Log in

View Full Version : M.P. Antalyaspor 1 - 2 Elazığspor | 32. Hafta

anil luque
30.Nisan.2014, 14:47
http://img838.imageshack.us/img838/4991/tg4s.jpg (http://img838.imageshack.us/i/tg4s.jpg/)

attirson
03.Mayıs.2014, 17:03
Diarra 40-50 metre civarı top sürüp harika bir gol attı.

attirson
03.Mayıs.2014, 17:53
1-0dan 1-2 yaptı Elazıg.2 golde de Fornezzi'nin hantallıgıyla geldi gol.Bu kadar dandik bir kaleci olamaz.

Namzet
03.Mayıs.2014, 17:55
Batuhan 2 tane atmış antalya geriye düşmüş,Antalya bu maçı kazansada ligde kalmaları bana kalırsa mucize.

William Rookwood
03.Mayıs.2014, 17:55
2 golü de Batuhan atmış. Kayserispor Eskişehir'i 3-1 yeniyor, Elazığ'da Antalya'yı yeniyor. Böyle biterse Antalya 18. sıraya geriliyor.

attirson
03.Mayıs.2014, 18:00
Batuhan 2 tane atmış antalya geriye düşmüş,Antalya bu maçı kazansada ligde kalmaları bana kalırsa mucize.

Ligde kalmak Antalyaspor'un elindeydi bana göre.2 galibiyet 1 beraberlik ligde tutardı Antalyaspor'u.Erciyes son hafta Gs deplasmanında bu hafta berabere gidiyor şuan Antep'le.33. hafta Bursa'yı yense bile Erciyes , Antalya 2 galibiyet 1 beraberlik alsa ligde kalırdı.

SAİT71
03.Mayıs.2014, 18:08
antalya dusmeyi haketti eger kazanamazsa

attirson
03.Mayıs.2014, 18:16
Ve Erciyes'in golüyle Antalyaspor resmen düstü.

Edit: Ligin 2. yarısında gidipte bir tane maç kazanırsan düsmeyi hakediyorsun normal olarak.Ankaragücü 11 puanla ligden düstügü zaman paf takımıyla oynadıgı zaman onlar bile bir maç kazanabilmisti.Antalyaspor örnek olsun diger takımlara bütün kadronu büyük takımların eskileriyle doldurursan böyle dibi boylarsın.

europeanconquer
03.Mayıs.2014, 18:44
Samet Aybaba effect.

Sonunda,hele şükür.

Tebrikler Elazığspor.

davidvilla
03.Mayıs.2014, 18:59
Ciao antalya

Seni hic ozlemeyecegim.

Kryptonite
03.Mayıs.2014, 19:00
Antalyanın düştüğüne çok sevindim gerçekten.Geçmiş olsun ne diyelim.

E.Cartman
03.Mayıs.2014, 19:25
Mehmet Özdilek'i gönderip muhteşem bir vizyonla Samet Aybaba'yı getirdiler. Zaten belliydi bu hamleyle küme düşecekleri. Elazığ kalsa bari.

SAİT71
03.Mayıs.2014, 19:36
kendi kendilerini düşürdüler, geçmiş olsun :)

sarianet
03.Mayıs.2014, 21:58
yazık ya hakkaten yazık

William Rookwood
03.Mayıs.2014, 22:22
Antalya sehrini severim, insanlarini da severim ama antalspor'dan hic hazetmem. O yüzden düşmesine cok sevindim.

Bordo61Mavi
03.Mayıs.2014, 22:27
Bende Antalyasporu sevmeyenlerden biri olarak, gitmelerine cok sevindim. Tekrar gelmesiniz umarim :)

footballer33
03.Mayıs.2014, 22:28
Bu düşüşün en büyük sebebi Samet ve iş bilmez Antalya yönetimidir. Bana kalırsa Fuat Çapa'yı göndermesinler.

DenizlispoR
03.Mayıs.2014, 22:54
Hoşgeldin diyelim Antalyaspor'a,Denizlispor vs Antalyaspor maçı göreceğiz demek ki seneye. :)

Nedvedmania
03.Mayıs.2014, 22:59
By By Ömer Çatkıç'ın takımı Antalyaspor. Bir adam yüzünden milyonlarca insan Antalyaspor'a düşman :)

uAburak89
03.Mayıs.2014, 23:02
By By Ömer Çatkıç'ın takımı Antalyaspor. Bir adam yüzünden milyonlarca insan Antalyaspor'a düşman :)

Bir de şehirde şampiyonluk kutlatmama felsefesine sahip taraftarı buna sebep. Antalya'lı olarak çok sevindim, temennim alt ligde uzun yıllar kalmaları.

William Rookwood
03.Mayıs.2014, 23:05
Ömer Çatkıç'ın da etkisi varda en önemlisi futbolu katleden oyun anlayışlarından dolayı sevmiyorum Antalyaspor'u. Mehmet Özdilek'ten dolayıdır diye düşünmüştüm de yanılmışım, meğer takımın kimyası böyleymiş. :)

GeNç KaRTaL
04.Mayıs.2014, 00:55
Antalya'da doğmuş büyümüş birisi olarak hiç üzülmedim Antalyaspor'un düşmesine.Ne güzel hep yeniyorduk,5 puan kaybettik bu sezon Antalyaspor maçlarında,o kötü oldu.:icon_biggrin:

Facx
04.Mayıs.2014, 00:59
Antalya'da doğmuş büyümüş birisi olarak hiç üzülmedim Antalyaspor'un düşmesine.Ne güzel hep yeniyorduk,5 puan kaybettik bu sezon Antalyaspor maçlarında,o kötü oldu.:icon_biggrin:

ibb is coming :icon_cool:

walcott07
05.Mayıs.2014, 13:05
Gültekin gencer başkanın işi bunlar.adamın ad soyadının baş harfini bile büyük yazmak istemiyorum.Mehmet Özdilek'i göndererek büyük hata yaptı.

nekop
05.Mayıs.2014, 13:37
2 senedir cuma ve pazartesi maçlarında taraftarların bayan öğrencilere sataşmasından gına gelmişti. Edebiyat ve Eğitim Fakülteleri olarak bu düşüşten çok memnunuz.

Fearless Coward
05.Mayıs.2014, 13:39
Çok iyi oldu çok da güzel oldu. Hem bir Sakarya'lı hem de Galatasaray'lı olarak çifte bayram yaptım diyebilirim. :) Mümkünse hiç gelmesinler valla. :)

Rsa
05.Mayıs.2014, 14:29
Yorumlara bak hele. Kendi takımınız hakkında çok ufak olumsuz yoruma bile aşırı tepki verirsiniz, buraya gelmiş iyi ki düşmüş falan diyorsunuz. Saygı biraz.

europeanconquer
05.Mayıs.2014, 14:34
Onu söylememize gerek mi var ? Herhangi bir takım taraftarı kendi takımından başka takımın şampiyon olmasını ister mi ?

Söylüyorum işte,Galatasaray hariç hiç bir takım şampiyon olamaz inşallah,Fener'de Beşiktaş'ta küme düşer inşallah.Ben dedim diye bunlar olacak mı ki ? İnsan sevmediği bir takımın küme düşmesine gayette sevinebilir,bir daha lige gelmemesini de isteyebilir.Bizim yazdıklarımıza takılacağına niye ligden düştü bu takım onu yaz.Biz Antalya düştüğünde bir şey demeyince Antalya ligde falan mı kalıyor ?

Rsa
05.Mayıs.2014, 14:38
Antalya haketti düştü, ona diyecek birşey yok. Ben Galatasaray'ın sayfasına gelsem buna benzer şeyler desem çok büyük tepki alırım. Bazı şeyleri düşünmek gerekiyor.

europeanconquer
05.Mayıs.2014, 14:43
Antalya haketti düştü, ona diyecek birşey yok. Ben Galatasaray'ın sayfasına gelsem buna benzer şeyler desem çok büyük tepki alırım. Bazı şeyleri düşünmek gerekiyor.

Yahu durup dururken gelip yazarsan tabi tepki alırsın ancak olayın şu boyutu da var,sen bir Fenerbahçelisin,senin Galatasaray'ın zaten şampiyon olmamasını istemen veya küme düşmesini istemen veya istemesen bile olması durumunda sevinecek olman herkes tarafından bilinir.

Ama Antalyaspor hakkında kimin ne düşündüğünü kim bilecek ? Gelip buraya ''İyi ki düşmüş,sevmiyordum.'' veya ''Düşmesine üzüldüm,Akdeniz takımı kalmadı ligde.'' gibi şeyler yazarlar,ki Antalya'nın da sevmeyeni çok olduğu için ilk örneğimde ki mesajlar çoğunlukta.

byariff
05.Mayıs.2014, 14:43
antalya dusmeyi hak etti , ne zaman sifoyu yolladilar o zaman hak etmislerdi , ha seviniyormuyum hayir tabiki...

batuhanda 2 haftadir gol atiyor galiba akillancak gibi bu sefer galiba. :D

attirson
05.Mayıs.2014, 14:44
Mali bir kriz yasamazsa seneye tekrar cıkar zaten Antalyaspor.Antalya taraftar kazanır bu düsüsten Antalyaspor taraftarı komik biraz.Maçlar Atatürk stadında oynanırken Antalyaspor asansör takımdı bir çıkıyor bir düsüyordu.2. lig maçlarında stad full olurdu bilet bulamazsın müthiş bir destekle cıkardı takım süper lige sonra bir bakıyorsun süper ligde stad yarı yarıya. :D Kaçıncı ligde olursa olsun sampiyonluga oynayınca takım daha fazla ilgi cekiyor.Birde devre arası 33000 kisilik yeni stada gecilecek güclenerek tekrar gelecegini düsünüyorum takımın.

Rsa
05.Mayıs.2014, 14:47
Yahu durup dururken gelip yazarsan tabi tepki alırsın ancak olayın şu boyutu da var,sen bir Fenerbahçelisin,senin Galatasaray'ın zaten şampiyon olmamasını istemen veya küme düşmesini istemen veya istemesen bile olması durumunda sevinecek olman herkes tarafından bilinir.

Ama Antalyaspor hakkında kimin ne düşündüğünü kim bilecek ? Gelip buraya ''İyi ki düşmüş,sevmiyordum.'' veya ''Düşmesine üzüldüm,Akdeniz takımı kalmadı ligde.'' gibi şeyler yazarlar,ki Antalya'nın da sevmeyeni çok olduğu için ilk örneğimde ki mesajlar çoğunlukta.

Evet Galatasaray'ın şampiyon olmasını istemem ama öyle bir durum olunca Galatasaray sayfasına gidip de oh olsun tarzı yorumlar yapmam. Mesajların çoğu küçümser bir dille yazılmış. Antalyaspor taraftarı çok az diye herkes gelip sallamış da sallamış. Rahatsızlık duyduğum mevzu bu.

Taraftar forumu olsa herkes istediğini desin beni hiç ilgilendirmez. Ama her takımdan taraftarın olduğu bir yerde bazı yorumlara dikkat etmek gerekiyor.