PDA

View Full Version : Akhisar Belediyespor - MP Antalyaspor | STSL 25. Hafta

ReaList
14.Mart.2014, 00:29
http://i.hizliresim.com/eQd74v.jpg

Namzet
14.Mart.2014, 00:43
Antalya'nın acil kazanmaya ihtiyacı olsa da Akhisar affetmez,kazanır

di canio
14.Mart.2014, 00:47
Samet Aybaba sağolsun düşmemek için mücadele ediyor Antalyaspor. Mehmet Özdilek'in eline verilen imkanlarla, Samet Aybaba'nın eline verilen imkanlar arasında Aybaba lehine dünya kadar uçurum varken bu takım Özdilek döneminde daha başarılıydı. Şifo muhtemelen Beşiktaş'ın başına geçmek için anlaşmak istemedi, kendisini de suçlayamayız bundan ötürü ama takımın başına Aybaba'yı getirmek başlı başına yönetim başarızlığıdır. Ne umuyorlardı, çok merak ediyorum.

attirson
15.Mart.2014, 18:13
A2 takımının antrenörü takımın basında cıktı bu maça Ugur , Isaac ve İbrahim Dagasan'ı ilk 11de baslatmıs heralde takımı sezon basından beri hiç izlemedi bu üç isimde sezon basından beri bir tane yararlı hareket yapmadı.Yükselen performansıyla milli takıma kadar cıkan Murat Duruer'de yedek.

Laz61g
15.Mart.2014, 18:18
Şimdilik 0-0 ama Akhisarın rahat bir galibiyet alacağını düşünüyorum.Özellikle Bilalin iyileşmesi bu maçı 2 farka bile götürebilir

attirson
15.Mart.2014, 18:42
İlk yarıda Akhisar çok etkisizdi sadece ilk yarının son anlarında Niasse ile yakaladıkları bir pozisyon vardı.Maç Antalyaspor'un hakimiyetinde geciyor 2 tane cok net pozisyondan yaralanamadı Antalyaspor.Antalya istekli görünüyor 2. yarıda işi bitirir bence.

attirson
15.Mart.2014, 19:30
Semih Şentürk madem oynamayacaktı neden alındı merak ediyorum.

davidvilla
15.Mart.2014, 19:36
Semih Şentürk madem oynamayacaktı neden alındı merak ediyorum.

Yedek olsun diye :)

attirson
15.Mart.2014, 19:36
Yedek olsun diye :)

Antalyaspor icin biraz pahalı bir yedek.

eng1n
15.Mart.2014, 20:35
Herhalde Antalya çift forvet oynamaya korkuyor ama Semih - Diarra ikilisi çok iyi olur bence, tamamlarlar birbirlerini.