PDA

View Full Version : Trabzonspor 1 - 4 Galatasaray | 33. Hafta

William Rookwood
08.Mayıs.2014, 17:46
http://i.imgur.com/5RDNbSQ.png

Bordo61Mavi
10.Mayıs.2014, 04:35
Ilk maci hatirlayin

Yine ayni hakemi vermisler

MoisHaLe
10.Mayıs.2014, 04:44
çok zorlu bir maç bizi bekliyor ve kazanabileceğimizi pek zannetmiyorum..

byariff
10.Mayıs.2014, 06:53
trabzon kazanir , kazanamasada en kotu berabere biter galatasarayli oyuncularda isteksizlik hat safada...

Fearless Coward
10.Mayıs.2014, 12:16
Deplasmanda kazanmaya başladık sezonun son deplasmanını da kazanırız diye düşünüyorum. Güzel bol pozisyonlu bir maç bekliyorum 2-1 ya da 1-0'la geçeriz Trabzon'u.

footballer33
10.Mayıs.2014, 13:05
Trabzonspor'un kaybetmeyeceğini düşünüyorum. Onların da bir UEFA hedefi var ve beraberlik bile işlerine gelmezken bir de mağlup olmaları uzak bir ihtimal geliyor bana.

Banega
10.Mayıs.2014, 13:11
Kupadan moralli döndü Galatasaray.Artık kazanır gibime geliyor.

uAburak89
10.Mayıs.2014, 16:11
Futbolcular ortaya yürek koysun, son haftalardaki Burak Yılmaz kadar istek koysun istiyorum. Sonucun iyi olması için bireysel performansların çok iyi olması şart, beraberlik çok olası gözüküyor. Umarım kazanırız.

eng1n
11.Mayıs.2014, 02:31
TS-GS maçları son yıllarda kimin daha çok ihtiyacı varsa onun kazandığı maçlar oluyor. Bu maçı GS alır diyorum.

davidvilla
11.Mayıs.2014, 04:21
TS-GS maçları son yıllarda kimin daha çok ihtiyacı varsa onun kazandığı maçlar oluyor. Bu maçı GS alır diyorum.

Ama bu kez iki tarafin da esit ihtiyaci var

Ilk maci hatirlayin

Yine ayni hakemi vermisler

Firatsa bizimdir demistim hatirliyor musun?

Bordo61Mavi
11.Mayıs.2014, 07:38
Firatsa bizimdir demistim hatirliyor musun?

Hatirliyorum :)

Yine niye ayni hakemi verdiler ondaki mantigi cozemiyorum.

uAburak89
11.Mayıs.2014, 18:48
https://pbs.twimg.com/media/BnXNLHLCMAAsiYZ.jpg

MoisHaLe
11.Mayıs.2014, 18:55
acayip saçma bir kadro bu :)

europeanconquer
11.Mayıs.2014, 19:01
En azından istikrar tuttu bu kadro.

Herhalde ilk kez üst üste aynı 11 ile oynuyoruz.

omersal
11.Mayıs.2014, 19:06
İki taraf ta kazanmak zorunda , o bakımdan zevkli ve güzel bir maç olacaktır. İki takımın da iddialı olduğu bir maçta son yıllardaki dostluk devam eder mi , asıl merak ettiğim nokta burası

uAburak89
11.Mayıs.2014, 19:07
Diziliş 3-6-1'de olabilir, savunmada da 5-4-1 gibi. Diziliş ne olursa olsun sağ kanadımız zayıf, Sabri ve Semih'in birbirlerine yardımcı olması lazım. Eskişehir maçında çok aksadılar.

William Rookwood
11.Mayıs.2014, 19:09
Aslında şu kadroya baktığımızda Mancini'nin istediği oyuncuların takımda olmamasından dolayı sürekli ilk 11 değiştirdiğini ve mecburi olarak bazı oyuncuları oynattığını görüyorum. Her maçta farklı ilk 11'le çıkmasının sebebi de bu bence. Sabri, Eboue'den de, Veysel'den de, Salih'den de formda bu yıl. O yüzden sağ kanatta oynamasını normal görüyorum.

ReaList
11.Mayıs.2014, 19:25
Bu kadro rakibe top oynatır kendini de kontraya bağlar. Es Es maçının oyun bakımından kopyası olacak. Eğer Trabzon atabilirse ağır fark bile olabilir aksi halde Galatasaray bir şekilde golü bulacak ve skora yatacaktır.

eng1n
11.Mayıs.2014, 19:29
Ama bu kez iki tarafin da esit ihtiyaci var

Bence öyle değil, eşit değil en azından. Galatasaray fazla zorlanmadan 1-0 alır gider.

Nocna Mora
11.Mayıs.2014, 19:32
3-6-1 oynasak ya

Sabri - Semih - Chedjou - Hakan - Telles
Melo - Selçuk - Yekta
Sneijder
Burak

Umarım böyle oynarız da iyi bir oyun görürüz.

europeanconquer
11.Mayıs.2014, 19:33
Trabzon'un stadı niye bomboş yahu ?

