PDA

View Full Version : Galatasaray 3-2 Gençlerbirliği | 32. Hafta

anil luque
30.Nisan.2014, 14:47
http://img834.imageshack.us/img834/1718/m4oa.jpg (http://img834.imageshack.us/i/m4oa.jpg/)

europeanconquer
30.Nisan.2014, 15:14
http://www.footballuser.com/formations/2014/04/984163_Galatasaray_SK.jpg

Hep mi Mancini garip garip 11'ler yapacak :n:

davidvilla
30.Nisan.2014, 15:24
Dizilisi bilmem kaptigin topla çıkıp yazacaksin real gibi :)

KaRaBükLü KraL
02.Mayıs.2014, 21:03
Şampiyonluk yolunda çok önemli bir viraj bu maçı alırsak haftaya şampiyonluğu ilan ederiz...

Ama o geçen seneydi demi :)

2.olalım bari.

byariff
02.Mayıs.2014, 21:17
2. icin onemli mac evimizde kazaniriz gollu mac olur gibi...

ufuk

sabri - koray - balta - telles

melo - selcuk - yekta

ontivero - burak - sneijder

seklinde bekliyorum

europeanconquer
03.Mayıs.2014, 15:01
Bugün Wesley'nin günü olur,Selçuk'ta iyi bir maç çıkarır diye tahmin ediyorum.Elazığ maçında iyiydi bence Selçuk.

Skor tahminim de 5-1 :0:

E.Cartman
03.Mayıs.2014, 19:00
https://pbs.twimg.com/media/Bmt_yjcIEAAkDyt.jpg:large

İLK XI: Ufuk-Veysel, Semih, Hakan, Telles-Yekta, Melo, Selçuk-Hajrovic, Sneijder, Burak
Yedekler: Eray, Ceyhun, Hamit, Emre, Umut, Chedjou, Sabri

Namzet
03.Mayıs.2014, 19:12
Gençler sanki puan koparacak gibi geliyor:)

benzema35
03.Mayıs.2014, 19:49
Rahat bir galibiyet alırız :)

TeNaciOUS MidFieLdeR
03.Mayıs.2014, 19:54
genclerde cok eksik var, hedefleri de kalmadi sayilir. galatasaray icin rahat bir mac olur. 2-0 ya da 3-0 diyorum.

Namzet
03.Mayıs.2014, 20:04
GOLL helal Gençler

Nedvedmania
03.Mayıs.2014, 20:05
Gol! Oktay Delibalta 6' (Galatasaray 0 - 1 Gençlerbirliği)

byariff
03.Mayıs.2014, 20:07
sende son 1.5 yilin ekmegini yiyorsun semih kaya , gram gelisme yok....

Namzet
03.Mayıs.2014, 20:10
ve 2-0 Ermin Zec...olaylar çıkar maç sonu

Kaka Leite
03.Mayıs.2014, 20:10
Neler oluyor yahu? :icon_smile:

Ralph
03.Mayıs.2014, 20:11
Amanın :O Bastır gençler :p

Nedvedmania
03.Mayıs.2014, 20:11
Gol! Ermin Zec 12' (Galatasaray 0 - 2 Gençlerbirliği).

ReaList
03.Mayıs.2014, 20:12
Gençler paso basıyor, Galatasaray bunu beklemiyordu. Böyle devam ederse yeni bir 4-0 olabilir. Galatasaray'ın acil tempo yapması gerekiyor.

Bordo61Mavi
03.Mayıs.2014, 20:12
Sampiyonlar ligini elinin tersi ile iten takim oldu Galatasaray

Gncl1905
03.Mayıs.2014, 20:13
Yazıklar olsun, diyecek söz yok.

ardaskoc
03.Mayıs.2014, 20:14
Kupayı alın bari de Mancini gitmesin.

byariff
03.Mayıs.2014, 20:14
utanmada yok oyuncularda ulan cl gidiyor bari onun icin oynayin...

Gncl1905
03.Mayıs.2014, 20:16
Adamlar o kadar rahat oyun kuruyor ki yok böyle bir şey yahu. Pres yapın biraz.

europeanconquer
03.Mayıs.2014, 20:17
Rahat olun ya kazanırız :n:

Homer J.S
03.Mayıs.2014, 20:17
Mancininin son maclari oluyor boylece.

benzema35
03.Mayıs.2014, 20:23
Ulan CL'ye gideceğiz kazansak şu skora bak ya birde yeni kontrat imzalıyoruz bu heriflerle , toptan bir temizlik lazım bu takıma .

uAburak89
03.Mayıs.2014, 20:24
Geçen haftadan belliydi böyle olacağı, 10 kişi kalan Elazığ karşısında dağılan takımın neredeyse aynısı çıkıyor sahaya. Üstelik Muslera yok, yerine ha Ufuk, ha Eray ha çuval koymuşsun, farketmez.

Yönetim & Mancini devam etsin, yenilen takıma 3 gün izin vermeye, 2-3 senelik sözleşmesi olan adamlara zam vermeye, sözleşme uzatmaya. Başarı ödüllendirilir, başarısızlık cezalandırır normalde, bizde ise tam tersi.

europeanconquer
03.Mayıs.2014, 20:29
Boş yere adıma atıyor sahadakiler.Gram yararlı bir hareketleri yok.

uAburak89
03.Mayıs.2014, 20:33
Bu arada Semih Kaya bitik durumda, tanınmayacak hale geldi. Koray Günter'e şans versek artık çok bir şey kaybetmeyiz. Seneye tecrübeli bir stoper şart, geçen sezon hariç ki zaten onda da rakipler çok kötüydü, ne zaman şampiyon olsak savunmada bir lider oluyor muhakkak.

europeanconquer
03.Mayıs.2014, 20:35
Ya siz top mop oynamayın ya,moralimiz yerindeyken canımızı sıkıyorsunuz.

Kaan Souza
03.Mayıs.2014, 20:36
Semih rezil durumda keza Selçuk burak da

europeanconquer
03.Mayıs.2014, 20:37
Veysel çıktı Umut girdi :)

Rezaletsin Mancini.Bu kadar iğrenç oyuncu seçimi olamaz.

uAburak89
03.Mayıs.2014, 20:38
Veysel çok kötüydü, 2 golde de hatası var da yerine Umut'un girmesi...

Yekta'nın atılması lazımdı.

byariff
03.Mayıs.2014, 20:40
teknik taktikle mancini ile alakasi yok yahu , mancini ne yapsin sahadaki milyonluk.... kosmuyorsa mucadele etmiyorsa.. kesinlikle hocayi sabote ediyorlar gitmesi icin...

europeanconquer
03.Mayıs.2014, 20:45
Herkes bir garip yahu,halı saha da maç yapan yetenekli ama pas yapmayan tipler gibi bizim takımda.Galatasaray gibi bir takımda bu kadar amatörce hata yapamazsın arkadaş.Hayatın futbol olmuş senin,nedir bu rezillik ?

Kaka Leite
03.Mayıs.2014, 20:45
Mancini daha kendi ne yaptığını bilmiyor ki.

Bir takım her maça farklı bir kadro ile çıkıyorsa, bu takımda uyum olmaz. Taktikte olmaz bana göre.

Veysel değişikliğini maçtan önce kafasında yapmalıydı hoca. Tamam bir hoca hata yapabilir sonuçta bu da bir insan ama Mancini'nin her maç bir hatası var belli ki.

Her maç farklı kadro ile çıkmasının sebebi başka ne olabilir ben bilmiyorum. Takımın fiziksel ve form durumu pek iyi değil ama Galatasaray bu halde olacak bir takım değil.

europeanconquer
03.Mayıs.2014, 20:47
City maçına geçiyorum ben o daha heyecanlıdır,ikinici yarıyı izlemeyeceğim,izledikçe sahada ki ruhsuzları gördükçe sinirlerim hopluyor.

JoseV7
03.Mayıs.2014, 20:52
Mancini iyi hoca ama yaklaşık 20 haftadan fazla bir zamanda daha hala sistemini takıma yerleştirememişse oyuncularda sorun var Mancini ye acıyorum.

europeanconquer
03.Mayıs.2014, 20:57
City maçını daha beter ettim :n: Bizim rezilleri izleyeyim daha iyi :D

davidvilla
03.Mayıs.2014, 21:02
teknik taktikle mancini ile alakasi yok yahu , mancini ne yapsin sahadaki milyonluk.... kosmuyorsa mucadele etmiyorsa.. kesinlikle hocayi sabote ediyorlar gitmesi icin...

Oyuncular mancini yi gondermek icin sampiyonlar ligine gitmemeyi bile göze aliyorsa mancinide de bor sıkıntı var demektir gerçekten.

europeanconquer
03.Mayıs.2014, 21:11
İkinci yarı normal olarak canlandı takım ama neye yarar.

JoseV7
03.Mayıs.2014, 21:20
Galatasaray 1-2 Gençlerbirliği (Burak Yılmaz 61)

Namzet
03.Mayıs.2014, 21:21
2-2 oldu......

Homer J.S
03.Mayıs.2014, 21:21
Enteresan bi takimiz cok enteresan

Facx
03.Mayıs.2014, 21:23
nba oynuyodum sırf bu maç veya beşiktaş maçından biri dönecek yazmak için girmiştim foruma ki girmemle 2-2 olduğunu görmem bir oldu hadi bakalım 1 gol daha :D

europeanconquer
03.Mayıs.2014, 21:23
O kadar sövdüm,şimdi çok sevinmek olmaz.

