View Full Version : Karabükspor - Galatasaray | STSL 25. Hafta
ReaList
14.Mart.2014, 00:28
http://i.hizliresim.com/x9Bdv8.jpg
E.Cartman
14.Mart.2014, 00:34
Galatasaray’ın Karabükspor maç kafilesinde şu oyuncular yer alyor.
Felipe Melo, Ceyhun Gülselam, Selçuk İnan, Wesley Sneijder, Didier Drogba, Alex Telles, Burak Yılmaz, Umut Bulut, Aureline Chedjou, Hakan Balta, Fernando Muslera, Semih Kaya, Koray Günter, Yekta Kurtuluş, Berk Ünsal, Sabri Sarıoğlu, Aykut Erçetin, Ufuk Ceylan, Veysel Sarı, Umut Gündoğan
europeanconquer
14.Mart.2014, 00:34
Yarın umarım güzel bir galibiyet alıp Londra'ya moralli gideriz.
Yürüyedur Galatasarayım !
jevox06
14.Mart.2014, 00:36
İşte büyük maç. Cuma günü ve Deplasman. Bu maçı artık kesin kazanmamız lazım. Mancini Eboue'yi götürmeyerek iyi yaptı. Deplasmanda oynayamayan bir oyuncu. Takım bu maça ekstra moralle başlayıp farklı bir galibiyet alması lazım. 3 puan çok önemli. Seri yakalamamamız lazım Fenerbahçe maçına kadar. Başarılar Cimbomum !
Namzet
14.Mart.2014, 00:39
Beraberlik veya Galatasaray galibiyeti olacağını düşünüyorum 1-1 veya 2-1 biter
europeanconquer
14.Mart.2014, 00:39
Şöyle de bir 11 bekliyorum.
http://www.footballuser.com/formations/2014/03/952700_Galatasaray_SK.jpg
TeNaciOUS MidFieLdeR
14.Mart.2014, 00:41
ayni anda konulari acacagim diye anketleri atlamissin ibrahim. nerde anket, nerde bu devlet :zuhaha
zor deplasman, handikap sifir olur. formsuz karabuk karsisinda bir deplasman galibiyeti firsati var, bunu degerlendirmesi lazim galatasarayin.
Gncl1905
14.Mart.2014, 01:26
Hem deplasman hem cuma günü hem Chelsea maçı öncesi :) Kazanacağımızı sanmıyorum açıkçası.
AhmetBilgin
14.Mart.2014, 01:53
Cuma oynadığımız maçlarda sıkıntı çekiyoruz. İnşallah galibiyetle ayrılırız
William Rookwood
14.Mart.2014, 01:54
Yönetim deplasman için galibiyet primini arttırmış. Umarım maça etki eder de kazanırız.
byariff
14.Mart.2014, 02:59
"Bir zahmet" artik kazanalim.. 0-1 yada 0-2 skor tahminim , + furkan ozcalin maçi olur yarin iyi oynar zaten her hafta iyide bize karsi daha iyi oynar + kose vuruslarinda ishaka dikkat
uAburak89
14.Mart.2014, 03:04
Kazanmaktan başka çare yok. Puan kaybı havlu atmak demek. Deplasman ve cuma sendromunu kırmak için ortam müsait. Umarım futbolcular ve Mancini maçı ciddiye alırlar.
Melo sarı kart görüp cezalı duruma düşerse de iyi olur tabii, sonraki maç Kayseri ile, çok aramayız Melo'yu hem de dinlenmiş olur.
..JoaQuiN..
14.Mart.2014, 11:45
Skor tahminim 3-0 Galatasaray bu maçı bırakmaz.
nannar
14.Mart.2014, 13:12
kazanmak zorundayız... puan kaybı ibreyi fenerbahçe'ye tamamen çevirir...
