PDA

View Full Version : Chelsea - Galatasaray | Şampiyonlar Ligi Playoff Turu

Nedvedmania
17.Mart.2014, 01:57
http://img34.imageshack.us/img34/9285/iyij.jpg (http://img34.imageshack.us/i/iyij.jpg/)

Walter Sakana
17.Mart.2014, 02:03
Avrupa Fatihine yakışır bir maç olmasını diliyorum ve takıma güveniyorum.

sarianet
17.Mart.2014, 02:23
berabere biter umarım gollü olan bi beraberlik olur

byariff
17.Mart.2014, 02:28
umarim gollu beraberlik olur... chelsea yenilmicek takim degil savunmada dikkatli olmaliyiz maca gelirsek mancini yine supriz bir kadro yapicak bence...

ornek vericek olursak boyle birsey bekliyorum...

muslera

eboue - semih - chedjou - hakan - telles

yekta - selcuk - melo

sneijder- drogba

nerazzuri
17.Mart.2014, 02:36
Süpriz bir kadro beklemiyorum açıkcası. TT Arena'da ilk 30 dakikadan sonra döndüğü sistemin (4-3-3) daha defansifini Londra'da sahaya sürecek Mancini.

Tek zorlanacağı nokta; Drogba mı? Burak mı? olur en fazla. Bu da ciddi bir sorun. Hırslı bir Drogba mı, hızlı bir Burak mı? Bakalım kararı ne yönde olacak Mancini'nin.

Mourinho'nun Avrupa'da kupa kazanmak için tekrar Chelsea'ye geldiğini düşünürsek Galatasaray'ı çokta kolay bir karşılaşma beklemiyor. Farklı bir hırsı olacak Jose'nin.

Gönüllerimiz tabi ki de temsilcimizde, temennimiz turu atlayıp ülkemizi en güzel şekilde temsil etmeye devam etmesi.

Başarılar dilerim tüm camiaya.

William Rookwood
17.Mart.2014, 02:50
Ligde oynadığımız deplasmanlardan çok daha farklı olacaktır. Yıldız kategorisinde olan oyuncularımız maalesef ligdeki deplasman maçlarını bek takmıyorlar. Chelsea'ye karşı oynayacağımız bu maçı bütün Dünya izleyecek. Dolayısıyla oyuncular kendilerini göstermek için elinden geleni yapacaklar. Zaten bu yılki Chelsea'nin oyun mantelitesini de hiç beğenmiyorum. O yüzden bol gollü bir beraberlik bize turu getirir.

Allah yardımcımız olsun.

Night_Mare17
17.Mart.2014, 02:55
Zor ama imkansız değil.

mpaker66
17.Mart.2014, 03:03
''Allahım gooooll'' ler eksik olmasın.
Allah yardımcımız olsun.

Kryptonite
17.Mart.2014, 04:49
Zor maç.Jose bu sene Avrupada kupa istiyor gerçekten.GSnin de deplasman karnesini göz önüne alırsak sonuç pek iç açıcı değil.

Fearless Coward
17.Mart.2014, 05:13
Biz deplasman şanssızlığımızı kırsak kırsak bu maçta kırarız. Yine bir tarih yazarız inşAllah. Galatasaray'ın adının olduğu her yerde umut vardır. Bu maç ligdeki deplasmanlara benzememeli. Agresifliğimiz ve isteğimiz en üst seviyede olmak zorunda. Ben hoca olsam 4-2-3-1 oynatırdım takıma. Mancini 4-3-3 çıkar büyük ihtimalle orta sahayı olabildiğince kalabalık tutmamız şart. Allah yardımcımız olsun.

Corpus
17.Mart.2014, 05:17
2-2 biter turu Drogba getirir.

Drogba' nın aylardır beklediği maç bu.

davidvilla
17.Mart.2014, 10:43
1-1 olup uzatmalara gidebilir sanki.

Maç ortada bence. Chelsea'nin taraftar avantajı var fazladan. Mücadelemizi verelim benim için yeterli.
Umarım eler geliriz.

Namzet
17.Mart.2014, 11:08
Chelsea'nin 2-1 kazanacağını düşünüyorum inşallah yanılırım da Galatasaray turlar;Başarılar Galatasaray

Kaka Leite
17.Mart.2014, 11:22
2-2 biter turu Drogba getirir.

Drogba' nın aylardır beklediği maç bu.
İlk ayakta oynadığı takım Arsenal miydi?

Beklediği falan yok bence. Drogba sahada dursa bile o taraftar onu seviyor ve alkışlıyor o sebeple çok kasmayacaktır.

Galatasaray elenecek gibime geliyor. Mourinho böyle maçlarda ne yapacağını çok iyi bilen bir teknik adam buradan vermez bu turu.

2-1 yenmiş olsaydık yine bir nebze avantaj diyebilecek bir olayımız vardı ama 1-1'in hiç bir avantajı yok bence.

urwrdskkn
17.Mart.2014, 11:25
Bu maçın anahtarı 1 gol eğer chelsea den önce atarsak o golü tur bizimdir

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BaGa TaRKaN
17.Mart.2014, 11:39
umarim gollu beraberlik olur... chelsea yenilmicek takim degil savunmada dikkatli olmaliyiz maca gelirsek mancini yine supriz bir kadro yapicak bence...

ornek vericek olursak boyle birsey bekliyorum...

muslera

eboue - semih - chedjou - hakan - telles

yekta - selcuk - melo

sneijder- drogba

Çok Ütopik Olmuş Be Arif :D Sen İnanıyor musun Buna :)

http://s1.directupload.net/images/140317/enccozfq.png

urwrdskkn
17.Mart.2014, 11:51
Bu maçın havası sanki 2 - 2 biten juve maçı gibi ya hayırlısı diyelim

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

SAİT71
17.Mart.2014, 12:48
Ben çok ümitli değilim. Chelsea kendi evinde oynuyor. Başlarında Mourinho gibi futbolun kitabını yayınlayabilecek bir adam var. Kolay kolay bu turu bırakmazlar maalesef.

Mamadou
17.Mart.2014, 13:00
İlk yarım saate Chelsea bir veya iki gol sıkıştırır. İlk yarım saatte Chelsea kontrollü oyun oynamak yerine GS kalesine hücum edecektir. GS'ın bu baskıya nasıl direnç göstereceği önemli. GS takım halinde rakibi iyi savunursa ve bulduğu fırsatları değerlendirirse neden olmasın. Ama işi çok zor gerçekten. Skor tahminim Chelsea 3-0 GS.

BaGa TaRKaN
17.Mart.2014, 13:18
Eğer Galatasaray Arif'in Mentalisine Yakın Bir Anlayışla Çıkarsa Chelsea Hezimet Bile Yaşatabilir Galatasaray'a

William Rookwood
17.Mart.2014, 13:21
Chelsea gol sorunu çeken bir takım. Bence Mourinho ile kimyaları uyuşmadı takımın çünkü bu yıl ki futbol mantalitelerini hiç beğenmiyorum. Chelsea'nin şuan ligde lider olmasının sebebi Manchester United'ın kötü olmasından dolayı bence. O yüzden Chelsea'den çok fazla çekinmiyorum.

byariff
17.Mart.2014, 15:02
Çok Ütopik Olmuş Be Arif :D Sen İnanıyor musun Buna :)

http://s1.directupload.net/images/140317/enccozfq.png

melonun yerine chedjouyu koy ileri biz hucuma cikarken ortasahayi kalabalik tutmaliyiz

europeanconquer
17.Mart.2014, 15:05
http://www.footballuser.com/formations/2014/03/955148_Galatasaray_SK.jpg

Bundan başka 11 çıkmaz,çıkarsa ilk maçın yarım saati gibi olur.

kasım akdemir
17.Mart.2014, 15:19
1 - 1'in üzerine yatacaktır Mourinho...

urwrdskkn
17.Mart.2014, 15:23
1 - 1'in üzerine yatacaktır Mourinho...

Onu caydırmak için bir gol atmak ZO–RUN–DA–YIZ

europeanconquer
17.Mart.2014, 15:24
Onu caydırmak için bir gol atmak ZO–RUN–DA–YIZ

Bak hocam sen bile inanmadığından yazamıyorsun :(

nannar
17.Mart.2014, 15:31
Galatasaray'ın deplasman zaafiyetinden bahseden arkadaşlar sanırım lig ile Şampiyonlar Ligi arasındaki farkı ve bu farkı ortaya koyan Galatasaray'ı takip etmiyorlar. Şampiyonlar liginde Real Madrid dışında hemen hemen tüm maçlarda en az rakip kadar iyi oynadık ve boyun eğmedik. Eğer ki ilk golü biz bulursak sahada dengeli bir maç bekliyorum açıkçası. Fakat ilk golü Chelsea bulur , hele bir de 2. golü yersek o zaman tur yalan olur... Başarılar aslanlar.... Günün anlam ve önemine yakışır bir sonuçla inşallah 2 kez üst üste çeyrek finale çıkma başarısını ve mutluluğunu bize yaşatırlar....

