Log in

View Full Version : Galatasaray - Fenerbahçe | STSL 28. Hafta

Pages : [1] 2

Nedvedmania
03.Nisan.2014, 17:11
http://img594.imageshack.us/img594/5703/p22s.png (http://img594.imageshack.us/i/p22s.png/)

antiochia
03.Nisan.2014, 17:16
favori kim ne derse desin Galatasaray evinde oynadığı için. Fenerbahçe 1 puan alırsa yolun yarısından çoğunu geçer..

Fearless Coward
03.Nisan.2014, 17:19
Bu kadar formda bir Fenerbahçe'nin bizi yeneceğini düşünüyorum. İlk defa bir derbiye bu kadar umutsuz bakıyorum umarım yanıltır takım beni.

europeanconquer
03.Nisan.2014, 17:21
Her şey bizim takıma bağlı,zahmet edip top oynarlarsa kazanırız belki.

TeNaciOUS MidFieLdeR
03.Nisan.2014, 17:31
drogba oynarsa sanslar esit, aksi halde fenerbahce yenilmez bence.

IcedEarth
03.Nisan.2014, 17:34
Fiyasko bir sezonun sonuna yaklaşırken futbolcular bu maçta alınacak iyi bir sonucun kendilerini biraz olsun affettireceğini düşüneceklerdir. Dolayısıyla herkesin elinden geleni yapacağına inanıyorum. Evimizde oynamanın getireceği ekstra motivasyonu da göz önüne alırsak Galatasaray'ın bir tık öne çıktığını söyleyebiliriz.

Ama futbolda bir değişiklik olmazsa zaten kötü geçen bir senede son tekmeyi de vurabilir Fenerbahçe. Dikkat etmek gerek.

davidvilla
03.Nisan.2014, 18:10
Bir beklentimin olmadığı mac zira ben nispeten prestij macina gelen feneri yenmenin beni mutlu etmeyecegini düşünüyorum. Temiz mac olsun iyi oynayan kazansın

Sekopej
03.Nisan.2014, 18:18
Herhangi bir deplasmandan bir farkı olmayan maç, Emre düzeldi, Alper yok sadece, başka eksik yok, çıkar diğer deplasmanlarda olduğu gibi kazanır döneriz diye düşünüyorum.

Banega
03.Nisan.2014, 18:42
Derbi motivasyonu farklı olur, son yıllarda Galatasaray'ın derbilerdeki performansı çok iyi.Mancini tüm her şeyin bilincinde.Oyun olarak istekli olursak, kazanırız.

byariff
03.Nisan.2014, 20:21
umidim pek yok ama , oyuncular ve hoca bilincinde bu macin ne kadar onemli oldugunu 1 farkli kazaniriz.

attirson
03.Nisan.2014, 20:49
Gs icin prestijden daha önemli bir maç bence bu.Sonucta hala Bjk ile ikincilik mücadelesi veriyorlar.Eger kazanırsak muhtemelen haftaya Antalya maçında şampiyonlugu matematiksel anlamda ilan edecegiz.Sahsen derbi olmasından cok rekor kırıp erken sampiyonluk icin kazanmamızı istiyorum.

Bordo61Mavi
03.Nisan.2014, 21:08
Fenerbahcenin galibiyeti daha olasi duruyor.

Boyle bir galibiyetle beraber, Sampiyonluguda artik 200% garantilemis olacaklar. Bu duruma taraftarin cevabi cok guzel olmaz, pazar gunu olaylar cikabilir.

sarianet
03.Nisan.2014, 21:45
çok rahat kazanacağımızı düşünüyorum içimden bir ses 0-4 diyor

eng1n
03.Nisan.2014, 23:03
Beyler rüyamda gördüm bu maçın skoru ne diye ntvsporu açıyordum alt yazıda 3-0 Emre'nin gol attığı yazıyordu tabi tam tersi de olabilir.

William Rookwood
03.Nisan.2014, 23:27
Farklı skorlarla galibiyet beklenmesi taraftar gözüyle bakılmasından başka birşey değil. Galatasaray'ı, kendi evinde Real Madrid'den başka farklı skorla yenen bir takım olmadı şu son üç yılda. Bu maç en kötü berabere biter. Onun dışında Galatasaray ev sahibi olduğundan dolayı galibiyete yakın taraf olduğunu düşünüyorum.

Kaka Leite
03.Nisan.2014, 23:31
Farklı skorlarla galibiyet beklenmesi taraftar gözüyle bakılmasından başka birşey değil. Galatasaray'ı, kendi evinde Real Madrid'den başka farklı skorla yenen bir takım olmadı şu son üç yılda. Bu maç en kötü berabere biter. Onun dışında Galatasaray ev sahibi olduğundan dolayı galibiyete yakın taraf olduğunu düşünüyorum.
Fark olur lafını bende samimi bulmuyorum açık konuşayım ama o son söylediğin Fenerbahçe ev sahibi iken geçerli.

Fenerbahçe'nin şansı maç nerede olursa olsun oluyor çünkü. Derbi şansı tutmuyor Galatasaray'ın bize karşı.

William Rookwood
03.Nisan.2014, 23:34
Fark olur lafını bende samimi bulmuyorum açık konuşayım ama o son söylediğin Fenerbahçe ev sahibi iken geçerli.

Fenerbahçe'nin şansı maç nerede olursa olsun oluyor çünkü. Derbi şansı tutmuyor Galatasaray'ın bize karşı.

Son üç yıldaki Fenerbahçe - Galatasaray maçları için geçerli değil maalesef. Türkiye Kupalarınıda sayarsak bu yıl hariç tüm derbilerde deplasmanlarda berabere tamamlamışız maçları. Kendi evimizde de sadece Play-off'da 1 kere yenilmişiz. Yani son yıllarda Fenerbahçe'nin derbi karnesi pek parlak değil.

Kaka Leite
03.Nisan.2014, 23:40
Bu arada az önce bir pankart gördüm.

Berkay - Caner ve Caner'in eşinin olduğu hiç hoş değil. O pankart açılırsa açanlara yazıklar olsun derim sadece.

Ne olursa olsun bir takım davası için kimsenin karısına laf söyleme hakkı olamaz insanların.

William Rookwood
03.Nisan.2014, 23:43
İnşallah olaysız bir maç olur diyeceğim de, yine burada ve gündemde konuşalacak olaylar olacak gibime geliyor. Maçın berabere ya da Fenerbahçe galibiyeti ile bitse Galatasaray taraftarları tarafından olaylar çıkar. Fenerbahçe mağlup olsa yine olayların çıkması muhtemel. Kısaca Fenerbahçe ve Galatasaray'ın bulunduğu bir maçta olay çıkmaması çok düşük bir ihtimal. Umarım çıkmaz. :)

Banega
03.Nisan.2014, 23:46
UltrAslan face'de şöyle bir fotoğraf paylaştı, yapılan yorumlar manidardı.Derbi her türlü yüksek tansiyon halinde geçecek.Elbette eski ultra gibi sahayı cehenneme çevirmek gerek.(Cehennemden kastım Trabzon'daki gibi maçın önüne geçecek olaylar değil.)İçlerinde Futbol holiganlıktır diyen aptallara da acıyorum.
http://i.hizliresim.com/7mEk1Y.png

Kaka Leite
03.Nisan.2014, 23:51
Fenerbahçe'nin kaybedecek bir şeyi yok ki. Biz paşalar gibi 3 puanı alıyoruz olaylar olsa bile hemde yorulmamış oluyoruz. :icon_biggrin:

Türk futbolu zarar görüyor falan diyenler için ise Türk futbolunu Demirören gibi bir adam yönetiyor halen yıkılmadıysa bir daha bir şey olmaz merak etmesin kimse.

Tribünler de küfür önlenemez ama edecekseniz de kişilerin ailelerini, eşlerini karıştırmadan kişileri ve kurumları ayırarak edin. Fenerbahçe taraftarı etmiyor mu?

En kralını ediyor ama küfür etmenin de bir edebi var. :icon_biggrin:

SAİT71
03.Nisan.2014, 23:53
İçimde en ufak bir heyecan yok, eskiden olsa böyle mi olurdu. Ne puan farkı ile önde olmamız, ne Galatasaray ile oynayacağımız maç ve muhtemel şampiyonluk en ufak bir heyecan vermiyor bana. Niye böyle olduğunu anlamıyorum ama içimde hiç bir istek heyecan yok....

Maçı kazanabiliriz, rahat olacağız ancak kazansak bile tek farkla kazanırız. Kim kazanırsa tek farkla kazanacaktır.

footballer33
04.Nisan.2014, 00:38
Açık konuşmam gerekirse Beşiktaş'ın ikinciliği için gönlüm F.Bahçe'nin kazanmasından yana; ancak mantığım da G.Saray'ın kaybetmeyeceğini söylüyor. Galibiyete daha yakın gördüğüm taraf da G.Saray. Zevkli bir maç olsun da, yeter!

Gncl1905
04.Nisan.2014, 00:46
Puan alacağımızı sanmıyorum. Fenerbahçe kazanır. Olay çıkmaması temennim.

sarianet
04.Nisan.2014, 00:59
çok rahat kazanacağımızı düşünüyorum içimden bir ses 0-4 diyor

ben FB'nin GS den TS ye Arsenalden Lazioya bütün maçlarında böyle yorum yaparım bi nevi motivasyon yanlış anlayanlar olmuş sanırım beni takip edenler bilir ama :)

byariff
04.Nisan.2014, 14:08
hagi de olcakmis mac gunu plaket falan verilcekmis

playeray
04.Nisan.2014, 14:21
Galatasaray'ın kazanması çok zor gibi. En fazla 1 puan alır

anil luque
04.Nisan.2014, 14:34
Fenerbahçe açısından prestijden öteye gitmeyecek bir maç. Galatasaray için ise ŞL'ye direk gidiş ve taraftarlarına da biraz olsun kendini affettirebilme açısından önemli bir fırsat. Özellikle Galatasaray'ın son dönem iç saha derbi performansına bakacak olursak favori gösterebilirdim ama Fenerbahçe'nin de son dönemde oynadığı top gerçekten iyi. Bu açıdan beraberliğe yakın bir maç gibi duruyor

nannar
04.Nisan.2014, 15:16
4-1 biz alırız bu maçı... Aradaki puan farkı takım oyunu ya da kalitesinden kaynaklı bir durum değil... Fakat ben izlemeyi düşünmüyorum....

di canio
04.Nisan.2014, 15:35
Galatasaraylı futbolcular bence büyük baskı altında olacak. Haftalardır kötü oynayan, kötü sonuçlar alan bir takım halindeler. Bu baskı bizim işimize yarayacaktır. Son haftalarda önce şampiyonluk, sonrasında ikincilik için kırılma anları yaşadı Galatasaray ama bu maçlarda bile yaşadığı stres nedeniyle puanlar kaybetti. Maç için belirleyici olacak etken bu bence. Bu Fenerbahçe'nin işine de yarayabilir, Fenerbahçe'ye sahayı dar da edebilir.

Fenerbahçe Alper haricinde tam kadro olacakmış. Zaten son haftalarda yükselen de bir form grafiğimiz var takım olarak. Hala daha rahat olamasak da maçlarda güven veren bir durum bu.

Galatasaray'a karşı kazanmak elbette önemli ama beraberliğin de işimize yaradığını unutmamak lazım. Beraberlik de iyi bir sonuç bence şu bulunduğumuz lig tablosunda. Tek temennim iki takımın futbolunun önüne geçmeyen hakem performansı ve olaylar elbet olacaktır ama bu olaylarda Fenerbahçe'nin ve herhangi bir mensubunun dahlinin olmaması. Efendi gibi çıkıp oynayalım. Kazanırsak ne ala, kazanamazsak da dünyanın sonu değil.

anil luque
04.Nisan.2014, 15:42
Fenerbahçe'ye bir kötü haber de Egemen'den geldi. Oynamayacağı kesinleşti.

Fearless Coward
04.Nisan.2014, 16:48
Bekirinyo oynasın da bari gol atalım 1-2 tane. :D

byKpln
04.Nisan.2014, 16:51
Bekirinyo oynasın da bari gol atalım 1-2 tane. :D

:D Güldürdün beni.Valla Egemen bildiğin güreşiyo:DBekir daha iyidir ondan.

Fearless Coward
04.Nisan.2014, 16:53
Bekir'in bizim maçlarda yaptığı hatalar yeter. :D Egemen her türlü iyidir Bekir'den bence.

Hsyn53Yvz
04.Nisan.2014, 16:53
Son maçlara bakılırsa rahat kazanırız gibi ama derbilerin atmosferi farklıdır, istatistik daha arkaplanda kalır bu maçlarda.

sarianet
04.Nisan.2014, 17:05
bekir başa bela
iyi gününde karşı takıma ktü gününde kendi takımına :)

Kaka Leite
04.Nisan.2014, 17:10
Drogba oynarsa bu bizim işimize gelir çünkü şuana kadar Fenerbahçe maçlarında pek bir varlık gösteremedi.

Galatasaray takımı zaten bu ara baskı altında biz ise çok rahatız diye düşünüyorum. Seyirci baskısı hariç ki onun da ilk golü Galatasaray'ın yemesi halinde kırılacağına inanıyorum. Çünkü taraftar Fenerbahçe'nin atacağı gol sonrası ibreyi kendi yönetimine çevirecektir.

Fenerbahçe aslında hiç bir maçta bu kadar avantajlı olmamıştı. Kazanmak için önümüzde bir sürü fırsat var ama değerlendirmek önemli. Yenilsek dahi kaybedecek bir şeyimiz olmadığı inancındayım.

di canio
04.Nisan.2014, 17:18
Ben bu maçı biraz da 2006-2007 sezonunda 33. Hafta oynanan olaylı derbiye benzetiyorum. Fenerbahçe şampiyonluğu garantilemiş bir şekilde çıkmıştı Ali Sami Yen'e. İlk yarıda Lugano ve Edu'nun golleriyle öne geçmiştik. Maçı 2-1 kazandık. Skor yakın gibi dursa da çok rahat bir maç çıkarmıştık. O maç öncesinde de Galatasaray'da bazı sorunlar vardı, lig ikinciliği için çekişiyorlardı. Büyük bir baskı altında çıktılar maça ve sonuçta "sulu derbi" olarak tarihe geçti. Bu maçın da öyle olabileceğini düşünüyorum.

uAburak89
04.Nisan.2014, 17:30
Maç için bilet arıyorum, yardımcı olabilecek arkadaşlar özelden ulaşırsa sevinirim.

TeNaciOUS MidFieLdeR
04.Nisan.2014, 17:48
maglubiyet durumunda ofkenin fbli futlbolculardan cok kendi yonetim ve futbolcularina olacagini dusunuyorum mac icin. gs camiasinin icindeki gerginlik daha fazla gibi, bircogu derbi havasinda bile degil. her ne kadar baskan istikrar falan da dese mancini icin bu cok onemli bir viraj, hem kaybedilen bir derbi hem de ikincilik yarisinda onemli bir darbe alinmis olur. bu basarisizligi daha fazla gogusleyebilir mi mancini, bilemiyorum.

sarianet
04.Nisan.2014, 17:53
http://www.ligtv.com.tr/3soru3cevap?utm_source=tribunn.com&utm_medium=urlshort

bilgisine güvenen yüklensin :)

davidvilla
04.Nisan.2014, 20:22
Drogba oynarsa bu bizim işimize gelir çünkü şuana kadar Fenerbahçe maçlarında pek bir varlık gösteremedi.

Galatasaray takımı zaten bu ara baskı altında biz ise çok rahatız diye düşünüyorum. Seyirci baskısı hariç ki onun da ilk golü Galatasaray'ın yemesi halinde kırılacağına inanıyorum. Çünkü taraftar Fenerbahçe'nin atacağı gol sonrası ibreyi kendi yönetimine çevirecektir.

Fenerbahçe aslında hiç bir maçta bu kadar avantajlı olmamıştı. Kazanmak için önümüzde bir sürü fırsat var ama değerlendirmek önemli. Yenilsek dahi kaybedecek bir şeyimiz olmadığı inancındayım.

Super kupa macinda gayet iyiydi drogba . Onun dışında iki deplasman oynadi zaten onlarda da kimse etkili degildi

Bu arada derbi maclarinda supriz golculeri bilen biri vardi burda kimdi o? :D

OrcunFB
04.Nisan.2014, 20:41
Yine sol bek atacak işte, Caner. :D

Dave S Mustaine
04.Nisan.2014, 22:23
Meireles'in golü var, yazın bir yere.

