View Full Version : Fenerbahçe 4-1 M.P. Antalyaspor | 29. Hafta
anil luque
09.Nisan.2014, 20:59
http://img812.imageshack.us/img812/9278/hlu0.png
anil luque
09.Nisan.2014, 21:23
Hazır bu kadar eksik varken Antalya yerine biraz daha dişli bir rakip olsa Fenerbahçe büyük sıkıntı yaşar hatta yenilebilir bile diyebilirdim ancak ölmüş ağlayanı yok vaziyetteki Antalyaspor bu kadar eksiğine rağmen Fenerbahçe için sıkıntı teşkil etmez bence.
Fenerbahçe kazanır ama bir beraberlik hiç fena olmaz tabi.
serkankeyvan
09.Nisan.2014, 21:51
Fenerbahçe kazanır diyorum.
Bir sorum olacak. Bende ne fbkart ne de fenercell olmadıgı için genel satıştan almam lazım biletleri.
Genel satışa da maçtan bir gün önce yani cumartesi cıkacakmış.
Bu durumda bilet alamama olasılığım var mıdır, kalır mı bilet cumartesi gününe kadar?
Bir de ebilet mallığından önceki, kağıt biletle girilebilecek son maç olduğu için cok gitmek istiyorum. Taa Çorum'da yaşayan ve yılda 1 kez maça giden birisi olarak bu uygulamayı kınıyorum.
nannar
10.Nisan.2014, 11:21
Fenerbahçe zorlanır.Çok eksik var.Antalya'yı heveslendiriyor bu durum. Beraberlik çıkabilir düşüncesindeyim...
ReaList
10.Nisan.2014, 13:00
Volkan
Topuz
Egemen (Serdar)
Alves
Caner
Kuyt
Meireles
Salih
Holmen
Alper
Sow
İdeal bir 11 olabilir bu maç için.
sui generis
10.Nisan.2014, 13:02
Egemen oynamazsa kesin kadlec oynar. Webo ve Selçuk da 11 olur. Alper kulübede olur.
ReaList
10.Nisan.2014, 13:04
Kadlec ve Selçuk 11 olursa işimiz var. Bir de Cristian ekleniyormuş bunlara of ki of. Sonra doldur boşalt.
Dave S Mustaine
10.Nisan.2014, 15:39
Sow kesik yesin artık. Webo ve Emenike'nin maçı olur 3-1 veya 3-2 alırız ama karşılıklı gol olacağı kesin gibi.
Fearless Coward
10.Nisan.2014, 16:51
Antalyaspor gibi kaliteli bir takım ligden düşerse komedi olur. Bu maçı kazanmak isteyeceklerdir. Fenerbahçe'de de eksikler var. Zorlu maç olacağı kanısındayım ligde kalma adına Kayseri'nin bize yaptığı gibi Antalyaspor galibiyeti beni şaşırtmaz.
di canio
10.Nisan.2014, 17:09
Antalyaspor gibi kaliteli bir takım ligden düşerse komedi olur. Bu maçı kazanmak isteyeceklerdir. Fenerbahçe'de de eksikler var. Zorlu maç olacağı kanısındayım ligde kalma adına Kayseri'nin bize yaptığı gibi Antalyaspor galibiyeti beni şaşırtmaz.
Takımın başına Samet Aybaba'yı getiren takım ne kadar kaliteli olabilir ki? :) Bunca hafta sabredilmesi de hataydı. Fuat Çapa da bir takımın başına getirilecekse sezon öncesi hazırlık imkanı verilmeli bence. Bu kadar geç ve kritik bir dönemde takımın başına getirilecek isim değil. Gerçi Erciyesspor'da hazırlık imkanı verildi de ne oldu, Çapa da Erciyesspor'u dibe götürdü.
