View Full Version : Ultimatom
Saudalf
19.Haziran.2006, 14:46
Chelsea ile 2014 yılına kadar geldim. bu zaman kadar 3'ü arkaarkaya olmak üzere 4 şampiyonlar ligi, 4 kıtalararası kupa, 5 lig şampiyonluğu ve şimdi sayısını hatırlamadığım lig kupası ve FA Cup zaferim var. futbolcuların ve taraftarın favori kişisiyim. Şimdi sorum şu; transfer parası arttırılmasını istediğimde para yok diyor yönetim ve ultimatom seçeneği oluyor. Acaba ultimatom versem yönetime, kovulur muyum bunca başarıya rağmen. Yada taraftar tepki yapar mı bana? Son olarak ultimatom seçeneğini nasıl ve ne sıklıkla kullanmalıyız? cevaplar için şimdiden teşekkürler.
ousanmhr
19.Haziran.2006, 14:56
bana sorarsan kaydet oyunu orda bi dene yani ama biLmiyorum hiLe mi oLuyo ama oLsun bak okdr şeyi kazanmışsın düşünür yani ben kayseride Ligde 4. oLunca uLtimatom weriorum kabuL ediyo hep yapma yoksa atarLar;)
Shani
19.Haziran.2006, 14:58
çok güzel bir soru şormuşsun..aslında bunu bende merak ediyorum çünkü her ültimatom verdiğimde kovuluyorum:(
mgungor
19.Haziran.2006, 14:59
eğer riski göze alıyosan ültimatom yap derim.bi zaman sonra hep aynı takımda olmak insanın canını sıkıyor...
dentaconstantin
19.Haziran.2006, 15:17
kardeş ben cevap vereyim ben de beşiktaşta 2012 deyim artık cl almak daha kolay ama yönetimden para almak niyeyse zor ben 2010 dan itibaren ocakta yönetime ultimatom basma alışkanlığı kazandım:) yılda 1 yapıyorum ve ek olarak en az 30 milyon veriyor dediğim gibi her yıl yapıyom transfer bütçem coştu sen yine de savele ultimatomdan önce...
rocker07
19.Haziran.2006, 15:28
Ben ne zaman ültimatom verdiysem hepsinde de kovuldum :)
gsliberkay
19.Haziran.2006, 16:53
Ben gs yle oynuyorum..2008 yılındayım lig şampiyonu falan oldum ne zaman ultimatom versem kabul ediyolar...:D üstüste 3 kere ultimatom versem bile kabul ediyolar yani kovamıyolar benim gibi menageri. Bi ara transfer bütçesini 65 md a kadar getirmiştim, sonra Robinho yu aldım klup iflasın eşiğine geldi hatta takımdaki bütün oyuncularda klübün menfaati için satılmaya razı falan yazıyodu...felç ettim takımı yaw:D
sonraki sezon taransfer bütçesini 350 bin dolar da falan tuttluar.size tavsiyem yönetim ayırdığı bütçenin dışına çıkmayın sonra zararlı siz oluyosunuz...
FatalRhymeR_58
19.Haziran.2006, 17:02
Ben gs yle oynuyorum..2008 yılındayım lig şampiyonu falan oldum ne zaman ultimatom versem kabul ediyolar...:D üstüste 3 kere ultimatom versem bile kabul ediyolar yani kovamıyolar benim gibi menageri. Bi ara transfer bütçesini 65 md a kadar getirmiştim, sonra Robinho yu aldım klup iflasın eşiğine geldi hatta takımdaki bütün oyuncularda klübün menfaati için satılmaya razı falan yazıyodu...felç ettim takımı yaw:D
sonraki sezon taransfer bütçesini 350 bin dolar da falan tuttluar.size tavsiyem yönetim ayırdığı bütçenin dışına çıkmayın sonra zararlı siz oluyosunuz...
bu senin hatan
sergenNn
19.Haziran.2006, 17:07
valla güzel bir soru.bence ultimatom ver.ayrıca ben Beşiktaş'ta o kadar başarılar elde etmeme rağmen kovuyorlar.taraftarlar benim kovulmamı istemiyor yönetim elini cebine atsın diyor ama yönetimin eli cebine gitmiyor :)
Edit: Arkadaşlar buraya mesaj yazmam uğurlu geldi :). Şimdi ultimatom verdim sağolsunlar 20 Trilyon arttırdılar...
ultraslanerdem
19.Haziran.2006, 17:26
bence oyunda başarılmıyacak şey bırakmasan bile bu yöntemle kovulursun
gsliberkay
19.Haziran.2006, 18:22
bazen de yönetim kabul etmese bile kovulmuyosun....bikere ben de şöyle demişti'yönetim para ayrılmasını reddetti ama klube yaptığınız bunca hizmetlerden ötürü hatanıza göz yumdu' gibi bişey demişti
Saudalf
19.Haziran.2006, 18:25
cevaplar için çok teşekkürler arkadaşlar. oyunu save edip deneme maalesef yapamıyorum. çünkü arkadaşla ortak oyunumuz bu. o şu an Arsenal'in başında. Şu an diyorum çünkü 5 defa kovuldu garibim. Başarımın altında ezildi çocukcağız. Ve inşallah burayı okurda utanır bırakır oynamayı :)
cüneyt11
19.Haziran.2006, 18:30
bence ultimatom vermeden önce bi kaydet.kovarlarsa oyundan çıkıp bi daha gir.kovmazlarsa dvm ederisn bu kadar kolay.