TeNaciOUS MidFieLdeR
11.Mayıs.2014, 19:38
galatasaray puan kaybedip besiktas ikinci olsun isterim. cunku galatasaray SLde on eleme oynarsa seribasi olacakmis sanirim. daha kolay rakiplerle karsilasabilir. besiktasinsa bence bu onelemede hic sansi yok, seri basi da olamayacagi icin sansi %50nin cok altinda. ancak dogrudan olursa SL sansi var. belki yillar sonra SL de 2 takim izleme sansi buluruz.

William Rookwood
11.Mayıs.2014, 19:54
TRABZONSPOR: Onur, Bosingwa, Aykut, Mustafa Yumlu, Caner, Bourceanu, Özer, Yusuf, Olcan, Adrian, Henrique

MoisHaLe
11.Mayıs.2014, 20:10
galatasaray puan kaybedip besiktas ikinci olsun isterim. cunku galatasaray SLde on eleme oynarsa seribasi olacakmis sanirim. daha kolay rakiplerle karsilasabilir. besiktasinsa bence bu onelemede hic sansi yok, seri basi da olamayacagi icin sansi %50nin cok altinda. ancak dogrudan olursa SL sansi var. belki yillar sonra SL de 2 takim izleme sansi buluruz.

ilk maçta seribaşı olacak Galatasaray diğerinde değil..

europeanconquer
11.Mayıs.2014, 20:10
ilk maçta seribaşı olacak Galatasaray diğerinde değil..

Gelecek takımlara göre her ikisinde de seribaşı olma ihtimalimiz olabilir.

uAburak89
11.Mayıs.2014, 20:12
Sabri sol bek, Yekta sağ kanat, Semih sağ bek, Telles sol kanat. 11 aynı ama, takım yine çorba...

MoisHaLe
11.Mayıs.2014, 20:23
takım karman çorman stad bomboş maç zevksiz:)

byariff
11.Mayıs.2014, 20:35
sneijder haric butun takim tatile cikmis...

MoisHaLe
11.Mayıs.2014, 20:39
hahh Beşiktaş attı.

Ralph
11.Mayıs.2014, 20:39
Totemmi yapıyonuz olum geçen haftada da böyle dediniz dediniz beni heyecanlandırdınız sonra 3 gol attınız :D

europeanconquer
11.Mayıs.2014, 20:47
Takım iyi oynuyor gayet.

uAburak89
11.Mayıs.2014, 20:52
Bence ne iyi ne kötü, vasattık. Trabzonspor da çok iyi değil. 40. dakika Sabri sağ tarafa geçti.

Selçuk'un uzaktan iki şutu dışında pozisyonumuz yok, onlarda da Onur kalitesini gösterdi. Biz de en iyi Chedjou oynuyor, toparlıyor savunmayı.

Fearless Coward
11.Mayıs.2014, 20:53
Trabzon yener bizi ya Yusuf atar. (totem time başladı beyler)

William Rookwood
11.Mayıs.2014, 21:02
Bu maçta galip geleceğimizi düşünmüyorum. En kötü berabere kalırız, oda karambolde bir gol bulabilirsek mümkün olur.

totem

europeanconquer
11.Mayıs.2014, 21:03
Sneijder ikinci yarı da iğrenç oynar,hiç bir şutu kaleyi tutmaz,şansına tutanları da Onur tutar.

Şimdi bu da totem ama Onur olayı kuşkuşlandırıyor beni :n:

MoisHaLe
11.Mayıs.2014, 21:12
Gool beeeeeeeeee

Fearless Coward
11.Mayıs.2014, 21:13
Toteme devammm helal Sneijder.

uAburak89
Yusuf Erdoğan net golü atamadı, içimden dedim umarım kırılma anıdır diye. Çok geçmeden Sneijder attı yine golünü.

Semih ne güzel görmüş yalnız, helal olsun.

europeanconquer
Sneijder ikinci yarı da iğrenç oynar,hiç bir şutu kaleyi tutmaz,şansına tutanları da Onur tutar.

Totem gibi totem !!!

Aslanım Portakalım :n:

eng1n
11.Mayıs.2014, 21:16
gs buradan maçı vermez. Sneijder'de kaliteli adam takımını taşımaya devam

MoisHaLe
11.Mayıs.2014, 21:17
ohh bee 2 oldu.. Elazığ'da atsa da rahatlasak

europeanconquer
11.Mayıs.2014, 21:17
Selçuk asar oradan frikiği.

Edit:

Geriden izliyorum yemin ediyorum daha izlediğim yerde gol olmadı :D

Helal be Selçuk !

uAburak89
11.Mayıs.2014, 21:18
Harbiden özlemişiz..

Fearless Coward
11.Mayıs.2014, 21:20
Özlemişiz beee. :)

MoisHaLe
11.Mayıs.2014, 21:21
Yedik.. Arkası gelmez inş..

uAburak89
11.Mayıs.2014, 21:22
Yok arkadaş, size rahat yok dedi Telles. Çok gereksiz penaltı.

europeanconquer
11.Mayıs.2014, 21:33
Mancini napıyon allasen ?