E.Cartman
14.Mart.2014, 13:14
Drogba isterse, Sneijder'i de kullanabilirsek 3 farklı galibiyetle geçeriz Karabük'ü. Ancak iş tamamen bu 2'linin elinde. Diğerleri ne kadar çabalasa da şu an için fark yaratıp rakibin geri gelmesini engelleyecek olan bunlar.
europeanconquer
14.Mart.2014, 13:15
Drogba isterse, Sneijder'i de kullanabilirsek 3 farklı galibiyetle geçeriz Karabük'ü. Ancak iş tamamen bu 2'linin elinde. Diğerleri ne kadar çabalasa da şu an için fark yaratıp rakibin geri gelmesini engelleyecek olan bunlar.
Alex Telles :0:
Banega
14.Mart.2014, 14:05
Bu maçı, yeni bir serinin başlangıcı olarak görüyorum.Kazanırsak devamı gelir.
Laz61g
14.Mart.2014, 16:25
Bana kalırsa Galatasaray için inanılmaz zor bir maç Tolunay hoca bu sene az can yakmadı ligde ve kazanmaktan başka çaresi olmayan bir Galatasaray var karşısında olurda Karabük yenerse şaşırmam ben ne yazıkki beraberlik yada Karabük galibiyeti bekliyorum.İnşallah iyi oynayan kazanır
E.Cartman
14.Mart.2014, 20:33
XI: Muslera, Sabri, Semih, Hakan, Telles, Yekta, Melo, Selçuk, Sneijder, Burak, Didier Drogba.
Yedekler: Ufuk, Chedjou, Veysel Sarı, Umut Bulut, Umut Gündoğan, Berk İsmail Ünsal, Ceyhun.
Redrum
14.Mart.2014, 20:38
Veysel gibi ansizin gelen yerli sağ beki neden oynatmiyoruz anlamiyorum. Seneye Eboue gidince sağ bekte bankomuz olacak diye düşünüyorum.
furkan58
14.Mart.2014, 20:47
Galatasaray için rahat bir maç olur. Skoru erkenden yakalarlar 2-0 gibi bi sonuç çıkabilir.
uAburak89
14.Mart.2014, 20:58
Veysel gibi ansizin gelen yerli sağ beki neden oynatmiyoruz anlamiyorum. Seneye Eboue gidince sağ bekte bankomuz olacak diye düşünüyorum.
Bugün Sabri'nin oynama sebebi Chelsea maçı olabilir, bir süredir forma bulamıyor Sabri, form tutması lazım çünkü Veysel ŞL listesinde yok.
Yekta'yı kesmemesi iyi olmuş Mancini'nin, umarım kazanırız maçı.
sananes
14.Mart.2014, 22:42
Burak Yılmaz ne kadar gol atarsa atsın çok yetersiz bir forvettir benim gözümde. Çok komik goller kaçırıyor.
uAburak89
14.Mart.2014, 22:45
Trabzonspor patentli oyuncuların miladı doldu galiba, önce Selçuk, sonra Umut, son haftalarda da Burak.
Böyle goller kaçtığı sürece, kazanma şansımız yok.
sui generis
14.Mart.2014, 22:47
İlk yarı zevksizdi. İkinci yarı keşke Beykan girse de az da olsa izlesek.
uAburak89
14.Mart.2014, 22:50
Bizim penaltı güme gitti galiba, internet yüzünden net göremedim ama penaltı gibiydi.
byariff
14.Mart.2014, 22:53
temas var ama penalti degildi bence burak bosuna itiraz etmis , bence iyiydik ilk yari biraz becerikli olabiliseydik... selcugun miladi doldu bu arada...
Gncl1905
14.Mart.2014, 22:54
İlk 25 dakika hakem insiyatiflerini hep bizden yana kullandı. Sonrasını izlemedim zaten, son 5 dakika hariç. Onda da Burak sağ olsun zoru başarıp golü kaçırdı bir de penaltı diye itiraz ediyor.
Suicider
14.Mart.2014, 22:58
İlk yarının sonunda karabüklü bir oyuncu yerdeyken,melo yanından geçerken vurmaya çalıştı vurmuşta olabilir bir tek ben mi gördüm acaba?
Ahanda koymuşlar internette buyrun bildiğin vuruyor adam.
https://vine.co/v/MbTtLQ0VzIg
William Rookwood
14.Mart.2014, 23:03
Maçın ilk yarısını kacirdim ama yorumlara bakilirsa yine kötü oynuyoruz.
uAburak89
14.Mart.2014, 23:15
Maçın ilk yarısını kacirdim ama yorumlara bakilirsa yine kötü oynuyoruz.
Diğer deplasman maçlarına göre daha iyiyiz ama içerideki gibi değil tabii.
davidvilla
14.Mart.2014, 23:31
Serie c daha zevkli
byariff
14.Mart.2014, 23:36
yekta cikti umut bulut girdi su degisikligi nasil yapar aklim almiyor selcuk cikmasi gerekirken yekta...
uAburak89
14.Mart.2014, 23:40
Yekta da iyi değildi ki, bir de çok riskli geri pas verdi.
Universal
14.Mart.2014, 23:46
Bu ligde izlediği maçtan keyif alan var mı? Yahu Lig TV paketini iptal edip İngiltere ligi alacağım zaten ayda 10 TL, inan her maçı gözümü kırpmadan izlerim.
byariff
14.Mart.2014, 23:49
mancini.... ceyhun drogba degisikligi ne hoca ya...
attirson
14.Mart.2014, 23:52
Ben bu Mancini'nin galip degilken yaptıgı 90. dakika degisikliklerini anlamıyorum.Dalga geçer gibi forveti cıkardı ön libero aldı.
85 te kapadım valla uzun süredir ilk kez bitmesini beklemedim maç zevksiz oğlu zevksiz ne umut var ne başka bişey kör dövüşü gibi bide üstüne rezil bi kamera açısı var vakit kaybı valla başımı ağrıttı kuru gürültü
uAburak89
14.Mart.2014, 23:56
Geçmiş olsun. Buraya kadarmış.
Şampiyonluk bugün gitmedi ama, Rize ve Antalya ile 4 maç yapıp sadece 4 puan aldığımızda gitti.
Namzet
14.Mart.2014, 23:57
Çok güzel bir sonuç çıktı bizim adımıza,Galatasaray ligi bitirdim dedi bu maç ile
Universal
14.Mart.2014, 23:58
Berbat bir maç doğal olarak golsüz bitti.
Galatasaray artık şampiyonluk için büyük bir yara aldı. Deplasman fobisi olan bir kulübün Chelsea önünde ne yapacağını çok merak ediyorum.
davidvilla
14.Mart.2014, 23:59
Td drogba olsa en az 3 atardik bugun. Elinde ferrari var fiat gibi kullaniyor mancio.
Banega
14.Mart.2014, 23:59
Şimdi giderler haftaya evlerinde 4-5 farkla kazanırlar iyice ayar olurum.Galatasaray bu sene ligde çıkış yapan Anadolu ekipleri gibi oynuyor, dalga geçiyorlar sanki.Kusura bakma ama deplasmanda bu kadar kötüysen sen büyük takım değilsin.Umarım Chelsea maçıyla bize unuttururlar diyeceğim ama zor..
davidvilla
15.Mart.2014, 00:10
We played well in the first half mi dedi yoksa ben gaipten sesler mi duyuyorum.
Redrum
15.Mart.2014, 00:11
Fenerbahçe Şampi... Diye başlık açmak istiyorum şu anda özet bu :)
Kerem-19
15.Mart.2014, 00:11
Bütün yaşam enerjimi aldılar valla.Maçla ilgili zaten söylenicek bir şey yok.Hoca sağolsun Drogba-Ceyhun değişikliğiyle sadece bugüne değil Chelsea maçına da etki etti.Drogba'nın moral motivasyonunu aldı götürdü.
uAburak89
15.Mart.2014, 00:15
We played well in the first half mi dedi yoksa ben gaipten sesler mi duyuyorum.
15-45 arası kötü müydü takım? Kazanacak pozisyonlar bulundu.
Drogba değişikliği bir inatlaşma ve kesinlikle yanlış. Pozisyona kızıp çıkardı Mancini. Ceyhun girebilir, orta saha düşmüştü ama çıkacak adam Drogba değildi, adam çok net kazanmak istiyordu ve uzatmalar vardı.
Neyse artık olan oldu, bu saatten sonra 2.lik bari gitmesin diye düşünmekten başka çare yok.
CocukMenajer
15.Mart.2014, 00:26
http://i.hizliresim.com/eWOdY4.jpg (http://hizliresim.com/eWOdY4)
Kart gelebilirmiş.
CocukMenajer
15.Mart.2014, 00:45
http://i.hizliresim.com/x34dGA.jpg (http://hizliresim.com/x34dGA)
:D :D
William Rookwood
15.Mart.2014, 00:50
Keşke deplasman takımlarının taraftarı sahaya dalsada üç puanı koparabilsek bu maçlardan.. İyice Rijkaard dönemindeki takıma döndük.
http://i.hizliresim.com/x34dGA.jpg (http://hizliresim.com/x34dGA)
:D :D
ahahah :D çok iyiymiş :D
nannar
15.Mart.2014, 00:58
Kart gelebilirmiş.
3-5 dk sonra aynı pozison yaşandı... karabüklü melo'ya bastı onda da...
deplasman sıkıntısı devam ediyor. Lig bitti yorumları yapılmaya başlanmış ama dikkatinizi çekerim ki fenerbahçe de deplasmanda kazanamıyor :D Beşiktaş ve Galatasaray deplasmanları şampiyonu belirler...
TeNaciOUS MidFieLdeR
15.Mart.2014, 01:07
@nannar
yalniz hocam soyle bir fark var, fenerbahce kaybettigi deplasmanlarda bile sahada 11 kisi oldugu surece ustun oynadi, 3 puna hep yakindi[ buz zeminde oynanan karabuk maci haric, orda fark da yenebilirdi cunku ]. sizin maclari izlemiyorum ama yapilan yorumlara bakilinca deplasmanlarda 1 puandan fazlasini hakedecek fubol oynamadiklari anlasiliyor. derbilerden 1 puan cikarmak su sartlarda yeterli hale geldi bence. kaybedilse bile fenerbahce puan avantajini cebine koymus oldu bu kayipla.
nannar
15.Mart.2014, 01:11
Bizimkiler içerde aslan ,dışarda kedi :) bu sezonu da böyle yedik...
vivoperlei
15.Mart.2014, 01:34
Nedendir bilmiyorum ama Chelsea deplasmanında bizimkilerden bir sürpriz bekliyorum ben. Malum; takım olarak ne yapacağımız pek belli olmuyor...
ReaList
15.Mart.2014, 01:35
Sezonun 2. yarısı başlayıp Galatasaray kendi evinde 2 galibiyet alıp, Fenerbahçe deplasmanda 2 mağlubiyet alınca oluşan hava sonrası da yazdığım gibi "Fenerbahçe ve Galatasaray için evde kazanmak kolay, bu ligin kaderini deplasman maçları belirler" sözü bugünkü tabloya bakınca kendini gösteriyor. 2 takım evde bir şekilde kazanmaya devam eder. Fenerbahçe Antep deplasmanını kayıpsız atlatırsa Arena'da alacağı mağlubiyetin de pek bir anlamı kalmayacak.
davidvilla
15.Mart.2014, 01:49
Yahu ne sampiyonlugu beyler. Hoca bizim kadar inanmamis zaten. Artik öyle büyük mucizelere kaldi ki is fb sampi diyebiliriz. Tek teselli 6 nisandaki galibiyet olabilir artık.
@nannar
yalniz hocam soyle bir fark var, fenerbahce kaybettigi deplasmanlarda bile sahada 11 kisi oldugu surece ustun oynadi, 3 puna hep yakindi[ buz zeminde oynanan karabuk maci haric, orda fark da yenebilirdi cunku ]. sizin maclari izlemiyorum ama yapilan yorumlara bakilinca deplasmanlarda 1 puandan fazlasini hakedecek fubol oynamadiklari anlasiliyor. derbilerden 1 puan cikarmak su sartlarda yeterli hale geldi bence. kaybedilse bile fenerbahce puan avantajini cebine koymus oldu bu kayipla.
örnek olarak geçen Elazığı maçı var, ilk 15 dakikada yakaladığımız pozisyon sayısını Galatasaray son 2 deplasmanında yakalayamadı.
Redrum
15.Mart.2014, 02:16
Çok açık bir şekilde belli ki aylar kala şampiyon Fenerbahçe. Bu açık. Bu kadar rezalet oynamasaydık da bari en azından lige heyecan katsaydık. Yazık, adımıza tarihimize, milyon eurolar alan dünya starlarımıza(!) yazık.
Sheriff
15.Mart.2014, 03:15
Çok açık bir şekilde belli ki aylar kala şampiyon Fenerbahçe. Bu açık. Bu kadar rezalet oynamasaydık da bari en azından lige heyecan katsaydık. Yazık, adımıza tarihimize, milyon eurolar alan dünya starlarımıza(!) yazık.
Zaten bu milyonluk star projeleri genelde tutmuyor, bizde tutmadı, BJK'de tutmadı, Trabzonda tutmadı, hatta Ankaragücü'nü yerle bir etti.
Namzet
15.Mart.2014, 03:21
Zaten bu milyonluk star projeleri genelde tutmuyor, bizde tutmadı, BJK'de tutmadı, Trabzonda tutmadı, hatta Ankaragücü'nü yerle bir etti.
Hiç hatırlatma be usta:(
William Rookwood
15.Mart.2014, 04:07
Maçın özetini şimdi izledim. Çokta kötü oynamamışız, 1-2 tane net gol pozisyonumuz var, özellikle Burak'ın kafayla topu auta attığı pozisyon gol olsa 1-0 bitirebilirdik maçı. Yazık olmuş.
byariff
15.Mart.2014, 04:17
ohoo siz pes etmissiniz yahu fenerbahcenin 2 tane deplasmani var biri besiktas biri galatasaray biraz rahat sakinlesin ha sampiyon oluruz olmayiz orasi ayri ama biraz sabir manciniye ve takima guveniyorum ben
maça gelirsek iyiydik bence sadece beceriksizdik... selcuk 2-3 hafta bi kesik yemeli takimin el freni... sabriyi ve tellesi begendim drogbada istekliydi... sneijder en cok cabalayan oyuncu mancini onu sola hapsetmese ortadan birseyler yapacakda..
davidvilla
15.Mart.2014, 10:35
Arif pes ettiren puan farkı degil. Pes ettiren mancini. Skor da değil. Ortaya konan mücadele. Göz göre göre ferrari gibi takımı fiat gibi kullanması. Bak karabuk zor deplasman değil hea. Stadın yarisi yok. Taraftar desen gayet sakin. Ama mancini... Her deplasman maçı sonrası adamin kurduğu tek cümle var pozisyona girdik ama atamadik. Hadi 1 atamadin 2 atamadin e ama yeter. Bir kere de ben bir yerde hata yapiyorum de ya. Sucu forvetlere atıp kaçıyor. Takim yürüyor yahu bunun sorumlusu da mancini. Teknik sorumlu işte.
nannar
15.Mart.2014, 12:03
takımın oynamamasının sebebi mancini değil. :) Arenaya çıkıp oynayan takım burada da oynamalı... Starlara laf edenler olmuş ama bence dün Galatasaray'da özellikle Telles ,Melo ve Sneijder takımın en iyilerindendi. Asıl kötü olan Selçuk yahu :) Takımın deplasmanda özgüven sorunu var. Ben hala diyorum , Fenerbahçe Galatasaray'ın sahasına gediğinde puan farkı 7 olursa ancak o zaman ümitsizlik yaşarım. aksi durumlarda hala bu şampiyonluk kazanılmış ya da kaybedilmiş değil...
europeanconquer
15.Mart.2014, 12:08
Bu sezonu çok dert etmeyin ya oturun maçları izleyin Arena'da,deplasmanlar zaten iğrenç.Son 3 deplasman maçını izlemeye gittim.3 maçta da iğrenç oynadık.En iğrenç olduğumuz maçta buydu.Zebellak gibi oraya dikilmiş Karabük savunmasına havadan top yollayıp durduk.Gerçi başka çaremiz de yok gibiydi.Paslaşarak gole gitmeye çalışsak Burak pas yapamıyor,Drogba pas yapıyor ama o da imkansız pasları,çalımları deniyor.Kenarları zaten hiç kullanamadık,Telles ve Sneijder'in olduğu taraf varken ısrarla Sabri-Burak ikilisinin olduğu kanattan hücum yaptık.Durum böyle olunca duran top hariç gol bulamazdık,ki bulamadık da zaten.
SAİT71
15.Mart.2014, 12:55
Ben hala şampiyonluğun üç takım arasında gidip geleceğine inanıyorum. Daha birbirleriyle maçları var. Kaç puan farka çıkarmıştık neredeyse eşitlenecekti puan farkı. Hiç belli olmaz bu işler. Üstelik Fenerbahçe'nin daha Erciyes ile maçı var yarın.
http://www2.sporx.com/img/2014/03/14/22222.jpg
http://www2.sporx.com/img/2014/03/14/33333.jpg
http://www2.sporx.com/img/2014/03/14/444444.jpg
Redrum
15.Mart.2014, 13:18
Bu ligde de adı sow olan oynuyor arkadaş bir iki tane de biz bulalım elazığda mı antalyada mı ne var bir tane o da muhteşem defans:D
Bu ligde de adı sow olan oynuyor arkadaş bir iki tane de biz bulalım elazığda mı antalyada mı ne var bir tane o da muhteşem defans:D
Pape Sow <3 Adam king ya onsuz olmazdı :D
BaGa TaRKaN
15.Mart.2014, 14:06
Pape Sow <3 Adam king ya onsuz olmazdı :D
Musa Sow, Samba Sow, Pape Sow,
Acaba Akrabalıkları Var mı ? Samba'nın Musa ile Kardeş Olduğunu Duymuştum Sanki Diğeride Amca Çocukları Heralde
davidvilla
15.Mart.2014, 14:30
takımın oynamamasının sebebi mancini değil. :) Arenaya çıkıp oynayan takım burada da oynamalı... Starlara laf edenler olmuş ama bence dün Galatasaray'da özellikle Telles ,Melo ve Sneijder takımın en iyilerindendi. Asıl kötü olan Selçuk yahu :) Takımın deplasmanda özgüven sorunu var. Ben hala diyorum , Fenerbahçe Galatasaray'ın sahasına gediğinde puan farkı 7 olursa ancak o zaman ümitsizlik yaşarım. aksi durumlarda hala bu şampiyonluk kazanılmış ya da kaybedilmiş değil...
şimdiye kadar herhangi bir türk antrenör olsaydı ohoooooo. o kadar diyorum ohoooooo.
bak bana sorarsan içerde de kaç tane atarsak atalım takım iyi oynamıyor. gecen hafta akhisar maçındaydım ve maç başlığına da şunu yazmıştım.;
http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=2621116&postcount=70
yani şimdi puan kaybedildi diye söylemiyorum. takım oynamıyor. oynayamıyor. oyuncular ellerinden geleni yapıyorlar.
mancini'nin hatalarını sayarım da kitap da yazarım üstüne ama adamın dokunulmazlığı var resmen. bu da fatih terim düşmanlığından ileri gelen bir şey zaten.