PDA

View Full Version : Bursaspor - Sivasspor | STSL 28. Hafta

Nedvedmania
03.Nisan.2014, 17:11
http://img18.imageshack.us/img18/5985/85ox.png (http://img18.imageshack.us/i/85ox.png/)

byrocky
06.Nisan.2014, 05:50
Daum'dan sonra biraz toparlandık İrfan hoca ile Galatasaray maçında, bu maçıda aldığımızda tadından yenmez :)

World Hollow o1
06.Nisan.2014, 11:36
Yazık oluyor tribünlerin kombinelerine. :)

Bursaspor'un kazanacağını düşünüyorum istiyorum, durumlar iyi değil İrfan hocaya desteğim var umarım başarılı olur.

William Rookwood
06.Nisan.2014, 13:32
Bursa ile Sivas arasinda derbi gibi cekisme var. Her iki takimda birbirlerini yenecek gucteler. Karşılaştıkları gun hangi takik gününde olursa o kazanıyor.

ReaList
06.Nisan.2014, 17:12
An itibariyle Bursa'da maç basket maçına döndü sayın seyirciler.

4' John Utaka (0-1)
9' Fernandao (1-1)
11' Stanislav Sestak (2-1)

William Rookwood
06.Nisan.2014, 17:15
Bursa ile Sivas maçları hep bu şekilde geçiyor aslında. İstatistiklere bakılsa bu takımların berabere kalma ihtimalinin az olduğu görülür. :) Ben kendi açımdan Bursa - Sivas maçını Anadolu derbisi olarak görüyorum. :)

Fearless Coward
06.Nisan.2014, 17:32
Sivas 2-2 yaptı +7 yakındır. :zuhaha

Edit : Bu maç araştırılmalı. :zuhaha 3-2 yaptı Sivas.

Edit 2 : Yok artık lan 3-3 oldu. :D

William Rookwood
06.Nisan.2014, 17:40
Orta sahasız futbol oynanıyor maçta. :zuhaha Top bi o kalede bi bu kalede.

ReaList
06.Nisan.2014, 17:41
Ben basket maçı demiştim ama (:

İkinci yarı böyle sürerse 6-5 Bursa galibiyeti bekliyorum.

attirson
06.Nisan.2014, 17:41
Derbinin gölgesinde kalacak bu maç ama efsane bir maç oluyor. :D

Cengo
06.Nisan.2014, 18:32
Allah'ını seven defansa gelsin.

William Rookwood
06.Nisan.2014, 18:38
Fernandao hatrick yaptı. Bursaspor 4-3 önde şuan.

Fearless Coward
06.Nisan.2014, 18:45
Sahadan'da 4-4 yazıyordu sonra iptal ettiler golü. :D Ne oldu acaba. :D

Cengo
06.Nisan.2014, 18:55
Milimetrik ofsayt pozisyonu çözdü hakem. Son dakikada da çizgiden çıkardı Bursa savunması.

byariff
06.Nisan.2014, 19:51
Burhan eser!!!

europeanconquer
06.Nisan.2014, 19:58
Burhan eser!!!

Abi bi git Allah aşkına yaşadığın şehirde Ronaldo,Bale,Arda,Alonso,Benzema,Costa,Gabi, Casillas falan filan var.

Sen gelmişsin Burhan Eşer!!!'!!1!111 yazıyorsun,yapma bunu yapma :uzgun:

Bursaspor'a da tebrikler :n:

bilmania
06.Nisan.2014, 21:02
İzlediğim en çılgın maçlardan biriydi.

William Rookwood
06.Nisan.2014, 23:58
Kesinlikle haftanın en iyi maçıydı. Derbi haftasında olmamızdan dolayı biraz gölgede kaldı.

BaGa TaRKaN
07.Nisan.2014, 00:20
Yalnız Maç Sivas'ın Hakkıymış Bursa'nın Adam Akıllı Pozisyonu Yokmuş Atılan Goller Hep Karambole Yazık Olmuş Sivas'a

(Tapatalk)

SAİT71
07.Nisan.2014, 11:33
İki takımda iyi oynamış ama Sivasspor çok yetenekli ve organize bir takım. 3 golü ofsayt gerekçesiyle iptal edilmiş birisi harici ikisi tartışmalı bence. Sivas maçı kazanacak çok pozisyon yakalamış fakat degerlendirememiş. Ben maçı Sivasın hakettiğini düşünüyorum. Carlos çok iyi bir takım yapmış.