Burak Duran
19.Haziran.2006, 19:06
para konusunda ultimatom verme en risklisi o direk kovabilirler
gookhan
19.Haziran.2006, 20:11
sakın etme oyuncu sat bisiler yap gecer
S-B-Z
19.Haziran.2006, 20:51
kaydedip denemek en mantıklısı.yönetimi ve kendini kandırmanın en mantıklı yolu bu :)
ama kovmazlar sanmıyorum...
TaşkınMahmut
19.Haziran.2006, 20:58
kaydetme ama ultimatom ver. çünkü sen oyunda Lider adam sıfatını taşıyorsun bunu unutma ;)
sefserder
19.Haziran.2006, 22:06
dene bakalim oluyomu ben bilmem
paradoxmann
19.Haziran.2006, 23:18
uefa'yı aldım romayla yönetimden para istedim bana "paranın geri dönüşünü göremedik" dediler:D
bende bastım ultimatomu verdiler parayı
BaD BoY
19.Haziran.2006, 23:29
Ben fb ile 2 kere cl finali 2 kere türkiye ligi sampionu 2 kere türkiye kupası aldım istekde bulundum satadı büyütün die kabul etmediler basarılardan dolayı kovmadık dediler ama taraftalar beni haklı buldular benimde fb de canım sıkılmıstı bende istifa ettim at.madride gittim suan ligde 5. sıradayım ve kulüb güvenine baktım isteklerimi astıgmızdan memnunum mu ne yazıo buna benzzer bisey yazıo ama benim hedefim uefa cupasına gitmak zaten Torres Gitti gitme maddesi vardı 63 milyon chelsea ile gitti taraftarlarda bana kızıo neden sattınız gibilerinden fernondanın yerine hemen podalskiyi getirtim saviola ile anlasmıstım onu errteledim owenla da anlasmıstım ama podalskiyi merak ettiğimden onu aldım ve imzayı attırtım taraftarlar memnun oldular podalskiyi aldıgımdan doalayı seneye manyak takım kurup sampiyon olmayo hedefliyom seneye hedeflerim büyük olucak uefa cupasını almayıda hedefliyom teklif gelse bile gitmicem bide ispanya liginde kural varmıs sözlesme önerdiğinde gitme maddesi olması gerek yoksa olmuyor çok uzun oldu
LaKe
20.Haziran.2006, 12:41
Ben eğer başarılıysam ve itibarım fazlaysa her konuda ULTİMATOM veririm. Muhakkak kabul ederler, kovalarsada zaten iyiyim. Takımmı yok bana :D :D :D
ewrim_FB
20.Haziran.2006, 16:02
ben konyasporla sampiyon oldum uefa da çeyrek final oynadım haftalıkları arttırsınlar die istek yaptım bu haftalık sana yeter dediler bende ultimatom verdim ama nankörler kovdu bende villarealin basına gectim uefa da allahın işine bak konyayla aynı gruba düştüm bende deplasmanda 5 cektim intikamım acı oldu :D
BaD BoY
20.Haziran.2006, 18:49
ben fb ile aynı gruba düsercem bilerek yeniliyim.
enesao
20.Haziran.2006, 18:56
bence veer ya elini korkak alistirma ver gitsiin... :D
FatalRhymeR_58
20.Haziran.2006, 19:04
Ben fb ile 2 kere cl finali 2 kere türkiye ligi sampionu 2 kere türkiye kupası aldım istekde bulundum satadı büyütün die kabul etmediler basarılardan dolayı kovmadık dediler ama taraftalar beni haklı buldular benimde fb de canım sıkılmıstı bende istifa ettim at.madride gittim suan ligde 5. sıradayım ve kulüb güvenine baktım isteklerimi astıgmızdan memnunum mu ne yazıo buna benzzer bisey yazıo ama benim hedefim uefa cupasına gitmak zaten Torres Gitti gitme maddesi vardı 63 milyon chelsea ile gitti taraftarlarda bana kızıo neden sattınız gibilerinden fernondanın yerine hemen podalskiyi getirtim saviola ile anlasmıstım onu errteledim owenla da anlasmıstım ama podalskiyi merak ettiğimden onu aldım ve imzayı attırtım taraftarlar memnun oldular podalskiyi aldıgımdan doalayı seneye manyak takım kurup sampiyon olmayo hedefliyom seneye hedeflerim büyük olucak uefa cupasını almayıda hedefliyom teklif gelse bile gitmicem bide ispanya liginde kural varmıs sözlesme önerdiğinde gitme maddesi olması gerek yoksa olmuyor çok uzun oldu
o kural brezilya da da war
S-B-Z
21.Haziran.2006, 00:31
arkadaşım gaza gelme :)dolmuşa binme bak :)
bunların hepsinin gözü var senin takımda hepsi işsiz boşta şu an :)
sen kovulunca direk iş ilanı yapacaklar kulübüne :):):)
Saudalf
21.Haziran.2006, 11:31
arkadaşım gaza gelme :)dolmuşa binme bak :)
bunların hepsinin gözü var senin takımda hepsi işsiz boşta şu an :)
sen kovulunca direk iş ilanı yapacaklar kulübüne :):):)
aslında birlikte oynadığım arkadaşım bekliyor kovulmamı. kendisi 5 defa kovulduğu için benimde kovulacağımı sanıyor ama daha çok bekler. Yerimde gözü var yılanın :) besle kargayı oysun gözünü boşa dememişler. Adama ben öğrettim oyunu şimdide gelmiş yerimden etmeye çalışıyor beni. Bu arada milli takım olayınada girdik. ben ingiliz milli takımını aldım o da Türkiye milli takımını. sezon sonunda dünya kupası var. bakalım ne olacak :)
NiC 3 9
21.Haziran.2006, 12:29
oyunu kaydet.öle bi dene