:n:

byariff
03.Mayıs.2014, 21:24
saldirin peygamber askina :D :D :D :D

europeanconquer
03.Mayıs.2014, 21:30
Sabri giriyor,hadi aslanım benim kıpırdat oyunu :D

ForsakeN
03.Mayıs.2014, 21:33
Melo yine sahnede, kendi kafa atıp kendi yere atlıyor :n:

Homer J.S
03.Mayıs.2014, 21:34
Hic sevinmedim hmm tamam diyip gectim gollere, trip atiyorum hala takima :zuhaha

MoisHaLe
03.Mayıs.2014, 21:51
Gooooooooooooolllllllllllllllll

Namzet
03.Mayıs.2014, 21:51
ve 3-2... Tebrikler

sarianet
03.Mayıs.2014, 21:52
adamlar 3 gol attı ya la :D

JoseV7
3 oldu Umut Bulut Tebrikler Galatasaraylılar :)

europeanconquer
Allahım gooooooooooooooooooooooooooooool !

Homer J.S
Tamam buna sevinebilirim :D

aytekin79
Sabri ve sol ayak , my God ! :n:

Nedvedmania
Yessssssssss :j:

Facx
03.Mayıs.2014, 21:53
sabri sol ayağıyla orta açtı ve asist oldu :D

Ralph
03.Mayıs.2014, 21:53
Şike var :(

europeanconquer
03.Mayıs.2014, 21:54
Şike var :(

Sabri sol ayağıyla müthiş orta açtı,olabilir. :D

byariff
03.Mayıs.2014, 21:54
Sabri ulannn reiz be... :D

sarianet
03.Mayıs.2014, 21:55
sen ebueyi oynatırsın ama cenazene sabri gelir :D

ReaList
Melo'nun kendi kendini yere atıp ortalığı kızıştırdıktan sonra sarı kart görmesi ve hakeme dil çıkarması; Gençlerbirliği gole giderken Selçuk'un direk sakatlamaya yönelik hareketine bir hakem kırmızı vermiyorsa ayıp ediyordur.

Gençlerbirliği maalesef bu skoru hakketti. 2-0 öndeyken farka gidebilecek pozisyonları cömertçe harcadılar. Atsalar Kasımpaşa maçı gibi olurdu atamadılar Bursa maçı gibi oldu.

Ralph
Sabri sol ayağıyla müthiş orta açtı,olabilir. :D

Yahu olacak iş değil. Böyle bir şans olamaz :icon_biggrin:

davidvilla
Kalp krizi galatasaray

William Rookwood
03.Mayıs.2014, 21:56
Umut umut deyip duruyordunuz alin size umut :zuhaha

europeanconquer
03.Mayıs.2014, 21:56
Tebrikler ruhsuz adamlar :n:

Canımsın Sabri Sarıoğlu ! :zuhaha

uAburak89
03.Mayıs.2014, 21:58
İlk yarı bitti maçı kapattım, gittim dolaptan bira aldım dizi açtım, sizin yapacağınız işin, oynayacağınız futbolun insana doğum gününde bile huzur yok diye söylenerek. Bitmiştir herhalde skora bakayım dedim ve 3-2 kazandığımızı görüyorum. :)

E.Cartman
03.Mayıs.2014, 22:00
Sabri mükemmel sol ayağıynan açtı ortayı Umut sol ayağıyla tekte dümdüz bir vuruşla golü attı. Sabaha uyanmama ihtimalimiz oldukça yüksek.

uAburak89
03.Mayıs.2014, 22:03
Futbolcuların bir sabotaj girişimi içinde olduklarını sanmıyorum, kimya tutmadı Mancini'yle orası kesin ama o kadar da değildir. 2. de olsa, kupayı da alsa Mancini gitmeli, Lucescu fırsatı varken ortada değerlendirmemek büyük hata olur.

Takımın durumu Samet Aybaba'lı Beşiktaş veya Aykut Kocaman'lı Fenerbahçe gibi. Yani hep bir şeyler eksik...

Nedvedmania
03.Mayıs.2014, 22:03
Rahat olun ya kazanırız :n:

Sülalemiz rahat panpa :icon_cool:

europeanconquer
03.Mayıs.2014, 22:06
Ben demiştim :icon_cool:

jevox06
03.Mayıs.2014, 22:08
Mancini'nin Veysel-Umut değişikliğine burada laf söyleyenler özür dilemeli bir kere :n::n:

Mancini'nin kalmasını bu maçtan önce de istiyordum hala istiyorum. 1 tam sene geçirmeli. Ünal Aysal arkasından durmalı.

Tebrikler Galatasaray !

Facx
03.Mayıs.2014, 22:09
Yahu olacak iş değil. Böyle bir şans olamaz :icon_biggrin:

şans değil yetenek :icon_cool: yıllardır sağlak diye kandırmışlar sabriyi oysaki hep sol ayağını kullansa böyle mi olurdu :D

GeNç KaRTaL
03.Mayıs.2014, 22:11
Melo'nun kendi kendini yere atıp ortalığı kızıştırdıktan sonra sarı kart görmesi ve hakeme dil çıkarması; Gençlerbirliği gole giderken Selçuk'un direk sakatlamaya yönelik hareketine bir hakem kırmızı vermiyorsa ayıp ediyordur.

Yekta'nın da ilk yarıda kırmızılık hareketi vardı.Aynı hakem 2 hafta önce derbi de bizim oyunculara kırmızı kart gösterme konusuda hiç bu kadar cimri değildi.:) Yani farklı hakem olsa hadi bir nebze anlaşılır.Nedir bu hakemlerin Gs'li oyunculara bu toleransları anlamakta zorlanıyorum.Bir de Allah'tan federasyon Gs düşmanı,öyle olmasa neler olacak Allah bilir.:icon_smile:

sarianet
03.Mayıs.2014, 23:20
mançininin notları da fenomen olacak galiba bu gidişle

http://media5.ligtv.com.tr/img/gallery/201453_galatasaraygenclerbirligi/thumb_big_AAFOTO_2230096_030520142133160000_R_SPO_ 20140503000000_aa-picture-20140503-2230096-high.jpg

William Rookwood
03.Mayıs.2014, 23:37
Maçın özetini şimdi izledim. Bu maçı Galatasaray kazanmasaydı, burada çok farklı şeyler konuşuluyor olurdu.

8. bitirdiğimiz sezondan sonra ben bu kadar amatör bir defans anlayışı görmedim. Hem bireysel olarak hemde taktiksel olarak vasat bir savunmamız var. İlk golde Oktay Delibalta, elini kolunu sallaya sallaya defansın arkasına koşu yapıyor ve peşine üç kişi takılmasına rağmen golü atıyor. İkinci gol ise tam bir rezalet. Üç tane adam bir tane adamı marke edemiyor ve Zec çıkıp golü atıyor.

İkinci yarı ise takım yine iyi bir oyun sergilemiyor. Biraz şans, biraz istek, biraz daha önde baskıyla skoru 3-2'ye getiriyor. Zaten kendi evinde oynuyorsun, üstüne güçlü bir takımsın, bu tür maçlarda bu bile galibiyet almaya yeterken neden maçın başında böyle oynamıyorsun diye sorarlar. Zaten bu ligde büyük takımların Anadolu kulüplerine karşı kazanmaları için biraz baskı ve istek yeterli oluyor. Aralarında ciddi derecede kadro kalitesi olduğu için gayet doğal bir durum bu.

eng1n
04.Mayıs.2014, 00:04
Şimdi özeti izledim de Selçuğun hareketi nedir öyle ? çok acımasız bir hareket olmuş çok net kırmızı. Melo'nun Zec'e hava topunda tekmesi de sarı kart onu da atlamış hakem.

davidvilla
04.Mayıs.2014, 00:16
Yekta'nın da ilk yarıda kırmızılık hareketi vardı.Aynı hakem 2 hafta önce derbi de bizim oyunculara kırmızı kart gösterme konusuda hiç bu kadar cimri değildi.:) Yani farklı hakem olsa hadi bir nebze anlaşılır.Nedir bu hakemlerin Gs'li oyunculara bu toleransları anlamakta zorlanıyorum.Bir de Allah'tan federasyon Gs düşmanı,öyle olmasa neler olacak Allah bilir.:icon_smile:

Bizi pasa macinda bitiren hakem de size kayseri macini verdi semsi. Bu ligde bunlar var. Herkese oluyor ama siz cok fazla sikayet ediyorsunuz. Suraya bile bjkli fbli hirsini bizden cikaramayinca hakemden aliyorlar. Adamlar sampiyon olmus hala melo.
Simdi bruno alves diycem ben de tartisma cikacak. Bu lig boyle bir lig selcuk'un bogrune yedigi tekmeye kirmizi neden yok? Hakem de bunu bildigi icin selcuk'a da gösteremedi iste. Hatta selcuk gosteremeyecigini bildigi icin yaka paca indirdi. Yekta'nin hareketleri ise fb maclarinda standard zaten faul bile verilmeyen hareketler. Mevzu galatasaray oldu mu cosuyorsunuz. Herkes kendi takimina baksin artik.

anil luque
04.Mayıs.2014, 00:18
Melo'nun ülkemizde ekmek yediği her gün açlıktan kırılan insanlarımıza üzülüyorum. Maçın özeti benim için budur.

GeNç KaRTaL
04.Mayıs.2014, 01:27
Bizi pasa macinda bitiren hakem de size kayseri macini verdi semsi. Bu ligde bunlar var. Herkese oluyor ama siz cok fazla sikayet ediyorsunuz. Suraya bile bjkli fbli hirsini bizden cikaramayinca hakemden aliyorlar. Adamlar sampiyon olmus hala melo.
Simdi bruno alves diycem ben de tartisma cikacak. Bu lig boyle bir lig selcuk'un bogrune yedigi tekmeye kirmizi neden yok? Hakem de bunu bildigi icin selcuk'a da gösteremedi iste. Hatta selcuk gosteremeyecigini bildigi icin yaka paca indirdi. Yekta'nin hareketleri ise fb maclarinda standard zaten faul bile verilmeyen hareketler. Mevzu galatasaray oldu mu cosuyorsunuz. Herkes kendi takimina baksin artik.

