PDA

View Full Version : A Milli Takım Aday Kadrosu Açıklandı [18 Mayıs - 3 Haziran 2014]

BaGa TaRKaN
18.Mayıs.2014, 21:07
http://www.tff.org/Resources/TFF/Auto/153ce613226d467ba2f21d61fde24c18.jpg

A Milli Takımımızın, 18 Mayıs-3 Haziran tarihleri arasında Avrupa ve Amerika Birleşik Devletleri (ABD)'nde yapacağı kampın aday kadrosu ile programı belli oldu. A Milliler, kamp döneminde Kosova, İrlanda Cumhuriyeti, Honduras ve ABD ile özel maçlar oynayacak. Ay-Yıldızlı ekibin kamp dönemi boyunca yapacağı tüm karşılaşmalar Show TV'den canlı olarak yayınlanacak.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yönetimindeki A Milli Takım aday kadrosunda şu isimler yer alıyor:

http://i.imgur.com/gM2LToM.jpg

Toplanma Pazar günü

A Milli Takım, bu özel karşılaşma için18 Mayıs Pazar günü saat 21.00'dan itibaren İstanbul Etiler Le Méridien Hotel'de toplanmaya başlayacak. Ay-Yıldızlılar, Türkiye'deki tek antrenmanını 19 Mayıs Pazartesi günü Kasımpaşa Kemerburgaz Tesisleri'nde yaptıktan sonra ertesi gün Kosova ile oynanacak karşılaşma için Priştina'ya hareket edecek ve son çalışmasını bu kentteki Şehir Stadyumu'nda gerçekleştirecek. Mitroviça Adem Jashari Olimpik Stadyumu'nda oynanacak Kosova-Türkiye müsabakası 21 Mayıs Çarşamba TSİ 19.00'da başlayacak.

Dublin'e geçiş 22 Mayıs'ta

İrlanda Cumhuriyeti karşılaşması için Priştina'dan 22 Mayıs'ta Dublin'e geçecek A Milli Takım, çalışmalarını dört gün boyunca Maynooth kasabasında sürdürecek. Aviva Stadium'un ev sahipliği yapacağı İrlanda Cumhuriyeti-Türkiye maçı 25 Mayıs Pazar günü TSİ 20.00'de başlayacak.

ABD'deki kamp Washinton D.C. ve Jersey City'de

Ay-Yıldızlı ekip, karşılaşmanın hemen ardından kampın ikinci bölümü için ABD'nin District of Columbia eyaletinin Washington kentine hareket edecek ve bu ülkedeki ilk maçında 29 Mayıs Perşembe günü Honduras'la karşılaşacak. RFK Stadium'daki mücadele, TSİ saat 03.00'te (30 Mayıs Cuma) başlayacak. A Milliler, maçın bitimini takiben New Jersey eyaletinin Jersey City kentine seyahat edecek ve 1 Haziran Pazar günü son maçında Amerika Birleşik Devletleri ile karşılaşacak. Harrison şehrinde yer alan Red Bull Arena'daki mücadele TSİ 21.00'de başlayacak.

A Milli Takım kafilesi 2 Haziran akşamı İstanbul'a hareket edecek ve ertesi sabah Türkiye'de olacak.

eng1n
18.Mayıs.2014, 21:17
Turgut, Ahmet İlhan ve Volkan Babacan bu isimler sırf oradan da adam olsun diye alınmış.

MoisHaLe
18.Mayıs.2014, 21:21
3-5 ismi çıktığımızda bu takım hiçbir kulvarda ilerleyemez..

William Rookwood
18.Mayıs.2014, 21:22
Turgut ile Ahmet İlhan'ın nesini beğenipte almış anlayamadım.

SAİT71
18.Mayıs.2014, 21:24
Neredeyse Süper Lig yerli karması yani, 2-3 oyuncu olmasa direk öyle diyebiliriz. Hiç bir umudum yok. 2016'da takım sayısı artırıldı. İlk 2 ler direk gidiyor birde en iyi üçüncülerden giden olacak. A milli takımımız kendisinden bekleneni yapıp 4. olup turnuvayı kaçıracak mı bakalım...

Fearless Coward
18.Mayıs.2014, 21:29
Volkan Babacan tercihi de komik olmuş. Gökhan Değirmenci'yi almak çok mu zordu ?

E.Cartman
18.Mayıs.2014, 21:43
Turgut, Ahmet İlhan ve Volkan Babacan bu isimler sırf oradan da adam olsun diye alınmış.

Aynen öyle olmuş, "Anadolu'dan da alıyoruz efendim" diyebilmek için. Ben Enes Ünal ve Berk İsmail'in denenmesini isterdim açıkcası. Ülkede forvet diyebileceğimiz toplamda 3 isim varken gözönünde olan bu 2 genci en azından ortamı görmeleri için alsaydı hoca milli takıma.

footballer33
18.Mayıs.2014, 23:07
Volkan Babacan

Ozan Tufan - Uğur Demirok - Semih Kaya - İshak Doğan

Ahmet İlhan Özek - Bilal Kısa - Nuri Şahin - Aydın Karabulut

Adem Büyük - Turgut Doğan Şahin

Denemekte fayda var. :icon_biggrin:

europeanconquer
18.Mayıs.2014, 23:09
Fatih Terim yaşlanmış artık.Bu nasıl bir kadro arkadaş ? :n:

byariff
18.Mayıs.2014, 23:38
semih ile selcuk inan milli takimi hak etmiyorlar su oyunlari ile.... elazigdaki deniz alinmaliydi , turgut dogan hak ediyor bence + bilali aliyorsan yasindan dolayi burhan eseri almamak buyuk haksizlik bu yil kesinlikle begendigim en iyi yerli oyuncuydu sag açikta...

europeanconquer
18.Mayıs.2014, 23:43
semih ile selcuk inan milli takimi hak etmiyorlar su oyunlari ile.... elazigdaki deniz alinmaliydi , turgut dogan hak ediyor bence + bilali aliyorsan yasindan dolayi burhan eseri almamak buyuk haksizlik bu yil kesinlikle begendigim en iyi yerli oyuncuydu sag açikta...

Evet abi kadroda ki sıkıntı Semih ile Selçuk.

Banega
18.Mayıs.2014, 23:58
Turgut Doğan Şahin dediniz de, Gaziantep ile sözleşmesini feshetmişti, anlaştılar mı geri bilmiyorum.
http://www.transfermarkt.com.tr/tr/turgut-dogan-sahinin-soezlesmesi-feshedildi/news/anzeigen_160016.html

Kadroya gelince, normal bir hazırlık maçı kadrosu işte.Kim çağrılmış çağrılmamış çok önemli değil açıkçası.Fatih Terim genel olarak Anadolu Klüplerinden gözüne batan isimleri çağırmış kadroya.Umarım onlarda şanslarını iyi kullanırlar.

europeanconquer
19.Mayıs.2014, 00:03
Normal bir hazırlık maçı değil,kamp kadrosu.Hem de 2 haftalık.

Banega
19.Mayıs.2014, 00:05
Normal bir hazırlık maçı değil,kamp kadrosu.Hem de 2 haftalık.
Abdullah Avcı'da kamp kadrosunu buna benzer kurmuştu galiba.Tam hatırlamıyorum ama.
Bence böyle daha iyi.Elemelerde asıl kadro oluşturulur.

europeanconquer
19.Mayıs.2014, 00:16
Abdullah Avcı vizyonu pek geniş olmayan bir hocaydı ama bahsettiğimiz kişi Fatih Terim yahu nasıl böyle bir kadro seçebilir aklım almıyor valla.Galatasaray'a önerilse bakıyım nasıl oyuncuymuş demeyeceği oyuncuları Milli Takım'a almış resmen.

Banega
19.Mayıs.2014, 00:20
Abdullah Avcı vizyonu pek geniş olmayan bir hocaydı ama bahsettiğimiz kişi Fatih Terim yahu nasıl böyle bir kadro seçebilir aklım almıyor valla.Galatasaray'a önerilse bakıyım nasıl oyuncuymuş demeyeceği oyuncuları Milli Takım'a almış resmen.

Ben Hazırlık Kampı'na Anadolu'dan seçmesi konusunda demiştim, yoksa tabiki haklısın.Mesela Burhan gibi mükemmel bir sezon geçiren adamı almamış.Veya bazı kişileri sırf Anadolu'dan alıyorum mantığıyla almış milli takıma.O konuda hemfikiriz.

europeanconquer
19.Mayıs.2014, 00:25
Yoo ben Burhan'ı da almazdım,kendisi isterse 40 gol atsın 20 asist yapsın,yetersiz bir oyuncu,sistem oyuncusu.Milli Takım'a yetenekli,her an her şeyi değiştirebilecek,ekstra meziyetleri olan yetenekli oyuncular lazım.

Banega
19.Mayıs.2014, 01:03
Yoo ben Burhan'ı da almazdım,kendisi isterse 40 gol atsın 20 asist yapsın,yetersiz bir oyuncu,sistem oyuncusu.Milli Takım'a yetenekli,her an her şeyi değiştirebilecek,ekstra meziyetleri olan yetenekli oyuncular lazım.
Ben sana katılmıyorum.Her zaman inanılmaz yetenekli oyuncular gerekmez.Sistem takımı olursan da başarı sağlarsın.Bknz. Atletico.(Tam uygun olmadı ama).Bu adamları seçiyorsa Burhan'ı da seçmesi gerek bence.

