PDA

View Full Version : Sivasspor 3 - 0 Beşiktaş | 31. Hafta

Kaka Leite
23.Nisan.2014, 18:42
http://i.imgur.com/l2wozCS.jpg

footballer33
23.Nisan.2014, 22:48
Beşiktaş sohbet alanına yazdığım yorumu buraya da koyuyorum:

Sivasspor maçı çok zor geçecek, bizim onca eksiğimize karşın (Holosko, Sivok, İsmail, Motta, Veli, Jones, Ersan, G.Töre... Kadro dışı kalanları ve uzun süredir oynamayanları saymıyorum bile), hiçbir eksikleri yok bize karşı ve Sivas da hedefi olan bir takım, kaldı ki. 1 puanı ben hanemize kazanç olarak yazarım şahsen, Konya'daki gibi bir facia olmazsa tabii.

Kadro da mecburen böyle olacak sanırım:

Tolga

Serdar - Dany - Pedro - Uğur

Atiba - Necip

Pektemek (Kerim) - Oğuzhan - Olcay

Almeida

Yedeklerde 3-4 kişi anca çıkarabiliyoruz. Anlaşılan, A2 takviyeli bir kadroyla gidilecek Sivas'a.

playeray
24.Nisan.2014, 01:30
Sivas hem çok atan hem çok yiyen bir takım bence gollü geçer ama Sivas kazanır 3-2

footballer33
27.Nisan.2014, 02:03
Sivas'a giden kafilede 19 futbolcumuz var ve bunlardan biri 3. kaleci Emre Metin. Onu çıkarınca 18 kişilik kadro şu şekilde oluşuyor:

Tolga Zengin

Serdar Kurtuluş - Pedro Franco - Dany Nounkeu - Uğur Boral

Necip Uysal - Atiba Hutchinson

Gökhan Töre - Oğuzhan Özyakup - Olcay Şahan

Hugo Almeida

Yedekler: Cenk Gönen, Kerim Frei, Tugay Kaya, Furkan Yaman, Filip Holosko, Ömer Şişmanoğlu, Mustafa Pektemek...

Beklediğim gibi yedeklerde 2 altyapı futbolcusu var ve yedeklerin tamamına yakını da ofansif. Umarım defansta bir aksaklık yaşamayız maç esnasında.

anil luque
27.Nisan.2014, 14:40
Bu maç beklediğimizden kolay geçecek. Sivas'ın açık oyunu işimize gelir, 3 puanla döneriz.

William Rookwood
27.Nisan.2014, 19:24
Sivasspor: Korcan, Kadir, Cicinho, Burhan, Da Costa, Ziya Erdal, Ümit Kurt, Aydın Karabulut, Mehdi Taouil, Aatif Chahechouhe, John Utaka

Beşiktaş: Tolga, Serdar, Pedro, Dany, Uğur, Necip, Atiba, Olcay, Oğuzhan, Mustafa, Almeida

Walter Sakana
27.Nisan.2014, 20:37
Beşiktaş adına Uğur, Serdar ve Mustafa'nın performansları belirleyici olur diye düşünüyorum. Şu an kadrodaki zayıf halkalar bu oyuncular bence. Aksarlarsa Sivas'ın kazanma şansı yüksek olur.

ozan42
27.Nisan.2014, 20:43
Maçı takip edemiyorum nasıl oynuyor? Beşiktaş

playeray
27.Nisan.2014, 21:17
Utaka attı 1-0

William Rookwood
27.Nisan.2014, 21:17
John Utaka'nın attığı golle Sivasspor 1-0 önde.

mustangshelby
27.Nisan.2014, 21:28
Bu Dany'i alandan Allah razı olsun 10/10 veriyorum hatta mümkünse sözleşmesini tamamen alınmasını talep ediyorum.

William Rookwood
27.Nisan.2014, 21:29
Aatıf'ın attığı golle Sivasspor farkı ikiye çıkardı.

Banega
27.Nisan.2014, 21:32
Bir Galatasaraylı olarak gerçekten Beşiktaş'a üzüldüm.
Şu anki skorlara bakarsak,
bu kadar kötü geçirdiğimiz bir sezonda Şampiyonlar Ligi için avantajı gene biz elimize geçirdik gibi.

mustangshelby
27.Nisan.2014, 21:35
Bir Beşiktaş'lı olarak böyle futbol oynayan bir takım şampiyonlar ligini bırak uefa'ya bile gitmesin bana kalsa ligi 4. bitirelim böyle futbol oynanacaksa.

Banega
27.Nisan.2014, 21:38
Bir Beşiktaş'lı olarak böyle futbol oynayan bir takım şampiyonlar ligini bırak uefa'ya bile gitmesin bana kalsa ligi 4. bitirelim böyle futbol oynanacaksa.
Genel sezonu kastettim ben. (: Sadece bu maçla alakalı değil.

byariff
27.Nisan.2014, 21:39
3 oldu neler oluyor besiktasa...

europeanconquer
27.Nisan.2014, 21:40
3 oldu neler oluyor besiktasa...

Geçen hafta bize olan oluyor sanırım.

William Rookwood
27.Nisan.2014, 21:40
Sivasspor bu sezon evinde oynadığı maçlarda üç büyükleri mağlup etti. Karabük ile UEFA için yarışıyorlar.

Aatıf 3-0 yaptı.

Ralph
27.Nisan.2014, 21:42
Bilic komutları yüklen olarak ayarlarkene... :icon_biggrin:

Oynayıp oynayıp yedik yazıktır.

mustangshelby
27.Nisan.2014, 21:46
Genel sezonu kastettim ben. (: Sadece bu maçla alakalı değil.

Bende bu maçı kastettim o konuşmamda böyle futbolla gidip rezil olacağına gitmesin sezonu kafada bitirmiş takım bu saatten sonra hiç bi yere gitmesinler rakibinin savunmasından attığı adamı al ilk 11 oynat tamam oynatta bunca hataya rağmen hala oynat bu zihniyetle gitmesinler ilk yarı bitiminde aldığın 3.5m€ verdiğin kerimi oynatmayacaksan ne diye aldın bu zihniyetle gitmesinler ilk yarı bitiminde onca yere adam gerekirken almıyorsan bu kafayla gitmesinler.

footballer33
27.Nisan.2014, 22:36
Biz zaten kaza ile şampiyonlar ligine gidersek bizdeki pinti başkan ve kura şansı yüzünden rezil olup döneriz. O yüzden bence de gitmeyelim şampiyonlar ligine. Kaldı ki, son 5 maçta sadece ligden düşmüş Kayseri'yi yenen bir takım da bahsetmesin ikincilikten falan. G.Saray, buradan bırakmaz artık. Üçüncülük hayırlı olsun!

davidvilla
28.Nisan.2014, 13:55
biz dany'yi besiktası yavas yavas bitirsin diye verdik, adam çok hızlı bitirdi be arkadaş :D
bu kadar biz de beklemiyorduk valla :)

arkadaşlar alınma gücenme yok bu arkadaş bizde oynarken de çok gülüyordum.
seneye de alır stopere koyarız kesin :)

bir de bunu, şöyle hızlı böyle bilmemne aslında konsantre olsa iyi stoper diye savunanlar var ya bitiyorum onlara.

Kaka Leite
28.Nisan.2014, 13:58
4 bacağı daha olsa iyi adam aslında. :icon_cool:

europeanconquer
28.Nisan.2014, 14:02
Beyni olsa iyi adam aslında.

OrcunFB
28.Nisan.2014, 14:03
4 bacağı daha olsa iyi adam aslında. :icon_cool:
3 bacak yetmiyo mu. :icon_cool:

GeNç KaRTaL
28.Nisan.2014, 15:51
Dany'nin yaptığı hatayla gol yemediğimiz maç sayısı 1 ya da 2 herhalde.:) Diğer mevkilerdeki oyuncular sakatlandıktan sonra beklenenden çabuk iyileşiyorlar ama malesef stoperdekilerin sakatlıkları aksine uzadıkça uzadı.Ersan'ın sakatlığı çok kötü etkiledi bizi malesef.Franco ile iyi bir ikili oluşturmuşlardı.

Tolga'nın yediği gol ise ona yakışmadı gerçekten.Resmen içeri aldı topu.:) Ama canı sağolsun.Dany gereksizine gösterdiğmiz tepkiyi ona göstermeyeceğiz elbet.Kredisi çok yüksek çünkü Tolga'nın.Umarım bir daha bu tarz saçma bir gol görmeyiz.

Almeida hakkında da bir şeyler söyleyeceğim.Maçın başında o kaçırdığı net pozisyon bardağı kaçıncı kez taşıran damla oldu bilmiyorum ama yeter artık.Teknik heyet ve yönetim sezon sonunda yerine adam gibi bir forvet bulamayıp bununla yeni sözleşme imzalarlarsa ağır hakaret edeceğim.Senelerdir bu beceriksizin atamadıkları yüzünden kahrolduğumuz yetti gerçekten.(seyretmeyenler için; https://vine.co/v/MvrMzaqgtOn)

Konya maçında son dakikada golü yedikten sonra ligi 2.tamamlayamayacağımızı düşünmeye başlamıştım.Fenerbahçe maçındaki beraberlikle bu düşüncem perçinleşmişti.Dünkü mağlubiyet iyice umutsuzluğa düşürdü.Galatasaray da sallantıda gidiyor ama avantaj onlarda artık.Son haftaya kadar ikincilik yarışı devam edecek gibi gözüküyor ama bana Galatasaray 2.tamamlayacak gibi geliyor.Umarım yanılırım.