Fearless Coward
10.Nisan.2014, 17:23
Takımın başına Samet Aybaba'yı getiren takım ne kadar kaliteli olabilir ki? :) Bunca hafta sabredilmesi de hataydı. Fuat Çapa da bir takımın başına getirilecekse sezon öncesi hazırlık imkanı verilmeli bence. Bu kadar geç ve kritik bir dönemde takımın başına getirilecek isim değil. Gerçi Erciyesspor'da hazırlık imkanı verildi de ne oldu, Çapa da Erciyesspor'u dibe götürdü.
Bu kadar sabredilmesinin nedeni belli başkan ile yakın arkadaşlarmış yanılmıyorsam. Hatta kovulmadı da kendisi istifa etti Aybaba yoksa kalacaktı yani başkan'ın git demeye niyeti yoktu. :D Fuat Çapa'da büyük hata kesinlikle zaten düşerlerse onun yüzünden düşerler ama bu kaliteli kadro düşerse yazık olur hoca yüzünden düşmemeleri lazım.
himone
10.Nisan.2014, 19:14
Bu maçı takım değil taraftar kazanır. Sahada Webo ve Salih'i görecek olmak benim için büyük keyif.
Sekopej
10.Nisan.2014, 22:15
Maçın İstanbul'da olması sıkıntıyı gideriyor, eksikler var ama oynayacak oyunculara baktığımızda da pek sıkıntı olmaz.
Volkan
Topuz
Alves
Egemen
Caner
Selçuk
Salih
Meireles
Kuyt
Sow
Alper
Bu şekilde bir 11 olacaktır. Alper tam hazır olmazsa Webo ile başlar Alper sonradan girer, Alper hazır olursa Webo ikinci devre girer. Egemen hazır değilse Kadlec oynar. Kazanır, farkı tekrar açarız iye düşünüyorum.
sarianet
10.Nisan.2014, 23:00
standart kadroyla çıkarsak 4-5 atarız rahat
CocukMenajer
12.Nisan.2014, 11:36
Sow kesik yesin artık. Webo ve Emenike'nin maçı olur 3-1 veya 3-2 alırız ama karşılıklı gol olacağı kesin gibi.
Emenike kart cezalısı Sow'a çok ihtiyacımız var bu maç
Namzet
12.Nisan.2014, 12:45
Maç deplasmanda olsa kesinlikle Antalya kazanır derdim ama Kadıköyde kim oynarsa oynasın bu saatten sonra puan vermeyiz,2-0 kazanırız
attirson
12.Nisan.2014, 21:34
Gs ve Bjk'nin aldıgı sonuclardan sonra şölen havasında geçecek maç.
TeNaciOUS MidFieLdeR
12.Nisan.2014, 22:00
bu gidisle kalan haftalarda mac kazanmaya bile gerek kalmayacak sampiyonluk icin. hic bu kadar rahat bir sezon yasamamistik uzun zamandir. biz ne kadar formdaysak rakipler de o kadar formsuzdular. onumuzdeki hafta sampiyonluk turu atma ihtimali dogabilir yarinki maci kazanirsak.
erdem344
12.Nisan.2014, 22:02
Bu hafta kazanırız
Haftaya inşallah bjk bizi yener
İçerdeki maçta da şampiyon oluruz
uAburak89
12.Nisan.2014, 22:02
Fark olur bu maçta, olsun da zaten. Sevmediğim Antalyaspor'un düşmesini istiyorum.
attirson
12.Nisan.2014, 22:05
Bu hafta kazanırız
Haftaya inşallah bjk bizi yener
İçerdeki maçta da şampiyon oluruz
Aynen taraftarımız olmayacak sampiyonlugun ilk coskusunu taraftarla yasamak daha guzel olur. :icon_biggrin:
Edit: Ama yenilirsek icerdeki maçta sampiyon olamayabiliriz berabere bitsin. :icon_biggrin:
di canio
12.Nisan.2014, 22:23
A2 takımdan gençlerinkadroya alınacağı söyleniyor. Umarım 11 başlarlar. Bu kadar eksik bir daha olmaz, gençler için de böyle şans olmaz. Kaybetsek de Antalyaspor'a kaybetmiş oluruz. Bir yanım küme düşmelerini istese de bir tarafım kalsınlar istiyor.