ReaList
17.Mart.2014, 15:59
Drogba - Burak - Sneijder üçlüsü aynı anda sahada olursa maçın ilk yarısında tur gider. Kendi sahanda oynarken bol hücumcu ile oynamak kolaydır ancak savunma ve skor gerektirecek maçlarda savunma zaafı olan 3 adamla beraber kendinizi oltaya yem olarak takmış olursunuz. Tercihler sonucu belirler.

uAburak89
17.Mart.2014, 16:53
http://www.rerererarara.net/

Şu videodaki ruhu yok eden herkesi saygı ve sevgiyle anıyorum öncelikle;

Tur şansı düşük ama Galatasaray'ın olduğu her yerde bir umut var. Avrupa Fatihi lakabını boşuna almadık.

europeanconquer
17.Mart.2014, 17:22
http://inciswf.com/8bit.swf

Ver coşkuyu.

davidvilla
17.Mart.2014, 17:23
Drogba - Burak - Sneijder üçlüsü aynı anda sahada olursa maçın ilk yarısında tur gider. Kendi sahanda oynarken bol hücumcu ile oynamak kolaydır ancak savunma ve skor gerektirecek maçlarda savunma zaafı olan 3 adamla beraber kendinizi oltaya yem olarak takmış olursunuz. Tercihler sonucu belirler.

aynen. konu uzun tabi de aslında içerde de öyle oynamamak lazım. takım kaldırmıyor. önde baskı yapamıyorsun kontratağa kalıyorsun sadece.
yani kontra dediğim de ileride kalan adamları hızla topla buluşturmak babında.

furkan58
17.Mart.2014, 17:42
Chelsea kolay gol yemiyor hele kendi sahasında hiç yemiyor gibi birşey. Galatasaray'a gol lazım bastırmak zorunda haliyle zaten iyi olmayan defansı iyice açıklar vericektir. 2-0 Chelsea skor tahminim.

anil luque
17.Mart.2014, 17:52
Chelsea'nin kapalı savunmaları açmada ciddi sıkıntısı var. Beşiktaş gibiler aynı. Biraz açık veren takımı kesinlikle affetmiyorlar ama kapanan takımları açmak onlar için zulüm. Eğer Galatasaray ilk golü bulursa bence tur ciddi manada temsilcimize dönebilir. Gerçi golü bulması gereken takım yine Galatasaray ve bu büyük bir dezavantaj ama dediğim gibi eskaza bir duran top golüyle falan öne geçilirse iş o zaman güzelleşir. Kontradan da bol bol şans bulunabilir.

Tüm bunlar iyi dilekler tabii ben maalesef Chelsea'nin turu geçeceğini düşünüyorum. Hatta maçın hikayesi kafamda kurulu bile ; Galatasaray gayet güzel top oynayacak ama atamayana atarlar kuralı geçerli olacak. Skor tahminimlerim 3-0 ya da 3-1 Chelsea lehinde.

uAburak89
17.Mart.2014, 17:58
Muslera, Eboue, Semih, Chedjou, Telles, Ceyhun, Yekta, Melo, Sneijder, Hajrovic, Drogba. Bence en ideal kadro bu. Ceyhun yerine Chedjou ön libero Hakan stoper de olur. Burak ve Selçuk yedek olmalı. Tabii Mancini bunu yapar mı meçhul.

İlk maçta ev sahibi olma avantajıyla skoru dengeledik, bu sefer ilk golü yersek imkansız olur, karşımızda Mourinho var. Juventus maçı anlayışı olabilir yine o yüzden.

Drogba atacak gibi geliyor, umarım maçın sonunda skor ne olursa olsun canınız sağolsun diyebiliriz gönül rahatlığı ile.

Walter Sakana
17.Mart.2014, 18:09
Burdisso sürprizi bekliyorum:

http://www.footballuser.com/formations/2014/03/955230_Galatasaray_SK.jpg

Laz61g
17.Mart.2014, 18:55
Demedi demeyin gs turu atlayacak chelsea öyle über bir takım değil.Bu takım kimleri devirdi.Son 2 yılda elediği takımların tabiri caizse hiçbiri tırt değil.Rahat olmasada bir galibiyet bekliyorum.Ama burak ta umutta ilk 11 de başlamamalı bu maçın adamı değil ikiside kalabalık ortasaha ile maç gelecektir.İnşallah yine gururlanırız.

Banega
17.Mart.2014, 19:21
Eğer başında Mou olmasaydı gerçekten Galatasaray'ın Chelsea ile eşit şansa sahip olduğuna inanırdım, ama Mourinho başlı başına bir handikap GS için.Umarım geçen yılki Schalke deplasmanı gibi geçer :)

Arda maç için Londra'ya gelmiş umarım şans getirir :)
http://i.hizliresim.com/w1XkJj.jpg

Ronaldinho 10
17.Mart.2014, 19:24
Nedense kac aydir deplasmanda mac 2-2 bitecek diye bir his var icimde :D

Redrum
17.Mart.2014, 19:45
Schalke maçı gibi olur bu maç insallah merak etmeyin :)

Banega
17.Mart.2014, 20:19
Bu arada maçı, olaylı Leverkusen maçının da hakemi olan Felix Brych yönetecek fakat fazla fark olacağını zannetmiyorum.

footballer33
17.Mart.2014, 20:36
G.Saray'ın turu geçebilmesi için ilk golü bulması şart. Bu durum Chelsea üzerinde baskıya yol açacaktır ve gelebilecek ikinci G.Saray golü beraberinde turu da getirecektir. Tersi durumda G.Saray'ın şansı olmaz bence.

Nedvedmania
17.Mart.2014, 20:58
Basın toplantısı başlamak üzere.

Drogba : Yarın gol attıktan sonra sevinmem veya sevinmemem önemli değil. Önemli olan bu maçı kazanmamız.

Fearless Coward
17.Mart.2014, 21:33
Valla şans yanımızda olsun da gerisi gelir zaten. Deplasman şanssızlığını şanslı olursak bitiririz benim skor tahminim 2-3 Schalke maçı da 1-1 bitmişti Arena'da yine aynısını bekliyorum.

doomsdoor
17.Mart.2014, 21:56
tipik mourinho maçı olur. çok iyi oynarız ama turu veririz. sonunda da ah nasıl kaçtı deriz.

europeanconquer
17.Mart.2014, 22:22
Bu arada fantezi bir kadro yapayım dedim :n:

http://www.footballuser.com/formations/2014/03/955409_Galatasaray_SK.jpg

Chelsea ne kadar defansif bir takım olsa da bize hızlı değil,pas yapan takım lazım.O yüzden Burak olmamalı bana göre,tabi böyle bir 11 imkansız.

byariff
17.Mart.2014, 23:09
Mourinho: "Birçok Türk futbolcu tanıyorum. Ama bu oyuncularla ilgilenmiyorum çünkü Türkiye'de futbolculara çok fazla ücret ödeniyor."

Jose Mourinho: "Sneijder, dünya üzerindeki en iyi üç '10' numaradan biri."

Banega
17.Mart.2014, 23:13
Mourinho: "Birçok Türk futbolcu tanıyorum. Ama bu oyuncularla ilgilenmiyorum çünkü Türkiye'de futbolculara çok fazla ücret ödeniyor."

Jose Mourinho: "Sneijder, dünya üzerindeki en iyi üç '10' numaradan biri."

Yabancı sınırının ne kadar muazzam bir karar olduğunu bir kez daha görmüş olduk :)

himone
18.Mart.2014, 01:59
Bu adamlar bizi öyle güzel çözmüşler ki yıllardır aynı şekilde bizi uyutuyorlar. Özellikle İngiliz takımları bizimle eşleştiler mi bizi bir güzel pohpohlayıp sonra da eleyip evimize gönderiyorlar.

Nocna Mora
18.Mart.2014, 02:07
Ben kadroyu çok merak ediyorum açıkçası. Kadro bize sistemi gösterecektir. Geriye çekilip uzun toplarla Burak'ı mı kaçırmaya çalışıcaz yoksa, 3-5-2 çıkıp yavaş tempo, pas oyunu, kenar ortaları falan mı deneyeceğiz bilemiyorum. Eğer ki pasa dayalı bir oyun oynayacaksak Burak yerine Yekta oynasın ön liberoda da Ceyhun oynasın. 12 km koşuyor maç başına ki bu önemli bir şey.

Kimse net bir kadro sayamıyor bunu avantaja çevireibiliriz bence. Eminim ki Mou'da bilmiyordur nasıl çıkacağımızı. Chelsea'nin kaybettiği maçları analiz edip ona göre bir taktikle çıkmak en doğrusu olacaktır. Ezbere gerek yok hiç.

europeanconquer
18.Mart.2014, 12:47
https://pbs.twimg.com/media/Bi_0_9RCcAAhksz.jpg

byariff
18.Mart.2014, 15:22
bir ask hikayesi diyor

yine diyorum supriz bir kadro bekliyorum bakalim hamitte olabilir hic belli olmaz :D

bu arada melom foto paylasmis

http://i.imgur.com/eXG3Y1V.jpg

europeanconquer
18.Mart.2014, 15:35
Efsane Melo.

Bu kadar netim.Çok seviyorum bu adamı.Seni sevmeyen ölsün be ! :(

nannar
18.Mart.2014, 15:37
melo'nun duruşu yeter... bu tarz 3 adamımız olsa içerde dışarda savaşır takım

Universal
18.Mart.2014, 15:51
Ankette Chelsea'ye oy verdim de şimdi Galatasaray 2-1 kazanacakmış gibi hissediyorum sabahtan beri.

Kaka Leite
18.Mart.2014, 15:56
Maç hangi kanalda yayınlanacak acaba?

europeanconquer
18.Mart.2014, 15:57
Star'da yayınlanacak.

21:45'te :n:

sakary Ali
18.Mart.2014, 16:08
İlk golü atan turlar. Her gol olmayan dakika Galatasaray'ın şansı artar.

europeanconquer
18.Mart.2014, 16:15
https://pbs.twimg.com/media/BjAktUJIAAAOisV.jpg

Fotomaç :n:

mpaker66
18.Mart.2014, 16:24
Heyecanlandım. Bi umut doğdu içimde acaip.

semih99999
18.Mart.2014, 16:24

selçuk cezalı oldugunu bile bilmiyolardır bence :D

Kaka Leite
18.Mart.2014, 16:26

:zuhaha

Tolunay Kafkas mı süpermiş ya. :icon_biggrin:

europeanconquer
18.Mart.2014, 16:26
selçuk cezalı oldugunu bile bilmiyolardır bence :D

Selçuk cezalı değil ki zaten :n:

mpaker66
18.Mart.2014, 16:28
Selçuk cezalı değil ki zaten :n:

Hahahah :D :uzgun:

Bordo61Mavi
18.Mart.2014, 17:07
Tarih olarak cok onemli bir gune denk geldi.

Ingilizlerde en az bizim kadar iyi biliyor 99 sene once bugun neler oldugunu.

