View Full Version : Beşiktaş - Kayserispor | STSL 28. Hafta
Nedvedmania
03.Nisan.2014, 17:11
http://img703.imageshack.us/img703/1553/6uwi.png (http://img703.imageshack.us/i/6uwi.png/)
playeray
03.Nisan.2014, 18:05
lig sonuncusuna şansımız tutmaz puan bırakırız
footballer33
04.Nisan.2014, 01:12
G.Saray'ın başına gelen, bizim de başımıza gelebilir. Hafife almamak lazım rakibi. Bu saatten sonra sonra bu tarz gereksiz puan kayıplarının da telafisi kalmadı. İlk yarıdan çökmeliyiz rakibe, işi ne kadar erken bitirirsek o kadar iyi.
sananes
04.Nisan.2014, 10:26
Bana Kayserispor puan alacak gibi geliyor. Beşiktaş çok atamıyor zaten,Kayserispor'da can havliyle formda.
William Rookwood
04.Nisan.2014, 14:07
Normal şartlarda Beşiktaş'ın kazanacağı bir maç. Fakat Kayserispor'da son üç maçtır istikrarlı bir şekilde kazanıyor. Maçlara yardımcı antrenörle çıktıkları için Cevat Güler'li Galatasaray'a benzetiyorum biraz onları. :)
anil luque
04.Nisan.2014, 14:32
Bize karşı kapanmayan takımlara rahat rahat üstünlük kurabiliyoruz kontratağı iyi oynayan bir takım olduğumuz için. Kayserispor da vatan millet sakarya kapanan bir takım olmadığı için çok fazla sıkıntı yaşayacağımızı sanmıyorum gol atma hususunda. Önemli olan onları durdurabilmek. İki eski dost bize çok fazla sıkıntı çıkarmazlar diye umut ediyorum. Zevkli bir karşılaşma olur , kazanırız.
E.Cartman
04.Nisan.2014, 14:42
Kayseri'nin yeneceği hissine kapıldım. Bastır Kayseri :D Maç İnönü'de olsaydı Beşiktaş'ın kaybetme ihtimali yoktu ancak kümede kalmak için çırpınan Kayseri'nin bana göre puan alma ihtimali düşünülenden yüksek. %60'a %40 Beşiktaş lehine şu an ihtimaller bana kalırsa.
Banega
04.Nisan.2014, 14:55
Beşiktaş derbinin olduğu bir haftayı iyi değerlendirmeli.Fakat Kayserinin son üç maçta çok iyi bir grafiği var, moraller üst düzey.O yüzden ne olacağı açıkçası belli olmaz.Beşiktaş sabırla oynamalı.Acele ederlerse kontralardan giderler.
Ralph
04.Nisan.2014, 14:57
Kayseri'nin yeneceği hissine kapıldım. Bastır Kayseri :D Maç İnönü'de olsaydı Beşiktaş'ın kaybetme ihtimali yoktu ancak kümede kalmak için çırpınan Kayseri'nin bana göre puan alma ihtimali düşünülenden yüksek. %60'a %40 Beşiktaş lehine şu an ihtimaller bana kalırsa.
Bizim şamp ligine sizden daha çok ihtiyacımız var saygısızlık yapma şimdi :icon_biggrin:
E.Cartman
04.Nisan.2014, 15:06
Bizim şamp ligine sizden daha çok ihtiyacımız var saygısızlık yapma şimdi :icon_biggrin:
CL bizim olacak :icon_twisted: Yüksek yüzdeyi size verdik ya işte daha ne istiyosunuz. Kayseriyliyim ayrıca Galatasaraylıyım elimden bu kadarı geliyor :n::n:
Ralph
04.Nisan.2014, 15:17
CL bizim olacak :icon_twisted: Yüksek yüzdeyi size verdik ya işte daha ne istiyosunuz. Kayseriyliyim ayrıca Galatasaraylıyım elimden bu kadarı geliyor :n::n:
İnşallah fenere yenilirsiniz :mad:
Fearless Coward
04.Nisan.2014, 16:50
Kayseri çok iyi bir form grafiği yakaladı en kötü 1 puanın sahibi olurlar bence bu maçta. Beşiktaş'ın işi zor güzel maç olacak.
