View Full Version : Torku Konyaspor 1 - 1 Beşiktaş | 29. Hafta
anil luque
09.Nisan.2014, 20:59
http://img827.imageshack.us/img827/8987/dqza.png
attirson
09.Nisan.2014, 21:05
Olimpiyat Stadı'nda sampiyonluk maçı oynamamız icin Bjk'nin bu maçta puan kaybetmesi gerekiyor büyük bir heyecanla izleyecegim.
anil luque
09.Nisan.2014, 21:22
Kusura bakma Yiğit öyle bir şey olmayacak :D
Bu tarz zor deplasmanlardan rahat oyunlarla çıkabiliyoruz genelde. Karabükspor maçına istisna gözüyle bakıyorum.
Gekas'ı durdurduğumuz vakit gerisi çok da sıkıntı çıkarabilecek düzeyde değil. Veli Hleb'i zaten hayattan bezdirecek net bir şekilde :zuhaha
Galip geleceğimizi düşünüyorum , Almeida da gol hasretine bir son verir bu maç.
footballer33
10.Nisan.2014, 01:50
Almeida dışında elde forvet kalmadı zaten Anıl, bir zahmet son versin o hasrete. :icon_biggrin:
Çok zor bir maç olacak, Konya da düşme potasına yaklaştığı için can havliyle oynayacak. İleride çok tehlikeli ayaklara da sahipler (Hleb, Djalma, Gekas, Hasan Kabze). Umarım 3 puanı alabiliriz. 1-0 olsun, bizim olsun.
Ralph
10.Nisan.2014, 13:13
Olimpiyat Stadı'nda sampiyonluk maçı oynamamız icin Bjk'nin bu maçta puan kaybetmesi gerekiyor büyük bir heyecanla izleyecegim.
Hadi kendi çöplüğüne :0:
europeanconquer
10.Nisan.2014, 13:33
Umuyorum Gekas ve Hleb reyizler bize bir kıyak geçerler.
Başarılan Konyaspor ! :n:
Fearless Coward
10.Nisan.2014, 16:52
Konyaspor , Mesut Bakkal'la iyi bir çıkış yakaladı bu maçı alıp düşme hattından iyice uzaklaşmak isteyeceklerdir. Gol yiyeceklerini sanmıyorum atarlarsa biter bu iş.
playeray
10.Nisan.2014, 17:09
Hleb yaklaşık 6 senedir tehlikeli bir oyuncu değil dert etmeye gerek yok :zuhaha
ozan42
10.Nisan.2014, 19:45
Kim bize kıyak geçecekmiş bıraksınlar allah aşkına çapları nedir.Kapanıp kontra deneyeceklerdir böyle bir maç beklıyorum.
Suicider
10.Nisan.2014, 19:46
Bu arada konya 1maç seyircisiz cezası aldı kadın seyirciler olacak sanırım.
Rehavi
10.Nisan.2014, 19:59
Kim bize kıyak geçecekmiş bıraksınlar allah aşkına çapları nedir.Kapanıp kontra deneyeceklerdir böyle bir maç beklıyorum.
Galatasaray a geçilecek kıyaktan bahsediliyor sanki :)
europeanconquer
10.Nisan.2014, 21:50
Ben Gs'ye bir kıyak geçerler dedim hocam.
footballer33
11.Nisan.2014, 00:35
Kimse kimseye kıyak geçmez bu saatten sonra, boş yere tartışmayalım bence. Konya düşmeme derdinde, biz ise ikinci olup şampiyonlar ligine direkt katılmanın planlarını yapıyoruz. Konya'da oynanacağı için ortada bir maç, daha çok isteyen ve iyi oynayan kazanacak maçı.
europeanconquer
11.Nisan.2014, 00:40
Yahu kıyak derken ''umarım Konya puan alır'' manasında kıyak dedim ben :D
footballer33
11.Nisan.2014, 00:45
Ben seni anladım zaten, genel olarak yazdım o ilk cümleyi. :)
I3esiktas
11.Nisan.2014, 02:10
Maçtan 1 gün önce maçın seyircisiz oynanacağını açıklayan TFF ye selamlar
footballer33
11.Nisan.2014, 20:09
Tolga Zengin
Atiba Hutchinson - Pedro Franco - Dany Nounkeu - İsmail Köybaşı
Veli Kavlak - Jermaine Jones
Olcay Şahan - Oğuzhan Özyakup - Ramon Motta
Hugo Almeida.
Yedekler: Cenk Gönen, Uğur Boral, Serdar Kurtuluş, Necip Uysal, Kerim Frei, Gökhan Töre, Mustafa Pektemek.
ozan42
11.Nisan.2014, 20:17
Tamam ben yanlış anlamışım :D
Lesandro Parleo
11.Nisan.2014, 20:44
İsmail'in yerine Uğur Boral sol kanatta oynasa bence daha verimli olur, İsmail takıma zamanla monte edilmeli..
Hem 2.'lik hem de derbi öncesi moral için bu maçı mutlaka kazanmalıyız..
Bu akşam Ozzy'den gol bekliyorum..
Başarılar Beşiktaş'ım..
byariff
11.Nisan.2014, 21:55
https://pbs.twimg.com/media/Bk9WJFcCcAA6Wfe.jpg
İsmail'in yerine Uğur Boral sol kanatta oynasa bence daha verimli olur, İsmail takıma zamanla monte edilmeli..