Gun zafer gunudur ! basarilar Galatasaray

Redrum
18.Mart.2014, 18:00
Galatasaray sözlükten alıntı , mahalist:
10 aralık 2013 galatasaray juventus maçından önce şöyle bir konsantrasyon yazısı yazmıştım: (bkz: #1359434) bu maç için de aşağı yukarı aynı şeyleri düşünüyorum. öte yandan bu iki maç arasında şöyle bir fark var. juventus maçından önce genel olarak galatasaray taraftarının ve hatta futbolcularının morali düşük, stresi yüksekti; cidden konsantrasyona ve taraftar desteğine ihtiyaçları vardı.

oysa bu chelsea maçı için başka bir ruh hali seziliyor. bütün taraftarlarımızda bir hubris var. dikkat edin sayın takımdaşlarım, chelsea'yi elenmemizi getirecek tek hem de tek şey vardır bizim için: hubris, kendini beğenme, kibir! geçen sene real madrid'e de tam ve sadece bu sebepten elendik. ve hatta 2009'da hamburg'a da bu yüzden elendik. stopersiz bile eleriz rakibi diye düşünüyordu bütün galatasarylılar, olmadı. şimdi de öyle bir tehlike seziyorum. bu demek değil ki ümitsiz olacağız. bilakis yeneceğimiz konusunda çok ümitliyim, ama bunu böbürlenmeden yapmalıyız. aksi takdirde sırf bu sebepten yeniliriz. bu durumda kimse suçlu diye başkasına bakmasın, herkes suçu kendinde arasın.

diyeceksiniz ki benim evimde böyle bir hisse kapılmamın ne önemi ne etkisi var? var, çünkü oyuncular ile taraftar arasında çok kuvvetli bir bağ var. ve günümüzde o bağın görünür uzantıları da var (twitter'ı, instagram'ı bu oyuncular maç saatine kadar kontrol etmiyorlar mı sizce?). neyse ben uzatmayayım, bence biz maçı ciddi ve gayretli bir şekilde yani o bildiğimiz galatasaray gibi oynarsak alırız.

bir mesele daha var ki, internette cahil cühela* sırf günü çakıştığı için çanakkale zaferi ile bunu bağdaştırıyorlar. eh biz bugün elensek ingilizler o savaşın öcünü mü almış olacak? ya da yensek hatta bırakın bu gün yenmeyi 18 mart'ta şampiyonlar ligi finali oynansa ve biz o kupayı o gün alsak bırakın çanakkale zaferi'nin üzerine çıkmayı cila bile atmış sayılabilir miyiz? o bununla kıyas bile edilmez. bu konuda da çok duyarlı olmamız lazım.

bu çok mühim uyarılarımı yaptıktan sonra şimdi de önceki yazımın son paragrafını bu maç için uyarlayayım:

bütün ingiltere bu maça kilitlenmiş durumda, rakip ingiliz takımların futbol yazarları bile chelsea'nin geçmesini istiyor, ülke futbollarının imajı söz konusu (evet bu konuda bizim ülkeden farklı düşünüyorlar elbette). ülkelerinin şu anda avrupa'da ilerlemeye en yakın takımı ne 3-1'i çevirmeye çalışacak olan tottenham ne 2-0'ı çevirmeye çalışacak olan manchester united, bizzat chelsea. ve biz futbol devi bir ülkenin en prestijli takımını londra'da yenmek için maça çıkıyoruz. böyle büyük bir fırsat istesek de elimize geçmezdi, bu maç geçen seneki schalke maçlarından daha büyük, bu maçı kazanırsak daha çok övüneceğiz, daha çok hatırlanacağız. biz çocukluğumuzda çok övündük bu galibiyetlerimizle, şimdi sıra yeni çocuklarda. onlar da bu galibiyeti hak ediyorlar.

Facx
18.Mart.2014, 18:12
bu maçı kazanabiliriz de kaybedebilirz de ama eğer bu maçı kazanırsak çeyrek finalde bayern barça real dışında bi takım gelirse yarı finale çıkarız o yüzden bu maçı kesinlikle kazanmalıyız ne yapıp edip

Gncl1905
18.Mart.2014, 18:22
Mou olmasaydı iyiydi de o varken tur zor. Chelsea'nin formu ortada, bizim deplasman maçları ortada. İlk maçtaki skor ortada. Bu durumlar da turu çok daha zora sokuyor.

İnşallah yanılırım ve bu gece bir kez daha tarih yazarız.

urwrdskkn
18.Mart.2014, 19:04
Mou olmasaydı iyiydi de o varken tur zor. Chelsea'nin formu ortada, bizim deplasman maçları ortada. İlk maçtaki skor ortada. Bu durumlar da turu çok daha zora sokuyor.

İnşallah yanılırım ve bu gece bir kez daha tarih yazarız.

Ligdeki Hava Başka Şampiyonlar Ligindeki Hava Bambaşka...

ReaList
18.Mart.2014, 19:19
Tüm kalbimle Galatasaray'ın tur atlamasını istiyorum. Bununla gurur da duyarım. Umarım başarabilirler. Başaramadığı takdirde teşekkür de ederiz. Sonuçta 2 sene üst üste gruplardan çıkmak da başarı. Maçın gollü bir beraberlikle biteceğini tahmin ediyorum. Tabi takımın el freni Selçuk ve Burak ne kadar az oyunda olursa o kadar buna yaklaşılır.

mpaker66
18.Mart.2014, 19:24
Tüm kalbimle Galatasaray'ın tur atlamasını istiyorum. Bununla gurur da duyarım. Umarım başarabilirler. Başaramadığı takdirde teşekkür de ederiz. Sonuçta 2 sene üst üste gruplardan çıkmak da başarı. Maçın gollü bir beraberlikle biteceğini tahmin ediyorum. Tabi takımın el freni Selçuk ve Burak ne kadar az oyunda olursa o kadar buna yaklaşılır.

Bence bu maç Burak ve Selçuk'a özellikle ihtiyacımız var. Akşam maçın yıldızı olabilirler.

mwaru
18.Mart.2014, 20:53
Galatasaray sürpriz yapıcak diye hissediyorum fakat karşıda Mou var. Hevesi kursakta bırakmada üstüne yok.

LadroN
18.Mart.2014, 21:03
iddaa'da 2-2 skor oynayıp 20 lira basmak istiyorum ama paraya kıyamıyorum.:D

Umarım tur atlarız.Sneijder'den çok şey bekliyorum.

Kaka Leite
18.Mart.2014, 21:15
3-1 Chelsea diye geçiyor aklımdan ama umarım Galatasaray kazanır. Ben ihtimali biraz düşük görüyorum açıkcası neden bilmiyorum ama.

Nocna Mora
18.Mart.2014, 21:32
Rüyamda Gs 2 - Chelsea 1 gördüm. At fava bekle usta.. :n:

himone
18.Mart.2014, 21:39
GS umarım turu geçer. Avrupa maçı olması tabi ki birinci sebep ama rakibin Chelsea olması teknik direktörün de Mourinho olması daha da bi anlamlı yapıyor. Lig maçlarında bile Chelsea puan kaybettiğinde çok mutlu hissediyorum kendimi, bir de GS yenerse süper olur.

nannar
18.Mart.2014, 21:43
Ben yıllar önce dortmund deplasmanından önce rüyamda 0-2 yendiğimzi ve hatta gollerin atılışından kimin atacagına kadar görmüş ve arkadaşlara maç öncesi anlatmıştım :n: maç 0-2 ve dediğim adamların dediğim şekilde golleriyle bitti (Hagi ve Hakan Şükür ) ....Ama bu kez rüya falan görmedim :D

jevox06
18.Mart.2014, 21:47
Selçuk bu maçta oynamaması gerekiyor bir kere bu bir. Burdisso'nun bu maçta oynamasını bekliyorum. Bu maç kesinlikle onun maçı. Semih-Burdisso-Chedjou üçlüsü stoper için yapabileceğimiz en iyi hamle olur. Hakan Balta'nın oynaması felaket olur.
İnşallah turla İstanbul'a döner aslanlar.

#KoyEliniKalbineGalatasaray

Facx
18.Mart.2014, 21:56
-------------------Burak-----------------------
-----------Sneijder - Drogba--------------
---------Yekta(Selçuk)-Melo--------------
Telles---------Chedjou--------------Eboue
------------Balta(Zan)-Semih---------------
------------------Muslera---------------------
Aynen bu şekilde oynamalıyız bence Drogba geçen seneki gibi daha geride toplarla buluşup buraka pozisyon yaratmalı

nerazzuri
18.Mart.2014, 21:58
Ben yıllar önce dortmund deplasmanından önce rüyamda 0-2 yendiğimzi ve hatta gollerin atılışından kimin atacagına kadar görmüş ve arkadaşlara maç öncesi anlatmıştım :n: maç 0-2 ve dediğim adamların dediğim şekilde golleriyle bitti (Hagi ve Hakan Şükür ) ....Ama bu kez rüya falan görmedim :D

milleti niye heycanlandırıyorsun arkadaş! :D

davidvilla
18.Mart.2014, 22:00
Maci italyadan izliycem sky calcio 1 veriyor. Real maçını geri plana atmislar. Bir restoran buldum rezervasyonumu yaptırdım. Hadi inşallah ugurlu gelir. Tum dünya maca kitlendi. Bu drogba muhabbetine uefa da iyi prim yaptı valla :)

He bu arada uçakta ruya gordum 2-3 alıyoruz.

Redrum
18.Mart.2014, 22:05
http://www.rerererarara.net/ introyu hala izlemeyen varsa ayıp eder... Böyle bir şey yok..

nannar
18.Mart.2014, 22:14
ben izlemedim ve izleyemiorum

mpaker66
18.Mart.2014, 22:19
bende malesef ya.

edit: http://vk.com/video243897955_167814559?hd=3& buldum izleyemeyenler için.

Suicider
18.Mart.2014, 22:23
Galatasaray XI: Muslera, Eboue, Semih, Chedjou, Telles, Melo, Yekta, Selçuk, Sneijder, Burak, Drogba

europeanconquer
18.Mart.2014, 22:24
Rahat olun 2-2

nannar
18.Mart.2014, 22:25
vira bismillah... sabahtan beri benim de içimden 2-2 geçiyor ama dikkat edelim de chelsea geçmesin içimizden :n:

SAİT71
18.Mart.2014, 22:26
Galatasaray sözlükten alıntı , mahalist:
10 aralık 2013 galatasaray juventus maçından önce şöyle bir konsantrasyon yazısı yazmıştım: (bkz: #1359434) bu maç için de aşağı yukarı aynı şeyleri düşünüyorum. öte yandan bu iki maç arasında şöyle bir fark var. juventus maçından önce genel olarak galatasaray taraftarının ve hatta futbolcularının morali düşük, stresi yüksekti; cidden konsantrasyona ve taraftar desteğine ihtiyaçları vardı.

oysa bu chelsea maçı için başka bir ruh hali seziliyor. bütün taraftarlarımızda bir hubris var. dikkat edin sayın takımdaşlarım, chelsea'yi elenmemizi getirecek tek hem de tek şey vardır bizim için: hubris, kendini beğenme, kibir! geçen sene real madrid'e de tam ve sadece bu sebepten elendik. ve hatta 2009'da hamburg'a da bu yüzden elendik. stopersiz bile eleriz rakibi diye düşünüyordu bütün galatasarylılar, olmadı. şimdi de öyle bir tehlike seziyorum. bu demek değil ki ümitsiz olacağız. bilakis yeneceğimiz konusunda çok ümitliyim, ama bunu böbürlenmeden yapmalıyız. aksi takdirde sırf bu sebepten yeniliriz. bu durumda kimse suçlu diye başkasına bakmasın, herkes suçu kendinde arasın.

diyeceksiniz ki benim evimde böyle bir hisse kapılmamın ne önemi ne etkisi var? var, çünkü oyuncular ile taraftar arasında çok kuvvetli bir bağ var. ve günümüzde o bağın görünür uzantıları da var (twitter'ı, instagram'ı bu oyuncular maç saatine kadar kontrol etmiyorlar mı sizce?). neyse ben uzatmayayım, bence biz maçı ciddi ve gayretli bir şekilde yani o bildiğimiz galatasaray gibi oynarsak alırız.

bir mesele daha var ki, internette cahil cühela* sırf günü çakıştığı için çanakkale zaferi ile bunu bağdaştırıyorlar. eh biz bugün elensek ingilizler o savaşın öcünü mü almış olacak? ya da yensek hatta bırakın bu gün yenmeyi 18 mart'ta şampiyonlar ligi finali oynansa ve biz o kupayı o gün alsak bırakın çanakkale zaferi'nin üzerine çıkmayı cila bile atmış sayılabilir miyiz? o bununla kıyas bile edilmez. bu konuda da çok duyarlı olmamız lazım.

bu çok mühim uyarılarımı yaptıktan sonra şimdi de önceki yazımın son paragrafını bu maç için uyarlayayım:

bütün ingiltere bu maça kilitlenmiş durumda, rakip ingiliz takımların futbol yazarları bile chelsea'nin geçmesini istiyor, ülke futbollarının imajı söz konusu (evet bu konuda bizim ülkeden farklı düşünüyorlar elbette). ülkelerinin şu anda avrupa'da ilerlemeye en yakın takımı ne 3-1'i çevirmeye çalışacak olan tottenham ne 2-0'ı çevirmeye çalışacak olan manchester united, bizzat chelsea. ve biz futbol devi bir ülkenin en prestijli takımını londra'da yenmek için maça çıkıyoruz. böyle büyük bir fırsat istesek de elimize geçmezdi, bu maç geçen seneki schalke maçlarından daha büyük, bu maçı kazanırsak daha çok övüneceğiz, daha çok hatırlanacağız. biz çocukluğumuzda çok övündük bu galibiyetlerimizle, şimdi sıra yeni çocuklarda. onlar da bu galibiyeti hak ediyorlar.

Helal olsun çok güzel yazmış. Bende Galatasaray'ı destekliyorum. :) Önünde Türk bayrağını taşıyan bir takımın karşısındakini desteklemek bana göre zaten başlıca hainliktir milli açıdan.

Night_Mare17
18.Mart.2014, 22:26
Hazard , Lampard vurur şimdi Semih'e falan çarpar Muslera terse düşer aman öyle şeyler olmasın da.

europeanconquer
18.Mart.2014, 22:31
http://www.footballuser.com/formations/2014/03/955148_Galatasaray_SK.jpg

Bundan başka 11 çıkmaz,çıkarsa ilk maçın yarım saati gibi olur.

Ben demiştim :0:

William Rookwood
18.Mart.2014, 22:34
Benimde içimden nedense 2-2 bitecekmiş gibi geliyor. Chelsea 2-1 öne geçer, bizde muhtemelen beraberlik golünü atarak 2-2'ye getiririz durumu. İnşallah böyle olur ve bu galibiyeti tüm Türk halkına armağan ederiz.

nerazzuri
18.Mart.2014, 22:51
Yahu, olmuyor işte sağ açıkta Burak'la niye zorluyor bu adam anlamıyorum. Zaten Eboue fazla ofansif.

SAİT71
18.Mart.2014, 23:10
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1.0-9/1544335_627333330681110_1631629834_n.jpg

:)

William Rookwood
18.Mart.2014, 23:11
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1.0-9/1544335_627333330681110_1631629834_n.jpg

:)

İyi güldüm :n:

LifeYourself
18.Mart.2014, 23:47
Saniye 16 Selçuk top kaybı :zuhaha

OrcunFB
Eto bitmemiş, yalan.

Önder HOCA
semihin hatası golü getirdi

byariff
18.Mart.2014, 23:50
taçtan kontra atak yiyorsun boyle rezillik olamaz. semihde ofsayti bozuyor..

William Rookwood
18.Mart.2014, 23:51
Neyse gol yememiz sorun değil, 2-2' olması için 3 gol daha atılması lazım. :n:

CocukMenajer
18.Mart.2014, 23:51
Erken gol kotu oldu.Bu arada macin basinda Gs taraftari kufur mu etti banami oyle geldi

Gncl1905
18.Mart.2014, 23:55
Bir şey değişmedi bence; gol atmak zorundaydık yine atmak zorundayız. Gerçi ilk 10 dk pek umut vermedi ama.

SAİT71
18.Mart.2014, 23:55
Semih orda ofsaytı bozdu. Bu tür hataları çok maç kaybettirir. Galatasarayda fazla umut veren bir oyun yok.

Walter Sakana
18.Mart.2014, 23:57
Geçen sezon Abdullah Avcı'nın Selçuk'u milli takımda oynatmamasıyla ilgili burada yazdığım veya yazmadığım tüm düşüncelerim için Avcı'dan binlerce kez özür diliyorum hepinizin önünde.

SAİT71
19.Mart.2014, 00:01
Bu Melo bu gidişle 90 dakikayı göremez. Orta saha yok Galatasaray'da. Chelsea gol yemezse ilk yarıda 1-2 gol daha bulabilir.

byariff
19.Mart.2014, 00:03
gol yiyorduk selcuk yuzunden....

Bordo61Mavi
19.Mart.2014, 00:04
Selcuk ne oldu boyle ? Neyi var bu adamin ?

William Rookwood
19.Mart.2014, 00:05
Selçuk çok kötü oynuyor bu maçtada.

SAİT71
19.Mart.2014, 00:07
Galatasaray resmen dökülüyor. Tamamiyle yanlış taktik.

Walter Sakana
19.Mart.2014, 00:07
Chedjou da fıs. Çok rahat çalım yiyor, ikili mücadelelerde de güçlü değil. Nasıl stoper bu anlamıyorum.

mustinho03
19.Mart.2014, 00:09
Üzülerek söylüyorum ama böyle giderse chelsea siler bizi.chelsea nin 3 oyuncusu bütün gs takimina yetiyor. Böyle bir gunde cimbomun ingilizleri elemesi cok güzel bir hediye olur bütün türkiyeye ama hayel kurmaya gerek yok bu oyunla gs dan hic birsey olmaz. Su yabanci siniri olmucak selcuk u falan yollayacaksin. Git gide mustafa sarp lasiyor

byariff
19.Mart.2014, 00:14
selcugu cikart , ceyhunu al , buragi cikart hayrovici al

mustinho03
19.Mart.2014, 00:19
Ya bu takimda frikik kullanicak bir Allah in kulu yok mu Drogba dan haric yeter ya

William Rookwood
19.Mart.2014, 00:26
Drogba mahalle maçlarındaki abiler gibi kullanıyor duran topları. Oradan içeriye bir top kesilse daha çok tehlike yaratılır.

LifeYourself
19.Mart.2014, 00:26
Geçmiş olsun :zuhaha

mustinho03
19.Mart.2014, 00:27
2-0 olamaz böyle birsey ya saka gibi

ozan42
19.Mart.2014, 00:28
Chedjoumu fransa liginin en iyi stoperiymiş o zaman fransa liginin hali duman vallahi.Drogbada oynuyor kendini eski taraftarına göstermeye çalışıyor fakat istediklerini yapamıyor.Melo'da daha 1. dakkadan itibaren sürekli sert fauller yapıyor atılabilir.Muslera Semihe versin Semih Chedjouya,Chedjou Musleraya Muslerada topu diksin yarım saattir bundan başka birşey izlemedik.Ah Fatih Terim olacaktı ne oynatırdı şimdi bu takımı.Bu arada Ünal Aysala selamımı gönderiyorum burdan.

byariff
19.Mart.2014, 00:30
bence korner degildi...

AhmetBilgin
19.Mart.2014, 00:32
Yektayi goren var mi

SAİT71
19.Mart.2014, 00:35
Bu sistemde bütün orta saha yükünü Melo çekiyor. Tek basan adam o. İleride hücuma zorluyor koşuyor orta sahada defans yapıyor. Bu maçta en önemli şey orta sahanın kalabalık olmasıydı. Bu yok maçta. Orta saha olmayınca Chelsea istediği gibi top çeviriyor. Dolayısı ile ne hücum ne defans rahat Galatasaray'da. İkinci yarıyı seyretmeyeceğim belki bir hamle gelirde totem tutar :)

ReaList
19.Mart.2014, 00:35
Maç başında Selçuk-Burak ikilisi oynarsa Galatasaray'ın işi daha da zor olur demiştim. Sağolsunlar sezon başındandır ortaya koymuş oldukları vasat performansı ilk yarıda da sergileyerek beni kara çıkarmadılar.

Selçuk oynamaya devam ederse Melo kırmızı kart görür. Çünkü tamamen orta alanın tüm agresifliği ve mücadelesi onda. Yekta nerede oynuyor ve ne yapıyor onu da çözemedim. Mancini tercihleriyle ilk yarıda yaktı takımı. Buradan tur döner mi bilmiyorum ama Mancini kesinlikle deplasman hocası değil.

TeNaciOUS MidFieLdeR
19.Mart.2014, 00:37
ceyhun-yekta degisimi yapip meloyu one atmali mancini. yekta kayboldu macta, cok etkisiz. sneijderi de ortaya cekip 352 oynarsa birseyler degisir gibi. top tutamiyoruz arti her kaptirilan top tehlike oluyor. daha pozisyon bile yok, 2 gol lazim.

Sheriff
19.Mart.2014, 00:37
Çok saçma oynuyoruz, adamlar önde basıyor, hemde çok sağlam basıyor, topu çıkarabilecek oyuncumuz yok, ortasahalar ve bekler savunmadan top çıkarmak için çok fazla sorumluluk almıyor, defans oyuncularının yetenekleri çok kısıtlı, uzun oynamamız gerekiyor, Drogba ileride topları genelde alıyor, daha direkt bir futbol oynamalıyız, savunmadan kısa pasla çıkmaya çalışmak konusunda ısrarcı olursa Mancini tüm maçı tek gol pozisyonuna giremeden bitirebiliriz. Drogba'nın indireceği toplarla iyi şut atan oyuncular pozisyon bulabilir. Sneijder, Melo, Selçuk hatta Burak uzaktan kaleyi yoklayabilirler.

Gncl1905
19.Mart.2014, 00:38
Her zamanki deplasman taktiğimiz; al gülüm ver gülüm. A B'ye pas atar B tekrar A'ya, tek pozisyon olmaz. Sahaya görünmeye çıkıyor bizimkiler deplasmanda herhalde. İçeride de mekan oynatıyor sanırım, bu kadar fark olamaz çünkü. Ne pozisyon bulma isteği ne bir şey. Koskoca 45 dakika geçti bizim kaleyi bulan şutumuz var mı acaba. Selçuk kötü falan demeyeyim, herkes demiş zaten de sahada iyi adamımız yok bence. Melo zavallı didiniyor, o da yarım kaldı sarı yüzünden. Telles 6644167. ligden gelmiş ama iyi oynayanlardan. En azından gözümüz orta falan görüyor.

İlk yarı 1-0 bitse iyi diyordum 2'yi de yedik. 3 değişiklik bile getirmez bu maçı bu saatten sonra. İyi bir kadro revizyonuna ihtiyaç var.

jevox06
19.Mart.2014, 00:38
Abdullah Avcı bir milleti uyandırmaya çalışıyordu ama biz adamı anlayamadık :)

Vallaha Selçuk , Yekta , Burak zararına oynuyor bir kere. Defans zaten allaha emanet. Melo sarıyı yedi daha onunda pili bitti. Eboue Hazard karşısında zaten yerle bir oldu. O da çıkamıyo bu yüzden. Telles - Drogba ikilisi orta kafa gol atmadıktan sonra bir yol olmaz takımdan. Ah be hoca oynatacaktın Burdisso'yu. 3 Defans önünde Ceyhun ilerde Yekta ve Melo. Ancak karambolden atma şansları olurdu. O da çok az ihtimal. Çok yanlış taktik ve seçimler.

İkinci yarı yap bir şeyler artık DROGBA !

mustinho03
19.Mart.2014, 00:45
Bu saatten sonra gs mac falan ceviremez hele hele ilk yari daki gibi oynarsa üstüne 2- 3 gol daha yer. Takimda ruh falan yok sanki gazozuna cikmislar gibi maca

Cengo
19.Mart.2014, 00:50
Böyle bir acemi savunma anlayışı olamaz.
4 Galatasaraylı oyuncu arkada kendilerini marke ediyor.

https://pbs.twimg.com/media/BjCXVDmIcAABrz8.jpg:large

Mamadou
19.Mart.2014, 00:55
Selçuk'un geçen sezonlara göre formsuz olmasında etken çevresinde oynayan oyuncular diyebilirim. Geçmiş iki sezonda kanatlarda Engin Baytar, Emre Çolak ve Hamit Altıntop oynuyordu. Bu oyuncular orta saha özelliklerini barındırdığı için fazlasıyla destekleniyordu. Normalde de tempo yapabilen bir orta saha oyuncusu değil, Mancini'nin bu maça çıkardığı ilk 11 fazla lüks.

Gncl1905
19.Mart.2014, 01:08
Maçtan sonra FM'de falan gol atacak Mancini herhalde. Müdahale et maça artık; dakika 65 pozisyonumuz yok.

Derken Hakan--->Yekta :) Garanti 2 gol atarız artık.

SAİT71
19.Mart.2014, 01:26
Böyle bir acemi savunma anlayışı olamaz.
4 Galatasaraylı oyuncu arkada kendilerini marke ediyor.

https://pbs.twimg.com/media/BjCXVDmIcAABrz8.jpg:large

Harbi o dört adam ne yapmaya gitmişler oraya, çok komik bir görüntü...

byariff
19.Mart.2014, 01:30
senin selcuk inan gibi ben....

semih99999
19.Mart.2014, 01:33
şampiyonlar liginde 2. tura kalan takımlar arasında taktik ve oyun planı olmayan tek takımız galiba bi de saçma bi sistem oluşturduk kendimizi inandırdık buna sneijder solda burak sağda akhisar beşiktaş kim olursa aynı taktikle çıkıyoruz mancini ve ekibi bu maçta resmen sınıfta kaldı 1-1 rovanşına gelmişsin ama oynanan oyuna bak tabi takımda ki ruhsuzluk ta ayrı bi konu

footballer33
19.Mart.2014, 01:35
G.Saray berbat futbol oynadı, Cech'e neredeyse iş düşmedi ve haliyle elenmekten de kurtulamadı G.Saray. Geçmiş olsun.

byariff
19.Mart.2014, 01:36
oraya giden taraftara yazik 1 gram top oynamadiniz ya yuh , neyse yakin az kaldi taraftarin floryayi basip kufur etmesine hak ediyorlar hak..

Cengo
19.Mart.2014, 01:37
Galatasaray tek şut çekmedi maçta.

Önder HOCA
19.Mart.2014, 01:38
Teknik direktör kenarda ayaklarını uzatıp yatarsa kimse sahadaki futbolcudan hırslı olmasını beklemesin

Börk
19.Mart.2014, 01:42
Teknik direktör kenarda ayaklarını uzatıp yatarsa kimse sahadaki futbolcudan hırslı olmasını beklemesin

Yahu adam ne yapsın takım top oynamıyorsa oynamıyor abi olumlu hiç bir şey yok.

mpaker66
19.Mart.2014, 01:43
Hiç bu kadar ezik oynadığımızı görmedim daha önce.

byariff
19.Mart.2014, 01:43
selcuk inan.. umarim 5-10 maç kesilir..

https://pbs.twimg.com/media/BjCmbavCEAAE77h.png:large

Sheriff
19.Mart.2014, 01:44
2. yarı daha bi kanser ettiler, çok daha kötülerdi ikinci yarı.

semih99999
19.Mart.2014, 01:45
o degil yazmadan edemiyecem ünal aysalın kesinlikle bi toplantı yapması lazım öyle güler yüzle olmuyo işler bugunku futbolun hesabını vermeliler lig gitmiş türkiye kupasını saymıyorum bile bari burda biraz hırsla oynayında isterseniz elenin artık geregi yapılmalı bu iş kadro dışı kalmaya kadar gitsin

eng1n
19.Mart.2014, 01:45
selcuk inan.. umarim 5-10 maç kesilir..

https://pbs.twimg.com/media/BjCmbavCEAAE77h.png:large

oha Burak %29 pas isabetiyle mi oynamış yoksa başka bişey mi o ?

Sheriff
19.Mart.2014, 01:46
o degil yazmadan edemiyecem ünal aysalın kesinlikle bi toplantı yapması lazım öyle güler yüzle olmuyo işler bugunku futbolun hesabını vermeliler lig gitmiş türkiye kupasını saymıyorum bile bari burda biraz hırsla oynayında isterseniz elenin artık geregi yapılmalı bu iş kadro dışı kalmaya kadar gitsin
Bence şampiyon takımı bu hale getiren Ünal Aysal kendisiyle bir toplantı yapmalı.

mpaker66
19.Mart.2014, 01:46
Ben sneijder'e acıyorum yeminle. Adam harcanıyor burda. Mou alsa adamı keşke.

byariff
19.Mart.2014, 01:47
pas isabeti iste , ya hadi buragi anlarim adami kanata hapis ediyor mancini ama selcuk... ilk 1,5 yil pas olsun oyun olsun lige damga vurdu nasil bu kadar berbat anlayamiyorum... sezon sonu yollancakmi kadro disimi kalcak birseyler yapilsin akillasin artik

davidvilla
19.Mart.2014, 01:48
Kimse soylememis ama takim fiziken bitik.

furkan58
Chelsea kolay gol yemiyor hele kendi sahasında hiç yemiyor gibi birşey. Galatasaray'a gol lazım bastırmak zorunda haliyle zaten iyi olmayan defansı iyice açıklar vericektir. 2-0 Chelsea skor tahminim.

Nitekim galatasaray pozisyona dahi giremedi skoruda bilmek ekstradan oldu.

mpaker66
Bence şampiyon takımı bu hale getiren Ünal Aysal kendisiyle bir toplantı yapmalı.

Kesinlikle.
İyi günde kötü günde destekleriz biz bu takımı iyi gün taraftarı değilim ama ruhsuz takıma dayanamıyorum.

SAİT71
19.Mart.2014, 01:50
Yahu teknik direktöre suç yüklemeyelim tamamda, Chelsea ile oynuyorsun deplasmanda bu Burak sevdası nedir yani, orta sahadaki tüm yükü tek adama ver, Burak'ı kanada sür ondan sonra tur bekle. Bence bu kadar kötü oyunun en büyük sebebi Manchini. Oyuncularda ruhsuzlardı kabul fakat kadro seçimi bana göre yanlıştı. Arada fark yok mu Chelsea ile var, adamlar topa öyle bir basıyorlar, öyle bir gelişleri var ki taç çizgisindeki kameradan maçı izlerken ben korktum, futbolcu olsam al bilader der bırakırım topu adama. Çok güçlüler fizik olarak mental olarak zaten güçsüz olmaları imkansız. Kenarda kurt var. Yinede buralarda maç yapmakta çok güzel bir olay. Ancak bu sınırlama oldukça biz en fazla buralara çıkabiliriz. Bu seviyelerden sonrası bir kademe daha yukarda. Hatta bir kaç kademe. Galatasaray'a kimse niye elendi diye kızmasın, genel olarak zaten niye böyle elendik diye bir sitem var. O konuda herkes çok haklı.

europeanconquer
19.Mart.2014, 01:50
Melo ve Muslera'ya teşekkür ederim,mücadeleleri yeter.Canları sağolsun.

Geri kalana yazıklar olsun.

Börk
19.Mart.2014, 01:52
Bence şu an Trabzonspor'dan farkımızı yok orada Onur burada Muslera.

mwaru
19.Mart.2014, 01:58
Galatasaray o kadar kötüydüki ikinci yarı Willian ve Hazard işi şova döktü. Artistik çalımları denemeler falan çok sinir oldum.

Sneijder 4-3-3'ün solunda oynatacaksan bizim Kuyt gibi oynaması lazım her topu ona göndermek lazım. Sneijder top ile etkili olan bir futbolcu, forvet değilki koşular yapsın savunmayı yıpratsın. Bunlara rağmen Selçuk efendi Sneijder'e top atmamakta ısrarcı. Gs'nin 4-2-3-1 dizilişine geçip, Sneijder'in yönettiği bi takım yaratmalı.

Gncl1905
19.Mart.2014, 01:59
Öncelikle rakip EPL lideri Mou'lu Chelsea idi. Elememiz sürpriz olurdu zaten. Bunu bir kenara bırakalım.

Benim takımımın 90 dakika boyunca tek pozisyonu yok yahu böyle bir şey kabul edilebilir mi? 6-1 yenildiğimiz maçta bile en azından oynadık yani saçma sapan yenilen gole kadar sahanın iyisi bizdik o maçta bile.

Mancini'yi de eleştirmeyeyim, sezon ortasında geldi sonuçta diyorum da çıldırtıyor adamı bazen. Sistem işlemiyor, tek pozisyonumuz yok. Hiç mi B planın olmadı maçtan önce? Maçta da mı bir şey düşünemedin? O zaman bırak işi arkadaş ne diye bu işi yapıyorsun. Hakan değişikliğine kadar sistem değişmedi ki dakika 75 mi neydi. Onda da yapılan defansı 3'leyip bekleri iyice ileri çıkarmak oldu ki hiçbir işe yaramadı.

Kadroya gelelim ki FT olduğundan beri düşündüğüm ve Mancini ile kesin karara vardım ki revizyon şart. Özellikle Sneijder, Burak, Drogba oynamak zorunda olması bizi çok bozuyor. Selçuk da zaten iyi oynamıyor. 3. bir ŞL kalitesinde orta sahamız yok bu dizilişte.

Suicider
19.Mart.2014, 02:02
Chelsea deplasmanına çıkıyoruz biraz daha haddimizi bilerek oynamamız gerekiyor.Sneijder,Drogba,Burak 3'lüsü çok ağır kaçtı tek forvet arakası Sneijder çıksak daha çok şansımız olurdu.Buraya kadar geldikleri için takıma teşekkürler ama bu akşam ki oyundan sonra oturup biraz düşünmeleri gerek hem oyuncuların hem de teknik direktör denilen şahsın

KanaKe
19.Mart.2014, 02:02
Melo ve Muslera'ya teşekkür ederim,mücadeleleri yeter.Canları sağolsun.

Geri kalana yazıklar olsun.

aynen bu ikisi disindakiler berbatti.. drogbaya cok sinirlendim bir oyuncu nasil bu kadar vurdumduymaz olabilir ? 2 sene icin tonlarca para aldi sözlesmesi bitmesine yakin sanki kulübe karsi tavir takinmis gibi bir hali var mücadele yok onu gectim sahada durdugu her dakika galatasarayin aleyhine cünkü adamin yaptigi her hareket takim oyununa olumsuz yönde etki ediyor sanki kendini kötü oynamaya zorluyormus gibi bir his veriyor bana.

davidvilla
19.Mart.2014, 02:06
Chelsea'yi cok abartmaya gerek yok. Bizim yerimizde su anki fb olsaydi bu iki mac da cok farkli olurdu. Fizik kondusyon olarak ezildik. Baska bir şey degil.

SAİT71
19.Mart.2014, 02:11
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1.0-9/39303_627447064003070_551865905_n.jpg

kasım akdemir
19.Mart.2014, 02:14
Elenmek üzücü tabi ama maç çok sıkıcıydı. Gs'nin maçı olmasa gider dizi izlerdim :)

Kryptonite
19.Mart.2014, 02:33
Drogbayı bıraksınlar orda Elmanderi alıp gelsinler.

Bordo61Mavi
19.Mart.2014, 02:37
Mancini'yi anlamak gercekten cok guc.

Selcuk mac boyu ara paslari denedi, genelikle rakip takimin taraftarlarina gitti. Oyunun rahatlatmasi gerektigi yerde bu sefer rakibe verdi topu, suanki performansi Mustafa Sarpi hatirlatiyor bana. Bukadar dusunun sebebi ne ?

Ibrahimin dedigi gibi butun yuk Melo uzerine, ikinci yari bide Mancini sacmaladi Melo gibi adami defansa cekti bu sefer topta tutamadi GS. Boyle bir formasyon uygulayacaksan cikar Selcuku koy Ceyhunu o defansin ortasina gomulsun. Melo senin orta sahadaki tek direncin, tek pas atanin ve insiyatif almaktan korkmayan nadir isimlerinden. Gs taraftari olmadigim halde Selcukun kulaklarini baya cinlattim, bu takimin kaptaniysan az biraz gayret edeceksin.

Burak Yilmazda benden nasibini aldi, ozelikle yaptigi kosular. Sneijder pas atacak, ilerde solunda Drogba var, sag tarafinda Burak. Simdi geriden destek gelse Burakin sola Drogbaya dogru kosununu anlarim. Azpi'yi o kanada dogru pesinden surukleyip Eboue'ye yer acardi ama kimse geldigi yok. Niye Drogba onune kosu yapiyorsun ? Sag tarafa dogru kosu yap belki Sneijder dahada ileri cikabilir, bir ihtimal sut acisida bulur.

Alper Potuk transferini yapamayan Galatasaray kafasini daha cok duvarlara vuracak. Bu Selcuk'la daha fazla devam edilmez, heleki Mancini sisteminde hic devam edilmez.

Redrum
19.Mart.2014, 02:41
Selçuğu melçuğu boşverin şimdi... Şu Drogba'dan kurtuluyor muyuz? Kurtulamıyor muyuz?

Ekleme: kanatlı sisteme hasret kaldım artık yeter harcanıyor Sneijder reis...
Hajro--------sneijder--------bruma
-------------burak------------------
İleri 4lüsünü bekliyorum bir maç böyle göremezsem gözüm açık gidecek.

footballer33
19.Mart.2014, 02:46
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1.0-9/39303_627447064003070_551865905_n.jpg
Bir patlamış mısırı bir de kolası eksik paşanın! :icon_twisted:

BaGa TaRKaN
19.Mart.2014, 02:47
Öncelikle Galatasaray'a Geçmiş Olsun Yalnız Sahada Ölü Bir Takım Vardı. Chelsea Maç Boyunca Antreman Havasında Oynadı Maçı. Bir Takım Bu Kadar Alçalmamalı Yazık Vallahi. Tamam Chelsea Senden Kaliteli Ama Senin Elindeki Malzemelerde Az Buz Değil Olimpiyakos'tan Neyin Eksik ? Cevabı Takım Ruhu ve Kazanma Hırsı Eksik. Amatör Takım Gibi Maç Boyunca Tek Pozisyonu O da Duran Toptan 90.Dakikada Buldu.

Mancini'ye Gelecek Olursak Mancini Aslında Maç İçinde Tepkisini ve Sinirini Çok Belli Etti Bir Pozisyonda Sanırım Selçuk'un Pozisyonunda Adam Elindeki Kalemi Fırlattı Bayağı Sinirlendi. O da Haklı Olarak Beni Tınlamayan Takımı Ben Niye Kafama Takayım Edasında Kalan Sürede Rahat Rahat İzledi.

byariff
19.Mart.2014, 02:52
su fotoyu koyanlar bence maci izlememis adam kagidi kalemi aldi yirtti yere firlatti sonra oturdu sinirinden guldu

BaGa TaRKaN
19.Mart.2014, 02:55
Neyin Ne Olduğunu Gördük Zaten Arif Ben Az Sövmedim Takıma Mancini Napsın Bırakta Düz Gitsin Komple :D

Yalnız Bugünkü Maçta Benim FMdeki Takımıma Benzedi Mancini Bana Çok Benzedi Naptıysam Bir Türlü Oyunculara Dinletemedim Kendimi Bu 14.3 Çok Gerçekçi Olmuş :n:

SAİT71
19.Mart.2014, 02:58
su fotoyu koyanlar bence maci izlememis adam kagidi kalemi aldi yirtti yere firlatti sonra oturdu sinirinden guldu

İkinci yarıyı izlemedim valla :)

Nedvedmania
19.Mart.2014, 03:05
Fotoğrafa göre yorum yapacaksanız Tugay da gülüyor orda. Hadi onu da eleştirin.

Sheriff
19.Mart.2014, 03:06
Maçta bir kaç kişi dışında biraz mücadele olsaydı, sonuca anlam verebilirdim, malzeme bu derdim ama malesef sahada azim yoktu, büyük çoğunluğu kaybedilen ikili mücadeleler, kısa pasla oynamaya çalışan ama savunmasına destek olmayan ortasahalar (Melo hariç, o çok çabaladı), madem kısa oynuyorsun biraz geriye gelip en azından hiçbirşey yapmıyorsa bile arkadaşlarına duvar olabilecek Drogba(ama yapmadı) Yani mutlaka birşeyler yapılırdı her ne kadar iki takım arasında güç farkı olsada, bi mücadele istek, fedakarlık gösterilebilirdi. Yazık oldu demeyeceğim sonuç belki kabul edilebilir ama bu futbolu şahsen bir FB'li olarak bile izlerken çok üzüldüm.

TeNaciOUS MidFieLdeR
19.Mart.2014, 03:09
galatasarayi boyle gosteren bir etken de chelsea'nin oyunu bence. premier ligi izleyen herkes bilir, chelsea maclari hep boyle geciyor bu sezon. galatasaray evinde daha avantajli bir skorla gitmeliydi. evinde gelene gecene 6 atan city'nin bile eli kolu baglandi bu takima karsi. macin basindaki tahminim zevksiz gecer ve skor da 2-0 olurdu. aynen dusundugum gibi oldu. son 20 dakikadaki gibi baslasaydi mancini, chelsea yine basit bir golle one gecemezdi. macin basinda mourinho ne kadar stresliydi goruntulerde, ilk macta kaldigi yerden devam edecegini dusunuyordu cunku. galatasaray oyun ve taktik ustunlugunu ilk macin 2.yarisi ele gecirmisti halbuki. fakat mancini yine bambaska cikti. ilk 60-70 dakika maci tikayip son dakikalarda yuklenmeliydi bence.

uAburak89
19.Mart.2014, 03:49
Galatasaray arması, forması için oynamayan futbolcuların canı sağolmasın.

Selçuk İnan Fatih Terim için gelmiş, Hasan Şaş için. Burak desen geçen sene acayip kafa golleri atarken şimdi kafa bile vuramıyor, saldı kendini. Drogba bugün kendine oynadı, takım için değil.

Ünal Aysal'ın karar vermesi lazım. Mancini ile devam edilecek mi o önemli. Edilecekse önce temizlik sonra da düzgün takım şart. Düzgünden kastım mücadele edecek oyuncular.

İki senedir gruptan çıkmak ne kadar başarı ise bu maç da o kadar rezilliktir. Yazıklar olsun, utandırdılar.

footballer33
19.Mart.2014, 03:49
Fotoğrafa göre yorum yapacaksanız Tugay da gülüyor orda. Hadi onu da eleştirin.
Tugay'ı da eleştiririz, sıkıntı yok da; o en azından koltukta tv izler gibi ayaklarını uzatıp üst üste atmamış. Mancini'nin bu denli rahatlığını ben yadırgadım şahsen, sen normal buluyorsan bir şey diyemem.

byariff
19.Mart.2014, 04:07
mancini gitse kim gelicekki ? turk bi hoca olmaz , bielsayi cok ama cok istiyorum ama galatasaraya uygun degil terim tarzi bir hoca... ya kendi evlatlarimizdan birini takimin basina koycaz 2-3 yil sabretcez. dicem ama oda bizlerde yok..

Facx
19.Mart.2014, 04:09
Mancini'yi anlamak gercekten cok guc.

Selcuk mac boyu ara paslari denedi, genelikle rakip takimin taraftarlarina gitti. Oyunun rahatlatmasi gerektigi yerde bu sefer rakibe verdi topu, suanki performansi Mustafa Sarpi hatirlatiyor bana. Bukadar dusunun sebebi ne ?

Mustafa Sarp top sürebiliyodu arada sırada

Galatasaray tek şut çekmedi maçta.

Drogbanın uzaya yolladığı topu unutmuşsun sanırım

bende son dakikaları farklı bi şekilde izlemedim hatta hazard tan böyle dribling li fifa işi bi gol bekliyodum olmadı bu yetenek,zeka fakiri futbolcular malesef insanı çileden çıkarıyo

davidvilla
19.Mart.2014, 10:31
mancini gitse kim gelicekki ? turk bi hoca olmaz , bielsayi cok ama cok istiyorum ama galatasaraya uygun degil terim tarzi bir hoca... ya kendi evlatlarimizdan birini takimin basina koycaz 2-3 yil sabretcez. dicem ama oda bizlerde yok..

Zamanında mancini denirken bielsa demiştik zaten. O olsaydi bu takim sahayi dar ederdi dün akşam.

sakary Ali
19.Mart.2014, 10:36
Mancini'nin o fotoğrafı biraz komplo gibi. Çünkü o fotoğrafın 5 saniye öncesinde veya sonrasında söylenme durumundaydı.

Ek olarak bu Chelsea'yi kimse yenemezdi kusura bakmasın. Galatasaray hangi oyun anlayışıyla çıkarsa çıksın, oyuncular çok formda olsun bu Chelsea elenmezdi bence.

Ek olarak bir kaç futbolcu cidden döküldüler.

davidvilla
19.Mart.2014, 10:40
Mancini'nin o fotoğrafı biraz komplo gibi. Çünkü o fotoğrafın 5 saniye öncesinde veya sonrasında söylenme durumundaydı.

Ek olarak bu Chelsea'yi kimse yenemezdi kusura bakmasın. Galatasaray hangi oyun anlayışıyla çıkarsa çıksın, oyuncular çok formda olsun bu Chelsea elenmezdi bence.

Elemek değil ya olay. Rize deplasmaninda nasil oynadiysak aynisini oynadik. Rize de mi super takim. Yani bizim kizdigimiz takimin sifir top oynaması.

sakary Ali
19.Mart.2014, 11:05
Elemek değil ya olay. Rize deplasmaninda nasil oynadiysak aynisini oynadik. Rize de mi super takim. Yani bizim kizdigimiz takimin sifir top oynaması.

Bence Galatasaray'ın bu denli kötü gözükmesinin nedeni Chelsea/Mourinho'nun tamamen oynatmamaya bağlı oyun yapısı.

KanaKe
19.Mart.2014, 11:20

futbol bu kimin kimi nerde ne zaman yenecegi belli olmaz burda insanlari sinir eden galatasarayin kaybetmesi degil sahada mücadele etmemesi ilk yari 2-0 dan sonra ben bile delirdim neredeyse bi fenerli olarak.

nannar
19.Mart.2014, 11:28
Melo ,Muslera ve Telles... Benden geçer not alan 3 isim bunlar :)

Chelsea EPL lideriymiş.... Bayern ,Atl. Madrid ya da Real Madrid gibi hızlı hücum eden bir takımla eşleşirse göreceğiz bakalım EPL liderini....

Selçuk İnan kesinlikle kesik yemeli ve özel görüşmeye alınmalı. Yekta'nın potansiyeli bu zaten.Fazla beklememek lazım.Drogba'nın beklendiği maç buydu ve artık bitti. Bundan sonra kesinlikle ilk 11 başlamamalı ve sonradan oyuna girmeli. (Bknz normalde Chelsea'da Etoo örneği )

Mancini sahadaki çogu oyuncudan daha hırslıydı ama sonunda adam sinirden kalemi kagıdı fırlatıp oturup gülmeye başladı... Fatih Terim hikayesini de artık bırakın. Adam Galatasaray'ı yüz üstü bırakıp kapalı kapılar ardından anlaşmalar yapmış ve Yıldırım Demirören gibi bir şahsiyetle sırıtarak fotolar çektiriyor ,siz hala FT diyorsunuz...

Bu takımın hocası Roberto Mancini'dir ! Adamın yaptığı hamlelerin mantıksız bir yanı yok. Birisi yukarda Yekta - Hakan Balta değişikliği nedir demiş , o hamle ile Mancini stopere çektiği Melo'yu öne attı!

Seneye Drogba , Eboue ,Chedjou , Burdisso gibi isimlerle yollar ayrılmalı ve eğer Sneijder kalacaksa 4-4-1-1, 4-2-3-1 veya 4-3-1-2 gibi mutlaka AMC'li bir sisteme dönülüp adamı orjinal mevkisine yerleştirerek onun üzerine sistem oturtulmalı.Aksi halde Sneijder de satılabilir... Selçuk İnan düzelecektir fakat mutlaka özel toplantı yapılıp bir süre dinlendirilmeli...

Bu vakitten sonra ancak Lig şampiyonluğu bizi teselli eder...

europeanconquer
19.Mart.2014, 11:55
Bu konuları fazla memleket meselesi haline getiriyorsunuz.Olay Mancini veya formsuz bir kaç futbolcu değil.Olay Türk futbolu,yetersizliği,ezikliği.

Mamadou
19.Mart.2014, 12:55
Bence Galatasaray ŞL'de beklentileri karşıladı diye düşünüyorum. Real ve Juve'nin olduğu gruptan çıkmak kolay değildi, ben şahsen GS'ın o gruptan çıkacağına ihtimal vermiyordum. Geçen sezon çeyrek final, bu sezon gruptan çıkıldı. Real, Barça, Bayern, Chelsea, PSG ve daha sayabileceğim bir kaç takım daha varken GS en fazla kura şansı ile çeyrek finali görebilirdi. Bu tek GS değil, diğer Türk takımları içinde geçerli. Adamların bütçesinin yarısında bile değiliz. Çıkıp ilk maçta Chelsea'yi 2-0, 3-1 yensen sahanda çıkıp ikinci maçta istediklerini alırdı.

Kaka Leite
19.Mart.2014, 13:02
İlk ayakta oynadığı takım Arsenal miydi?

Beklediği falan yok bence. Drogba sahada dursa bile o taraftar onu seviyor ve alkışlıyor o sebeple çok kasmayacaktır.

Galatasaray elenecek gibime geliyor. Mourinho böyle maçlarda ne yapacağını çok iyi bilen bir teknik adam buradan vermez bu turu.

2-1 yenmiş olsaydık yine bir nebze avantaj diyebilecek bir olayımız vardı ama 1-1'in hiç bir avantajı yok bence.

Drogba dün yalnızca poz kesti ve alkışını yine aldı onun da istediği zaten buydu. Galatasaray'ın da yaptığı başarı 2 senedir gruptan çık üstüne bu sene Real ve Juve gibi favori gösterilecek iki takım varken gruptan çıkmayı başar.

Bizim Türk takımlarından kura şansı pek yok. Sağlık olsun diyelim ama Mancini ilk dakika da o şekilde ayaklarını uzatmış oturuyordu, skor 2-0 iken de. Kusura bakmayın ama kenarda çay demleyen bir teknik adamı ben sahada olsam takmam.

anil luque
19.Mart.2014, 13:08
Adamlar ter attılar , tur atladılar. Fazla söze gerek yok.

Mamadou
19.Mart.2014, 13:10
Bizim Türk takımlarından kura şansı pek yok.

Geçen sezon GS ve FB'nin Avrupa'da oynadığı takımlara bakarsak pek öyle denmez.

Banega
19.Mart.2014, 14:45
Mancini'de hiç bir suç bulmuyorum, elbette hataları vardır fakat oyuncular hakikaten döküldüler.Eboue topu kaptırıyor, nazlı nazlı geri koşuyor..Ben TV'de delirdim adamlar hala rahat.Şampiyonlar Ligindesin abi varını yoğunu koyacaksın sahaya bunlar halısahada oynar gibi rahattı.
Hepimiz Drogba'dan ekstra bir şeyler bekliyorduk ama bırakın ekstrayı normalini bile oynayamadı.Evet bunda Mourinho'nun planı çok etkiliydi, mükemmel baskı yaptılar fakat tek bir isabetli şutumuzun olmaması kabul edilemez kimse kusura bakmasın..

Bunun dışında yaratıcı adam eksikliğimiz çok fazlaydı.Yorumcuların da dediği gibi tek bir çalım bile atamadı takımda kimse.Bruma gibi adamlar bu maçta iş yapardı bir nebze de olsa.Sakatlığı şanssızlık oldu, en azından Ontivero ŞL kadrosuna yazılsaydı keşke.

Walter Sakana
19.Mart.2014, 16:44
Bu konuları fazla memleket meselesi haline getiriyorsunuz.Olay Mancini veya formsuz bir kaç futbolcu değil.Olay Türk futbolu,yetersizliği,ezikliği.

Bu güzel enstantane olmuş :n:

Türk futbolu memleket meselesi değil mi uleyn :n:

Walter Sakana
19.Mart.2014, 17:02
Yorumsuz :)

Gary Lineker: Futbol basit bir oyundur. Top bir o kaleye bir o kaleye gider, sonunda Selçuk İnan geri pas verir.

Selçuk İnan, soyadını Şahin olarak değiştirdiğini KAP'a bildirdi...

İnternet Explorer gibisin Selçuk İnan, Yakındır Chrome'ye geçmemiz!

Selçuk İnan'a bi şey emanet etsen hemen yanındakine verir.

urwrdskkn
19.Mart.2014, 17:27
Mancini'de hiç bir suç bulmuyorum, elbette hataları vardır fakat oyuncular hakikaten döküldüler.Eboue topu kaptırıyor, nazlı nazlı geri koşuyor..Ben TV'de delirdim adamlar hala rahat.Şampiyonlar Ligindesin abi varını yoğunu koyacaksın sahaya bunlar halısahada oynar gibi rahattı.
Hepimiz Drogba'dan ekstra bir şeyler bekliyorduk ama bırakın ekstrayı normalini bile oynayamadı.Evet bunda Mourinho'nun planı çok etkiliydi, mükemmel baskı yaptılar fakat tek bir isabetli şutumuzun olmaması kabul edilemez kimse kusura bakmasın..

Bunun dışında yaratıcı adam eksikliğimiz çok fazlaydı.Yorumcuların da dediği gibi tek bir çalım bile atamadı takımda kimse.Bruma gibi adamlar bu maçta iş yapardı bir nebze de olsa.Sakatlığı şanssızlık oldu, en azından Ontivero ŞL kadrosuna yazılsaydı keşke.

Burdisso nun yerine olurdu

SAİT71
19.Mart.2014, 17:46
http://www.ajansspor.com/resim/dnsdnad_4.jpg

“Derimdeki iz için çok teşekkürler. Hahaha. Aurelien Chedjou, adamımı seviyorum.” :)

urwrdskkn
19.Mart.2014, 18:14
http://www.ajansspor.com/resim/dnsdnad_4.jpg

“Derimdeki iz için çok teşekkürler. Hahaha. Aurelien Chedjou, adamımı seviyorum.” :)

İşte kalite farkı diyorum. Bende :-) :-) :-)zamanında çok uğraşmış belli oldu

europeanconquer
19.Mart.2014, 18:22
Bu güzel enstantane olmuş :n:

Türk futbolu memleket meselesi değil mi uleyn :n:

Yok abi değil :D

Fearless Coward
19.Mart.2014, 20:36
Sneijder'i sol kanatta oynatırsan Burak'ı da sağ kanatta oynatırsan tabi ki saha da olumlu işler yapamazsın. Forvet almamız şart artık Burak-Umut-Drogba üçlüsüyle olmuyor işte zorlamayalım. Çeyrek final'den öteye gitmek istiyorsak yabancı kontejanımızı iyi kullanmalıyız. Mancini'ye yüklenmeye gerek yok bu sezon fena işler yapmadı o gruptan çıkmak bile büyük başarıydı bizim için deplasmanda bu sezon zaten başarısızdık bu maçta da bir sürpriz yapamadık Drogba'nın dediği gibi deplasman performansımız bizim sezonumuzu özetliyor. Bu arada Allah Melo ve Muslera'yı başımızdan eksik etmesin. Telles'i zaten kaparlar 2-3 seneye.

CocukMenajer
19.Mart.2014, 21:52
Geçen sezon GS ve FB'nin Avrupa'da oynadığı takımlara bakarsak pek öyle denmez.
Geçen sezon Fenerbahçenin Avrupa Ligi grubu gayet zorluydu bence :D

Universal
19.Mart.2014, 22:41
Koskoca ikinci tura çık, en iyi 16 takımdan biri ol, rövanşa iddialı gel. Elinde Drogba, Sniejder olsun tek şut çekeme...

Bu futbolcuların yeteneksizliği değil; bana göre tamamen Mancini'nin takıma verdiği enerjidir.

Nocna Mora
19.Mart.2014, 23:22
Suç kesinlikle ilk olarak Mancini de değil. Adam bir şey düşünmüştür uygulamasını istemiştir oyuncuların 4-2-3-1 sistemi ile. Bunu anlarım. Yanlış sistem olabilir eyvallah fakat Selçuk İnan pas vermekten aciz, maçın tamamında nerede durması gerektiğini bilmeyen amatör topçular gibi takılan, beli dönmeyen, yetersiz, Mustafa Sarp'ın yarısı kadar oynamayan bir topçuyken hocanın hangi planı tutabilir ki. Aylardır söylüyorum mümkünse kadro dışı kalsın bu kadar kötü oynanamaz. Hele bir pozisyonda 4e4 gidiyorduk ya, 3 kişinin arasındaki Burak'a attı ya topu böyle bir şey olamaz yani aklım almıyor. Hiç bir ikili mücadeleyi kazanamadı, hep geri ve yan pas yaptı. Bir tane dribbling göremedim. Melo sürekli dikine oynamaya çalışırken al gülüm ver gülüm ile oynayan Selçuk resmen eksik oynattı takımı. Ne kadar şey söylesem yetersiz kalır. Türkiye'nin en iyi orta sahasıymış bir de. Pabucumun topçusu. 1 yıldır söylüyorum bu adam kontra atak futbolu oynayan küçük takımların topçusu. Ötesi olamaz.

Hakan Balta ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu bence oyuna girdikten sonra gösterdi. Hem geriden oyun kurdu hem de çok iyi savunma yaptı savunduğu bölgeden bir kere bile gelmedi Chelsea, onun yerine çok daha yetersiz olan Semih'in üzerine oynadılar ve mundar ettiler resmen Semih'i. Semih kendisini geliştirmek istiyorsa biraz daha çalışmalı.

Sneijder bir ara gelip sol bekten stoperden top çıkarmaya çalışıyordu öyle top taşıyamadı Galatasaray ileriye. Selçuk'un yapması gereken işlerini diğer oyuncular yapmaya falan çalıştı resmen maç boyu 10 kişiydik. Eboue çok hantallaşmış, fiziki düşüşü çok yüksek oranda. İleri çıkınca geri dönemiyor.

Drogba'ya bir şey demenin manası yok çünkü adama top gitmedi yahu. Bir tane bile ortamız yok bir tane bile şutumuz yok. Adam ne yapsın yani. Bence Sneijder ile Drogba üzülüyorlardır yani böyle yeteneksiz oyuncularla oynadıkları için. Selçuk gibi, Burak gibi -ki yaş ilerledikçe fiziksel düşüşü ve inanılmaz kötü tekniği göz önünde bulundurulursa- oyuncularla oynamak zor olmalı yani.

Ayrıca Mancini ile ilgili yaptıkları capste saçmalık. Adam kalem kağıt parçaladı kenarda, sinirden güldü, gülerek izledi. Dakika 85'te 2 metre yanındaki adama pas atamayan, rakibe durduğu yerde top veren Selçuk'u gördükçe delirmiş olmalı. Hastanelik olmadığına şükür adamın.
Bakalım önümüzdeki haftalarda neler olacak.

mustinho03
20.Mart.2014, 09:15
Ah su lanet yabanci sinirlamasi yokmu iste bu yuzden türk takimlarindan bi halt olmuyor. Bu yabanci sinirlamasi olmasa manci selcuk basta olmak uzere cogu oyuncuyu yollardi. Mancini gibi bende ilk yari sinirimden gülmeye basladim ikinci yariya bakmadim bile yoksa kesin elimden bir kaza cikardi. InsaAllah selcuk, drogba ve eboue kesik yer belki akillanirlar!