himone
04.Nisan.2014, 19:20
Mustafa Pektemek te sakatlanmış, 2 hafta yok.
footballer33
05.Nisan.2014, 02:36
Ömer'in durumunu bilmiyorum, elimizde bir tek Almeida kaldı forvet olarak. Defansta da Ersan yetişmiyormuş, Dany'ye kaldık. Zor bir maç olacak yine anlaşılan. Kazanmak şart, ne olursa olsun.
Kaka Leite
05.Nisan.2014, 04:46
Pektemek yine gitmiş arkadaş ne bahtsız bi adam bu ya.
Bu maçtan beraberlik çıkacak diye düşünüyorum. Kayseri son çırpınışlarını yapıyor ve umarım düşmezler küme. Bu maçtan alınacak her türlü puan onlara yarayacaktır.
Hsyn53Yvz
05.Nisan.2014, 10:27
Kayserispor en azından puan alır.
Ralph
05.Nisan.2014, 12:34
Zaten revirtaş olduk, bu halimizle puan alalım helal olsun derim :icon_biggrin:
E.Cartman
05.Nisan.2014, 12:53
Şu Pektemek ne şanssız adam ya. Aslında iyi topçu beğeniyorum ben ama bi düzelemedi, sürekli bi sakatlık çıktı. Linderoth'a benzedi bizim. O da buraya gelirken doktor görmemiş adamdı :n::n:
Rehavi
05.Nisan.2014, 13:29
Yok Linderoth tan farklı Pektemek in durumu. Bu adam büyük sakatlık yaşayıp geldi zaten.
Her şey değişti, bir tek antrenman tesisleri değişmedi sanırım. Sahaların baştan yapılması lazım, sürekli yırtıkla oyuncu kaybediyoruz.
Raul Meireles
05.Nisan.2014, 13:58
Beşiktaş çok rahat alır bence.
byariff
05.Nisan.2014, 14:18
gollu mac olur besiktas alir 3-2
Fearless Coward
05.Nisan.2014, 16:38
Pektemek yoksa BJK zorlanır bence. Golsüz beraberlik ya da 0-1 Kayseri galibiyeti bekliyorum.
Kaka Leite
05.Nisan.2014, 19:01
#Kayserispor XI vs Beşiktaş: Sinan, Abdullah, Simic, Levent, Ömer, Engin, Tziolis, Biseswar, Mijailovic, Mouche, Bobo
#Beşiktaş XI vs Kayserispor: Tolga, Necip, Franco, Dany, İsmail, Veli, Atiba, Olcay, Jones, Motta, Almeida
Rehavi
05.Nisan.2014, 19:43
İsmail umarım bugün iyi bir performans gösterir de, önümüzdeki yıl sol bek için içimiz rahat eder. Motta ile ikisinin sol beke Avrupa düzeyinde yetmesini umuyorum. Motta önde de iyi oynarsa, zaten yüksek olan satın alınma ihtimaline daha da arttırır. İyi bir alternatif olabilir.
Dany için kritik maç bence, bu maçı oynayamazsa bir daha da forma giyemez kolay kolay.
Jones ise kontratını uzattırmak istiyorsa bir şeyler göstermeli artık. Tamam bugün oynayacağı yer tam olarak kendi pozisyonu olmayabilir ama en azından bu adamın bu pozisyona alternatif olup olmadığını göreceğiz.
Takım için zaten kritik bir maç, derbinin olduğu haftayı kayıpsız geçmemek önemli ikincilik açısından...