E.Cartman
04.Nisan.2014, 22:25
Balta oynarsa gol atar, Chedjou oynarsa o gol atar. Bizim stoperlerden biri mutlaka atacak :D

Kaka Leite
05.Nisan.2014, 02:12
Super kupa macinda gayet iyiydi drogba . Onun dışında iki deplasman oynadi zaten onlarda da kimse etkili degildi

Bu arada derbi maclarinda supriz golculeri bilen biri vardi burda kimdi o? :D
Hasan Ali - Reto Ziegler :icon_biggrin:

Hele bir maç günü gelsin, kadrolar açıklansın yine tahminlerimle burada olacağım. :n:

@E. Cartman
Lütfen özentilik yapmayalım. Bütün takımı say bence belki tutturursun. :n:

Hsyn53Yvz
05.Nisan.2014, 10:29
Raul'den veya Caner'den bir gol var, bir de forvetlerden biri atar.

davidvilla
05.Nisan.2014, 11:16
@Kaka Leite

merakla bekliyor olacağım. senin küre bir tek fener'i mi gösteriyor ? bizden de tahmin etme şansın var mıdır ? :D

Raul Meireles
05.Nisan.2014, 12:55
Valla bende Bruno Alves'ten bir gol bekliyorum. Şöyle Caner korner kullanırken o klasik geriden gelip vursun kafayı :D

Önder HOCA
05.Nisan.2014, 13:03
Valla bende Bruno Alves'ten bir gol bekliyorum. Şöyle Caner korner kullanırken o klasik geriden gelip vursun kafayı :D

sakın yarın kırmızı filan görüp takımı yakma he. iyi oyna :icon_cool:

attirson
05.Nisan.2014, 13:13
Yarın Meireles yine top oynamayacak bence canı sıkılırsa 55-60 gibi bir kırmızı yer cıkar.Ben Baroni'ye razıyım Meireles yerine.

ReaList
05.Nisan.2014, 13:15
Dünya Kupasına az bir sure kaldı. Meireles'in performansını katlamasının sebebi bu. Yarın da en fit haliyle sahada olacaktır.

attirson
05.Nisan.2014, 13:16
Dünya Kupasına az bir sure kaldı. Meireles'in performansını katlamasının sebebi bu. Yarın da en fit haliyle sahada olacaktır.

Portekiz bizdeki performansını pek sallamıyor Meireles'in.Portekiz'in her maçında 11de bu adam bizde kötü oynadıgı dönemde de ilk 11 baslıyordu hep.

ReaList
05.Nisan.2014, 14:25
Portekiz bizdeki performansını pek sallamıyor Meireles'in.Portekiz'in her maçında 11de bu adam bizde kötü oynadıgı dönemde de ilk 11 baslıyordu hep.
Doğru ama Meireles'in amaçladı 11'de oynamak değil kendi bireysel performansını üst düzeyde tutmak. Hem oyun adına hem de fiziksel açıdan. Bu yüzden bu maçta üst düzey bir oyun bekliyorum ondan.

attirson
05.Nisan.2014, 14:53
İnsallah öyle olur sasırtır beni.

Raul Meireles
05.Nisan.2014, 15:34

Katılıyorum. Bazen gerçekten çok vasat oynuyor ama Ersun Hoca birkaç hafta yedeğe çekince aklı başına geldi diye düşünüyorum belki Dünya Kupası olduğu içinde olabilir. Bakalım kalan maçlarda kendisini düşünüyorsa en iyi performansını sahaya koyup oynaması lazım takımdaki yerini sağlamlaştırmak için. Yoksa Fenerbahçe'de orta saha bol yabancı kontenjanıda var zaten bi bakar kapının önüne koymuşlar :D

europeanconquer
05.Nisan.2014, 17:03
Eğer bizim topçular gram umursuyorlarsa şu takımı,sahaya çıkıp bam bam bam oynayıp elleri boş göndermeliler Fenerbahçe'yi.

Öyle daha maç oynanmadan maç sonu şöyle yapıcaz böyle yapıcaz demekle olmadığını göstermeleri gerekiyor herkese.

Tabi maçtan bir beklentim yok orası ayrı,izlemeyeceğim bile maçı.

SacrificeGGTC
06.Nisan.2014, 00:49
Bir Fenerbahçeli olarak, bu kadar puan farkı olması nedeniyle bazı endişeler taşımaktayım.
Öncelikle Alper'in traş olma mevzusu benim düşüncelerimi inanılmaz derecede değiştirdi. Sanki takımımız bir futbol maçına değilde, sonrasına hazırlanıyormuş gibi bi hava seziyorum. Yenersek; şunları yaparız, eğleniriz bilmem işte şöyle kutlarız vs. ama ya yenilirsek? Yenilirsekte işte canım biz zaten puan farkını açmış durumdayız, önümüzdeki maçlara bakacağız der geliriz. Taraftarların gerginliği bir yana futbolcular bile gerginler. Özellikle poz tartışmaları-atışmaları yani kısaca hep ''kişileri ve olayları'' konuşuyoruz. En azından bu maçta, sadece bir derbide futbol konuşmak istiyorum. Sadece futbolcu algılarını ve durumlarını kendimce anlatmaya, gördüklerimi açıklamaya çalıştım

Gelelim maça, ilk golü nedense Galatasaray atacakmış hissine kapılıyorum. Aynı ilk TT Arena maçı gibi bir maç bekliyorum; fakat Fenerbahçe ilk dakikalarda bulacağı gol sonrası da rahat bir galibiyet görüyorum.

Taraftarlara çok iş düşüyor aslında. Gezi olaylarının çok çabuk unutulmaması ve kardeşliğin sürmesi dileğiyle, iki tarafa da başarılar diliyorum.

E.Cartman
06.Nisan.2014, 01:55
En doğru tespit http://vine.co/v/Mip2tL9LVA3

Börk
06.Nisan.2014, 02:05
Galatasaray kaybederse sadece maçı kaybetmeyecek.

byariff
06.Nisan.2014, 02:22
Roma 1 gunde insa edilmedi beyler manciniye inancim tam...

https://pbs.twimg.com/media/BkfZ7mwIQAAfiIJ.jpg

Nedvedmania
06.Nisan.2014, 02:25
Mancini'ye inansan bile yetmiyor ki işte. Sahadaki 11+3 kişiye de inanmak gerekiyor. Daha doğrusu onların kendilerine inanmaları gerekiyor.

byariff
06.Nisan.2014, 02:26
yok bu mac icin demedim zaten ordaki soz diyorki roma 1 gunde insa edilmedi o yuzden sabredelim hocaya

Kaka Leite
06.Nisan.2014, 03:38
Taraftarlar küfür etsin, yönetime laf söylesin, oyuncuların kendilerine hakaret etsin. Bunlarda problem yok çünkü bunları maalesef önleyemiyoruz.

Yeter ki olaylar sahaya yansımasın. Ben yarın bir kafeye gittiğimde maçı izlemek için para verdiğimde paramın hakkını alabileyim şu maçı 90 dakika keyifle izleyebileyim.

Bir koca sezon şu maçı bekliyoruz dört gözle ama olaylar falan olunca gerçekten insanın canı sıkılıyor.

Maça gelecek olursak bana göre sakin olan taraf maçı alır. Fenerbahçe bunu her maç yapıyor bu sebeple büyük bir avantajı var.

Bu maçın TT Arena da olması bana göre ekstra bir baskı yüklüyor Galatasaraylı oyunculara. Galatasaray ev sahibi olmasına rağmen bana göre avantajsız taraf çünkü yenilecek tek bir gol ile taraftardan çok büyük bir tepki görebilir.

Fenerbahçe'nin çok büyük bir şansı var, hem kaybederse büyük bir yara almayacak hem de Galatasaray sıkıntılı bir süreç geçiriyor.

Her neyse hak eden kazansın diyorum.

byrocky
06.Nisan.2014, 05:48
Galatasaray sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Şampiyonlar Liginden elendi, Türkiye Kupası nda kendi sahasında 2-0 dan 2-2 maç verdi, STSL de perişan, oyuncular desen hepsi ayrı bir havada Selçuk, Sneijder, Burak, Melo bu 4 oyuncu profesyonel futbolcu olduğunu hatırlarsa Galatasaray alır maçı. Gelelim Fenerbahçe cephesine... Fenerbahçe ligde oldukça iyi gidiyor gelene acımıyor, şampiyonluğu çoktan ilan etti. Oyuncuları formda hele forvet hattı hiç bir takımda yok... Sow-Webo-Kuyt-Emenike şampiyonluğunu neredeyse kesinleştirmiş bir takım haricinde bu maç bir derbi maçı. Derbi atmosferleri çok çok farklı olur. Aykut Kocaman yok Ersun Yanal var Galatasaray'ın aksine Fenerbahçe saldıracak gibi duruyor önemli olan orta sahadan hızlı çıkmak Melo ve Selçuğa bağlı her şey...

E.Cartman
06.Nisan.2014, 14:52
Chedjou ve Hajrovic'i kadroya almamış Mancini. Balta'nın golü var o zaman, yazın bi kenara :zuhaha

Önder HOCA
06.Nisan.2014, 15:12
promoyu koyalım

http://www.dailymotion.com/video/x1ldeyq_galatasaray-fenerbahce-derbi-2014-promo_sport?start=5

Suicider
06.Nisan.2014, 15:21
Kaç senedir maçlar okadar gergin geçiyor ki oyuncular hata yapacam korkusuyla oynayamıyolar bile ve maçlar çok sıkıcı geçiyor.Bu sene Fenerbahçe şampiyon artık zaten bizim 2. lik için kazanmamız gerekiyor.Diğer senelere göre biraz daha az gerginlik var diyebiliriz.Umarım herhangi bir olay olmaz ve kazanmasını biliriz.Hakem konuşulmasın diyemeyeceğim nasıl olsa ne sonuç olursa olsun konuşacaz :).Caner sol kanatta çok etkili oynuyor bu yüzden sağ tarafı Eboue ve Sabri birlikte yaparsak daha iyi olur gibime geliyor.

ReaList
06.Nisan.2014, 17:06
@Suicider

Sağda da Gökhan var onu kim tutacak? (: Caner'in skora yaptığı katkı kadar olmasa da sıkışan ataklarda en fazla katkı veren oyuncu. Uzun topların tek kovalayıcısı.

Aslında bu bir takımda beklerin ne denli önemli olduğunun bir göstergesi. En son iki bekinde bu kadar ön planda olduğu sezonda (2010/2011 sezonu) (A.Santos-Gökhan) şampiyon olmuştuk. Özellikle büyük takımların hücum hatlarının pres yediği ve marke edildiği maçlarda beklerin kalitesi takımı bir adım öne çıkarıyor. Fenerbahçe bu sezon Caner ve Gökhan'dan büyük katkı aldı. Bu da ligdeki puan farkını açan sebeplerden biri.

William Rookwood
06.Nisan.2014, 17:14
O bölgede her ne kadar istemesem de Eboue, solunda ise Telles oynayacaktır. Eboue'nin bu maçtaki performansı oyunumuzun gidişatının etkileyeceğini düşünüyorum. Eboue formda olduğu zaman takımın genelinde olumlu bir oyun anlaıyışı ortaya çıkıyor. Fakat sürekli oynamayışı ve düşen performansından dolayı nasıl oynayacağı konusunda endişeliyim.

himone
06.Nisan.2014, 18:32
Roma 1 gunde insa edilmedi beyler manciniye inancim tam...

https://pbs.twimg.com/media/BkfZ7mwIQAAfiIJ.jpg

Burayla alakalı olmayabilir ama daha geçen gün Obradovic sözleşmenin hakkını vermiyor istifa etmeli diyordun :confused:.

Maça gelirsek derbilerde her zaman ev sahibi favoridir, form grafiği etkilemez. Bizim için önemli olan sakin kalıp kontra kovalamak. Zaten top kontrolünün genellikle Galatasaray'da olacağı bir maç olacak. Eğer Emre oynarsa ve sağlıklıysa biz daha avantajlı oluruz, Emre verimli olamazsa GS.

europeanconquer
06.Nisan.2014, 18:48
Yürüyedur Galatasarayım !

http://inciswf.com/cocuklukaskimsin2.swf

Suicider
06.Nisan.2014, 18:58
İLK XI: Muslera-Eboue, Semih, Hakan, Telles-Yekta, Selçuk, Melo, Sneijder-Drogba, Burak
YEDEKLER: Ufuk, Umut Bulut, Koray, Sabri, Salih Dursun, Veysel Sarı, Umut Gündoğan

Kaka Leite
06.Nisan.2014, 19:08
İşte 11:Volkan, Gökhan, Bekir, Alves, Caner, Mehmet Topal, Meireles, Kuyt, Sow, Emre, Emenike

di canio
06.Nisan.2014, 19:08
İlk 11: VolkanDemirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Bruno Alves, Caner Erkin, Mehmet Topal, Raul Meireles, Emre Belözoğlu, Dirk Kuyt, Emmanuel Emenike, Moussa Sow

Yedekler: Mert Günok, Hasan Ali Kaldırım, Pierre Webo, Selçuk Şahin, Mehmet Topuz, Salih Uçan, Serdar Kesimal

Kaka Leite
06.Nisan.2014, 19:09
Açıkcası dünden beri kafamdan Bekir gol atacak diye geçiyor ama bilemiyorum.

Gökhan Gönül ve Bekir arasında kaldım. Bekir daha ağır basıyor orası ayrı mesele.

Takımıma başarılar diliyorum, vurduğumuz gol olsun.

CocukMenajer
06.Nisan.2014, 19:32
Fenerbahçe otobüsü 3-4 kişi tarafından taşlanmış

ReaList
06.Nisan.2014, 19:40
Fenerbahçe otobüsü 3-4 kişi tarafından taşlanmış
Görüntüleri izledim pek 3-4 kişi değil, Otobüs köprünün altından geçerken köprünün kenarında ve üstünde bulunan herkes tarafından. Çok enteresan bir ülkeyiz, böyle şeyler çok mu basitleşti yoksa insan hayatı çok mu ucuz oldu ne? Taş geldikten sonra otobüs şöförü hızını arttırıyor, Kaza yapsa bunun hesabını kim verecek?

CocukMenajer
06.Nisan.2014, 19:44
Görüntüleri izledim pek 3-4 kişi değil, Otobüs köprünün altından geçerken köprünün kenarında ve üstünde bulunan herkes tarafından. Çok enteresan bir ülkeyiz, böyle şeyler çok mu basitleşti yoksa insan hayatı çok mu ucuz oldu ne? Taş geldikten sonra otobüs şöförü hızını arttırıyor, Kaza yapsa bunun hesabını kim verecek?
Benim izlediğim videoda 4kişi vardı şimdi başka bir video gördüm baya kalabalık bir grupmuş

William Rookwood
06.Nisan.2014, 19:45
Doğmatik bir düşünce oldu artık bu. Kimse yadırgamıyor bunu ve çevresindeki insanlara bakarak '' bir tane taşta ben sallıyayım '' düşüncesiyle hareket ediyorlar. Böyle düşünce yapısı devam ettikçe deplasman yasağı uzun yıllar boyunca geçerliliğini korur.

E.Cartman
06.Nisan.2014, 19:51
Bu taşı atanlar da deplasman yasağı hakkında, e-bilet hakkında en çok konuşanlardır muhtemelen. Ben Türkiye'de taraftarı sindirmeye yönelik her çözümü destekliyorum ve destekleyeceğim. Adam gibi maç konuşamıyoruz ülkede sürekli bir olay. Yemişim tribünü sanki çok başarılı tribünlerimiz varmış sanki 3 büyükler dışındaki takımların maçları izleniyormuş da bu uygulamalar zarar verecekmiş bize, geçiniz efendim bunları. Uslanırlar biraz işte belki holigancıklar.

byariff
06.Nisan.2014, 19:52
Burayla alakalı olmayabilir ama daha geçen gün Obradovic sözleşmenin hakkını vermiyor istifa etmeli diyordun :confused:.

Maça gelirsek derbilerde her zaman ev sahibi favoridir, form grafiği etkilemez. Bizim için önemli olan sakin kalıp kontra kovalamak. Zaten top kontrolünün genellikle Galatasaray'da olacağı bir maç olacak. Eğer Emre oynarsa ve sağlıklıysa biz daha avantajlı oluruz, Emre verimli olamazsa GS.

birisi kendi kadrosunu kurdu biriside eski hocanin kadrosuyla devam ediyor..

SAİT71
06.Nisan.2014, 20:12
golde bekire dikkat

byariff
06.Nisan.2014, 20:12
Wesley !!!!

William Rookwood
06.Nisan.2014, 20:13
Ateş gibi başladı maç. Ya Selçuk atar ya da Sneijder atar diye geçirmiştim içimden. Sneijder'in golüyle 1-0 önde Galatasaray.

