89
08.Mart.2014, 22:23
Sneijder & Drogba A.Ş.

William Rookwood
08.Mart.2014, 22:23
Drogba'nın da Burak'a yaptığı 2. asisti oldu bu :)

uAburak89
08.Mart.2014, 22:25
Melo çıkmalı, sınırda. Cezasını iç sahada çekmesi lazım, bir sonraki iç saha maçı Kayseri ile çok uygun yani.

jevox06
08.Mart.2014, 22:30
6-1 Gol : Sneijder

Banega
08.Mart.2014, 22:31
Goll Sneijderrr, evde Aslan deplasmanda kedi ne bu abi ya :D

byariff
08.Mart.2014, 22:32
burak ofsaytti golde..

Banega
08.Mart.2014, 22:35
Ve uzun bir aradan sonra Hamit giriyor

byariff
08.Mart.2014, 22:38
al iste umut gundogani hoca

jevox06
08.Mart.2014, 22:47
Bir de şu noktaya dikkat çekeyim. 4 maçtır duran toptan gol atıyoruz :) Mancini bu konuya çalışacağını söylemişti ve meyvelerini veriyor sonunda.

William Rookwood
08.Mart.2014, 22:49
Hamit 7. golü kaçırdı.

E.Cartman
08.Mart.2014, 22:50
burak ofsaytti golde..

Burak ofsaytta değil Arif, sağ bekleri ya da sağ stoperleri tam hatırlayamadım da şu an bozuyor ofsaytı. 20-25 santimle ofsayt değil. Olsa da 20-25'in günahı olmaz :D

William Rookwood
08.Mart.2014, 22:53
Akhisar puan alır diyenlere cevap gibi bir skor oldu yalnız, Hamit o golüde atsa 7-1 bitecekti maç. :)

Şuanda tek eksiğimiz bu güzel oyunu deplasmanada yaymak. Onu da başarırsak başarılı olmamak için hiçbir sebep göremiyorum.

Gncl1905
08.Mart.2014, 22:58
Haftaya deplasmana gider puan bırakıp döneriz. İçeride 6, 6 atıp yolluyoruz ama deplasmanlar fos. Daha Türkiye'de deplasmanlarda kazanamazken Londra'da ne yapacağız acaba, beni asıl düşündüren de o.

Neyse aslanlarımızı tebrik edeyim. Maçın tamamını izlemedim, izlediğim kısımlarda Sneijder'in bayağı iyi oyununu gördüm. Bu performansı deplas... aman be kaç haftadır diyorum zaten bir şey değişmiyor. Bu gece kral biziz, üzüntüleri haftaya bırakalım.

Night_Mare17
09.Mart.2014, 00:05
Haftaya deplasmana gider puan bırakıp döneriz. İçeride 6, 6 atıp yolluyoruz ama deplasmanlar fos. Daha Türkiye'de deplasmanlarda kazanamazken Londra'da ne yapacağız acaba, beni asıl düşündüren de o.

Neyse aslanlarımızı tebrik edeyim. Maçın tamamını izlemedim, izlediğim kısımlarda Sneijder'in bayağı iyi oyununu gördüm. Bu performansı deplas... aman be kaç haftadır diyorum zaten bir şey değişmiyor. Bu gece kral biziz, üzüntüleri haftaya bırakalım.

Bu deplasman - ev sahibi olayı değil bence atmosfer olayı. Atmosfer olan yerde iyiyiz , futbol havası olmalı oyuncular gaza gelmeli o yüzden Londra deplasmanından umutluyum ben.

europeanconquer
09.Mart.2014, 00:09
Tebrikler Galatasarayım !

Bu arada Telles kaynamış gitmiş.Son 5 yılın tartışmasız en iyi transferi bence.

eng1n
09.Mart.2014, 00:11
Aydınus'un tepkiye normal diyecem de bu adam Caner'i Lan dedi diye oyundan attı.

Homer J.S
09.Mart.2014, 00:32
Aydınus'un tepkiye normal diyecem de bu adam Caner'i Lan dedi diye oyundan attı.

