View Full Version : C Grubu
LaigLeNoiR
11.Haziran.2014, 12:36
http://i.hizliresim.com/LP5PEj.png (http://hizliresim.com/LP5PEj)
attirson
11.Haziran.2014, 12:55
Turnuvanın en zevkli grubu bu grup bence.Bütün takımlar birinci olabilir.Benim favorilerim Kolombiya ve Japonya.
omersal
11.Haziran.2014, 14:27
Fildişi ve Kolombiya benim favorilerim ama aksi bir durum yaşansa da sürpriz olmaz. Kura şansı (Yunan şansı da diyebiliriz) işte ölüm gruplarının yanında oldukça sönük takımların olduğu gruplar var.
MoisHaLe
11.Haziran.2014, 20:35
Çok acayip bir grup bu. Her takımın çıkma şansı var. Yunanistan anti futbol takımı.. O yüzden onların çıkmasını hiç istemiyorum.
footballer33
11.Haziran.2014, 20:45
Bence en berbat grup bu. Yunanistan'ın kura balına da ayar oluyorum. İnşallah, Fildişi ve Kolombiya çıkar gruptan.
Facx
11.Haziran.2014, 20:52
Bence de turnuvanın en zevkli grubu bu en denk takımlar burda japonya yunanistan kolombiya fildişi hepsi çıkabilir gruptan benim favorilerim kolombiya ve fildişi
Fearless Coward
11.Haziran.2014, 21:04
Fildişi ve Japonya çıkarlar.
Sadixx
11.Haziran.2014, 21:06
Yunanistan ne yapar eder gene çıkabilir. Ben korkuyorum bu değişik takımdan.
attirson
11.Haziran.2014, 21:12
Yunanistan ne yapar eder gene çıkabilir. Ben korkuyorum bu değişik takımdan.
Yunanistan tarihinde 2 kere Dünya Kupasına katıldı.(1994 ve 2010) İkisinde de gruptan cıkamadı ve 6 maçta 1 galibiyet 5 maglubiyet aldı.Dünya kupası icin sansları pek yaver gitmiyor gibi. :D
Sadixx
11.Haziran.2014, 21:17
Yunanistan tarihinde 2 kere Dünya Kupasına katıldı.(1994 ve 2010) İkisinde de gruptan cıkamadı ve 6 maçta 1 galibiyet 5 maglubiyet aldı.Dünya kupası icin sansları pek yaver gitmiyor gibi. :D
Biliyorum ama değişik bir takım olduğundan bu kanıya vardım. Şahsen önceki Avrupa Şampiyonasında yaptıklarıyla beni şaşırtmıştı Yunanistan.
CocukMenajer
12.Haziran.2014, 00:36
Japonya-Kolombiya çıkar bence :D
davidvilla
12.Haziran.2014, 11:12
yunan lider çıkar :)
Legendary
12.Haziran.2014, 15:51
Japonya çıkacak gibime geliyor.Yunanlara fazla atan diğer takım da ikinci çıkan olur gibi.Fildişi olsun isterim ama.
nerazzuri
13.Haziran.2014, 17:42
Yunanistan'ın kura şansı yine yanında ama ben şans vermiyorum açıkcası. Kolombiya bu grubu lider tamamlar. Hatta büyük süprizde yapabilirler bu turnuvada.
Her ne kadar Falcao gibi üst düzey bir golcüleri turnuvada yer almasada.
2.olarak ise favorim Fildişi Sahilleri.
Banega
13.Haziran.2014, 19:02
Tüm kalbim Japonya ile.Umarım Samuraylar bu gruptan lider çıkarlar.
Bunun dışında, Fildişi'nin çıkmasını isterim.
davidvilla
14.Haziran.2014, 12:59
bir grup yapın ama o grubun içinde dünyanın birbiriyle en alakasız 4 takımı olsun deseler bu grubu yapardım :)
yunanistan kolombiya maçını da dört gözle bekliyorum tabi izlerken uyuyakalmam umarım :D
GeNç KaRTaL
14.Haziran.2014, 14:59
yunanistan kolombiya maçını da dört gözle bekliyorum tabi izlerken uyuyakalmam umarım :D
Abi geç saatte olduğunu sandığın için uyuyakalmam dedin sandım ilk başta,maç 19'da diyecektim ama sonradan uyandım ne demek istediğine.:D Kolombiya erken açar inşallah kilidi,yoksa dediğin gibi sıkıcı bir maç olabilir.