Ralph
06.Nisan.2014, 20:15
Kırmızı çıkar bu maçta

anil luque
06.Nisan.2014, 20:15
Bu maç karakolda biter.

grkm33
06.Nisan.2014, 20:16
Galatasaray Wesley'in gol attıgı hiç bir maçı kaybetmemiş :)

semih99999
06.Nisan.2014, 20:16
bekir sarı görmesi gerekirken gökhan gördü :D bizimkiler sezon kurtarma maçı bilincinde çıkmışlar maça kesin kırmızı çıkar bu maçta

William Rookwood
06.Nisan.2014, 20:17
Kırmızı çıkar birde üstüne sarı kart sınırında olan oyuncularda cezalı duruma düşer. Maç çok sert geçiyor, özellikle orta alanda.

byariff
06.Nisan.2014, 20:17
gokhan gonul efendi derler su hareketi net tahrik.

SAİT71
06.Nisan.2014, 20:18
Bu bekir hiç bi işe yaramıyo ama 2014 olmus derbide forma giyiyor

anil luque
06.Nisan.2014, 20:34
Emenike bizim derbiden sonra bu derbide de iyi yırttı

semih99999
emenikenin yaptıgı ispanya almanya ingilterede kırmızı türkiye sarı o da zorla

William Rookwood
Drogba'nın topu direkten döndü. Dönmese çok şık bir gol olacaktı.

byariff
06.Nisan.2014, 20:36
emenikenin yaptigi net kasti haraket..

5267
06.Nisan.2014, 20:37
Emre'de sarı gördü, bu maç kırmızısız bitmez hatta 1'den fazla kırmızı olur.

Escochae
06.Nisan.2014, 20:40
Emenike'nin pozisyonuna laf edenler Eboue'nin Emenike'ye yaptığını görmemiş sanırım.

anil luque
06.Nisan.2014, 20:42
Kırmızı geleceği belliydi. Emre atıldı.

William Rookwood
06.Nisan.2014, 20:42
Emre kırmızı kart gördü. Biraz ucuz bir sarı kartmış gibi geldi bana, tam net göremedim.

SAİT71
06.Nisan.2014, 20:44
melo iyi kapak yyapti defol git bu takımdan artık her derbide bu hareketlerinden bıktık

CocukMenajer
Emre kırmızı kart gördü. Biraz ucuz bir sarı kartmış gibi geldi bana, tam net göremedim.
Daha önceki yaptıklarıyla beraber bakınca kırmızı normal bi kurtulamadık şu adamdan

sananes
Emre'nin ki bence net doğru bir kırmızı. Fakat Melo'nun kırmızıdan sonra Emre'ye yaptığı harekette terbiyesizlik. Ona da kart çıkarılabilirdi.

5267
1 sarıda Mehmet'e

Önder HOCA
06.Nisan.2014, 20:45
ilk yarıda emre, melo ve eboue net atılmalıydı ama nedense sadece emre atıldı

Bordo61Mavi
06.Nisan.2014, 20:46
ilk yarıda emre, melo ve eboue net atılmalıydı ama nedense sadece emre atıldı

Emenike ????

attirson
06.Nisan.2014, 20:46
Emre'nin kırmızısı net bunun üstüne Melo , Eboue ve Emenike'ye de kırmızı çıkmalıydı ama cesaret edemedi hakem.

Escochae
06.Nisan.2014, 20:47
Eboue'nin yaptığını bi tek ben mi gördüm. Ayrıca Melo o yaptığıyla kart görmesi gerekirdi.

Önder HOCA
06.Nisan.2014, 20:48
Emenike ????

eğer melonun 6.dakikada emrenin baldırına basıp kalçasına diziyle vurduğu pozisyonu görebildiysen emenikede atılmalıydı

byariff
06.Nisan.2014, 20:50
ilk yari 1-0 istekli ve guzele yakin oynuyoruz.

SAİT71
06.Nisan.2014, 20:51
Ebuede direk ayağa basmıştı... Ancak bu fener 15 kişide olsa yenemez alex gittiğinden beri yokları oynuyoruz bu stadyumda goruyoruzki alexi gondermek hataydi, halada yeri dolmadı alex gelse direk oynar bu takımda

Kaka Leite
06.Nisan.2014, 20:52
Emre iyi ki atıldı oyundan yalnız Melo o hareketle kart dahi görmüyorsa çok yazık.

antiochia
06.Nisan.2014, 20:52
Emre kaşındı ve atıldı..Ersun Yanal'a rağmen lideriz.Çünkü diğer takımlar hediye ettiler.Bu maçı kaybedersek(ki öyle gözüküyor) büyük bir ihtimalle Trabzon maçı kadlığı yerden devam eder...

byariff
06.Nisan.2014, 20:53
eboue ve topalda atilmaliydi bence

Facx
06.Nisan.2014, 20:54
melo o harekete kart mı görmeliymiş istediği gibi güler sevinir size mi kaldı o ?

OrcunFB
Niye bu kadar agresif ve kontrolsüz oynadığımızı anlamadım. Baskı bizim üzerimizde değil yahu GS'da. Ne bu agresiflik ? 5-6 kez faul mu yapar bir adam arka arkaya, hiçbir mantığı yok.

Banega
Şu an oyunda her şey Galatasaray'ın lehine.Emenike'nin koşularından başka pozisyon bulması zor gibi Fener'in.Fakat en ufak boşlukta Emenike net bir pozisyon yaratır, en azından kart gördürür.Dikkatli olması gerek Galatasaray defansının.

attirson
Beraberlik bile alsak guzel su saatten sonra.Emre varya diyecek lafım yok yaptıgı bütün fauller gereksizdi.

ReaList
06.Nisan.2014, 20:55
Benim anlamadığım şu; Sneijder hem Gökhan'ın pozisyonunda hem de Emre'nin ilk sarı kartında hakemi yönlendiren isim oldu. Hatta Emre'nin pozisyonununda yoğun itiraz edip "3 defa yaptı" gibi baskı yapınca kafasındaki ampul yanan hakem Emre'ye sarı kart gösterdi. Madem kartları Sneijder verecek senin orda işin ne?

Diğer ilginç yan ise şu illa sarı kart için 3 tane normal faul mu yapmak gerekiyor? Madem öyle 3 korner 1 penaltı olsun, bu ne saçma sarı kart uygulamasıdır.

sakary Ali
06.Nisan.2014, 20:56
Bilmiyorum belki ben bu derbi ortamlarından (hırs, istek, öfke) uzak kaldığım için bana garip geliyor ama maçı izlerken cidden utanıyorum. Zaten şampiyonluk yarışı bitmiş, şu sahaya çıkıp her futbolcunun amacı rakip tahrik etmek, tekme atmak, vurmak, kırmak olur mu arkadaş. 45 dakika boyunca kimin kimi nasıl tekmelediğini, nasıl itip kaktığını, nasıl tahrik ettiğini izledik.

sarianet
Noluyo bu takıma kol mu bozuk bu nası futbol la

William Rookwood
Ülkede en az 2-3 yıl futbol oynayan bir futbolcu Emre'nin huyunu bilir. Daha çok hareket yaptırmasına yönelik davranışlar sergileyerek attırıyorlar Emre'yi bir şekilde. Kırmızıdan önce Melo'nun Emre'ye hafifçe omuz atarak topu alışı var. Ondan sonra Emre'de ona misilleme yaparak faul yaptı ve kırmızı kartı gördü.

Bordo61Mavi
eğer melonun 6.dakikada emrenin baldırına basıp kalçasına diziyle vurduğu pozisyonu görebildiysen emenikede atılmalıydı

Gormedigimi kim soylemis ?

Eksik sayim yapmissin, dedim belki Emenike pozisyonunu sen gormemisindir.

europeanconquer
Niye bu kadar agresif ve kontrolsüz oynadığımızı anlamadım. Baskı bizim üzerimizde değil yahu GS'da. Ne bu agresiflik ? 5-6 kez faul mu yapar bir adam arka arkaya, hiçbir mantığı yok.

Aynen gereksiz yere agresif oynuyor FB.

Çok etkili oynamasakta Fener'i de oynatmıyoruz,derbinin atmosferine kanmayıp temiz bir galibiyet almamız lazım ŞL için.

omersal
06.Nisan.2014, 20:58
Melo bu sezon öyle profesyonel çirkeflikler yapıyor ki karşı tarafı fazlasıyla rahatsız etse de kesin sarı kart diyeceğimiz pozisyonlar olmuyor :) Bence bu da öyle bir pozisyon.

Bordo61Mavi
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/t1.0-9/1966857_645912848810204_6538647277334977431_n.jpg

Guldursede bu harakette kart gelmesi lazimdi.

E.Cartman
Melo'nun yaptığı ayıp gerçekten ancak ben böyle hareketlerin kart hak ettiğini düşünmüyorum. Böyle sataşmalar bence renk katıyor futbola :D Eboue'nin Emenike'nin direk bileğine basmış pozisyon kırmızı ama hakemler buna benzer pozisyonlarda nedense kırmızıyı çıkartmıyorlar hatta bazıları sarı bile vermiyor, yine iyi kart yedi Eboue :D Emre'nin kartlarına değinmeye gerek yok ikiside yüzde yüz doğru, Emre kaşındı biraz. Taraftar da 3 sezon boyunca dolduramadıığı küfür kotasını ilk devrede doldurdu taşırdı, içerdeki diğer maçı kadın ve çocuklara oynarız.

Maç genel olarak tempolu ancak çok sert ve gergin geçiyor. Aslında zevkli maç oluyor inşallah olaylar büyümez de futbolun önüne geçmez.

davidvilla
06.Nisan.2014, 20:59
Noluyo bu takıma kol mu bozuk bu nası futbol la

0-4 isi yalan oldu senin :) belki 1-4 :)

manager725
06.Nisan.2014, 20:59
Bu mu derbi? Haha gülerim ben buna.

Sahada kavga var, her sene aynı şeyler. Bari maç demeyin şuna, şöyle tel örgü falan koyun sahaya da tam keyfi çıksın.

Umarım ikinci yarı futbola dönük bir şeyler görülür. Hani bir kaç pas yapıp pozisyon hazırlamak olsun, fair play olsun.

Escochae
06.Nisan.2014, 21:00
Hakem çoğu karar hakkını Gsden yana kullandı. Fener ise şu görüntüsüyle hakemi ve Gs'yi yenecek durumda değil.

himone
GS 9 kişi kalması gerekirken biz 10 kişi kaldık şaka gibi. Mancini takıma güzel taktik vermiş, çıkın ve rakiplerinize dan dun girin hakem nasıl olsa kart vermez rakip gerilir ve kırmızı görür.

Ersun Yanal'ın takımı sakinleştirmesi lazım, haftaya takım kuramayacak.

William Rookwood
Tam taraftarların sevdiği tipte bir oyuncu Melo. Gerek gol sonrası sevinçleri, gerekse bu tür hareketleri tam profile uyuyor. Kart gelir miydi gelmez miydi ona bir şey diyemem ama fair-playliğe aykırı bir hareket olduğu gerçek.

davidvilla
06.Nisan.2014, 21:01
GS 9 kişi kalması gerekirken biz 10 kişi kaldık şaka gibi. Mancini takıma güzel taktik vermiş, çıkın ve rakiplerinize dan dun girin hakem nasıl olsa kart vermez rakip gerilir ve kırmızı görür.

Ersun Yanal'ın takımı sakinleştirmesi lazım, haftaya takım kuramayacak.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ya nasıl oluyormus aynı hisleri biz de kadıköyde oynarken yasiyoruz. Bu is böyle biraz

sakary Ali
06.Nisan.2014, 21:02
Melo'nun hareketine bence de kart çıkmalıydı. Bildiğin tahrik. Gol sevincinde falan öyle bir şey yapsa verirdi hakem kartı, bence farkı yok.

ReaList
06.Nisan.2014, 21:03
Ben olsam Ersun Yanal'ın yerinde acilen Sow'u çıkarıp yerine Salih'i alırım. Sow-Emenike-Kuyt üçlüsü şuan fazlasıyla lüks. Orta alanı kuvvetlendirmek lazım. Haftalardır tel tel dökülen Selçuk bile rahatlıkla top yapıyor. Yediğimiz gol zaten tam amatörlük iş. Orta alanı kuvvetlendirip kontrayla gitmekten başka çaremiz yok.

DaveJones
06.Nisan.2014, 21:04
Maç gereksiz derecede çok sert geçiyor. Özellikle ilk 15 dk Galatasaray her topa kayan, ikili müdehalelerde omuz,dirsek atmaktan çekinmeden başlayınca Fenerbahçeli oyuncular fazlasıyla karşılık vermeye başladı. Emre de düşünme yetisini kaybetmiş gibi kamikaze yapıp kendini attırdı bi şekilde. Maç başında kavga ayırırken gördüğümde Melo hakketen değişiyor sanırım demiştim ama sonra gerek müdehaleleri gerekse dil çıkartma gibi garip hareketleriyle bir kez daha yanılttı beni.

Mehmet Topal gibi iki tarafın da insanlığından şüphe etmediğini düşündüğüm bi adam kasti olarak rakibe basmaya gidiyorsa o maçtaki fiziksel oyun seviyesi anormaldir bence. Ayrıca maçta kimsenin dikkatini çekmeyen gizli çirkef Sneijder. Güzel de bi gol atmasına rağmen özellikle Gökhan Gönül üzerine çok oynuyor.

himone
Ya nasıl oluyormus aynı hisleri biz de kadıköyde oynarken yasiyoruz. Bu is böyle biraz

Neyi yaşıyorsunuz her sene arenada aynı şey hakemler sizin futbolcularınızı kollayıp bizimkileri atıyor ama ben Kadıköy'de atılan oyuncunuzu hatırlamıyorum.

europeanconquer
Öyle Emre'ye böyle Melo.

İkisi de atılmalıydı,Melo biraz sakin kaldığı için atılmadı.

Fearless Coward
06.Nisan.2014, 21:07
Emre sarıyı çok geç yedi buna rağmen kendini attırmayı başardı. Melo daha uslu ama o da bu gidişle 2. yarı yer kırmızıyı zaten futbol adına pek bir şey yok sahada biz biraz daha iyi yokladık kaleyi ve attık. 1-2 Kırmızı daha bekliyorum ben kavgaya gelmiş 2 takım da.

himone
06.Nisan.2014, 21:07
Öyle Emre'ye böyle Melo.

İkisi de atılmalıydı,Melo biraz sakin kaldığı için atılmadı.

Maçı izlediğine emin misin? Ilk pozisyonda sarı görmesi ve peşine yaptığı 4 faul sonrası kırmızıyı görmesi gereken melo . Emre o Dakika'dan sonra gördü kartları yani öyle meloya böyle Emre oluyor.

SAİT71
06.Nisan.2014, 21:08
sow değil emenike çıkmalı buldugu pozisyonda bencillik yapıyo bu adamın oynayacagi maç on pozisyon yakaladigimiz bir maçtır ama bu maç degil. Salih girerse belki ileriye yonelik bir olumlu etkisi olabilir

europeanconquer
06.Nisan.2014, 21:09
Maçı izlediğine emin misin? Ilk pozisyonda sarı görmesi ve peşine yaptığı 4 faul sonrası kırmızıyı görmesi gereken melo . Emre o Dakika'dan sonra gördü kartları yani öyle meloya böyle Emre oluyor.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Tamam Emre çok sevgi dolu,Melo suçlu.

Yekta'ya attığı 2 tekneyi görmedim herhalde.

davidvilla
06.Nisan.2014, 21:11
Neyi yaşıyorsunuz her sene arenada aynı şey hakemler sizin futbolcularınızı kollayıp bizimkileri atıyor ama ben Kadıköy'de atılan oyuncunuzu hatırlamıyorum.

Ya birak bu işleri simdi bizimkileri sindiriyorsunuz ondan oluyor. Akli basinda adamsin hic çifte standart muhabbetine girme gozunu seveyim ayni seyler iste. Ayni hissediyoruz

KaRaBükLü KraL
06.Nisan.2014, 21:22
Melonun yaptığı hareket Brezilyada çok üzüldüm anlamındaymış.(bkz.Meirelesin derbideki kırmızısı)

bilmania
06.Nisan.2014, 21:26
Caner sarı kart gördü bi sonraki maçta cezalı duruma düştü.

Escochae
06.Nisan.2014, 21:28
Caner sarı kartını gerçekten anlamadım. Noldu da gördü ?

SAİT71
06.Nisan.2014, 21:29
bu ersun hoca bizim takımın hocası olamaz, emenikede sezon sonu uçe beşe satılmalı

himone
Tamam Emre çok sevgi dolu,Melo suçlu.

Yekta'ya attığı 2 tekneyi görmedim herhalde.

sen benim emreyi savunduğumu gördün mü? ben hiç olmazsa sizin gibi çıkıp çirkef adamı savunmuyorum sen çıkıp meloyu savunuyosun resmen.

Ya birak bu işleri simdi bizimkileri sindiriyorsunuz ondan oluyor. Akli basinda adamsin hic çifte standart muhabbetine girme gozunu seveyim ayni seyler iste. Ayni hissediyoruz

kusura bakma ama geçen seneden beri aynı bu maçta da aynı. siz çıkıp söyleyince bir şey olmuyor ben söyleyince mi oluyor? çıkıp bu maçta hakem kötü demek yerine bana çıkıp nasıl bir savunmayla geliyorsun sonra da aklı başında adamsın diyorsun. Her seferinde bu şekilde argümanlar ileri sürecekseniz boşuna futbol oynamayalım, emre çirkef diye melonun her yaptığı mübah mı oluyor, adama bu sene verilmeyen en az 6-7 tane sarı kart var hala helal olsun diyorsunuz.

byariff
mancini hocam gormuyor galiba fenerbahce 10 kisi hocam saldir iste neyi bekliyorsun?

davidvilla
06.Nisan.2014, 21:33
mancini hocam gormuyor galiba fenerbahce 10 kisi hocam saldir iste neyi bekliyorsun?

Bizim sistem bu abi her mac ayni. Bjk maci da boyleydi.

SAİT71
06.Nisan.2014, 21:34
yazıklar olsun yahu şöyle şampiyonluk mu olur böyle lider takım olmaz

himone
06.Nisan.2014, 21:35
takım 10 kişi oyundan düştü ve hala oyuncu değiştirmiyor, bu nasıl hoca ya!

William Rookwood
06.Nisan.2014, 21:36
Bu sistemi gol yemeden bütün sezona yayabilsek çok daha fazla puan toplardık. Bu sezon Atletico Madrid'de aynı futbol tarzıyla oynuyor.

SAİT71
06.Nisan.2014, 21:37
mehmet topuz girecek oh tamam bitirdik şimdi galatasarayı

5267
06.Nisan.2014, 21:41
Alves sarı, Alves'in dudağı kanıyor.

Homer J.S
06.Nisan.2014, 21:42
Yalniz fenerbahce bizi boyle yakalasa 4 atardi. Ben 1-0'i eu qn cok yetersiz goruyorum ki boyle bitmeyebilir de mac.

SAİT71
06.Nisan.2014, 21:44
kaleyi açsalar gol atamayız iddia ediyorum

E.Cartman
06.Nisan.2014, 21:47
Beyler Caner niye sarı gördü anlayabilen var mı ?

anil luque
06.Nisan.2014, 21:48
Selçuk'un Galatasaray'daki son maçı oldu sanırım.

himone
06.Nisan.2014, 21:48
Beyler Caner niye sarı gördü anlayabilen var mı ?

itirazdan, ağzını bir türlü kapatamadı.

SAİT71
06.Nisan.2014, 21:49
bariz pozisyonumuzu ofsayt diye kesen hakemden sonra esmihin emenikeyi yıkmasınıda es geçti hakem

byariff
06.Nisan.2014, 21:49
yanlis pas atinca sakatligi bahane etti selcuk mancinide bunun farkina vardi..

William Rookwood
06.Nisan.2014, 21:50
Bende Selçuk'un neden çıktığını ve neden sinirlendiğini anlayamadım. Kaçırdım o pozisyonu.

Melo'da kırmızı yedi.

DaveJones
06.Nisan.2014, 21:51
Hakem sırf atmış olmak için maçın sonunda Melo'yu attı. İkili mücadelelerde neye göre karar verdiğini zaten anlayamadım maç boyu.

5267
Felipe Melo :p :p :p

Bordo61Mavi
Webo atar simdi

Escochae
Fenerlilerin gönlü olsun atmadım demesinler diye attı herhalde Meloyu !

Homer J.S
Selcuk Inan efsanesi kredisini tuketti artik zor bi daha

E.Cartman
Selçuk'a noldu, Mancini ne yapıyor, Melo sen nabıyon hacı. La öndeyiz olm ne bu hareketler.

SAİT71
inşallah şu maçı başka bi ulke yayınlamıyordur

byariff
06.Nisan.2014, 21:52
resmen komik adam ne yapti yahu... bulent yildirim sabahtan beri bir acigini kolluyordu demekki melonun..

Facx
06.Nisan.2014, 21:53
melonun kırmızıya bak yazık ya eyyama gel

BaGa TaRKaN
En İyi Takım, En Sıkıntılı Takıma Hiçbir Zaman Gücünü Gösteremiyor.

Doğa Kanunu Olsa Gerek Böyle Gelmiş Böyle Gider :)

(Tapatalk)

himone

Olur mu Dünya Derbisi 150 ülkede canlı yayınlanıyor!

Bordo61Mavi

Ingiliz spikerini dinliyorum :D

"Referee has lost control" maci anlatiyor

omersal
06.Nisan.2014, 21:54
Melo bu hareketinin çok daha fazlasını her maç en az 5-6 kere yapıyor. Onlara kart göstermeyip te buna sarı kart göstermesi gerçekten ilginç hakemin. Sanırım durumu eşitlemek için yaptı.

William Rookwood
06.Nisan.2014, 21:56
Sarı kart sayısı kaç oldu 13 14? Ben sayamadım da.

E.Cartman
06.Nisan.2014, 21:56
Melo'nun kart gayet normal beyler pozisyonla arasında 40 metre var hakemin yanına deparla gidip baskı altına almaya çalışıyor.

uAburak89
06.Nisan.2014, 21:59
Baştan aşağı rezalet bir maç.

Selçuk'a bir daha kaptanlığı geçtim forma bile verilmemesi lazım.

himone
06.Nisan.2014, 21:59
Şu derbilerde en son ne zaman düzgün futbol izledik hatırlamıyorum, keşke oynanmasa. futbolcular, taraftarlar, hakemler bu maçları rezil etmek için ellerinden geleni yapıyorlar.

Emre Belözoğlu'nun bu takımda son derbisi bu olmalı, keşke senede en fazla 5 maç oynasa. Aynı şekilde Meireles 45 dakikalık futbolcu, Emenike için düşündüklerim de hiçbir zaman değişmeyecek, savunmanın arkasına kaçıp boş pozisyonda gol atmaktan başka özelliği yok FB'nin Burak Yılmaz'ı üstüne bir de yabancı.

Zaten bu maçı kazanabileceğimizi zannetmiyordum üstüne haftaya olan maçı da riske ettik. Emre, Topal, GG ve Emenike yok haftaya. Takımı nasıl kuracak hoca bakalım, Emenike'nin cezasına hiç üzülmedim ama.

omersal
06.Nisan.2014, 22:00
Kartlar yeniden sayılacakmış

sananes
Bir pozisyonda Semih'le Emenike'nin ortasında kalan topta Semih topla karışık Emenike'yi indirdi. Hakem vermedi,derbi yönetiyorsan bunları vermeye gücün yetecek.

Ayrıca +4 ne yahu? Sırf Eboue daha fazla yattı.

Escochae
Bülent Yıldırım açık şekilde doğramıştır Feneri.

europeanconquer
Tebrikler Çocukluk Aşkım !

antiochia
06.Nisan.2014, 22:01
Ersun Yanal yüzünden yenildik kimse kusura bakmasın. Takımı ne teknik, taktik ve ne mental açıdan hazırlamış. Puan farkı 7'ye indi ve Trabzon maçını da bir aksilik olmazsa TFF kaldığı yerden devam ettirecek. Bu kafayla zor şampiyon oluruz...Bir lafım da Bülent Yıldırım'a bu kadar kötü hakem görmedim. Bu arada Sneijder'e kartlar için danışmanlık ücreti veriyor herhalde...

Unsal123
06.Nisan.2014, 22:04
Selçuk'a noldu, Mancini ne yapıyor, Melo sen nabıyon hacı. Lan öndeyiz olm ne bu hareketler.
aahahahaha beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün hacı.

Fearless Coward
Selçuk ile Mancini atıştı sanıyorum. Bayağı bir bozuldu son maçı oldu büyük ihtimalle. Maç sırasında yine de böyle sözler söylememeliydi Mancini tam olarak ne dedi bilmiyorum ama üzücü sözler sarfetti anlaşılan.

sarianet
maçın başında melonun emrenin tekmelemesini görmedi hakem maç zaten ragbi gibi bişiydi hiçbir şey anlamadım saçma sapan bi maçtı

CocukMenajer
Ersun yanal emre bulent sagolsun

Kaka Leite
06.Nisan.2014, 22:06
Son yılların en kötü yönetiminden birisi idi sanırım bu maç.

Fenerbahçe'nin hücumcular kalıplı diye savunma oyuncuları ne zaman düşse faul çalındı. Semih zaten üflesen takla atıyor fiziksel açıdan çok kötü ve bu sebeple bir sürü yanlış faul çalındı.

Webo'yu bu kadar geç almasının sebebini gerçekten merak ediyorum. En gereksiz zamanda bile 4 forvete dönen hoca Sow / Webo değişikliğini 65-70 de yapmalıydı.

Ersun hoca bu maçı hediye etti rakibimize tebrik ediyorum. Biz geçen hafta şampiyon olduk TFF eksik maçı yeniden oynatsa bile kazanırız diye düşünüyorum o sebeple çok kasmaya gerek yok.

SAİT71
06.Nisan.2014, 22:07
Ersun Hoca ne kadar yeteneksiz olduğunu gösterdi. Arkadaş artık yıllardır aynı kazmalardan bıktık. Emre, Bekir, Mehmet Topuz gibi adamlar gitmeli. Salih gibi oyuncular şans bulmalı. Şöyle rezil bir oyun hatırlamıyorum. Kocamanla daha iyiydik valla...

Bu arada ben kartlara falan birşey demiyeceğim. Ofsayt diye kesilen nizami bir pozisyonumuz ile Emenike son adamken Semih'in düşürdüğü pozisyonlar var. Bunları göremeyen hakem bıraksın lütfen...

Banega
06.Nisan.2014, 22:07
Fanatikliği bırakmak lazım, sanki Fener o kadar iyi oynadı ki hakem hakkını yedi yani Fenerin.Bu tür yönetimlere her hafta her ligde rastlanır, çok anormal bir durum değil.Ben burada suçu haftalardır tansiyonu yükselten, en ufak şeyde bas bas bağıran yöneticilerimizde görüyorum.
-Selçuk'ta hakikaten ayıp etti.

-Abi bu Burak'a ben çok şaşırıyorum ya.Bi insan bu kadar hızlı olup nasıl bu kadar kötü top sürebilir.Kaç yıldır antrenmana çıkıyorsun, en azından standart bir şekilde top sür.Top tekniği sıfır bile değil eksilerde ne yazık ki.

ReaList
06.Nisan.2014, 22:09
Valla futbol yorumlayacam ama hakem futbol oynatmadı ki yorumlayayım. Her pozisyon mu faul her pozisyon mu kartlık olur arkadaş. Gelsin yabancı hakemler yönetsin şu maçları, biraz futbol izleyelim.

Fenerbahçe için kaybedilme ihtimali olan maçlardan biriydi. Zaten bunların hesabı yapıldığından dolayı maça çıkmadan önce puan farkı 13'tü. Ancak Ersun Yanal'ın sabah akşam oturup 2007'deki Zico'lu Fenerbahçe'nin gergin bir atmosfer ve gerilmiş bir takım karşısında nasıl takım yönetildiğini milyon defa izlemesi gerek. Bugün Fenerbahçe maçı değil, oyuncularını ve futbol karakterini kaybetti. Allahtan 2. yarı ne olduklarını hatırladılar. 10 kişiyle bile sakin futbolla Galatasaray'ı zorlayıp, daha fazla pozisyona girdiler. Tek oyuncusu bile 3 defa Galatasaray savunmasının boş pozisyonda hata yapmasını sağladı. En başta olması gerekenler en sonda olunca 3 puandan daha önemli kayıplar gerçekleşti.

Galatasaray içinse diyebileceğim kötü futbol oynuyor. Bu oyunları 2.lik için yeterli olur mu bilemiyorum çünkü Beşiktaş da pek iyi sayılmaz. Ama bu oyunla kalan deplasman maçlarını da kazanma ihtimalleri çok düşük.

Son olarak Sneijder'e helal olsun diyorum. Melo'yu bile geçti. Bir oyuncu rakibin 3 futbolcusuna sarı kart göstermede nasıl başarılı olur onu gördük. Hakemin yanından ayrılmadı. Bir an yaveri falan sandım. Pozisyon faul Sneijder sarı ver diyor, veriyor. Fenerli oyuncu itiraz ediyor, Ver diyor, Veriyor. İyi yönetti maçı (:

William Rookwood
Son zamanların en kötü yönetilen ve pozisyon bakımımdan en kısır olan maçıydı. Kendi sahamızda Fenerbahçe'nin çok daha etkili olduğu maçlar hatırlıyorum. Kırmızı karttan önce bir kıpırdanma vardı, karttan sonra iyice düştü, ikinci yarıda ise tekrar kıpırdandılar. Aynı şekilde Galatasaray'da 1-0'dan sonra rölantiye aldı maçtı. O açıdan zevksiz bir maç oldu diyebilirim.

DaveJones
Maç hakkında en güzel yorumu gördüm sanırım. "Kazananın Çaykur olduğu maç" :n:

World Hollow o1
06.Nisan.2014, 22:10
Türk futbolunun ilerlememesine tek sebep vardır oda hakemlerdir.
Yabancı sınırı o bu yalan.

Kaka Leite
06.Nisan.2014, 22:10
Son olarak Sneijder'e helal olsun diyorum. Melo'yu bile geçti. Bir oyuncu rakibin 3 futbolcusuna sarı kart göstermede nasıl başarılı olur onu gördük. Hakemin yanından ayrılmadı. Bir an yaveri falan sandım. Pozisyon faul Sneijder sarı ver diyor, veriyor. Fenerli oyuncu itiraz ediyor, Ver diyor, Veriyor. İyi yönetti maçı (:

Maçın özeti bu söz aslında. Sneijder ile birlikte hakemde kol kası yapmış oldu bu akşam.

europeanconquer
06.Nisan.2014, 22:11
Selçuk sakatlandı çıkmak istedi,bir şey olmaz,hallederler.

CocukMenajer
06.Nisan.2014, 22:11
Bir Bülent Yıldırım mucizesi: haftaya 5 oyuncumuz kart cezasından dolayı oynayamayacak .

Banega
06.Nisan.2014, 22:12
Artı ikinci yarının başında Hakan'ın çok net, Semih'in de ikinci yarı içinde 2 kere çok çok net top kayıpları vardı.Bunları gözden kaçırmamak gerek.

Kaka Leite
06.Nisan.2014, 22:14
Selçuk sakatlandı çıkmak istedi,bir şey olmaz,hallederler.

Bence bu kadar basit bir olay değil bu.

Selçuk bugün üstünden o formayı bir daha giymemek üzere çıkarmış da olabilir. Çok sinirliydi Mancini kenarda aynı şekilde Selçuk da çok umursamazdı.

ReaList
06.Nisan.2014, 22:14
Bir Bülent Yıldırım mucizesi: haftaya 5 oyuncumuz kart cezasından dolayı oynayamayacak .
Bu Hakem'in değil Ersun hocanın suçu. Bu maçı antrenman havasında oynatsaydı yine yenilseydi. Ama sanki 13 puan önde olan biz değil de rakipmiş gibi her türlü galeyana ve kışkırtmaya el açtık. Sonuç.

europeanconquer
06.Nisan.2014, 22:15
Bence bu kadar basit bir olay değil bu.

Selçuk bugün üstünden o formayı bir daha giymemek üzere çıkarmış da olabilir. Çok sinirliydi Mancini kenarda aynı şekilde Selçuk da çok umursamazdı.

O zaman uğurlar olsun kimse Galatasaray'dan büyük olamaz.Gitmek isteyen gider.

Sadixx
Selçuğun takım ile ilgili sorunları var. Bu maçta iyice ayyuka çıktığını düşünüyorum. Çünkü selçuk mutsuz olduğunda bunu dışarıya gösteren bir tip.

William Rookwood
Her yerde bir huzursuzluk var. Siyasette öyle, ülkede öyle, haberlerde öyle. Biraz futbolla neşe bulalım diyoruz onda da huzur yok.

E.Cartman
06.Nisan.2014, 22:17
Bana o pazubandının koldan o formanın da sırttan çıkartılıp böyle hareketler yapılmasını kimse açıklayamaz. Beğenmiyorsa gidebilir Selçuk. Çok severim kendisini ama bir yere kadar kimse Galatasaray'dan büyük değil.

sui generis
06.Nisan.2014, 22:19
Cüneyt Çakır son nokta diyordum yanılmıştım. Bu adam ondan da beter. Haftaiçi de Trabzonspor maçının tekrar edileceği açıklanır. Mission completed.

CocukMenajer
06.Nisan.2014, 22:19
O değilde bu Emrenin kaptan olması kadar saçma bir şey yok Gökhan olsun Volkan olsun neden Emre kaptan bir türlü anlamıyorum

Sadixx
06.Nisan.2014, 22:20
Bana kalırsa ersunun pek bir suçu olduğunu sanmıyorum . Emre malesef tüm taktiği bozdu gibi geldi

furkan58
06.Nisan.2014, 22:22
İlk yarıdan başlayalım. Öncelikle Emre'nin kartı kesinlikle doğru ama ona gelene kadar Eboue ve özellikle Melo nasıl kırmızı kart görmez izahı yok. Bir kere hakem yese Emre'nin kartından sonra Melo'yu atması lazımdı o hareketinden dolayı ama art niyetliydi hadi önceki faullerini geçtim yani. Emenike'ye dan dun giriyolar faulu Emenike'ye çalıyor hakemler komik. Semih Emenike'yi indirdi son adam kırmızı olması gereken pozisyona faul veremedi. 2-3 tane %100 ofsayt olmayan pozisyona ofsayt kaldırıldı. Gereksiz baskı ve stres yaptı oyuncular ama 10 kişi oynadık rakip 11+3 desek yanlış olmaz. Yardımcısından orta hakemine hepsi mi hatalı kararlarını ev sahibi lehine verir.

Banega
06.Nisan.2014, 22:24
Ümit Özat: Emre'yi tebrik ediyorum. Neredeyse dayak yedi ve ağzını açmadı.
Roberto Mancini: "Liderlik koltuğunda olmayı hak eden bir Fenerbahçe var."
Rıdvan : Emre haklı atıldı ama dil çıkaranada kırmızı göstermezsen olmuyor işte.

Ümit gene başlamış. :D

SAİT71
06.Nisan.2014, 22:24
Sezon sonu şampiyon olsakta Ersun Hoca ile sözleşme yapmamalıyız. Eğer böyle yaparsak kaybeden biz oluruz yine. Neticeden çok şartlara bakmalıyız. Galatasaray'da, Beşiktaş'ta bu sezon kötü. Biz iyi miyiz? Hayır kötünün iyisiyiz diyebiliriz ancak karşımızda taş gibi bir rakip olsa 13 puan önde değil geride olurduk bunu göremezsek ileride zararını çekeriz. Objektif düşünmek lazım. Bugünde her ne olursa olsun ne hata yapılırsa yapılsın bu takım 15 kişide oynasa bu Galatasaray'ı yenemezdi. Emenike gibi artık tank olmuş bencil birisi var ileride. Her pozisyonu öldürüyor. Allah aşkına bu Bekir nasıl bir oyuncu, amatör ligde bir oyuncu bu kadar gol yedirtse fişini çekerler. Profesyonelliğe yakışmayacak, Süper Lig'in en üst düzey maçlarından birisi oynanıyor ve adam bize gol yedirtiyor, pozisyon verdiriyor, kart görüyor, nereye kadar artık bu zihniyetle? Niye Salih kenarda, kurtarıcımız Topuz mu bizim, bıkmadınız mı artık her derbide bu adamların çirkefliklerinden. Emre şöyle yaptıda melo böyle yapmasaydıda falan filan. Bu adamların hepsi kötü niyetli, hepsi sinsi. Bu tarz oyuncular böyle olaylardan nemalanıyorlar. Biz savundukça her sene aynı şeyleri izleriz. Şimdi Emre'nin atılmasını bana kimse savunamaz. Her ne olursa olsun sana ne yapılırsa yapılsın orada takımını satacak hareket yapmacaksın. Askerlikte bir kural vardır. Haklı bile olsan haksızsındır. Kabul edeceksin. Eğer komutana kirimeye devam edersen iyice haksız olursun. Emre'de hatasını kabul etmek yerine kılıf uydurdukça her sene bu olaylar katlanarak büyüyor. Vallahi bıktım artık ya.

Appiah'ın olduğu 2004-2005 sezonlarını, Hoijjdonklu şampiyon olduğumuz sezondaki derbileri, Ümit Karan'ın bize vole ile gol attığı o yıllardaki maçları özledim. O zaman sahada gerçek temiz mücadele vardı. Evet çirkeflik yapmaya çalışanlar yok değildi ancak şimdiki gibi ana tema çirkeflik değildi. O yıllarda derbi deyince benim için akan sular dururdu. Şimdiki durum ise ilk sayfalara yazdığım mesajdaki gibi işte:

İçimde en ufak bir heyecan yok, eskiden olsa böyle mi olurdu. Ne puan farkı ile önde olmamız, ne Galatasaray ile oynayacağımız maç ve muhtemel şampiyonluk en ufak bir heyecan vermiyor bana. Niye böyle olduğunu anlamıyorum ama içimde hiç bir istek heyecan yok....

Maçı kazanabiliriz, rahat olacağız ancak kazansak bile tek farkla kazanırız. Kim kazanırsa tek farkla kazanacaktır.

Bordo61Mavi
06.Nisan.2014, 22:28
Nedir bu Yildirimlardan cektigimiz :D

Kaka Leite
06.Nisan.2014, 22:30
http://i.imgur.com/yVnxW3S.jpg
http://i.imgur.com/AiSvj3Y.jpg
Sol tarafa açılmıştı oyun ve ofsayt çalındı.

eng1n
06.Nisan.2014, 22:33
Hakem programlanıp gelmiş sanki ya bu kadar kötü maç yönetilir. Çok kötü maç oldu ya iptal edilen trabzon maçından az top oynanmıştır bu maçta. Melo'yu da Emre ile beraber atamaması da skandal.

sananes
06.Nisan.2014, 22:35
Biraz bizim oyuncular ve özellikle hocada da suç var. Abicim bi takımın hocası "beyler yenilsek bile fark 10 oluyor relax olun" düşüncesini o kadroya nasıl işleyemez. Beynine işleyeceksin bunu adamların. Top oynansa farklı olabilirdi ama hem sinirli bir ortam oluşturuldu hem de profesyonel olan bizimkiler olamadı. Melo falan gayet profesyonel davrandılar gerginliği yönetmek konusunda.

europeanconquer
06.Nisan.2014, 22:36
http://i.imgur.com/yVnxW3S.jpg

Bekir'de kart gördü.

SAİT71
06.Nisan.2014, 22:38
Webo'da yok orada, aslanım benim o da girer girmez kart gördü helal olsun ona. Dirk Kuyt gerçekten çok profesyonel bir futbolcu. Takdir etmek lazım adamı...

Cengo
06.Nisan.2014, 22:39
Hakem Fenerbahçe'yi katletmiş, hâlâ Ersun Hoca'yı tartışan var.

Maçın hakkı beraberlikti. İki takım da rezil performans gösterdi. Hakeden yok. Sezon boyu oynadığımız en kötü performans olabilir ama Galatasaray çoğu maçta benzer kötü performansı gösterdi sezon boyu. Aradaki puan farkı da bu sebepten ötürü ya zaten.

Fenerbahçe'ye sürekli faul verilmedi. Sayamadım ben artık. Melo da maç başından beri Emre'ye nizami olmayan sertlik yaptı. Resmen takım dayak yedi.

Eboue direk bileğe daldı, net kırmızı ama kırmızı yok.

Melo maçın başından arkadan dirsek attı, sarı yok. Onu verse çok erken maçtan atılmış olabilirdi. Normal şartlarda dirsek kırmızı karttır, onu bile söylemiyorum bak.

Semih topu kaptırıp Emenike'yi indirdi, faul bile yok ki, son adam olduğundan net kırmızı.

Sonra eyyam yapmak için son dakikada Melo'yu kırmızı ile at. Yaptıkların unutulsun, tabi yersen.

Eboue'ye veremeyince Emenike'nin net bileğe darbe sonucu kırmızısını da veremedi.

Maçın sonunda ceza sahası dışında çok net Semih Webo'yu indirdi, faul yok. Dönen topta Drogba aynı şekilde indirildi Bekir tarafından, hemen çaldı faulü.

Bir pozisyonda (Bekir'in sarısı olması lazım) sağ kanatta Galatasaray hücum ederken faul çalındı, sarı gösterildi ki pozisyon tekrarında temas bile olmadığı gözüküyor.

Sarı kartların çoğu saçmalık. Bu kadar bilinçli bir hakem rezaleti görmedim. 14 kişiye karşı oynadık.

Topal 5 metre gerideyken ofsayt çalındı.

Şu pozisyonda sol kanattakinin nasıl ofsayt olduğunu bana anlatabilir misin?

https://pbs.twimg.com/media/BkjhRnyCUAAsJs0.jpg:large

OrcunFB
06.Nisan.2014, 22:39
Maç, maç değil 3. Dünya Savaşı. :n:

Hsyn53Yvz
06.Nisan.2014, 22:45
METİN OKTAY'ın giydiği Galatasaray formasını şimdi Felipe Melo gibi biri giyiyor, Galatasaraylıların bu adamı kabullenmesini anlayamıyorum.

grkm33
06.Nisan.2014, 22:51
METİN OKTAY'ın giydiği Galatasaray formasını şimdi Felipe Melo gibi biri giyiyor, Galatasaraylıların bu adamı kabullenmesini anlayamıyorum.

Çok yanlış bakıyorsun öyle bakacak olursan iki tarafdada böyle futbolcular çok var. Emre , Bilica vardı

Cengo
06.Nisan.2014, 22:51
Melo'nun yaptığı terbiyesizlik o hareket ile kalsa yine iyi. Ondan sonra Melo'yu kötülediniz oluyor. Biraz gerçekleri görün lütfen. Aşağıda bu akşamdan rezalet bir kare var.

https://vine.co/v/MiQne9d5DeU

https://pbs.twimg.com/media/Bkjxa88IgAA2rS6.jpg:large

RaSenGan
06.Nisan.2014, 22:53
Melo'nun yaptığı terbiyesizlik o hareket ile kalsa yine iyi. Ondan sonra Melo'yu kötülediniz oluyor. Biraz gerçekleri görün lütfen. Aşağıda bu akşamdan rezalet bir kare var.

https://pbs.twimg.com/media/Bkjxa88IgAA2rS6.jpg:large

Onların ülkesinde tebrik anlamına geliyomuş abi çoluğu çocuğu var yapar mı öyle şeyler.

europeanconquer
06.Nisan.2014, 22:55
Forumda bazı arkadaşlar fark yeseler bile bahane üretecek hale gelmişler.Top oynamamışsın,kaleye şutun bile yok hakem de hakem.Tamam hakem yanlış kararlar verdi de Galatasaray aleyhine de verdi.Sezon başından beridir hakemlerden durmadan şikayet ediyor bazı arkadaşlar bunlar hiç samimi değil,tarafsız olun da demiyorum çünkü ben zaten beceremiyorum ama fanatikliği bırakın da şu puan kayıplarına bahane üretmekten vazgeçin.Bahaneler üretmek çok kolay.Şahsen bende puan kaybettiğimiz bütün maçlar için detaylı bir bahaneler listesi üretebilirim.

Nolur yapmayın ya.Bu arada bir bir arkadaş yazmış Melo'yu savunuyorsun diye,ben Melo'yu savunuyorsam sende Emre'yi savunuyorsun çünkü ikimizin de yorumu aynı tarafları farklı.

Melo,Emre,Emenike ve Eboue atılmalıydı.Hakem Emre'yi attı doğru karar verdi,Melo'yu atamadı sonra da eyyam yaptı.Pek futbol izlemedik ama kazanmak güzel her şeye rağmen.

Fenerbahçeli futbolcuların maç sonu yorumları da çok samimiyetsiz özellikle Volkan'ın ki.

William Rookwood
06.Nisan.2014, 22:57
Tamam hakem çok kötü bir maç yönetti ama sahada da çok kötü bir futbol vardı. Hani dersiniz şu atağımız kesildi, şöyle pozisyonlarımız vardı, çok iyi oynadık ama hakem önümüze geçti diye. Kötü futbol oynayan iki takımada hakem tuz biber oldu.

Sadixx
06.Nisan.2014, 22:58
Şahsen biz 11 kişi oynasaydık Galatasarayı yeniceğimizi düşünüyorum .

doomsdoor
06.Nisan.2014, 22:58
Maçın hakkı beraberlikti.
https://pbs.twimg.com/media/BkjhRnyCUAAsJs0.jpg:large

:n::n::n:
sneijderin karşı karşıya kaçırdığı pozisyon, drogbanın direkten dönen topu, burakın 2 karşı karşıyası-bir tane çaprazdan vurmayıp içeriye vermeye çalıştığı top vs 0 pozisyon. ceza sahasına bile giremedin maçın hakkı beraberlikti diyorsun, güldürme insanı.
hakemin de doğradığı falan yok. emenike ve ebouenin kırmızılarını atladı doğru. emre ve melo ikisi de sarısı varken hakem ilk faullerinde atıcaktı emre yaptı atıldı melo yapmadı yapmadı hatta sonunda sırf atmış olmak için attı, faul yapmicaktı çünkü. ofsayt pozisyonu da saçma bunu mu tartışçaz yani ? evet yanlış karar ama ortada pozisyon yok. diğer yazdıkların da fasa fiso pozisyonlar ortasahada vermediği fauller önemli bişi gibi yazmışsın, aynısından gs lehine de bulunur. maçı izlemeyen bir şey sancak.

Cengo
06.Nisan.2014, 23:00
Bahane falan yok. Maçı hakeden taraf yoktu. Maçı oynattırmayan, Galatasaray lehine çalışan da hakem üçlüsü vardı apaçık.

Bahaneme bak. Hemen haklı çıkma çabası zaten sizde. Neden zorunuza gidiyor hakem yardımı ile Galatasaray'ın kazanmış olması? Drogba'nın şutunda gol pozisyonu yok, şut zaten. Maçın iki pozisyonu var, birisinde Sniejder vurdu attı, diğerinde Sow açısını kaybetti auta attı.

Zerre kadar umursadığım bir maç değil. Kaybetmiş bile olsak zaten buradan şampiyonluğu zaten vermeyeceğiz. Haksızlığın, ahlaksızlığın kralı yapılıyor ve hakkım yeniyorsa gururuma dokunan bu. Maçı kaybetmişim, kaybetmemişim önemli değil.

Hakem net bir şekilde maçın skoruna etki etti. Ötesi, berisi yok bunun.

Vicdanınız rahatsa gerçekten büyük üzüntü duydum sizin adınıza.

furkan58
06.Nisan.2014, 23:01
Forumda bazı arkadaşlar fark yeseler bile bahane üretecek hale gelmişler.Top oynamamışsın,kaleye şutun bile yok hakem de hakem.Tamam hakem yanlış kararlar verdi de Galatasaray aleyhine de verdi.Sezon başından beridir hakemlerden durmadan şikayet ediyor bazı arkadaşlar bunlar hiç samimi değil,tarafsız olun da demiyorum çünkü ben zaten beceremiyorum ama fanatikliği bırakın da şu puan kayıplarına bahane üretmekten vazgeçin.Bahaneler üretmek çok kolay.Şahsen bende puan kaybettiğimiz bütün maçlar için detaylı bir bahaneler listesi üretebilirim.

Nolur yapmayın ya.Bu arada bir bir arkadaş yazmış Melo'yu savunuyorsun diye,ben Melo'yu savunuyorsam sende Emre'yi savunuyorsun çünkü ikimizin de yorumu aynı tarafları farklı.

Melo,Emre,Emenike ve Eboue atılmalıydı.Hakem Emre'yi attı doğru karar verdi,Melo'yu atamadı sonra da eyyam yaptı.Pek futbol izlemedik ama kazanmak güzel her şeye rağmen.

Fenerbahçeli futbolcuların maç sonu yorumları da çok samimiyetsiz özellikle Volkan'ın ki.

Afedersin de bende bu mantığı anlamıyorum. Kötü oynamışssın hakemi niye eleştiriyorsun diye şey mi olur. Eleştirmeyelim mi ? Bariz hataları hep bizim aleyhimizeydi işte. Melo'yu atsa Emre atılmıcaktı belki çünkü onun üzerine oynuyordu Melo. Bahane üretmek değil bu. 10 puan öndeyim neyin bahanesini üreteceğim. Gerçekleri görün biraz arkadaşlar rica ediyorum. Sezon başından beri şikayet ediliyorsa orada bişey vardır demek ki. Sanırsın hakem kusursuzdu Galatasaray çok iyi oynadı Fenerbahçe çok kötü oynadı biz sebebi hakeme bağladık. 2-3 tane %100 ofsayt olmayan pozisyonda atağı kesti, avantajı oynatmadığı pozisyonda Selçuk'a sarı kartı göstermedi vs. Hayır birde kırmızı kart doğrudan maçın kaderini etkileyen bir şey. 10 kişi kalmış takım 11 kişilik takıma karşı tek kale oynaması beklenmiyordu heralde üstelik deplasmanda.

doomsdoor
06.Nisan.2014, 23:02
maçta iki pozisyon var diyor. sowun dışarı attığını koyuyor ama sneijderin bomboş kaleciyle karşı karşıyasını koymuyor. ne adamlar var ya.

Cengo
06.Nisan.2014, 23:04
maçta iki pozisyon var diyor. sowun dışarı attığını koyuyor ama sneijderin bomboş kaleciyle karşı karşıyasını koymuyor. ne adamlar var ya.

Karşı karşıya? Gökhan'ın kornere attığı topta nasıl karşı karşıya? Pozisyon bile yok orada. Sneijder panik yapıp açıyı hemen kaybetti Gökhan yetişince.

furkan58
06.Nisan.2014, 23:05
:n::n::n:
sneijderin karşı karşıya kaçırdığı pozisyon, drogbanın direkten dönen topu, burakın 2 karşı karşıyası-bir tane çaprazdan vurmayıp içeriye vermeye çalıştığı top vs 0 pozisyon. ceza sahasına bile giremedin maçın hakkı beraberlikti diyorsun, güldürme insanı.
hakemin de doğradığı falan yok. emenike ve ebouenin kırmızılarını atladı doğru. emre ve melo ikisi de sarısı varken hakem ilk faullerinde atıcaktı emre yaptı atıldı melo yapmadı yapmadı hatta sonunda sırf atmış olmak için attı, faul yapmicaktı çünkü. ofsayt pozisyonu da saçma bunu mu tartışçaz yani ? evet yanlış karar ama ortada pozisyon yok. diğer yazdıkların da fasa fiso pozisyonlar ortasahada vermediği fauller önemli bişi gibi yazmışsın, aynısından gs lehine de bulunur. maçı izlemeyen bir şey sancak.

Arkadaşım maalesef saçmalamışsın. Ceza sahasına girmeme izin mi verdi hakem ? Ofsayt olmayan pozisyonları kesti 2-3 kere net pozisyondu hepsi. Melo daha önceden atılması gerekiyordu ikiside ilk faullerinde atılmıcaktı. Eboue Emenike'nin pozisyonunda önce görecekti görseydi kırmızı maçın seyiri değişicekti. Yanlış karar ama ortada pozisyon yok kadar saçma bişey de olamaz. Pozisyon yok diye doğruları söylemeyelim mi ? 3 metre geriden çıkan adama ofsayt veriyorsa tartışmıcaz da neyi tartışıcaz mantık çervevesinde yap yorumlarını lütfen. Semih'in Emenike'yi indirmesi de orta sahada faul ama verse net kırmızı kart ama sana sorsan faso fiso geçiniz.

europeanconquer
06.Nisan.2014, 23:06
Afedersin de bende bu mantığı anlamıyorum. Kötü oynamışssın hakemi niye eleştiriyorsun diye şey mi olur. Eleştirmeyelim mi ? Bariz hataları hep bizim aleyhimizeydi işte. Melo'yu atsa Emre atılmıcaktı belki çünkü onun üzerine oynuyordu Melo. Bahane üretmek değil bu. 10 puan öndeyim neyin bahanesini üreteceğim. Gerçekleri görün biraz arkadaşlar rica ediyorum. Sezon başından beri şikayet ediliyorsa orada bişey vardır demek ki. Sanırsın hakem kusursuzdu Galatasaray çok iyi oynadı Fenerbahçe çok kötü oynadı biz sebebi hakeme bağladık. 2-3 tane %100 ofsayt olmayan pozisyonda atağı kesti, avantajı oynatmadığı pozisyonda Selçuk'a sarı kartı göstermedi vs. Hayır birde kırmızı kart doğrudan maçın kaderini etkileyen bir şey. 10 kişi kalmış takım 11 kişilik takıma karşı tek kale oynaması beklenmiyordu heralde üstelik deplasmanda.

Hakemi eleştirde bunun bir seviyesi var hocam her puan kaybında var bunlar.Bunlar eleştiri değil,bahane bahane.Ben savunmadım hakemi maçın içine etti.

Her puan kaybında 'Hakemler erereörörörörörör,puanımızı gasp ettiler''

Başka bir şey değil,rakip takım gol atmış mı,gol pozisyonuna girmiş mi hiç bir önemi yok.Kendi hakkını ararken başka takımların hakkına da göz dikmeye gerek yok.

davidvilla
06.Nisan.2014, 23:08
Drogba cok iyiydi bu arada yine bekiri samar oglanina cevirdi. Bir cok top indirdi sakladı hep olumluydu.

mpaker66
06.Nisan.2014, 23:09
Maç rezaletti.

@ABOO

gelip insanları tahrik etmekten hoşlanıyo musun? Bi tane ofsayt pozisyonunu almış koymuşsun buraya. Allah aşkına Fener'in atağı mı varda maçı haketti.

doomsdoor
06.Nisan.2014, 23:09
Karşı karşıya? Gökhan'ın kornere attığı topta nasıl karşı karşıya? Pozisyon bile yok orada. Sneijder panik yapıp açıyı hemen kaybetti Gökhan yetişince.

HAHAHAHA. AMA SOWUN DIŞARI VURDUĞU YÜZDE YÜZ POZİSYON. valla muslera ne yapçağını şaşırdı. ne kadar komiksin sen ya. orda topu çekmeye çalıştı ayağına dolandı top, gökhanın yaptığı bir şey yok. topu çekse ekmek almaya gitmişti. her şeyden önce soluyla vurucak yüzde yüz pozisyonu vardı vurmadı. bundan daha net bir pozisyon olmaz. drogbanın direği var. burakın karşı karşıya volkanın üstüne vurduğu top var. burakın çaprazdan karşı karşıya vurmayıp içeriye çevirmeye çalııştığı top var. sen bu maça hakkı beraberlikti diosan yazık. fb emenikeye uzun şişirmekten başka hiçbir şey yapmadı.

furkan58
06.Nisan.2014, 23:10
Hakemi eleştirde bunun bir seviyesi var hocam her puan kaybında var bunlar.Bunlar eleştiri değil,bahane bahane.Ben savunmadım hakemi maçın içine etti.

Her puan kaybında 'Hakemler erereörörörörörör,puanımızı gasp ettiler''

Başka bir şey değil,rakip takım gol atmış mı,gol pozisyonuna girmiş mi hiç bir önemi yok.Kendi hakkını ararken başka takımların hakkına da göz dikmeye gerek yok.

Tamam da yalansa yalan dersin bu kadar basit yani. Hakemler gasp ediyolar mı ediyolar ee o zaman bu bahaneye girmiyor. Kazanılan maçlarda da yapılıyor eleştiri lehine aleyhine farketmez doğru kararların verilmesi istendiği için yapılıyor bu eleştiri. Burada gelip Emre'nin kartı yanlıştı diyen oldu mu ? Olmadı. Gol pozisyonuna girmekle hakemin kırmızı kartı vermemesi arasında ki bağıntıyı bulana helal olsun. Nasıl bir ilişki kuruyorsunuz tebrik ediyorum.

sui generis
06.Nisan.2014, 23:10
Puan kaybı umrumda değil. 13 puan fark yapmışım, istediği kadar kazansın Galatasaray tınlamaz. Ama hakemin o kararları kabul edilemez, sinir bozucu.

ve tekrar tekrar hatırlatma: Riera'dan sonra bu ligde kollanan ikinci isim Meloydu, Riera gidince zirvede rakipsiz kaldı.

furkan58
06.Nisan.2014, 23:16
Maç rezaletti.

@ABOO

gelip insanları tahrik etmekten hoşlanıyo musun? Bi tane ofsayt pozisyonunu almış koymuşsun buraya. Allah aşkına Fener'in atağı mı varda maçı haketti.

Koymasın mı ? Tartışılsın diye koyuyor işte varsa buna benzer Galatasaray aleyhine hata sende koy tartışalım.

Kusura bakmayında yok Fener'in pozisyonu yokmuşta yok atağı yokmuşta hakemi konuşuyormuş. Hakem kırmızıları versin haklıca. Başta atsın Eboue'i sonra bakalım Emre , Melo , Emenike o kırmızılık hareketleri yapabilcekler mi ? Yapana anında hakedene versin kartını düzgünce yönetsin sonra gelip burda tartışalım Fener'in pozisyona girip giremediğini.

Cengo
06.Nisan.2014, 23:16
HAHAHAHA. AMA SOWUN DIŞARI VURDUĞU YÜZDE YÜZ POZİSYON. valla muslera ne yapçağını şaşırdı. ne kadar komiksin sen ya. orda topu çekmeye çalıştı ayağına dolandı top, gökhanın yaptığı bir şey yok. topu çekse ekmek almaya gitmişti. her şeyden önce soluyla vurucak yüzde yüz pozisyonu vardı vurmadı. bundan daha net bir pozisyon olmaz. drogbanın direği var. burakın karşı karşıya volkanın üstüne vurduğu top var. burakın çaprazdan karşı karşıya vurmayıp içeriye çevirmeye çalııştığı top var. sen bu maça hakkı beraberlikti diosan yazık. fb emenikeye uzun şişirmekten başka hiçbir şey yapmadı.

Pozisyon kavramının anlamını bildiğinizden hiç emin değilim. Her karambol sonucu kornere giden topu da pozisyon diye kabul edelim. Nasıl olsa orada da markaj var, topu kesme var, ayağına dolaşma var.

Maç rezaletti.

@ABOO

Esas Aygün'ün yaptığı tahrik ki Aygün'ü sevdiğim için cevap da vermedim. Sadece bir tane ofsayt yok, bir pozisyon daha var ama resmi yok şu an. Kayıt yapmadığım için bulma şansım da yok gibi.

Anlattığım her şey gerçek. Ne eksiği var, ne fazlası. Gerisi sizin vicdanınıza kalmış.

europeanconquer
06.Nisan.2014, 23:17
Tamam da yalansa yalan dersin bu kadar basit yani. Hakemler gasp ediyolar mı ediyolar ee o zaman bu bahaneye girmiyor. Kazanılan maçlarda da yapılıyor eleştiri lehine aleyhine farketmez doğru kararların verilmesi istendiği için yapılıyor bu eleştiri. Burada gelip Emre'nin kartı yanlıştı diyen oldu mu ? Olmadı. Gol pozisyonuna girmekle hakemin kırmızı kartı vermemesi arasında ki bağıntıyı bulana helal olsun. Nasıl bir ilişki kuruyorsunuz tebrik ediyorum.

Neye göre kime göre gasp edililyor ? Hiç birimiz hakem değiliz,hiç birimiz futbol oyun kurallarını ayrıntısıyla bilmiyoruz.Hakem hata yapabilir,yaptı da,alasını yaptı ancak her şeyi hakeme yüklemek acizlikten başka bir şey değil.

Ben fazla polemiğe girmek istemiyorum elimde olmadan kontrolümü kaybedebiliyorum.

Demek istediğimi şöyle özetleyeyim;

Hakemler hata yapıyorsa yapıyor ama onları bahane ederek,puanlarımızı gasp ettiler demek acizliktir.Geçmişte bu acizliği bende yaptım ama artık yapmamaya çalışıyorum.Ayıptır ya hakkını ara tamam eyvallah ama başkasının hakkına göz dikmenin gereiği yok.

Son olarak söylediğim bir şey herhangi birini rahatsız ettiyse kusuruma bakmasınlar kendimi anlatmakta pek yeterli biri değilimdir.

Gncl1905
06.Nisan.2014, 23:20
Şampiyon olamadıktan sonra pek bir şey ifade etmiyor kazanmaları ama tebrik edelim yine de aslanlarımızı. Maçı izlemedim ama yorumlara bakılırsa maçın izlenecek tarafı da yokmuş.

furkan58
06.Nisan.2014, 23:20
Neye göre kime göre gasp edililyor ? Hiç birimiz hakem değiliz,hiç birimiz futbol oyun kurallarını ayrıntısıyla bilmiyoruz.Hakem hata yapabilir,yaptı da,alasını yaptı ancak her şeyi hakeme yüklemek acizlikten başka bir şey değil.

Ben fazla polemiğe girmek istemiyorum elimde olmadan kontrolümü kaybedebiliyorum.

Hakemler hata yapıyorsa yapıyor ama onları bahane ederek,puanlarımızı gasp ettiler demek acizliktir.Geçmişte bu acizliği bende yaptım ama artık yapmamaya çalışıyorum.Ayıptır ya hakkını ara tamam eyvallah ama başkasının hakkına göz dikmenin gereiği yok.

Son olarak söylediğim bir şey herhangi birini rahatsız ettiyse kusuruma bakmasınlar kendimi anlatmakta pek yeterli biri değilimdir.

İyi güzel diyorsun da hakem o hataları yapmasa puan alamayacağının garantisi mi var ? Bunu anlatmaya çalışıyorum. Hakem hata yapmasa herşey farklı olucak belki. Yenmişiz yenilmişiz umrumda değil fark olmuş 10 puan 3 maç daha kazansam şampiyonum ama burada bariz hatalar var ve bunları tartışıyoruz yanlışları dile getiriyoruz bize söylenilen şey pozisyonun yoktu sus hakemi eleştirme. Ne tepki verilmesini bekliyorsunuz anlamıyorum.

furkan58
06.Nisan.2014, 23:22
https://pbs.twimg.com/media/Bkj7FiHIgAErn_a.jpg

Kartsız geçildi.

kasım akdemir
06.Nisan.2014, 23:22
Manasız bir galibiyet...

ReaList
06.Nisan.2014, 23:29
Melo'nun maç içinde yaptığı hareketlerin görsellerini paylaşmaya gerek yok. Genelde karttan sonra dil çıkarma hareketi gosteriliyor ama Volkana doğru yaptığı halkalı şeker gozden kaçtı. Tüm amacı Emre'yi oyundan attırmaktı yaptı da. 13 puan önde olan Emre'nin böyle bir tongaya düşmesi büyük hataydı.

Ne gereksiz maçtı yahu Futbol zevkimi köreltti resmen. Liseli atarlı ergen maçı seyrettiler koca adamlar.

europeanconquer
06.Nisan.2014, 23:31
İyi güzel diyorsun da hakem o hataları yapmasa puan alamayacağının garantisi mi var ? Bunu anlatmaya çalışıyorum. Hakem hata yapmasa herşey farklı olucak belki. Yenmişiz yenilmişiz umrumda değil fark olmuş 10 puan 3 maç daha kazansam şampiyonum ama burada bariz hatalar var ve bunları tartışıyoruz yanlışları dile getiriyoruz bize söylenilen şey pozisyonun yoktu sus hakemi eleştirme. Ne tepki verilmesini bekliyorsunuz anlamıyorum.

Ya hocam hakemi eleştirme falan demedim sözlerimi niye çarpıtıp duruyorsun ?

Cengo
06.Nisan.2014, 23:40
Nasıl yani? Tarafsız değilim zaten, bir takımı tutuyorum, Fenerbahçeliyim. Hiç bir zaman bir takım tutmadığımı iddia etmedim ki.

Tarafsızlık başka bir olgu. Adil olmak başka bir şeydir, taraf olmak başka bir şeydir.

Araştırma için adalet duygumu hiç kaybetmedim. Yarış yapmıyoruz, ne ise onu gerçekçi yansıtmaya çalışıyoruz. Yine de subjektiftir, futbol oyununu saha içinde değerlendirmek gözleme dayalı olduğu için kişiden kişiye algı değişiklik gösterebilir.

Ona bakarsanız TFF'nin bütün kurulları kulüplerin önerdiği delegelerden oluşur. Hiç biri taraf olmayan insanlar değildir. Adil olmak insan olmanın gerekliliğinden biri ama tarafsız olmak zorunda değil insanlar.

Eleştirinizin ciddiye alınacak bir yanı yok. Elle tutulacak hiç bir argümanınız yok. Fenerbahçelilerden de aynı şekilde Fenerbahçe'yi zayıf yaptığımız yönünde eleştiriler alıyorum. Hiçbirinizin neden böyle düşündünüzü açıklayabilme durumunuz hiç olmadı. O yüzden ciddiye alamıyorum, kusura bakmayın.

jevox06
06.Nisan.2014, 23:41
Şimdi maçın hakkı şuydu buydu falan onları tartışmayalım. Somut ve nesnel şeyleri tartışalım. Yani Melo'ya dakika 5 de kırmızı çıksa Galatasaray'ın bu maçı alma ihtimali yok mu? Var. Daha sonra ofsayt pozisyonunda hakem bayrak kaldırmasa oyuncunun %100 atma ihtimali var mı ? Yok. Atamayabilir. Atıp atmaması ihtimal dahilinde. Galatasaray 7 kişi kalsa bu maçı kazanma ihtimali var mı ? Var. Yani anlatmak istediğim bizim tartıştığımız pozisyonların hepsini hakem Fenerbahçe lehine verseydi gene Galatasaray'ın kazanma ihtimali olacak mıydı ? Olacaktı. Demek ki maçın hakkı beraberlikti demek gereksiz bir ifadedir. Maçı Galatasaray kazanmıştır. Kazandığına göre de HAK ETMİŞTİR.

Cengo
06.Nisan.2014, 23:46
fb ne zaman puan kaybetse futbol değil hakem konuşuluyor. çok uzağa gitmeye gerek yok 3-3lük bjk maçındaki abooo nun yorumları yine aynı komiklikteydi, fbnin 6 golü vardı, bjk 8 kişi kalmalıydı falan (gerçi eurolig başlığında yazdıkları daha komik sene başında fbyi dünya şampiyonu yapmıştı bir miami heat kapışır diyordu). valla müthiş bir takım bu fb, hakemler fb düşmanı olmasa ligi 102 puanla bitiricekler çünkü. ben daha hiç hakemin iyi bir maç yönetip de fb nin puan kaybettiği bir maç görmedim bu forumda.

Her şeyi abartmanız haydi neyse kabul edilir ama yazmadıklarımı yazmış gibi iddia edip dalga geçmeye çalışmanız gerçekten tuhaf. Nasıl bir hayal gücünüz olduğunu tahlil edemiyorum.

Dennis Bergkamp
06.Nisan.2014, 23:48

Sadece gözünü kapa ve bir hakem düşün.Maç içinde en az 15 tane yanlış kararı olsun ve 14'ü bir takıma biri diğer takıma olsun.O yanlış karar da maçın 85. dakikasında daha 15. dakikasında yapması gereken şey olsun.

Hakem hata yapar eyvallah ama bu hatalar tek taraflıysa bu hakkı gasp etmek olur.Tabi ki düzgün bir hakem olsaydı yenip yenemeyeceğimizi bilemeyiz ama yarı sahayı her geçişimizden en fazla 5 saniye sonra sapan saçma fauller uyduran bir hakem varken Fenerbahçe Galatasaray kalesine gelemedi demek ayıp olur.Fenerbahçe Galatasaray kalesine gelemedi değil gelmesine izin verilmedi bu maçta.İzin verilseydi ne olurdu onu ne sen ne ben nede başka biri bilebilir.

europeanconquer
06.Nisan.2014, 23:49
Güzel oldu güzel hem derbiyi kazandık hem de ŞL yolunda çok önemli bir adım attık.

@Dennis Bergkamp

Yazdıkların tartışmaya açık mevzular ve tartışmaya niyetim yok.

Kaka Leite
06.Nisan.2014, 23:49
http://tr.eurosport.com/futbol/super-lig/2013-2014/son-dakika-selcuk-inan-ayrilmak-istedigini-bildirdi_sto4204054/story.shtml

Şöyle bir haber var ama ne derece doğru bilmiyorum.

Gerçi bir sorun olduğu çok açık.

Börk
06.Nisan.2014, 23:51
Hadi kardeş güle güle derim sen basit bir futbolcusun Galatasaray'ın sahibi değil.

Kaka Leite
06.Nisan.2014, 23:55
Beyler bu Galatasaray - Fenerbahçe maçının konusudur.

Lütfen maç hakkında konuşalım.

SAİT71
06.Nisan.2014, 23:56
Selçuk niye sinirlendi, neye sinirlendi onu anlamadım ama Manchini ile yıldızı uyuşmadı kesinlikle...

europeanconquer
06.Nisan.2014, 23:57
http://tr.eurosport.com/futbol/super-lig/2013-2014/son-dakika-selcuk-inan-ayrilmak-istedigini-bildirdi_sto4204054/story.shtml

Şöyle bir haber var ama ne derece doğru bilmiyorum.

Gerçi bir sorun olduğu çok açık.

Güle güle,o istemiyorsa ondan daha çok o formayı isteyen gençler var.

Dennis Bergkamp
06.Nisan.2014, 23:58
Selçuk niye sinirlendi, neye sinirlendi onu anlamadım ama Manchini ile yıldızı uyuşmadı kesinlikle...

Mancini maç sonunda Selçuk'a sakatlığın varsa oyundan çıkma yere yat dedim dedi.Selçuk bunu kabul etmedi geldi saha dışında yattı yere.O arada Drogba,Mancini filan tutup saha içine çekti Selçuk'u.Buna sinirlendi büyük ihtimalle.

nerazzuri
07.Nisan.2014, 00:00
Mancini yere yat zaman kazan diyor, Selçuk bunu istemiyor, kenara gelip yatıyor. Maç oynansın istiyor.

Garip ötesi.

SAİT71
07.Nisan.2014, 00:01
Mancini maç sonunda Selçuk'a sakatlığın varsa oyundan çıkma yere yat dedim dedi.Selçuk bunu kabul etmedi geldi saha dışında yattı yere.O arada Drogba,Mancini filan tutup saha içine çekti Selçuk'u.Buna sinirlendi büyük ihtimalle.

Gerçekten eğer buysa sebep çok basit ve enteresanmış...

Gncl1905
07.Nisan.2014, 00:01
Güle güle diyorsunuz da Selçuk giderse Burak da gitmek ister. 5 yabancı da yerlerini nasıl dolduracağız? Hoş performansları kötü son haftalarda ama yine de Milli Takım'ın en iyi forvetinden bahsediyoruz. Selçuk'un da yerini kimle dolduracağımız muamma.

attirson
07.Nisan.2014, 00:02
Selcuk bir pozisyonda ıslıklanmasına sinirlendi topu fazla tuttu sonra geriye pas attı tribünden ugultu geldi buna bozuldu cıkmak istedi.

Cengo
07.Nisan.2014, 00:05

Haklı yalnız. Sahada kal, oyna dediler. Yanlış bir hamle yapma ihtimali var. Sonrasında sakatlığı artarak bütün futbol hayatı belki de bitebilirdi. Futbolcunun sağlığı, hatta insan sağlığı herşeyde önce gelmeli. Zaten ona kızmış olmalı formanızı da istemiyorum, kaptalığı da der gibi bıraktı, çıktı. Soyunma odasını da erken terk etmiş deniliyor. Ciddi bir özür dilenmesi lazım. Futbolucunun hepi topu 14-15 sene bir iş hayatı var. Onda da 6-7 sene gerçek anlamda para kazanabiliyorlar. Ciddi bir özür dilenmesi gerekir diye düşünüyorum. Mancini'nin yerde yatmasını istedim aslında açıklamasının da ciddi olmadığını biliyoruzdur sanırım. Yerde yatması ile oyuncu değişikliği için geçen süre aynı zaman olur aşağı yukarı maç bitmesine 1 dk kalmışken.

Börk
07.Nisan.2014, 00:06
Yabancı sınırı var diye yerliler istediği hareketi yapsın o zaman.Gitsin kardeşim adam mı yok yeri doldurulmayacak hiç bir futbolcu yok.

europeanconquer
07.Nisan.2014, 00:08
Biz git demiyoruz zaten gitmek istiyorsa gitsin diyoruz.

kasım akdemir
07.Nisan.2014, 00:08
Selçuk takımdan gitmek için elinden geleni yapıyor. Yazık!!!

footballer33
07.Nisan.2014, 00:10
Berbat bir derbiydi. Hiç bu kadar zevksiz bir GS-FB derbisi izlememiştim, bundan sonra da izlemem sanırım. Melo ve Emre, beklentileri karşıladı yine. Şaşırtmadılar beni kırmızı kart görme konusunda. :)

Maçın enteresan olayı ise maçta kart gören bütün futbolcuların cezalı duruma düşmesi oldu. Emre ve Melo bir tarafa, kart sınırındaki Bekir, G.Gönül, M.Topal, Emenike (FB); H.Balta ve Sneijder (GS). :)

William Rookwood
07.Nisan.2014, 00:11
Maçın geniş özetini de izledim, atladığım pozisyonları daha iyi görebilmek için. Emre'nin Selçuk'a faul yaptığında verilen sarı kart bana göre çok ucuz. O tür pozisyonlar ligde her maçta 2-3 kez yaşanıyor ve bu tür pozisyonların belli bir kıstası olmaması da ayrı bir enteresan.

İkinci sarı kart doğru. Fakat Emre'nin Melo'ya arkadan müdehale ettiğinde Melo'nun yerde abartılı dönüşü ve Emre'nin kırmızı kart yedikten sonra ki sevincinden de görüldüğü gibi yerdeki hareketleri kasıtlı bir şekilde abartılı. Bu tip futbolcuların bu davranışları takımların menfaatleri açısından yarar sağlasa da, fair play açısından hiç hoş bir davranış değil.

Melo'ya da neden 2. sarı kartı verdi anlamış değilim. Aynı şeyi Sneijder yaptığında neden ona sarı kart verilmedi? Melo oyundan atılmalıydı fakat hakeme pozisyonu gösterdiği için değil. Hakeminde bu pozisyonda ona sarı kart vermesi maçın hakimiyetini iyice kaybettiğini gösteriyor.

Gncl1905
07.Nisan.2014, 00:13
Yıllar önce Melo çok daha kötü bir şey yapıp takım arkadaşını resmen dövmüştü(tabi aralarında ne oldu bilemem de yanlış bir şey). Sonuç olarak FT barıştırdı herhalde ve şampiyon olduk, Melo da yıllardır en iyi oyuncumuz. Her sinirlenmede/olayda oyuncuyu kovacaksak işimiz var, dünyanın hiçbir kulübünde de böyle olduğunu görmedim. Ne sorunlu oyuncular var hala kulübünde tutulan. Formaya falan aşırı hakaret olmadığı sürece anlık sinirlerle yapılan eylemlerde özür vs. dilenir orta bir yol bulunur.

Ha gitmek istiyorsa gitsin, ona bir şey diyen yok. Kimseyi prangayla tutacak halimiz yok. Zaten son haftalardaki performansıyla da benim kafamda da acaba gitse nasıl olur dedirten bir adam Selçuk. Ancak iyi plan yapılmalı özellikle sınır varken.

Kaka Leite
07.Nisan.2014, 00:14
Maçın geniş özetini de izledim, atladığım pozisyonları daha iyi görebilmek için. Emre'nin Selçuk'a faul yaptığında verilen sarı kart bana göre çok ucuz. O tür pozisyonlar ligde her maçta 2-3 kez yaşanıyor ve bu tür pozisyonların belli bir kıstası olmaması da ayrı bir enteresan.

İkinci sarı kart doğru. Fakat Emre'nin Melo'ya arkadan müdehale ettiğinde Melo'nun yerde abartılı dönüşü ve Emre'nin kırmızı kart yedikten sonra ki sevincinden de görüldüğü gibi yerdeki hareketleri kasıtlı bir şekilde abartılı. Bu tip futbolcuların bu davranışları takımların menfaatleri açısından yarar sağlasa da, fair play açısından hiç hoş bir davranış değil.

Melo'ya da neden 2. sarı kartı verdi anlamış değilim. Aynı şeyi Sneijder yaptığında neden ona sarı kart verilmedi? Melo oyundan atılmalıydı fakat hakeme pozisyonu gösterdiği için değil. Hakeminde bu pozisyonda ona sarı kart vermesi maçın hakimiyetini iyice kaybettiğini gösteriyor.

Emre'nin ilk kartı pozisyon olarak bakarsan yanlış ama üst üste faul yapınca vermek zorunda idi.

Ben bile kart ver artık dedim izlerken. :icon_biggrin:

Dennis Bergkamp
07.Nisan.2014, 00:14
Haklı yalnız. Sahada kal, oyna dediler. Yanlış bir hamle yapma ihtimali var. Sonrasında sakatlığı artarak bütün futbol hayatı belki de bitebilirdi. Futbolcunun sağlığı, hatta insan sağlığı herşeyde önce gelmeli. Zaten ona kızmış olmalı formanızı da istemiyorum, kaptalığı da der gibi bıraktı, çıktı. Soyunma odasını da erken terk etmiş deniliyor. Ciddi bir özür dilenmesi lazım. Futbolucunun hepi topu 14-15 sene bir iş hayatı var. Onda da 6-7 sene gerçek anlamda para kazanabiliyorlar. Ciddi bir özür dilenmesi gerekir diye düşünüyorum. Mancini'nin yerde yatmasını istedim aslında açıklamasının da ciddi olmadığını biliyoruzdur sanırım. Yerde yatması ile oyuncu değişikliği için geçen süre aynı zaman olur aşağı yukarı maç bitmesine 1 dk kalmışken.

Mancini'nin açıklamalarının ciddi olmamasını umuyorum bende çünkü ciddi söylediyse büyük rezillik ama Selçuk kenara geldi yattı yere o sırada Drogba filan tuttu saha içine çekti Selçuk'u saha içine yatırdılar.O yüzden o açıklamaların ciddi olduğunu düşünüyorum ben.

Galatasaray taraftarı içinde utanç verici bir geceydi bence.Melo'yu alkışlayıp Selçuk'u yuhlamaları bundan 10 sene sonra baktıklarında utanacakları bir şey olacaktır.Kaldı ki Selçuk bence Yekta ile birlikte Galatasaray adına sahanın en iyisiydi yuhlanacak bir performansı yoktu.

Önder HOCA
07.Nisan.2014, 00:18

emrenin ilk gördüğü sarı kart pozisyondan dolayı değil zaten top oynatmama amacı gütmesinden dolayı sarı kart yedi çoğu hakem bunu veriyor ama aynı kartı maçın başında sürekli foul yapmaktan meloda yemeliyidi

europeanconquer
07.Nisan.2014, 00:18
Zaten taraftar olarak bir garibiz takım kötüyse daha kötüye iyiyse daha iyiye sürüklüyoruz.Bir öğrenemedik şu destek işini.

İngiltere'de adamlar 4-0 5-0 yeniliyor yine de taraftarlar müthiş destek veriyor.Selçuk'un ıslıklanması rezaletti zaten.

jevox06
07.Nisan.2014, 00:19
Bu arada maçla ilgili de bir yorum yapayım.

Fenerbahçe'nin bu orta sahasına rağmen bile Selçuk top yapamadı. İki tane adam akıllı pas atamadı. Tabi bu seneki kötü futbolunun sebebi taktik ama artık özgüveni de kayboldu. Bundan dolayı artık ara pası denemeyi de bıraktı. Aldığı topu yanındakine veriyor.

Bir de Semih çok kötü oynuyor. Hiç beğenmedim. Devre arasından beri kötü oynuyor. Tek artısı ve onu oynatan şey yabancı kuralı. Bu kural olmasa Dany-Chedjou defansı olurdu muhtemelen. Ben hep söylerim gene söylüyorum Dany kesinlikle oynamalı. Gelsin bir daha ki seneye oynasın. Ah şu Yabancı Kuralı :)

mwaru
07.Nisan.2014, 00:22
Ahahah rezalet ötesiydi ya. Olan yanımdaki hatuna oldu. Ulan ne güzel kızı tam ayarladım, oldu olacak derken ağzımdan hayatı boyunca duymadığı küfürler çıkınca bi soğudu, bi geri attı kendini :d

Hakem bizim hücumdaki bütün topları kesti. Emenike stoperlere dokunsa dahi faul çalıyordu. Böyle yapa yapa Emenike'yi koparttı maçtan zaten. Selçuk konusuna gelince beyler her an bize imza atabilir. Bilirsiniz Aziz Yıldırım çok sever böyle transferleri.

nannar
07.Nisan.2014, 00:23
Türk futbolunun 2 büyüğünün karşılaştıgı maçta futbol adına hiçbirşey yoktu... Kazanan da kaybeden de iyi oynamadı.Futbol izlemek için TV karşısına geçiyoruz, her sene aynı terane hevesimiz kursagımızda kalıyor.

Börk
07.Nisan.2014, 00:24
Mehmet Demirkol :"Bu ulkede youtube yasak ama Emre ve Melo serbest"

sui generis
07.Nisan.2014, 00:24
Maçın Fenerbahçe adına güzel 2 sonucu da şu; Galatasaray'ın artık gittikçe büyüyen bir 'Selçuk sorunu' var ve Mancini'ni yerini sağlama aldı :)

edit: Bu arada herkes Melo'yu söylerken tarafsız(!) olma çabasıyla Emre'yi de yanına katıyor. Emre gayet düzgün oynadı, yediği kartlar çirkefliğinden değil.

Börk
07.Nisan.2014, 00:25
Bunlar Galatasaray için de iyi haberler bence Muhammed :)

kumbara
07.Nisan.2014, 00:25
Ahahah rezalet ötesiydi ya. Olan yanımdaki hatuna oldu. Ulan ne güzel kızı tam ayarladım, oldu olacak derken ağzımdan hayatı boyunca duymadığı küfürler çıkınca bi soğudu, bi geri attı kendini :d

Hakem bizim hücumdaki bütün topları kesti. Emenike stoperlere dokunsa dahi faul çalıyordu. Böyle yapa yapa Emenike'yi koparttı maçtan zaten. Selçuk konusuna gelince beyler her an bize imza atabilir. Bilirsiniz Aziz Yıldırım çok sever böyle transferleri.

Bende en çok emenike'ye üzüldüm gerçekten. Adam stopere doğru nefesini verse faul çalıcak haldeydi hakem.