ReaList
12.Nisan.2014, 22:41
Galatasaray ve Beşiktaş'ın puan kaybetmesi bizi tamamen rahatlattı. Her ne kadar hafta başında sağlam bir puan farkıyla girsek de Futbolda her ihtimali göze almak lazım. Şimdi elimiz daha da rahatladı. Eksiğiz ama stressiz bir maç olacak. Puan kaybı olabilir sorun değil ama kazanırsak daha güzel olur.
himone
12.Nisan.2014, 22:56
Büyük ihtimalle şu 11 çıkacak.
Volkan- Topuz, Alves, Kadlec, Caner - Selçuk, Meireles, Salih (Alper)- Sow, Kuyt, Webo.
Rahat kazanacağımızı düşünüyorum, özellikle kapanan Antalya'ya karşı Webo çok etkili olacaktır.
Universal
12.Nisan.2014, 23:48
Zor maç çok fazla eksik var, kaldı ki rakipde düşmemek için oynuyor. Eğer kazanırsak derbide şampiyonluk için oynayacağız bu motivasyon ile kazanabiliriz.
ReaList
13.Nisan.2014, 19:12
http://sv133.piclect.com/b8d7aa9b68ef1bfc510c1f8e5b0dcef6/da8926a60/o/14/04/13/11.jpg
attirson
13.Nisan.2014, 19:23
3 tane altyapıdan oyuncu var yedekte toplam 6 yedek var en az 1 tanesini izleriz heralde.
William Rookwood
13.Nisan.2014, 19:31
http://i.imgur.com/ucZHdrd.png
OrcunFB
13.Nisan.2014, 19:34
Kazanalım, haftaya şampiyon olmak için derbiye çıkalım. Saldır Fenerbahçem!
Kaka Leite
13.Nisan.2014, 19:36
Salih oynuyor ya ona da şükür. İyi olmuş bu cezalar falan inşAllah birer maç daha uzatırlar. :icon_biggrin:
ReaList
13.Nisan.2014, 19:42
O değil de bonus kafa nerelerde, hala sakat mı?
OrcunFB
13.Nisan.2014, 19:44
Şşş abi çaktırma. :schaf:
Önder HOCA
13.Nisan.2014, 19:52
lütfen adını anmayalım :uzgun:
attirson
13.Nisan.2014, 20:14
Antalya'nın yaptıgı frikik taktigini spikerler anlamadı. :D Önceki haftalarda da yapmıstı bunu Antalyaspor.
Fearless Coward
13.Nisan.2014, 20:19
RB Leipzig'in taktiği o çalmışlar. :zuhaha
Nedvedmania
13.Nisan.2014, 20:21
Gol ! Caner Erkin 21' (Fenerbahçe 1 - 0 MP Antalya)
E.Cartman
13.Nisan.2014, 20:24
GOL: http://vine.co/v/MJiIE51Zdbr
Özil'in Real'de oynarken attığı gole benziyor. Yanlış hatırlamıyorsam Dortmund'a atmıştı.
ReaList
13.Nisan.2014, 20:28
Caner için muhteşem bir sezon.
europeanconquer
13.Nisan.2014, 20:30
Çok güzel atmış Caner.
erdem344
13.Nisan.2014, 20:31
Caner en az 5 yıl imzalasın
Nedvedmania
13.Nisan.2014, 20:32
Gol ! Isaac Promise 31' (Fenerbahçe 1 - 1 MP Antalya)
Kaka Leite
13.Nisan.2014, 20:34
https://www.facebook.com/photo.php?v=710501685662021&set=vb.586774514701406&type=2&theater
Yediğimiz gole bak arkadaş. :uzgun:
Fearless Coward
13.Nisan.2014, 20:35
Caner Avrupa'ya mı kaçacak sözleşme mi imzalayacak çok merak ediyorum harika bir sezon geçiriyor.
attirson
13.Nisan.2014, 20:36
Caner'in her yaptıgı iyi hareketten sonra sözlesme imzalanmadıgı aklıma geliyor sinirleniyorum.
Nedvedmania
13.Nisan.2014, 20:38
Gol ! Michal Kadlec 38' (Fenerbahçe 2 - 1 MP Antalya)
himone
13.Nisan.2014, 20:56
Antalya'nın yaptıgı frikik taktigini spikerler anlamadı. :D Önceki haftalarda da yapmıstı bunu Antalyaspor.
Daha sonradan söylediler, Antalya bunu geçen hafta da yaptı bilerek yapmış olabilirler diye.
Caner'in golü çok güzeldi. Ama her seferinde uzun top oynamaya çalışması iyi değil, her top mu uzun atılır(tabi Selçuk ve Meireles'in yeterince yardım etmemesinin de etkisi var). Kadlec'in de gol atmasının dışında oyunu da hoşuma gitti, takımda kalması taraftarıyım. Yedek stoperimiz olur, seneye stoper almak zorunda kalmayız.
Cengo
13.Nisan.2014, 21:05
Kadlec'in vuruşu gol olmasaydı net penaltıydı.
Sheriff
13.Nisan.2014, 21:07
Caner'in golü çok güzelmiş gerçekten.
attirson
13.Nisan.2014, 21:47
Kadlec hat tricki kaçırdı ya. :D
attirson
13.Nisan.2014, 21:50
Ben olsam Antalya yönetiminin yerinde bu hareketten sonra Serkan Balcı'ya ceza verirdim bilerek kırmızı kart gördü.
Universal
13.Nisan.2014, 21:50
Haftaya ya da sonraki hafta şampiyonuz da asıl önemli olan ne biliyor musunuz Ocak ayında Ersun Yanal takımları düşen diyenler şuan puan farkı iki elle gösterilmeyecek kadar fazla... İşte söke söke elde ettiğimiz başarı...
himone
13.Nisan.2014, 21:55
İnanılmaz sıkıcı bir maçtı, Alper girdikten sonra azcık bişeyler izledik. Serkan'ın çok öncesinden kırmızı görmesi lazımdı, hakem bugün birkaç tane kartı görmezden geldi ama inatla kırmızı görmesi yapılacak iş değil. Takımın küme düşüyor sahada hiçbir sorun yok tamam stresli olabilirsin ama bu yapılacak iş mi? Büyük ihtimalle bir daha oynamaz zaten, en azından ben olsam oynatmazdım.
Universal
13.Nisan.2014, 21:56
Tarlaları sürdük, kahveleri içtik, yalanları ezdik, kaldı 90 dakika.
OrcunFB
13.Nisan.2014, 21:58
Adım adım şampiyonluğa. Haftaya derbiyi kazanıp şampiyonluğu ilan edersek tadından yenmez, tebrikler Fenerbahçem!
europeanconquer
13.Nisan.2014, 21:58
Tarlaları sürdük, kahveleri içtik, yalanları ezdik, kaldı 90 dakika.
Başbakan'ın sandıkta kendisini aklamasıyla,şu düşüncenin ne farkı var çok merak ediyorum abi,eyvallah dibine kadar hak ettiniz,alın terinizle aldınız şampiyonluğu ancak 2010/2011 sezonunda ki şike iddaalarını ne yalanlar ne de kanıtlar bu şampiyonluk.
Galibiyet ve kısa süre sonra gelecek şampiyonluk için de Fenerbahçe'ye tebrikler.
Önder HOCA
13.Nisan.2014, 21:59
kadlec bugün gol harici iyi oynadı rakibe önde basması rakibin koşu yollarını kapaması iyiydi bence stoperde bekirden önde
attirson
13.Nisan.2014, 22:00
Şampiyonlugun provasını yaptık.Haftaya yenilmeyelim yeter kazanırsak zaten sampiyonuz sevinirim.Berabere kalırsakta kendi seyircimiz önünde sampiyon olucaz yine sevinirim. :D
Bu arada Antalyaspor ligin 2. yarısında sadece 2. yarının ilk maçında deplasmanda Erciyesspor'u 1-3 yendi 11 maçtır galibiyet yüzü göremedi.
TeNaciOUS MidFieLdeR
13.Nisan.2014, 22:01
tabloya baktim da 2.bjk nin maksimum 69 puan olma sansi var. 70 puani bile gecemeyecek durumdaki rakiplerden sampiyonlugu almak hic zor olmadi bu sene acikcasi. bizim zaten sezon ortalamamiz her sene 70+ oluyor. sampiyonlugu biraz da rakiplerimiz tayin ettiler bu sene.
Banega
13.Nisan.2014, 22:05
Umarım Fener haftaya yener de, bizim tembel topçulara bir kıyak geçer. :0:
Universal
13.Nisan.2014, 22:06
Başbakan'ın sandıkta kendisini aklamasıyla,şu düşüncenin ne farkı var çok merak ediyorum abi,eyvallah dibine kadar hak ettiniz,alın terinizle aldınız şampiyonluğu ancak 2010/2011 sezonunda ki şike iddaalarını ne yalanlar ne de kanıtlar bu şampiyonluk.
Galibiyet ve kısa süre sonra gelecek şampiyonluk için de Fenerbahçe'ye tebrikler.
Belkide şike yaptık suçluyuz bilmiyorum. Adil yargılanma istiyoruz.
Ama bunları geçtim 3 Temmuzdan beri yaşamadığmız sorun kalmamasına rağmen kısa sürede daha Mayıs olmadan tur atacak bir takım olduysak yıkılmadık dimdik ayaktayız.
ardaskoc
13.Nisan.2014, 22:07
O değil de milyonlarca GS taraftarı haftaya bizi destekleyecek. :D
Nedvedmania
13.Nisan.2014, 22:08
O değil de milyonlarca GS taraftarı haftaya bizi destekleyecek. :D
Neden ?
attirson
13.Nisan.2014, 22:10
:icon_biggrin:
http://i.hizliresim.com/oQYvnQ.jpg (http://hizliresim.com/oQYvnQ)
Neden ?
BJK 2. olmasın diyedir herhalde :D
europeanconquer
13.Nisan.2014, 22:12
Belkide şike yaptık suçluyuz bilmiyorum. Adil yargılanma istiyoruz.
Ama bunları geçtim 3 Temmuzdan beri yaşamadığmız sorun kalmamasına rağmen kısa sürede daha Mayıs olmadan tur atacak bir takım olduysak yıkılmadık dimdik ayaktayız.
Bende bir şey demiyorum,sizi de anlıyorum ama neyse ya içinizi kusun her şeye kusun :n: Sonuçta bu bir yarışma kazananı kaybedeni belli olmayan sürekli devam eden bir şey,gün sizin gününüz,doyasıya istediğiniz gibi davranın,ben biraz fazla gereksiz yorum yaptım.
Şampiyonluk sardı 4-1 yanımızı ...
Universal
13.Nisan.2014, 22:15
Bende bir şey demiyorum,sizi de anlıyorum ama neyse ya içinizi kusun her şeye kusun :n: Sonuçta bu bir yarışma kazananı kaybedeni belli olmayan sürekli devam eden bir şey,gün sizin gününüz,doyasıya istediğiniz gibi davranın,ben biraz fazla gereksiz yorum yaptım.
Bu sene şampiyonuz seneye ne olur bilmem her yıl değişiyor zaten; ama bu soğuk havada kutlama nasıl olacak merak ediyorum. :D
attirson
13.Nisan.2014, 22:16
Şaka maka haftaya sampiyon olursak 1 ay önceden sampiyon olmus olucaz. :D
Walter Sakana
13.Nisan.2014, 22:18
Satılan bir oyuncunun (Semih) anlaşma gereği eski takımına karşı oynayamamasına da ilk kez şahit oldum bugün. Bütün takımlar böyle anlaşmalar yapsa kimse 11 kişi çıkamaz sahaya :D
CocukMenajer
13.Nisan.2014, 22:18
Kazanırsak en erken şampiyon olan takım olucaz :)
Universal
13.Nisan.2014, 22:21
Düşünsene Ersun Yanal için söylenen klişe takımları ikinci yarıda düşüyor; ama bu ligde en erken şampiyonluğu kutlayacak isim olma şansı var. Hayat :icon_cool:
himone
13.Nisan.2014, 22:37
Satılan bir oyuncunun (Semih) anlaşma gereği eski takımına karşı oynayamamasına da ilk kez şahit oldum bugün. Bütün takımlar böyle anlaşmalar yapsa kimse 11 kişi çıkamaz sahaya :D
Söylendiğine göre Semih satılmamış kiralanmış. Ve hafta içinde çıkan haberlere göre Semih sakat olduğu için oynamamış. Ama satmış bile olsak bu şartı koymakta sonuna kadar hakkımız var, Antalya madem Semih'i bize karşı oynatmak istiyordu bonservis öderdi. Bir oyuncuyu devre arasında beleşe almak istiyorsan bazı şartları da kabul edeceksin. Madde koyulmasa da bir şey değişmezdi büyük ihtimalle, Semih normalde de oynamıyor çünkü.
Dennis Bergkamp
13.Nisan.2014, 22:39
Çoook uzun zamandır var bu Türkiye'de.Hatırladığım kadarıyla Ali Turan Galatasaray'a karşı oynamamıştı zamanında.
CocukMenajer
13.Nisan.2014, 22:44
Courtois'in sözleşmesinde böyle bir madde varmış Chelsea maçında oynayabilecekmi merak ediyorum
ReaList
13.Nisan.2014, 22:49
Haftaya Şampiyon olsak da Volkanı izlemekten kurtulsak artık. Hoş haftaya kazanacağımızı düşünmüyorum çünkü o stat bizim oyun yapımıza ters. Rize maçında,Şampiyonluğu ilan ederiz,zaten şampiyonuz da maksat gönüller hoş olsun (:
sui generis
13.Nisan.2014, 22:50
Ersun Yanal'ın takımları ikinci yarı ...........
Alper,Salih,Caner çok özel isimler. Çok şanslıyız.
eng1n
13.Nisan.2014, 22:52
Bu bence de saçma olmuş ama yönetimin sırf spekülasyonların önüne geçmek için böyle bir şey yaptığını düşünüyorum çünkü Semih'in oyunundan korkmak saçma olur kendisinin kulüpteki son zamanların da yaptığı en iyi şey rakip defansı çalımlamaya çalışırken faul yapmaktı
http://i.imgur.com/7Nl8TcL.jpg
EF-SAA-NEE. Bi de Fenerbahçe için yaptığı tahminler vardı onu bulan varsa onu da atıversin. yanlış hatırlamıyorsam ROK'un tahminlerinde 13 puan falan geride oluyorduk :D
Önder HOCA
14.Nisan.2014, 00:41
Kazanırsak en erken şampiyon olan takım olucaz :)
zaten öyleyiz :icon_razz: 31. haftada şampiyon olmuşluğumuz var
Universal
14.Nisan.2014, 13:26
Haftaya cadde de kutlama için mekana git olamazsak sonraki hafta git... Hep masraf... Fenerbahçe'li olmak çok zor :(
CocukMenajer
14.Nisan.2014, 18:45
zaten öyleyiz :icon_razz: 31. haftada şampiyon olmuşluğumuz var
Rekoru geliştiricez demek istemiştim yanlış cümle kurmuşum :D