View Full Version : Torku Konyaspor - Galatasaray | STSL 27. Hafta
IcedEarth
28.Mart.2014, 01:03
http://i.imgur.com/P4kRHfB.jpg
Walter Sakana
28.Mart.2014, 01:17
Lig TV şifresiz yayınlayacaktı bu maçı yanlış hatırlamıyorsam. Onun dışında bir anlamı yok izlemek için.
Namzet
28.Mart.2014, 01:30
Konyaspor'un puan veya puanlar alabileceğini düşünüyorum,Djalma ve Gekas bu maçın kilit isimleri
Fearless Coward
28.Mart.2014, 01:36
Konya böyle bir Galatasaray'ı affetmez. Deplasmandaki beraberlik serimiz son bulur.
TeNaciOUS MidFieLdeR
28.Mart.2014, 01:39
bir buyuk takim bu kadar uzun sure galibiyetsiz yapamaz. bu macla galibiyet hasretini giderirler bence. galatasaray lehine olur diye dusunuyorum mac. skor tahminim 1-2.
William Rookwood
28.Mart.2014, 01:50
İlk golü biz atarız. 70li, 80li dakikalarda da bir gol yeriz, tabii o dakikalardan önce bolca gol pozisyonunu harcamışta oluruz. Macın sonucu da 1-1 biter.
Önder HOCA
28.Mart.2014, 02:31
Konyaspor'un puan veya puanlar alabileceğini düşünüyorum,Djalma ve Gekas bu maçın kilit isimleri
dahada önemlisi aleksandr hleb
byariff
28.Mart.2014, 02:52
kazaniriz manciniye ve oyunculara guvenim sonsuz ve guzelde oyun oynariz..
Banega
28.Mart.2014, 02:57
2.lik bu sene çok değerli, valla takım ne yapar ne eder bu maçı kazanır diye düşünüyorum..
caner485
28.Mart.2014, 14:31
Galatasaray bir şekilde taraftarıyla barışmak isteyecektir.Hemde deplasman fobisini yenmek. O yüzden alır maçı.
nannar
28.Mart.2014, 16:05
eğer kazanamazsak çok fena bir puan farkı oluşabilir sezon sonu FB ile aramızda... Mutlaka kazanmamız lazım ama bakalım....
Hsyn53Yvz
28.Mart.2014, 17:12
Çöküşte olan Galatasaray beraberlikten fazlasını alamaz.
urwrdskkn
28.Mart.2014, 17:21
Lig Tv'nin Belirlediği Şifresiz Maçların 27. Haftasını Bize Ayırmışlar iyi Olmuş
Maça Gelince Taraftarlardan Özür Dilemek İstiyorsa Galatasaray Kafasını Oyuna Vererek Bu Maçı almak Zorunda
europeanconquer
28.Mart.2014, 17:54
Melo'da yok,bu maçta Selçuk'un bu sezon ki en iyi performansından da iyi bir performans ortaya koyması gerekiyor.
Kaybedeceğimizi düşünmüyorum,1-0 ve 2-0 kazanırız gibime geliyor.
uAburak89
28.Mart.2014, 18:16
Sonuç ne olur bilmiyorum, zaten pek de bir önemi yok bana göre. Sezonu 3. bitireceğiz. Bu maç kazanılırsa sadece yalancı bahar olur, fazlası değil. Beklediğim tek şey adam gibi mücadele artık, herkes konuştu hafta içi, şimdi icraat zamanı.
TeNaciOUS MidFieLdeR
28.Mart.2014, 18:52
Sonuç ne olur bilmiyorum, zaten pek de bir önemi yok bana göre. Sezonu 3. bitireceğiz. Bu maç kazanılırsa sadece yalancı bahar olur, fazlası değil. Beklediğim tek şey adam gibi mücadele artık, herkes konuştu hafta içi, şimdi icraat zamanı.
tum o demeclerden sonra gelecek bir maglubiyet zaten herseyin sonu olur gibi. tabi sadece maglubiyet degil, ruhsuz futbol da ayni sekilde tekerrur ederse sabir mabir kalmaz bence.
Gncl1905
29.Mart.2014, 18:17
Keşke yanılsam da düşüncem Konya'nın kazanacağı en azından 1 puan alacağı yönünde.
William Rookwood
29.Mart.2014, 18:32
Lig tv'nin bu maçı ücretsiz olarak vereceği için izleyeceğim. Onun dışında takımdan bir beklentim yok.
TeNaciOUS MidFieLdeR
29.Mart.2014, 18:39
iddaa gs icin 1.30 olan orani 1.45e yukseltti, bu sefer deplasmanda kazanacak galiba gs :p
ReaList
29.Mart.2014, 18:59
Konya kazanırsa ligde kalma adına büyük bir adım atmış olur; Galatasaray kazanırsa ikincilik adına büyük bir adım atmış olur. Kısacası beraberlik iki takıma da yaramayacak bugün bir kazanan olacak ve dilerim ki o da Konya olur. Skor tahmini 3-1
himone
29.Mart.2014, 19:56
GS'ın sonunda deplasman kabusundan uyanacağını düşünüyorum. Konya tehlikeli takım olsa da aynı zamanda kırılgan bir takım. Tabiki temennimiz bir çelme de Konya'nın takması.
William Rookwood
29.Mart.2014, 20:27
Galatasaray
Fernando Muslera, Emmanuel Eboue, Semih Kaya, Hakan Balta, Alex Telles, Ceyhun Gülselam, Selçuk İnan, Yekta Kurtuluş, Wesley Sneijder, Umut Bulut, Burak Yılmaz
Yedekler
Ufuk Ceylan, Sabri Sarıoğlu, Koray Günter, Veysel Sarı, Izet Hajrovic, Lucas Ontivero, Berk İsmail Ünsal
William Rookwood
29.Mart.2014, 21:04
Maçı Digitürk şifresiz veriyor deniyordu da LİG TV'yi açınca bu kanala aboneliğiniz bulunmamaktadır diyor.
Sneijder o golü atamadıysa maç biter 2 tane böyle basit golü atamadığı maç oldu 2 sinide kazanamadık boşuna izlemeyin :D
CocukMenajer
29.Mart.2014, 21:44
Ilk Yarı Sonucu: Torku Konyaspor 0-0 Galatasaray
byariff
29.Mart.2014, 21:49
Ayni tas ayni hamam isteksiz oyuncular
CocukMenajer
29.Mart.2014, 22:14
Sarı kart gelmeliydi selçuğa
himone
29.Mart.2014, 22:20
Sarı kart gelmeliydi selçuğa
İlk yarıda da Umut'un pozisyonda Konyalı oyuncuya sarıyı es geçti.
TeNaciOUS MidFieLdeR
29.Mart.2014, 22:25
drogba nerde, sakat mi?
SAİT71
29.Mart.2014, 22:29
Valla pek tat tuz yok gibi maçta. İzlemeyi bıraktım. :)
Gncl1905
29.Mart.2014, 22:29
Kaç dakikadır abileri pozisyona giremezsen Berk girdi iyi mi.
Berk İsmail o golü kaçırdığına göre ümitlenmeye başlayabilirz kendisi hakkında :D
byariff
29.Mart.2014, 22:37
haydi be hayrovic at bir gol...
Fearless Coward
29.Mart.2014, 22:38
Yine mi 0-0. :)
Namzet
29.Mart.2014, 22:52
0-0 MS.. Geçmiş olsun,Arenaya rahat gideceğiz anlaşılan
byariff
29.Mart.2014, 22:52
sinirimden guluyorum hoca mac bitti ontiveroyu almaya calisiyor :D :D
TeNaciOUS MidFieLdeR
29.Mart.2014, 22:53
ontivero oyuna giremedi, mancini macin bittigini goremedi galiba. 90+3te degisiklik yapicak.
Hajrovic topsuz pozisyonda dirsek attı Ömer Ali Şahiner'e ama hakemler görmedi.
Gncl1905
29.Mart.2014, 22:55
Eleştirince de takımı ben kurmadım der :) 90+3'de oyuncu değiştirmeye çalışarak bari insanların sinirleriyle oynama. Takımı senin kurup kurmaman önemli değil, Konya'ya karşı böyle bir oyunu oynama lüksü yok şu takımın.
Rehavi
29.Mart.2014, 22:56
Mancini çok film adam yahu :) 93:20 de 3 dakika uzatma verilmişken, Ontivero yu oyuna almaya çalışıyor :) Adam oyuna giremeden maç bitti zaten.
Maçı kesik kesik izledim, Telles defansif olarak çok sağlam adam. Daha önce de hücumcu yönünün iyi olduğunu göstermişti, kesinlikle önü çok açık.
William Rookwood
29.Mart.2014, 22:57
Uzun zamandır deplasmanda kazanamıyorsun, şampiyonluğu kaçırmışsın, ikincilik için mücadele ediyorsun ve ikincilik için mücadele ettiğin rakibin bu hafta puan kaybetmiş. Sen gidip gole ihtiyacın olduğu bir dakikada hiçbir tecrübesi olmayan bir adamı oyuna alıyorsun ve ondan gol atmasını bekliyorsun. Sanırsın 10-15 puan farka lideriz ve şampiyonluğu garantilemişiz. Bu nasıl bir rahatlık arkadaş? Hajrovic'i kendi isteğinle transfer ediyorsun ve en çok gole ihtiyacın olduğu zaman adamı 70li dakikaların sonunda oyuna alıyorsun.
Mancini ile bir arpa boyu yol alamayız biz. Bunu bir maça bakarak söylemiyorum, görünen köy kılavuz istemez.
europeanconquer
29.Mart.2014, 22:58
Berk'i beğendim.
Maç için başka yorum yok.
ReaList
29.Mart.2014, 23:20
Mancini çok film adam yahu :) 93:20 de 3 dakika uzatma verilmişken, Ontivero yu oyuna almaya çalışıyor :) Adam oyuna giremeden maç bitti zaten.
Zaten oyuna girmeden önce arkadan saha kenarına git git diye arkadan işaret edenlere el hareketiyle "Maç zaten bitmek üzere nereye gidiyorum" bakışları vardı. İlahi Mancini güldürdün : )
Banega
29.Mart.2014, 23:24
Puan durumuna bakmadım ama galiba BJK ile puanlar eşitlendi averejla 2.liğe geçtik.O yüzden çok problem değil benim için, bugün yensekte çok değişen bir şey olmayacaktı.
byariff
29.Mart.2014, 23:24
Değişiklerde 30sn eklenmesi beklenir. Premier Lig'de bunu cok yapar hocalar. Sanırım Mancini'nin Ontiveroyu almak isteme nedeni buymus megersem ah be mancini hocam yapma ya hala guluyorum :D
Kaka Leite
29.Mart.2014, 23:26
Son dakiların kıymetini Mancini'den fazla kimse bilemez sanırım da burası EPL değil. Açıkcası ben halen Sneijder'in kesik yemesi için ne yapması gerek onu merak ediyorum.
nannar
29.Mart.2014, 23:45
:) 13 mü oluyor puan farkı ? Bu yaştan sonra bana FB forması giydirecek bu takım....
Nedvedmania
29.Mart.2014, 23:56
Ülke elden gidiyor siz burda Mancini'yi konuşuyorsunuz. Futbol bence çok saçma :uzgun:
Night_Mare17
30.Mart.2014, 00:07
Son dakiların kıymetini Mancini'den fazla kimse bilemez sanırım da burası EPL değil. Açıkcası ben halen Sneijder'in kesik yemesi için ne yapması gerek onu merak ediyorum.
Takımın en iyi 3. oyuncusu niye kesik yiyecek ki ?
Sheriff
30.Mart.2014, 00:11
:) 13 mü oluyor puan farkı ? Bu yaştan sonra bana FB forması giydirecek bu takım....
Gel hocam ne olursan ol gel :D :D
Kaka Leite
30.Mart.2014, 00:14
Takımın en iyi 3. oyuncusu niye kesik yiyecek ki ?
Yahu bırak allah aşkına nesi iyi ya.
Ne zaman bir maç kurtarmış bu takıma bir de yıldız sözde yıldız Sneijder oluyor sanırım. Bana göre bu adam bir türlü alışamadı bu takıma Juventus maçındaki vuruşu hariç durmadan takıma zarar veriyor.
Hem sistem olarak, hem de oyun olarak.
kasım akdemir
30.Mart.2014, 00:35
Mancini kendi kovdurmak için elinden geleni yapıyor. Başkan dahil herkes mahvetti takımı... Yazık!!
Hsyn53Yvz
30.Mart.2014, 02:02
Berk İsmail'i beğendim, gelecek var. Onun dışında Mancini'nin kaldığı her sene için Galatasaray bir şampiyonluk kaybeder, 200 MN € bütçesi olan Manchester City'yi ŞL gruplarından çıkaramayan adam burada başarı getiremez bence. Sezon sonu yollanmalı, kalırsa Fenerbahçe'nin işine gelir ki bu yüzden kalmasını istiyorum. :)
europeanconquer
30.Mart.2014, 02:15
Sneijder bugün takımın en etkili oyuncusuydu,pozisyona girdiysek hepsinde Sneijder vardı.
Sneijder'ı keseceğiz de kim oynayacak ? Emre Çolak'mı ? Bırakın Allah aşkına adam hem oyun kurucu oynuyor hem kanat oynuyor,üstüne üstlük Burak Yılmaz gibi son haftalarda ayağında top bile tutamayan bir adam varken Sneijder'ı alnından öperim ben.Ceyhun gibi pas yüzdesi yerlerde olan bir adam yerine Sneijder'ı alnından öperim.Selçuk gibi artık yürümeye mecali kalmamış bir oyuncu yerine Sneijder'ı alnından öperim,Yekta varken Sneijder'ı alnından öperim,Umut varken Sneijder'ı alnından öperim.
Yeter artık yahu takımda o kadar berbat oynayan oyuncu varken Sneijder'a yüklenilmesinden bıktım.
Fearless Coward
30.Mart.2014, 02:38
Sneijder'den Mancini'den önce gitmesi gereken isimler var. :) Mancini fanı falan değilim ama Fatih hoca da bu takımı değiştiremez zor iş zaten işinin zor olacağını tahmin ettiği için kaçtı görevden az çok tahmin etmek lazım Fatih hoca Ünal Aysal'la bir şekilde anlaşıp ne olursa olsun kalırdı bu takımda başarısız olacağını anladı ve görevi bırakmak için çaba sarfetti ve başardı. Yani hocadan önce takımın değişmesi gerekiyor artık.
World Hollow o1
30.Mart.2014, 03:03
Djalma ve Hleb baya zorladı Galatasaray'ı yanlız.
Güzel maçtı benim açımdan Galatasaray aslında deplasmanda belkide kendi sahasında bulmadığı kadar pozisyon buluyordur ama son vuruşlarda sıkıntı çekiyor.
Fenerbahçe Bursa maçından 3 puan alırsa ligde işler bitti demektir bana göre.
Mancini sanırım bizim ülkeyi pek bir hafife almış anlamış değilim o kadar rahat ki o kadar olur yani. :)
Son 2 sezon'un şampiyonu olan takımın başında olduğunun farkında değil yazık.
Nocna Mora
30.Mart.2014, 03:39
Son 2 sezonun şampiyonu olan takım ne kadar yaşlanmış durumda insanlar farkında mı acaba ? Selçuk ve Burak formsuzken Melo 31-32 Selçuk 29-30 civarlarına gelmişken dinamizmini her geçen gün kaybeden bu kadro iskeletinin yenilenmesi gerekmekte. Bu iskeletin yenilenmesi lazım, dinamik isimlerle güçlendirilmesi lazım. Yavaş yavaş olacaktır. Her sene şampiyon olmak gerekmez başarılı bir kulüp olmak için. Misal Dortmund adamlar her sene şampiyon olamıyorlar belki ama bir ekol yaratmayı başardılar şu son 5-6 yılda. Hem kulüp bazında hem de sahadaki oyun bazında.
Sabırlı olup biraz istikrar, biraz sistem takımı olmamız gerekiyor. ŞL'de gruplardan çıkmamız bizim için gayet yeterli bir başarı. Chelsea ile 10 defa oynasak kazanamazdık. Eski Chelsea değil gibi saçmasalak yorumlar yaptı insanlar. Evet eski Chelsea değil eskisinden de daha iyi bir Chelsea vardı karşımızda. Ondan önceki sene çeyrek finali gördük. Bu sene 2.turu gördük ki gruptan çıkamaz durumdaydık hele ki Real yenilgisinden sonra.
Fatih Terim bırakmadan önce ne oynadığı belirsiz, saçmasapan bir takım vardı. Hasan Şaş gibi çapsız bir adam, Galatasaray her kaybettiğinde açıklamalar yapan bir mürit yardımcı antrenördü be. Daha nasıl bir rezillik olabilir ki. Şimdiyse alanında başarılı ve işini ciddiye alan isimler var personel olarak. Bu bile bir gelişmedir.
Adamlar bizim gibi Avrupa'nın inanılmaz gerisinde olan bir ülkeye gelmişler. Oynanan futbol kalitesiz, insanlar kalitesiz, medya kokuşmuş, futbolcular amatör, para büyük, insanlar küçük.. Sabır ve desteği hakediyor bence Mancini ve ekibi.
TeNaciOUS MidFieLdeR
30.Mart.2014, 03:49
boyle bir ortamda fazla dayanamazlar bence, sabir gosterilirse ne baskan kalir ne de mancini. keske ideal olan gerceklesse ama turkiyede durum maalesef boyle. avci ile istikrar saglayan IBB bile nereye geldi, o birakti takim kume dustu. manciniye bu zaman taninsa muhakkak bir yere gelinir ama mancini futbolu biraz sevimsiz, taraftarin istedigi italyan stili mi bilmiyorum. belki baska bir model alinmaliydi en basinda. mancini dogru tercih degil gibi.
Gncl1905
30.Mart.2014, 04:30
Oynadığımız oyun; şişir topu, ne olursa olsun. İleride bir kere Burak ve Umut var; top indiren tipte bir oyun yapıları yok. Baştan iflas ediyor haliyle sistem ki koskoca biz böyle mi oynayalım? Geriye gelip defanstan top çıkarması gereken 3 orta saha da bunu başaramadı bugün. Sonuç olarak kontradan bulduğumuz birkaç pozisyon hariç maçta olumlu hiçbir şey yapmadık(bir zahmet de pozisyon bulalım yani, rakip Konya). Pas organizasyonumuz yok, organize atak yok, beklerin katkıları yetersiz ki adamlar da tek başına ne yapsın zaten; yardıma gelen yok pek. Solda hadi Telles'e Sneijder yardım ediyordu da bu maç forvetlerin arkasına aldı adamı o yardım da gitti; Telles tek kaldı. Takımın boyunu kısaltmamız lazımken gitgide bu boy uzuyor. İsteksizlik adamların yüzlerinden okunuyor. O yok bu yok ne yaptığımızı ben çözemiyorum 90 dakika boyunca. Sanki birbirini tanımayan 11 kişi gelmiş bir şeyler yapmaya çalışıyorlar. Futbolun f'si yok, rezalet oyun var. Evet, kadro çok dengesiz de Mancini'nin suçu yok da diyemeyiz. Zaten City macerasından sonra gelmesin demiştim, hadi geldi arkasında duralım dedik ama eleştirmeden de bir şeyler yoluna girmiyor. Hele şu maçta 90+3'de maça Lucas'ı almak istemesi ben iyice çileden çıkardı. Lucas bile bakıyor, ne gireyim bu saatten sonra diye :)
Sneijder'e gelirsek şu an takımda oynayan/oynamaya çalışan birkaç adamdan biri. Melo, Semih, Muslera, Telles, Sneijder şu anda ayakta kalmaya çalışan adamlar gibi gözüküyor. Sneijder'e gelene kadar gidecek çok adam var.
davidvilla
30.Mart.2014, 04:33
Guvenmeye devam edin.
Fiziken çökmüş topcular.
Tek oyun planı uzun top.
davidvilla en başından beri sıkıntının fiziksel düşüş olduğunu söylüyordu. Bu maçta da iyice ortaya çıktı. Takım ayakta duramıyor resmen.
Nocna Mora
31.Mart.2014, 00:58
Forvetlerle alakalı uzun top oynamak bence. Top kontrolü olan bir forvetimiz olsa ve Sneijder forvet arkasında oynasa 3-5-2 de oynadığı gibi daha kısa pasa dayalı oynayabiliriz. 4-3-3 oynamak takıma zarar veriyor.