Aa o zaman normal degil tepki. Cunku bi yanlis bi yanlisla duzeltilebilir

TeNaciOUS MidFieLdeR
09.Mart.2014, 00:45
Bir de şu noktaya dikkat çekeyim. 4 maçtır duran toptan gol atıyoruz :) Mancini bu konuya çalışacağını söylemişti ve meyvelerini veriyor sonunda.

sneijder gibi bir duran top ustasi varken bunlari degerlendirememek dusundurucu olurdu. calismana bile gerek yok bence boyle bir usta varken. olaganustu kesiyor toplari, kaleciler caresiz kaliyorlar.

galatasarayin bu sonuclari normal bence, anormal olan deplasmanlari kazanamamasi. bu kadro ligin cok cok ustunde. yabanci kadrosu yildizlar karmasi, dunyada kime sorsan taninan isimler. hatta bence tum lig tarihinin en flash kadrosudur. sampiyon olamazsa bu takim bence basarisizliktir.

eng1n
09.Mart.2014, 01:07
Aa o zaman normal degil tepki. Cunku bi yanlis bi yanlisla duzeltilebilir

Aydınus'un ilk olayı Caner değil zaten bundan önce ptt playoff'unda Adanaspordan bir oyuncuyu atmıştı, o da değişik bir karardı bana göre. Demek istediğim bu kadar hakaret, küfüre dikkat eden adamın kendisinin böyle sözler kullanması ne kadar doğru olur ?

Homer J.S
09.Mart.2014, 01:33
Aydınus'un ilk olayı Caner değil zaten bundan önce ptt playoff'unda Adanaspordan bir oyuncuyu atmıştı, o da değişik bir karardı bana göre. Demek istediğim bu kadar hakaret, küfüre dikkat eden adamın kendisinin böyle sözler kullanması ne kadar doğru olur ?

Fakat cumle biraz yanlis olmus. "Aydinusa tepki normal diyecem de..."

Tepki yine normal, yanlis olan Aydinus.

Fakat demek istedigini anladim tesekkur ederim.

uAburak89
09.Mart.2014, 02:20
sneijder gibi bir duran top ustasi varken bunlari degerlendirememek dusundurucu olurdu. calismana bile gerek yok bence boyle bir usta varken. olaganustu kesiyor toplari, kaleciler caresiz kaliyorlar.

galatasarayin bu sonuclari normal bence, anormal olan deplasmanlari kazanamamasi. bu kadro ligin cok cok ustunde. yabanci kadrosu yildizlar karmasi, dunyada kime sorsan taninan isimler. hatta bence tum lig tarihinin en flash kadrosudur. sampiyon olamazsa bu takim bence basarisizliktir.

Kadro ligin çok üstünde değil, yabancı konusuna katılıyorum ama sadece yabancılar yeterli değil çünkü hepsini kullanamıyorsun. Türk kadrosu da hesaba katılılnca uçurum yok bence.

Şampiyon değil ama 2. olamazsak başarısızlıktır. Çünkü kadro üstün olsa dahi, yapılan bir TD değişikliği var. Belki kullandıkları ana diziliş benzer ama anlayış farklı. Bu takım Şampiyonlar Ligi'nde de mücadele ediyor, Avrupa maçlarının öncesi ayrı, sonrası ayrı handikap. Bunun dışında başarısızlık için değerlendirme yaparken Fenerbahçe'ye de bakmak lazım. Tek kulvar, sezonun genelinde formda hücum elemanları, yönetim, taraftar, futbolcusuyla tek hedef ve inanılmaz bir şampiyonluk açlığı söz konusu. Bizi motive edecek tek şey bu sezon 4. yıldız. Rakip de kötü olsa, o zaman belki hayıflanmak mümkündü. Ama rakibin performansı da iyi, son dakikalarda gol bulması olsun, duran topları etkin kullanması olsun.

2. olursak karalar bağlayacak, kederlenecek Galatasaray'lılar olacağını pek sanmıyorum açıkçası. Gelecek sezon için aynı şeyi söyleyemem tabii, Mancini'nin bu güzel iç saha performansını deplasmana da yansıtması şart. Skor alamasa bile istekli bir takım görmemiz lazım.

Bu arada ligde en son Fenerbahçe'ye yenildik galiba, deplasman beraberlikleri olmasa bu kadar fazla, Mancini hiç de fena iş çıkarmıyor.

Nedvedmania
09.Mart.2014, 02:27
Melo'nun instagramdaki sözlerini kimse yazmaz tabi :) Pislik Melo, karaktersiz Melo, çirkef Melo :j:

TeNaciOUS MidFieLdeR
09.Mart.2014, 02:43
@uAburak89

taraftarin karalar baglamamasinin sebebi doygunluga ulasmis olmalarindandir. ancak yonetim boyle bir kadro kuruyorsa sampiyonluktan asagisi kurtarmaz bence. tabi bu kadronun baska bir amaci da avrupada ceyrek finalin de otesine ulasmak, hatta bu ana hedef. soyle bir kiyas yaptigim zaman fenerbahce ile kadro olarak her mevkide 1-2 basamak onde galatasaray. yerli kadrosu da basabastir bence. yabancilariyla da epey onde bir cizgideler. digerleriyle kiyaslamiyorum bile, elmayla armut kadar farkli yapidalar. teknik direktor degisikligi de pek mazaret olamaz, icsahada aldigi sonuclar ortada takimin. yapabilecekleri bu kadar barizken hala liderin 3 puan gerisinde olmalari pek tutarli degil acikcasi. senin de dedigin gibi bundaki en buyuk etken saniyorum ki hem taraftar hem de kadronun basariya doymus olmasi. SL den elenilmesi durumunda lig yolunda daha kararli olacaktir oyuncular, tek hedef lig sampiyonlugu kalicak cunku.

uAburak89
09.Mart.2014, 02:50
Melo'nun instagramdaki sözlerini kimse yazmaz tabi :) Pislik Melo, karaktersiz Melo, çirkef Melo :j:

Melo küfür yediği zaman, tahrik edici oyuncu. Emre oldu mu konu, saha dışında melek gibi. :)

Melo ligin en iyi orta saha oyuncusu olmasa kimse bu kadar takmazdı, problem çekememezlik tamamen.

@uAburak89

taraftarin karalar baglamamasinin sebebi doygunluga ulasmis olmalarindandir. ancak yonetim boyle bir kadro kuruyorsa sampiyonluktan asagisi kurtarmaz bence. tabi bu kadronun baska bir amaci da avrupada ceyrek finalin de otesine ulasmak, hatta bu ana hedef. soyle bir kiyas yaptigim zaman fenerbahce ile kadro olarak her mevkide 1-2 basamak onde galatasaray. yerli kadrosu da basabastir bence. yabancilariyla da epey onde bir cizgideler. digerleriyle kiyaslamiyorum bile, elmayla armut kadar farkli yapidalar. teknik direktor degisikligi de pek mazaret olamaz, icsahada aldigi sonuclar ortada takimin. yapabilecekleri bu kadar barizken hala liderin 3 puan gerisinde olmalari pek tutarli degil acikcasi. senin de dedigin gibi bundaki en buyuk etken saniyorum ki hem taraftar hem de kadronun basariya doymus olmasi. SL den elenilmesi durumunda lig yolunda daha kararli olacaktir oyuncular, tek hedef lig sampiyonlugu kalicak cunku.

Abi hangi mevkide öyle büyük fark var ki. Kale desen yakın, bekler sizin daha iyi. Stoperler eşit diyelim. Orta sahada sadece Melo faktörü var fark olarak. Hücum hattında da Sneijder tarzı oyuncusu yok zaten Fenerbahçe'nin, Drogba ismen en iyisi belki forvetlerin ama, özellikle Webo performans olarak aşağı kalmaz. Zaten iki takım da rotasyon oyuncularından çok ciddi verim alamıyor.

byariff
09.Mart.2014, 02:52
Melo küfür yediği zaman, tahrik edici oyuncu. Emre oldu mu konu, saha dışında melek gibi. :)

Melo ligin en iyi orta saha oyuncusu olmasa kimse bu kadar takmazdı, problem çekememezlik tamamen.

tam ben yazicaktim valla :D insanimiz burdada racistlik yapiyor turk oyuncu saha disinda melek ama yabanci....

Nocna Mora
09.Mart.2014, 02:59
O değil de Selçuk olmayınca takım ne kadar hızlı ve hoş oynuyor.. Şimdi demeyin bana diğer farklı kazandığımız maçlarda Selçuk vardı diye. Pek bir etkisi yoktu oyuna. Kafası kopmuş tavuk gibi aklı başka yerlerde sadece mücadele ediyor koşuyor, al gülüm ver gülüm geriye top oynuyor. Aldığı topu 10 saniye ayağında tutmadan yapamıyor. Bu nedenlerle takımın el freni oluyor. Fakat Yekta hatta Ceyhun bile daha görev adamı ve işlerini özveri ile yapmaya çalıştıkları için ve de kafa olarak bu sene daha hazır oldukları için çok daha etkili oynuyorlar. Özellikle Yekta AMC'den devşirme olduğu için oyun zekası ve tekniği zaten üst düzey. Git gide iki yönlü orta saha olarakta kendisini geliştiriyor. Selçuk'tan eksiği yok hatta fazlası bile var. Çevikliği Selçuk'a göre kat be kat iyi. Tekniği yine aynı şekilde. Hız'ı daha FM tabiri ile 14 civarında olabilir hızlanma ise 12 civarı. Selçuk'tan daha seri yani kısaca ki bu oynadığımız oyun için çok önemli bir durum..

Ayrıca Burak nasıl bu kadar yeteneksiz ben anlayamıyorum usta. :D Adam boş kaleye golü üst direğe çarptırarak zar zor atıyor az kalsa üstten dışarı vuracak. Orta geliyor kafayı kalecinin üstüne vuruyor şansa bala gol oluyor. Eğer daha yukarıları hedefliyorsak oynadığında güven veren adamlar lazım.

