Log in

View Full Version : Muhammed Barcelona yolcusu...

Selman Ozturk
18.Haziran.2006, 16:53
Bu haberi "Beşiktaş Transfer Haberleri" bölümümüze girecektim fakat konunun ehemmiyeti gerekçesiyle yeni konu açmaya karar verdim.

Antrenöre kızdı, Barça’ya gidiyor

Beşiktaş minik takımının formasını giyen ve geleceğin Maradona’sı olarak gösterilen Muhammed Demirci, antrenmanda hocası Sami Şenol tarafından kulağının çekilmesi ve tartaklanması sonucu Siyah-Beyazlı renklere küsme noktasına geldi. Olay 20 gün önce antrenmanda, son adama çalım atıp gol atma çalışması sırasında gerçekleşti. Antrenör Sami Şenol, son adam olarak dururken bütün oyuncular tek tek gelip hocayı geçerek kaleye atmaya başladılar. Sıra Muhammed’e gelince, genç yıldız, topu Ronaldinho gibi kaldırıp hocasının üzerinden atarak hareketi tamamladı. Bunun üzerine Şenol topu eliyle keserek minik yıldızı havaya kaldırıp itekler ve kulağını çekerek uyarır. Sonra da antrenmandan kovar. Antrenörün bu davranışı üzerine minik Muhammed bir kenara giderek oturup ağlar. Hatta bir daha antrenmanlara gelmek bile istemez. Manevi babası Seyit Ateş, altyapı sorumlusu Ufuk Pak’ın girişimleri sonucu Muhammed tekrardan antrenmanlara çıkmaya başlar. 10 Haziran’da oynanacak olan Feriköy maçı için kadroya alınan Muhammed’e sabah Fulya’da olması söylenir. Maçtan bir gün önce de Seyit Ateş, Muhammed’i bir buçuk saat önce maçın oynanacağı sahaya getireceklerini Sami Şenol’un yardımcısı Mehmet Bulduk hocaya söyler. Minik oyuncular ebeveynleri ile maçtan bir buçuk saat önce sahaya gelebilmektedirler. Fakat bu durum Sami Şenol hocaya iletilmez ve Muhammed, Fulya’ya gelmedi diye kadro dışı bırakılır.

Üzüntüden idmanlara gitmedi

Bir hafta önce hocası tarafından tartaklanan minik oyuncu kadroya da alınmayınca, üzülerek Sami Şenol hocanın antrenmanlarına gitmek istemez. Bu üzüntüsünü de arkadaşlarına ve yakın çevresine söyler. Antrenör Sami Şenol ise Muhammed ile ilgili bir olay olduğunu kaydederek, "Küçük bir olay oldu. Fakat daha sonra antrenmanlara gelmediği için Feriköy maçında oynatmadık. Yalova’da yapılacak minikler şampiyonası için de antrenmana gelmediği için kadrodan çıkardık. Olaylarla ilgili çok fazla bir şey söyleyemem." dedi.

Yalova’da yapılacak Minikler Türkiye Kupası maçının kadrosunda olmasına rağmen minik yıldız son antrenmana gelmediği için Yalova’ya götürülmeyecek. Seyit Ateş’in bütün ısrarlarına rağmen minik yıldız, onuru kırıldığı için geri dönmek istemiyor. Muhammed, maruz kaldığı olayı minik yüreğine sığdıramıyor. Antrenmanlarını bile yüzlerce insanın izlediği Beşiktaşlı Muhammed Demirci, arkadaşlarından ayrı olmanın ve top oynayamamanın hele hele bu şekilde futbol topundan ayrı kalmanın üzüntüsünü yaşıyor.

Altyapı koordinatörü Ufuk Pak yaşanan olayı doğrularken, o dönemde kendilerinin PAF takımı ile Hollanda’da bulunduklarını ifade etti. Kendisine olayın rapor halinde geldiğini belirten Pak, "Antrenmanda böyle bir olay gerçekleşti. Bunu bu kadar büyütmenin bir anlamı yok. Hem ben hem de manevi babası Seyit Ateş, Muhammed’in Beşiktaş’ta büyük bir futbolcu olmasını istiyor." dedi.

Muhammed Barcelona yolunda

Beşiktaş’ın genç yeteneği Muhammed’i Barcelona da takibe aldı. İspanyol takımının futbol direktörü Begiristain, Muhammed’in kasetlerini izleyerek bir rapor hazırladı. Barcelona yetkililerine sunulmak üzere hazırlanan raporda Muhammed ile ilgili şunlar yer aldı: "Sağ ve sol ayağını çok iyi kullanıyor. Bireysel değil takım oyununa yatkın bir isim. Bireysel yetenekleri de üst düzeyde. Mutlaka alınıp belli bir eğitimden geçirilmeli. Barcelona’ya yakışacak bir oyuncu olabilir."

18.06.2006http://www.superspor.com/i/b.gif
Kaynak : Zaman

__________________________________________________ _______________________

Bu okuduklarımdan sonra şok oldum. Söyleyebileceğim en nazik cümle şu: Yazıklar olsun sana Sami Şenol!!!

barahir
18.Haziran.2006, 16:57
ahanda biri daha uçuyo bjk den. nolcak bu türk futbolunun hali

bluepaw
18.Haziran.2006, 17:01
Çocuğa da yapılan terbiyesizlik. Keşke Türkiyede kalsaydı.

Selman Ozturk
18.Haziran.2006, 17:01
ahanda biri daha uçuyo bjk den. nolcak bu türk futbolunun hali

Esasında önemli olan uçup uçmaması değil. Önemli olan bu küçücük çocuğun alt-üst olan psikolojisi. Soruyorum size: Bu çocuk artık nasıl futbolu sevebilir??!!! Bir kez daha yazıklar olsun sana Sami Şenol. Ülke futbolundan derhal elini ayağını çekmelisin.

Beşiktaş gibi güzide bir kulübümüzün altyapısı resmen baltalanıyor bu adam yüzünden. Yöneticilerin acilen gerekli önlemi almaları gerek. Bu nasıl zihniyetsizliktir: Çalım ye, sonra döv!!!

barahir
18.Haziran.2006, 17:08
Esasında önemli olan uçup uçmaması değil. Önemli olan bu küçücük çocuğun alt-üst olan psikolojisi. Soruyorum size: Bu çocuk artık nasıl futbolu sevebilir??!!! Bir kez daha yazıklar olsun sana Sami Şenol. Ülke futbolundan derhal elini ayağını çekmelisin.

Beşiktaş gibi güzide bir kulübümüzün altyapısı resmen baltalanıyor bu adam yüzünden. Yöneticilerin acilen gerekli önlemi almaları gerek. Bu nasıl zihniyetsizliktir: Çalım ye, sonra döv!!!
Bence Barça yerine galatasaraya gitsin derim ben. oranın hem imkanı daha fazla hemde altyapıya önem veriyolar.

By_aBuNis
18.Haziran.2006, 17:21
yazık olmus bjk'ye boyle devam edersse hocalar turk futbolu bıter..

hezzo
18.Haziran.2006, 17:22
selman abi inanıyomrmusun çocuğun dediklerine veya yazılıp çizilenlere adam çocuğa kızmıştı belki bide kulağını çekmiştir bu abartısıdır, ki bence şımarıklığının geçmesi için de bi tokat yemesi gayet normal. Giderse de iyi oraya milli takıma katkısı olur ilerde burdaki altyapıdan kimse adam akıllı çıkamaz.

vita es morte
18.Haziran.2006, 17:24
o gerizekalı antrenörün suçu..ey salak derdin ne elinde böyle bir yetenek var ve sen onu soğutuyorsun..

alex_ander
18.Haziran.2006, 17:31
ya bence olaya tek taraflı bakıyonuz benim düşüncem muhamet tevilevizyona çıktıktan sonra havalanmaya başlamıştı ve degişti normal de o yaşta biri içinhavalanmak kesin hocasınına ters laflar söylemiş olabilir

vita es morte
18.Haziran.2006, 17:37
olayın basına yansıyan tarafıyla bakıyoruz kardeşim biz konuya...o tarafı da hocanın suçlu olduğunu gösteriyor ayrıca yukarda selman abinin dediği gibi: "Esasında önemli olan uçup uçmaması değil. Önemli olan bu küçücük çocuğun alt-üst olan psikolojisi. Soruyorum size: Bu çocuk artık nasıl futbolu sevebilir??!!! Bir kez daha yazıklar olsun sana Sami Şenol. Ülke futbolundan derhal elini ayağını çekmelisin.

Beşiktaş gibi güzide bir kulübümüzün altyapısı resmen baltalanıyor bu adam yüzünden. Yöneticilerin acilen gerekli önlemi almaları gerek. Bu nasıl zihniyetsizliktir: Çalım ye, sonra döv!!!"

Selman Ozturk
18.Haziran.2006, 17:38
Her ne olursa olsun çocuk dövülmez. Gerekli dille uyarırsın, dinlemiyorsa cezalandırırsın. Ama bu cezanın şekli dayak OLMAZ! OLMAMALI!

nekop
18.Haziran.2006, 17:41
bu cocuk 2-3 sezon sonra ispanya vatandası olup ispanya milli takımının formasını giyerse hic sasmayın...

Universal
18.Haziran.2006, 17:42
Türkiye'den ronaldinho çıkıyor diye seviniyordum şimdi ispanyol vatandaşı olur gitti güzelim çocuk

lazyboy7
18.Haziran.2006, 17:51
yazık ya baska bısey demıorum yanı.o cocuktan gelcek parayamı muhtac sankı bjk gelecektekı yıldızlardan bırı daha uctu gıttı...

mgungor
18.Haziran.2006, 17:51
zaten maçlarında da daha bu yasta bir agresiflik var. hakeme itirazlar, saga sola el kaldirmalar filan.ondan dolayı havalanmış olabilir biraz.ama merak etmeyin bjk yalanlar birazdan...

Birde 10 yıllık sözleşme imzalamadımı bu BJK'yla?

Laz_Asker_61
18.Haziran.2006, 17:56
o çocuk değil direkt sami şenol gitmeli takımdan böyle hocalar istemiyoruz takımımızda

enesao
18.Haziran.2006, 17:58
antrenörun yaptigi coook sacma bir hareket calimi yiyor tekmeyi atiyor ne bicim bir insan bu böle yaa.. muhammed te en iyisini yapiyor gitmesin ayirlisin o kulupten galatasaray gelsin :D veya barca ya gitsin barcadan tekrar bize turk ronaldinho olarak geri döner...

barman
18.Haziran.2006, 18:25
bari kararı kesin mi?

J.M SaLas
18.Haziran.2006, 18:54
yazık başka değil.

emirduman
18.Haziran.2006, 19:06
Çok yazık...

Neden genç yetişmiyor ülkemizde, küçük bir örneği...

FeYYaz1989
18.Haziran.2006, 19:33
Muhammed'in özellikle televizyona çıktıktan sonra çok şımardığını görmüştüm bir maçta(hakeme falan el kol hareketi yapıyordu),öyle de duymuştum.
Yalnız herşey basında yansımamış olabilir belki başka olaylarda yaşanmış olabilir.Ben pek sanmıyorum çalım yedi diye döveceğini.Sadece tahmin yapıyorum belki hakaret falan etmiş olabilir hocaya yada yine el kol hareketi yapmış olabilir,ki bu durumda hocanın yaptığı doğrudur bence.Böyle bir şey varsa zaten hiç durmasın önce Beşiktaşlılık terbiyesi alsın.
Zaten gidene kal demeyiz,iyi yolculuklar.
Birde şu tek taraflı bakış açımızı değiştirmemiz lazım artık,anlamadan dinlemeden bir habere göre kimseyi yargılayamayız.
Bu arada çocuğu İspanyol yapıp İspanya milli takımında oynatanlar var...
Eğer içinde Türklük varsa zaten Türk milli takımında oynar gerektiği zaman,yoksa zaten hiç oynamasın.

eraser212
18.Haziran.2006, 20:28
yaa ateş olmayan yerden duman çıkmaz. ben bunun sallama bi haber olduğunu sanmıyorum. adam dövmüş işte küçücük çocuğu. adamı dinlemeye daha ne gerek varki. antrenmanda her ne olursa olsun o yaşta çocuk dövülmez. ayrıca o herifin yüzünden de beşiktaşın itibarı zedelenmiştir yazık...

S-B-Z
18.Haziran.2006, 20:50
olayda magazinel bir boyutta var.kulak çekilmesi gibi bir olay olacağını sanmıyorum.ayrıca barcelonaya gideceğinide;bu tip söylentiler hep oldu bundan sonrada olur.

gookhan
18.Haziran.2006, 21:22
yahu bu simdi 16 yasin altında olduu icin belese mı gidecek?

barahir
18.Haziran.2006, 21:23
aynen öyle beleş

mgungor
18.Haziran.2006, 21:25
sözleşmesi var benim bildiğim kadarıyla..

Burak Duran
18.Haziran.2006, 22:04
her ne olursa olsun kimseyi dövme hakkı yoktur o antrenörün kız uyar bağar ama vurma kulağını çekme ayıptır ya

Omerdinho
18.Haziran.2006, 22:48
Çocuğa da yapılan terbiyesizlik. Keşke Türkiyede kalsaydı.
elbette bir sebebi vardir sebepsiz yere kulagini cekemez kimse..

enesao
18.Haziran.2006, 23:24
belki hakaret falan etmiş olabilir hocaya yada yine el kol hareketi yapmış olabilir,ki bu durumda hocanın yaptığı doğrudur bence
ne demek bu durumda hocanin yaptigi dogrudur... cocuga dayak atilmaz bunu bilmioymusun o daha kucucuk.. eger senin dedigin gibi olsa bilee dayak atilmadan ceza verilir kadroya alinmaz vs... ama dayak aslaa

mgungor
18.Haziran.2006, 23:48
ne demek bu durumda hocanin yaptigi dogrudur... cocuga dayak atilmaz bunu bilmioymusun o daha kucucuk.. eger senin dedigin gibi olsa bilee dayak atilmadan ceza verilir kadroya alinmaz vs... ama dayak aslaa

sen atıyortum 40-45 yaşındasın 10 yaşındaki çocuk sana el-kol hareketleri yapıyor sen ne yaparsın?

tekrar söylüoyrum bana göre bu haber düzmce ..

enesao
19.Haziran.2006, 00:02
sen atıyortum 40-45 yaşındasın 10 yaşındaki çocuk sana el-kol hareketleri yapıyor sen ne yaparsın?

tekrar söylüoyrum bana göre bu haber düzmce ..
benmi ne yaparim onu kadrodan uzaklastiririm disiplin cezasi veririm... ama muhammedin böyle bir hareket yaptini sen nerden biliyosuun???

mgungor
19.Haziran.2006, 00:09
sen dayak attığını nerden biliyon?

pessy
19.Haziran.2006, 00:23
zaten maçlarında da daha bu yasta bir agresiflik var. hakeme itirazlar, saga sola el kaldirmalar filan.ondan dolayı havalanmış olabilir biraz.ama merak etmeyin bjk yalanlar birazdan...

Birde 10 yıllık sözleşme imzalamadımı bu BJK'yla?

istersen laflarına dikkat et aşalıyıcı laflar kullanma mustafa..

mgungor
19.Haziran.2006, 00:25
neresinde aşağılama var bu mesajın?

pessy
19.Haziran.2006, 00:42
bjk yalanlar birazdan diosun sanki bjk kendi içinde olan olayları belirmiyomuş gibi...

bideeeee...bu dediğin Türk futbolunun geleceği...

mgungor
19.Haziran.2006, 00:50
saçmalama bi futbolcumu türk futbolunun geleceği.türk futbolu bu halleremi düşmüş.bi çocuk kurtarcak türkiyeyi

pessy
19.Haziran.2006, 01:01
benle saçmalama die fln konuşma bak seni son kez uyarıyorum...

bu arada ben bi oyuncu demedim türk futbolunda gelecek vadeden en iyi futbolculardan biri anlamında anlamadn dinlemeden konuşma arkadaşım..

mgungor
19.Haziran.2006, 01:05
bende diyomki türk futbolu bu hallere düştüyse yazıklar olsun...

FeYYaz1989
19.Haziran.2006, 01:18
Ne demek ya çocuk dövülmez falan.Zaten ortada bir dayak falan yok.Sadece kulağını çekmiş ki tekrarlıyorum kimse çalım yedi diye gidip 10 yaşındaki çocuğu dövmez.Kesin bir şeyler söylemiştir.Buna adım gibi eminim.
Zaten o çocuk bir yerlerden torpilli gibi geliyor bana,neyse ama yetenekli bir çocuk yinede fakat Türk futbolunun yeni Sergen'lere ihtiyacı yok.
Zaten bu gidişle kendi kaybedecek gibi,keşke basın hiç bu çocuğu bulmasaydı.
Türk futbolunun geleceği falanda değil henüz.Çocuğun daha ne olduğunu bile bilmiyoruz.

Son olarak seni bilmem enesao ama benimde babam-annem küçükken kulağımı çekti,gerektiği zaman tokat attı.Ama bunlar benim terbiyemi şekillendirdi.Onlara hiç kızmıyorum,kızmamda.Çünkü maalesef geniş bir aile ortamı bulan çocukların şimdiki halleri içler acısı ve kültürümüzü git gide kaybediyoruz.Ne büyüğe saygı kaldı ne küçüğe sevgi...
Muhammed zaten takip edebildiğim kadarıyla çok şımarmıştı ve kendi kaybedecek bu gidişle.Ne demek küsmü bilmem ne?Kimki o Beşiktaş kulübüne küsüyor?Tekrar ediyorum gidene kal demeyiz.Ve eminim kimse durup dururken 10 yaşındaki çocuğu dövmez.Ama eğer hakaret etmediyse yada hiçbir terbiyesizlik yapmadıysa o zaman ben haksızım.Ama kimse durup dururken kimseyi dövmez artı kendinden kaç yaş küçük çocuğu hiç dövmez.Bence Muhammed aklını başına toplasın bir an önce.Beşiktaş'ı da zan altında bırakıyor.
Ayrıca Muhammed kimki Beşiktaşın itibarı bu ufacık çocuğa kalsın...

mgungor
19.Haziran.2006, 01:21
hem arkadaşlar antrenörüdür döver de istediği şeyide yapar.emre belözoğluyla terim arasındaki olaylara bakın bi.terim o mercedesi almasaydı elinden emerenin belki bu kadar büyük futbolcu olamayacaktı.hem dövme falan basının abartmasıdır.

pessy
19.Haziran.2006, 01:24
ya feyyaz bişey sorcam ne şımarıklığını gördün çocuğun..

FeYYaz1989
19.Haziran.2006, 01:32
ya feyyaz bişey sorcam ne şımarıklığını gördün çocuğun..
Yine basının süper yetenek diye öne sürdüğü zaman.İki-üç özet görüntüsünü izledim.Çok kısa bir zamanda hem hakemle 2-3 kez hemde bir takım arkadaşıyla tartışmıştı(Bu çocuk daha 12-13 yaşında hakemle konuşuyor).Çok el kol hareketi yapıyor,bu çocuğundan ileride Sergen'den farkı olmaz.
Bir arkadaşım İstanbul'da çok merak etmiş bir antremanını izlemiş.Onda da aynı hep sağa sola el kol hareketleri,tartışmalar,küsmeler.Ben böyle duydum.Birde çok bireysel oynuyor dedi arkadaş ama onu tam bilemiyorum tabi.
Yetenekli çocuk ama benim savunduğum görüş kesinlikle altyapı hocası hemde çalım yedi diye bir çocuğu dövmez(artık ne dövmesiyse-kulağını çekmiş,tartakladığı dediği iterek uyarmıştır muhtemelen).
Arkadaşlar ben bunu savunuyorum,belki haksız olabilirim ama bence hoca uyardıysa bile Muhammed'in iyiliği içindir.
Sonra kulağını çekmeyince diyoruz ki her pozisyonda hakemle konuşuyor oyuncularımız,alt yapı eğitimi çok önemli.Bunun konusu geçmişti.Sonra neden Avrupada başarılı olamaz yok işte neden Türk milli takımı oraya buraya katılamıyor.
Son İsviçre maçını bir hatırlayın ya.

mgungor
19.Haziran.2006, 01:34
bedne aynısına benzerleri yazmıştım.fakat burda muhammedin futbolu konuşulmuyoır diye silinmişti

pessy
19.Haziran.2006, 01:36
tamam da yani çocuk bu benden bir iki yaş küçük anlayabilirim obu yani insan sinirlenince ne yapacağını bilemezki bende böleyim..

FeYYaz1989
19.Haziran.2006, 01:49
23 nisan'da danone'nin sponsorluğunda dört büyüklerin küçük takımları arasındaki organizasyonda izleme şansını bulduğum çocuk futbolcu. izlediğim kısa süreli maç üzerine şunu söyleyebilirim ki bu arkadaş iyi bir futbolcu olabilir ama asla büyük bir futbolcu olamaz (bu noktada herkesi tümer metin-sergen yalçın isimleri arasında durup düşünmeye davet ediyorum). böyle düşünmemin sebebi de bu arkadaşın izlediğim iki pozisyonda herhangi bir müdahale olmaksızın kendini yere bırakıp kıvrım kıvrım kıvranmasıdır (iran maçında figo'nun düşüşünü hatırlayalım). özel günde gerçekleştirilen bir turnuvada on yaşında bir çocuğun aklına hakemi aldatmak; karşıdaki oyun arkadaşının hakkını çalmak gelebiliyorsa bu futbolcunun yirmi yirmi beş yaşlarına gelmiş hali korkutucu derecede çirkef olur (şu yaşında böyle bir çocuğa bu sıfatı uygun göremem). işin özü gittiği yol yol değildir; kafasında sadece iyi ve adil futbol olmazsa bu arkadaş asla büyük futbolcu olamaz.

Ekşi Sözlük'ten ve alıntıdır.Ve schwannoma nickli yazarın yazısıdır.

Dediğim gibi bu hareketlerden vazgeçmez ise Sergen Yalçın-Tümer Metin gibi oyunculardan farksız olur.Bizim zaten bu oyunculara ihtiyacımız yok...
He dövme konusu diyorsanız bence Muhammed'in iyiliği için olacaksa birgün boyunca bir güzel dövsünler ama art niyet varsa(hiç sanmıyorum-kendinizi bir adamın yerine koyun niye durup dururken çocuğun kulağını çeksin)Muhammed başta herkesten özür dilerim o zaman,ama söylediklerimi bir düşünün.

paco
19.Haziran.2006, 01:53
ya küçücük bir çocuğun yaptıklarına bu kadar tepki verilmemeli (eğer böyle bir olay olduysa) koskoca abilerinikumharanelerden topluyorlar barlardan topluyorlar ... onlar bunu yaparsa bu çocuk neler yapmaz .... şımarması da çok doğal küçük yaşta baksanıza bizim forumda bile nasıl tartışıyoruz ... bence okulda öğretmenlerin öğrencilerini dövmesi ne kadar anormalse bu da o kadar anormal ....
ne yaparsa yapsın kimse dayağı hak etmez ....

10_Osmanozc
19.Haziran.2006, 02:01
Canlı izleyen babam beğenmemiş kendisini.Bakalım kendisi için en hayırlısı olsun.

FeYYaz1989
19.Haziran.2006, 02:07
Şunu da söyliyeyim ben dayağı falan savunmuyorum ama bir kulağını çekmesi kesinlike Muhammed'in iyiliği içindir bence.Adam kavga etmek istese neden el kadar çocuğu dövsün?Öğretmenlerimde benim kulağımı çekti onun yaşlarındayken hemde haddi hesabı yok.Ama ben kimseye küsmedim.
He çocuğu basbayağı dövmüştür o zaman haksızdır ne olursa olsun dayak yinede olmasın(Dikkatli okuduysanız kulağını çekmiş ve tartaklamış diyor???) ama öyle bir şey olduğunu sanmıyorum artı saygısızlığa bende katlanamam.Bir yere kadar yani,koskocaman adam ufacık çocuk karşısında madaramı olsun?
Beşiktaşta saygı ve ahlak bence herşeyden önce gelir.Ben Beşiktaşlı bir abimin yanında kafamı kaldıramam saygımdan,eğer bir saygısızlık yaptıysa bence en kötü kulağının çekilmesini hak etmiştir diyorum.
Artı hala söylüyorum olaya tek taraflı bakıyoruz ve ben dahil sadece varsayımlar üzerine konuşuyoruz.

EreN
19.Haziran.2006, 02:28
Ya arkadaşlar bi keresinde teknik direktöre hareket yapmıştım dövmüştü beni şimdi bakıyorumda adam haklı

Del Piero_10
19.Haziran.2006, 14:18
barcelona olayının gerçek olduğunu sanmıyorum.

Aslan41
19.Haziran.2006, 15:49
barcelona işi biliyor...

S-B-Z
19.Haziran.2006, 21:39
ya bence barcelona falan almaz asparagas bunlar ...

pessy
20.Haziran.2006, 23:48
ya asparagas olsun adam ne olursa olsun dövemez...ha kulağını çekmiş diyeceksiniz bende onuda yapamaz önce gelip bana çalım atın sonra gol atın diyecek sonra çalım yiyince tartaklıyacak...

yok öyle yağma...

S-B-Z
21.Haziran.2006, 00:21
ya asparagas olsun adam ne olursa olsun dövemez...ha kulağını çekmiş diyeceksiniz bende onuda yapamaz önce gelip bana çalım atın sonra gol atın diyecek sonra çalım yiyince tartaklıyacak...

yok öyle yağma...
ya nuri bende diyorumki bu haber asparagastır.yani dayak olayı falan yoktur.ben bu ülkede hiçbir spor gazetesine inanmıyorum çünkü tüm haberleri yalan.en basit örnek daha sezon bitiminden bu yana 1 ay geçti fatih tekkeyi pazarlamadık,imza attırmadık kulüp bırakmadılar.şimdide hertaya yolladılar.
yani bu haberde yalandır.ne dayak vardır ne kulak çekme.
yoksa dayağa bende karşıyım yani :)

gookhan
22.Haziran.2006, 20:29
yaa bi hareket icin cocuk dovülür mü:( yazik ..

sergenNn
22.Haziran.2006, 22:46
Arkadaşlar merak etmeyin bu haber kesin doğru değildir.Yani barca'nın ilgilendiği falan.Doğru olmuş olsaydı bu haber birgün gazetede falan yer alıp sonra kaybolmazdı. En azından bir kaç gün daha haber olurdu.Muhammed bu yaşta şuan başka takıma gitmez.Onun için en önemli bir parçası olan hatta manevi babası olan kişinin o kadar ısrarına karşı ben gitmek istiyorum falan diyemez.Ayrıca antrenörün yaptığına gelirsek sadece kulağını çektiyse birşey yok çünkü kulağın çekmekte ne var ki.Ama tartaklamak falan varsa o antrenörü de uyarmak lazım.Mesela Beşiktaş'ın alt yapısında Muhammed gibi bir sürü oyuncu var ve bu antrenör artistik hareket yaptı yok şunu yaptı yok bunu yaptı diye onları tartaklasa ve hepsi kulüpten ayrılsa ne olur?O kadar genç Beşiktaş'ın elinden uçar gider.Antrenörlerinde biraz daha dikkatli olması gerekir bence..

pessy
23.Haziran.2006, 20:31
ya nuri bende diyorumki bu haber asparagastır.yani dayak olayı falan yoktur.ben bu ülkede hiçbir spor gazetesine inanmıyorum çünkü tüm haberleri yalan.en basit örnek daha sezon bitiminden bu yana 1 ay geçti fatih tekkeyi pazarlamadık,imza attırmadık kulüp bırakmadılar.şimdide hertaya yolladılar.
yani bu haberde yalandır.ne dayak vardır ne kulak çekme.
yoksa dayağa bende karşıyım yani :)

tamam dayağa hepimiz karşıyız:)