Sadixx
07.Nisan.2014, 13:35
Yalnız Maç Sivas'ın Hakkıymış Bursa'nın Adam Akıllı Pozisyonu Yokmuş Atılan Goller Hep Karambole Yazık Olmuş Sivas'a

(Tapatalk)
Zaten sivasın haketmediği maç yok bu sene. Kalecileri yüzünden yenilip duruyorlar ,yazık oluyor.

Universal
07.Nisan.2014, 16:37
Kalitesiz futbola rağmen keyif veren bir maç oldu. Bursa'nın kazanmasına sevindim çok hırslı ve golü düşünen bir teknik adam ile ilerliyorlar. Seneye büyük ihtimalle kalmayacak; ama son bir kaç maç bize çok fazla gol izleteceği aşikar.

Sivasspor R.Carlos ile geleceğe yatırım yapıyor; ama bu savunma anlayışı ile olmaz. Burada futbol Brezilya ligi gibi oynanmıyor. Umarım bir sezon sonra savunma için bir adım atarlar.

World Hollow o1
07.Nisan.2014, 17:05

(Tapatalk)

Bursa'nın son golü karambol'se yuh diyorum. :)

Fearless Coward
07.Nisan.2014, 17:51
Savunmalar berbattı yapılan hataları 2 takım da affetmedi. Aydın 10 kişiyi geçip Burhan'a o pası atabiliyorsa zaten bu maçın skoru çok normal. Bursa'nın son golde Sivas savunmasının pas hatası var yalnız onda da şanslılardı ama güzel gol oldu affetmediler hatayı. :) Son dakikalarda çizgiden çıkardı Bursa topu 4-4'ü bi yakalayamadı yiğidolar. :D Böyle oynasınlar da biz de deplasman hasretimizi sonlandıralım artık. :D Fernandao ve Edinho devre arası gelip takımlarına çok şey kattılar gerçekten.

BaGa TaRKaN
07.Nisan.2014, 18:27
Bursa'nın son golü karambol'se yuh diyorum. :)

Atılan Son Gole Lafım Yok Zaten Kardeşim Ama İlk 3 Gol Karambole :)

SAİT71
08.Nisan.2014, 00:34
Bu arada sanırsam kadın ve çocuklar izledi sadece maçı, ayrı bir parantezde buna açmak lazım. Gerçekten stad tvden gördüğüm kadarıyla baya bir doluydu. Bütün taraftarları tebrik ediyorum, örnek alınması gereken bir durum.

Kaka Leite
08.Nisan.2014, 05:25
Öncelikle iki ekibi de tebrik ederim. Harika bir maç çıkarmış her iki takımda ve bol goller izletmişler taraftarlarına.

Sivasspor'a ise üzüldüm maç çok net bir biçimde haklarıymış. Bursa'nın ilk 3 golü karambol ve top girip girmemek arasında kararsız kalmış, en sonunda da girelim bari demiş.

Sivas'ın bir pozisyonu var ki hele atamadığı evlere şenlik. Bursa öyle ya da böyle 4 gol atıp 3 puanı almış ve tebrik etmemek olmaz. Sivasspor'un da şans biraz yanında olsaymış en kötü puanlar paylaşılırmış ama kısmet diyelim.

Sivasspor'un bu sezon tek sorunu bana kalırsa Edinho ya da Niasse gibi bir forvetinin olmaması. Utaka da iyi oyuncu ama birazda devamlılığı olan bir golcüleri olsa daha büyük işler yapabilirdi.

Aydın Karabulut bu sezon gösterdiği performans ile büyük bir takıma gitmeyi hak ediyor. Trabzonspor ya da Beşiktaş'a cuk oturur aslında ama.

byariff
08.Nisan.2014, 05:43
aydin karabulut , engin vol2 cok yetenekli ama mental sorunu var iyi bir profesyonel degil..

BaGa TaRKaN
08.Nisan.2014, 09:54
Aydın mı ? Allah Korusun :D

Bırak Beşiktaş'a Gelmeyi Semte Gelmesin :n:

E.Cartman
08.Nisan.2014, 10:00
aydin karabulut , engin vol2 cok yetenekli ama mental sorunu var iyi bir profesyonel degil..

Bi şekilde Engin'i anmış yine Arif :D Ben ciddi ciddi hesabın aslında Engin'in olduğuna inanıyorum artık :n::n: