View Full Version : Fenerbahçe - Bursaspor | STSL 27. Hafta
IcedEarth
28.Mart.2014, 01:03
http://i.imgur.com/XcRNcRA.jpg
di canio
28.Mart.2014, 01:17
Bursaspor tarafındaki son gelişmeler mevcut durumlarına bir canlılık getirecek olsa da kendi sahamızda puan kaybı yaşayacağımızı düşünmüyorum. Bu maç, Fenerbahçe'nin kalan haftalarda nasıl bir psikolojide olacağını, mevcut puan farkının eriyip erimeyeceğini gösterebilecek en önemli maç bence.
sananes
28.Mart.2014, 01:26
Yine mi pazartesi? yeter arkadaş yeter.
attirson
28.Mart.2014, 01:26
Bu saatten sonra puan kaybı olmaz diye düsünüyorum derbiye moralli gideriz.
Kryptonite
28.Mart.2014, 01:28
Rahat geçeriz Bursayı.Derbiye moralli çıkarız.İnşallah bi sakatlık bi aksilik olmaz.
Namzet
28.Mart.2014, 01:28
Bursaspor'u yenip derbiye bol moralle gideriz
ReaList
28.Mart.2014, 01:30
Beşiktaş ve Galatasaray kaybederse maç inanılmaz bir atmosferde ve heyecanda oynanır. Heyecanla bekliyoruz.
TeNaciOUS MidFieLdeR
28.Mart.2014, 01:32
pzts olmasi fenerbahce icin de bir avantaj sagliyor maalesef, bunu rakiplerimiz kullansa yeridir. kac haftadir imtiyazli takim gibi son maci biz yapiyoruz.
bu mac cok onemli bir viraj bence. sonraki iki derbi deplasmanindan bos donersek bir anda butun avantajimizi yitirmis oluruz. mutlaka kazanip puan farkini koruyarak TT arenaya gitmek gerek. ozellikle gs camiasi is bitmis gibi bir algi olusturdu, yonetim ve takim her ne kadar bu isin pesini birakmayacagiz deseler de medyada ve sosyal medyada bu durum gecerli. rehavete kapilirsak bu sezon da kus ucar, farkina bile varamayiz.
Fearless Coward
28.Mart.2014, 01:33
Bu maç aslında Pazar'dı ama seçim çıktı bu sefer yine Pazartesi oldu Fener'in maçı. :D Ha Cuma ha Pazartesi farketmeksizin her türlü alıyor evinde zaten Fenerbahçe rahat maç olur.
Hsyn53Yvz
28.Mart.2014, 17:13
Sahamızda kolay kolay puan kaybetmeyiz. 2-0 veya 2-1 gibi bir skorla kazanırız diye tahmin ediyorum, Moussa'dan da gol bekliyorum. :)
sui generis
28.Mart.2014, 18:50
Salih 11'de deniyor. Mükemmel olur.
TeNaciOUS MidFieLdeR
28.Mart.2014, 19:01
Salih 11'de deniyor. Mükemmel olur.
salih gecen hafta cok iyiydi, mac eksigi olmasa cok daha isabetli isler yapardi. dusundugunu yapamadi bircok yerde. cok da istekliydi, topal-meireles onlerinde salih isler gibi duruyor.
di canio
28.Mart.2014, 19:48
salih gecen hafta cok iyiydi, mac eksigi olmasa cok daha isabetli isler yapardi. dusundugunu yapamadi bircok yerde. cok da istekliydi, topal-meireles onlerinde salih isler gibi duruyor.
Arkada Topal kesin. Önünde de Salih-Alper ikilisi olsun, yardırsınlar rakibin üstüne üstüne. Meireles'i istemiyorum ben. İsmini görünce refleks gösteriyorum hemen. Ama geçen hafta iyi oynamıştı. Nasıl olsa standardını bulur. Son kez oynasın bakalım bu hafta da.
himone
28.Mart.2014, 20:05
Bursa'yı da bir şekilde yeneceğimizi düşünüyorum, özellikle puan farkı sayesinde daha rahat oynamaya başladık. Bir de Emenike bencilliği bırakırsa maçları daha rahat koparırız.
Orta sahada Topal-Meireles-Salih üçlüsü olacak galiba. Bu saatten sonra Meireles'in kesileceğine inanmıyorum, dünya kupası da yaklaştıkça elinden gelen herşeyi yapacaktır. Ama yine de oynaması taraftarı değilim. Salih umarım iyi oynar da tekrar maçları izlemek için ekstra sebebimiz olur. Sahada Salih ve Alper'i görmeyince hep içimde bir burukluk oluyor.
ReaList
28.Mart.2014, 21:40
Fenerbahçe şampiyonluğa yürüdüğünde özellikle bu mevsimde yani bahar aylarında içim kıpır kıpır olur. Şampiyonluk fısıltıları baharın tatlı sıcaklığında rüzgarla havaya karışır. Ben buna Şampiyonluk mevsimi derim ve ne zaman bu his bende oluşsa Fenerbahçe şampiyon olmuştur.
Kısacası bu his bende var ve Fenerbahçe şampiyon olacak, şimdi dağılabilirsiniz :D
TeNaciOUS MidFieLdeR
29.Mart.2014, 22:55
galatasaray da puan kaybetti. fenerbahce bu maci kazanirsa iktidar bile puan farkini "kapatamaz" artik :n:
attirson
29.Mart.2014, 22:55
Kazanırsak fark 13e cıkacak ve efsane bir sezon olacak. :D
OrcunFB
29.Mart.2014, 22:58
Zoru başarmayı severiz de artık buradan da şampiyonluğu vermeyiz. :0:
furkan58
29.Mart.2014, 22:59
Kazanirsak şampiyonluk turunu atariz :D
Sekopej
29.Mart.2014, 23:30
Türk Telekom'da farkın 18 olabileceğini ilk devre bittiğinde düşünüyordum ama sakatlıklar bunu engelledi, yarın kazanıp en azından 16 olması için deplasmana gidelim ki içeride rahat sonuca ulaşacağımızı düşünüyorum. Stresli değil artık keyifli geçecektir maçlar, her maç şampiyonluk coşkusunu yaşaya yaşaya...
byKpln
30.Mart.2014, 10:16
Türk Telekom'da farkın 18 olabileceğini ilk devre bittiğinde düşünüyordum ama sakatlıklar bunu engelledi, yarın kazanıp en azından 16 olması için deplasmana gidelim ki içeride rahat sonuca ulaşacağımızı düşünüyorum. Stresli değil artık keyifli geçecektir maçlar, her maç şampiyonluk coşkusunu yaşaya yaşaya...
Aynen benim de içimde böyle bir his var.Bu hafta kazanırsak haftaya da kazanırız gibi geliyor.
attirson
30.Mart.2014, 12:02
Bu maçı kazanırsak Olimpiyat Stadı'nda sampiyon oluruz bence.
ReaList
30.Mart.2014, 15:20
Emenike sarı kart sınırında sanırım. Gs derbisi düşünülerek oynatılmazsa bu maçtan fazlasını yapabileceği bir deplasmanda olması daha mantıklı olacaktır.
himone
30.Mart.2014, 16:46
Emenike sarı kart sınırında sanırım. Gs derbisi düşünülerek oynatılmazsa bu maçtan fazlasını yapabileceği bir deplasmanda olması daha mantıklı olacaktır.
Sonuçta defans oyuncusu değil salak bir hareket yapıp sarı kart görmesin. Yapacağı 2 tane şey var hakemi kandırmayacak ve saçma sapan itiraz etmeyecek. Bir futbolcu bunları da yapamıyorsa kusura bakmasın. Aslında kesilmesi takım oyunu adına daha iyi olur gibi geliyor bana. Kontra futbolunda etkili olsa da Emenike'nin yokluğunun FB futboluna çok büyük etkisi olacağını zannetmiyorum ama son maçlarda sürekli gol attığı için rakip defansların üzerinde psikolojik baskı oluşturduğu da bir gerçek..
attirson
30.Mart.2014, 18:11
Sadece o da degil.
Ligde üçer sarı kartları bulunan Egemen Korkmaz, Kuyt, Mehmet Topal, Emenike ve Gökhan Gönül, Bursaspor maçında birer kart daha görmeleri durumunda 28. haftadaki Galatasaray derbisinde cezalı duruma düşecek.
ReaList
31.Mart.2014, 17:32
Sadece o da degil.
Ligde üçer sarı kartları bulunan Egemen Korkmaz, Kuyt, Mehmet Topal, Emenike ve Gökhan Gönül, Bursaspor maçında birer kart daha görmeleri durumunda 28. haftadaki Galatasaray derbisinde cezalı duruma düşecek.
Bu isimlerden biri mutlaka görecek. Topal ve Gökhan'ın görmemesi daha muhim.
Alper de sakatlanmış. Bonus kafaya gün doğru, Umarım en son maçta yediği kırmızıyla beraber takımı yüzüstü bırakması unutulmamıştır. 1 Salih'i milyon Cristian'a değişmem. Bakalım forma kimin olacak?
himone
31.Mart.2014, 18:55
Bu isimlerden biri mutlaka görecek. Topal ve Gökhan'ın görmemesi daha muhim.
Alper de sakatlanmış. Bonus kafaya gün doğru, Umarım en son maçta yediği kırmızıyla beraber takımı yüzüstü bırakması unutulmamıştır. 1 Salih'i milyon Cristian'a değişmem. Bakalım forma kimin olacak?
Cristian sakat değil mi? Sahaya sürpriz olmazsa Meireles-Salih çıkar, ama yedek orta saha sorun. Bu maçta yedek forvet(yabancı) almak yerine Holmen alınmalı kadroya. Sonuçta takım içinde kaydırma ile forvet sıkıntısı giderilir ama orta saha yok maalesef.
TeNaciOUS MidFieLdeR
31.Mart.2014, 19:19
bekir, salih, meireles ilk 11de. geri kalan kadro klasik.
ReaList
31.Mart.2014, 19:29
Salih için büyük şans. Bunu iyi kullanması gerekiyor. Olabildiğince ikili mücadeleden uzak durması gerek malum fiziksel olarak hala yeterli seviyede değil. Basit oynarsa kahraman olur.
sarianet
31.Mart.2014, 20:02
bakalım salih reyiz ne yapacak :)
Önder HOCA
31.Mart.2014, 20:08
bu salih varya zidane zidane
sarianet
31.Mart.2014, 20:09
emenike yaktın salihi be :D
SAİT71
31.Mart.2014, 20:12
salih muhtesem emenike berbat
kuytta asistini yedi salihin
sarianet
31.Mart.2014, 20:13
üst üste pozisyonlar kaçıyo bu iyiye alamet değil ya hadi neyse
sananes
31.Mart.2014, 20:13
Neler kaçıyor arkadaş.
sarianet
31.Mart.2014, 20:17
gol be saçma sapan bi gol attık :D
CocukMenajer
31.Mart.2014, 20:17
Goool Kuyt o golleri kaçırdık saçma bi gol attık :D
SAİT71
31.Mart.2014, 20:21
allahtan kuyt var emenikeye kalsak biz gol atamayız
CocukMenajer
31.Mart.2014, 20:26
allahtan kuyt var emenikeye kalsak biz gol atamayız
Salihin asistlerini yediler Kuyt-Emenike :D
BaGa TaRKaN
31.Mart.2014, 20:29
Akımı Artık Başlatsak Diyorum İlk Adım Benden Gelsin :)
Fener Gol Gol Gol Şampiyonluk Geliyor...
(Tapatalk)
sarianet
31.Mart.2014, 20:30
caner emenikeye empati yapsın diye pas atmadı bence :D
ReaList
31.Mart.2014, 20:53
caner emenikeye empati yapsın diye pas atmadı bence :D
Aynısını ben de düşündüm Ahmet (: Bu adam hangi arada 7-8 asist yaptı yahu? Aldığı topu kaleye vuruyor. İnsan bi kafasını falan kaldırıp etrafa bakar ama nerde?
