Log in

View Full Version : F Grubu

LaigLeNoiR
11.Haziran.2014, 12:39
http://i.hizliresim.com/38G8YM.png (http://hizliresim.com/38G8YM)

omersal
11.Haziran.2014, 14:30
Arjantin favori , Bosna-Hersek'in de çıkacağına inanıyorum. Umarım 2. olurlar Arjantin'in arkasından.

MoisHaLe
11.Haziran.2014, 20:33
Arjantin her şekilde çıkar bu gruptan. Gönlüm Bosna'nın da çıkmasından yana. Umarım en az bir yarı final görürler.

Fearless Coward
11.Haziran.2014, 21:03
Bosna'yı destekliyoruz tabi ki umarım bir sürpriz yapıp lider çıkarız ama zor gibi Arjantin'in arkasından 2. olup çıkarız yine de diyorum.

attirson
11.Haziran.2014, 21:04
Nijerya'nın oynadıgı futbolu cok seviyorum.Sanırım hücum bölgesine hızlı top tasıdıklarından ve kanat organizasyonları cok iyi oldugundan dolayı bu sempatim.Arjantin ve Nijerya favorim.

byariff
12.Haziran.2014, 15:59
bence en zor grup hepsi denk gucde arjantin falan hikaye birsey yok onlarda.

davidvilla
12.Haziran.2014, 16:29
dzeko&ibisevic
(v)

(öö)

MoisHaLe
16.Haziran.2014, 00:30
Hajroviç ilk 11'de görünüyor. Güzel maç olacak. İnşallah Bosna puan çıkarır.

E.Cartman
16.Haziran.2014, 02:25
Begovic, Kolasinac, Spahic, Bicakcic, Mujdza, Besic, Hajrovic, Pjanic, Misimovic, Lulic, Dzeko

Romero, Zabaleta, Campagnaro, Garay, Rojo, Mascherano, Fernandez, Rodriguez, Di Maria, Messi, Aguero

TeNaciOUS MidFieLdeR
16.Haziran.2014, 02:28
vay be, hajrovic elemelerde bile 11 oynadi mi bilmiyorum. arjantine karsi ilk 11de. kendini gostermesi icin buyuk firsat.

Fearless Coward
16.Haziran.2014, 02:49
Hajro'yu hep oynatıyor diye biliyorum Bosna hocası. Bosna'yı sonuna kadar destekliyorum bu turnuvada. Bu maçta bir sürprize imza atarlar umarım.

MoisHaLe
16.Haziran.2014, 03:18
ahh bee çok kötü bir başlangıç oldu bu. İnşallah toparlanırız bir an önce

Facx
16.Haziran.2014, 03:19
misimovic ne pas attı be

attirson
16.Haziran.2014, 03:25
Arjantin'in grubundakiler şanslı.Arjantin maçlarını kendi sahalarında gibi oynayacaklar Brezilyalılar sayesinde. :D Bosna paslarında oley cekiyor tribünler. :D

Banega
16.Haziran.2014, 03:30
Yanliz su Kolasinac ve benzeri futbolculardan igreniyorum.Tamam, futbolda fizigin onemi vardir fakat bu adam iyice abartiyor.Ekranin basindan ben korkuyorum valla.Daha gecenlerde Real Madrid'li Jese'ye attigi omuz aklimdan cikmiyor hala.Adami resmen ucurdu.Ayiptir ya.

E.Cartman
16.Haziran.2014, 03:36
Boş beleş gol oldu valla yazık. Arjantin'den şampiyonluk falan bekleyen varsa unutsun, en fazla çeyrek final görürler o da belki.

attirson
16.Haziran.2014, 03:42
Maç hiç sarmadı valla uyku daha cazip geliyor suan. :D

Fearless Coward
16.Haziran.2014, 03:43
Bosna savunmadan düzgün çıkamıyor 2-3'te gelebilirdi bu yüzden. Ama bu hücum hattı Nijerya ve İran'ı parçalar bence. Bu maçı ise alamayız gibi görünüyor Messi yazar.

MoisHaLe
16.Haziran.2014, 03:47
Tek sorun bence defansımız. Orta alanda hücumda iyi paslar yapıyoruz. Defans çıkmada işini çözersek çok iyi olur.

Walter Sakana
16.Haziran.2014, 03:51
Arjantin fıs, sırf ismiyle oynuyor. Messi hayatının en kötü topunu oynuyor sanırım şu ana kadar.