-Saydığın özelliklerde adam bulursan öp başına koy. :n: Ülkede belkide çok yetenekli futbolcular var ama işleyemiyoruz. :(

Her neyse, zaten eleme kadrosunda bu sürpriz isimlerin yüzde 90'ı olmayacaktır belki de.

Cengo
19.Mayıs.2014, 01:49
Volkan Babacan ve Turgut Doğan Şahin, Milli Takım'ı haketmiyor bence. Tuhaf seçim.

TeNaciOUS MidFieLdeR
19.Mayıs.2014, 04:05
brezilya, fransa gibi kuvvetli takimlarla hazirlik maci yapacaktik hani, bu hazirlik maclari tam da capimiza gore olmus. 4.torba takimlari arlarinda takiliyor. abd disinda soyle iddiali bir dunya kupasi takimi ile daha mac yapaydik iyiydi.

kadro fena degil de su forvet bolgesi bana zayif geliyor hep. 1,2 potansiyelli genc alinsa iyiydi. arifin dedigi deniz yilmaz olabilir mesela, ya da avrupada falan hic yok mu potansiyelli bi turk genc forvet. adem buyuk falan hikaye, burak ve mevlute kalmis durumdayiz.

Bordo61Mavi
19.Mayıs.2014, 04:12
Bari bu kadroya Mustafa Yumluyu cagirsaydin

William Rookwood
19.Mayıs.2014, 05:25
Milli takımda oynamayan Türk oyuncu kalmadı neredeyse, yol geçen hanına döndü. :)

Volkan Babacan yerine Sinan, Ahmet İlhan yerine Burhan, Turgut yerine Serdar Gürler daha doğru bir tercih olurdu.

europeanconquer
20.Mayıs.2014, 12:48
Semih ve Burak sakatlıklarından dolayı çıkmış, Pektemek ve Balta alınmış kadroya.

Fatih Terim cidden fena halde yaşlanmış.

footballer33
20.Mayıs.2014, 12:59
Semih ve Burak sakatlıklarından dolayı çıkmış, Pektemek ve Balta alınmış kadroya.

Fatih Terim cidden fena halde yaşlanmış.
Kavga iddiası!

Golcü oyuncu Burak Yılmaz, A Milli Takım'ın kampından sakat olduğu gerekçesiyle ayrıldı. Ancak Burak'ın sakat olmadığı, Teknik Direktör Fatih Terim'le kavga ettiği için kamptan ayrıldığı iddia edildi.

A Milli Futbol Takımımız, 18 Mayıs-3 Haziran tarihleri arasında kamp yapacağı ABD'ye gitmeden önce bir araya geldi. Önce 13 Mayıs'ta, Soma'da yaşanan ve açıklamalara göre 301 emekçinin hayatını kaybettiği maden faciasında yakınlarını kaybedenlerin acısını paylaşmak için Soma'ya giden Milliler, dün İstanbul'a döndü ve Etiler'de bir otele yerleşti.

Takımımızın kaldığı otelde, geçtiğimiz pazar akşamı bir kozmetik firmasının sponsorluğunda 'Yılın Futbol Oscarları' ödül töreni yapıldı. Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre, Fatih Terim, 'Milli Takım'ın kamp yaptığı otelde bu yapılır mı?' diyerek olaya tepki gösterdi ve geceye katılmadı. Terim'in tepkisine rağmen Burak Yılmaz bu organizasyona katılınca Fatih Terim milli oyuncuya kızdı. Bu olaydan kısa bir süre sonra da Burak Yılmaz da 'sakatım' diyerek milli takım kampından ayrıldı... Burak’ın kamptan ayrılmasının nedeninin Fatih Terim ile arasında yaşanan diyalog olduğu iddia edildi.

Burak Yılmaz'ın yerine Mustafa Pektemek kadroya dahil edildi. Dün de gözündeki rahatsızlığın tedavisi devam eden Semih Kaya kadrodan çıkarılıp yerine Hakan Balta dahil edilmişti.

europeanconquer
20.Mayıs.2014, 13:02
Kavga iddiası!

Golcü oyuncu Burak Yılmaz, A Milli Takım'ın kampından sakat olduğu gerekçesiyle ayrıldı. Ancak Burak'ın sakat olmadığı, Teknik Direktör Fatih Terim'le kavga ettiği için kamptan ayrıldığı iddia edildi.

A Milli Futbol Takımımız, 18 Mayıs-3 Haziran tarihleri arasında kamp yapacağı ABD'ye gitmeden önce bir araya geldi. Önce 13 Mayıs'ta, Soma'da yaşanan ve açıklamalara göre 301 emekçinin hayatını kaybettiği maden faciasında yakınlarını kaybedenlerin acısını paylaşmak için Soma'ya giden Milliler, dün İstanbul'a döndü ve Etiler'de bir otele yerleşti.

Takımımızın kaldığı otelde, geçtiğimiz pazar akşamı bir kozmetik firmasının sponsorluğunda 'Yılın Futbol Oscarları' ödül töreni yapıldı. Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre, Fatih Terim, 'Milli Takım'ın kamp yaptığı otelde bu yapılır mı?' diyerek olaya tepki gösterdi ve geceye katılmadı. Terim'in tepkisine rağmen Burak Yılmaz bu organizasyona katılınca Fatih Terim milli oyuncuya kızdı. Bu olaydan kısa bir süre sonra da Burak Yılmaz da 'sakatım' diyerek milli takım kampından ayrıldı... Burak’ın kamptan ayrılmasının nedeninin Fatih Terim ile arasında yaşanan diyalog olduğu iddia edildi.

Burak Yılmaz'ın yerine Mustafa Pektemek kadroya dahil edildi. Dün de gözündeki rahatsızlığın tedavisi devam eden Semih Kaya kadrodan çıkarılıp yerine Hakan Balta dahil edilmişti.
Erciyes maçında sakatlandı Burak.

footballer33
20.Mayıs.2014, 13:09
O zaman senaryoyu çok güzel yazmışlar. Kozmetik ürünleri, futbol oscarları falan. :)

europeanconquer
20.Mayıs.2014, 13:14
O zaman senaryoyu çok güzel yazmışlar. Kozmetik ürünleri, futbol oscarları falan. :)

Bilmiyorum belki doğrudur ancak sakatlığı doğru,sakatlığı çok ağır olmasa da onu bahane ederek ayrılmışta olabilir.

E.Cartman
20.Mayıs.2014, 13:26
Hürriyet Spor kendini geliştiriyor yavaş yavaş. Daha oturaklı bir senaryo olmuş bu. Başka herhangi bir gazete yazsaydı kafamda bir belki oluşabilirdi ama Hürriyet'in yıllardır izlediği politikayı bildiğimiz için hiç inandırıcı olmadı ama beğendim senaryoyu yani, aferin.

uAburak89
20.Mayıs.2014, 13:28
Milli Takım ne zaman mevkisinde en formda olan isimlerden kurulacak çok merak ediyorum.

urwrdskkn
20.Mayıs.2014, 13:57
Kadronun milli takimlar bazinda en tecrubelisi nuri

Blade III cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fmhastasi
20.Mayıs.2014, 14:43
kadro fena değil milli takıma başarılar dilerim a.b.d macını düsünüyorumda sımdıden merak etmeye başladım nasıl bır mac olcak kesın ızlemesı guzel bır mac olmasını dılıyorum .kocaman bır stad orda bır galıbıyet yakısır mıllı takıma

Fearless Coward
20.Mayıs.2014, 15:13
Nuri tecrübeli olmasına rağmen yıllardır iş yapamıyor hiç. :D

CocukMenajer
21.Mayıs.2014, 17:45
Volkan Babacan saçma olmuş.Burhan Eşer alınmalıydı

SAİT71
21.Mayıs.2014, 18:39
Volkan Babacan
İshak Doğan
Uğur Demirok
Alper Potuk
Adem Büyük
Ozan Tufan
Mustafa Pektemek
Bilal Kısa
Aydın Karabulut
Tarık Çamdal
Ahmet İlhan Özek

B milli takımı kadrosu gibi olmuş. Yada TSL Anadolu yerli oyuncu birliği gibi bir şey... :) Oyuncu yetiştiremeye yetiştiremeye malta gibi olacaz pek yakında.

http://www.sporx.com/img/2014/05/21/20140521_110947.jpg

Maça siyah forma ile çıkacakmışız.