Hem 2.'lik hem de derbi öncesi moral için bu maçı mutlaka kazanmalıyız..
Bu akşam Ozzy'den gol bekliyorum..
Başarılar Beşiktaş'ım..
Helal olsun :) Tuttu tahminin :)
davidvilla
11.Nisan.2014, 22:56
Gekas 90+ 3
Fearless Coward
11.Nisan.2014, 22:57
Adamsın Gekas :D :D Sivas'ta beraberlikte kurtarır artık. :D Beşiktaş'lı kardeşlerime geçmiş olsun 90+3'de gol yemeleri kötü oldu. :(
himone
11.Nisan.2014, 22:57
Beşiktaşlı gibi üzüldüm yaa!
davidvilla
11.Nisan.2014, 22:58
Bilic yıkıldı resmen
manager725
11.Nisan.2014, 22:59
Vermeyin şöyle tecrübesiz hakemleri şu kritik maçlara. Jones'un pozisyonuna faul verse iş bitecek.
Takımın hatası da 10 dk top çevirilmedi, top oynamdık hatta.
ozan42
11.Nisan.2014, 23:00
Yazık oldu bu kadar emeğe.
anil luque
11.Nisan.2014, 23:23
Şampiyonlar ligini kovaladığımızda başımıza bunlar geliyorsa şampiyonluk kovalasak kim bilir neler olacak.
Yazıktır günahtır.
GeNç KaRTaL
11.Nisan.2014, 23:25
Son dakikada sahanın köşesinde tere yağından kıl çeker gibi temiz bir şekilde Jones'tan topu çalan Konya'lı oyuncuya ve bilhassa bunu çok güzel tespit eden hakeme tebrikler! Konya'nın beraberliği kurtarmasından payı var.Akşam yastığa başını koyduğunda vicdanı rahat bir şekilde uyur artık.:)
europeanconquer
11.Nisan.2014, 23:42
Sağolasın Gekas reyiz. :D
footballer33
11.Nisan.2014, 23:53
Yine tuttu baş ağrısı! Ömrümüzü çürüttünüz be, yazıklar olsun! Bu kadar olmaz! Onca emeğe yazık, ayıp, günah! İlk yarı verilmeyen penaltı, Jones'e yapılan net faule devam, dönüşünde gelen gol ve o golde de elle müdahale var. Allah'ınızdan bulun!!!
Bilic'e de kızgınım. İsmail dururken Motta'yı çıkardı, Oğuzhan topu ayağında düzgün bir şekilde tutan tek adam, onu da çıkardı.
En çok Tolga'ya üzüldüm. O kadar kurtarış boşa gitti, yediği golden sonra da tutamadı zaten gözyaşlarını.
Ralph
12.Nisan.2014, 00:24
Özen yaptığı açıklamada;
Karşılaşmanın hakemi Çağatay Şahan hakkında açıklama yapan Özen; ''Ben insanlara serzerişte bulunmam. Hakemi tebrik etmeye gittim. Elini uzatmadı. Hakemin bana yaptığı davranış bu. Gökhan Töre'nin pozisyonu var. Jones'un pozisyonu var. Almeida'nın penaltı pozisyonu var. Yediğimiz golde gol öncesinde el olduğu söylendi. Bilic'e bu takıma 11'e 14 oynatması gerektiğini takıma geldiği gün söyledim. Bilic hata yapıyor. 11'e 11 idman yaptırılır mı? Bilic bu konuya bir çözüm bulamadı. Futbolda işlemeyen en büyük sorun kural kitabına uyulmaması. Yabancı için kural koyuluyor buna uyulmuyor. Türk futbolunun en büyük sorunu bu.'' ifadelerini kullandı.
Kaka Leite
12.Nisan.2014, 00:25
Öncelikle yönetim ile ilgili problemi olan varsa ''Turksportal Destek Merkezi'' kısmına konu açabilirler.
Buraya yazılmaya devam edilmesi halinde ekstra düzen bozmadan dolayı ceza verilir. Konudan sapmadan maç hakkında konuşalım lütfen.
footballer33
12.Nisan.2014, 00:31
Özen yaptığı açıklamada;
Karşılaşmanın hakemi Çağatay Şahan hakkında açıklama yapan Özen; ''Ben insanlara serzerişte bulunmam. Hakemi tebrik etmeye gittim. Elini uzatmadı. Hakemin bana yaptığı davranış bu. Gökhan Töre'nin pozisyonu var. Jones'un pozisyonu var. Almeida'nın penaltı pozisyonu var. Yediğimiz golde gol öncesinde el olduğu söylendi. Bilic'e bu takıma 11'e 14 oynatması gerektiğini takıma geldiği gün söyledim. Bilic hata yapıyor. 11'e 11 idman yaptırılır mı? Bilic bu konuya bir çözüm bulamadı. Futbolda işlemeyen en büyük sorun kural kitabına uyulmaması. Yabancı için kural koyuluyor buna uyulmuyor. Türk futbolunun en büyük sorunu bu.'' ifadelerini kullandı.
Ağzına sağlık Önder Özen; ama esas konuşması gereken kişiler makamlarında sus pus oturmaya devam ettikçe biz burada kendi kendimizi yemeye devam ederiz. Ha pardon, onlar stad yapıyordu değil mi? Dokunmayalım madem!!!