Umut girdi Telles çıktı.

William Rookwood
11.Mayıs.2014, 21:34
Trabzon yener bizi ya Yusuf atar. (totem time başladı beyler)

Bu maçta galip geleceğimizi düşünmüyorum. En kötü berabere kalırız, oda karambolde bir gol bulabilirsek mümkün olur.

totem

Görev tamamlandı beyler, haftaya görüşürüz :icon_cool:

MoisHaLe
11.Mayıs.2014, 21:34
Artık tamamdır önümüze bakalımm :)

Umut'un bu huyunu seviyorum ihtiyaç anında yardıma koşuyor..

europeanconquer
11.Mayıs.2014, 21:36
Semih 2 asist yaptı :n:

uAburak89
Mancini napıyon allasen ?

Umut girdi Telles çıktı.

:) Telles kötüydü, üstüne üstlük saçma sapan penaltı yaptırıp iyice düştü oyundan. Zaten artık mevki kavramı kalmadı, Semih 2 asist yaptı, çok acayip şeyler oluyor. :D

byariff
dany alvesmisin be semih kaya. :D :D

europeanconquer
11.Mayıs.2014, 21:37
:) Telles kötüydü, üstüne üstlük saçma sapan penaltı yaptırıp iyice düştü oyundan. Zaten artık mevki kavramı kalmadı, Semih 2 asist yaptı, çok acayip şeyler oluyor. :D

Bir nevi totem o da :n: Önce ki maçlarda da yapmıştım ama tam hatırlamıyorum :D

William Rookwood
11.Mayıs.2014, 21:45
Sneijder 4-1 yaptı. :)

byariff
11.Mayıs.2014, 21:45
o nasil gol allah askina ya yapma sneijder. :D

europeanconquer
11.Mayıs.2014, 21:46
Naptın sen hacı ya.

Sneijder Hagi'lik yaptı.

uAburak89
11.Mayıs.2014, 21:47
Bu hayatta herkesin 4. tercihi Sneijder gibi olmalı. :)

SAİT71
11.Mayıs.2014, 21:47
Galatasaray, Fenerbahçe gibi takımların en kötüsü bile ligdeki diğer takımlardan daha üstün, bunu bir kez daha gördük.

Ahmet Göktaş
11.Mayıs.2014, 21:48
Trabzon'lu oyuncular çok yorulmuş bugün maçtan önce heralde

Ralph
11.Mayıs.2014, 21:51
Merak ettim yokmu vine falan?

europeanconquer
11.Mayıs.2014, 21:52
Merak ettim yokmu vine falan?

https://vine.co/v/MgdjgT2pabn

Buyur abicim.

Ahmet Göktaş
11.Mayıs.2014, 21:53
Onur'a dikkat ettim de sanki biraz Robert De Niro'ya benziyor.

byariff
11.Mayıs.2014, 21:53
ralph ; https://vine.co/v/MgdjdDgwqvW

https://pbs.twimg.com/media/BnX3wxtCUAAofMW.jpg

europeanconquer
11.Mayıs.2014, 21:55
ralph ; https://vine.co/v/MgdjdDgwqvW

https://pbs.twimg.com/media/BnX3wxtCUAAofMW.jpg

Ahahaha :n:

E.Cartman
11.Mayıs.2014, 21:59
Totemci tayfa was here :n::n:

uAburak89
11.Mayıs.2014, 21:59
Erciyes ligde kaldı, haftaya bir kaza olmaz herhalde. İpler bizim elimizde, cezalı olmasaydık 2.lik kesindi bence.

europeanconquer
11.Mayıs.2014, 22:00
Totemci tayfa was here :n::n:

Şu totem işini önceden öğrenseydik 33 te 33 yapmıştık :n:

Gncl1905
11.Mayıs.2014, 22:02
Sneijder hırs yapmış galiba. İlk maçta da Onur uzaktan kaç şutunu çıkarmıştı. Sonunda uzaktan gol atabildi Onur'a :D Çok güzel gol olmuş, Onur uzaktan ancak böyle yiyebilirdi.

E.Cartman
11.Mayıs.2014, 22:03
Şu totem işini önceden öğrenseydik 33 te 33 yapmıştık :n:

Ben yaptım Bursa'ya 6, Es-Es'e 3 attık. Ne bileyim sizin totem yapmayı bilmediğinizi :D

byariff
11.Mayıs.2014, 22:03
top oyle bir falso almiski...

uAburak89
11.Mayıs.2014, 22:05
top oyle bir falso almiski...

Onur yana doğru uçuyor, sırt üstü düşüyor. :)

ReaList
11.Mayıs.2014, 22:09
Onur bir kaleci için sanki biraz fazla kilolu toparlak bir şey. Yediği tüm gollerde kum çuvalı gibi saldı kendini yere.

himone
11.Mayıs.2014, 22:13
Sneijder'i satsanıza :).