William Rookwood
21.Mayıs.2014, 18:42
İshak, Alper ve Tarık yaşlarından ötürü takımda olmasını anlayabiliyorum. Özellikle sol bek sıkıntısı olan bir bölgede İshak iyi bir alternatif olabilir oraya. Diğer oyuncular ise yabancı kısıtlamasından dolayı mecburiyetten oynayan oyuncular. Yabancı kuralı devam ettiği sürece bu sayı her yıl artacaktır.

uAburak89
21.Mayıs.2014, 18:49
@SAİT71

Malta kadar olamayız o imkansız. :D Malta'nın en önemli derbisini yerinde izledim, koca maçta 1 tane pozisyon oldu. :)

Tabii demek istediğini anladım, bu işin şakası. Milli Takım illa ki büyük takımlar ve gurbetçilerden kurulacak diye bir kural yok elbette ama bizde ne kemik kadro var ne de performansa göre adaletli dağıtım. Fatih Terim'in özelliklerinden biri kendi adamlarını çok tutmasıdır, futbolcunun sadece performansına değil, genel yaşamına, siyasi görüşüne kadar önem veren bir teknik direktör. Abdullah Avcı'dan kötü olamaz elbet ama Milli Takım yine turnuva kaçıracak gibi. Gurbetçileri ikna edene kadar canları çıkıyor, sonra takıma çağırmıyorlar. En güncel örnek Kaan Ayhan.

SAİT71
21.Mayıs.2014, 18:54
Evet ironi yaptım ama abi Brezilya'ya bakıyorsun adam Felipe Luis'i Melo'yu falan almıyor. Hani diyorum bu adalet mi :D

TeNaciOUS MidFieLdeR
21.Mayıs.2014, 19:00
@uAburak89

A Avci da tam tersi gurbetci hastasiydi, bundesligada 30 dakka sure alsin hemen milli takima :n:

bu donem bence hava civa, hersey resmi maclarda belli oluyor. cok takilmamak lazim bu maclara.

uAburak89
21.Mayıs.2014, 19:04
Öyle de olmasın tabii ki, adam formdaysa gelsin, oynasın. Bu maçlar önemli değil belki ama sonuçta birlikte oynama alışkanlığı getiriyor. Sait'in dediği gibi olsa nasıl olurdu acaba, Brezilya gibi geniş bir havuzumuz olsa ne bomba seçimler gelirdi kim bilir. Milli Takım kalitesinde yerli oyuncuların bu kadar az olduğu ortamda bile her kadro seçimi eleştiri oluyor, bence hiç normal değil bu durum.

europeanconquer
21.Mayıs.2014, 19:42
Volkan Babacan, İshak Doğan, Uğur Demirok, Alper Potuk, Adem Büyük,Ozan Tufan, Mustafa Pektemek, Bilal Kısa, Aydın Karabulut, Tarık Çamdal, Ahmet İlhan Özek

Komedi gibi ilk 11 :n:

SAİT71
21.Mayıs.2014, 19:58
Melih Şendil Soma yerine Somali dedi :)

1-0 oldu A. İlhan attı.

Fearless Coward
21.Mayıs.2014, 21:01
Kosova ilk golünü bize attı. :D

TeNaciOUS MidFieLdeR
21.Mayıs.2014, 21:24
yabanciya atmadilar iste, fena mi :n:

kosovada is yokmus, ama fifa tarafindan taninirsa iyi bir kadro kurabilirler bence.

Ralph
21.Mayıs.2014, 21:30
İşte Olcay bu yüzden hep ilk 11'de. 5-1

europeanconquer
21.Mayıs.2014, 21:36
Pektemek'in sakatlanma eğilimi tartışmasız 20'dir.

Fearless Coward
21.Mayıs.2014, 21:37
Pektemek sakatlanmasa zaten Milli takım çok iyi yerlerde olurdu onun kariyeri de hep sakatlıklar yüzünden aksıyor kendini çok ateşe atıyor olmaz böyle.

Ralph
21.Mayıs.2014, 21:41
Pektemek'in sakatlanma eğilimi tartışmasız 20'dir.

Mustafa ile alakası yok onun. Beşiktaş'ın sakatlanma eğilimi 20 derse daha doğru. Bize gelen yanıyor :icon_biggrin:

Ralph
21.Mayıs.2014, 21:44
Keşke Veli 'de Türkiye formasıyla oynasaydı.

Facx
21.Mayıs.2014, 21:51
Olcay müthiş sol ayağıylan yapıştırmış :D

SAİT71
21.Mayıs.2014, 22:09
Skordan çok günün anlamının daha önde olduğu bir karşılaşmada bu kadar çok gol atmamamız lazımdı bence. Futbolun profesyonel bir oyun olduğunu savunanlardan biriyim, yakaladım mı atacaksın felsefesinide destekliyorum ancak bu maç çok farklıydı. En fazla 3-4 gol atmamız lazımdı. Bosna'ya at, İrlanda'ya at, Amerika'ya at ancak bu takım daha farklı.

Maç için maalesef teknik değerlendirme yapmak zor. Dediğim gibi farklı bir maçtı bu. Maç bile değil daha ilerisiydi. Asıl ABD maçını bekliyorum ben bakalım kaç atacak beyefendiler.

TeNaciOUS MidFieLdeR
21.Mayıs.2014, 22:17
@SAİT71

benim de dusuncem ayni, 6 olmamaliydi bu mac. ayip ettik.

footballer33
22.Mayıs.2014, 00:08
Denemekte fayda var diye öylesine yazdığım kadroyu 2-3 değişiklik dışında aynen sürmüş sahaya F.Terim. :icon_smile: Pektemek, sen de ne kafa karıştıyorsun ki! Olcan takasında kullanmayı düşündüğümüz adam, bugün hücumun en iyisiydi. :)

William Rookwood
22.Mayıs.2014, 00:14
Bugün maç mı vardı yahu :n:

byariff
22.Mayıs.2014, 01:59
1 gol atsak bu seferde kosava gibi takima 1 attik deriz...

Fearless Coward
22.Mayıs.2014, 02:05
Arife katılıyorum her türlü eleştirecek bir şey buluyoruz. :D Bu maç ölçü değil bizim için Volkan Babacan'ı da sırf bu maç için aldı hoca zaten kadroya Soma'daki olaylar için jest yaptı Manisa halkına. Kalan 3 maç daha ciddi olduğundan oynamaz diye tahmin ediyorum. Ülke sıralaması için 3 maçı da yenmek lazım asıl maçlar şimdi başlıyor.

playeray
22.Mayıs.2014, 03:49
Bizim çok atmamız işte onlar da eksiklerini öğrensinler Avrupa futbolunu daha iyi anlasınlar diye yani biz iyilik yaptık onlara :zuhaha

MoisHaLe
22.Mayıs.2014, 05:46
Dün maç varmışta haberimiz yokmuş yahu.. Kosova adına üzüldüm 6 tane atılır mı be insaf.. Dostluk maçı bu.. :) Milli takıma gelecek olursak biz muhtemelen 1-2 tane daha turnuva kaçırırız.. Çünkü gerçekten sağlam ve kaliteli oyuncumuz neredeyse yok. İskelet bir kadroda yok yıllardır değişik isimler değişik kadrolar vs.. Futbolu bu kadar seven bir ülke ve 77 milyonluk bir nüfusa yakışmayan bir oyuncu kalitemiz var.

Ralph
25.Mayıs.2014, 20:19
Maç hangi kanalda kaçta?

europeanconquer
25.Mayıs.2014, 20:29
Show'da büyük ihtimalle.

Ralph
25.Mayıs.2014, 20:32
Aynen, saat 20 Show tv miş.

attirson
Rakip kim ? :D

europeanconquer
İrlanda :D

Ralph
25.Mayıs.2014, 20:45
Milli takım ruhumu kabetmiştim, Fatih Terim'le birlikte yine eskisi gibi heyecanlanıyorum artık.

Fearless Coward
25.Mayıs.2014, 21:58
İrlanda maçı güzel olacak yeneriz umarım ülke sıralaması için yenmek lazım.

Banega
25.Mayıs.2014, 22:01
Maç bugün müymüş vay be eskiden olsa 1 hafta önceden bilirdik. :)

byariff
25.Mayıs.2014, 22:27
guzel atti ahmet ilhan , atamayana atarlar oldu

nerazzuri
25.Mayıs.2014, 22:52
nuri,bilal,oğuzhan,hakan bu nasıl orta saha yahu ? :)

davidvilla
25.Mayıs.2014, 23:10
nuri,bilal,oğuzhan,hakan bu nasıl orta saha yahu ? :)

Hep benzer oyuncular.
Hepsini toplasan bir melo bir topal etmiyor o yüzden baski yiyoruz şok presle top kazanamadik daha.

nerazzuri
25.Mayıs.2014, 23:17
Hep benzer oyuncular.
Hepsini toplasan bir melo bir topal etmiyor o yüzden baski yiyoruz şok presle top kazanamadik daha.

evet bende bunu vurgulamak için yazdım. :)

birbirinden yumuşak bu orta saha ile ne amaçlıyor çözemedim doğrusu.

Fearless Coward
25.Mayıs.2014, 23:20
İrlanda'nın ilk 11'inin tamamı İngiltere'de oynuyor 9'u Premier Lig topçusu 2'si Championship lig topçusu. :D O yüzden adamlar kaliteli oynuyorlar. :D Onur çok iyi yine her zamanki gibi. Artık kaleyi devralması lazım resmi maçlarda.

davidvilla
25.Mayıs.2014, 23:41
Oguzhan ben 10 numarayim abi dedi :)

himone
26.Mayıs.2014, 00:01
Bir şekilde gol atıyoruz, bir şekilde maç kazanıyoruz ama hala kaliteden yoksun bir futbolumuz var. Şu takımı görünce neden 50. sıralara düştüğümüzü çok iyi anlıyorum, en tecrübeli oyuncularımız bile sakin bir şekilde 2 pas yapamıyor.

attirson
26.Mayıs.2014, 00:06
Oguzhan harika bir asist yapmıs.