SAİT71
14.Haziran.2014, 15:21
Oylamada kimse Yunanlara şans tanımamış. Ancak bana göre Kolombiya ile birlikte grubu ilk 2'de tamamlayacak bir takım. Bence Kolombiya maçında bir galibiyet bile gelebilir.
TeNaciOUS MidFieLdeR
14.Haziran.2014, 20:54
forvette gekas var. yunanistan da vazgecmemis gekastan. mitroglou yedeklerde.
kolombiyada da forvette teofilo var, eski trabzonlu.
Fearless Coward
14.Haziran.2014, 20:56
Teo'yu uzun zamandır canlı olarak izlemedim. Bakalım neler yapacak. :D 0-0 bitsin bizim olsun ben uyumam içleri rahat olsun kaçırsınlar bol bol. :D
Ronaldinho 10
14.Haziran.2014, 21:11
Guzel atti Kolombiya
SAİT71
14.Haziran.2014, 21:15
Yunanlar 2 golle kazanacaklar maçı ama erken yediler be :)
mustangshelby
14.Haziran.2014, 21:19
42 maç 5 kez yenilmiş şu yunanistan ya...
MoisHaLe
14.Haziran.2014, 21:24
Mondi oynasaydı da görseydim keşke. . Yunanistan inşallah çıkamaz şu gruptan.
attirson
14.Haziran.2014, 21:48
Futbolun katilleri çıkamaz bu gruptan.Hatta sonuncu bitirirler.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Fearless Coward
14.Haziran.2014, 21:54
Yunanların taktiği ters tepti şimdi nasıl saldırıyorlar. :D Ama yine de genel olarak zevksiz bir maç 0-0 biterdi aslında bu maç çok saçma yediler o top nasıl durmadıysa. :D
TeNaciOUS MidFieLdeR
14.Haziran.2014, 22:06
james'i hames diye telaffuz ediyor spiker, alisamadim bir turlu. kim bu diyorum :D kendi dilinde oyle okunuyor herhalde.
eng1n
14.Haziran.2014, 22:10
Kolombiya da yedeklerde Bacca, Jackson Martinez ve Adrian Ramos varken tercih Teofilo olmuş şu ana kadar yaptığı iyi bir işte yok Teofilo'nun.
attirson
14.Haziran.2014, 22:19
Jackson Martinez gibi bir forveti var adamların ama Teofilo oynuyor. :D Diger tarafta da aynı sekilde Mitroglu var ama Gekas 11de. :D Dün de Meksika'da küçük bezelye yedekti.Nasıl bir fantezisi var bunların anlamadım.
byariff
14.Haziran.2014, 22:38
besiktas bi ara ospinayi istiyordu bence alamayarak cok buyuk hata etmisler tabi ilk maca gore degerlendirmek yanlis olur ama kalede baya guven veriyor adam
footballer33
14.Haziran.2014, 22:58
Ne gerek vardı şimdi bu gole, zaten 2-0 öndesiniz. Bizim skor tahminine kan doğradınız hiç yoktan! :mad:
TeNaciOUS MidFieLdeR
14.Haziran.2014, 23:00
Ne gerek vardı şimdi bu gole, zaten 2-0 öndesiniz. Bizim skor tahminine kan doğradınız hiç yoktan! :mad:
aynen, al benden de o kadar. 2-0 neyinize yetmiyor arkadas :D
Fearless Coward
14.Haziran.2014, 23:23
Yalnız bu dünya kupasında gol şov oluyor adeta. Güney amerika ekipleri özellikle damga vurdu.
uAburak89
15.Haziran.2014, 04:55
Drogba ilk 11'de yok ya, maç bir anda anlamsızlaştı.
Fearless Coward
15.Haziran.2014, 04:58
Adam hazırlık maçlarında çok iyiydi oysaki hoca niye böyle bir karar verdi. :(
Fearless Coward
15.Haziran.2014, 07:37
Fildişi 2-1 önde 1-0'dan çevirdiler. Aytaç hocam. :( Drogba girdi goller geldi. :D
Bordo61Mavi
15.Haziran.2014, 10:53
Bizim Siliyman'in kazanan tarafta olmadi iyidir piyasasi yukselir kolay satarik :)
europeanconquer
15.Haziran.2014, 11:05
Drogbam benim be.
Fildişi lider çıkar bu gruptan.Yunanistan'ı da Kolombiya'yı da yenerler.
ThersoN
19.Haziran.2014, 04:01
Afrikalıların en umut vereni Fildişi
TeNaciOUS MidFieLdeR
19.Haziran.2014, 20:17
drogba yine yedeklerde, bony forvet oynuyor.
kolombiya kazanir gibi duruyor ama emin degilim. butun afrika tel tel dokulurken fildisinin farkli olabilecegini dusunmuyorum ama takima bakinca hepsi tek tek cok kaliteli. bu kupada guney amerika ulkeleri evsahibi, kolombiya da cok guclu geldi. seyirci avantajiyla kolombiya kazanir bence.
nerazzuri
19.Haziran.2014, 20:30
kolombiya bence bu turnuvanın gizli favorilerinden biri. kupa alacak diyemiyorum ama bir çeyrek finali süpriz görmeyeceğim.
bugün fildişini kolay mağlup ederler.
TeNaciOUS MidFieLdeR
19.Haziran.2014, 20:43
falcao olsaymis kupayi da alirlar derdim kolombiya icin. iyi bir takim, elemelerde de kendini ispat etmisti zaten. su ana kadar izledigimiz derli toplu 2-3 takimdan biri de kolombiya.
Fearless Coward
19.Haziran.2014, 21:03
Fildişi alır gençler rahat. Drogba 2. yarı da girer geride olsalar bile döner o maç bknz : Japonya maçı girdi geldi goller. :D
eng1n
19.Haziran.2014, 21:44
Fildişi'nin kadrosunda niye doumbia yok sakat mı acaba ?
Fearless Coward
19.Haziran.2014, 21:50
Fildişi hocası Bamba-Zokora stoper hattı kurmuş şekil olmuş. :D Drogba ve Kalou'nun girmesiyle 2. yarı alırlar gibi geliyor.
TeNaciOUS MidFieLdeR
19.Haziran.2014, 21:59
eli yuzu duzgun tek afrika takimi fildisi cikti. falcao olsaydi bugun fildisi falan da dinlemezdi yalniz kolombiya. teofilo net pozisyonu harcadi. falcao affetmezdi.
playeray
19.Haziran.2014, 22:38
2-0 önde Kolombiya
europeanconquer
19.Haziran.2014, 22:41
Maçı kapattım 2 gol üst üste geldi ya la.
İzlemiyorum tamam,bol bol gol olsun maçta.
Fearless Coward
19.Haziran.2014, 23:00
Kolombiya'yı tutabilene aşk olsun valla Falcao olsa demekki adamlar kupayı alacak. :D
SAİT71
19.Haziran.2014, 23:01
Kolombiya çıktı gruptan, bence Fildişi son maç Yunanlıları yenip çıkarlar. Benim skorda geldi, 2-1 demiştim :n:
Flawless Victory
19.Haziran.2014, 23:05
Drogba'yı oyuna almak hataydı. :)
TeNaciOUS MidFieLdeR
19.Haziran.2014, 23:06
2-0 iken kolombiya kocu uyudu gibi, nerdeyse yiyorlardi golu. golu atmak icin fazla ofansif oldular fakat 2-0 olduktan sonra macin basindaki duzene donmesi lazimdi. ama iyi okudu devre arasi maci. quintero girdi, fildisi cozuldu.
bony de fos cikti, henuz bir faaliyetini goremedik. su anki drogbanin bile gerisinde adam.
mustangshelby
20.Haziran.2014, 00:36
Serey Dienin milli marslar sirasinda agladigini gorduk,sebebi ise maçtan 3 Saat (http://forum.donanimhaber.com/m_91067299/mpage_205/tm.htm#) önce babasının ölüm haberini almasiymis.
GeNç KaRTaL
20.Haziran.2014, 01:04
Serey Dienin milli marslar sirasinda agladigini gorduk,sebebi ise maçtan 3 Saat (http://forum.donanimhaber.com/m_91067299/mpage_205/tm.htm#) önce babasının ölüm haberini almasiymis.
2.golde hata yapan eleman sanırım.Kötü bir durum gerçekten.Keşke maçtan sonra haber verselermiş.Belki o hatayı yapmazdı ve morali daha kötü olmazdı.
E.Cartman
20.Haziran.2014, 04:55
Bu Japonlar kaleyi gören yerlerden olan duran topları niye Honda'ya kullandırtmıyorlar arkadaş. Honda'da gol atamayacaksa kim atacak oradan.
MoisHaLe
20.Haziran.2014, 05:07
Fildişi, Yunanları yener ve 2. olarak çıkar artık.
byariff
20.Haziran.2014, 08:51
cuadradoyu ilk defa canli izledim muthis adam akiyor gidiyor resmen... 2.golde zokoranin kademe hatasi var erken hamle yapti ama yinede iyiydi savunmayi topladi... bony balon cikti gibi geldi bana
+ Max Grade"yi begendim fil disindeki
davidvilla
20.Haziran.2014, 10:40
cuadradoyu ilk defa canli izledim muthis adam akiyor gidiyor resmen... 2.golde zokoranin kademe hatasi var erken hamle yapti ama yinede iyiydi savunmayi topladi... bony balon cikti gibi geldi bana
+ Max Grade"yi begendim fil disindeki
fiorentina maclarini izlemezsen yeni görürsün tabi. :) adam bireysel olarak muthis bir sezon gecirdi.
Facx
20.Haziran.2014, 16:34
cuadrado gerçekten müthiş bi futbolcu barcelona nın alves yerine istediği konuşuluyodu zaten
eng1n
20.Haziran.2014, 17:54
cuadrado dün iyiydi ama bu sezon Fiorentina'da bunun çok üstünde oynadığını gördüm ilerleyen maçlarda daha da etkili olabilir.
Yunanistan son maç Fildişini yener ve gruptan çıkar.
Fearless Coward
20.Haziran.2014, 18:09
Cuadrado olağanüstü bir futbolcu gerçekten. 2-3 Sene önce FM'de Sakaryaspor'a almıştım yine böyle akıp gitmese de fena değildi. :D Falcao olsa Fildişi'ye de bir 3-4 fark atarlardı Cuadrado çok rahat topla ilerliyor Messi ve Ronaldo'nun şu ana kadar yapamadıklarını yaptı herif. :D Yunanistan'dan cacık olmaz Engin. Fildişi 1-0 falan alır çıkar adamların gol atacağı falan yok.
TeNaciOUS MidFieLdeR
20.Haziran.2014, 23:48
Kolombiya favorim bu turnuvada. Teoya ragmen kazaniyorlar. takim oyununu mukemmel oynuyorlar ve cok disiplinliler. james rodriguezi hic izlememistim, mukemmel oynuyor. bence simdiye kadar ki en iyi performans ondan geliyor.
attirson
22.Haziran.2014, 18:46
Kolombiya gruptaki son maçında Mondragon'u oynatır heralde rekoru kırması icin.Zaten %90 ihtimalle lider cıkmayı garantilediler.
nerazzuri
22.Haziran.2014, 19:08
net olarak söyleyebilirim ki kolombiya en zevk veren futbolu oynuyor turnuvada. falcao da olsaydı diyor insan keşke.
TeNaciOUS MidFieLdeR
25.Haziran.2014, 00:17
kolombiya son macta rotasyona gitmis ama kalede yine ospina var. mondiye firsat vermemis TD ne yazik ki. en yasli oyuncu rekorunu kiracakti galiba oynasaydi.
fildisindeyse drogba reyiz ilk 11de. kalou da kadroya geri donmus.
playeray
25.Haziran.2014, 00:25
kolombiya son macta rotasyona gitmis ama kalede yine ospina var. mondiye firsat vermemis TD ne yazik ki. en yasli oyuncu rekorunu kiracakti galiba oynasaydi.
fildisindeyse drogba reyiz ilk 11de. kalou da kadroya geri donmus.
galiba mondragonu elenmeleri %99 kesin olan bi maçta son dakika alacaklar bunun başka bi açıklaması olamaz :D
Fearless Coward
25.Haziran.2014, 00:29
Belki hoca 2. yarı jest yapar Mondi'ye ama sanmıyorum. :D Drogba golünü yazar bugün.
Fearless Coward
25.Haziran.2014, 01:51
Fildişi savunması uyudu Yunanistan attı. Adamlar gruptan çıkarlarsa artık diyecek bir şey bulamıyorum ben.
TeNaciOUS MidFieLdeR
25.Haziran.2014, 01:58
son 45 dakika ve henuz ikinci olacak takim muamma. hersey olabilir. japonyanin bile tek gole bakiyor.
Fearless Coward
25.Haziran.2014, 02:24
James Rodriguez transferini gerçekleştirir artık bi zahmet. 70'e 80'e bakmadan basıp alsın kulüpler bu oğlanı.
MoisHaLe
25.Haziran.2014, 02:38
Yunanlar çıkarsa çok üzülürüm ya.. Fildişi'de hiç bastırmıyor.
gooolll beee:) ağzımı açtım attılar:) bileydim daha önce söylerdim.
Ronaldinho 10
25.Haziran.2014, 02:50
Mondragon girdi oyuna :)
MoisHaLe
25.Haziran.2014, 02:57
ya varya böyle bir penaltı olamaz yaa...
Fearless Coward
25.Haziran.2014, 03:00
Sio Allah belanı versin be. Emek hırsızı. Girdin penaltı yaptın. Yunanlılar çıktı gruptan şaka gibi.
MoisHaLe
25.Haziran.2014, 03:02
Sio Allah belanı versin be. Emek hırsızı. Girdin penaltı yaptın. Yunanlılar çıktı gruptan şaka gibi.
penaltı doğru karar mıydı yani ?
Sadixx
25.Haziran.2014, 03:04
http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=2654074&postcount=8
Ben demiştim demek istemiyorum ama demiştim :).
eng1n
25.Haziran.2014, 03:04
Turnuva öncesi Yunanistan ve İtalya'yı destekliyorum demiştim İtalya şaşırtsa da Yunanistan beklediğim gibi üst tura çıktı.
Son 16 da ki rakipleri Kosta Rika o yüzden çeyreği görürler diyorum.
TeNaciOUS MidFieLdeR
25.Haziran.2014, 03:05
penalti dogruydu. samarasin topa vurusunu engelledi sio istemeden de olsa.
bu yunanlilarin kura sansi saka gibi. simdi de kupanin surprizi kostarika var karsisinda. olum grubunun lideri :n:
footballer33
Baş belaları! Nefret ediyorum şu Yunanistan'ın balından yaa! :icon_evil: Seyret bir de Kosta Rika'yı da geçsinler!!!
MoisHaLe
Yunanlar bu balla çeyrek finali görürler. Mondi reyizi görmek çok keyifliydi be..
TeNaciOUS MidFieLdeR
25.Haziran.2014, 03:08
yunanistan avrupa kupasindan sonra bi de dunya kupasini kaldirmasin su futbolla :n:
brezilya ile finale kadar eslesmiyor. hollanda, belcika, arjantin tarafinda su anda.
eng1n
25.Haziran.2014, 03:16
yunanistan avrupa kupasindan sonra bi de dunya kupasini kaldirmasin su futbolla :n:
brezilya ile finale kadar eslesmiyor. hollanda, belcika, arjantin tarafinda su anda.
şu futbollarıyla imkansız sağlam defans yapmıyorlar kapanıyorlar sadece ama yine de şu kadroyla 2.tur ve muhtemel bir çeyrek final görmeleri önemli bir iş
Fearless Coward
25.Haziran.2014, 03:17
Kosta Rika eler bunları yahu. Attıkları 2 golde de bal akıyor. :D Biri savunma hatası biri penaltı. Kosta Rika savunması derli toplu zaten gol bile yemezler.
TeNaciOUS MidFieLdeR
25.Haziran.2014, 03:22
sanki euro2004te sahane futbol oynadilar :n:
ben bu sansla final de gorur diyorum yunanistan :D
Namzet
25.Haziran.2014, 03:26
Yunanistan'ın çıkması bana göre normal,turnuva takımı ne de olsa:)
davidvilla
25.Haziran.2014, 09:48
Kosta Rika eler bunları yahu. Attıkları 2 golde de bal akıyor. :D Biri savunma hatası biri penaltı. Kosta Rika savunması derli toplu zaten gol bile yemezler.
3 topu direkten dondu adamlarin insafsız! :)
sananes
25.Haziran.2014, 11:29
Kostarika hep kendinden güçlü takımlara karşı kontrollü oyunla başarılı oldu şimdi bu işin reyisi denilebilecek Yunanistan'la eşleşti. Yunanistan bence kesinlikle Kostarika'yı eler. Bu adamların disiplinine hayranım. Ellerindeki kadro kalitesi Türkiye'de olsa hala İngiltere'den falan 8 yiyen bir ülke olurduk ama adamlar her turnuvaya katılıp başarılı oluyorlar.
davidvilla
25.Haziran.2014, 12:00
yunan lider çıkar :)
kolombiya çok iyi oynadı :D
ne derseniz diyin ben bu adamları seviyorum. müthiş bir bağlılık, egolar dışarıda bırakılmış, takımca duruşları var. hiçbir futbolcusu ben yıldızım ayaklarında değil, mitroglou yedek mesela atılan gole hayvan gibi seviniyor. saygı var, gekas konya'da oynuyor diye hor görülmüyor mesela. gol yedikleri zaman birbirlerine kızsalar bile 2 dakika sonra geçiyor. bizim arda'nın burak'ın selcuk'un sahadaki hareketlere bakıyorum bir de bunlara bakıyorum kesinlikle futbolculuk adına çok fark var.
aynı şey isvicre için de geçerli onların da çoğu göçmen çocuğu olduğu için severim yunanlılarla ise kültür bagımız var. tabi herkes sevsin diye bir şey demiyorum fakat adamların başarısına gölge düşürmeye çalışmak aslında bizim ne kadar sığ bir futbol ülkesi olduğumuzu da gösteriyor. futbolcumuzla da taraftarımızla da yorumcumuzla da bu adamların futbol olarak gerisindeyiz abi.
nasıl ki behrami'nin düşmeyip verdiği pas için bizim türk topcusu kesinlikle devam etmezdi diyorsak aynısı yunanlılar için de geçerli ilk golde samaras'ın verdiği pası burak olsa kesinlikle vermezdi mesela kendi devam ederdi o golu de kaçırırdık. bu adamlarda birbirlerini desteklemek var sahada. biri bir hata yaptı mı diğeri onun hatasını kapatmaya çalışıyor veya kim daha iyi pozisyondaysa ismine cismine bakılmadan pası alabiliyor, gol sevincleri asla yapmacık değil.
şimdi gelelim eşleşmeye,
costa rica'yi şaşkoloz edebilirler gerçi en iyi oyuncuları yunanistan'da oynuyor mutlaka yararı olur tanımak adına ama oyun stili olarak sert kayaya çarptı costa rica bence.
he bu arada balları var mı var :D ama bunu yaratmak için çabalıyorlar :D
Fearless Coward
25.Haziran.2014, 13:28
Yunan tanrısı Zeus'un işi bunlar hocam biz dua etsek ters teper. :D
Banega
25.Haziran.2014, 14:15
Euro 2004 ile şimdiki takımları arasında dağlar kadar fark var Yunanlıların.O zamanlar saygı duyulası bir defans yapıyorlardı.Değişik bir akım getirmişlerdi futbola.Zagorakis,Basinas,Karagounis,Charisteas,De llas gibi adamlarla bence o Yunan takımı kendi çapında efsaneydi.
Günümüzde ki takımları ise, sadece kapanıyor.Savunma falan yaptıkları yok.Eski Yunanistan olacaktı var ya.Samaras'ta en sevdiğim forvetlerden biridir ama büyük turnuvalarda hiç bir şey yapamadı ne yazık ki.Sadece şansları kurtardı onları bu sefer.Şimdi aslında daha da şanslılar.Her ne kadar Kosta Rika çıkışta olsa da, bizim milli takımın 2002'de Senegal'e yaptığı şeyleri onlar Kosta Rika'ya yapabilirler.Ben Çeyrek Final göreceğini düşünüyorum Yunanlıların.
TeNaciOUS MidFieLdeR
25.Haziran.2014, 17:40
Ben şans derken kura şansından bahsettim, yanlış anlaşılmasın. Öyle öyle adamlar seri başı seviyesine geldi. Bir kere de yunanistan ölüm grubuna düştü diyemedik. Yine bu kupada da ikinci olarak gruptan çıktıkları halde, gittiler kupanın sürpriziyle eslestiler. bizim de 2002 şansımız tartışılmazdi. 7 tane maç yaptık, brezilya dışında güçlü takımla karşılaşmadık.
Fearless Coward
25.Haziran.2014, 17:49
Yalnız hocam bizim o kadro neydi öyle. :D O zaman ki Brezilyayla kafa kafaya oynadık kolay iş değil çok sağlam bir Brezilya vardı karşımızda şimdi ki Brezilyayla yapsak yenerdik. :D Kupayı alacak takımdık biz Brezilya engel oldu. :D Bu arada Fildişi hocasının yaptığı da saçmalıktı bence madem oyuncu değişeceksin savunmacı alaydın penaltıyı yapan aldığı forvet oldu kendi ayağına sıktı zaten bıracakmış görevi.