View Full Version : Beşiktaş - Akhisar Bld. | STSL 26. Hafta
anil luque
20.Mart.2014, 12:40
http://img856.imageshack.us/img856/9118/fxbq.jpg (http://img856.imageshack.us/i/fxbq.jpg/)
footballer33
20.Mart.2014, 13:48
Bu hafta, cezamız nedeniyle kadın ve çocuklar izleyebiliyor maçı. Atmosfer açısından sıkıntılı bir maç olacak. Oynanacak futbol ile o handikapı aşarız umarım. G.Töre'nin sakatlığında bence Kerim'e şans verilmeli ya da çift forvete dönmeliyiz. Veli'nin de gribal enfeksiyon rahatsızlığı sonucunda maça yetişmeme durumu var. Şöyle bir 11 bekliyorum:
Tolga
Necip - Franco - Ersan - Motta
Veli (Jones) - Atiba - Oğuzhan
Kerim (Pektemek) - Almeida - Olcay
TeNaciOUS MidFieLdeR
20.Mart.2014, 14:46
Tam seyirlik bir mac. Sonucu bilmem ama cok zevkli bir mac olacagi garanti. Imkanim olursa izlerim.
anil luque
20.Mart.2014, 14:55
Akhisar tam istediğimiz gibi top oynayan bir takım. Kapanma gibi bir düşünceleri yok. Galatasaray maçında bunu gösterip yarım düzine golü yediler :)
Gerçi Galatasaray'a karşı savunmaları yol geçen hanına dönen Bursa ve Es-Es bize karşı Çanakkale geçilmezi oynadı ama Akhisar kendi oyun anlayışını bozmaz bence. Bol gollü bir maç izleyeceğimizi düşünüyorum. 3-0 , 4-0 gibi bir skor geçiyor içimden.
Namzet
21.Mart.2014, 11:38
Beşiktaş zor da olsa kazanır 2-1
Mamadou
21.Mart.2014, 15:22
Zevkli bol gollü bir karşılaşma olur. Üç puanı kazanan taraf oluruz.
playeray
21.Mart.2014, 18:23
Rahat alırız
himone
21.Mart.2014, 19:27
Bu sene maçları zevkli geçen belli de tek takım BJK. Ama bunun büyük kısmı Gökhan Töre'ye aitti. Özellikle topu ters kanata harika bir şekilde göndermesi sayesinde. Aynı zamanda adam geçmesi de var. Gökhan'ın eksikliğini ciddi şekilde yaşayacaktır takım. Ama yine de galip geleceğine inanıyorum.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
anil luque
23.Mart.2014, 14:23
Artık bu fırsatı da tepmemek gerek. Galatasaray'ın mağlubiyeti oyuncuları iyice iştahlandırmış olmalı. Necip ve Almeida'dan da sevindirici haberler geldi. Çıkıp alalım şu maçı !
sakary Ali
23.Mart.2014, 15:07
Ben de iyi bir maç olacağını düşünüyorum. Ancak gollerin tek taraflı olacağını sanmam. İlk yarıdakine benzer bir karşılaşma olabilir.
footballer33
23.Mart.2014, 19:45
Beşiktaş'ın Akhisar maçı 11'i:
Tolga
Necip - Pedro - Ersan - Motta
Veli - Atiba
Holosko - Oğuzhan - Olcay
Mustafa Pektemek
ozan42
23.Mart.2014, 19:46
Ben üst bekliyorum.Bol gollü olacak Akhisar diğer anadolu klüplerinin aksine kapanmadan oynuyor tebrik etmek lazım.
Banega
23.Mart.2014, 19:53
Akhisar Galatasaray maçından ders çıkarıp kapanmalı bence.Kafa kafa oynarlarsa Beşiktaş alır.
himone
23.Mart.2014, 19:56
Akhisar ligdeki konumu sayesinde açık oynuyor, tehlike yaşasaydılar kapanmayı görürdük.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Lesandro Parleo
23.Mart.2014, 21:01
GOOLLL : Veli Kavlak [2. Dakika]
Beşiktaş 1 - 0 Akhisar Bld.Spor
Lesandro Parleo
23.Mart.2014, 21:07
GOOLLL : M.Pektemek [9. Dakika]
Beşiktaş 2 - 0 Akhisar Bld.Spor
Universal
23.Mart.2014, 21:09
Beşiktaş'dan ikincilik selamı adeta. Çok rahat kazanıyorlar...
Rehavi
23.Mart.2014, 21:27
Mustafa çok düzgün vurdu yalnız, helal olsun.
Mamadou
23.Mart.2014, 21:45
Mustafa kendini yavaş yavaş toparlıyor. Gelecek sezon forvet hattı iyi olacak.
TeNaciOUS MidFieLdeR
23.Mart.2014, 21:49
besiktas bu yapiyla her sezon daha iyiye gider, hic endiselenmesin bence besiktaslilar. butun yerli wonderkidler besiktasta. seneye, olmadi obur sene ligde firtina gibi eser. o yuzden yabanci secimleri cok onemli, hele de ikinci olursaniz gelecek cok parlak.
anil luque
23.Mart.2014, 21:57
Aytaç abiye katılıyorum. Pedro Franco potansiyeli doğrultusunda avrupa hatta dünya çapında isim yapabilecek biri bence. Kerim'in potansiyeli zaten hepimizin malumu. Oğuzhan aynı şekilde. Ben de gelecekten umutluyum.
Maça gelecek olursak; geçen sene inönüdeki akhisar maçı başlangıcını yaptık aynen. Takım savunması muazzam , topu kaptırdığımız anda yaptığımız baskı ligin üst seviyelerinde. Goller de çok güzeldi.
Yalnız bunca şeyi iyi yapıyorken nasıl bu kadar puan kaybedebildik anlamak güç.
TeNaciOUS MidFieLdeR
23.Mart.2014, 22:02
sakatliktan cok cektiniz anil, cevabi basit aslinda. tam kadro oldugunuz tek bir hafta vardi galiba, dunyanin sonu dedik :zuhaha
Rehavi
23.Mart.2014, 22:05
Aytaç abiye katılıyorum. Pedro Franco potansiyeli doğrultusunda avrupa hatta dünya çapında isim yapabilecek biri bence. Kerim'in potansiyeli zaten hepimizin malumu. Oğuzhan aynı şekilde. Ben de gelecekten umutluyum.
Maça gelecek olursak; geçen sene inönüdeki akhisar maçı başlangıcını yaptık aynen. Takım savunması muazzam , topu kaptırdığımız anda yaptığımız baskı ligin üst seviyelerinde. Goller de çok güzeldi.
Yalnız bunca şeyi iyi yapıyorken nasıl bu kadar puan kaybedebildik anlamak güç.
Onu da ne yazık ki, bilinçli ya da bilinçsiz hakem hatalarıyla açıklıyoruz :)
Pedro gerçekten çok iyi yatırım. Hem ayağı düzgün, hem de iyi bir kesici.
nerazzuri
23.Mart.2014, 22:17
besiktas bu yapiyla her sezon daha iyiye gider, hic endiselenmesin bence besiktaslilar. butun yerli wonderkidler besiktasta. seneye, olmadi obur sene ligde firtina gibi eser. o yuzden yabanci secimleri cok onemli, hele de ikinci olursaniz gelecek cok parlak.
Kesinlikle. Ligde gelecek adına en iyi kadro Beşiktaş'ın elinde. Bilic'de doğru seçim. Borç olduğu için yabancı alırken oldukça zaman harcıyor Önder Özen, hata yapmamak adına. Bu da doğru seçimi getiriyor.
Atiba,Franco,Motta en güzel örnekleri.
Bu sene oynadığımız en rahat maç galiba. Rakip yenmek adına hiç bir şey yapmıyor.
Universal
23.Mart.2014, 22:37
Beşiktaş'ın Avrupa'dan ceza alması bana göre Beşiktaş'a şampiyonlar ligi vizesi getirecek. Beşiktaş için bir yıllık ceza belki avantaj oldu.
Bu arada çok rahat maç oynuyorlar.
Keşke her maç böyle olsa. Kendi kendimize maç yapıyoruz vallahi ne güzel. Bu mudur yani Süper lig takımı?
Banega
23.Mart.2014, 22:50
Beşiktaş Fenerbahçe maçını kazanırsa bu sene yüzde 99 ikinci olur.
ozan42
23.Mart.2014, 23:01
Bizim bu türk hakemlerden hiçbirşey olmaz resmen penaltımızı vermedi hakem ramona yapılan müdehale topsuz alanda dünyanın her yerinde penaltıdır böyle bir olay yok yahu şaka gibi..
Rehavi
23.Mart.2014, 23:11
Tolga, Atiba, Pedro, Veli, Ersan ve biraz da Olcay ve Gökhan bizim için mevkilerinin en iyileri. Bu oyuncuların ortalaması belli zaten. Kalan dört mevkiye doğru tercihlerle çok iyi sonuçlar alabiliriz. Hatta bunlara Motta-İsmail ikilisini ekleyebiliriz. Almeida-Pektemek-Ömer santrafor için yeterli, tabi kalırlarsa. Çok transfere gerek yok, bir ofansif orta saha ve bir sağ bek bizi çok ileri götürür.
Jones dan Atiba'nın yedeği olmaz onu da görmüş olduk. Veli'nin yedeği diye düşünmek lazım. Keşke bu takımda bir Atiba daha olsa. Adamı sağ beke çekince orta sahada top hakimiyetimiz azalıyor, kesinlikte bekte harcanmamalı.
Hakem yine yedi kırmızıyı...
anil luque
23.Mart.2014, 23:13
Kenan'ın altıpastan dışarı attığı top dışında 90 dakika boyunca yine müthiş takım savunması yaptık. Mustafa Denizli senesinden sonra en önemli eksikliğimiz fizik kondisyonumuzun düşük olmasıydı ama bu sezon bu konuda her maç üstüne koyuyoruz. Veli tekniğini biraz daha geliştirse çok çok önemli bir oyuncu haline gelir.
Pedro desen her maç daha iyiye gidiyor. Pektemek kendini toparlıyor Oğuzhan artık daha fazla sorumluluk alıyor Ramon zaten efsane :)
Allah kaza bela vermezse sseneye direkt olarak Şampiyonlar Ligi'nde oluruz..
footballer33
23.Mart.2014, 23:43
Defansı çok iyi oturttuk, inşallah Ersan'ın sakatlığı ciddi değildir de, Franco-Ersan ikilisi bozulmaz. Hücumda biraz gerileme var yalnız, çok rahat pozisyonlarda ya bencillik ya da beceriksizlik yüzünden sonuca gidemiyoruz. Mesela bugün attığımız üç gol de zordu; fakat daha kolay ve karşı karşıya atakları gole çeviremedik. Holosko, Gökhan Töre'nin sakatlığında tercih edilecek son adam; fakat ne hikmetse ilk tercih oluyor her defa. Bugün sakatlanmasaydı maçı da tamamlayacaktı, bu da enteresan. Kerim Frei'nin oynaması için daha ne olması gerekiyor anlamıyorum.
Neyse, güzel bir galibiyet oldu, pozisyon vermeden fazla sıkmadan kazandık. Şimdi F.Bahçe derbisine kadar bu seriyi devam ettirmek gerekiyor ki, anlamı olsun.
besiktas1903
24.Mart.2014, 00:20
Aynen rahat bir galibiyet aldik ve dedigin gibi hucumda yanlis tercihler yapiyoruz, kolay pozisyonlari harcadik
Sekopej
24.Mart.2014, 00:22
Ben maçı izlemeye gidene kadar 2 gol olmuştu bile, Mustafa'nın kanları akılda kaldı bir de ikinci devre başladığında Mustafa geç kalmıştı, sahaya geldiğinde hakem kontrol etmek için elini attı, nasıl da irkildi orada, benim içim titredi ya, geçmiş olsun Mustafa.
Bordo61Mavi
24.Mart.2014, 01:43
Bu Mustafa'nin sansizligida kimsede yok.
Bir kurtulabilse bu sansizliklardan cok daha iyi olacak, gol vuruslari cok duzgun/net olan bir forvet
davidvilla
24.Mart.2014, 01:48
Eskiden hacilar Erciyes 2.ligdeyken ozgur nasuh diye bir forvet vardi mustafanin stili ve sık sakatlanma durumu ona cok benziyor. O da befendigim bir forvetti. Mustafa da gb'de cok begendigim bir forvetti hatta bjk a ilk geldiginde çoğu kisi fazlı gibi olur vs. Diyordu ama umarım yanilirlar.
ozan42
24.Mart.2014, 03:17
Olcayda özelllikle çok göze çarpıyor form düşüklüğü var, oguzhan bugün ona net sayılabilecek 2-3 tane top attı hiç değerlendiremedi.Umarım kendini toparlar.Oguzhandan bassetmek istiyorum gerçekten yavaş yavaş maç temposunu daha doğrusu kendini bulmaya başladı.Her topu artık olumlu kullanarak gol pozisyonu yaratıyor.Böyle devam ederse vazgeçilmez bir oyuncu olacak.Yalnız fazlada abartmamak lazım bu galibiyeti Akhisar çok açık oynadı, özellikle takım defansında büyük zaafları vardı.Ben hala Biilicden bir Kerim Koyunlu hamlesi bekliyorum artık şans versin şu cocuğa çok yetenekli acaba düşünüyorum Pedro gibi hazırlıyorlar tam hazır olduğundamı vitrine çıkaracaklar diye herşeye rağmen Önder Özen ve Slaven Bilic işini bilir onlara güvenimiz sonsuz.
GeNç KaRTaL
24.Mart.2014, 20:35
Olcayda özelllikle çok göze çarpıyor form düşüklüğü var, oguzhan bugün ona net sayılabilecek 2-3 tane top attı hiç değerlendiremedi.Umarım kendini toparlar.Oguzhandan bassetmek istiyorum gerçekten yavaş yavaş maç temposunu daha doğrusu kendini bulmaya başladı.Her topu artık olumlu kullanarak gol pozisyonu yaratıyor.Böyle devam ederse vazgeçilmez bir oyuncu olacak.Yalnız fazlada abartmamak lazım bu galibiyeti Akhisar çok açık oynadı, özellikle takım defansında büyük zaafları vardı.Ben hala Biilicden bir Kerim Koyunlu hamlesi bekliyorum artık şans versin şu cocuğa çok yetenekli acaba düşünüyorum Pedro gibi hazırlıyorlar tam hazır olduğundamı vitrine çıkaracaklar diye herşeye rağmen Önder Özen ve Slaven Bilic işini bilir onlara güvenimiz sonsuz.
Ben senin kadar beğenmiyorum Oğuzhan'ı.Fernandes'in kızağa çekilmesinden sonra ofansif ortahasa rolünde verdiği performans açıkcası benim beklentilerimi karşılamıyor.Öyle dediğin gibi her pası olumlu falan da değildi.Tabii kendisini daha geliştirecek ama işte bizim ülkenin futbolseverlerinin genel karakteristik özelliği sabırsızlık baş gösteriyor.:) Aynı şeyleri Gökhan Töre için de düşünüyorum.O da beklentilerimi karşılamıyor açıkcası ama o da zamanla geliştirecektir kendisini.Veli mesela,adamın geldiğindeki durumu nerede,şimdiki durumu nerede.İlk geldiğinde yeni bir pozisyonda oynamaya başladı.Zamanla kendisini geliştirdi ve bugün geldiği nokta gerçekten çok iyi.Fakat bu gelişim süreci içerisinde Beşiktaş taraftarları olarak Veli hakkında neler düşündüğümüzü biliyorsundur.:)
ozan42
24.Mart.2014, 21:14
Ben senin kadar beğenmiyorum Oğuzhan'ı.Fernandes'in kızağa çekilmesinden sonra ofansif ortahasa rolünde verdiği performans açıkcası benim beklentilerimi karşılamıyor.Öyle dediğin gibi her pası olumlu falan da değildi.Tabii kendisini daha geliştirecek ama işte bizim ülkenin futbolseverlerinin genel karakteristik özelliği sabırsızlık baş gösteriyor.:) Aynı şeyleri Gökhan Töre için de düşünüyorum.O da beklentilerimi karşılamıyor açıkcası ama o da zamanla geliştirecektir kendisini.Veli mesela,adamın geldiğindeki durumu nerede,şimdiki durumu nerede.İlk geldiğinde yeni bir pozisyonda oynamaya başladı.Zamanla kendisini geliştirdi ve bugün geldiği nokta gerçekten çok iyi.Fakat bu gelişim süreci içerisinde Beşiktaş taraftarları olarak Veli hakkında neler düşündüğümüzü biliyorsundur.:)
Oguzhan konusunda zaten yavaş yavaş kendini bulmaya başladı tabi eksiklikleri var göze çarpıyor özellikle maçın sonlarına doğru kondisyon sıkıntısı olduğu çok net ortada biraz daha fizik kondisyon yüklemek gerek. Özellikle FB maçının son yarım saati topu ayağında bile tutamıyordu.Oguzhan oyun görüşü nedeniyle gerçekten mükkemmell bir vizyona sahip, çok yaratıcı oynuyor.Fakat performansını yüzdeye vurduğun zaman 3 gol 3 asistlik bir performans görüyoruz tabiki yeterli değil.Kendine iyi bakarsa çok daha iyi yerlere gelir.Takıma kim kazandırdıysa helal olsun kumaşı çok sağlam bir adam.Töre konusunda ise düşündüklerin ; ilk geldiği zaman herkesin gördüğü gibi topu ayağında çok tutma, gereksiz çalımlar vs gibi haraketleri vardı.Hala var yalnız bunları bir nemzede olsa azaltmış görünüyor.Özellikle Bilic ona sürekli geriye gelip serdara yardım etmesi için verdiği uyarılar maç içerisinde çok belirginleşiyor.Kısacası geldiği günden itibaren Quaresma tarzı takımdan kopuk bir futbol oynuyordu.Bilic onu bir takım oyuncusu az da olsa yaptı.Bu Oyuncuların üstüne gitmeliyiz.İyi kumaşları var Beşiktaşın geleceği bunlar.Veliden söz etmek gerekirse çalışkan,hırslı,sürekli top çalıyor rakibin hücum organizasyonlarını preslerle bozuyor.Fakat teknik olarak biraz daha gelişmesini düşünüyorum.İlk geldiğinde altı pastan plase vurmuştu taça gitmişti bu adamdan birşey olmaz demiştim.Fakat üstüne koydukça koyuyor.Umarım böyle devam eder.Veli koştuğu için, mücadele ettiği için 11'in değişilmez ismi durumunda aksi taktirde kadroya dahi giremez.Gene söylüyorum Akhisar karşısında alınan galibiyet rehavet yaşatmasın takıma Akhisar çok açık oynadı bizde pozisyonları değerlendirdim tam anlamıyla olmasada en az kaçan çok net 4-5 pozisyon daha var.Bu maç ölçü olmamalı.Dikkatli olmalıyız yeni stadımıza S.l ile başlamak süper olurdu.
Universal
24.Mart.2014, 21:30
Mustafa'ya çok üzlüyorum hep bir sağlık sıkıntısı yaşıyor kariyeri hep bu sebepten dolayı erteleniyor.
Beşiktaş bana göre çok iyi bir kadro yapılanması var ve bu ilerleyen sezonlarda avantaj olacak. Bu yıl şampiyonlar ligi vizesi alma dileği ile.
GeNç KaRTaL
24.Mart.2014, 22:06
Oguzhan konusunda zaten yavaş yavaş kendini bulmaya başladı tabi eksiklikleri var göze çarpıyor özellikle maçın sonlarına doğru kondisyon sıkıntısı olduğu çok net ortada biraz daha fizik kondisyon yüklemek gerek. Özellikle FB maçının son yarım saati topu ayağında bile tutamıyordu.Oguzhan oyun görüşü nedeniyle gerçekten mükkemmell bir vizyona sahip, çok yaratıcı oynuyor.Fakat performansını yüzdeye vurduğun zaman 3 gol 3 asistlik bir performans görüyoruz tabiki yeterli değil.Kendine iyi bakarsa çok daha iyi yerlere gelir.Takıma kim kazandırdıysa helal olsun kumaşı çok sağlam bir adam.Töre konusunda ise düşündüklerin ; ilk geldiği zaman herkesin gördüğü gibi topu ayağında çok tutma, gereksiz çalımlar vs gibi haraketleri vardı.Hala var yalnız bunları bir nemzede olsa azaltmış görünüyor.Özellikle Bilic ona sürekli geriye gelip serdara yardım etmesi için verdiği uyarılar maç içerisinde çok belirginleşiyor.Kısacası geldiği günden itibaren Quaresma tarzı takımdan kopuk bir futbol oynuyordu.Bilic onu bir takım oyuncusu az da olsa yaptı.Bu Oyuncuların üstüne gitmeliyiz.İyi kumaşları var Beşiktaşın geleceği bunlar.Veliden söz etmek gerekirse çalışkan,hırslı,sürekli top çalıyor rakibin hücum organizasyonlarını preslerle bozuyor.Fakat teknik olarak biraz daha gelişmesini düşünüyorum.İlk geldiğinde altı pastan plase vurmuştu taça gitmişti bu adamdan birşey olmaz demiştim.Fakat üstüne koydukça koyuyor.Umarım böyle devam eder.Veli koştuğu için, mücadele ettiği için 11'in değişilmez ismi durumunda aksi taktirde kadroya dahi giremez.Gene söylüyorum Akhisar karşısında alınan galibiyet rehavet yaşatmasın takıma Akhisar çok açık oynadı bizde pozisyonları değerlendirdim tam anlamıyla olmasada en az kaçan çok net 4-5 pozisyon daha var.Bu maç ölçü olmamalı.Dikkatli olmalıyız yeni stadımıza S.l ile başlamak süper olurdu.
Zaten rakiplerin bizden puan alabilmeleri için tek seçenekleri var,o da çok adamla savunmaya kapanmak,ya da beleşten penaltı kazanmak.:) Takım savunmamız neredeyse mükemmel seviyede,son 6 maçta rakiplerimiz bize ancak penaltıdan gol atabildi.Onu geç,verdiğimiz pozisyon sayısısı bile çok az bu maçlarda.Penaltı pozisyonları dahi gol tehlikesi olan pozisyonlardan olmadı.Hücum oyuncularımız adam eksiltebilme konusunda daha becereli olabilseler kapalı savunmaları açma konusunda da o kadar zorlanmayız.İşte bu noktada Oğuzhan,Gökhan ve hatta Olcay beklentilerimin altında kalıyorlar.Ya da duran toptan etkili olacağız kapanan rakipleri açmak için,onda da Sivok'un sakatlığı ve Fernandes'in yatışa geçmesinden beri pek etkili değiliz.Bu maçta dediğin gibi pek ölçü değil,hem 10 dakikada maçı bitirdik,hem de Akhisar kötüydü dün.Fakat son haftalarda belli bir istikrarımız var.Sakatlıklara,stad problemimize ve arada hakemlerin aleyhimize saçmalamalarına rağmen bu sezonu en kötü 2.tamamlama konusunda çok ümitliyim.Tabii kalan haftalarda hakemler ve sakatlıklar çok fazla etkilemezse bizi.Ayrıca Veli bence sadece koşmasıyla değil,son dönemde skora yaptığı katkılarla beraber çok değerli bir oyuncu haline geldi.Ben açıkcası geldiği şu aşamadan çok memnunum.Umarım bu çizgisini devam ettirir.