Fearless Coward
26.Mayıs.2014, 00:07
Terim farkıyla kazanıyoruz işte Avcı dönemini unutturdu sağolsun futbol iyi olsun kötü olsun önemli olan sonuç. :D Avcı döneminde Hollanda maçında mesela çok iyi futbol oynadıkta noldu yenildik. :D Honduras ve ABD maçlarını da kazanırız inşAllah zorlu maçlar olacak.

SAİT71
26.Mayıs.2014, 00:08
Onları geçtimde şu maçları yenince puan alıp üst sıralara tırmanabiliyoruz değil mi? Yani boşuna oynamamış olacaz hiç değilse...

Fearless Coward
26.Mayıs.2014, 00:09
Aynen ülke sıralamasını etkiliyor hazırlık maçları da.

bilmania
26.Mayıs.2014, 00:23
Senegal de Kosova'yı 3-1 yenmiş. Niasse 2 gol atmış.

Bordo61Mavi
26.Mayıs.2014, 13:15
Omer Toprak cok hantal gozuktu. Almanyadaki durumunu pek bilmiyorum, oynuyormu oynamiyormu ?

Shane Longu indirdi penalti calinmasi gerekirdi, ve Irlandanin golunde yedigi calim. Ilk11'de oynayacak duzeyde degil

byariff
26.Mayıs.2014, 14:27
Omer Toprak cok hantal gozuktu. Almanyadaki durumunu pek bilmiyorum, oynuyormu oynamiyormu ?

Shane Longu indirdi penalti calinmasi gerekirdi, ve Irlandanin golunde yedigi calim. Ilk11'de oynayacak duzeyde degil

yilin 11inde secildi omer toprak almanyada

SAİT71
26.Mayıs.2014, 15:09
Ömer Toprak hem hantal hemde hava toplarında çok zayıf. Milli takımda Ömer Toprak oynuyorsa yanına hava toplarında çok etkili birinin oynaması lazım.

davidvilla
26.Mayıs.2014, 17:01
1 hz maçıyla adam yemeyelim beyler. Adam ramos topu oynadi bu sezon.

Fearless Coward
26.Mayıs.2014, 17:17
Ömer Semih'le iyi oynar rahat olun beyler resmi maçlarda gerçek Ömer'i izleriz diye tahmin ediyorum.

himone
26.Mayıs.2014, 20:00
Ömer Semih'le iyi oynar rahat olun beyler resmi maçlarda gerçek Ömer'i izleriz diye tahmin ediyorum.

Dünya kupası elemelerinde Ömer Semihle oynadı ve yediğimiz golleri tekrar izleyebilirsiniz. Bence ikisi yan yana çok yumuşak kalıyor bir tane kalas olsa yanına iyi olur. Yine de ne kadar formsuz olsa da Ömer Milli takımın 1. stoperidir.

ReaList
26.Mayıs.2014, 20:07
Ömer ve Semih bana kalırsa da birbirine benzer özellikli aynı tipte oyuncular. Bu göbeği zayıf bırakır. 1.90 üzeri, güçlü, fiziğiyle oynayan bir stoper'in oynaması şart. Anca böyle bir adam savunmada ekstra direnç yaratır.

TeNaciOUS MidFieLdeR
26.Mayıs.2014, 20:14
yedigimiz gol disinda disiplinli ve basit oynadik. bu milli takim icin onemli bir gelisme. ufacik bir dikkatsizlik gole maloldu. takima katilacak genc isimler de guven verdiler. pek siritmadilar. irlandayi evinde yenmek hazirlik maci da olsa kolay degildir. omer hakan uyumu iyiydi. caner defansif gorevlerde de level atlamis. macgeady'den yedigi calimlar disinda kademelere girisi, hamleleri falan cok yerindeydi. kontra oyunda ahmet ilhan cok faydali oynuyor. bu sezonki performansi hayal kirikligi da olsa hizi ve bitiriciligi ile cok faydali olur. hakan da benim gozumde 2.mesut ozil. top teknigi ve oyun zekasi cok iyi, ayni sekilde oguzhan da oyle. oguzhanin tek negatif yonu basit oynamiyor, yaptigi asist cok iyiydi. 2.golde mevlutun arka direk kosusu tariki ofsayttan cikardi. onu da belirtmek lazim. gol atamasa da yararli islere imza atti mevlut de. yaslari da genc olunca umutlanmamak icin bir sebep yok bence. ilk 2de olur bu takim, suphem yok.

SAİT71
26.Mayıs.2014, 20:46
ömerle semih ikiside havadan etkisiz adamlar, mesela ömerle egemen oynayabilir ama semih oynarsa elemelerdeki gibi komik goller yeriz

byariff
26.Mayıs.2014, 20:58
Mustafa yumlu alinmali milli takima..

davidvilla
29.Mayıs.2014, 13:03
bunlar amerika'ya gitmiş yine, maç varmış gece 3te galiba :D

playeray
29.Mayıs.2014, 16:53
amerika gibi futbolun 6. sırada geldiği bi ülkeyi yenemezsek yazıklar olsun

Banega
29.Mayıs.2014, 17:15
Şu anki mevcut kadroyla zor.Üstelik her ne kadar diğer sporların gölgesinde olsada, futbol son yıllarda Amerika'da çok iyi gelişti ve kadroları da sağlam.Bizden güçsüz değiller kesinlikle.

-Gece 3'te kaç kişi Honduras-Türkiye maçını izleyecek acaba merak ettim. :icon_smile: Amerika maçı saat 21:00'de imiş.

TeNaciOUS MidFieLdeR
29.Mayıs.2014, 17:24
Şu anki mevcut kadroyla zor.Üstelik her ne kadar diğer sporların gölgesinde olsada, futbol son yıllarda Amerika'da çok iyi gelişti ve kadroları da sağlam.Bizden güçsüz değiller kesinlikle.

-Gece 3'te kaç kişi Honduras-Türkiye maçını izleyecek acaba merak ettim. :icon_smile: Amerika maçı saat 21:00'de imiş.

bahis yapanlar izler :n:

iki maci da aliriz bence. terim hazirlik da olsa kazanmaya meraklidir, hirsli adam. rakiplerin o hirsta cikacaklarini sanmiyorum.

Börk
29.Mayıs.2014, 17:25

adamlar dünya kupasına gitmişler.kanada'ya 8 atmış,meksikayı da her zaman zorlamışlar evet biz daha kaliteleyiz favori biziz ama hiç bir şey belli olmaz.kesin gol yeriz kesin atarız gollü bir maç bekliyorum skor tahminimde 2-3.

Redrum
29.Mayıs.2014, 23:51
Beyler mac bu gece mi yarın gece mi biri aydınlatsın beni :)

BaGa TaRKaN
29.Mayıs.2014, 23:52
Bu Gece 3'te :)

Ama Yarın Sayılır Tabiki :D Gece 12'den Sonra Malum :D

SAİT71
30.Mayıs.2014, 00:47
Amerika futbolda (milli takım bazında) en az bizim kadar iyi bir ülke. Küçümsemek yanlış. Hatta bana göre şuanda bizden öndeler.

footballer33
30.Mayıs.2014, 00:50
Böyle yayın saati mi olur yahu! Türkiye'yi düşünmemişler mi? NBA maçı gibi, gece 03.00 nedir arkadaş!

Facx
30.Mayıs.2014, 01:09
Amerika futbolda (milli takım bazında) en az bizim kadar iyi bir ülke. Küçümsemek yanlış. Hatta bana göre şuanda bizden öndeler.

donovan ı dünya kupası kadrosuna almamışlar kıyamet çıkmış :D bakalım donovan sız nasıl oynuyolar :D

Banega
30.Mayıs.2014, 02:23
Bu gece ders çalışacağım tuttu haftasonu sınav var.Hazır uyumamışken maçı da izlerim artık. :icon_biggrin:

playeray
30.Mayıs.2014, 02:30
yalnız maç honduraslaymış :D ben sadece amerikayla yapıcaz sanmıştım da

mustangshelby
30.Mayıs.2014, 03:02
hangi kanalada bilen varmı ?

byariff
30.Mayıs.2014, 03:04
maç amerikada diye biliyorum ben

di canio
30.Mayıs.2014, 03:10
Show Tv yayınlayacaktı tüm maçları.

Fearless Coward
30.Mayıs.2014, 03:11
Show veriyor beyler 3'te buradayız. :)

SAİT71
30.Mayıs.2014, 04:03
Bizim oyuncular uyumasın sahada :D

Facx
30.Mayıs.2014, 04:37
#AMilliTakım 'ın Honduras karşısındaki ilk 11'i: Tolga Zengin,Tarık Çamdal,Ömer Toprak,Hakan Balta,İshak Doğan,Ozan Tufan,Alper Potuk...

GS deyken bi kere stoper oynatmadığı Hakan Balta yı her maç oynatıyo maşallah :D

Fearless Coward
30.Mayıs.2014, 04:54
#AMilliTakım 'ın Honduras karşısındaki ilk 11'i: Tolga Zengin,Tarık Çamdal,Ömer Toprak,Hakan Balta,İshak Doğan,Ozan Tufan,Alper Potuk...

GS deyken bi kere stoper oynatmadığı Hakan Balta yı her maç oynatıyo maşallah :D

7 kişiyle mi oynuyoruz ? :zuhaha Cezamız mı var. :n:

Banega
30.Mayıs.2014, 04:57
Hahahaha diğer oyuncular uyuyakalmış. :p

-Gerçi 3 nokta koymuş arkadaş. :)

di canio
30.Mayıs.2014, 05:00
Maçı sanırım Show Tv yerine Habertürk verecekmiş. Show Tv'nin yemek programı mı, moda programı mı ne tekrarı var. Yayın akışını değiştirmek istememişler sanırım.

Fearless Coward
30.Mayıs.2014, 05:01
Aynen Habertürk'te maç. :D

di canio
30.Mayıs.2014, 05:05
Tolga Zengin, Tarık Çamdal, Ömer Toprak, Hakan Balta, İshak Doğan, Ozan Tufan, Alper Potuk, Hakan Çalhanoğlu, Olcan Adın, Olcay Şahan, Mustafa Pektemek

William Rookwood
30.Mayıs.2014, 05:14
Tarik camdal'i vikings' de ki athelstan'a benzeten tek ben miyim? :D

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Facx
30.Mayıs.2014, 05:33

saymadan direk kopyala yapıştır yapmıştım :D sığmamış demek :D maçı izleyen var mı bu arada ben uyanık olmama rağmen bakma gereği duymuyorum :D

Fearless Coward
30.Mayıs.2014, 05:40
Uydu'da Habertürk cızır cızır bende izlemiyorum valla birazdan Spurs maçı akar. :zuhaha

William Rookwood
30.Mayıs.2014, 06:13
Ben izliyorum maci. Fiziksel olarak honduras ustundu. Iki takimda orta sahada cok fazla pas hatasi yapti. Bizimde bir kaç pozisyon disinda cok tehlikeli oldugumuz soylenemez.

Redrum
30.Mayıs.2014, 06:17
Hakan Calhanoglu hayal kirikligi. Pektemek şahane.

MoisHaLe
30.Mayıs.2014, 06:29
Mevlüt ne kaçırdı bee

William Rookwood
30.Mayıs.2014, 06:30
Bu gol kacar mi yahu?

William Rookwood
30.Mayıs.2014, 07:00
Mevlüt ile Caner'in attığı gollerle 2-0 öndeyiz.

ReaList
30.Mayıs.2014, 09:21
Kazanma devamlılığı edinmek önemli. Bu moral ve güven sağlar. Bizim tek problemimiz uyum. Topu ayağımızda tutamıyor, top çeviremiyoruz. Hem de kaliteli orta alan oyuncularına sahip olmamıza rağmen. Bunu aşarsak gruplara sağlam gireriz.

MuraTBudaN
30.Mayıs.2014, 12:50
2.yarı Caner ve Gökhan'ın girmesiyle tam bir ısıran takım olduk , zorlarken art arda golleri bulduk. Fenerbahçe'de 4-4-2 sistemine geçebilir , aynı tür oyunculara sahibiz.

Redrum
30.Mayıs.2014, 12:51
Mevlüt harika oynadı, keza Pektemek, Caner, Gökhan Gökhan Gönül, Oğuzhan da. Tarık ilk yarı kötüydü ikinci yarı toparladı. Bu arada Hakan Balta'yı da çok beğendim. Ayrıca o cılız minşk çocuk İshak'a ne olmuş yahu? Top sürüyor, ikili mücadele kazanıyor, aralara giriyor. Fiziğini geliştirmiş. Bir orta yapamıyor doğru düzgün o da olur zamanla :D

fbdevil190737
30.Mayıs.2014, 14:09
Arda'nın yokluğunda ; şu ana kadar gösterilen performans ve galibiyetler umut verici gelecek adına . Bakalım ABD karşısında neler yapacağız . Ayriyeten Schalke 04'den Kaan Ayhan , Mainz'dan Yunus Mallı gibi isimler kadroya kazandırılmalı .

Facx
30.Mayıs.2014, 15:02
Arda'nın yokluğunda ; şu ana kadar gösterilen performans ve galibiyetler umut verici gelecek adına . Bakalım ABD karşısında neler yapacağız . Ayriyeten Schalke 04'den Kaan Ayhan , Mainz'dan Yunus Mallı gibi isimler kadroya kazandırılmalı .

++ tolgay arslanda denenmeli ek olarak ne yapıp ne edip sinan kurt ve samed yeşil ikna edilmeli özellikle sinan kurt çok büyük potansiyel

europeanconquer
30.Mayıs.2014, 15:06
Emre Can'ı kaçırmamalıyız asıl,adam esmer Schweinsteiger :zuhaha

fbdevil190737
30.Mayıs.2014, 15:31
++ tolgay arslanda denenmeli ek olarak ne yapıp ne edip sinan kurt ve samed yeşil ikna edilmeli özellikle sinan kurt çok büyük potansiyel

Tolgay Arslan ve Emre Can Alman Milli Takımını tercih etti diye biliyorum ancak belirttiğiniz gibi Sinan Kurt ve Samed Yeşil ikna edilerek Milli Takımımıza kazandırılmalı .

europeanconquer
30.Mayıs.2014, 15:35
Eskiden biz Avrupalıları devşirip Yeniçeri yapıyorduk,Osmanlı'nın sonunu getirdiler,şimdi Avrupalılar Türkleri devşirip milli futbolcu yapıyorlar.

Avrupalılar'ın çöküşü yakındır :zuhaha

Facx
30.Mayıs.2014, 15:36
Tolgay Arslan ve Emre Can Alman Milli Takımını tercih etti diye biliyorum ancak belirttiğiniz gibi Sinan Kurt ve Samed Yeşil ikna edilerek Milli Takımımıza kazandırılmalı .

Tolgay ın ben Alman Milli Takımında oynayabileceğini sanmıyorum en fazla 1 maç oynatıp bidaha oynatmazlar ki onu bile yapmazlar gibi geliyor

SAİT71
30.Mayıs.2014, 15:53
Arkadaş bu Almanlar'da bize gelmesin diye her gurbetçi Türk'ü milli takıma alıyorlar. DK kadrosuna bakıyorsun hiç birisi yok. Bizimkilerde hep orayı tercih ediyorlar.

BaGa TaRKaN
30.Mayıs.2014, 16:52
Eskiden biz Avrupalıları devşirip Yeniçeri yapıyorduk,Osmanlı'nın sonunu getirdiler,şimdi Avrupalılar Türkleri devşirip milli futbolcu yapıyorlar.

Avrupalılar'ın çöküşü yakındır :zuhaha

Öfff ! Sincanlı Yine Sincanlılığını Konuşturdu :(

Birde Sincanlı Değilim Diyor :D Sincanlının Hası Yahu :n:

Yapma Böyle Kazanova Daha Çok Gençsin İleri Gideceğine Geri Gidiyorsun Yol Yakınken Dön Bu Ufuktan :)

europeanconquer
30.Mayıs.2014, 17:00
Öfff ! Sincanlı Yine Sincanlılığını Konuşturdu :(

Birde Sincanlı Değilim Diyor :D Sincanlının Hası Yahu :n:

Yapma Böyle Kazanova Daha Çok Gençsin İleri Gideceğine Geri Gidiyorsun Yol Yakınken Dön Bu Ufuktan :)

Abi deme öyle deme :uzgun: Sincanlı değilim ben,değilim :( O kadar yabani otun arasında açmış bir papatyayım,gülüm,karanfilim,karahindibayım :(

SAİT71
30.Mayıs.2014, 17:10
Adam Etimesgutludur belki deme öyle :n:

europeanconquer
30.Mayıs.2014, 17:11
Etimesgut'ta değil Eryamanlıyız biz Eryamanlı hülooooğğğ :n:

TeNaciOUS MidFieLdeR
30.Mayıs.2014, 17:38
ikinci yarıyı izledim sadece, mutlak hâkimiyetimizde geçti maç. Pas trafiğini çok iyi kurduk, presi etkili yaptık. Ishakin asist öncesi adamını geçisi klastı. Caner milli takımdaki arda gibi oynadı, solda sağda heryerdeydi. Hücumda pas trafiğinin merkezi oldu. Golü de çok şıktı.

Henuz gücümüzü sınayacak bir rakip olmadı. Abd de ölçü olmayacaktır. Ancak yine de favori olduğumuz maçları kazanmasını biliyoruz. Bu yönden olumlu.

Fearless Coward
30.Mayıs.2014, 17:51
Ulan Avcı şimdi Dünya Kupası'nda olmak vardı. :( Fatih hoca ile son maçı da alırsak güzel olur ülke sıralamasında bayağı bir yukarı çıkarız diye tahmin ediyorum. Tolga Ciğerci'yi de oynatmak lazım İsveç maçında oynayacakken sakatlanmış büyük şanssızlık olmuş. :D Resmi maçlarda oynatıp Almanlar'a kaptırmamak lazım.

TeNaciOUS MidFieLdeR
30.Mayıs.2014, 17:58
En kötü 2.tur, kuraya göre de bir çeyrek final görebilirdik bu takımla. Yazık oldu gerçekten, bizim için daha heyecanlı olacak bir dünya kupası izleyebilirdik.

SAİT71
30.Mayıs.2014, 18:14
Valla şu Milli takım Fatih hoca ile beraber elemelerde umut veriyor açıkçası. Bu işi şuanda bir Şenol hoca birde Terim yapardı zaten bana göre. Terim her geldiğinde beğenmesekte, eleştirsekte milli takımı ayağa kaldırıyor. Hatta bana kalırsa enkaz devraldığı takımları yeniden inşa etme konusunda çok başarılı. Zaten elemelerde de, turnuvadaki takım sayısının artması sebebiyle bir nebze avantajımız var. İlk 2 direk gidecek. İnşallah eleme maçları başlayınca saçmalamaz oyuncular.

TeNaciOUS MidFieLdeR
30.Mayıs.2014, 18:21
24 takım olması bize yaradı ama şampiyona sıradanlasacak. şimdi katılmak mesele olmaktan çıktı sayılır. Esas hedef sürekli ilk 8 içinde olmaya çalışmak olmalı. Ben elemelerde takılacagimizi düşünmüyorum zaten.

Ondan öte dünya kupasını özledim ben, yine 16 yıllık bir ara verdik. Umarım bu 20 olmaz.

Fearless Coward
30.Mayıs.2014, 18:21
Zaten 2016'ya da katılamazsak bi 10 yıl katılamayız diye düşünüyorum. en kötü 2. olup çıkarız elemelerden diye düşünüyorum. Terim Avcı gibi aa bu Almanya'da oynuyor hadi bunu alayım Milli takıma görüşüyle davranmıyor ligin içinden oyuncuları da alıyor Milli takıma bence Terim'in en büyük özelliklerinden birisi de bu.

Banega
30.Mayıs.2014, 18:23
Ya keşke Fifa bizi Asya'ya koysaydı, hiç bunları konuşmazdık bugün.Her kupaya katılırdık, Dünya Kupasında da hangi dizilişle çıkacağımızı tartışırdık. :(

TeNaciOUS MidFieLdeR
30.Mayıs.2014, 18:29
Ya keşke Fifa bizi Asya'ya koysaydı, hiç bunları konuşmazdık bugün.Her kupaya katılırdık, Dünya Kupasında da hangi dizilişle çıkacağımızı tartışırdık. :(

195o ya da 1958 dünya kupasında fifa bizi asyaya atmış, bizimkiler de protesto ederek asyada gösterilen gruba katılmamış. Sonraki elemelerde avrupada devam etmişiz :D

Zamanında bunun mücadelesi verilmiş, sen asya diyorsun hala :n:

SAİT71
30.Mayıs.2014, 18:33
Asya'da olsakta eminim kaçırmayı başarırdık turnuvaları :D

E.Cartman
30.Mayıs.2014, 18:34
Asya uzak yahu. Taa Çin'de Japonya'da oynanacak maçlar 10-12 saat uçak yolculuğuyla. Ne ara antrenman yapacak bu adamlar :D

TeNaciOUS MidFieLdeR
01.Haziran.2014, 22:44
http://yukleresim.com/images/2014/06/01/cc0fa8.png

Fearless Coward
01.Haziran.2014, 22:48
Fatih hoca ilginç bir 11'le çıkmış asıl mevkisi stoper olan isim yok resmen. :D Ozan'da benim bildiğim sağ bekte oynuyordu. :D

anil luque
01.Haziran.2014, 23:20
Maç çok hızlı başladı. Git geller fazla.

anil luque
01.Haziran.2014, 23:31
Selçuk ile net bir gol pozisyonundan faydalanamadık. Fena oynamıyoruz açıkçası.

CocukMenajer
01.Haziran.2014, 23:34
Nuri atmalıydı o golü İshak çok iyi çıkardı.

5267
01.Haziran.2014, 23:37
Abd attı..

anil luque
01.Haziran.2014, 23:37
Atamayana attılar. Dk. 26 ABD : 1 - 0 Türkiye

ReaList
01.Haziran.2014, 23:44
Ülke futbolu olarak temel sıkıntımız, kontra atak yapmayı bilmememiz. Bazen öyle pozisyonlar oluyor ki hani rakipler bunu yakalasa topu filelerimizde görürüz ama biz yapamıyoruz, olmuyor.

mustangshelby
01.Haziran.2014, 23:45
yanlız güzel yedik.

anil luque
01.Haziran.2014, 23:54
Gol sonrası biz ;

http://galeri7.uludagsozluk.com/250/yaln%C4%B1z-iyi-yedik-be_497777.jpg

mustangshelby
01.Haziran.2014, 23:58
Mevlüt çok kötü..

5267
01.Haziran.2014, 23:59
Korneri kullansaydık bea :(

ReaList
02.Haziran.2014, 00:03
Çok enteresan arkadaş, koca ülkenin 1 tane adam akıllı golcüsü olmaz mı? Rakibin sahasına gelene kadar her şey mükemmel ama oraya gelince her şey bitiyor. Niasse'ye Türk yapalım, yasa mı değiştiririz, sümenaltı mı yaparız yapalım bişeyler. Devşirme bulalım bari.

TeNaciOUS MidFieLdeR
02.Haziran.2014, 00:06
amerikanin topa sahip olma gibi bi derdi yok, aldiklari topu ileri sisiriyorlar cogu zaman. bitirici vuruslarda daha etkili olsaydik simdi onde olan taraf biz olurduk. mevlut ve oguzhan cok kotuler. mevlut cok top ezdi, oguzhansa sahada bile yok. 10 kisi oynadik resmen. nuri defansif oyun kurucunun tam karsiligi gibi oynadi. bossing the midfield :)

Redrum
02.Haziran.2014, 00:12
Mevlut bence gayet iyi. Problem selçuk ve oguzhanda.

E.Cartman
02.Haziran.2014, 00:15
Gol çok temiz. Tam bir FIFA golü. L1 + Üçgen pası :zuhaha

himone
02.Haziran.2014, 00:18
İlk yarı benim hoşuma gitti, bence iyiydik. Sahada 5 tane bek var, daha bir şey konuşmaya gerek yok.

ReaList
02.Haziran.2014, 00:28
Fatih Terim onca maça çıktı Hakan Balta'yı GS'de stoper oynatmadı, Milli Takımda bu hatayı üstüne basa basa yapıyor, çok enteresan. Zaten bek kökenli oyuncuların biri orta sahada oynuyor, diğerinin nerede oynadığı belli değil. Neden bu kadar fanteziye gidilir ki?

E.Cartman
02.Haziran.2014, 00:28
Davis güzel aldı önüne topu, sanki mahalle maçı :zuhaha

5267
02.Haziran.2014, 00:41
Kaptan Amerika'nın kalkanı iyimiş :D

Fearless Coward
02.Haziran.2014, 00:43
Yahu zaten maçın başından belliydi böyle olacağı defansta stoper yok. :D Az bile attı adamlar bence. :D Dempsey gibi adam varken stopersiz çıkmakta ilginç olmuş. :D ABD aralarındaki en ciddi ekipti açıkcası havamızı güzel aldılar. :D

5267
02.Haziran.2014, 00:50
Mevlüt napmaya çalışıyor :D

davidvilla
02.Haziran.2014, 01:07
Hersey bir yana hakem bir yana. Bu hakem dunya kupasina gidecek mi?

Bordo61Mavi
02.Haziran.2014, 01:18
Yine diyorum en azindan su milli takimda Mustafa Yumluya bir sans verilmeliydi.

E.Cartman
02.Haziran.2014, 01:18
Balta'nın içinden geçerken Dempsey :D

http://vine.co/v/MpMTYQuEV2P

byariff
02.Haziran.2014, 03:12
Fatih Terim onca maça çıktı Hakan Balta'yı GS'de stoper oynatmadı, Milli Takımda bu hatayı üstüne basa basa yapıyor, çok enteresan. Zaten bek kökenli oyuncuların biri orta sahada oynuyor, diğerinin nerede oynadığı belli değil. Neden bu kadar fanteziye gidilir ki?

hazirlik maci ibrahim , hoca gormek istemistir galiba oyunculari farkli mevkilerde oynatarak

SAİT71
02.Haziran.2014, 03:36
Karşımıza adam akıllı bir takım çıkınca gördük yine halimizi. :) ABD'de kimmiş, onlar ne anlar futboldan safsataları da bir kez daha çürümüş oldu. Bize attıkları o paslı golü biz 10 yıl çalışsak yine atamayız. Genetiğimize ters.

playeray
02.Haziran.2014, 04:05
Karşımıza adam akıllı bir takım çıkınca gördük yine halimizi. :) ABD'de kimmiş, onlar ne anlar futboldan safsataları da bir kez daha çürümüş oldu. Bize attıkları o paslı golü biz 10 yıl çalışsak yine atamayız. Genetiğimize ters.

Bizi yendiler diye mi çürüdü bu safsatalar? Yani istatistiğe bakıyorum biz 23 şut çekmişiz onlar sadece 9 şut çekmiş. %60 topla oynamışız. Zaten ikinci golü savunma hatasıyla attılar. Acaba futboldan anlayan Amerikalılar genetiği futbola ters Türklere bu kadar pozisyon verirken Dünya Kupası'nda ne yapacaklar. Çok merak ediyorum.

Fearless Coward
02.Haziran.2014, 04:06
As oyuncular ve stoperlerimiz olsaydı kazanırdık tabi ki hoca oyuncuları görmek istiyor resmi bir maç olsa çok farklı olurdu bence.

ReaList
02.Haziran.2014, 10:20
Hoca oyuncuları görmek istiyor güzel de geçen maç Tarık Çamdalı sol açık olarak oyuna sürüyor, bir maç sonra libero olarak, sonra orta alana çekiyor. Ozan Tufan'ın oynamadığı yer kalmadı. Bu arayıştan ziyade oyuncunun kimyasını bozar. Oyuncu kendi mevkisindeylen belki en iyidir ama bu çorba anlayışı adamı da bozar. Burası kulüp takımı değil. Sen de çaresiz değilsin. O mevkide yüzlerce oyuncu deneyebilme şansın varken, 1 oyuncuyu 100 yerde denemek nedir? Yani şu Hakan Balta ve Mevlut'u izledikçe şu ülke pasaportu taşıyan tüm Stoperlere ve Forvetlere üzülüyorum. Olmayacak işi zorluyor, şu takımın başına geçen her hoca bir vakitten sonra enteresan işler yapmaya çalışıyor anlayamadım bir türlü.

Ben bu maçı kayıp maçı olarak gördüm. Beklerin stoperde, stoperlerin orta alanda, orta alanların kim bilir nerde oynadığı bize ne kazandırdığı bilinmeyen bir maç. Neyi deniyoruz belli değil ama iyi yol değil.

davidvilla
02.Haziran.2014, 10:29
Bizi yendiler diye mi çürüdü bu safsatalar? Yani istatistiğe bakıyorum biz 23 şut çekmişiz onlar sadece 9 şut çekmiş. %60 topla oynamışız. Zaten ikinci golü savunma hatasıyla attılar. Acaba futboldan anlayan Amerikalılar genetiği futbola ters Türklere bu kadar pozisyon verirken Dünya Kupası'nda ne yapacaklar. Çok merak ediyorum.

Son hz macinda yine yenmislerdi. Sag bekleri vardi o dpnem cherindulo mu ne arda'yi futbola kusturmustu. 4 senede değişen bir sey olmamis yine sag bek performansı vardı.

Ayrica yuzde 60 topla oynamak marifet mi? Hizli atagimiz yok düzgün her top yana geriye. Selcuk'un tempo sıfır keske kampa goturmeseydi tatil yapip kendine gelseydi.
Ayrica 23 sut cekip tek gol penaltidan atmis olmak heralde beceri eksikligi olsa gerek cunku elalem yarım pozisyondan gol cikariyor genelde :)

SAİT71
02.Haziran.2014, 13:31

Bizi yendiler diye çürümedi, zaten var olan bir şeydi. Biz ne zaman iyi bir takımla maç yaptığımızda kazandık? Amerika en son oynadığımız da da yenmişti bizi. İstatistikler her zaman doğruyu göstermeyebilir. Ancak ben yinede Fatih Terim'den umutluyum...

europeanconquer
02.Haziran.2014, 13:49
Bence normal bir yenilgi.Biz yeni bir takım sayılırız,hatta sayılırız bile değil yeni bir takımız.Amerika ise birbirini tanıyan,tecrübeli oyunculardan kurulu bir takımdı,üstelik Dünya Kupası'na son derece ciddi bir şekilde hazırlanmaları gerekiyor,maçın ilk yarısını izledim sadece o kadar kötü de oynamadık zevkli bir ilk yarıydı.

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/26532495.asp

Ahahaha yapacağın habere Hürriyet ya :zuhaha

E.Cartman
02.Haziran.2014, 13:56
Fatih Hoca sever joker oyuncuları. Eğer elinde yoksa da yaratmaya çalışır. Ozan'ı yaşken eğmeye çalışıyor muhtemelen. Ancak fazla inat ediyor belki de hazırlık maçı diye böyledir.

davidvilla
02.Haziran.2014, 15:09
Ozan bence en iyilerden biriydi niye takildiniz ki bu kadar. Stoper de on libero da gayet iyi oynuyor hiç 19 yas gibi oynamiyor. Bursanin alt yapidan cikan zaten tecrubeli gibi oynuyor hep hocalardan kaynaklı muhtemelen

TeNaciOUS MidFieLdeR
02.Haziran.2014, 15:16
Ozan iyiydi gerçekten de, hiç sırıtmadı. Bursa için büyük bir kazanç olmuş.

CocukMenajer
02.Haziran.2014, 22:10
Şu Nuri'yi millî takıma almamak lazım aslında. Hiç bir fonksiyonu yok. Onun yerine başka bir oyuncu monte edilmeli. Hem hızlı olacak hem basacak hem oyun kurabilecek.
Nuri sistem oyuncusu bizim milli takım da pek bir sistem yok gibi o yüzden iyi oynayamıyor.

himone
02.Haziran.2014, 22:22
Tamam hazırlık maçı olabilir ama ben FM'de böyle kadro denemem. Türkiye'de bulunan bütün kanat oyuncuları ve stoperlerle dalga geçildi resmen. Dün sahaya çıkan kadroda Gökhan, Caner, İshak, Tarık, Ozan ve hatta Hakan Balta toplam 6 tane bek vardı. Şimdi hoca istediği kadar kupa kazansın bu durum eleştirilmez mi? İsterse maçı kazansın ülkede iki tane kanat 2 tane de stoper bulamadın mı? Ozan oynamasın demiyoruz ama bir de bekte oynasın, asıl pozisyonu hariç her yerde oynadı. Dünyanın en amaçsız milli takımları bile böyle şeyler denemiyordur. İlk yarıyı beğenmiştim ama 2. yarı 15 dakika dayanabildim, özellikle orta sahada Nuri ve Selçuk yan yana oynayınca hiç çekilmiyor.

Banega
02.Haziran.2014, 22:30
Ben genelde FM'de Amerika Ligi'nde oynadığım için dün maçı izlerken sanki kendi evlatlarımı izledim. :zuhaha

Hepsini tanıyorum ve gerçekten sağlam bir takım ABD.Adamlar belki bizden daha az şut çektiler ama çektikleri bütün şutlarla tehlike oluşturdular.Onur kurtardı gene bizi.

Bu maçı baz almak hata olur, daha takımımızın iskeleti bile oturmamış, bir sürü eksikle ve stopersiz olarak çıktık maça.Neyse, gereken dersler alınmıştır umarım.

TeNaciOUS MidFieLdeR
02.Haziran.2014, 22:33
nuri bence cok iyi bir mac cikardi ancak partneri selcuk kotu gunundeydi. nerdeyse hic yardimci olamadi. selcukun ilk yarida kacirdigi pozisyon form durumunu ortaya koyuyor zaten. nuri her pasi olumlu ve ileriye kullandi bu macta ve cabuklugu cok hosuma gitti. o bahsettiginiz her yere kosan, pres yapan, oyun kuran adami yanina koysan, ki o selcuk olmasi lazimdi, nurinin katkisi maksimum olurdu. selcuk da gerci nuriye yakin bir topcu, belki baska bir partnerler oynamsi gerekir. ilkay nuri olsaydi sahane olurdu. acikcasi dortmundaki performansina yakindi diyebilirim. ben begendim.

davidvilla
02.Haziran.2014, 22:33
özellikle orta sahada Nuri ve Selçuk yan yana oynayınca hiç çekilmiyor.

Iste sorun tam burada. 1.golde kimse gormedi ama herles ishak I sorumlu tuttu. Aslinda orada savunma çıkmıştı fakat ortasaha pasi veren oyuncuya baski yapamadi. Cok rahat gol olmasinin sebebi o.
Ayrica hucumda selcuk ve nuri ayni seyi yapiyor. Topa basip oyunu acmak. Topla cok yavastilar bir suru hizli hucum şansını teptiler. Hep sete cevirdiler e takim çok yavaş set oynuyor zaten

SAİT71
02.Haziran.2014, 22:35
Şu Nuri'yi millî takıma almamak lazım aslında. Hiç bir fonksiyonu yok. Onun yerine başka bir oyuncu monte edilmeli. Hem hızlı olacak hem basacak hem oyun kurabilecek.

TeNaciOUS MidFieLdeR
02.Haziran.2014, 22:37
nuri almanyayi tercih etmis olsaydi banko oyuncusuydu, biz begenmiyoruz. su takimda ne yaptigini bilen tek adam ama elestriyi nuri aliyor :D

Banega
02.Haziran.2014, 22:42
nuri almanyayi tercih etmis olsaydi banko oyuncusuydu, biz begenmiyoruz. su takimda ne yaptigini bilen tek adam ama elestriyi nuri aliyor :D
Aynen abi ya, belkide Selçuk ile tarzları benziyor diye bu eleştirileri alıyor.Yani pasör bir ortasahanın yanında basan, agresif bir ortasaha oyuncusu daha olsaydı diye düşünüyor herkes.Keşke Veli Türk Milli Takımı'nda oynasaydı..

Nuri'nin kalitesi tartışılmaz tabi ama Milli Takım performansının üstüne koyması gerek. :)

Sheriff
02.Haziran.2014, 22:56
Nuri milli takımlar seviyesinde gençler şampiyonasında yakaladığı performansı bir daha hiçbir zaman yakalayamadı. Açıkcası pek katkı sağladığı söylenemez. Basit oyun oynuyor yeteneklerini kullanmıyor, ben o dribbling yapan, içe kateden, aradan gönderdiği toplarla gol pozisyonu yaratan Nuri'yi istiyorum.

SAİT71
03.Haziran.2014, 01:38
Almanya'da oynasaydı zaten Real gibi bir takımda oynayacak seviyede olurdu Nuri. Ben Nuri'yi biraz oyun anlamında yumuşak birisi olarak görüyorum. Belki çok daha kaliteli bir milli takımımız olsa performansı değişirdi ancak Almanya'ya attığı golden başka bir icraatini hatırlayamıyorum. Bir adam 10 yıldır hiç mi bir şey yapamaz milli takımda ? Mesela Arda'da bu takımda oynuyor ama milli takım performansı gayet iyi. Bireysel olarak çok yetenekli de bulmuyorum.

byariff
03.Haziran.2014, 01:57
Almanya'da oynasaydı zaten Real gibi bir takımda oynayacak seviyede olurdu Nuri. Ben Nuri'yi biraz oyun anlamında yumuşak birisi olarak görüyorum. Belki çok daha kaliteli bir milli takımımız olsa performansı değişirdi ancak Almanya'ya attığı golden başka bir icraatini hatırlayamıyorum. Bir adam 10 yıldır hiç mi bir şey yapamaz milli takımda ? Mesela Arda'da bu takımda oynuyor ama milli takım performansı gayet iyi. Bireysel olarak çok yetenekli de bulmuyorum.

yanilmiyorsam bu yil cl de en cok top calan adamdi veya 2. idi..

SAİT71
03.Haziran.2014, 01:59
Kulübünde oynadığı oyun hakkında çok bilgim yok ancak milli takım anlamında öyle olduğunu düşünüyorum. Şu hazırlık maçlarımızın hangisiydi hatırlamıyorum ancak Nuri oyunda olmasına rağmen unutmuşum oyunda olduğunu adam o kadar silik....

Kaka Leite
03.Haziran.2014, 02:14
Ben alıştım artık Nuri'nin oyun yapısına.

Kendine has bir stili var Nuri'nin ondan başka kimse ne yaptığını anlamıyor. Bunu dalga geçmek için falan yazmıyorum, Mehmet Topal ofansif anlamda çok etkili olmamasına rağmen her maç ön plana çıkıyor.

Baktığımızda Topal bile Nuri'ye göre daha fazla ofansif katkı yapıyor. Nuri ise daha silik oynayıp, pozisyon bilgisi ile hareket eden bir oyuncu.

Ona verilen bölgeyi savunmaktan başka yaptığı bir olay yok. Sade oyunu ile katkı vermeye çalışıyor.

Nuri bana göre Milli takım için çok boş bir oyuncu. Geçen gün NTVspor'a ''Real Madrid de geçirdiğim 1 sene bana çok şey kattı'' falan demiş ama kattığı bir şey yok bana kalırsa.

Ondan önce nasıl oynuyorsa halen öyle. En azından Milli Takım bazında bir cacık katmamış.

TeNaciOUS MidFieLdeR
03.Haziran.2014, 03:18
amma abarttiniz hee, topal falan. yok artik, nuri sahin bu arkadas :D

adam on libero bir kere. ne gol atar ne asist yapar pozisyonu geregi. duran top kullanirsa belki onu da yapar ama kullandirttiklarini gormedim hic. abileri izin vermedi bugune kadar herhalde :)

bence hucum yonundeki beklentilerinizden dolayi hayal kirikligi yasiyorsunuz, ama o oyle bir oyuncu degil. tam gorev adami. 11 i kursam ilk onu yazardim ben sahsen her zaman. son 5 yildir milli takim ne oynamis ki nuri onplana ciksin. yaptiginiz sey gunah kecisi yaratmak.

davidvilla
03.Haziran.2014, 10:32
amma abarttiniz hee, topal falan. yok artik, nuri sahin bu arkadas :D

adam on libero bir kere. ne gol atar ne asist yapar pozisyonu geregi. duran top kullanirsa belki onu da yapar ama kullandirttiklarini gormedim hic. abileri izin vermedi bugune kadar herhalde :)

bence hucum yonundeki beklentilerinizden dolayi hayal kirikligi yasiyorsunuz, ama o oyle bir oyuncu degil. tam gorev adami. 11 i kursam ilk onu yazardim ben sahsen her zaman. son 5 yildir milli takim ne oynamis ki nuri onplana ciksin. yaptiginiz sey gunah kecisi yaratmak.

Nuri xabi alonso gibi tam. yaninda firlama bir box to box oynamasi lazim. Alper gibi. Selcukla ikisi ortasahada hareket kaybi yasatiyor. Cok benzer oyuncular bence sıkıntı orada. Bir de tabi geriden iyi top cikarabilmesi icin verebileceği oyumcular lazim. Kanatlarda savunma arkasına sarkacal arladaslar lazim. Yoksa nuri kötü degil. Zaten topal ile farkli oyuncular

byariff
03.Haziran.2014, 14:38
Milli oyuncumuz Nuri Şahin Bundesliga resmi sitesinde sezonun en iyi ön libero oyuncusu seçildi.

Borussia Dortmund'un Türk yıldızı Nuri Şahin, Bundesliga'nın resmi sitesinde yapılan oylamada katılımcılardan %37 oy aldı ve bir çok yıldızı geride bırakarak ligin en iyi ön liberosu seçildi.

(iddialıhaber)

http://www.panenkaspor.com/nuri-sahine-buyuk-onur-haberi-2468.html

Banega
03.Haziran.2014, 15:09
Milli oyuncumuz Nuri Şahin Bundesliga resmi sitesinde sezonun en iyi ön libero oyuncusu seçildi.

Borussia Dortmund'un Türk yıldızı Nuri Şahin, Bundesliga'nın resmi sitesinde yapılan oylamada katılımcılardan %37 oy aldı ve bir çok yıldızı geride bırakarak ligin en iyi ön liberosu seçildi.

(iddialıhaber)

http://www.panenkaspor.com/nuri-sahine-buyuk-onur-haberi-2468.html

Adam Dortmund'ta bambaşka ya. :)

CocukMenajer
03.Haziran.2014, 17:07
Adam Dortmund'ta bambaşka ya. :)
Dortmund'un belirli bir sistemi var ve ona göre oynuyorlar.Milli takımda sistem olduğunu söylemek güç

himone
03.Haziran.2014, 19:17
Nuri Şahin bence iyi bir oyuncu Arteta'ya çok benzetiyorum özellikle baskı altında saçmalamayan nadir oyunculardan. Asıl sorun Selçuk'la birlikte oynadığı zaman ortaya çıkıyor, defansif anlamda sorun oluşuyor çünkü o bölgeye yardım da yeterli gelmeyince çok bocalıyoruz. Bir de bir orta saha Topal stilinde olmadığı sürece çalım atabilmeli en azından vücudunu koyarak denemeli ama Nuri'de bu yok Selçuk Şahin de aynı şekilde. Eğer Dortmund gibi dinamik orta sahanız ve defansınız varsa Nuri gibi bir oyuncuyu defansif orta saha olarak düşünebilirsiniz. Ama Türkiye Milli takımı gibi ne savunması ne de orta sahası yeterince yardımlaşamayan adamlardan kurulu bir takımda Nuri'nin yanına kesinlikle Topal veya Veli tarzı bir adam olmalı.

Açıkçası elemeler başladığında ben Selçuk-Nuri ikilisinden birinin kesik yiyeceğini düşünüyorum, yoksa 3'lü orta sahada bu oyuncuların ikisi birden hücumu zayıflatıyor, ikili orta sahada da defansif olarak zayıf oluyor.

TeNaciOUS MidFieLdeR
03.Haziran.2014, 19:21
realdeki gibi khedira-xabi tarzi bi ikili lazim dedigin gibi. bu sekilde nuriden de daha cok verim aliriz. tabi turkiyede khediranin karsiligi yok sayilir. veli bir nebze olurdu, o da avusturyali :)

fbdevil190737
03.Haziran.2014, 19:42
Onur

Gökhan Gönül - Ömer Toprak - Kaan Ayhan - Caner

Nuri - Alper Potuk

Hakan Çalhanoğlu - Oğuzhan Özyakup - Arda

Mustafa Pektemek

Böyle bir kadro , belli bir sistem'in adapte edilmesi halinde , Euro 2016'da çok önemli işler yapabilir .

İshak , Tarık Çamdal , Semih Kaya , Serdar Aziz , Ozan Tufan , Jem Karacan , Tolga Ciğerci , Yunus Mallı , Yusuf Erdoğan , Cenk Tosun gibi isimler de kadroya kazandırılmalı düşüncesindeyim .