O değilde her sene dünya derbisi deniliyor, daha ortada futbol yok.

Önder HOCA
07.Nisan.2014, 00:27
Maçın Fenerbahçe adına güzel 2 sonucu da şu; Galatasaray'ın artık gittikçe büyüyen bir 'Selçuk sorunu' var ve Mancini'ni yerini sağlama aldı :)

bugün selçuk gider ali veli gelir zaten adam yaptı yapacağını (sene başından beri takımı sabote ederek) daha fazlada sorun teşkil etmez

bu aradada bizim yedeğe güzel olur:director:

sui generis
07.Nisan.2014, 00:32
Bunlar Galatasaray için de iyi haberler bence Muhammed :)

Bence öyle değil. Mancini ile Galatasaray'ın karakteri uyuşmadı. Selçuk her ne kadar bu sezon adeta bir 'Maldonado' olsa da takımda önemli bir isim. Ayrılmasından ziyade takım içinde sorun çıkartabilir. Yoksa ben takımdan ayrılacağını düşünmüyorum. Sadece kaos ortamına çok müsait şuan Galatasaray.

William Rookwood
07.Nisan.2014, 00:35
Kaos ortamı oluşacağını pek sanmıyorum. Haftalar önce Sneijder gol attığı zaman Selçuk'u ittiği için aralarının bozuk olduğu söyleniyordu. Bu maçta Sneijder gol attıktan sonra Selçuk'a sarıldı ve golün sevincini kutladılar. Biraz da medya abartıyor ollayları her zaman olduğu gibi.

Mancini biraz garantici bir teknik direktör, skorun üstüne yatmayı seviyor. Tabii bunu yapan ilk teknik direktör o değil. Şuan İspanya Ligi'nde şampiyonluk mücadelesi veren A.Madrid'de bunu yapıyor. Bu tür sistemlerde önemli olan rakibe pozisyon vermeyip gol yememek.

Kaka Leite
07.Nisan.2014, 00:39
Kaos ortamı oluşacağını pek sanmıyorum. Haftalar önce Sneijder gol attığı zaman Selçuk'u ittiği için aralarının bozuk olduğu söyleniyordu. Bu maçta Sneijder gol attıktan sonra Selçuk'a sarıldı ve golün sevincini kutladılar. Biraz da medya abartıyor ollayları her zaman olduğu gibi.

Mancini biraz garantici bir teknik direktör, skorun üstüne yatmayı seviyor. Tabii bunu yapan ilk teknik direktör o değil. Şuan İspanya Ligi'nde şampiyonluk mücadelesi veren A.Madrid'de bunu yapıyor. Bu tür sistemlerde önemli olan rakibe pozisyon vermeyip gol yememek.

O oyun yapısı Atletico Madrid'in benimsediği bir olay yalnız.

Galatasaray bu kadar kapalı oynayan bir takım değil. Fenerbahçe'nin atacağı bir gol ben iddia ediyorum ki taraftarları çok fena etkileyecekti.

Mancini bunu bildiğinden dolayı bu kadar kapalı oynamak ve zaman geçirmek istedi.

William Rookwood
07.Nisan.2014, 00:42
O oyun yapısı Atletico Madrid'in benimsediği bir olay yalnız.

Galatasaray bu kadar kapalı oynayan bir takım değil. Fenerbahçe'nin atacağı bir gol ben iddia ediyorum ki taraftarları çok fena etkileyecekti.

Mancini bunu bildiğinden dolayı bu kadar kapalı oynamak ve zaman geçirmek istedi.

Evet, daha doğrusu o tür oyun oynama yapısını beceremiyor diyebiliriz Galatasaray için. Sadece o oyun türünü yapmaya çalışıyor şuana kadar. Bence de Fenrbahçe'nin gol atması taraftarı etkilerdi, zaten 1-0'da bile bazı oyuncular ıslıklandı. Bu konuda taraftarın tahammülü olmadığını gördük bugün.

Walter Sakana
07.Nisan.2014, 00:59
Bu arada maçla ilgili de bir yorum yapayım.

Fenerbahçe'nin bu orta sahasına rağmen bile Selçuk top yapamadı. İki tane adam akıllı pas atamadı. Tabi bu seneki kötü futbolunun sebebi taktik ama artık özgüveni de kayboldu. Bundan dolayı artık ara pası denemeyi de bıraktı. Aldığı topu yanındakine veriyor.

Bir de Semih çok kötü oynuyor. Hiç beğenmedim. Devre arasından beri kötü oynuyor. Tek artısı ve onu oynatan şey yabancı kuralı. Bu kural olmasa Dany-Chedjou defansı olurdu muhtemelen. Ben hep söylerim gene söylüyorum Dany kesinlikle oynamalı. Gelsin bir daha ki seneye oynasın. Ah şu Yabancı Kuralı :)

Semih konusunda pek katılmıyorum. İkinci yarıda bütün kritik müdahaleler ondan geldi. Gol fırsatı oluşmadığı için gözden kaçmış olabilir ama takım arkadaşlarının bireysel hatalarından doğan çok ciddi pozisyonları engelledi birkaç kez. Bir tane hatası var gördüğüm onu da telafi etti zaten.

nannar
07.Nisan.2014, 01:13
Yalnız Fenerbahçe'li arkadaşlar fazla heyecanlı.... Kadıköyde sanki farklı mı oluyordu maçlar ? Son 3 yıl tüm maçlara bakın , hakemler GS-FB , FB-GS maçlarında son derece yeteneksiz ve maçın içine ediyor. Sen ilk dakikalarda Emre-Eboue ikilisine gözünün önünde kavga ederken kart veremezsen , Emenike'nin direk kırmızısını da veremezsin , Alves'in dirseğini de görmezden gelirsin. Emre'yi attıktan sonra da Melo'yu atmayıp,sonradan bir fırsat bulsam da atsam diye bekleyip ,2. devre faul bile yapmayan adamı ilk fırsatta atarsın :) Bence iki taraf da sussun çünkü asıl kahraman hakem...

Rehavi
07.Nisan.2014, 01:18
Selçuk un yaptığını kendi takımımda kim yapsa umurumda değil gitsin derdim ama sonuçta Galatasaray bir değerini göz göre göre kaybediyor. Büyük takımlarda tabi ki oyuncular gelir gider ama bu kayıpların Mancini tarafından bir karşılığı olmalı. Bakalım zaman ne gösterecek...

TeNaciOUS MidFieLdeR
07.Nisan.2014, 01:36

guzel bir tespit bence, zaten simeone de italyan mentalitesinde. mancini ile oyun yapilari cok benzer duruyor. ozellikle kanatsiz oynamasi, beklerin ileri geri calismasi, stoperlerin arasinda mario ya da thiagonun stoper gibi durmasi. yani tamamina bakildiginda birebir ortusuyor formasyon ve taktik anlayis. ancak galatasarayin terimden kalan oyuncular ve mentalite kirintilari sebebiyle bazi yerlerde aksamalar oluyor. oyunun geneline bakarsak zevksiz, temposuz bir futbol ancak dogru oyuncularla netice alinabiliyor. sahsen atleticonun da oyununundan pek haz almam, gs de bu yolda hizla ilerliyor. basarili olabilir ancak keyif noktasinda pek tatmin edici olmayacaktir.

Fearless Coward
07.Nisan.2014, 01:39
Mancini bence kendi takımını kurarsa kendi sistemiyle başarılı olacaktır biraz sabır. Maça gelirsek kavga niteliğinde geçti biz biraz bişeyler yapmaya çalıştık ve kazandık.

William Rookwood
07.Nisan.2014, 01:43
guzel bir tespit bence, zaten simeone de italyan mentalitesinde. mancini ile oyun yapilari cok benzer duruyor. ozellikle kanatsiz oynamasi, beklerin ileri geri calismasi, stoperlerin arasinda mario ya da thiagonun stoper gibi durmasi. yani tamamina bakildiginda birebir ortusuyor formasyon ve taktik anlayis. ancak galatasarayin terimden kalan oyuncular ve mentalite kirintilari sebebiyle bazi yerlerde aksamalar oluyor. oyunun geneline bakarsak zevksiz, temposuz bir futbol ancak dogru oyuncularla netice alinabiliyor. sahsen atleticonun da oyununundan pek haz almam, gs de bu yolda hizla ilerliyor. basarili olabilir ancak keyif noktasinda pek tatmin edici olmayacaktir.

Aytaç abi birde Atletico Madrid'in bu oyun yapısının güçlenmesinin en önemli etkenlerinden biri de takımda savaşçı oyuncuların fazla olması. Top kaybında A.Madrid'li oyuncular çok hızlı bir şekilde defansa gelip alanı çok iyi kapatarak rakibe pozisyon vermiyorlar. Defans oyuncuları da hızlı olduğundan dolayı sistemleri için ekstra bir avantaj. Galatasaray eğer önümüzdeki senelerde de bu sistemin üzerinde duracaksa sistemine göre oyuncu transferi yapması lazım.

En basitinden bu sistemde Melo ne kadar ön plana çıkıyorsa, o tarzda bir kaç oyuncun da takıma katılmasıyla çok daha farklı sonuçlar alınabileceğini düşünüyorum. Fakat taraftarın o futbol şöleni beklentisini doyurabilecek bir sistem olmadığı da bir gerçek. Ama iyi uygulanırsa her kulvarda başarılı bir grafikte çizilebileceği düşüncesindeyim. Zamanla bekleyip göreceğiz. :)

Cengo
07.Nisan.2014, 01:45
Mancini'nin açıklamalarının ciddi olmamasını umuyorum bende çünkü ciddi söylediyse büyük rezillik ama Selçuk kenara geldi yattı yere o sırada Drogba filan tuttu saha içine çekti Selçuk'u saha içine yatırdılar.O yüzden o açıklamaların ciddi olduğunu düşünüyorum ben.

Galatasaray taraftarı içinde utanç verici bir geceydi bence.Melo'yu alkışlayıp Selçuk'u yuhlamaları bundan 10 sene sonra baktıklarında utanacakları bir şey olacaktır.Kaldı ki Selçuk bence Yekta ile birlikte Galatasaray adına sahanın en iyisiydi yuhlanacak bir performansı yoktu.

Önce dışarı çıktı Selçuk, sonra Drogba'nın başını çektiği 2-3 kişi koluna girip içeri sokmaya çalıştı. Mancini içeri gir yat demiş bile olsa futbolcunun bunu yapma şansı yok. Hakemin hop sen ne yapıyorsun demesi lazım. Hiç bir hakemin bunu yememesi lazım. Futbolcu da bunu bilir. Öyle bile olsa formayı, bantı çıkarmak gibi bir tepki içeride yatmaya tepki olamaz. Bu kadar basit bir olaya böyle bir tepkiyi hiç görmedim. Dışarıya çıkmış sakatlanmış bir oyuncuya geri dön, içeride yat demenin hiç bir mantıklı tarafı yok zaten. Mancini ne diyeceğini bilemedi bence, bahane uydurdu. Bundan daha büyük bir problem de olabilir. Üstünü kapatmak için çabalıyor da olabilir Mancini. Bilemeyiz tabi.

davidvilla
07.Nisan.2014, 01:48
Beyler birbirimizi kandirmayalim selcuk orada sakatliktan falab cikmadi. Trip atti bildigin. Bozuldu ben burada bırakıyorum al bu kaptanlik bandı aha bu da forma dedi. Ayip etti tabi ama onu o raddeye getirenleri de dusunmemek olmaz

TeNaciOUS MidFieLdeR
07.Nisan.2014, 01:51
@William Rookwood

umarim vazgecerler, bu maclari izleyenler olarak futbolun keyfi bizim icin onplanda. olur da bu sistem turkiyede tutarsa herkes yavas yavas bunu benimser, bir bakmisiz italyan ligine donmusuz. zaten izlenecek halde degil, artik yanindan bile gecmeyiz :n:

italya degil, alman, ispanyol futboluna yonelelim. gercekten cekilmez bir lig haline doneriz yoksa.

Önce dışarı çıktı Selçuk, sonra Drogba'nın başını çektiği 2-3 kişi koluna girip içeri sokmaya çalıştı. Mancini içeri gir yat demiş bile olsa futbolcunun bunu yapma şansı yok. Hakemin hop sen ne yapıyorsun demesi lazım. Hiç bir hakemin bunu yememesi lazım. Futbolcu da bunu bilir. Öyle bile olsa formayı, bantı çıkarmak gibi bir tepki içeride yatmaya tepki olamaz. Bu kadar basit bir olaya böyle bir tepkiyi hiç görmedim. Dışarıya çıkmış sakatlanmış bir oyuncuya geri dön, içeride yat demenin hiç bir mantıklı tarafı yok zaten. Mancini ne diyeceğini bilemedi bence, bahane uydurdu. Bundan daha büyük bir problem de olabilir. Üstünü kapatmak için çabalıyor da olabilir Mancini. Bilemeyiz tabi.

mancini ne dedi bilmiyorum da aynisi SL liginde barca macinda oldu. costa sakatlandi, yuruyerek kenara geldi ama simeone guzel bir haslamisti onu. yere yat dedi, gelme dedi. o da hakli cunku hazirda adami yok, belki 4-5 dakika bu yuzden takim 10 kisi kalicak. bunu da dusunmek zorunda teknik direktor. hatta costa seke seke bir sure de devam etti. tabi dogru muydu, degil. kazanma hirsinin disavurumu.

selcuk sakat miydi degil miydi bilemem ama ordaki durumla alakali yeni olmus bir ornek vereyim istedim.

Nedvedmania
07.Nisan.2014, 01:51
Beyler birbirimizi kandirmayalim selcuk orada sakatliktan falab cikmadi. Trip atti bildigin. Bozuldu ben burada bırakıyorum al bu kaptanlik bandı aha bu da forma dedi. Ayip etti tabi ama onu o raddeye getirenleri de dusunmemek olmaz

Kim kimi hangi raddeye getirmiş ? Oynamayacaksa defolsun gitsin. Bu kadar net söylüyorum. Formanın hakkını vermeyen herkes teker teker defolsun.

Fearless Coward
07.Nisan.2014, 01:58
Selçuk miladını çoktan doldurdu. Mancini gitmeyeceğine göre(tazminat bedeli ortada her türlü kalır) Selçuk sezon sonu yolcu olur. Kankası Burak'ta giderse şaşırmam. Selçuk'la sağolsun 2 şampiyonluk aldık işte artık zorlamanın bir anlamı yok yenilik lazım.

mpaker66
07.Nisan.2014, 02:00
Selçuk o anki enerji ile o reaksiyonu verebilir.Önemli olan yarın yada ertesi gün ki açıklamaları olacak.

Ama şunu unutmayın. Mehmet Demirkol deyimiyle türk futbolunun tarihini değiştiren adamdır Selçuk. Unutmayın sadece.

Kaka Leite
07.Nisan.2014, 02:00
Kim kimi hangi raddeye getirmiş ? Oynamayacaksa defolsun gitsin. Bu kadar net söylüyorum. Formanın hakkını vermeyen herkes teker teker defolsun.

Bırak şimdi o defolsun tavırlarını bir kenara.

Drogba - Sneijder ilk geldiğinde kulübün anahtarını verseler bu ikiliye kimsenin ağızından tek kelime çıkmazdı. Selçuk İnan da emektar bir oyuncu ve takıma verdiği katkı bu sezon hariç kimse tarafından tartışılamaz.

Selçuk giderse yerine hangi Türk oyuncuyu koyup katkı bekleyeceksiniz merak ediyorum. Yekta mı?

Furkan mı yoksa? Furkan ile Yekta'yı toplasan en fazla Selçuk İnan'ın bu sezon verdiği katkıyı verebilirler. Gökhan'ın antreman olayı, Sneijder'in golden sonra Selçukla sarılmaması ve Selçuk'un bugün yaptığı hareket bunların hepsi tesadüf mü?

O sebeple silmeye çalıştığınız oyuncunun verdiği katkıya da bir bakın. Terim'e de defolsun deniyordu alın defoldu ve durum ortada.

TeNaciOUS MidFieLdeR
07.Nisan.2014, 02:02
Selçuk miladını çoktan doldurdu. Mancini gitmeyeceğine göre(tazminat bedeli ortada her türlü kalır) Selçuk sezon sonu yolcu olur. Kankası Burak'ta giderse şaşırmam. Selçuk'la sağolsun 2 şampiyonluk aldık işte artık zorlamanın bir anlamı yok yenilik lazım.

hocam galatasaray zaten yeni bir takim degil mi, 2 senede bir kadro mu degistirilir :n:
yabanci kisitlamasi varken boyle degerli 2 oyuncunun kiymetini gidince anlarsiniz bence. yerine koyacak oyuncuyu bulmaniz lazim once.

ayrica finansal fair play kapidayken musriflikten kacinmak lazim gibi. uyari verilmis zaten, obur sene de devam ederse transfer yasagi gibi cezalar kapida.