Log in

View Full Version : Karabükspor - Beşiktaş | STSL 27. Hafta

IcedEarth
28.Mart.2014, 01:03
http://i.imgur.com/9rdivmF.jpg

anil luque
28.Mart.2014, 01:12
Karabükspor'un son haftalardaki kötü oyunuyla bize karşı çok fazla direnebileceklerini sanmıyorum. Son 7 maçta 3 gol yedik ve 3 ü de penaltı. Bu maçlar da doğru düzgün bir pozisyon dahi vermiyor oluşumuz da çok önemli bir artı.

Pektemek'in yükselen grafiği , takım savunmamızın ve rakibe yaptığımız baskının son dönemlerde iyice lig seviyesinin üstüne çıkması , Almeida'nın gole olan açlığı bu maç için beni daha da umutlandıran unsurlar. Tek handikapımız Ersan'ın yokluğu olur ancak onu da atlatırız bir şekilde.

Geçen haftaki gibi bir skor çıkmayabilir ama tek farkla da olsa kazanırız diye düşünüyorum.

Namzet
28.Mart.2014, 01:29
Beraberlik kokan bir maç 1-1 tahminim

Fearless Coward
28.Mart.2014, 01:35
Karabük evinde zor kaybeden bir ekip en kötü 1 puanın sahibi olur bu zorlu maçta. Yenileceklerini sanmıyorum.

TeNaciOUS MidFieLdeR
28.Mart.2014, 01:40
eski karabukten pek eser kalmamis gibi, en fazla beraberlik cikarabilir besiktas karsisinda. favorim besiktas bu macta.

footballer33
28.Mart.2014, 04:15
Karabük son 6 maçtır kazanamıyor; ancak kendi sahasında büyük takımlara karşı iyiler. Belli bir istikrarı yakaladığımız defanstan da Ersan'ın olmayışı kötü oldu. Zor bir maç olacak kesinlikle; ancak umarım 3 puanı alıp yolumuza kayıpsız devam ederiz. Son olarak, Kerim Frei'yi ilk 11'de görmek dileğiyle...

anil luque
28.Mart.2014, 15:03
Karabük son 6 maçtır kazanamıyor; ancak kendi sahasında büyük takımlara karşı iyiler. Belli bir istikrarı yakaladığımız defanstan da Ersan'ın olmayışı kötü oldu. Zor bir maç olacak kesinlikle; ancak umarım 3 puanı alıp yolumuza kayıpsız devam ederiz. Son olarak, Kerim Frei'yi ilk 11'de görmek dileğiyle...

Oğuzhan'ı sağ kanada koymayı düşündüğünü falan okudum Biliç'in. Umarım böyle bir hataya düşmez. Hem Oğuzhan kanatta etkisiz kalır hem de Oğuzhan'ın yokluğunda orta sahamız yaratıcılıktan uzaklaşır.

Bir diğer seçenek de Pektemek'in sağda Almeida'nın forvette olması. Yine bir nebze daha iyi ama Oğuzhan'ın açık oynaması maçı direkt olarak tehlikeye sokmak demek.

footballer33
28.Mart.2014, 15:08
Oğuzhan'ı sağ kanada koymayı düşündüğünü falan okudum Biliç'in. Umarım böyle bir hataya düşmez. Hem Oğuzhan kanatta etkisiz kalır hem de Oğuzhan'ın yokluğunda orta sahamız yaratıcılıktan uzaklaşır.

Bir diğer seçenek de Pektemek'in sağda Almeida'nın forvette olması. Yine bir nebze daha iyi ama Oğuzhan'ın açık oynaması maçı direkt olarak tehlikeye sokmak demek.
Şu kadro iş görür, maceraya girmeye gerek yok:

Tolga

Necip - Dany (:uzgun:) - Franco - Motta

Oğuzhan - Atiba - Veli

Kerim - Almeida - Pektemek (Olcay)

Kryptonite
28.Mart.2014, 15:52
Sakaryanın çocuğu Pektemeğin golü var ama maç beraberlik diye düşünüyorum.

Hsyn53Yvz
28.Mart.2014, 17:14
Ben de beraberlik bekliyorum.

Ralph
28.Mart.2014, 20:28
Atiba kanatta oynayacakmis. Yani bu kerim hic mi hazir degil anlamiyorum

sananes
28.Mart.2014, 22:25
Tolga Özkalfa simdi Karabük'ün bi avantajını kesti ve hata yaptı. Peki orada verdiği faul ne kadar komik? Gözünün önü yahu bu kadar mı kolaycı bizim hakemlerimiz "aaa defansif oyuncu düştü(atladı) hemen faul"

Lesandro Parleo
28.Mart.2014, 23:47
Eneramo attı Karabük 1-0 öne geçti ..Dakika 90..

Ralph
28.Mart.2014, 23:53
Çok yazık.

Zaten hep ya sattığımız ya da kiraya verdiğimiz futbolculardan yemişizdir kazığı. Yapacak bir şey yok geçmiş olsun.

Yalnız Kerim hakikaten rezaletmiş, bende neden oynatılmıyor diyordum. Daha çok yolu var.

Oğuzhan çıkmasa alırdık maçı sağlık olsun.

Namzet
28.Mart.2014, 23:57
Enaramo'nun golüyle yenilmeleri kötü olmuş,beraberlik bekliyordum açıkçası..Tebrikler Karabük

fotosuki
29.Mart.2014, 00:15
Oğuzhan'ın sakatlanması kırılma anı oldu ve üretkenlik çok azaldı. Buna rağmen karabük atağa çok zor çıktı. Ceza sahası civarlarında birkaç şans topu da Karabük oyuncularında kalınca çok net pozisyonlar ortaya çıkmadı. Yenilen gol ise bu takıma hiç yakışmadı. Ersan olsa farklı konuşabilirdik belki ama Danny vuramayacağı topa yükseldi ve top abartısız 2 karış üzerinden geçti.

Yazık oldu. Yanlış hatırlamıyorsam Tolga gole kadar yere bile yatmamıştı.

attirson
29.Mart.2014, 00:25
Yarın manşetler belli ''Kiralık Katil'' :D

kumbara
29.Mart.2014, 00:30
Lig burda bitmiştir hayırlı olsun.

William Rookwood
29.Mart.2014, 00:32
Her hafta böyle işte. Bir galibiyette umut dolu sözler, bir mağlubiyette karalar bağlamalar. Daha geriye 7 hafta kaldı nesi bitmiş ki? Karabük, her ne kadar formsuz olsa da deplasmanları her daim zorlu olmuştur. Ben bu maçın berabere biteceğini düşünüyordum, Karabük'ün kazanması biraz sürpriz oldu.

Namzet
29.Mart.2014, 00:52
Enaramo'nun arkadaşları golde sahaya girmiş,takla atmışlar çok iyi yaa:D

kumbara
29.Mart.2014, 01:15
Her hafta böyle işte. Bir galibiyette umut dolu sözler, bir mağlubiyette karalar bağlamalar. Daha geriye 7 hafta kaldı nesi bitmiş ki? Karabük, her ne kadar formsuz olsa da deplasmanları her daim zorlu olmuştur. Ben bu maçın berabere biteceğini düşünüyordum, Karabük'ün kazanması biraz sürpriz oldu.

Beşiktaş için bitti, gerisi beni ilgilendirmiyor haliyle. Gelecek için umut doluyum evet, fakat ligin geri kalan maçları için aynı şey geçerli değil. Bulunduğumuz konumu korumamız bu sezon için yeterlidir.

sananes
29.Mart.2014, 01:20
Uğur Boral en azından yenilgiye,kazanamamaya tahammül edemeyen yapısıyla birşeyler yapabilecekken hiç oynatılmıyor. Bilic'te bir sıkıntı var bu konuda. Kerim ise gerçekten rezerv takım ayarında,muhtemelen sebebi fiziksel yetersizliği.

footballer33
29.Mart.2014, 02:55
Şampiyonluk şansı G.Saray'a yenilince tamamen bitmişti zaten benim gözümde. İkinciliği de böyle gidersek kendi elimizle, zorla vereceğiz rakibimize.

NOT: Dany stoperse ben de Paolo Maldiniyim.

sakary Ali
29.Mart.2014, 03:09
Tolga Özkalfa simdi Karabük'ün bi avantajını kesti ve hata yaptı. Peki orada verdiği faul ne kadar komik? Gözünün önü yahu bu kadar mı kolaycı bizim hakemlerimiz "aaa defansif oyuncu düştü(atladı) hemen faul"

O pozisyonu gördüm. Pozisyonu tekte izleyip yanlış karar verebilen oradaki 4 hakemden başkası yoktur herhalde. Bazen hakemler öyle hatalar yapıyor ki hayret ediyorsun. Geçenlerde de Chelsea - Arsenal maçında koskoca Premier League maçının şampiyonluk mücadelesinde hakem topu kimin çizgiden elle çıkardığını çözemedi.

TeNaciOUS MidFieLdeR
29.Mart.2014, 03:52
Enaramo'nun golüyle yenilmeleri kötü olmuş,beraberlik bekliyordum açıkçası..Tebrikler Karabük

http://www.ligtv.com.tr/haber/bunu-da-gorduk-7?fb_action_ids=10202848811074604&fb_action_types=og.likes

mac biraz tatsizdi galiba, pek yorum olmamis. ancak bu acayip bir enstantene.

eng1n
29.Mart.2014, 03:54
http://www.ligtv.com.tr/haber/bunu-da-gorduk-7?fb_action_ids=10202848811074604&fb_action_types=og.likes

mac biraz tatsizdi galiba, pek yorum olmamis. ancak bu acayip bir enstantene.

takla atıyor bi de :D kendi gol atsa bu kadar sevinmez

Rehavi
29.Mart.2014, 12:46
Teknik ekip, oyuncular, hepsinin canı sağolsun. Daha 7 hafta var, puan kayıpları var diye Galatasaray ile Beşiktaş ikinci ve üçüncü zaten. Yine puan kayıpları tabi ki olacaktır. Bilic bence harika gidiyor. Elinde oyuncu kalmadı resmen yaratıcılık anlamında.