TeNaciOUS MidFieLdeR
05.Nisan.2014, 19:47
daha once de boyle bir kadro ile cikmisti bjk, 0-0 mi ne bitmisti. almeida ve olcayi kitlerse kayseri, isi kolaylasir. kadrolari gordukten sonra kisir bir mac olur dusuncesindeyim.
Ralph
05.Nisan.2014, 20:07
Görüntü takılıyormu yoksa bendemi sorun var
Rehavi
05.Nisan.2014, 20:58
Araya bir tane sıkıştırdıkları iyi oldu, pek atacak gibi oynamıyorduk.
Jones ile ilgili daha önce de aynı fikirdeydim, bu adam ancak Veli nin yedeği olabilir, Atiba yokken yerine oynatsan, orada bile sırıtır. Teknik açıdan çok zayıf, paslar sağlam gitmiyor.
Necip de sakatlandı, umarım ciddi bir şeyi yoktur, adam her yerin yedeğiydi, uzun süreli sakatlığı çok kötü olur.
Motta önde pek iyi değil, sol tarafta İsmail le daha iyi çalışmaları beklerdim. Umarım ikinci yarı biraz daha kendilerine gelirler sol tarafta.
Lesandro Parleo
05.Nisan.2014, 21:31
Oğuzhan attı 2-0 oldu :)
TeNaciOUS MidFieLdeR
05.Nisan.2014, 21:34
yine klas bir gol atti, penalti vurusu gibi atiyor uzak mesafe sutlarini.
footballer33
05.Nisan.2014, 23:06
Beşiktaşlıya rahat maç izlemek haram, bugün bir kez daha ispatlandı bence. Sen gel 90+3'e 2-0 önde gir, 90+5'te rakibin beraberlik golü atmasını engellemeye çalış. :) Neyse, derbi haftasında zor olsa kazandık, iyi oldu bu.
Bu arada, Dany denilen futbolcu bozuntusu direkt kırmızı kart görmeliydi. Ayrıca, İsmail'in Kayserili ile bizim ceza sahası içinde çarpıştığı pozisyon bana penaltı gibi geldi. Cüneyt Çakır da, maçın skoruna etki etti hatalı kararlarıyla. Bu adamı anlamıyorum, Avrupa'da en zor maçları bile çıkarıyor; ancak Türkiye'de bu tarz rahat maçları bile kaldıramıyor.
TeNaciOUS MidFieLdeR
05.Nisan.2014, 23:54
ancak cuneyt cakir kalitesinde biri danny nin pozisyonunu boyle dogru yorumlayabilirdi. kirmizi kesinlikle yanlis olurdu orda. sebebi kaleci tolga faul yapilmamis olsa dahi topun sahibi olacakti. yani mutlak gol sansi yok, sadece son adamdi diye kirmizi cikarmak dogru bir karar olmazdi bence.
buna ilave kolay bir mac gibi gorunse de dusme derdinde olan ve son haftalar cikista olan bir takimi yenerek derbi haftasinda onemli bir avantaj yakaladi bjk. kalan maclar cok zor degil, ikincilik gelebilir.
Rehavi
06.Nisan.2014, 00:27
2 as stoper sakat, sağ açık sakat, yedek sağ açıkta sakat, 10 numara yarım sakat. Diğer yedekleri saymıyorum bile. Maç içinde as diye gördüğümüz sağ bek sakatlanıyor. Hangi takımdan 5 as oyuncuyu çıkarsan pert olur, 3 puanı iyi kurtardık bence.
Dany nin sarısında karar doğruydu bence. İsmail in penaltı pozisyonunu görmedim. Onun dışında birkaç takdir hakkını bizden yana kullandığını hatırlıyorum.
Ralph
06.Nisan.2014, 00:30
Maçın son dakikalarını kapattım ama gol yiyeceğimizi anladım. Çok boşladı bizimkiler. Bilic bir tarafını yırıtıyordu basın diye oyunculara. İyi ki fark ikiydi.
Bu kadar eksikle güzel skor. Umarım fener yener :icon_cool: