View Full Version : Beşiktaş 1 - 1 Fenerbahçe | 30. Hafta
William Rookwood
16.Nisan.2014, 18:23
http://i.hizliresim.com/4mLRyL.png
himone
16.Nisan.2014, 18:53
Bakalım gerçekten çarşı boykot edecek mi? Stat dolmazsa tam facia olur.
ozan42
16.Nisan.2014, 18:57
Sağolsunlar gene derbi öncesi önümüzü kesecek birşey buldular tebrikler...
footballer33
16.Nisan.2014, 19:19
Bakalım gerçekten çarşı boykot edecek mi? Stat dolmazsa tam facia olur.
çArşı açıklama yaptı bile, girmiyorlar maça. Protesto olacak anlayacağın.
Maç İnönü'de olsaydı taraftarın yokluğu çok önemli derdim; ama Olimpiyat'ta çok büyük bir negatif etki yaratmaz bence bu durum. Yine nereden bakarsak bakalım, 40 bini bulur taraftar sayısı.
Derbi içinse yorumum, mutlaka kazanmamız gerekiyor. Beraberlik de işimize yaramaz. Aklıma yenilgiyi ve akabinde gelecek FB kutlamasını da getirmek istemiyorum. Biz kazanalım da, FB daha sonra kutlasın şampiyonluğunu.
Maça çıkmasını istediğim 11 de şu:
Tolga
Atiba - Pedro - Ersan (Dany) - Motta
Veli - Jones
G.Töre - Oğuzhan - Olcay
Almeida
Namzet
16.Nisan.2014, 19:41
Beraberlik bekliyorum,1-1 tahminim
Ahmet Göktaş
16.Nisan.2014, 19:50
İlk devre fenerbahçenin form grafiği yine böyle iyiyken kadıköyde muhteşem bir oyun oynadı Beşiktaş. Maçı iki takım da kazanabilirdi ve bu takım fenere kadıköyde 3 attı bir derbide.
Fenerbahçe hangi derbide kolay kolay içerde 3 tane yemiş ? Ve durum böyleyken hala fener yatar muhabbetleri yapılıyor , yensek de fener yattı denilecek malesef. Halbuki bu takım feneri zaten yenebilecek kapasitede bir takım. Tahminim 3-2 Beşiktaş galibiyeti. Kim kazanırsa kazansın "dünyaa derbisi"ne nazaran çok daha mükemmel bir oyun oynanacaktır her zamanki gibi.
kalbim Fenerbahçe kazansın şampiyon olalım diyor ama kalım yenilelim Beşiktaş'ı şampiyonlar ligine uğurlayalım diyor skor ne olursa olsun mutlu olacağım umarım futbolda Kadıköy'deki maçtan daha zevkli olur
Walter Sakana
17.Nisan.2014, 00:03
Cüneyt Çakır maçı iade etmiş sonra Galatasaray maçına atanmış...
OrcunFB
17.Nisan.2014, 00:22
Kazanalım, şampiyon olalım. :)
El Barto
17.Nisan.2014, 00:27
Passolig kart zirvaligi yuzunden sadece 3000 kadar bilet satildigi soyleniyordu ne olduysa o is.
anil luque
18.Nisan.2014, 03:25
Passolig kart zirvaligi yuzunden sadece 3000 kadar bilet satildigi soyleniyordu ne olduysa o is.
Bu akşam saatlerinde en son 6000 falandı abi.
Futbol tarihine geçebilecek bir olay gerçekleşecek pazar günü. 80.000 kişilik stadda 10.000 olursa şükredilsin ama neredeyse 100 bin kişilik bir kalabalık stad dışında olacak. Öyle gözüküyor. Böylesine bir protesto sezonun en kritik maçı öncesi yapılacak iş değil belki ama sesimizi duyurabilmemizin başka yolu yok. O saçma sapan uygulamadan vazgeçilecek !
Maça gelecek olursak ; Ahmet'in de dediği gibi Fenerbahçe'ye son yıllarda bize karşı üstünlükleri olsa bile hep ters gelen bir takım olduk. Nitekim ilk yarıdaki maçta bunu fazlasıyla da gösterdik. Bu sefer durum biraz daha farklı , Fenerbahçe artık çok rahat , bizimse mutlak galibitete ihtiyacımız var. Taraftar açısından herhangi bir sıkıntı olmasa çok daha güvenle bakabilirdim bu maça ama taraftar olayı sıkıntı.
Her ne olursa olsun sezonun en kritik maçını öyle veya böyle alırız.
urwrdskkn
18.Nisan.2014, 09:04
O passo lig uygulaması acaba gelecek sezon yapılsa ne olurdu sanki
Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
erdem344
18.Nisan.2014, 13:20
Aziz başkan için
sen şampiyon olacaksın
attirson
18.Nisan.2014, 13:32
Umuyorum sampiyon olup rekorumuzu gelistiririz 31. haftada oynayacagımız karsılama cezalı oldugumuz icin bir anlamı kalmadı kendi sahamızda sampiyon olmanın Bjk maçında sampiyon olup rekor kıralım bari.
uAburak89
18.Nisan.2014, 13:46
O cezanın iptal edilme ihtimali yok mu tahkimle?
Bu maç berabere biter ve genelde olduğu gibi güzel bir derbi olur.
Banega
18.Nisan.2014, 14:01
Beşiktaş açıklama yapmış, takımınızı yanlız bırakmayın diye.
Ben berabere biteceğini düşünüyorum ya da Beşiktaş çok daha güzel oynar fakat Fener yener.
Universal
18.Nisan.2014, 15:01
0-0 veya 1-1 biter. Sönük bir maç olacaktır.
manager725
18.Nisan.2014, 18:00
Bu akşam saatlerinde en son 6000 falandı abi.
Futbol tarihine geçebilecek bir olay gerçekleşecek pazar günü. 80.000 kişilik stadda 10.000 olursa şükredilsin ama neredeyse 100 bin kişilik bir kalabalık stad dışında olacak. Öyle gözüküyor. Böylesine bir protesto sezonun en kritik maçı öncesi yapılacak iş değil belki ama sesimizi duyurabilmemizin başka yolu yok. O saçma sapan uygulamadan vazgeçilecek !
İmkanı yok, min. 35-40 bin taraftar Olimpiyat'ta olacaktır. Kombinesi olanlar, passolig sahipleri, stadın çevresindeki noktalarda T.C Kimlik No ile passolig'i alacak ve bilet yükletecek kişilerle ve ve ve kırılan turnikelerden geçecek kişilerle 40 bini aşacağını düşünüyorum ben.
Yani kombineyi yine arkadaşınıza verip maça onun gitmesini sağlayabileceksiniz ama bilet alanın adı soyadı belli olacak. Gerçekten bu maçta başlaması çok ama çok saçma.
eng1n
18.Nisan.2014, 18:04
anil luque'nin dediği kadar kişi olursa stad dışında, her türlü turnikeler falan kırılır girilir.
Olimpiyat stadına yakın oturan BJK'li arkadaşlar varsa gidip beklesinler bedava girebilirler içeri :D
omersal
18.Nisan.2014, 19:45
En olası skor beraberlik gibi görünüyor. Söylenenin aksine FBnin yatmayacağını ve -şampiyonluk için- sonuna kadar mücadele edeceğini düşünüyorum.
sui generis
18.Nisan.2014, 20:28
Kazanmamız şart. Başkan şampiyonluğu görsün.
eng1n
18.Nisan.2014, 22:17
Bu arada Sow'un boş geçtiği Beşiktaş maçı yok, gene bi tane sallar.
footballer33
19.Nisan.2014, 00:17
Ersan oynamıyor, yine Dany ile çıkacağız sahaya. Sağ bekte de Atiba oynayacak. Dany; Emenike-Sow-Kuyt hücum hattına karşı zayıf kalmaz umarım. İşimiz kolay değil, ilk maçtaki zevkli futbolu veya bol golü gözüm görmüyor. Kazanalım yeter.
sananes
20.Nisan.2014, 09:00
Galatasaray kaybettiyse rakibi Beşiktaş'ta puan kaybedecektir, dengeler adına:) Umarım kazanırız da zaten formalite olarak görülen maçları resmi olarak formaliteye çeviririz.
byrocky
20.Nisan.2014, 09:27
Tolga Zengin, Hutchinson, Dany, Franco, Motta, Gökhan Töre, Veli Kavlak, Jones, Olcay, Oğuzhan, Almeida.
Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Kadlec, Alves, Caner Erkin, Mehmet Topal, Meireles, Emre Belözoğlu, Kuyt, Sow ve Emenike.
Muhtemel 11'ler buymuş. Dany yürüyen tehlike ama Galatasaray puan kaybetti, Beşiktaş ölümüne saldırır kazanır diye tahmin ediyorum.
ReaList
20.Nisan.2014, 10:43
Sakin oynarsak bu gece resmen Şampiyonluğu ilan etmiş oluruz. Yeter ki ortamın gazına gelmeyelim ve 10 kişi kalmayalım. Çünkü 10 kişi kalmamız adına çabalar mutlaka olacaktır. Buna müsait oyuncular da (Emre, Meireles, Emenike, Caner vs) var. Aman dikkat. 11'e 11 bu maç bizimdir. Umarım oyuncular duygularını cesaretine ve sahaya yansıtır. Şampiyonluğa anlam katmak için, Haydi çocuklar.
sakary Ali
20.Nisan.2014, 14:23
Umarım sadece iyi futbol izleriz. Bu akşam daha umutluyum bu konuda.
himone
20.Nisan.2014, 15:19
7.800 e-bilet satılmış. kombinelerle maksimum 30.000 falan oluyor, gerçekten yazık utanın!
kumbara
20.Nisan.2014, 15:23
İstiklalde müdahele oluyor, e-bilet protestosuna. 1 gs 1 bjk 2 fb taraftarı göz altında..
http://haber.sol.org.tr/sites/default/files/fotograf/gezi_0.jpg
http://haber.sol.org.tr/sites/default/files/fotograf/taraftarlar.jpg
http://forum.forzabesiktas.com/attachment.php?attachmentid=713&d=1397991977
http://forum.forzabesiktas.com/attachment.php?attachmentid=714&d=1397991987
http://forum.forzabesiktas.com/attachment.php?attachmentid=715&d=1397992011
http://forum.forzabesiktas.com/attachment.php?attachmentid=716&d=1397992023
kumbara
20.Nisan.2014, 16:05
Stadın dışında yoğun şekilde çevik olacak belli
http://img.tapatalk.com/d/14/04/20/thumbnail/za7udemu.jpg
Sekopej
20.Nisan.2014, 16:29
Fenerbahçe bu sezon kullanmayacağını açıkladı, Beşiktaş da bu maçta kullanmayacağını açıklayıp 100.000 TL ödeyerek, dolu tribünlere ve çok daha iyi bir atmosfere ve daha fazla paraya sahip olabilirdi.
Stad, üstelik de dün GS kaybettikten sonra tamamen dolabilirdi de ama bence yönetim takımına güvenemedi, olayı olumsuz sonuçta ne kadar az taraftar olursa o kadar iyi olur mantığıyla yeni sistemden vazgeçmedi.
Artık sezonu bugün sonlandıralım, güzel bir oyun, şampiyon gibi sahada olalım ve sonunda da kutlamalar başlasın.
manager725
20.Nisan.2014, 18:08
E-bilet sistemi çökmüş, stadın oradan kart alıp bilet yükletmek isteyenler, tek maçlık e-bilet almaya çalışanlar şuan bu eylemleri gerçekleştiremiyor. Karta bilet yükletip girişte sorun yaşayanlar da varmış. Bu olanlar tam bir rezillik koskoca derbi e-bilet mevzusu yüzünden heba oldu, seyircisiz maça döndü.
footballer33
20.Nisan.2014, 18:13
Yazıklar olsun böyle düzene. Hay yapacakları işe bee... :mad: 1 ay daha sabredemediler sanki, uygulama yeni sezonda geçerli olacak diyemediler. Siyasete kaydırmak istemiyorum konuyu; ama işin içinde kimlerin olduğu da ortada aslında. Benim çok fazla bir şey yazmama gerek yok. Bir futbol zevkimiz var, onu da zorla bitirecekler böyle giderse.
Sekopej
20.Nisan.2014, 18:18
Beşiktaş yönetimi istese uygulamayabilirdi, suçu bence yönetimde arayın. Cezasından daha fazla gelir elde ederdi uygulamayıp ucuz bilet satışa çıkarsa.
manager725
20.Nisan.2014, 18:27
Beşiktaş yönetimi istese uygulamayabilirdi, suçu bence yönetimde arayın. Cezasından daha fazla gelir elde ederdi uygulamayıp ucuz bilet satışa çıkarsa.
Benim sitemim kulübe zaten. Derbi maçı olan tüm maçlarını deplasman gibi oynayan takıma derbi maçında 70 bin kişi destek verebilir fakat bunu yerine 20 bin kişinin desteği tercih ediliyor. Nasıl bir mekanizmayla yönetiliyor bu adamlar bilmiyorum.:mad:
Bu şekilde oynanacaksa hiç oynanmasın turnikeler falan kırılsın da bari maç ertelenir birkaç haftaya daha çok kişi gelir. Taraftarsız derbi izlemek istemiyorum.
footballer33
20.Nisan.2014, 18:28
Yönetimde de suç var elbette. G.Saray maçında yaşananlardan korkmuşlar sanırım ya da baştakiler ne derse o zihniyetine sahipler.
Maça 1,5 saat kala tribünlerin son durumu:
http://i.hizliresim.com/YPBn7Z.jpg
sakary Ali
20.Nisan.2014, 18:34
Bu uygulamaya neden bu kadar karşı çıkılıyor?
GeNç KaRTaL
20.Nisan.2014, 18:39
Beşiktaş'ın Aktifbank (e-bilet basan banka) ile sponsporluk anlaşması var,bu yüzden yönetimin e-bilet uygulamasına karşı çıkmamasının veya çıkamamasının sebebi bu.
E.Cartman
20.Nisan.2014, 18:47
Beşiktaş XI: Tolga, Atiba, Pedro Franco, Dany, Motta, Veli, Jones, Olcay, Oğuzhan, Gökhan, Almeida.
Fenerbahçe XI: Volkan, Gökhan Gönül, Kadlec, Alves, Caner, Mehmet Topal, Meireles, Emre, Kuyt, Sow, Emenike.
kumbara
20.Nisan.2014, 18:52
Öğrenci akbili geçiyormuş turnikelerde :D
europeanconquer
20.Nisan.2014, 18:53
Bu uygulamaya neden bu kadar karşı çıkılıyor?
Şahsen ben bu sezon başlandığı için karşı çıkıyorum,sezon neredeyse bitmiş ama kafalarına göre uygulama çıkartıyorlar ama yabancı sınırlaması değişsin deyince yok sezon planlaması yapıldı falan neyse onlar başka mevzular.Dediğim gibi gelecek sene başlansa sonuna kadar desteklerdim ama öyle pat diye koyamazsın böyle bir uygulamayı.
sakary Ali
20.Nisan.2014, 18:58
Şahsen ben bu sezon başlandığı için karşı çıkıyorum,sezon neredeyse bitmiş ama kafalarına göre uygulama çıkartıyorlar ama yabancı sınırlaması değişsin deyince yok sezon planlaması yapıldı falan neyse onlar başka mevzular.Dediğim gibi gelecek sene başlansa sonuna kadar desteklerdim ama öyle pat diye koyamazsın böyle bir uygulamayı.
Doğrudur haklısın, en azından bir kaç pilot yer gibi bir yer belirleyip orada denemek daha mantıklıydı.
Belki de sezon sonuna kadar sistemi oturtmak istemiş olabilirler.
Banega
20.Nisan.2014, 19:18
Doğrudur haklısın, en azından bir kaç pilot yer gibi bir yer belirleyip orada denemek daha mantıklıydı.
Belki de sezon sonuna kadar sistemi oturtmak istemiş olabilirler.
Geçen gün bir spor yorumcusu pilot uygulama olarak bir kaç anadolu takımı maçında denendi ilk ciddi sınavını Beşiktaş-Fenerbahçe maçında verecek demişti.
Bence güzel bir uygulama, komplo teorileri yazmaya gerek yok.
Fakat dendiği gibi, hemen sezonun ortasında pat diye alınmamalıydı bu karar.Saçma olmuş.
Çok doğru söyledin be european, sezon ortasında saniyeli tezahürat kuralı getirirler ama söz yabancı sınırlamasına gelince onu sezon başında almıştık derler :icon_biggrin:
Önder HOCA
20.Nisan.2014, 19:30
Öğrenci akbili geçiyormuş turnikelerde :D
keşke daha önceden söyleseydin bizde kaynardık araya :uzgun:
Suicider
20.Nisan.2014, 20:01
2 takım arasındaki maçlar her zaman gollü ve güzel olmuştur.Umarım yine güzel bir maç izleriz başarılar.
sarianet
20.Nisan.2014, 20:01
gollü bi maç olur inşallah
Suicider
20.Nisan.2014, 20:16
Jones'un 2.sarısı güme gitti sanırım.
europeanconquer
20.Nisan.2014, 20:17
Fenerbahçe şampiyon olursa kutlama yapmayacaktı sahada,Beşiktaş taraftarına ayıp olmasın diye.
Onlar kutlama yapsın diye Beşiktaş taraftarı maça gelmemiş zaten :n:
Sakın alınmayın,ortam neşelensin diye yazdım :(
sarianet
20.Nisan.2014, 20:24
Fenerbahçe şampiyon olursa kutlama yapmayacaktı sahada,Beşiktaş taraftarına ayıp olmasın diye.
Onlar kutlama yapsın diye Beşiktaş taraftarı maça gelmemiş zaten :n:
Sakın alınmayın,ortam neşelensin diye yazdım :(
şampiyon olursa kutlamayalım zaten bi tane fazla kutmammız var :D
europeanconquer
20.Nisan.2014, 20:25
şampiyon olursa kutlamayalım zaten bi tane fazla kutmammız var :D
Ahahahaha :zuhaha
Sow atmış,helal Fener :p :n:
Suicider
20.Nisan.2014, 20:27
Jones'u ilk defa izliyorum genelde nasıl oynuyor bilmiyorum ama bu maç resmen berbat oynuyor.Golü de onun yüzünden yediler zaten.Büyük ihtimal kırmızı görüp atılacak.
sarianet
20.Nisan.2014, 20:27
hayatımda bir derbide attığımız bi gole bu kadar tepkisiz kaldığımı hatırlamıyorum ruh yok bu maçta sanki yada bende bi sorun var :D
playeray
20.Nisan.2014, 20:36
şöyle önemli bi maçta taraftarın inat yapmaması gerekirdi bence
uAburak89
20.Nisan.2014, 20:39
İki takımda da Melo yüzünden öyleydi denilen adamlar, bildiğimiz gibiler.
Escochae
20.Nisan.2014, 20:43
İki takımda da Melo yüzünden öyleydi denilen adamlar, bildiğimiz gibiler.
Hangi adamlardan bahsettiğinizi anlayamadım ?
bilmania
20.Nisan.2014, 20:44
Bu hiç olmadı işte .
Lesandro Parleo
20.Nisan.2014, 20:45
GOOLL : Ramon Motta 1-1
playeray
20.Nisan.2014, 20:48
Veli'ye bak Viyana'daki günlerini özlemiş :D
uAburak89
20.Nisan.2014, 20:48
Hangi adamlardan bahsettiğinizi anlayamadım ?
Emre, Motta.
Bu arada golde Almeida ofsayt değil mi?
ReaList
20.Nisan.2014, 20:53
Jones'un yaptığı o kadar harekete karşı hala oyundan atılmamasına mı demeli? Emre'nin hala 11'de başlatılıp gram ders almamasına mı? Oyunda kalırlarsa ikisi de atılır.
Ayrıca Fenerbahçe yarı sahasındaki yardımcı hakem ofsayttan gram anlıyorsa ben ne olayım. Beşiktaş'a vermediği 1-2 pozisyonluk ofsayt dışında Beşiktaş'ın attığı gol sabaha kadar ofsayt. Hem aktif ofsayttaki Almeida'nın topa hareketlenmesi hem de Motta vurduğu zaman Volkan'ı engellemesi, İlker Yasin'in deyimiyle (O iki defa gol demişti) 2 defa ofsayt ama çalınmadı. Enteresan.
himone
20.Nisan.2014, 20:54
Jones'un 2. sarı ve Veli'nin sarısı verilmedi. Hakem kırmızı çıkartmaya korktu resmen. Nedense 2. yarıdaki bütün derbilerde aynı şeyler oluyor, verilmeyen tonlarca kart var, ondan sonra da neden Türkiye'de top oynanmıyor diyorlar. Şimdi bu hakeme kim Fifa kokartı verir, Veli resmen kafa attı üstelik kontra şansı varken sarı vermedi. Seyirci zaten yok, düzgün top oynanmıyor bir de hakem çanak tutuyor buna. Everton-Manu maçının ilk yarısını izledim, bizim hakemlerimiz açıp baksınlar hakemlik nasıl oluyormuş.
Emre de artık oynamasın şu takımda, her maç aynı.
kumbara
20.Nisan.2014, 20:57
Emre, Motta.
Motta'lık bi maç yok şuanda. Emre'de maçın başında kartı görünce duruldu zaten.
Escochae
20.Nisan.2014, 20:59
Emre ve Motta naptı anlamadım? Bir defa ikaz etti ki ettiği pozisyonda haklıydı. O pozisyon sonunda da sarıyı gördü ve bişey yapmadı. Zaten Mottalık bişey olmadı topala yaptığı faul dışında
CocukMenajer
20.Nisan.2014, 21:00
Emre ve Motta naptı anlamadım? Bir defa ikaz ett iki ettiği pozisyonda haklıydı. O pozisyon sonunda da sarıyı gördü ve bişey yapmadı. Zaten Mottalık bişey olmadı topala yaptığı faul dışında
Aynen öyle
kumbara
20.Nisan.2014, 21:04
Jones'un yaptığı o kadar harekete karşı hala oyundan atılmamasına mı demeli? Emre'nin hala 11'de başlatılıp gram ders almamasına mı? Oyunda kalırlarsa ikisi de atılır.
Ayrıca Fenerbahçe yarı sahasındaki yardımcı hakem ofsayttan gram anlıyorsa ben ne olayım. Beşiktaş'a vermediği 1-2 pozisyonluk ofsayt dışında Beşiktaş'ın attığı gol sabaha kadar ofsayt. Hem aktif ofsayttaki Almeida'nın topa hareketlenmesi hem de Motta vurduğu zaman Volkan'ı engellemesi, İlker Yasin'in deyimiyle (O iki defa gol demişti) 2 defa ofsayt ama çalınmadı. Enteresan.
Değişen kurallara göre oyuncu topa müdahele etmediği sürece ofsayt sayılmıyor, az önce rıdvan dilmen'de söyledi zaten. Ayrıca orda volkan'ı değil, bence tam tersi motta'yı engelliyor ama ona rağmen gol oldu.
Jones çıkmazsa halis muhlis ilk fırsatta atıcak zaten belli. Fakat jones'un o kadar hareketine rağmen diyorsun ama emre'nin de o kadar ettiği küfüre rağmen hala oyunda olması da bir o kadar tezat.
ReaList
20.Nisan.2014, 21:08
@kumbara
Topa müdahalesi yok ama kalecinin görüş alanını engelliyor.
CocukMenajer
20.Nisan.2014, 21:08
Emre cikti Alper girdi
DaveJones
20.Nisan.2014, 21:10
Görüş alanını engellese bile ofsayt olmuyor Almeida'nın pozisyonu. Ancak topa dokunması lazım ya da topa giderken savunma oyuncularını engellemesi lazım ofsayt olabilmesi için. Ama bana ondan önceki Olcay'ın topa yetişerek hücumu devam ettirdiği pozisyon ofsayt gibi geldi ama emin değilim.
Lesandro Parleo
20.Nisan.2014, 21:20
KIRMIZI KART: Ramon Motta
bilmania
20.Nisan.2014, 21:20
Ramon Motta kırmızı kart bu çok iyi oldu.
CocukMenajer
20.Nisan.2014, 21:23
Ramon Motta 2.sarıdan Kırmızı kart !
Besiktas 10 Kisi 58.dakika
byrocky
20.Nisan.2014, 21:29
Ramon gitti...
CocukMenajer
20.Nisan.2014, 21:29
Gökhan Töre çıktı İsmail Köybaşı Girdi
Suicider
20.Nisan.2014, 21:30
Haftaya Beşiktaş ta Veli,Jones,Motta yok şimdilik güzel haber.Olcay'ı çıkarır diyordum ama Gökhan çıktı İsmail köybaşı girdi.
ReaList
20.Nisan.2014, 21:33
Bu kez de Sow'un ofsaytını vermedi, Ciddi ciddi ordaki yardımcı hakem ofsayt konusunda çok kötü.
Walter Sakana
20.Nisan.2014, 21:37
Biraz fazla centilmence bir maç oluyor. Oyuncular arası en ufak bir didişme yok. Kontrolsüz sert faullerde bile birbirlerine tepki vermiyorlar. O kadar sevgi dolu bir maç ki izlerken gözlerim yaşarıyor. Hazırlık maçları bile daha gergin geçer. Gollerde de her iki takım birlikte sevinç yumağı yapsa tam olacak.
playeray
20.Nisan.2014, 21:40
Biraz fazla centilmence bir maç oluyor. Oyuncular arası en ufak bir didişme yok. Kontrolsüz sert faullerde bile birbirlerine tepki vermiyorlar. O kadar sevgi dolu bir maç ki izlerken gözlerim yaşarıyor. Hazırlık maçları bile daha gergin geçer. Gollerde de her iki takım birlikte sevinç yumağı yapsa tam olacak.
rakibi kart yiyince dil çıkaran oyuncular barındırmayan 2 takımın maçı olduğu için normaldir
mwaru
20.Nisan.2014, 21:42
Aynen diğer bağzı çirkef takımlar ders almalı.
Edt: derken olay oldu ahahahah
ReaList
20.Nisan.2014, 21:47
Ersun Yanal izleme, izleme, izleme !! 11 Kişilik takım tel tel dökülüyor be adam izleme !
sananes
20.Nisan.2014, 21:55
Ya arkadas ikinci yarıda hakem volkan eldivenlerini bağlarken saat bende hareketi yaptı, kırmızı var, 85 ile 89 arası durdu Dany topu başlatamadı frikik falan oldu ve +3 veriyor bunlar nasıl hakem?
Bu nasıl bir ezbercilik?
bilmania
İsmail kırmızı 9 kişi ama dakika 90+3
CocukMenajer
90+2 İsmail Kòybası kırmızı kart
sananes
20.Nisan.2014, 21:57
Bu işten bu adam tonlarca para kazanıyor ayıptır ayıp. Bu +3'ün izahı yok. Böyle hakem olmaz olsun, bu değil hepsi böyle.
sarianet
20.Nisan.2014, 21:59
yazık ya sırf son 10 dk maç 5 dk uzadı
ReaList
20.Nisan.2014, 22:00
Yahu sanki Hakem, Fenerbahçe, Beşiktaş herkes maçın berabere bitmesi için çalıştı. Şimdi 55 bin Kadın ve Çocukla bu şampiyonluk kutlaması çok enteresan olacak. Haftaya eğlence var (:
Önder HOCA
20.Nisan.2014, 22:02
dany nin sarı kartında hakem akıl tutulması yaşadı neyseki caner gibi karakterli oyuncumuz topu dışarı attı helal olsun sana caner
himone
20.Nisan.2014, 22:02
Açıkçası çok fazla beklentim yoktu ama yine de aşırı sıkıcı bir maç oldu. Bu adamları kim hakem yapıyor anlamış değilim, şu ülkede bir tane düzgün maç yönetecek adam yok mu?
Takımıma gelecek olursak, bu takımda orta sahada Topal ve Meireles forvette de Emenike olduğu sürece biz hiçbir zaman kaliteli futbol oynayamayız. Üstüne bir de kanatlarımız yeteneksiz olunca hiç çekilmiyor. Eğer seneye bu takım aynı kalırsa büyük hüsran yaşarız demedi demeyin.
Şu Emenike Dünya Kupasında 3-4 tane gol atsa da kazara kakalasak bir takıma yoksa bize çok saç baş yoldurur.
Maç madem berabere bitecekti 4-4 bitseydi de şampiyonluğu kutlasaydık :D.
kumbara
20.Nisan.2014, 22:03
Halis özkahya'nın ne yaptığını anlayan var mı o pozisyonda ? Dany neden sarı kart gördü ? Nasıl bir psikoloji içinde yönettiği belli oldu. Alper'de 90+3 olunca kartı gördü, rahat 3 tane sarısı var maçta ama onu vericek hakem yok.
uAburak89
20.Nisan.2014, 22:05
Bilinçaltı, çok normal. Ne şiş yandı ne de kebap.
playeray
20.Nisan.2014, 22:06
Halis özkahya'nın ne yaptığını anlayan var mı o pozisyonda ? Dany neden sarı kart gördü ? Nasıl bir psikoloji içinde yönettiği belli oldu. Alper'de 90+3 olunca kartı gördü, rahat 3 tane sarısı var maçta ama onu vericek hakem yok.
Ya sanırım hava topunda bir kere dokunması gerekiyor. Dany topu kaldırıp kafa vurdu bir de. Yine de emin değilim, başka bir sebep varmış gibi gözükmüyor
sakary Ali
20.Nisan.2014, 22:10
Tek tahminim sanki eliyle kaldırdı diye görüp verdi gibime geldi. Ama vuruş yapılırken eli havadaydı. Herhalde oyunculara söyledi eliyle aldı sandım o yüzden verdim sonra oyuncular topu dışarı atmış olabilir.
Önder HOCA
20.Nisan.2014, 22:11
Ya sanırım hava topunda bir kere dokunması gerekiyor. Dany topu kaldırıp kafa vurdu bir de. Yine de emin değilim, başka bir sebep varmış gibi gözükmüyor
topu sürerek devam bile edebilir.
Namzet
20.Nisan.2014, 22:17
Beraberlik bekliyorum,1-1 tahminim
Ben bu işi biliyorum aga:D
Maça gelecek olursak beklediğim gibi bir maçtı,attığımız golden sonra Beşiktaş iyi toparlandı eşitliği sağladı öne de geçebilirdi,kötü oynadık;zemin de kötü oyunun nedenlerinden.
Cengo
20.Nisan.2014, 22:27
Dany sakatlıktan oyun durduğunda çift vuruş verilince topa 2 defa dokunup geri pas verdi. Çift vuruşta ilk pasa başkası dokununca oyun başlar. Kendisi 2. defa dokununca ihlal oldu ama itiraz etti o arada herhalde. Kart o yüzden olmalı.
Amatör kümede bilirler bu kuralı. Dany'nin bilmemesi rezalet.
ReaList
20.Nisan.2014, 22:28
Caner'in auta bıraktığı pozisyondan bahsetmeyecem altında derin sırlar yatıyor (: Lakin beni en çok tebessüme uğratan bu pozisyon oldu ;
https://vine.co/v/M1Vd5zl36xH
Önder HOCA
20.Nisan.2014, 22:28
Dany sakatlıktan oyun durduğunda çift vuruş verilince topa 2 defa dokunup geri pas verdi. Çift vuruşta ilk pasa başkası dokununca oyun başlar. Kendisi 2. defa dokunma ihlal oldu ama itiraz etti o arada herhalde. Kart o yüzden olmalı.
abi çift vuruş vermedi hakem atışıyla devam ettirdi
Caner'in auta bıraktığı pozisyondan bahsetmeyecem altında derin sırlar yatıyor (: Lakin beni en çok tebessüme uğratan bu pozisyon oldu ;
https://vine.co/v/M1Vd5zl36xH
bu çok iyiydi bilic çok iyi trolledi
kumbara
20.Nisan.2014, 22:34
http://95.211.168.15/news/maraton/newpics/news/200420142033102108353_3.jpg
E-Bilet vardı değil mi ? Ee n'oldu ? Bu adam nasıl girdi ?
Hala e-biletin amacını anlamayan arkadaşlar, şuna bir göz atsın.
Escochae
20.Nisan.2014, 23:02
Caner'in yaptığı fairplayı bugün Semih Kaya yapmış olsaydı 4 sayfa yazı yazılırdı. Ha bunu büyütelim haftanın olayı yapalım felan demiyoruz ama en azından şu önyargılarınızı atın istiyoruz.
mwaru
20.Nisan.2014, 23:09
Caner'in yaptığı fairplayı bugün Semih Kaya yapmış olsaydı 4 sayfa yazı yazılırdı. Ha bunu büyütelim haftanın olayı yapalım felan demiyoruz ama en azından şu önyargılarınızı atın istiyoruz.
Yalnız orada yanlış yapmış Caner. Kurallara göre hakemin verdiği kart doğruymuş çünkü bir futbolcu topu kaldırıp kafa vurarak kaleciye aktaramaz topu. Güntekin Onay öyle diyordu. Caner'in de Danny gibi bu kuraldan habersiz olduğu için topu dışarı atması centilmenliktir orası ayrı.
footballer33
20.Nisan.2014, 23:12
Dany'nin pozisyonunu buraya girene kadar anlayamadım; ama burada okuduklarım sonunda biraz olsun fikir sahibi oldum. Yine de hakem çift vuruş vermedi, topu Dany'nin önüne bıraktı. O yüzden Dany orada istediğini yapmakta serbesttir bence. Her neyse... Hakem maça direkt etki eden bir hata yapmadı; ancak kartlık pozisyonlarda bize karşı çok cömertti. İsmail ve Motta 2 hareket yaptı, ikisinde de kartı görüp oyundan atıldı. FB'ye karşı ise bu konuda daha töleranslıydı bana göre. Alper'e 4 kartlık hareketin sadece birinde kart çıkardı, Alves maçı kartsız tamamladı, Emre desek hakemin üzerine yürümesi, el kol yapması falan bir tarafa bir anasına sövmediği kaldı sanırım. Bizim lehimize de hataları vardı hakemin. Veli'nin Emre ile çarpıştığı pozisyonda kart çıkabilirdi, Jones'e de 20-25. dakika arası yaptığı faulden ötürü 2. sarıdan kırmızı çıkarabilirdi.
Maça gelince, öncelikle bundan 2 ay önce 'F.Bahçe, G.Saray'a karşı kazanmak için her şeyini ortaya koyacak, Beşiktaş'a da maçı bilerek verecek' diyen Rasim Ozan Kütahyalı'ya en derin sevgilerimi (!) yolluyorum. 30 dakika boyunca 10 kişi oynayan, maçın sonunu da 9 kişi tamamlayan; ancak sahadan yenilmeden, başı dik ayrılan futbolcularımızı ve Fair-Play örneği göstererek son dakikada topu centilmence dışarı atan Caner Erkin'i de tebrik ediyorum. Helal olsun!!!
manager725
20.Nisan.2014, 23:16
Dany sakatlıktan oyun durduğunda çift vuruş verilince topa 2 defa dokunup geri pas verdi. Çift vuruşta ilk pasa başkası dokununca oyun başlar. Kendisi 2. defa dokununca ihlal oldu ama itiraz etti o arada herhalde. Kart o yüzden olmalı.
Amatör kümede bilirler bu kuralı. Dany'nin bilmemesi rezalet.
Ne yazık ki yanlış kural bu şekilde değil. Topu kafası ile kaleciye geri verdiği için sarı kartı aldı. Çift vuruş verildi. Demek ki sen dahil kimse bilmiyormuş bı SAÇMA, GEREKSİZ kuralı. Fenerbahçeli futbolcular bence doğru yaptı, tebrik ediyorum.
footballer33
20.Nisan.2014, 23:37
Rasim Özan Kütahyalı: "Caner'in serbest vuruşu dışarı atması şike teşebbüsüdür."
He, en büyük sensin, tamam!
Escochae
20.Nisan.2014, 23:42
Yalnız orada yanlış yapmış Caner. Kurallara göre hakemin verdiği kart doğruymuş çünkü bir futbolcu topu kaldırıp kafa vurarak kaleciye aktaramaz topu. Güntekin Onay öyle diyordu. Caner'in de Danny gibi bu kuraldan habersiz olduğu için topu dışarı atması centilmenliktir orası ayrı.
Nolursa olsun Caner o pozisyonda kaleyede vursaydı kimse Caner'e birşey diyemezdi. Ki oralardan iyi vuran bir oyuncu olmasına rağmen tercihini bu yönde kullandı. Biz büyütelim bu olayı demiyoruz ama Sezar'ın hakkıda Sezar'a be kardeşim
E.Cartman
20.Nisan.2014, 23:46
Rasim Özan Kütahyalı: "Caner'in serbest vuruşu dışarı atması şike teşebbüsüdür."
Ne kullanıyor bu adamlar yahu :zuhaha
Banega
20.Nisan.2014, 23:48
Sağolsun BeyazFutbol Telegol'ün yokluğunu aratmıyor. :zuhaha
Cengo
20.Nisan.2014, 23:57
Ne yazık ki yanlış kural bu şekilde değil. Topu kafası ile kaleciye geri verdiği için sarı kartı aldı. Çift vuruş verildi. Demek ki sen dahil kimse bilmiyormuş bı SAÇMA, GEREKSİZ kuralı. Fenerbahçeli futbolcular bence doğru yaptı, tebrik ediyorum.
Çift vuruş gördüm. Çift vuruş olmadığını çözebilseydim zaten farklı yorumlardım. Aynı durumdan bahsetmiyoruz.
Suicider
21.Nisan.2014, 00:04
Sarı doğrudur yanlıştır bilemem ama kuralı oyuncular bile bilmediğine göre Caner'in yaptığı hareket takdir edilmesi gerek.Umarım bu hareketleri daha çok görürüz.
Namzet
21.Nisan.2014, 00:05
Ezici bir sezon geçirdiğimiz için ne dediğini bilmiyor:)
Ralph
21.Nisan.2014, 01:13
Savaş değil, derbi.
Özeti şimdi izledim, işim dolayısıyla maçı izleyememiştim. Aziz Yıldırım tezahüratları, Fenerbahçe'nin topu dışarıya atması, kırmızı kartlardaki gergin olmayan hareketler...
Her zaman Beşiktaş Fenerbahçe derbileri heyecanlı ve gollü geçmiştir. Ve lanet olsun ki izleyemedim :(
TeNaciOUS MidFieLdeR
21.Nisan.2014, 01:28
Ezici bir sezon geçirdiğimiz için ne dediğini bilmiyor:)
sahsen bizim acimizdan pek ezici bir sezon oldugunu dusunmuyorum. rakipler kendileri yarattilar bu durumu, bizlik bir durum yok bence. 75-76 gibi bir puanla bitiririz ligi sanirim. 2011 sezonu bizim icin cok daha domine ettigimiz bir sezondu. tek kafa tutabilen trabzonspordu, keza onlar da olaganustu bir sezon gecirmislerdi o yil.
bununla birlikte ROK pek de uzerine konusulacak bir insan degildir :p
davidvilla
21.Nisan.2014, 01:31
Halis o pozisyonu yakalayarak aslında baski altinda olmasa ne kadar muthis bir hakem olabilecegini gosterdi. Muhteşem. O an o kural kimsenin aklina gelmedi. Cok ayrinti bir kural tek kelime muhtesem. Yolu açık olsun zor ama...
Önder HOCA
21.Nisan.2014, 02:35
qadfgghnmösd
o zaman bu kırmızı kart gerektirir :)
Sahada bir Maradona eksik.
Banega
21.Nisan.2014, 12:11
Ha, bu arada.. O giren taraftar e-bilet ile degil, baskasinin kombine kartini alarak girmis.
kumbara
21.Nisan.2014, 12:37
Ha, bu arada.. O giren taraftar e-bilet ile degil, baskasinin kombine kartini alarak girmis.
Olay zaten e-bilet değil. Bu adamın stada giriş yasağı var, istersen abcde-bilet uygula. Görüldüğü üzere giriyorlar bi şekilde. E-biletin rant kapısı olduğunu artık anlaması lazım insanların, yoksa birileri çok güzel vurgun yapıcak. Ve şimdiden yapmaya başladı.
I3esiktas
21.Nisan.2014, 13:21
Maç izlemediğimden dolayı yorum yapmayacağım. Maçtan kaç gün önce '' Maça girmeyeceğiz, Dışarıda dinleyeceğiz '' dememize rağmen 4 toma 2000e yakın çevik kuvveti önümüze çeken emniyete selamlarımı iletiyorum. Dışarıda 2-3 kişi haricinde polisleri kışkırtmaya yönelik hareket yapılmadı. Yapan arkadaşlarda zaten 2-3 tokat yeyip alandan uzaklaştırıldı. Dışarıda sayımız beklediğimden çok az olsada güzel bir ortam vardı.
yusufislam
21.Nisan.2014, 22:07
biraz teori uretelim;
danny, gs macindaki penalti gibi bu seferde bunu basarmak istedi...
hakem hakli olur tabiki, ama bizimkiler danny'nin ne yapmaya calistiginin farkindaydi,
yemedi ve topu disari atti, desem?
ben Danny'den cok killandim; umarim kapali kapilar ardindan pis oyunlar donmemisdir..
"bilmiyordum" diyor, inansam mi?
E.Cartman
21.Nisan.2014, 22:29
Kuralı Markus Merk açıkladı. Kaleciye geri pas kuralıyla ilgili o sarı kart. Kasti şekilde kaleciye böyle ayakla kafaya alıp kaleciye verilemiyormuş. Kuralı deldiği için sportmenlik dışı hareket kapsamında sarı kartla cezalandırılıyormuş. Geri pas kuralıyla birlikte kitaba girmiş.