Kasımpaşa maçında Cüneyt Çakır'ın sizi yaktığını iddia ettiğin pozisyonun benzeri,hatta topla alakası olmayan versiyonu bizde de faul çalınmadı.Belki orada faul çalınsa serbest vuruşu kullanırken maç bitecek 3 puanı kazanıp bugün önde olacaktık ama dönen topta son dakikada gol yedik.(üstüne golü yediğimiz pozisyonda bir de el vardı) Fakat benim bahsettiğim olay bu değil.Şimdi sen de başlasan bize de şurada bu yapıldı,şu yapıldı diye saymaya bunun sonunu getirmek uzun sürer.Herkese oluyor diyip geçeceksin.Başka çaresi yok.Benim şikayet ettiğim hakemlerin bizim takıma karşı sergiledikleri tavır.Melo gibi adam ceza sınırındayken yaptığı onca harekete rağmen kaç hafta sarı kart görmedi.Fakat bizim oyunculara direkt çıkıyor kartlar.Oğuzhan gibi savunmaya fazla yardım etmeyen,fiziği nedeniyle ikili mücadeleye pek girmeyen bir adam bile Melo ile aynı sayıda sarı kart görmüş.Hadi bunlar farklı hakemler,tarzları,yorumları farklıdır vs. diyip göz ardı edilir belki ama aynı hakem daha iki hafta önce bize karşı kart konusunda bu kadar çekingen davranmayıp ertesi hafta önemli iki eksiğimiz olmasını sağlarken,bu hafta önemli bir yarışta rakibimize karşı bu kadar toleranslı davranınca ister istemez tepki gösteriyorsun.Bu sezon rakiplerimiz hakkında belki de ilk defa böyle bir yorum yapıyorum burada.Bu yüzden yaptığın uyarıyı üzerime alınmıyorum ve serzenişimde de haklı olduğumu düşünüyorum.:)

Börk
04.Mayıs.2014, 01:39
Melo'nun ülkemizde ekmek yediği her gün açlıktan kırılan insanlarımıza üzülüyorum. Maçın özeti benim için budur.

Melo'dan önce ülkenin başında o kadar çok insan var ki onlara üzülmen daha objektif olur.

byariff
04.Mayıs.2014, 01:43

bu yaptigin yabanci racistligidir , melodan once tonlarda konusulmasi gereken turk oyuncular var.

europeanconquer
04.Mayıs.2014, 01:45
Maç bitti ve kazandık olay bu.Polemiğe girmenin hiç gereği yok.

europeanconquer
04.Mayıs.2014, 02:02
Bu arada;

https://pbs.twimg.com/media/Bmp31M5CIAAsi1W.jpg

Sol ayağına 500 sayfa roman yazılır ve son paragrafına "SAĞLAKTI" eklenir.

GicaHagi
04.Mayıs.2014, 02:37
Maca gelirsek ilk yari söylenecek bisey yok ikinci yari oyuncularin istegi güzeldi.Ne yapip edip ikinci yaridaki istegi sezon sonuna kadar devam ettirmeliyiz.

anil luque
04.Mayıs.2014, 03:10
Melo'dan önce ülkenin başında o kadar çok insan var ki onlara üzülmen daha objektif olur.

Objektif subjektif meselesi değil , ahlak meselesi kardeşim.

bu yaptigin yabanci racistligidir , melodan once tonlarda konusulmasi gereken turk oyuncular var.

Saçmaladın Arif. Yerli oyuncular da var diye Melo hakkındaki görüşlerimi belirtemeyecek miyim ?

benzema35
04.Mayıs.2014, 04:03
İyi bari kendilerine gelip çevirmişler maçı , haydi ulan şu CL'ye direk gidelim indirelim yine paraları :)

byariff
04.Mayıs.2014, 05:53
Objektif subjektif meselesi değil , ahlak meselesi kardeşim.

Saçmaladın Arif. Yerli oyuncular da var diye Melo hakkındaki görüşlerimi belirtemeyecek miyim ?

tabiki melo hakkinda gorusunu belirtceksin ama yerli oyuncular hakkinda hic bir gorusunu goremedimki :)

europeanconquer
04.Mayıs.2014, 11:37
Yahu bırakın Melo'ya ne derlerse desinler,bizim sevgimiz yeter.Yıllardır Melo gibi rakibi yıpratan,tahrik eden ve üstüne üstlük bunlara rağmen mükemmel oynayan bir oyuncumuz yoktu.Artık var.

Yaptıklarını ben yapmam,başka takım oyuncusu yaparsa eleştiririm,Melo'yu eleştirene de çok karşı çıkmam ama aynı Melo gibi oyunculara sahip takım tarafları buraya gelip sanki tek Melo varmış gibi yazınca hiç samimi olmuyorlar.

Ek olarak belki hırsından veya belki de son 3 yılda Galatasaray'a olan sevgisinden olsun,şu takımda hakkını vererek oynayan hatta beklenilen de ekstra oynayan bir oyuncu Felipe Melo,mevkisinin de Türkiye'de tartışmasız en iyisi.

omersal
04.Mayıs.2014, 11:47
Survivordan bile atılan Nouma'ya hayran olanların Melo'ya laf etmesi gerçekten hiç samimi değil. Melo gibi pepe gibi nouma gibi oyuncular bence futbolun içinde olmalı ki Melo tartışmasız bu sezon mevkisinin en iyisi. Yok ekmek yememesi lazımmış bu ülkeden geçeceksin bunları. Çirkeflik yapıyor ama hizmet te yapıyor :)

Beşiktaş'ın ve beşiktaşlıların mağdur edebiyatlarına gerçekten anlam veremiyorum yani bir GS konusu olsun ki Melo'ya laf atılmasın. Her maç ta aynı muhabbet kırmızı görmeliydi hakemler koruyor olayı :) Bu ülkede öyle her şeye kart gösterilmiyor artık anlayın bunu , Melo'ya özgü bir şey değil bu.

anil luque
04.Mayıs.2014, 12:15
tabiki melo hakkinda gorusunu belirtceksin ama yerli oyuncular hakkinda hic bir gorusunu goremedimki :)

Sadece denk gelmemişsindir emin ol :)

anil luque
04.Mayıs.2014, 12:22
Survivordan bile atılan Nouma'ya hayran olanların Melo'ya laf etmesi gerçekten hiç samimi değil. Melo gibi pepe gibi nouma gibi oyuncular bence futbolun içinde olmalı ki Melo tartışmasız bu sezon mevkisinin en iyisi. Yok ekmek yememesi lazımmış bu ülkeden geçeceksin bunları. Çirkeflik yapıyor ama hizmet te yapıyor :)

Beşiktaş'ın ve beşiktaşlıların mağdur edebiyatlarına gerçekten anlam veremiyorum yani bir GS konusu olsun ki Melo'ya laf atılmasın. Her maç ta aynı muhabbet kırmızı görmeliydi hakemler koruyor olayı :) Bu ülkede öyle her şeye kart gösterilmiyor artık anlayın bunu , Melo'ya özgü bir şey değil bu.

Bu benim kendi görüşüm dostum. Evet bu ülkede ekmek yemesi beni rahatsız ediyor ve bu tür davranışları devam ettiği sürece ben de rahatsız olmaya devam edeceğim. Eğer şu örneklerinin içine Emre Belözoğlu gibi futbolcular bu işin içinde olmalı deseydin samimi olurdun ama eminim ki nefret ediyorsundur. O zaman sen de geçeceksin bunları. Bu bir.

İkincisi Melo'nun yaptığı ahlaksızlıklar hakkında fikir belirtmenin mağdur edebiyatı yapmakla ilgisi ne ? Kavram karmaşası mı yaşıyorsun , yazdığından mı bihabersin ? Ben ne hakemler koruyor demişim ne kırmızı görmeliydi demişim ne de bunlara paralel başka bir şey. Okuduğumuzu iyi süzelim.

E.Cartman
04.Mayıs.2014, 12:32
Ülkede verilen her karar normal, bir tek Galatasaray'a kıyak geçiliyor anasını satıyım. Yahu yıllardır bu ülkede gerçek anlamda kasap olan sadece rakibi sakatlamaya oynayan futbolcular, kulübeden tekme atın, sakatlayın diye bağıran hocalar yıllardır ekmek yiyor kimsenin gıkı çıkmıyor. Melo hareket yapıyor herkes ahlak bekçisi kesiliyor. Ülkede aldığı paranın tamamını hak eden nadir adamlardan Melo kimse boşa tatava yapmasın. Zaten bunun da hepiniz farkındasınız. Tutturmuşsunuz Melo da Melo. Geliyorsunuz skor oyun ne olursa olsun Melo yazıp gidiyorsunuz. Yeter artık beyler, hakikaten yeter. Galatasaray'a yapılanları görmüyorsunuz ama o hatalı karar bizim lehimize çalışınca hemen yükleniyorsunuz buraya. Melo'yu normalde sevmem ama böyle tepkiler aldıkça yaptıkları daha bi hoşuma gidiyor. Açıkca söylüyorum hepiniz samimiyetsizsiniz. Gerçekten objektif olup Melo'ya laf atsanız eyvallah ama Galatasaray böyle Melo şöyle diyip sonra bizi objektif olmamakla suçluyorsunuz ya apışıp kalıyorum. Melo da Melo diye tutturan sevgili ahlak bekcisi arkadaşlar ilk golün pozisyonunda 5. hakemin önünde yapılan elle müdahaleye çalınamayan penaltıya neden ses çıkarmıyorsunuz mesela ? Devamında şansa bi gol attık diye pozisyonun ciddiyeti mi ölüyor. Var mı şurda bir taneniz de Galatasaray'ın hakkı yenmiş diyen. Geçen hafta Hajrovic'in pozisyonu Melo hakkında konuştuğunuz kadar konuştunuz mu acaba ? Eyvallah hakem hatalı kararlar verdi bizim lehimize yıllardır da veriliyor ama alehimize verilen kararları görmeyip bunların üstüne çullanmak nedir. Fatih Terim'in ilk sezonunda 4-2 yenildiğimiz Antep maçını hatırlıyorum mesela orada bizim kadar sesiniz çıktı mı bu yanlışlığa acaba ? Yeter yahu haftalardır aynı muhabbetler. Verilemeyen kırmızılar, çalınamayan faullerle dolu tarihleri olan ve bu gelenek hala süren 3 büyük takımın 2'sinin taraftarının sanki bir tek Galatasaray'a kıyak geçiliyormuş gibi konuşması kanıma dokunuyor artık.

Gncl1905
04.Mayıs.2014, 12:38
Yine hakem hatalı yine Melo kötü... Her zaman dediğim gibi insan çuvaldızı kendine batıracak. Tek tek hatırlatmayalım son senelerde neler olduğunu artık sıkıldık. Kendinizi temizleyin sonra başkasına bakarsınız; sadece bir kardeş/arkadaş/abi tavsiyesi. Adamlar bizim maçı hakem hatası olsa da eleştirelim diye izliyorlar resmen.

himone
04.Mayıs.2014, 12:57
Bazı Galatasaraylı arkadaşlar izin verdiğine göre benim Melo hakkında konuşmaya hakkım var. Çünkü Emre'yi hiç sevmeyen bir Fenerbahçeliyim.

Bu adamı çok seviyorsunuz ya hani şöyle yırtıcı böyle yıpratıcı diye. Bu adam bu sene görmesi gereken kırmızıları görseydi aynı şeyleri düşünecek miydiniz? En az 6-7 tane kırmızı görürdü bu sene ve en az 10 maç kaçırırdı. Melo bu futbolunu hakemlere borçlu çünkü yaptığı hiçbir harekete ceza verilmiyor. Siz de böyle adamların bu çirkef futboluna çanak tutuyorsunuz. Sonra da diğer takım taraftarları hakkında söylediklerinizi kendiniz yapıyorsunuz. Melo'yu savunup gidip diğer futbolcular hakkında konuşuyorsunuz.

Ben böyle futbolcuların futboldan uzaklaştırılması gerekiyor gibi bir şey söylemiyorum, hakemler zaten düzgün maç yönetse böyle futbolcular hiçbir yerde barınamaz. İnsanlıktan nasibini alamamış adamları ancak biz savunuruz.

anil luque
04.Mayıs.2014, 13:14
Bazı Galatasaraylı arkadaşlar izin verdiğine göre benim Melo hakkında konuşmaya hakkım var. Çünkü Emre'yi hiç sevmeyen bir Fenerbahçeliyim.

Bu adamı çok seviyorsunuz ya hani şöyle yırtıcı böyle yıpratıcı diye. Bu adam bu sene görmesi gereken kırmızıları görseydi aynı şeyleri düşünecek miydiniz? En az 6-7 tane kırmızı görürdü bu sene ve en az 10 maç kaçırırdı. Melo bu futbolunu hakemlere borçlu çünkü yaptığı hiçbir harekete ceza verilmiyor. Siz de böyle adamların bu çirkef futboluna çanak tutuyorsunuz. Sonra da diğer takım taraftarları hakkında söylediklerinizi kendiniz yapıyorsunuz. Melo'yu savunup gidip diğer futbolcular hakkında konuşuyorsunuz.

Ben böyle futbolcuların futboldan uzaklaştırılması gerekiyor gibi bir şey söylemiyorum, hakemler zaten düzgün maç yönetse böyle futbolcular hiçbir yerde barınamaz. İnsanlıktan nasibini alamamış adamları ancak biz savunuruz.

Önemli olan nokta bu işte. O zaman da hırslı Melo koçum Melo savaşan Melo denecek miydi yoksa takımı yalnız bırakıyor diye eleştirilerin odağı olacak mıydı merak ediyorum doğrusu.

Özgür sen bana alttan alttan yazmışsın ama ben sana direk isim vererek yazıyorum. Omersal nickli arkadaşa da söyledim , ne yazdığımı ne amaçla yazdığımı okuyun , anlayın ondan sonra saldırıya geçin. Tamam mı güzel kardeşim ? Kişiler veya kurumlar hakkındaki yorumlarımı belirtirken icazet isteyecek değilim. Net.

Ben gelip burada hakemler Melo'yu koruyor da demedim , Galatasaray lehine karar veriliyor da. Melo'nun ne kadar iş ahlakından yoksun bir insan olduğundan bahsettim ki hepiniz bunu biliyorsunuz ama kondurmak istemiyorsunuz. Galatasaray'da değil de Beşiktaş veya Fenerbahçe'de oynasa hepimizden çok sizin dilinde olurdu farkında değilsiniz. Olsanız bile değilmiş gibi yapıyorsunuz. Hakem Galatasaray'ın hakkını yemiş bilmem ne olmuş , onları bilahare konuşuruz ama benim şu anlık ilgilendiğim nokta orası değil.

Yahu bu adam Oğuzhan'ın yüzüne tükürdüğünde de Oğuzhan kışkırttı oldu , ona buna tekme attığında da ama bize çalınmayanlar hede hödö oldu. Melo sütten çıkmış ak kaşık ama diğer herkes size yükleniyor. Biri az önce mağdur edebiyatı mı demişti ne ?

He bu arada hakem hataları konusunda da çok yanlış insana çatıyorsunuz. Hatırlatayım; Beşiktaşlıyım.

SAİT71
04.Mayıs.2014, 13:17
Emre eşittir melo birini eleştirip diğerini savunan samimi olamaz bu tür oyuncular her maçı provake edebilir ve zaten buyuk maçlarda da goruyoruz...

omersal
04.Mayıs.2014, 13:18
Bu benim kendi görüşüm dostum. Evet bu ülkede ekmek yemesi beni rahatsız ediyor ve bu tür davranışları devam ettiği sürece ben de rahatsız olmaya devam edeceğim. Eğer şu örneklerinin içine Emre Belözoğlu gibi futbolcular bu işin içinde olmalı deseydin samimi olurdun ama eminim ki nefret ediyorsundur. O zaman sen de geçeceksin bunları. Bu bir.

İkincisi Melo'nun yaptığı ahlaksızlıklar hakkında fikir belirtmenin mağdur edebiyatı yapmakla ilgisi ne ? Kavram karmaşası mı yaşıyorsun , yazdığından mı bihabersin ? Ben ne hakemler koruyor demişim ne kırmızı görmeliydi demişim ne de bunlara paralel başka bir şey. Okuduğumuzu iyi süzelim.

Ben sadece sana söylemedim onu , dikkat edersen alıntı falan da yapmadım. O yazdığımda bir tek 'Melo'nun ekmek yemesi' kısmı seninle ilgiliydi, diğerleri geneldi. Herkesin görüşüne saygılıyım ama benim görüşüm de Nouma'yı sevenlerin Melo'ya laf etmesinin samimi olmadığı görüşü ki bu görüşte de yanlış bir şey görmüyorum.. Dediğim gibi ben ikisini de severim. Emre konusuna gelince ; Melo'nun saha içinde rakibi tahrik etmesiyle aynı kefeye koyamayız Emre'yi. Çirkef dediğin Melo ve Nouma gibi olur , Emre'ninki çok daha ilerisi.

Edit : FBden isim vermek gerekirse Lugano , Alves falan Melo ve Nouma ile aynı kefeye koyabilir , ben bu oyuncuları da severim.

anil luque
04.Mayıs.2014, 13:34
Ben sadece sana söylemedim onu , dikkat edersen alıntı falan da yapmadım. O yazdığımda bir tek 'Melo'nun ekmek yemesi' kısmı seninle ilgiliydi, diğerleri geneldi. Herkesin görüşüne saygılıyım ama benim görüşüm de Nouma'yı sevenlerin Melo'ya laf etmesinin samimi olmadığı görüşü ki bu görüşte de yanlış bir şey görmüyorum.. Dediğim gibi ben ikisini de severim. Emre konusuna gelince ; Melo'nun saha içinde rakibi tahrik etmesiyle aynı kefeye koyamayız Emre'yi. Çirkef dediğin Melo ve Nouma gibi olur , Emre'ninki çok daha ilerisi.

Ben de Nouma hakkındaki görüşünü doğru bulmamakla birlikte elbette saygı duyuyorum. Evet o da vukuatlarıyla tanınan bir oyuncuydu ama bir gol sevinci yüzünden ağlaya ağlaya gönderilmeyi de kabul etti.

Neyse bu konu böyle uzar gider. Şahsına söylemiyorum dostum yanlış anlama genel itibariyle söylüyorum ve pek tabii benim için de geçerli bu husus. O da şu ki; insanların yorumlarına cevap yazarken önce "ne yazmış , niye yazmış , neyden bahsediyor" durup bir bakmak lazım, Özgür kardeşimin deyimiyle tatava yapmadan önce.

europeanconquer
04.Mayıs.2014, 13:35
Önce bir derin nefes aldım,sakinleştim,sonra bastım kahkahayı :n:

https://pbs.twimg.com/media/BkkXcwBIIAAQE7P.jpg

uAburak89
04.Mayıs.2014, 13:36
Melo'nun oyun tarzı bu, bu tarz oyuncular bizde olmazdı özellikle derbilerde hep sahada eziliyorduk bu sebeple. Melo'nun varlığı önemli, sevilmesi çok normal. Bu kadar ön plana çıkması da ortaya koyduğu futboldan.

Burak Yılmaz geçen sene golleri sıralarken nefret sembolüydü resmen, bu sene pek konuşulmuyor çünkü formsuz. Faul alma konusunda uzman olan Selçuk için de bir şey söylenmez, çünkü saha dışında düzgün adam. Saha içinde de futbol olarak düşüşte.

Melo'ya sadece dünkü kafa darbesi alma numarasını yakıştıramadım, o işlere girmemesi lazım.

Herkesin fikrine saygım var tabii, beni de Emre gibi bir oyuncunun yıllarca Milli takım kaptanlığı yapması, yerde yatan oyuncuların bilerek bileğine basmayı alışkanlık haline getirmeye alışan futbolcular, tükürdü diye iftira atan, numara yapan futbolcular rahatsız ediyor. Tabii yapacak bir şey yok, her takımda her ülkede bu tarz isimler var. Değeri biçilemeyen, dünyanın en formda ismi denilen Suarez gibi antipatik bir isim bunun en büyük örneği.

Bu tarz adamlar özellikle büyük maçlarda gerekli. Emre atılırken o hareketi Sabri yapsa, kavga çıkardı. Melo yapınca sadece baktı, çünkü yemedi. Sonra koridorda "tutmayın küçük enişteyi" tadında coşmuş ama sahada gördük olanı biteni. Keşke Lugano'nun olduğu zamanlarda kadroda olsaydı Melo, ortaya koyduğu sertlik ile "öyle kolay değil" mesajı verirdi.

CocukMenajer
04.Mayıs.2014, 13:41
http://i.hizliresim.com/QXQJmj.jpg (http://hizliresim.com/QXQJmj)

europeanconquer
04.Mayıs.2014, 13:48
Adnan Ersan'ın el hareketlerini,Aziz Yıldırım'ın küfürlerini eleştiri konusu yapmayıp buraya gelip Melo'yu konuşuyorsunuz,hareketlerini koyuyorsunuz falan,sonra biz samimiyetsizsiniz deyince Melo'yu savunuyor oluyoruz.

Türk futbolunda bu kadar iğrençlikler olurken bizim durmadan Melo'nun yaptığı şeyleri konuşmamız da sizlerin samimiyetsizliğidir,at gözlüğüyle bakmasıdır.

İşte bu yüzden Felipe Melo'nun yukarı da yaptığı orta parmak hareketini gayet yerinde buluyorum.

E.Cartman
04.Mayıs.2014, 14:08
@Anıl
Ben sana alttan yazmadım Anıl. Senin lafını kullandım evet ama haftalardır aynı muhabbeti eden herkese yazdım. Sana bir şey söylecek olsam direk alıntı yapardım zaten.

Asıl konuya dönersek de yeniden söylüyorum burada Galatasaray'a laf atanların çoğunu samimiyetsiz buluyorum. Galatasaray lehine yapılan her hareketi incik cincik edip de kendilerine yapılanları görmedikleri sürece de bu düşüncem aynen devam edecek.

jevox06
04.Mayıs.2014, 14:51
Hatırlarsınız bir ara Fenerbahçe ile puan farkı 4'e kadar inmişti. O haftalarda bir Kasımpaşa maçını hatırlarım. Fenerbahçeli oyuncular Kasımpaşalı oyuncu yerde sakat yatarken topu taça atmayıp hücum ediyorlardı. Şimdi şampiyonluk garantilenince frikiği kasten auta vurmak güzel şeyler tabi. Medya önünde şirin gözüken şeyler. Şimdi böyle şeyleri yapanlar aldığı parayı sonuna kadar hak ettiğini düşünüyor musunuz ? Ama konu Melo olunca tabi herkeste bir artniyetli bakış.

attirson
04.Mayıs.2014, 15:08

Aynen öyle.Ben mesela Meireles ve Emre'ye çok küfür ediyorum maçları izlerken gereksiz yere itirazlar sert hareketler cünkü daha önce yasadık kırmızıyı yiyip oturuyorlar yine bosu bosuna takımı eksik bırakacaklar diye sinirden deliriyorum.Ama Melo'nun öyle bir derdi olmadıgı icin siz egleniyor olabilirsiniz izlerken.3-5 tane kırmızı yeseydi şu yaptıgı hareketlerden eminim sizde delirecektiniz Melo'yu gördükçe.Derbide dil cıkardıgı zaman sportmenlige aykırı hareketten ikinci sarıyı görseydi puan alsaydık o maçtan o hareketi bu kadar çok paylasıp eglenebilecekmiydiniz merak ediyorum.

davidvilla
04.Mayıs.2014, 15:34
Aynen öyle.Ben mesela Meireles ve Emre'ye çok küfür ediyorum maçları izlerken gereksiz yere itirazlar sert hareketler cünkü daha önce yasadık kırmızıyı yiyip oturuyorlar yine bosu bosuna takımı eksik bırakacaklar diye sinirden deliriyorum.Ama Melo'nun öyle bir derdi olmadıgı icin siz egleniyor olabilirsiniz izlerken.3-5 tane kırmızı yeseydi şu yaptıgı hareketlerden eminim sizde delirecektiniz Melo'yu gördükçe.Derbide dil cıkardıgı zaman sportmenlige aykırı hareketten ikinci sarıyı görseydi puan alsaydık o maçtan o hareketi bu kadar çok paylasıp eglenebilecekmiydiniz merak ediyorum.

K.pasa macinda sotanin anasina saydiran emre atilsa ve sampiyonluktan kopsaydiniz kaptan emre helal olsun vs. Diyebilecek miydiniz acaba cok merak ediyorum.

attirson
04.Mayıs.2014, 15:39
K.pasa macinda sotanin anasina saydiran emre atilsa ve sampiyonluktan kopsaydiniz kaptan emre helal olsun vs. Diyebilecek miydiniz acaba cok merak ediyorum.

Ah yazımı okusaydında tekrar yazmak zorunda kalmasaydım.Emre'yi sevmedigimi her an kırmızı görebilecek bir tehlike oldugunu yazmısım demi yukarıda.

Homer J.S
04.Mayıs.2014, 15:42
Biz senelerce basin tribunune hareket ceken Emre Belozoglunu gol atinca secdeye yatip rabia isareti yapiyor diye vatan evladi belleyenlerle mucadele ettik. Kesinlikle Meloyla Emreyi ayni kefeye koymuyorum adi defalarca irkcilik olaylarina karismis bi adamin cirkeften ote oldugu tartisilir bi sey degil tabi ki. Ama Fenerbahceli ve Besiktasli arkadaslarin hakki var Melonun yaptigi ayip ve ceki duzen vermesi gerekiyor kendine.

davidvilla
04.Mayıs.2014, 15:42
Ah yazımı okusaydında tekrar yazmak zorunda kalmasaydım.Emre'yi sevmedigimi her an kırmızı görebilecek bir tehlike oldugunu yazmısım demi yukarıda.

Iste siz hep boylesiniz. O zaman koyun tepkinizi alin kaptanligi. Sevmiyorum emre'yi ama hala kaptan. O zaman sevinmeyeceksin sampiyonluga da. Bu mantikta haketmemis oluyorsunuz çünkü.

kumbara
04.Mayıs.2014, 15:46
Zamanında Nouma'ya edilmeyen laf kalamamıştı. E ne dolu ? Hadi, şimdi yemiyor tabi basın sesini çıkaramıyor. Hala melonun şu hareketlerini savunan var yaa.

Bir de diyosunuz holiganizm yasak forumda, cart curt. Geçiniz bunları ya, asıl fanatizim-holiganizm tam ortasındasınız. Forumun seviyesini tekrar gözden geçirin bence.

attirson
04.Mayıs.2014, 15:48
Iste siz hep boylesiniz. O zaman koyun tepkinizi alin kaptanligi. Sevmiyorum emre'yi ama hala kaptan. O zaman sevinmeyeceksin sampiyonluga da. Bu mantikta haketmemis oluyorsunuz çünkü.

Ordan kulup başkanı veya teknik direktörü gibi mi görünüyorum ? Emre kırmızı görmedi diye sampiyonluga mı sevinmeyecegiz. :n: Okkkeeeey.

Valla sen fazla fanatiksin bence saglıklı düsünemiyorsun.Bir hakem hatasıyla sampiyonluk kutlanmayacaksa vay anam vay kimse sampiyonluk kutlamazdı simdiye kadar.

Walter Sakana
04.Mayıs.2014, 15:56
http://i.hizliresim.com/QXQJmj.jpg (http://hizliresim.com/QXQJmj)

http://www.futbolarena.com/galeri/201404/b/GblNnML6z7AtNcwufg9jGylAQfg.jpg
http://www.hurhaber.com/haber_resim/yeni-normalQ93YC.jpg
http://2.bp.blogspot.com/-buvwDNqnrFg/T9B35OSjOcI/AAAAAAAAAWI/3njXxGfvlus/s1600/emre-belezoglu.jpg

Birinin yaptığı yanlış diğerinin yaptığı yanlışı örtmez ama birine ses çıkarmayıp diğerine tepki gösterince de o yorumda samimiyet aranmaz...

davidvilla
04.Mayıs.2014, 16:02
Ordan kulup başkanı veya teknik direktörü gibi mi görünüyorum ? Emre kırmızı görmedi diye sampiyonluga mı sevinmeyecegiz. :n: Okkkeeeey.

Valla sen fazla fanatiksin bence saglıklı düsünemiyorsun.Bir hakem hatasıyla sampiyonluk kutlanmayacaksa vay anam vay kimse sampiyonluk kutlamazdı simdiye kadar.

Bir ( 1 ) hakem hatası. .. hmm ok kib bye...

anil luque
04.Mayıs.2014, 16:02
@davidvilla

Mesajını silmek zorundaydım ama cevabımı veriyorum.

Yukarıda söyledim , tekrar söylüyorum; emin olun sadece denk gelmemişsinizdir Emre veya bir başkası hakkında yazdıklarıma. Kameranın dibinde , üzerinde Ay-Yıldızlı forma varken kendi vatandaşına ağza alınmayacak küfür eden , fanatik Fenerbahçeli Rıdvan Dilmen'e bile o esnada "böyle bir şey olabilir mi yahu" dedirten Emre'ye en çok öfkelenen belki de benim emin olun ama dediğim gibi denk gelmemiş olmanız veya benim bunu daha önce forumda belirtmemiş olmam , aksi yönde görüşe sahip olduğum anlamına gelmiyor.

Dün akşam bizim maçtan hemen sonra halı sahaya gittim , eve döndüğümde de direk Melo'nun pozisyonlarına denk geldim. Daha öncesinde de fazlasıyla bulaştığı vukuatlar olduğu için girdim ve düşüncelerimi belirttim.