William Rookwood
11.Mayıs.2014, 22:22
Onur, uzun süreli sakatlıktan sonra bu kadar kilo aldı. Yoksa kilolu bir kaleci değildi, formundaydı. Bende biraz hantal olduğu konusunda hemfikirim. 26 yaşındayken fazla sorun olmayabilir ama yaş ilerleyince kaleciler için büyük sıkıntı.

Nocna Mora
11.Mayıs.2014, 22:27
İkinci yarısı cok keyifli bir maçtı. Mancini'nin taktiksel olarak kalitesini gösterdiği bir maç oldu bence. Selçuk'un eski günlerinden kupleler sunduğu, Burak'ın kariyerinin en kötü maçını oynadığı, Sneijder'in kalitesini konuşturduğu, Semih'in sağ bekte 2 asist yaptığı ki bunları harika ileri çıkışlarla yaptı, Chedjou'nun Telles'in yaptığı saçmasapan penaltı sonrası Telles'i ağır bir şekilde azarladığı ve maç boyu defansı derleyip topladığı, Hakan'ın fiziksel olarak yorulduğunu gördüğümüz bir maçtı.

uAburak89
11.Mayıs.2014, 22:28
Sneijder'i satsanıza :).

Çok tedirginim valla satılacak diye. Bütün kritik maçlarda ortaya çıkıyor adam.

William Rookwood
11.Mayıs.2014, 22:32
Mancini ile kendini buldu zaten Sneijder. Şuanda takımın en önemli ve en iyi oyuncusu. Attığı gollerin sayısından ziyade attığı zamanlamalar benim için önemli. Ama en unutulmazıda Juventus'a attığı golden sonra karın içinde yuvarlanması oldu benim için. :) O yüzden Sneijder'i ayrı seviyorum.

Chedjou'da geçenlerde yaptığı röportajda öz eleştiride bulundu ve genel olarak performansından memnun olmadığını söyledi. Bende seneye daha iyi olacağını düşünüyorum Chedjou'nun.

Fearless Coward
11.Mayıs.2014, 23:42
Sneijder şüphesiz kariyerinin en iyi sezonunu geçiriyor. Keşke arkadaşları da biraz daha katkı verebilseydi şampiyon olurduk. Ama sıkıntı Mancini'nin ideal 11'ini oluşturamamasıydı. Her maça farklı kadroyla çıkınca olacağı buydu. Bir şansı daha hakettiğini düşünüyorum ben o kadar kötü bir sezon geçirmedi. Kendi kadrosunu kursun ideal 11'ini oluştursun yine olmazsa zaten başkan yollar onu.

europeanconquer
11.Mayıs.2014, 23:46
Mancini bence iyi bir teknik direktör,yeri geliyor saha içi seçimlerine kızıyorum,oyun anlayışına kızıyorum ama bu düşüncemi değiştirmiyor.

Hiç bir şey yapamasa,Sneijder'i kendine getirdi,Yekta'yı(çoğu kişi beğenmiyor gerçi) hak ettiği sahaya monte etti,Ceyhun'u takıma kattı.

Elinde ki kadro ile elinden geleni yaptı.Bu sezon asıl sıkıntı oyunculardaydı,sezon boyu vasatı aşamayan Drogba ve Selçuk ikilisi,ülkeye adapte olamayan Chedjou,Dany ile yan yana oynaya oynaya gevşemiş Semih,malumunuz Dany,horoz dövüşü yapan Amrabat,maç seçen Eboue,ofsayta kalma-gol kaçırma-faul yapma rekortmeni Burak,Muslera'nın sakatlığı,Sneijder'ın sakatlığı,Hamit'in sakatlığı,Bruma'nın sakatlığı,deplasman fobisi,son dakikalarda yenilen goller,saçma sapan yenilen goller ve en büyük eksiğimiz olan ''Motivasyon'' ile bu sezon böyle geçeceğiz.

Bu kadar şeye rağmen ŞL 2.tur,ligde ikincilik(üçüncülük),Türkiye Kupası'nı kazanmak,kesinlikle başarısızlık değildir.Bana göre devre arası gelen 9 oyuncudan en az 3-4 tanesi gelecekte bu kadronun içinde olacaktır.Devre arasında denenen Emre Can,İbrahim ve Berk'te güzel yanıydı bana göre.

Üstelik 6 derbinin 5'ini kazanarak güzel bir istatistik yakaladık.Bizi bitiren kesinlikle saçma beraberlikler oldu.

Bu arada sezonun bence en iyi oyuncuları;

Sneijder,Melo,Muslera,Yekta,Sabri,Telles,Burak ve Bruma(deplasmanda ki Juve maçı hariç her maç iyiydi bence)

footballer33
12.Mayıs.2014, 00:05
Maçtan önce Trabzonspor kesinlikle kaybetmez diyordum tüm şartları düşünerek; ama sürklase oldular resmen. Avrupa'ya gitme şansları da bitmiş oldu böylece. Sivas ve Eskişehir gidiyor UEFA'ya.

europeanconquer
12.Mayıs.2014, 00:06
Maçtan önce Trabzonspor kesinlikle kaybetmez diyordum tüm şartları düşünerek; ama sürklase oldular resmen. Avrupa'ya gitme şansları da bitmiş oldu böylece. Sivas ve Eskişehir gidiyor UEFA'ya.