Salih maça muazzam başladı ancak daha sonra onu kullanamadık. Bunu takım alışkanlığına bağlıyorum. Çünkü Salih olduğu zaman olması gereken topu ondan buluşturup Emenike-Kuyt-Sow üçlüsünü savunma arkasına kaçırmak en mantıklı yol. Salihteki oyun vizyonu ve saha görüşü bunu yapmaya müsait. Ancak biz sürekli topu Kuyt ve Sow'a oynayıp onları orta alanda bırakıyoruz bu da ileride çoğalmayı engelliyor.
Emenike-Webo değişikliği hem Webo'ya yarar hem de Emenike'ye. Rakip savunmayla boğuşmaya başladı kart görebilir.
ardaskoc
31.Mart.2014, 21:02
İlk yarı istatistikleri
http://img819.imageshack.us/img819/7647/n9tn.jpg (http://img819.imageshack.us/i/n9tn.jpg/)
Önder HOCA
31.Mart.2014, 22:06
yaptığımız 9 faulün 5 yada 6 sı bekir sayesindedir adamların bizim yarısahaya gelmelerini sağlıyor buda.
SAİT71
31.Mart.2014, 22:08
meireles bugun savunma anlamında cok iyi masalahh :)
bir oyuncu aynı bu kadar alexe benzer , stili pasları koşuşları... Kim oldugunu anladiniz bence..
Allahtan Caner kart sınırında değilmiş kesin görecek gibi bi havası var.
sarianet
31.Mart.2014, 22:23
caner zaten maça başlamadan herkeste öyle bi izlenim veriyo hazırlık antremanlarında bile kart görebilir öyle bi adam :)
SAİT71
31.Mart.2014, 22:32
gol geliyorum diyo resmen
Bordo61Mavi
31.Mart.2014, 22:32
Fenerbahcenin sampiyon olacagini Mancini geldiginde soylemistim ama bukadarda fark beklemiyordum.
SAİT71
31.Mart.2014, 22:35
Emenike yine asist yaptı :n:
ReaList
31.Mart.2014, 22:36
Aha Emenike pas attı gol oldu :D
sarianet
31.Mart.2014, 22:37
sow da eyi vurdu ha :)
sarianet
31.Mart.2014, 22:46
we gol oldu :)
William Rookwood
31.Mart.2014, 22:51
Fenerbahçe tek kale oynadı resmen, sonuna kadar da haketti maçı. Sampiyonluk icin tebrik ederim. :)
attirson
31.Mart.2014, 22:51
Güle oynaya şampiyonluğa !
Fearless Coward
31.Mart.2014, 22:54
Şampiyonluk geçen hafta zaten %95 bitmişti bu sezon %100 oldu tebrik ediyorum şimdiden Fenerbahçeli arkadaşlarımı. 11 Beraberlik her şeyi açıklıyor zaten.
sarianet
31.Mart.2014, 22:54
rahat bi şekilde arenaya gidebiliriz artık
TeNaciOUS MidFieLdeR
31.Mart.2014, 22:59
meireles bugun savunma anlamında cok iyi masalahh :)
bir oyuncu aynı bu kadar alexe benzer , stili pasları koşuşları... Kim oldugunu anladiniz bence..
bir nesil onunla buyudu turkiyede, normaldir :n:
ikinci yari mac elimizden kaymisti, neyse ki sow mucizevi bir gol atti. yoksa bu maci zor kazanirdik bu aksam. ersun yanal maci iyi analiz etmeli, ilersi icin tecrube oldu. iki yarisi bu kadar farkli bir mac nadir olur.
Cüneyt Çakır, Emenike'nin ceza sahasında baldırına basılışını görmemezlikten geldi. Net penaltı verilmedi.
Salih Uçan'ın topsuz pzoisyonda ceza sahasında üzerine yüklenilip düşürülüp üstüne düşülmesine penaltı çalmadı. Net penaltı verilmedi.
Civelli'nin Webo'nun suratına dirsek atmasına sarı kart gösterdi. Bu nedir ya, nedir? Lisansını yırtın atın yetti artık.
Böyle rezalet hakemlik olmaz.