Melo'nun Galatasaray değil de üç büyüklerin diğer ikisinden birinde oynaması halinde hepimizden daha çok sövecek olduğunuzu bilmek bana yetiyor zaten. Kendimce haklı buluyorum bu sebeple kendimi.

Son olarak daha önce de söylediğim gibi "bize yapılanlar , senelerdir çektiklerimiz vs." bunları Beşiktaşlı birine söylemeyin , gerçekten söylemeyin :)

ReaList
04.Mayıs.2014, 16:07
@Walter Sakana

Gabi abi Allah aşkına oyunculardan biri bunu Spartak Moskova'da yapmış diğeri Ulusal takımda. Doğru veya yanlış demiyorum. Fenerbahçe forması altında daha değişik şeyler yapmadılar mı? Yaptılar. Ama bırakın geneli sadece dünkü maçta Melo 2-3 defa oyundan atılacak hareketler yaptı. Hatta en son dil hareketinde Sabri bile dayanamadı, yapma dedi. Kendi takım arkadaşları bile bu kadar rahatsızken aşırı savunma psikoloji içinde olmaya gerek yok.

"Melo bunu yaptı ama X oyuncudu da yapıyor, o yüzden helal sana Melo"

demek ile ;

"Melo'nun yaptıkları oldukça yanlış, hem takımının prestijine hem de futbolun güzelliğine kötü örnek oluyor ancak bu hassasiyetinizi diğer oyuncular da yaptığı zaman görmek isteriz"

demek çok farklı şeyler. Burada ve sosyal ortamda gördüğüm kadarıyla genel olarak 1. örnekte verdiğim savunma mekanizması kullanılıyor. Bu demek oluyor ki Galatasaray taraftarı Melo'nun yaptıklarından zerre hoşnutsuzluk duymuyor.

Keşke hakemler Melo ve bu gibi davranışta bulunan oyunculara saha içinde gerekli cezaları verse, takımların canı yansa. Yansa ki bu gibi oyunculara prim vermeseler. Ama hakemler de buna çanak tutunca bu oyuncular kahraman oluyor.

footballer33
04.Mayıs.2014, 16:08

Ben de senin bu Beşiktaş düşmanlığına anlam veremiyorum. Her konuda da Beşiktaş'a ve Beşiktaşlıya mağdur edebiyatı demen de sıktı artık. İnsanların sinirlerini zorlamadan yorum yap, yeter!

attirson
04.Mayıs.2014, 16:08
Bir ( 1 ) hakem hatası. .. hmm ok kib bye...

Gercekten beni güldürüyorsun. :D Simdi burada Fenerbahce'nin lehine aleyhine verilen kararları tartısmak sacma ama sadece 3 tane örnek vermek istiyorum.
1-) Karabükspor maçında Emenike'nin golüne çalınan ofsayt düdügü.
2-)Beşiktaş maçında son dakikada verilmeyen penaltı.
3-)Sivas maçında verilmeyen penaltı.

Bu örnekler cogaltılabilir ancak direk aklımda kalan 3 tanesi bu.Ve biz bu 3 macın ikisinde yenildik birinde berabere kaldık.Ve bunlar direk skora etki eden hatalar verilmeyen kırmızı cart curt onlara girmiyorum.Eger 3 tane böyle örnegin varsa bizim lehimize verilen onlara say bunları ödeselim sampiyonlugu hakkımızla almıs olalım tamam ? :D

uAburak89
04.Mayıs.2014, 16:14
Ligde 2-3 maçta bir kırmızı kart görse tabii ki tepki de verilir, teknik heyet, yönetim tarafından da uyarılırdı. Buna gerek kalır mıydı o konu da şüphem var ama, yaptıklarının bazıları cezasız kalıyor olabilir çünkü hakem görmüyor, bazıları da abartılıyor (dil çıkarması gibi). Daha fazla kırmızısı olsa kendi kendine karar verip dikkat edeceğini düşünüyorum, bunu destekleyen bir veri olarak;

Galatasaray ile 17 Şampiyonlar Ligi maçına çıkan Felipe Melo'nun, 7 sarı kartı var, kırmızısı yok. Nabza göre şerbet verme konusunda başarılı bu adam.

Ayrıca hakem tarafından kollanma mevzusu büyük saçmalık, sadece Melo değil, genel olarak. Hakemlerin görmedikleri haliyle cezalandıramadıkları olaylar üzerinden koruyor muhabbeti yaparken, gözlerinin önünde gerçekleşen olaylara gözlerine perde inmiş gibi davranmalarına olur öyle ya, hakem hatası diyenlere diyecek tek şey son günlerin moda kalıbı olan "yav he he" bence. Daha geçen hafta 3. dakika da penaltı + kırmızı verilmedi. Ayrıca kimse bir yerinden uydurmuyor TFF Galatasaray düşmanı diye. Şampiyonluk kupası veren Demirören ile Türkiye Kupası'nı veren Demirören'e bakmak yeterli. Başka hoca kalmamış gibi teknik direktörümüze salça olmaları, TFF başkanının Galatasaray kulübü içişleri hakkında edepsizce yorum yapma cüreti, basın sözcüsünün başvuru dahi yapılmadan "reddederiz, boşuna gelmeyin" tavrı. Ne demek lazım bunlara? Fenerbahçe'miz lafı dil sürçmesiydi önermesini kabul edelim gönlünüz olsun diye de, saymakla bitmeyen şeylere ne diyelim?

Melo'yu aşağılamak için lakabını "köpek" olarak ön plana çıkaran, gol sevincinin taklidini yaparak aklınca dalga geçen, şampiyonluk kutlamasında buna göre arabesk parça seçen, böyle bir başkan tarafından yönetilen, nasıl kazandığımız önemli değil, kazanalım yeter mantığıyla ülkedeki spor ahlakı anlayışındaki değişimi başlatan kişiye devrimci gözüyle bakanların Melo eleştirilerine sadece gülünür, kimse kusura bakmasın.

Irkçılık suçlamasına maruz kalan, ana avrat düz gittiği için dava açılan, şimdilerde ama saha dışında adeta bir melek diyen savunanların 15 sene önce "katil" diye stadı inlettiği bir ortam var. Melo da saha dışında kanatsız bir melek, kandil bile kutluyor adam daha ne yapsın? :)

Hakemi etkilemeyi, baskı altına almayı bu ülkeye getiren Aziz Yıldırım'dır. Avrupa maçlarında rakibi destekleme kültürü, Fenerbahçe stadında yapılmaya çalışılan Arsenal koreografisi ile başlamıştır. Kendini yere atma konusunda Arif Erdem bir ekoldür ama. :) Biz mevcut düzene uyum sağlıyoruz sadece.

Tribünde yabancı oturtmayı planlayan yöneticiler varken, e-bilet için taraftarın yanında imajı verip paraları çoktan cukkalayan, diğer yandan da daha fazla para alabilmek için pazarlık yapanlar varken, istisnasız her takımda yakışıksız hareket yapmaya meyilli futbolcu varken sürekli Melo denilmesinin tek cevabı, performans. Derbilerde gol atıyor bu adam, performansının bir standardı var, kaleye geçip penaltı bile kurtardı. Tabii ki sevilmeyecek. Melo'dan kat be kat beter hareketleri olan Lugano da iyi oyuncuydu. Kötü stoper olsa kim takardı?

Herşeyi düzeltmiş olsak zaten, Galatasaray taraftarının da gözüne batar Melo. Riera da sahada yakışıksız hareketler yapıyordu, gidince ağıt yakmadık sonuçta. Biz Elmander gibi mücadele eden adamı daha çok seviyoruz çünkü.

Walter Sakana
04.Mayıs.2014, 16:19
@ReaList

İbrahim, Melo'nun hareketlerini savunduğum veya onlar yapıyor o yüzden Melo'nun da yapması normal tarzı bir tane mesajımı gösterebilir misin bu yorumunun üstüne?

Ben orada başka oyuncular yaptığı zaman tepki göstermeyenlerin veya sessiz kalanların Melo yaptığı zaman tepki göstermesine göndermede bulundum. Melo'nun yaptıklarını hiçbir zaman savunmadım. Zamanında Meireles tükürmedi, Melo tükürdü dedim, mesajı bulup ekleyeceğim. Niye böyle önyargılı yorum yapıyorsunuz anlamıyorum.

Araştırma alanında Melo konusunu aç bak, orada da mesajlarım var ama savunmuş muyum? Sadece farklı özelliklere bağlı olduğunu düşündüğümü yazdım orada da.

Walter Sakana
04.Mayıs.2014, 16:25
http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=2414065&postcount=9714
http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=2414104&postcount=9721
http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=2414111&postcount=9723

Riera hakkında yazdıklarım:
http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=2611911&postcount=167

ReaList
04.Mayıs.2014, 16:31
@Walter Sakana

Abi gitmişsin ta Emenike'nin Spartak Moskova'da oynadığı zamanki hareketini argüman olarak buraya koymuşsun. Benim anlamadığım nokta şu. Neden illa karşılaştırma yapmak zorundasınız ki?

Yani çok zor değil, Melo yanlış yapmış, hakem kırmızı kart göstermeliydi es geçmiş.

Oldu bitti. Emre'den Lugano'dan Emenike'den Beşiktaş'tan Kıskançlıktan sen öyle yaptın ben böyle yapmamıştımdan söz açılmasına gerek yok. Dün bir maç oynandı ve Melo bu maçta futbolun ruhuna aykırı bir çok hareket yaptı. Sonuçta atılması gerekirdi ama oyundan atılmadı mevzu bu kadar basit. Melo'nun yaptıklarını savunmak için tüm futbol alemini içine sokmaya gerek yok. Ben de onu anlatmak istiyorum senin nezninde tüm diğer arkadaşlara.

Corpus
04.Mayıs.2014, 16:38
Dün akşam ne kadar büyük bir takım olduğumuzu bir kez daha gösterdik. Gençlerbirliği gibi deplasmanda bu kadar kalite top oynayan organize bir takım karşısında 0-2 geriye düşmemize rağmen tam 3 gol atıp maçı çevirdik. Özellikle gol vuruşlarında forvetlerimizin ölümcül bitirişleri çok önemliydi. Ayrıca son olarak, Ufuk' un performansına da değinmeden geçmek olmaz. Gerçekten ilk yarıda takımı ipten aldı. Özellikle karşı karşıya pozisyonlarda nasıl Dünya standartlarında bir kaleci olduğunu birkez daha gösterdi.

Birkez daha helal olsun !

Şaka şaka bu ne rezillikti Allah aşkına. Utancımdan yerin dibine girdim.

Walter Sakana
04.Mayıs.2014, 16:50
@ReaList

Valla ben sadece kendimden sorumluyum, başka taraftarların ne yazdığı falan beni bağlamaz. Ben kıyaslama yapmıyorum kolay kolay. Yazılan bir mesaja daha doğrusu eklenen bir resme cevap verdim.

Spartak Moskova'da veya Uganda'da yapması ne farkeder? Ya da 80'li yıllarda yapmış olsa ne farkeder? Size gelince kutsandı mı bu oyuncular? Oyuncu aynı oyuncu değil mi, karakter aynı karakter değil mi? Caner'in GS maçı sonrası idmanda yaptığı hareket peki? Sanki idmanı kimse izlemiyor, sanki basında çıkmıyor gibi.. Arda'nın forma için söyledikleri gibi mesela.

Hala "Melo'nun yaptıklarını savunmak için" diye bir cümle kuruyorsun bana ya ne diyeyim daha.

Melo'nun yaptıkları yanlış. Bunu söylemekten gocunmam. Yeri geldiğinde tepkimi de gösteririm. Ama bu şekilde başkalarını (sadece kendi oyuncularını değil) görmezden gelip sadece Melo'ya tepki gösterenleri görünce içimden gelmiyor bunu söylemek.

ekleme: Karşılaştırmaya tepki gösteriyorsun ama sen de Alves ve Emre ile Melo'yu karşılaştırıyorsun. Sen "bakın ben Emre için de aynısını düşünüyorum" babında yapıyorsun belki ama sonuç aynı kapıya çıkıyor.

Walter Sakana
04.Mayıs.2014, 17:01
Muhammet ile FB sohbet alanındaki tartışmamızdan alıntı (Muhammet'in yazdıkları olayın özeti bence):

sui generis

Volkan, Emre, Melo gibi oyuncular rakip taraftarlarca asla sevilmez ama o derece kendi taraftarları sever. Ben Volkan'ı, Emre'yi çok severim. bence futboldaki rekabet bu tip adamlarla güzel. Aynı şekilde Melo'yu hiç sevmem ama Galatasaray taraftarının Melo'yu çok sevmesini normal karşılarım.

Walter Sakana

Sevilen sevilmeyen futbolcu konusunda yazdıkların mantıklı, saygı duyarım. Ama ben kendi bakış açımda farklı düşünüyorum, mesela bize onca başarı kazandırsalar da Bülent Korkmaz ve Hasan Şaş gibi saha içindeki tavırlarını sevmediğim oyuncularımız vardı. Benim için futbolcunun sadece üstündeki formanın rengi değil önemli olan, karakteri... Art niyetli olduğunu düşünüyorsam üstünde GS forması olsa da aynısını söylerim FB forması olsa da.

GeNç KaRTaL
04.Mayıs.2014, 17:22
Ben de senin bu Beşiktaş düşmanlığına anlam veremiyorum. Her konuda da Beşiktaş'a ve Beşiktaşlıya mağdur edebiyatı demen de sıktı artık. İnsanların sinirlerini zorlamadan yorum yap, yeter!

Arkadaş güya tarafsız ama dediğin gibi nerede Beşiktaş ile ilgili bir tartışma varsa ortaya çıkıp saçmalıyor.Ciddiye almayacaksın abi bu tarz tipleri,gerek yok.:)

omersal
04.Mayıs.2014, 18:29

Her GS konusunun altına Melo şöyle Melo böyle yazanlar diğerlerinin sinirlerini zıplatmıyor ama ben zıplatıyorum öyle mi ? Ben hiç bir zaman durduk yere BJK şöyle böyle yazmadım , her seferinde siz Melo'ya ya da Burak'a laf ettiniz ona cevaben yazdım. Melo'nun Burak'ın davranışlarını ben de eleştiririm , etik te bulmam ama ortada öyle belirgin bir şey olsun olmasın her GS konusunun altına melo şöyle böyle yazmak ne kadar doğru bir düşünün bence. Yukarıda Melo'yu sevmeyen GSli arkadaşların yorumlarına bir bakın hepsi de bu yorumlarınızdan sonra Melo'yu sevmeye başladık yazmışlar.

Evet çok kullandım o terimi ve siz ne zaman o edebiyatı bırakırsanız ben de yazmam. Tamam BJK kısıtlı kadroyla şampiyonluğa oynuyor belki hakemler hakkını da yiyor ama bunu aralıksız her maçtan ya da her cezadan sonra dile getirmezseniz biz de deriz ki 'BJKye de haksızlık yapıyorlar , helal olsun bu kadroyla iyi mücadele ediyorlar'. Ama siz bunu deyince antipatik oluyorsunuz. Beşiktaş düşmanlığım yok hatta Bilic ve futbolcuları severim , zaten öyle gıcık alınacak bir oyuncu da yok BJK bünyesinde. Benim düşmanlığım taraftara ve yönetime çünkü gerginliği tırmandırmaktan başka bir şey yapmıyorsunuz. Hakem hataları olduğu çok oldu kabul ama hakem acaba ne hata yapacak diye maç izlediğinize ciddi ciddi inanmaya başlayacağım. Sanki Türk hakemleri her maçı düzgün yönetiyor da BJK maçında rakip takımı , GS maçında Melo'yu tutuyor gibi yorumlar yapmanızdan da ben sıkıldım artık.

Ha bu dediğimde aslında hiç bir şey yok ama sinirleriniz nedense bir anda zıplıyor , nedenini çözemedim.

Arkadaş güya tarafsız ama dediğin gibi nerede Beşiktaş ile ilgili bir tartışma varsa ortaya çıkıp saçmalıyor.Ciddiye almayacaksın abi bu tarz tipleri,gerek yok.:)

:) :)

kumbara
04.Mayıs.2014, 18:36
Her GS konusunun altına Melo şöyle Melo böyle yazanlar diğerlerinin sinirlerini zıplatmıyor ama ben zıplatıyorum öyle mi ? Ben hiç bir zaman durduk yere BJK şöyle böyle yazmadım , her seferinde siz Melo'ya ya da Burak'a laf ettiniz ona cevaben yazdım. Melo'nun Burak'ın davranışlarını ben de eleştiririm , etik te bulmam ama ortada öyle belirgin bir şey olsun olmasın her GS konusunun altına melo şöyle böyle yazmak ne kadar doğru bir düşünün bence. Yukarıda Melo'yu sevmeyen GSli arkadaşların yorumlarına bir bakın hepsi de bu yorumlarınızdan sonra Melo'yu sevmeye başladık yazmışlar.

Evet çok kullandım o terimi ve siz ne zaman o edebiyatı bırakırsanız ben de yazmam. Tamam BJK kısıtlı kadroyla şampiyonluğa oynuyor belki hakemler hakkını da yiyor ama bunu aralıksız her maçtan ya da her cezadan sonra dile getirmezseniz biz de deriz ki 'BJKye de haksızlık yapıyorlar , helal olsun bu kadroyla iyi mücadele ediyorlar'. Ama siz bunu deyince antipatik oluyorsunuz. Beşiktaş düşmanlığım yok hatta Bilic ve futbolcuları severim , zaten öyle gıcık alınacak bir oyuncu da yok BJK bünyesinde. Benim düşmanlığım taraftara ve yönetime çünkü gerginliği tırmandırmaktan başka bir şey yapmıyorsunuz. Hakem hataları olduğu çok oldu kabul ama hakem acaba ne hata yapacak diye maç izlediğinize ciddi ciddi inanmaya başlayacağım. Sanki Türk hakemleri her maçı düzgün yönetiyor da BJK maçında rakip takımı , GS maçında Melo'yu tutuyor gibi yorumlar yapmanızdan da ben sıkıldım artık.

Ha bu dediğimde aslında hiç bir şey yok ama sinirleriniz nedense bir anda zıplıyor , nedenini çözemedim.

Fikret orman'ı hiç sevmem, desteklemem de fakat bu ülkede saçma sapan açıklama yapmayan ve gerginliği arttırmayan tek büyük klüp başkanı kendisi. Sen beşiktaş taraftarıan düşman olabilirsin bu kimsenin umrunda değil zaten, bireysel olarak savaşmaya devam edebilirsin. Fakat anlaman gereken bir şey var, elle tutulur şeyler yaz.

He unutmadan,

BEŞİKTAŞ büyük taş'tır, altında kalırsınız..

omersal
04.Mayıs.2014, 18:41
Fikret orman'ı hiç sevmem, desteklemem de fakat bu ülkede saçma sapan açıklama yapmayan ve gerginliği arttırmayan tek büyük klüp başkanı kendisi. Sen beşiktaş taraftarıan düşman olabilirsin bu kimsenin umrunda değil zaten, bireysel olarak savaşmaya devam edebilirsin. Fakat anlaman gereken bir şey var, elle tutulur şeyler yaz.

He unutmadan,

BEŞİKTAŞ büyük taş'tır, altında kalırsınız..

Aslında yönetim derken daha çok Ahmet Nur Çebi'ydi sanırım ona söylemiştim. Özellikle sahaya fetih yapan taraftara verilen 4 maçlık cezanın ardından yaptığı açıklamadan sonra antipati duymuştum. Kimsenin umurunda olmadığını biliyorum , sadece ' Ben de senin bu Beşiktaş düşmanlığına anlam veremiyorum.' sözüne karşı yazdım onları. Keşke alıntıladığım mesaja da baksaydın :)

Son cümlene ise anlam veremedim :)

footballer33
04.Mayıs.2014, 19:02

Hakkımız yendiğinde tabii ki çıkıp konuşacağız, her takım taraftarının yaptığı gibi. Bu foruma girip yorumları okuduğunda hakemlerden dert yanan tek takımın biz olmadığını da görürsün. Ne yani, iyi ki puanımızı çaldınız mı diyelim? Puan kaybını sadece hakem hatalarına bağlayan birisi de değilim kendi adıma konuşacak olursam. Kötü futbol ya da kötü kadro & sistem tercihlerini de eleştirmeyi biliyorum. Başkanımız desen zaten, stad yapılıyor diye ödü kopuyor konuşmaya. Hani belki stadın yapımını durdururlar falan diye.

GS 4-0 yenildiği ve berbat oynadığı bir Kasımpaşa maçından sonra bile çıkıp hakemlerle ilgili açıklama yaparken sen en son ne zaman gördün Beşiktaş'ın senin deyiminle mağdur edebiyatı yaptığını? En basit örnekten yola çıkalım: Konyaspor maçında maruz kaldığımız hakem hatasıyla ilgili bile (sadece 90+3'te, gol öncesinde ve sırasında yaşananları kast ediyorum) herhangi bir yöneticiden bir söylemde bulunduğunu duymadım ben. Bir tek Önder Özen, yöneticilerin çıkıp konuşması gerekeni konuştu o kadar.

Bak kendin de demişsin; Beşiktaş'ta kıcık kapılacak kimse yok diye. Neden burada sürekli Melo, Burak, Eboue, Emre, Volkan vs. konuşuluyor da, Beşiktaş'tan kimse konuşulmuyor? Hem o lafı söyleyip hem Melo'yu, Burak'ı savunman ve Beşiktaş taraftarından nefret ediyorum, mağdur edebiyatı falan diyorsun ya da neden GS ve FB hakem hatalarından konuşurken onlara mağdur ebebiyatçıları demiyorsun? Bu nasıl bir tezatlıktır kardeş?

Son olarak, bizden nefret ediyor olman da gram umrumda değil, onu da bil istedim.

europeanconquer
04.Mayıs.2014, 19:05
Yuva yıkan Melo forumda da takım atışmalarına sebep oldu ?!!??!!

Yapmayın beyler,değmez,cidden değmez.

omersal
04.Mayıs.2014, 19:37
Hakkımız yendiğinde tabii ki çıkıp konuşacağız, her takım taraftarının yaptığı gibi. Bu foruma girip yorumları okuduğunda hakemlerden dert yanan tek takımın biz olmadığını da görürsün. Ne yani, iyi ki puanımızı çaldınız mı diyelim? Puan kaybını sadece hakem hatalarına bağlayan birisi de değilim kendi adıma konuşacak olursam. Kötü futbol ya da kötü kadro & sistem tercihlerini de eleştirmeyi biliyorum. Başkanımız desen zaten, stad yapılıyor diye ödü kopuyor konuşmaya. Hani belki stadın yapımını durdururlar falan diye.

GS 4-0 yenildiği ve berbat oynadığı bir Kasımpaşa maçından sonra bile çıkıp hakemlerle ilgili açıklama yaparken sen en son ne zaman gördün Beşiktaş'ın senin deyiminle mağdur edebiyatı yaptığını? En basit örnekten yola çıkalım: Konyaspor maçında maruz kaldığımız hakem hatasıyla ilgili bile (sadece 90+3'te, gol öncesinde ve sırasında yaşananları kast ediyorum) herhangi bir yöneticiden bir söylemde bulunduğunu duymadım ben. Bir tek Önder Özen, yöneticilerin çıkıp konuşması gerekeni konuştu o kadar.

Bak kendin de demişsin; Beşiktaş'ta kıcık kapılacak kimse yok diye. Neden burada sürekli Melo, Burak, Eboue, Emre, Volkan vs. konuşuluyor da, Beşiktaş'tan kimse konuşulmuyor? Hem o lafı söyleyip hem Melo'yu, Burak'ı savunman ve Beşiktaş taraftarından nefret ediyorum, mağdur edebiyatı falan diyorsun ya da neden GS ve FB hakem hatalarından konuşurken onlara mağdur ebebiyatçıları demiyorsun? Bu nasıl bir tezatlıktır kardeş?

Son olarak, bizden nefret ediyor olman da gram umrumda değil, onu da bil istedim.

Diğer takım taraftarları da yapıyor , yapması da olağan bir şey zaten ama aşırısı bana antipatik geliyor. BJK ile alakalı değil yani GS-FB bunu yapsa da eleştirirdim. 90 dakika izlediğim GS maçlarından sonra başka şeyler konuşulacak diye buraya giriyorum ya da twittera vs. ve yine Melo konuşuluyor. Ve bunu konuşanlar da BJK cephesi oluyor , FB değil. Melo çok temiz oynuyor demiyorum ama size kalsa idam edeceksiniz.

BJKlilerden nefret ediyorum dediğimi görmedim dediysem de yanlış anlaşılmışım , özür dilerim. Her şeyi açıklamak için o kadar uzun yazmama rağmen yanlış anlaşılacak şeyler oluyor demek ki. Sadece abartılı yorumlar yapan BJK taraftarını antipatik buluyorum. Oradaki 'düşmanlık' kelimesini de sen soruyu öyle sorduğun için yazdım. Yoksa Süper Lig maçları benim için izleyip yorum yapmaktan takımların sempatik/antipatik gelmesinden ibaret , ırkçılık yapar gibi BJK düşmanlığı yaptığımı düşünmenize açıkçası anlam veremiyorum.

Son sözleriniz de fena :D ama emin olun yanlış anlıyorsunuz beni çoğu konuda :)

Burada gereken açıklamamı yaptım , yine eleştirirseniz de cevap vermeye gerek duymayacağım çünkü hala öyle yapıyorsanız gerçekten tartışma sonsuza kadar uzayacaktır demektir.(Tartışmaya da gerek yoktu sadece fikrimi belirtmiştim aslında ama)

Edit : Umurumuzda değil gibi şeyler yazmayın lütfen komik oluyorsunuz. Çünkü bu forumda sadece yazılan iletilerle tanınan , iki kelam etmemiş kişilerden hiçbirinin diğerinin umurunda olduğunu sanmıyorum.

footballer33
04.Mayıs.2014, 20:31
Diğer takım taraftarları da yapıyor , yapması da olağan bir şey zaten ama aşırısı bana antipatik geliyor. BJK ile alakalı değil yani GS-FB bunu yapsa da eleştirirdim. 90 dakika izlediğim GS maçlarından sonra başka şeyler konuşulacak diye buraya giriyorum ya da twittera vs. ve yine Melo konuşuluyor. Ve bunu konuşanlar da BJK cephesi oluyor , FB değil. Melo çok temiz oynuyor demiyorum ama size kalsa idam edeceksiniz.

BJKlilerden nefret ediyorum dediğimi görmedim dediysem de yanlış anlaşılmışım , özür dilerim. Her şeyi açıklamak için o kadar uzun yazmama rağmen yanlış anlaşılacak şeyler oluyor demek ki. Sadece abartılı yorumlar yapan BJK taraftarını antipatik buluyorum. Oradaki 'düşmanlık' kelimesini de sen soruyu öyle sorduğun için yazdım. Yoksa Süper Lig maçları benim için izleyip yorum yapmaktan takımların sempatik/antipatik gelmesinden ibaret , ırkçılık yapar gibi BJK düşmanlığı yaptığımı düşünmenize açıkçası anlam veremiyorum.

Son sözleriniz de fena :D ama emin olun yanlış anlıyorsunuz beni çoğu konuda :)

Burada gereken açıklamamı yaptım , yine eleştirirseniz de cevap vermeye gerek duymayacağım çünkü hala öyle yapıyorsanız gerçekten tartışma sonsuza kadar uzayacaktır demektir.(Tartışmaya da gerek yoktu sadece fikrimi belirtmiştim aslında ama)

Edit : Umurumuzda değil gibi şeyler yazmayın lütfen komik oluyorsunuz. Çünkü bu forumda sadece yazılan iletilerle tanınan , iki kelam etmemiş kişilerden hiçbirinin diğerinin umurunda olduğunu sanmıyorum.
Ben okuduklarıma göre cevap veriyorum, senin gerçekte ne düşündüğünü bilemem. Buraya yazdıklarımız üzerinden tartışıyoruz sonuçta. Yanlış anlaşılmamak senin elinde yani.

Her neyse, bundan sonra forumda Beşiktaşlıların da bulunduğunu unutmadan yorum yaparsan memnun olurum. Selametle!

E.Cartman
04.Mayıs.2014, 20:53
Konu nerelere gelmiş :D Beyler Galatasaray - Gençlerbirliği maç konusu burası. Beşiktaş ve Fikret Orman'la ilgili tartışmanızı Beşiktaş Sohbet Alanı'nda yapın.

omersal
04.Mayıs.2014, 20:56
Ben okuduklarıma göre cevap veriyorum, senin gerçekte ne düşündüğünü bilemem. Buraya yazdıklarımız üzerinden tartışıyoruz sonuçta. Yanlış anlaşılmamak senin elinde yani.

Her neyse, bundan sonra forumda Beşiktaşlıların da bulunduğunu unutmadan yorum yaparsan memnun olurum. Selametle!

Peki dostum dikkat ederim :)

Konu nerelere gelmiş :D Beyler Galatasaray - Gençlerbirliği maç konusu burası. Beşiktaş ve Fikret Orman'la ilgili tartışmanızı Beşiktaş Sohbet Alanı'nda yapın.

Kusura bakma biraz saptı :D

byariff
04.Mayıs.2014, 20:57
hoayddaaaaa :D :D