Drogba'nın dinlenmesi iyi oldu. Adam durmaksızın oynuyor yahu sene başından beri. Dinlenince kendine gelmiş fiziği toparlamış biraz daha..

Börk
09.Mart.2014, 03:00
Kaleci olarak Fenerbahçe'den daha üstünüz ama konu defans hattına geldiğinde Fenerbahçe bizden daha iyi hem bek hem stoper açısından.Orta sahada Galatasaray üstün olsa da iş kanatlara gelince bu sefer Fenerbahçe üstün.Dediğin gibi Fener'in bu Sneijder'i yok bir de Melo'su yoksa pek bir fark yok.

@nocna mora yukarıda da yazdım kim hak ediyorsa o giysin.yekta chelsea maçından beri hiç şaşmadı melo yekta selçuk beraber oynarsa da melo'yu kısıtlıyoruz.o yüzden selçuk hak edene kadar bekletilip yekta forma giymeli.evet bize en çok katkı vermiş oyunculardan ama devamlılık istiyor bu işler.

davidvilla
09.Mart.2014, 03:04
Kısaca yazicam. Stadtaydim cok net gördüm. Akhisar 1.dkdan bitis düdüğüne kadar pres yapmaya calisti ve savunmayi cok onde kurdu korner golu haric tum goller kontratak zaten. Cok ölçü olacak bir maç degildi. Ayni sorunlar devam ediyor bence. 3puan sevindirici işte.

TeNaciOUS MidFieLdeR
09.Mart.2014, 03:27
@Börk

bu sey gibi oldu;

-ne kadar var olm?
-bi kac kurus...
-ne kadar?
-1 milyon kadar...

sneijder ve melo farki cok mu az yani, bence mutevazi davranmayin bu konuda. sahaya cikan 6 yabancinin hicbirisi icin yetersiz diyemeyiz, hepsi direk skora katki yapabilen onemli isimler. kaleci volkanx3-muslera, webox3-drogba, baronix3-melo, sneijder- karsiligi yok fenerde. beklerde telles cok onemli, nokta transfer. canerden eksigi olmadigi hatta fazlasi oldugu yakinda gorulur. sag bekte de zaman zaman kendini saklasa da oynadiginda etkili bir eboue. defansta fransada yilin stoperi secilmis chedjou. her ne kadar begenmeseniz de bence son yillarda ortasaha olarak emrenin de onunde bir selcuk inan. yani nerden baksan hep bir adim onde galatasaray. fenerin bile bu olcude onundeyse ligin ne kadar ilersinde oldugu daha da acik hale geliyor.

x3 seklinde tabir ettim, abarti gibi oldu ama yaklasik olarak bu sekildedir herhalde. zaten soyle bir turkiyeden ciksan fenerde kuyt'tan baska bilinen isim yok, galatsarayda durum tam tersi. bilinmeyen isim yoktur herhalde. SLde oynuyoruz, ondandir da denemez. zaten kariyerli oyuncular, onceden de taniniyorlardi. tabi burdaki olcut sadece taninmak degil, gercekten kariyerleri cok cok iyi degerli oyuncular bunlar.

mpaker66
09.Mart.2014, 04:30
Yediğimiz golde semih amatörce pozisyon alıyor malesef.

uAburak89
09.Mart.2014, 13:21
Drogba deplasmanda da böyle istekli olsun, 60 dakika oynasa bile sonuna kadar kovalarız.

Yediğimiz golde Burak ile başlayan bir saçmalama hali var, skordan dolayı pek önemsenmiyor ama Mancini kızmıştır kesin. Mehmet Akyüz de aynı golleri atmaya başladı, klas adammış.

Banega
09.Mart.2014, 13:37
Mehmet Akyüz iyi form tuttu bu aralar, kumaşıda gayet iyi zaten.Fakat biraz bencil.Aynı zamanda bir karizması yok.Günümüz futbolcularında biraz karizma da önemli bence.Erman Kılıç'ta aynı sorundan muzdarip.

europeanconquer
09.Mart.2014, 17:00
https://pbs.twimg.com/media/BiSKT4xCIAAHTd6.jpg

Hani şu takımda en çok kaptanlığı hak eden oyuncu kim diye sorsalar,düşünmeden Semih derim.Şu an 1. kaptanlık için tabi ki erken ama 1-2 yıl sonra 1. kaptanımız kesinlikle Semih olmalı,o hak ediyor.Sırf Beşiktaş maçında kıytırık bir korner pozisyonunda benden çıktı dediği için değil,cidden hak ettiği için söylüyorum bunu.

Bir de çok sevmem yüzünden :n: