View Full Version : Çaykur Rizespor - Beşiktaş | STSL 25. Hafta
ReaList
14.Mart.2014, 00:29
http://i.hizliresim.com/e7GNYa.jpg
Namzet
14.Mart.2014, 00:42
Zor bir maç olur açıkçası beraberlik bekliyorum,Rize galibiyeti de gelebilir
footballer33
14.Mart.2014, 02:04
Kolay maç olmayacak, özellikle hücum bölgesinde Rize'nin etkileri isimleri fazla. Defansta bu maçlık bir değişikliğe gidilebilir bence. Atiba sağa geçebilir mesela. İnşallah kazanırız. Yarışta geri kalmamak için FB derbisine kadar seri yakalamamız şart.
playeray
14.Mart.2014, 03:30
Rizenin diplerde olması ve bizim de kötü performansımızla beraberlik gelir bu maçtan
anil luque
14.Mart.2014, 13:15
Bu tarz zor deplasmanlardan rahat oyunlarla çıktık bu sezon , sıkıntımız genelde içerideki maçlar oldu.
Gençlerbirliği maçı dışında çok etkisiz kaldığımız bir maç hatırlamıyorum şahsen. Bence bu da rahat çıkacağımız maçlardan biri olacak. Rizespor özellikle içeride atak oynayan bir takım ve bizim de kontratakta ligin en etkili takımı olduğumuz gerçeği var. Eğer ligin ilk yarısındaki maçta olduğu gibi ölümüne kapanan bir Rize olmaz ise 3 puanı alırız düşüncesindeyim.
Almeida'nın da dönüşü golle olacakmış gibi bir his var içimde.
..JoaQuiN..
14.Mart.2014, 13:20
Beraberlik en yakın ihtimal.
davidvilla
15.Mart.2014, 03:05
Eveet buraya akiyoruz artik haydi rize bir beraberlik :)
Kryptonite
15.Mart.2014, 03:24
Rize en fazla beraberlik alabilir.BJK için zor maç
attirson
15.Mart.2014, 04:27
Rize düsme hattından kurtulmak isteyecektir artık en kötü berabere bitecegini düsünüyorum.
Rehavi
15.Mart.2014, 17:27
Tam kadroyuz neredeyse, Almeida 18 e alınırsa, rahat kazanırız.
Banega
15.Mart.2014, 17:32
Almeida büyük olasılık yedek başlayacak maça, forvette Pektemek oynayacak.
Laz61g
15.Mart.2014, 18:14
Rizenin kazanacağını düşünüyorum Beşiktaş Almeidasız 1 değil 2 kişi eksik bana kalırsa Mustafayla Ömer yeterli değil.İnşallah iyi oynayan kazanır.
Rehavi
15.Mart.2014, 19:38
Pektemek başlıyor, gerisi aynı. Keşke Holosko yu orada deneseydi. Mustafa ile olmuyor ne yazık ki.
Seneye guzel bir sag bek ve forvet takviyesi bekliyorum bu takima. Motta'da alinabilir belki solda fena degil. Necip ile sol bek olmaz
davidvilla
15.Mart.2014, 21:06
Xaveli kavlandez
uAburak89
15.Mart.2014, 21:07
Veli her maç daha iyi oluyor, helal olsun.
jevox06
15.Mart.2014, 21:26
Rizespor 2 - 1 Beşiktaş ( M. Pektemek 6' , L. Kweuke Penaltı 13' , Ali Adnan Penaltı 28' )
Bana ilk gol penaltı değil gibi geldi ama bir daha bakmak lazım.
davidvilla
15.Mart.2014, 21:28
2 1 oldu iki penalti da dogru bence.
byariff
15.Mart.2014, 21:35
2. penalti neysede ilk penalti komediydi o nasil penalti yahu insaf biraz
playeray
15.Mart.2014, 21:40
İlki bence penaltı değil. İkincisinde bariz el var
Lesandro Parleo
15.Mart.2014, 22:11
51. Dakika'da Mustafa Pektemek'in golüyle skora denge geldi 2-2
Mustafa Pektemek maçtaki ikinci golünü kaydetti..
Pektemek başlıyor, gerisi aynı. Keşke Holosko yu orada deneseydi. Mustafa ile olmuyor ne yazık ki.
:uzgun: ne desem bilemedim şimdi :icon_razz:
Esssteban
15.Mart.2014, 22:52
Hakem maçı resmen katletti.
Lesandro Parleo
15.Mart.2014, 22:52
Maç 4-2 bizim :p
Golün erken gelmesiyle ümitlendik ama olmadı :(
Yine aleyhimize verilen kararlar ve puan kaybı, kötü bir oyun sergilemedik gol fırsatları yakaladık ama Galatasaray'ın puan kaybettiği haftada malesef bizde puan kaybı yaşadık..
Artık hakem kararları canımıza yetti, ne aleyhimize haksız bir karar verilsin ne de lehimize ! Sadece adil yönetim istiyoruz, tabi böyle birşeyin gerçekleşmesi; Türkiye gibi bir ülkede mümkün değil ! Her yerde bir haksızlık..
GeNç KaRTaL
15.Mart.2014, 22:54
Ya arkadaş zaten bir çok dezavantaja rağmen şampiyonluk için mücadele ediyoruz,bir de hakemler bu kadar basit penaltı çalacaklarsa aleyhimize boşuna mücade ediyoruz o zaman.Kazanacağımız maçı hakemin yüzünden kaybettik.Maçın özeti budur.
footballer33
16.Mart.2014, 00:18
Maça tabiri caizse golle başladık; ama alakasız bir penaltı yüzünden takımın morali bozuldu ve üstüne 1 penaltı daha (bu doğruydu) bir anda geriye düşürdü takımı. İkinci yarıya da ilk devreye olduğu gibi golle başladık; ancak bunun devamını getiremedik. Son anlarda da net bir penaltımız verilmedi, ceza sahasındaki eli göremedi hakemler ve bu durum, 2 puana mal oldu bu gece. Yeter artık bu kadar da hakem hatasının konuşulduğu başka bir ülke yok. Ne yapıyorsanız yapın, şu saçmalıkları sonlandırın artık. Hâlâ sinirliyim yahu!
mustangshelby
16.Mart.2014, 01:32
Bu maçın özeti Beşiktaş'a da el attılar.
TeNaciOUS MidFieLdeR
16.Mart.2014, 02:25
her yanlisi ortbas ede ede iste bu noktaya geldik, bu sezon hakemler tam bir fiyasko. her hafta baska baska vukuatlar. kolay kolay penalti calmiyorlar dedik, adamlar abartti. bu sefer de her seye penalti verir oldular. acaba diyorum, cuneyt cakir dunya kupasina cagrildi diye hakemlerimizin psikolojisi mi bozuldu. dis etkilere maruz kalislari her sezon bir rutin, o yuzden bu seneki sebep baska birsey olsa gerek. bu acidan benzersiz bir sezon yasaniyor.
Namzet
16.Mart.2014, 02:26
İlk penaltıyı veren hakemin hakemliğinin bitirilmesi gerek,ikinci penaltı kararı doğru;Beşiktaş için kötü bir akşam olmuş
anil luque
16.Mart.2014, 03:05
İlk penaltı futbol katliamı.Atiba'nın attığı golde de Pektemek kaleciden daha fazla yükselip vurmuş gibi gözüküyor ben mi yanılıyorum ?
footballer33
16.Mart.2014, 03:07
İlk penaltı futbol katliamı.Atiba'nın attığı golde de Pektemek kaleciden daha fazla yükselip vurmuş gibi gözüküyor ben mi yanılıyorum ?
Ben de aynı düşüncedeyim. Bugün tapeleri de dinledikten sonra kesin eminim artık, bu maça şartlı çıkıldığına.
Rehavi
16.Mart.2014, 03:29
Tam kadroyuz neredeyse, Almeida 18 e alınırsa, rahat kazanırız.
Aslında rahat kazandık ama puanımızı vermediler :confused:
Arkadaş nasıl iştir, şanssızlık mı desem hakemin hatası mı desem... Verilen penaltının alakası yok, penaltının yanından geçmiyor. Penaltımız es geçiliyor. Bir golümüz verilmiyor... Yine de ortalığı karıştırıp lehimize kararlar çıkarttıracağımıza böyle kalsın daha iyi.
Neyse her şeye rağmen çok iyi oynadı takım.
:uzgun: ne desem bilemedim şimdi :icon_razz:
Maçı izlediysen, Mustafa nın ekstra oynamadığını görmüşsündür. Gollerde önünde kaldı vurdu zaten. Takım o kadar iyiydi ki, bu kadar pozisyondan atamaması ayıptı.
Yine de itiraf edeyim bu kadarını beklemiyordum :)
Walter Sakana
16.Mart.2014, 15:29
İlk penaltı Mustafa'nın Kweuke'ye hareketine değil çizgi hakeminin uyarısıyla Ramon Motta'nın Ali Adnan'ı çekmesine çalınmış (Bünyamin Gezer öyle diyor). Birde o gözle izlemek lazım, Motta'nın çekişi penaltı mı değil mi diye.
footballer33
16.Mart.2014, 19:34
İlk penaltı Mustafa'nın Kweuke'ye hareketine değil çizgi hakeminin uyarısıyla Ramon Motta'nın Ali Adnan'ı çekmesine çalınmış (Bünyamin Gezer öyle diyor). Birde o gözle izlemek lazım, Motta'nın çekişi penaltı mı değil mi diye.
Aynı Bünyamin Gezer, bizim Atiba ile bulduğumuz golün iptalinden ve maçın sonlarında lehimize çalınmayan penaltıdan da bahsetmiş mi?
Aleyhimize düdük çalındığında neden konuşmuyorlar? Önce Markus, şimdi Bünyamin? Merk'i takip etmezdim de, Bünyamin Gezer'in de hakemliğini biliriz. Oturduğu koltuktan sallaması kolay tabii.
Şu site kuralları olmayacaktı ki...