Log in

View Full Version : Sözleşmesi Biten Oyuncu



Chamberlain
05.Mayıs.2014, 22:06
Arkadaşlar sözleşmesi biten bütün oyuncular kendisini öyle bir yerde görüyorki inanamazsınız. Bu ne biçim bir şey anlamadım, Charlton Athletic takımını yönetiyorum. Rotasyon oyuncusu bile Kilit ilk onbir oyuncusu olup oda yetmezmiş gibi 2 kat maaş istiyor. Ben hiçbir oyuncunun çok anlayışlı olduğunu görmedim. Bu ne biçim iş anlamıyorum. Oyuncular öyle bir maaş istiyorki oyuncuların sözleşmelerini yenilemekden yeni oyuncu alamıyorum. Saçma sapan bir durum. Championship ligindeyim adamın Sky Bet League 1 de oynayacak yeteneği var ama kilit ilk onbir oyuncusu olup 2 katda maaş istiyor primlerde cabası. Harbiden gına geldi.

Gerçekde maaşında kısıntıya bile giden adamlar oyunda 2 kat maaş istiyor.

jojova35
06.Mayıs.2014, 00:51
açıkcası bende bilmiyorum onun çıkış yolunu o kadar tecrübeye sahip değilim ama sanırım ne yapıp edip olay kilit oyuncu yapmamakta yatıyor kendi düşüncem.

alper3
06.Mayıs.2014, 16:56
Belli sayıda maça çıkan bir oyuncuysa maaşını mutlaka 2 kat fazla istiyor. Hadi onu geçtim yedek oyuncu bile maaşında artış istiyor. Oyunun en saçma olayı kesinlikle bu sözleşme yenileme işi. Fiyatında düşüşü geçtim aynı paraya bile imza atanı bulmak zor.
Misal, Bruno Alves sözleşmesi bitiyor 33 yaşında herif. Yeni sözleşmede mantıken düşük bir para istemesi lazım değil mi? Ama adam 3 milyon euro olan maaşını 4'e çıkarmak istiyor aQ

William Rookwood
06.Mayıs.2014, 17:55
Charlton ile iyi bir başarı yakaladıysan ister istemez oyuncularda pastadan bir dilim pay almak istiyor. Üstüne bu başarıya katkı veren oyuncularsa bunlar o zaman fazla maaş istemesi gayet normal. Birazda gizli özelliklerden kaynaklanan durum bu.