Bosna talihsiz bir gol yedi, elinden geleni yapmaya çalışıyor ardından. Böylesi deplasman gibi bir maçta kolay değil, 2-3 pozisyonları var. İnşallah atarlar.

Spiker (Levent Özçelik) maçtan daha kötü. Nerdeyse Murat Kosova'yı aratacak. Adam bi de maçı kötülüyor, seyirciyi kaçıracak ekrandan. TRT yönetimi bişe demiyor mu böyle yorum yapmasına acep?

Fearless Coward
16.Haziran.2014, 03:51
Defanstaki sıkıntı kalite farkından bence. Nijerya ve İran'a karşı hata yapma lüksümüzde azalır.

MoisHaLe
16.Haziran.2014, 03:56
Messi bitmiş harbiden:) 2-3 sezon sonra Fanatik, fotomaç gibi gazetelerde manşeti süsler :) Bosna biraz daha organize olsa maçı çevirir aslında. Defans büyük problem gruptan çıkmaya yeter ama diğer maçlarda pimi çekilmiş bomba misali olur.

byariff
16.Haziran.2014, 04:01
Sahanin en olumlusu hayrovic bence..arjantinde bisi yok bu futbolla elenirler

TeNaciOUS MidFieLdeR
16.Haziran.2014, 04:02
Hajro'yu hep oynatıyor diye biliyorum Bosna hocası. Bosna'yı sonuna kadar destekliyorum bu turnuvada. Bu maçta bir sürprize imza atarlar umarım.

son hazirlik macinda bi 11de baslamis, obur maclari hep 10 dakka 20 dakka. cok siritmadi ama one de cikmadi macta hajro. girdigi pozisyonu gol yapabilseydi kahraman olurdu.

mac o kadar da kotu degil. spiker abartti, minik pozisyonlarla heyecan yapiyoruz derken asenjo cizgiden cikardi :D arjantin beklenenin cok altinda. bosnadan umutluyum ben, gol atariz bu gece.

arjantinde ilginc degisiklikler var. hakimiyet arjantine gecebilir. stoper cikti ortasaha girdi.

E.Cartman
16.Haziran.2014, 04:11
son hazirlik macinda bi 11de baslamis, obur maclari hep 10 dakka 20 dakka. cok siritmadi ama one de cikmadi macta hajro. girdigi pozisyonu gol yapabilseydi kahraman olurdu.

mac o kadar da kotu degil. spiker abartti, minik pozisyonlarla heyecan yapiyoruz derken asenjo cizgiden cikardi :D arjantin beklenenin cok altinda. bosnadan umutluyum ben, gol atariz bu gece.

Asenjo parlamadan söneli çok oldu abi :zuhaha Romero var kalede.

MoisHaLe
16.Haziran.2014, 04:30
Haybiye gitti maç. Spikerde leş zaten. öyle bir anlatıyor ki insan kendini sorguluyor bu saatte niye bunu izliyorum diye. Bir daha maç anlatımını vermezler umarım bu adama.

Facx
16.Haziran.2014, 04:33
messi güzel gol attı

E.Cartman
16.Haziran.2014, 04:34
Bu arada Hajro'yu Werder istiyorsa itekleyelim hemen. Ya sistemi takır takır işleyen bir takımda sistem oyuncusu olur ya Anadolu'yu dolaşır ya da ülkesine döner. Kararımı verdim artık gözüken o ki net overrated. Haa bu sözlerimi de yutturabilir bana ilerde ama ufak ihtimal.

MoisHaLe
16.Haziran.2014, 04:37
16 numarada kötü. Hajroviç'de de ne çalışkanlık var ne hız var ne de yetenek. Bizden çıksın da nereye giderse gitsin harbiden.

TeNaciOUS MidFieLdeR
16.Haziran.2014, 05:08
Asenjo parlamadan söneli çok oldu abi :zuhaha Romero var kalede.

o ikisini cok karistiriyorum ben, gecenin ikisi de olunca hemen yapistirdim asenjoyu :D

messi bitmis diyenlere tokat gibi cevap geldi :n:
ama harbiden eski messi degil be.

bosna fena takim degil, arjantine fazla saygi duydular. tabi aguero messi di maria falan olunca mecbur da kaliyorsun saygi duymaya. :D

Fearless Coward
16.Haziran.2014, 05:11
Bosna temizler diğer 2 takımı o görüntüyü verdiler bu maçta yeterli bize. :D

TeNaciOUS MidFieLdeR
16.Haziran.2014, 05:13
dzeko daha %5le oynadi, dusun hocam. bosna banko ilk 2 olur. misimovic ya da hajrodan birini kessin ama susic. olmuyo ikisi birden.

Fearless Coward
16.Haziran.2014, 05:52
Misimovic kalsın hocam ya Alex'i Hagi'si o takımın. :D Tam bir 10 numara. Hajro bence 2. yarıdan girse daha çok etkili olur Visca ile başlasın bence.

playeray
16.Haziran.2014, 09:36
Messi normalde atamayabilirdi o golü. Messi'yi takip edip daraltan adama geldi Bosna'nın 3 numarası Messi'yi durduracam diye kendi arkadaşına çelme taktı. Messi de rahat vurabildi :n:

davidvilla
16.Haziran.2014, 11:54
koçum ibisevic der çıkarım. :)

yok yok çıkmam bu adamın boş geçtiği maç görmedim daha aslanım benim.
dün nasıl oynadılar bilemiyorum çunku özeti izledim sadece ama hayro falan yalan.
3 tane dirençli ortasaha + misimovic ve forvete de dzeko&ibisevic yaptın mıydı bosna uçar uçar.
ama genelde ya dzeko'yu ya da ibisevic'i oynatıyor. dün nasıldı bilmiyorum.

yenildik ama bu gruptan çıkarız !!

Fearless Coward
16.Haziran.2014, 23:03
#NGA XI: Enyeama, Ambrose, Oshaniwa, Oboabona, Omeruo, Mikel, Onazi, Azeez, Musa, Moses, Emenike

#IRN XI: Haghighi, Hosseini, Sadeghi, Montazeri, Pooladi, Nekounam, Timotian, Heydari, Hajsafi, Dejagah, Ghoochannejad

İran'dan Dejagah ve Nekounam'ı çıkarabildim. :D Nijerya çok şekil hücum hattıyla çıkmış baya hızlı oyuncular var rahat alırlar gibi.

TeNaciOUS MidFieLdeR
17.Haziran.2014, 00:52
nijeryaya okocha lazim, dumduz adamlar. birsey yapamazlar bu kadro yapisiyla.

MoisHaLe
17.Haziran.2014, 01:51
kupanın ilk beraberliği ve ilk gol sesi çıkmayan maçı.

footballer33
17.Haziran.2014, 02:00
Bence maçın yorumu bu:

İnci Caps ‏@incicaps 1 dk.
İran ve Nijeryayı futboldan men edin.Bir taraf saat satsın diğer taraf atom bombası yapsın.

Fearless Coward
17.Haziran.2014, 02:04
Acayip berbat bir maçtı 15 dakika dayanamadım bile. Bizim Bosna'nın ölüsü yer bunları.

davidvilla
17.Haziran.2014, 10:47
nijerya iran maçında saha da çok kötüydü ya biraz izin vermedi.
bir de bu turnuvada taraftar çok etkili, brezilyalı taraftarlar maç kötüye gitti mi hemen tepkiyi koyuyorlar bu maçta da öyle oldu böylelikle hızlandı biraz takımlar ama iran'daki o 14 numara heralde 30 faul falan yaptı hakem nasıl musade ediyor anlamıyorum, adam faulu taktik haline getirmiş maçı biraz o bozdu diyebilirim. ayrıca dejagah da çok artislenmiş biraz takımı için oynasa iran'da yetenekli oyuncular var aslında onları da oyuna sokabilir.

Fearless Coward
20.Haziran.2014, 18:31
https://pbs.twimg.com/media/Bqk5MHWIIAAM2p9.jpg

Adamlar Messi'yi durdurmak için robotla antrenman yapmış. :zuhaha İran sağlam geliyor 12 oranı var basın. :zuhaha

SAİT71
20.Haziran.2014, 18:55
O robot ne işe yarıyor yahu, heriflere ambargo koydular uçaklarını, arabalarını, nükleer bombalarını ürettiler şimdide robot mu ürettiler yoksa :n:

E.Cartman
20.Haziran.2014, 19:24
O kaleciler için şut antrenmanı şeysi ya. Bizim Taffarel'de kullanıyor onu 3 sezondur. Muslera'nın gelişiminde büyük etkisi var onun. 100 km/s'ten daha hızlı gönderebiliyor topu, falsolu sektirerek falan her şekilde atıyosun :D

TeNaciOUS MidFieLdeR
21.Haziran.2014, 23:09
macin oglen 1de oynanmasi da bi etken sanirim. ne yapar eder minimum 3 tane atardi arjantin. adamlar yuruyerek maci bitirdi. messi dedim hazir boyle rakip bulmusken DK gol sayisini arttirir, 4:0 ya da +5:0 skor oynadim. mac nerdeyse 0:0 bitiyordu :n: keske iran ataydi bi tane de gorseydim su arjantini. 1:0 aldilar diye ne sevindiler, bizde olsa isliklarla gonderirdik iceriye :D

Fearless Coward
22.Haziran.2014, 03:17
Şanlı Bosnamız bayağı kötü başladı. Toplanmaları lazım.

MoisHaLe
22.Haziran.2014, 03:25
Nijerya etkili oynuyor. Hajrovic'in ayağı kırılır inşallah :)

edit: oha yani Dzeko'nun mis gibi golü ofsayta gitti. Tereddüt edilecek bir pozisyon bile değil. Yazık..

Fearless Coward
22.Haziran.2014, 03:27
Temiz golümüzü yediler. Rezillik.

MoisHaLe
22.Haziran.2014, 03:28
Sorma ya onu nasıl ofsayt olarak görüyorsa hakem.

Fearless Coward
22.Haziran.2014, 03:29
Yahu müslüman düşmanı herifler. :D Yeni Zellandalıymış hakem zaten elin Yeni Zellandalısını bu kupaya nasıl atarlar arkadaş. :D

MoisHaLe
22.Haziran.2014, 03:33
orda futbol takımı varmı ki maç yönetiyorlar:) Bosna toparlandı. Misimovic biraz daha etkili olmalı.

Fearless Coward
22.Haziran.2014, 03:35
Hakemler hakemler yaktı bizi. :(

MoisHaLe
22.Haziran.2014, 03:36
Hakeme bak sen yaa.. Resmen maçı Bosna'dan alıp Nijerya'ya verdi diyebiliriz.

Sheriff
22.Haziran.2014, 03:36
Hakem Bosna'yı yedi bitirdi..

Kaka Leite
22.Haziran.2014, 03:37
Hakem enfes gerçekten.

Emenike'nin o çalımı bile teorik olarak hatalı adam senin kaç adım önünde sen ileriye doğru topu açıp, koşup yakalıyorsun.

Bir tek hakeme değil, yan hakeme de laf söylemeye gerek dahi yok.

Walter Sakana
22.Haziran.2014, 03:39
Ceyhun Eriş'ten inciler:

"ikisi de hızlı ve süratli oyuncular..."

Sheriff
22.Haziran.2014, 03:44
Ceyhun Eriş'ten inciler:

"ikisi de hızlı ve süratli oyuncular..."
Kesinlikle yanlış bir yorum bence süratli değil, hızlı oyuncular :p

TeNaciOUS MidFieLdeR
22.Haziran.2014, 03:44
emenike cok is cikaricak bosna defansina. tutamiyorlar adami.

doner ama mac, boyle gitmez.

Fearless Coward
22.Haziran.2014, 03:49
Bosna yenilmesin yeter İran'ı yenerlerse çıkarlar gerçi İran'ın savunmayı geçmeleri zor olacak ama. :zuhaha

Walter Sakana
22.Haziran.2014, 03:53
emenike cok is cikaricak bosna defansina. tutamiyorlar adami.

doner ama mac, boyle gitmez.

Nijerya berbat bir takım. Saçma sapan dağınık bir futbol oynuyorlar. Bir tek Emenike var göze batan. O da müthiş oynuyor senin de değindiğin gibi. Tek başına maçı alacak adam.

Bosna hücumda çok iyi ama savunması rezalet. Öndeki oyuncular da sağlam pres yapamayınca rakip rahat geliyor. Ama Nijerya az adamla çıktığı için bireysel beceriye kalıyor iş. Nijerya'da bir Emenike daha olsa farka giderdi maç.

Nerede o eski Okocha'lı, Uche'li, Babayaro'lu Nijerya...

MoisHaLe
22.Haziran.2014, 03:53
İlk yarıyı katletti hakem. Ceyhun Eriş'i dinlemekte büyük eziyet. :) 2. yarı değişikliklerle çevirirler umarım maçı.

TeNaciOUS MidFieLdeR
22.Haziran.2014, 03:54
Bosna yenilmesin yeter İran'ı yenerlerse çıkarlar gerçi İran'ın savunmayı geçmeleri zor olacak ama. :zuhaha

iran ne defans yapti ama, 0:0i haketmislerdi. 2-3 tane de net pozisyonlari var. arjantinse 30 metreden sutla atabildi ancak, net pozisyonu yok :D

@walter sakana
nijeryaya bi tane okocha yeter, oyun zekasi sifir bir takim. at gibi kosuyorlar sadece, baska bisi yok :)

davidvilla
22.Haziran.2014, 03:55
Bosna super lig ortasira takimi gibi oynuyor ya ayaga top ama cok yavas

Fearless Coward
22.Haziran.2014, 03:56
Zaten Medunjanin var orta alanda hocam. :zuhaha Misimovic'te yaşlanmış be farkettirdi çok ağır kalıyor reis. :D İran gruptan çıkarsa şaşırmam aynı futbolu Bosna'ya oynasalar alırlar bile kontradan affetmezler bu sefer ama önce Nijerya'nın puan kaybı lazım onlara. :D

MoisHaLe
22.Haziran.2014, 03:57
Maçlar neden erken saatlerde oynanıyor? (Brezilya saatine göre)

TeNaciOUS MidFieLdeR
22.Haziran.2014, 03:59
avrupali efendiler maclari izleyebilsinler diye :n:

buyursunlar izlesinler, hepsi tel tel dokuluyor. :D

Fearless Coward
22.Haziran.2014, 03:59
Avrupa'yı düşünüyorlar herhalde yayınlar için. :) 4-5'te oturup kim izleyecek. :D

MoisHaLe
22.Haziran.2014, 04:02
Öyleyse çok saçma olmuş. Adamlar öğlen sıcağında top koşturuyor.

Fearless Coward
22.Haziran.2014, 04:04
Niye saçma olsun adamlar nasıl gelir kaldıracak yoksa bu işten. :D Güney Afrika'da da tam tersi erken oynanıyordu galiba bize göre öğlen 2'de falan maç oluyordu diye hatırlıyorum. :D

MoisHaLe
22.Haziran.2014, 04:06
topçuları düşünen yok:) 2002'de sabahın köründe maçlar izliyorduk ama o zaman düşünmediler mi Avrupayı :)

Fearless Coward
22.Haziran.2014, 04:17
Bu Nijerya'dan yol olmaz. Bosna Hersek yenilirse İran'a satsın maçı Arjantin duman eder bunları.

MoisHaLe
22.Haziran.2014, 04:27
Emenike'nin yaptığını Dzeko yapmalıydı. Adam resmen tek başına koca takımı yıprattı.

Fearless Coward
22.Haziran.2014, 04:32
Nijerya sanırım futbol anlamında turnuvadaki en kötü Afrika ekibi. Öbürleri daha pozitif oynuyorlar. :D Senegal olsaydı onların yerine iyi olurdu.

MoisHaLe
22.Haziran.2014, 04:52
Misimovic'e bak ya rezalet.. Bosna kupaya doymuş sanki.

Kaka Leite
22.Haziran.2014, 04:56
Bosna maçın başından beri aradığı pozisyonu bulduğu dakikaya bak.

Ofsayt anından sonra iyice düştüler oyundan zaten. Golü de yedikten sonra bir ışık bulamayınca sanki önde olan Bosnaymış gibi oynamaya başladılar.

Dzeko çok şanssız bir an yaşadı ve elendiler.

di canio
22.Haziran.2014, 05:04
Ligimizdeki hakemlerin hatalarında hep şaibe arıyoruz da, futbolun en önemli turnuvasında yapılan hatalara bir bakmak lazım. Verilmeyen penaltılar, verilen penaltılar, kalkması gerekirken kalkmayan ofsayt bayrakları, yanlış kalkan ofsayt bayrakları. Bunlar hep sonuca etki eden hatalar ve epey de fazlalar. Orta sahada verilen-verilmeyen faullere girmiyorum bile. Ki ülkemizde bunların bile sonuca etki ettiğini iddia edip hakemlere küfürler yağdıran, onları birilerinin sadık hayvanı ilan eden bir futbol kültürüne sahibiz çoğunluk olarak. Bosna Hersek'in golünü yediler. Bosna Hersek maçı orada kaybetti bence. Benim bu maça 2,5 Üst oynadığım kupon da yattı.

TeNaciOUS MidFieLdeR
22.Haziran.2014, 17:31
topçuları düşünen yok:) 2002'de sabahın köründe maçlar izliyorduk ama o zaman düşünmediler mi Avrupayı :)

cok da sabahin koru degildi, en erkeni 9.00 falandi. avrupaya gore dusunerek yapsalardi zaten maclar japonya saati ile sabah 4.00 te falan baslamasi lazimdi. mumkun degil, onun da bi siniri var :D

bosnaya uzuldum, su bitik arjantinden puan almasi lazimdi. nijeryadan da minimum 1 puan almasi gerekirdi. ama misimovic, salihovic falan kadro doymus gibiydi cidden de dediginiz gibi. dzeko da cok iplemedi sanki. hakemse faciaydi, kupanin rutini zaten o.

Fearless Coward
25.Haziran.2014, 18:32
Bugün bu grupta çok ilginç bir olay yaşanabilir. İran , Bosna'yı 1-0 yenerse Arjantin'de Nijerya'yı 1-0 yenerse kimin çıktığı belli olmuyor. :D Yaşanır mı neden olmasın futbol bu. :zuhaha

5267
25.Haziran.2014, 18:54
Bugün bu grupta çok ilginç bir olay yaşanabilir. İran , Bosna'yı 1-0 yenerse Arjantin'de Nijerya'yı 1-0 yenerse kimin çıktığı belli olmuyor. :D Yaşanır mı neden olmasın futbol bu. :zuhaha

Ahahahah :zuhaha Efsane olur :D

uAburak89
25.Haziran.2014, 19:18

Kura çekilecek bu durum gerçek olursa.

Fearless Coward
25.Haziran.2014, 20:09
Bence 2 takım bi daha oynasınlar yada penaltı atsınlar. Kura çok saçma olur. :D Gönlümüz İran'dan yana Bosna 2-3 tane yesin emek hırsızı Nijerya çıkmasın üst tura.

Sadixx
25.Haziran.2014, 20:13
İran çıksın .

SAİT71
25.Haziran.2014, 20:20
Gönlüm kardeşlerimiz Bosna'dan yana. İnşallah kazanırlar, İran çıkamaz.

Fearless Coward
25.Haziran.2014, 20:37
Yalnız hocam Bosna'nın şansı kalmadı. :D Nijerya çıkacağına İran çıksın valla.

nerazzuri
25.Haziran.2014, 20:45
Benim de bugün gönlüm İran'dan yana. Şöyle 2-0, 3-0 kazansalar iyi olur.

SAİT71
25.Haziran.2014, 20:59
Yalnız hocam Bosna'nın şansı kalmadı. :D Nijerya çıkacağına İran çıksın valla.

Tamam işte İran çıkamasın diye Bosnayı tutuyorum :) Bence Nijerya çıksın. :D

Fearless Coward
25.Haziran.2014, 21:13
Maç efsane başladı yalnız. Daha dakka 5 skor 1-1. :D

Facx
25.Haziran.2014, 21:58
messi neden dünyanın en iyi oyuncusu olduğunu şu dandik arjantini tek başına sırtlayarak gösteriyor 4 gol oldu şimdiden

Fearless Coward
25.Haziran.2014, 22:01
Messi büyük oynuyor hakikaten.

ReaList
25.Haziran.2014, 22:03
Arjantin çok enteresan bir ekip, takım demiyorum çünkü çok kopuklar. Çok durağan ve bağ olarak zayıf. Finale kadar Brezilya, Hollanda ve Almanya ile eşleşmeseler yolları açık, aksi halde bu üçlüye her türlü elenirler.

Fearless Coward
25.Haziran.2014, 22:07
Belçika Çeyrek Final'de eler gibi geliyor bana Arjantin'i Messi'yi kitlerler. :D Ha onları geçerlerse bu sefer Hollanda halleder yarı finalde. :D

Facx
25.Haziran.2014, 22:14
5 dk koruyamadı skoru arjantin 2-2 oldu

edit : 3-2 oldu rojo

eng1n
25.Haziran.2014, 23:14
Arjantin milli takımı teknik direktöründen dolayı galiba arjantin liginde ki takımlar gibi. İddaa'dan dolayı 1-2 maç seyretmişimdir, o ligi şöyle tanımlıyım : Arjantin milli takımının ilerisinde Messi,Higuain ve Agüero yerine kötü oyuncular olduğunu düşünün öyle bişey, felaket sıkıcı.