ReaList
31.Mart.2014, 23:10
Ve Şampiyonuz. Tebrikler çocuklar sonuna kadar hakettik. Gönül isterdi ki seneye Avrupa Kupalarında olalım ama neyse. Şampiyonluğa en çok Kuyt için sevindim. Kariyerinde Lig şampiyonluğu görmüş oldu. Galatasaray maçını kazanıp matematiksel olarak da rahatlamak gerek.
himone
31.Mart.2014, 23:49
Bu maçı da kazandık ve haftaya oynayacağımız maça aşırı rahat gidiyoruz. Ben bu kadar rahat şampiyonluğa ulaştığımız bir sezon hatırlamıyorum, sanki bir şeyler ters gibi!
Emre'nin ne kadar önemli bir futbolcu olduğunu bu maçta görmüş olduk, onun olmadığı maçlarda hep bir yönümüz eksik oluyor yapılacak transferin de Emre tarzında bir oyuncuya yönelik olması lazım.
Emenike için artık her hafta aynı şeyleri söylemekten bıktım. Takımın oyununa doğrudan negatif etki ediyor. Keşke Dünya Kupasında iyi bir performans gösterse de 15-16 civarı bir paraya satsak. 15-16 edeceğine inanmıyorum ama adım gibi eminim bizim yönetim çıkıp 20 milyondan aşağı satmayız gibi saçma şeyler söyler. Aynı sıkıntıyı Stoch'da yaşadık ve sonucu ortada.
Kuyt için 1 ay öncesine kadar çok olumsuz düşüncelerim vardı ama (onun sebebi de ısrarla her maç oynatılarak yıpratılmasıdır) son 3-4 maçta top kayıplarını azaltınca aşırı etkili olmaya başladı. Bir oyuncunun koşmasının bir anlamı olması için topları da olumlu kullanması lazım, yoksa GS taraftarı Selçuk'a bu kadar takmazdı.
sarianet
31.Mart.2014, 23:50
son 10 15 yılda bu kadar erken olayı bitirdiğimiz bi lig hatırlamıyorum hep stresli geçmiştir ilk defa rahat bi lig sonu yaşayacağım şu takımı tuttuğum günden beri :D
TeNaciOUS MidFieLdeR
01.Nisan.2014, 00:25
Cüneyt Çakır, Emenike'nin ceza sahasında baldırına basılışını görmemezlikten geldi. Net penaltı verilmedi.
Salih Uçan'ın topsuz pzoisyonda ceza sahasında üzerine yüklenilip düşürülüp üstüne düşülmesine penaltı çalmadı. Net penaltı verilmedi.
Civelli'nin Webo'nun suratına dirsek atmasına sarı kart gösterdi. Bu nedir ya, nedir? Lisansını yırtın atın yetti artık.
Böyle rezalet hakemlik olmaz.
biraz abartmadin mi renkdas? ben senin gibi okumadim sahsen pozisyonlari. hakemin lisansini yirtacak kadar rezalet bir durum yok, sakin (:
OrcunFB
01.Nisan.2014, 00:35
Bu galibiyetle birlikte artık önümüz çok açıldı. Buradan vermeyiz şampiyonluğu artık. Haftaya bence bu moral ve motivasyonla Arena'da kazanıp resmen her şeyi garantilemiş olma ihtimalimizi yüksek buluyorum.
TS maçı ne zaman tescillenecek ?
antiochia
01.Nisan.2014, 17:09
önümüzdeki üç maçtan 5 puan alırsak şampiyonuz derim.. GS veya BJk maçlarından alacağımız 1 puan bizi şampiyon yapar...
ReaList
01.Nisan.2014, 19:18
TS maçı ne zaman tescillenecek ?
Trabzonspor'a itiraz için ekstra süre tanımışlardı bu süre tamamlandıktan sonra sanırım. TFF den her şey beklenir bu yüzden bir şeyler dönüyor bakalım. Zannımca Gs maçından önce açıklanmazsa ve olası bir Galatasaray galibiyetiyle fark biraz daralırsa bu maçı hükmen yerine kaldığı yerden oynatmak isteyebilirler. Ligin erken bitmesi yayıncı kuruluşa yaramaz. Eh para kaynağını mutlu etmek de TFF'nin işi.