5 kulüp gitmiyor mu Türkiye'den ?

Kaan Souza
12.Mayıs.2014, 00:10
Umarım Sneijder'i tutabiliriz elimizde.Şu adamı merkeze koyup üstüne takım yapmak lazım.

footballer33
12.Mayıs.2014, 00:12
5 kulüp gitmiyor mu Türkiye'den ?
Haklısın, pardon. Fenerbahçe'nin Avrupa'ya gidemeyeceğini unutmuşum bir an. Trabzonspor yerini korursa gidiyor Avrupa'ya. G.Saray ikinci olursa da Eskişehir gidecek; ama kimin, kaç ön eleme oynayacağını bilmiyorum.

Namzet
12.Mayıs.2014, 00:14
Çok sıkıcı bir maç oldu,Sneijder yine takımı kurtardı.Onur,Selçuk'un golünde resmen gole davetiye çıkardı.

MoisHaLe
12.Mayıs.2014, 00:15
Sneijder dünya kupası aday kadrosuna çağrılmadı herhalde? çağrıldıysa eğer elimizde tutmamız zor olur iyi bir paraya gider ama bizim için kötü olur.. Eğer Sneijder elimizde kalırsa takımı ona göre kurgularsak Mancini'de olursa seneye tadından yenmez..

europeanconquer
12.Mayıs.2014, 00:15
Haklısın, pardon. Fenerbahçe'nin Avrupa'ya gidemeyeceğini unutmuşum bir an. Trabzonspor yerini korursa gidiyor Avrupa'ya. G.Saray ikinci olursa da Eskişehir gidecek; ama kimin, kaç ön eleme oynayacağını bilmiyorum.

O eleme işini bende bilmiyorum Avrupa Ligi çok karışık :D

IcedEarth
12.Mayıs.2014, 00:23
Şampiyonlar Ligi yolunda çok önemli bir virajı geride bıraktık. Sneijder'in insanlıktan çıktığı bu dönemlerde 3 puanı tarafımıza yazdırmak çok da zor değil zaten :)

Homer J.S
12.Mayıs.2014, 00:25
10 hafta daha olsa sampiyon oluruz bence. Yok mu bi super final falan ya

davidvilla
12.Mayıs.2014, 00:43
O nasil gol ya onuru yerden yere vurmus resmen

byariff
12.Mayıs.2014, 01:54
satalim sneijderi 30m euroya manuya , manunun hocasi van gaal olcak zaten sneijderi alir 30 olmasada 20den asagi satmiyalim satacaksak eger. :D

ReaList
12.Mayıs.2014, 11:06
Onur, uzun süreli sakatlıktan sonra bu kadar kilo aldı. Yoksa kilolu bir kaleci değildi, formundaydı. Bende biraz hantal olduğu konusunda hemfikirim. 26 yaşındayken fazla sorun olmayabilir ama yaş ilerleyince kaleciler için büyük sıkıntı.
Bilmiyorum ama fiziken vasat kaleci her turlu vasattır. Sneijder'in frikikten attığı golde kurduğu baraj nedir öyle? Sanırım korner direğini korumak için koydu o iki adamı. İyi kaleci kendini bu maçlarda belli eder. Onur bu gibi maçlarda oldukça vasat.

europeanconquer
12.Mayıs.2014, 11:14
Katılmıyorum abi,Onur bu maçta gayet iyi oynadı,hep iyi oynuyor.Ama atılan gollerde çok fazla yapabileceği bir şey yoktu.Sneijder'in şutunda en iyi kaleciyi getir o top yine gol olurdu.

Kilo fazlası var ona bende katılıyorum,biraz zayıflasa çok daha iyi olur.

byariff
12.Mayıs.2014, 14:17
Realist : 30-35 metreden 5-6 kisilik baraj kurulmaz haliyle onurda beklemiyordu oyle bir sut.

attirson
12.Mayıs.2014, 14:42
Bilmiyorum ama fiziken vasat kaleci her turlu vasattır. Sneijder'in frikikten attığı golde kurduğu baraj nedir öyle? Sanırım korner direğini korumak için koydu o iki adamı. İyi kaleci kendini bu maçlarda belli eder. Onur bu gibi maçlarda oldukça vasat.

Onur bizi sampiyonluktan etmisti Bursa'nın sampiyon oldugu sene.İlk yarıda ki Fb-Ts maçında yine maçın adamı olmustu.Yine ilk yarıdaki Gs-Ts maçında harika bir performans sergilemisti.Bu üçü aklımdakiler düsününce daha cıkar diye tahmin ediyorum.Bu maç kötüydü Onur ve kilo konusunda dediklerine de katılıyorum ancak bu tip maçlarda vasat dersek bence hakkını yemis oluruz.

Facx
12.Mayıs.2014, 15:33
Onur sakatlıktan sonra kendini bozdu bence acilen kilo vermesi lazım hala daha en iyi yerli kaleci ama kilo verip eski çevikliğine ulaşırsa daha iyi olur en iyi maçı da bence liverpool maçı vardı bi tane 1-0 mı ne bitmişti uefa ön elemesiydi o maçta müthişti

ReaList
12.Mayıs.2014, 15:35
Realist : 30-35 metreden 5-6 kisilik baraj kurulmaz haliyle onurda beklemiyordu oyle bir sut.
Kale arkası kamerasından barajın nereye kurulduğuna bak tam olarak ne anlatmak istediğimi anlarsın.

GeNç KaRTaL
12.Mayıs.2014, 17:19
Dün Galatasaray'ın duran toptan attığı gollerde barajlar harbi felaketti.Selçuk'un attığı golde de barajın sol tarafındakiler zıplamıyorlar.Dün Trabzonspor iki tane serbest vuruştan gol hediye etti resmen Galatasaray'a.Galatasaray'ın bu maçta puan kaybetmesi konusunda umutluyduk baya ama olmadı malesef.Son hafta hiç bırakmazlar artık ikinciliği.:)

europeanconquer
12.Mayıs.2014, 17:19
Yahu adam orta sahadan gol atmış hala baraj diyorsunuz.

Şu fotoğraf zaten montaj;

https://pbs.twimg.com/media/BnbgGHaIAAADbqc.jpg

Şu normali;

https://pbs.twimg.com/media/BncAyvlIYAAiWqi.jpg

Zaten maçı izleyenler,Trabzon'da bir oyuncunun düdük çaldıktan sonra bağırmasından sonra oraya koşarak gelen oyuncuyu görmüşlerdir.Barajı üç kişi kurun diye bağırdı,sanıyorum Onur'du bağıran.

Kaleye mesafe ;

http://i.imgur.com/h9Ky2p7.png

Barajın normalde kaleye duruşu ;

http://i.imgur.com/H6sIiyv.jpg

GeNç KaRTaL
12.Mayıs.2014, 17:46
Tamam işte baraj hatalı kurulmuş.Farklı bir şey demiyoruzki.:)

europeanconquer
12.Mayıs.2014, 17:50
Tamam işte baraj hatalı kurulmuş.Farklı bir şey demiyoruzki.:)

İlk frikiğe bir şey diyemem ama ikincisinde çoğu kaleci o mesafeden barajı öyle kurdurtur,şut çeksin de tutayım diye,tabi Onur topun öyle gideceğini tahmin edemedi,kimse edemedi.

Ayrıca sana yazmadım zaten mesajı abi :D Aynı dakika da yazmışız fark ettiysen.

E.Cartman
12.Mayıs.2014, 18:49
Selçuk'un vuruşunda baraj hatalı, Sneijder'in vuruşunda barajın kurulumu hatalı. Fazla kenarda durmuşlar biraz. Ancak 2 vuruşta muhteşem, yapılacak hiçbir şey yok.

eng1n
12.Mayıs.2014, 18:58
peki bu resim doğru mu ?

http://i.imgur.com/La9dqEF.jpg

europeanconquer
12.Mayıs.2014, 19:12
peki bu resim doğru mu ?

http://i.imgur.com/La9dqEF.jpg

Bimeks'e baktım doğrudur,%50 indirim var.

kumbara
12.Mayıs.2014, 19:54
İkinci baraj tamamen felaketti. Bir kaleci öyle baraj kurmaz, mesafe ne olursa olsun. Hem barajda hemde gol de hatası var, ters ayakta yakalanıyor,hatalı adım atıyor.

TeNaciOUS MidFieLdeR
13.Mayıs.2014, 02:20
trabzon bir kere kazansin su galatasaray macini, disimi kiricam. son zamanlarda sadece sampiyonluk yuruyusunde kazanmislardi, onun disinda daha kazandigini hatirlamiyorum. genelde de fark yiyor :D

ikili arasindaki maclara bakiyorsun, galibiyet sayilarinda pek fark da yok. hep cepten yemis demek ki trabzon son yillarda :)

temennim gs puan kaybetsin, bjk direkt katilsindi. bu sonucla ts besiktasi atese atti, bakalim elemede arsenal mi cikacak napoli mi, sec begen al :) iki takimla SL icin tek yol besiktasin ikinci olmasi.

edit: baraj hakkaten de facia, hic kurulmasa da olurmus. sneijderi tanimiyorlar mi bunlar, cok ilginc. ordan hami vursaydi 10 kisi dizilirdi zamaninda :D

uAburak89
13.Mayıs.2014, 13:18
https://pbs.twimg.com/media/BndiBLWCIAAq4Ws.jpg

SAİT71
13.Mayıs.2014, 13:23
O şutta 15 kaleci olsa zor çıkarır. Vuruşun tekniği bir kere çok klas. Bildiğim kadarıyla Ronaldo'nun tekniğine benzer şekilde vurmuş. Top kalenin önüne gelince sol tarafa doğru inanılmaz bir şekilde falso almış. Baraj hatalıdır, kalecinin hatasıdır falan ona bir şey diyemem ancak bu topu çıkarmak biraz zor.

kumbara
13.Mayıs.2014, 14:32
O şutta 15 kaleci olsa zor çıkarır. Vuruşun tekniği bir kere çok klas. Bildiğim kadarıyla Ronaldo'nun tekniğine benzer şekilde vurmuş. Top kalenin önüne gelince sol tarafa doğru inanılmaz bir şekilde falso almış. Baraj hatalıdır, kalecinin hatasıdır falan ona bir şey diyemem ancak bu topu çıkarmak biraz zor.

O mesafeden o vuruşu avrupada çoğu kaleci çıkarır. TOpu görüyor kaleci, görmese eyvallah derim ama direk karşıdan gelen vuruş. Her haliyle hatalı bir gol yedi onur, orada.

europeanconquer
13.Mayıs.2014, 14:35
O mesafeden o vuruşu avrupada çoğu kaleci çıkarır. TOpu görüyor kaleci, görmese eyvallah derim ama direk karşıdan gelen vuruş. Her haliyle hatalı bir gol yedi onur, orada.

Golü izlediğine emin misin ? Top önce sağa yöneliyor ardından ani bir düşüşle sola doğru yöneliyor.

Hangi kaleci çıkartıyor onu ? :n:

Banega
13.Mayıs.2014, 14:51
Hatırlıyorum, şu anda dünyanın en formda kalecisi olan Courtois bu yıl bu şutun yanından bile geçemeyecek kavisli bir şutta golü yemişti.Bu şut mükemmel, kaldı ki kaleci hatası, baraj hatası olarak görsek bile artık olan olmuş.Enfes bir gol attın Sneijder, tebrikler...

byariff
13.Mayıs.2014, 14:52
o topu onurlar degil butun simaykillar gelse cikartamaz.

BaGa TaRKaN
13.Mayıs.2014, 15:00
o topu onurlar degil butun simaykillar gelse cikartamaz.

Bir Kişi Hariç :)

10 Tane Sneijderde Vursa O Topa Hayatta Gol Atamazlar Bu Kaleciye (:

:D:D

Gncl1905
13.Mayıs.2014, 15:10
Bu baraj konusunda şaka yapıldığını düşünüyordum ama millet ciddi ciddi tartışıyor; bitmedi kaç gündür :)

kumbara
13.Mayıs.2014, 15:29
Golü izlediğine emin misin ? Top önce sağa yöneliyor ardından ani bir düşüşle sola doğru yöneliyor.

Hangi kaleci çıkartıyor onu ? :n:

İlk frikikte 5 oyuncu barajda, o mesafeye selçuk için 5 oyuncu fazla. Kaleye vurması muhtemel, golün olduğu köşeye vruması muhtemel. Onur hem sneijder'i hemde selçuk'u tanıyor, nereye nasıl vuruş yapar, nasıl sürat yapar, tercihleri ve vuruş becerilerini bilir. 5 oyuncu baraja koyarsan topu göremezsin, selçuk gibi bir oyuncu da o frikiği affetmez haliyle.

İkinci frikik daha bir fiyasko. Öyle baraj kurulmaz, her frikikte direk barajı kuruldurulmaz, vuruşun yapıldığı nokta,mesafesi ve vurucak muhtemel oyuncuya göre ayarlarsın barajı. Büyük ihtimal onur topu görmek istedi fakat barajı kurması daha iyiydi. Eğer topu görmek ve barajı kurmak istiyorsan, oraya 3 oyuncu koyarsın direkten penaltı noktasına tahmini çizgi çekersin. Sneijder olası bir falsolu vuruşta barajın hizasına atıcaktır topu, o durumda hem topu görürsün hem köşeye gitme vaktin olur. Fakat bu baraj-mesafe-oyuncu sayısı-sneijder gibi etkenler varken bu golün olması anormal bir durum değil. Bunu çoğu zaman mondragon ve cordoba'da yapardı, keza rüştü de çok yapıyordu. Adımları ve refleksleri kuvvvetli olan çoğu kaleci topu görebilmek için bunu yapar.

http://www.youtube.com/watch?v=Ut0M9gq4_fY

0:48'den itibaren izle. Vatan millet sakarya barajı kuruyor ilker, durduğu yere bak, ilkerin soluna en yakın baraj oyuncusun hizasında duruyor. Quaresma topa gelirken nereye vurucağı belli, o hızla kavis verip barajın köşesine bırakamaz. Daha çok örnek var, daha fazla anlatırım ama uzatmaya gerek yok.

Fearless Coward
13.Mayıs.2014, 16:01
Burdan atıp tutması çok kolay az çok kalecilik yapan bilir bu golü çoğu kalecinin tutamayacağını resmen ters köşe yaptırıyor adamı. O şutu tutacak kaleci elbet vardır ancak duruşu ve topu süzüşü çok üst seviyede olması gerekir Onur bunu yapamadı.

kumbara
13.Mayıs.2014, 16:22
Burdan atıp tutması çok kolay az çok kalecilik yapan bilir bu golü çoğu kalecinin tutamayacağını resmen ters köşe yaptırıyor adamı. O şutu tutacak kaleci elbet vardır ancak duruşu ve topu süzüşü çok üst seviyede olması gerekir Onur bunu yapamadı.

Öncelikle adabımızla yorum yapıyoruz, kendi adıma konuşucak olursam atıp tutmuyorum. Zamanında antalyaspor alt yapısında kalecilik yaptığım için az çok bizimde bilgi birikimimiz var.

Bakalım bu gollere fatih uraz ne diyecek.

Facx
13.Mayıs.2014, 19:15
Öncelikle adabımızla yorum yapıyoruz, kendi adıma konuşucak olursam atıp tutmuyorum. Zamanında antalyaspor alt yapısında kalecilik yaptığım için az çok bizimde bilgi birikimimiz var.

antalya alt yapısında kalecilik yapan adam a milli takım seviyesine gelmiş kaleciden daha iyi bilecek :icon_smile:

E.Cartman
13.Mayıs.2014, 19:22
Burada Onur'a hatasız diyen oldu mu beyler ? Ben mi kaçırdım yoksa ? Yahu sayfalarca mesaj yazmışınız gole bahane bulmak için. Orada çok ekstra bir vuruş var arkadaş. Kaleciye bir kaç metre kala düşüşe geçip keskin bir dönüş yapıyor top. O topu tutmak öyle her baba yiğidin harcı değil. Onur'a hatalı diyin eyvallah bizde söylüyoruz hatalı diye de vuruşu başka nedenlerle gölgelemeye çalışmayın. Hayır bi de maç 0-0 giderken son dakikada atılan bir gol falan da değil. Maç olmuş 3-1, konsantrasyon bitmiş, moraller bozulmuş. Sneijder'de gelmiş biraz keyfine bir vuruş yapmış ortaya muhteşem bir gol çıkmış yapılan tartışmaya bak. Vallahi de bize bu futbol bile fazla. Salıcan 11 tane Emre Belözoğlu 11 tane de Melo onlar sahada kapışsın biz de burada kapışalım, yeter bize.

Suicider
13.Mayıs.2014, 19:38

Onur şike yapmıştır mı diyoruz ozaman? Nereye bağlamaya çalışıyoruz olayı anlamadım.Çünkü çoğu kişi sizinle aynı düşünüyor yani Onur'un hatalı olduğunu.

Nedvedmania
13.Mayıs.2014, 20:05
Onur gibi karakterli adama şike yakıştırması yapacak olan varsa bilemiyorum artık ne demeli :)

kumbara
13.Mayıs.2014, 22:01
Burada Onur'a hatasız diyen oldu mu beyler ? Ben mi kaçırdım yoksa ? Yahu sayfalarca mesaj yazmışınız gole bahane bulmak için. Orada çok ekstra bir vuruş var arkadaş. Kaleciye bir kaç metre kala düşüşe geçip keskin bir dönüş yapıyor top. O topu tutmak öyle her baba yiğidin harcı değil. Onur'a hatalı diyin eyvallah bizde söylüyoruz hatalı diye de vuruşu başka nedenlerle gölgelemeye çalışmayın. Hayır bi de maç 0-0 giderken son dakikada atılan bir gol falan da değil. Maç olmuş 3-1, konsantrasyon bitmiş, moraller bozulmuş. Sneijder'de gelmiş biraz keyfine bir vuruş yapmış ortaya muhteşem bir gol çıkmış yapılan tartışmaya bak. Vallahi de bize bu futbol bile fazla. Salıcan 11 tane Emre Belözoğlu 11 tane de Melo onlar sahada kapışsın biz de burada kapışalım, yeter bize.

Ben kaleci hatasından bahsediyorum, golü küçümsemiyorum. Aynı şekilde o zaman quaresma'nın attığı golü de küçümsemiş oluyorum senin söylediğine göre. Çünkü manisa'ya attığı frikikte kaleci hatası var.

Onur şike yapmıştır mı diyoruz ozaman? Nereye bağlamaya çalışıyoruz olayı anlamadım.Çünkü çoğu kişi sizinle aynı düşünüyor yani Onur'un hatalı olduğunu.

Ben şike yaptı demiyorum, ben onur seviyesinde bir kalecinin iki frikikte de nasıl olurda böyle hata yapar diyorum. Korkunç bir baraj kurdu ikinci frikikte, bunu göremiyorsanız zaten tartışmanın dahi anlamı yok.

Ben tamamen maç konusu olduğu için, maç içinde onur'un yaptığı hatadan bahsettim. Herkes birden savunmaya geçmiş.

William Rookwood
13.Mayıs.2014, 23:42
Maçta hakem hatası ve oyuncuların yaptığı tartışmalı bir davranış olmamasına rağmen tartışacak bir konu bulmanıza hayret ediyorum arkadaşlar. :) Maç tamamlandığına göre konuyu kilitleyelim, daha fazla uzamasın tartışma.