Log in

View Full Version : Arjantin 1-0 Belçika | DK - Çeyrek Final

E.Cartman
02.Temmuz.2014, 15:11
http://i.imgur.com/8BTXnge.png

Fearless Coward
02.Temmuz.2014, 15:28
Belçika net favorim. Arjantin'de varsa yoksa Messi. Kurto ve arkadaşları Messi'ye geçit vermeyecektir uzatmalara kalacağını düşündüğüm maçlardan ancak Belçika en kötü uzatmalarda halleder işi.

BaGa TaRKaN
02.Temmuz.2014, 15:31
Messi'ye Dualarımızı Yolluyoruz Allah Yardımcıları Olsun. Kazanacağız İnşallah :)

E.Cartman
02.Temmuz.2014, 15:49
Şanlı Belçikamız Messi hobbitini evine yollayacak :D

Banega
02.Temmuz.2014, 17:44
Eğlenceli bir mücadele olacağı kanaatindeyim.Messi'nin tek eksiği olan Dünya Kupası..Bastır Arjantin!

egebartu
02.Temmuz.2014, 18:00
Burda olduğu gibi kazanacağız Dünya Kupasını :n:

TeNaciOUS MidFieLdeR
02.Temmuz.2014, 19:13
belcika amerika karsisinda fena bocaladi yine. bir turlu emin olamiyorum onlardan, keza arjantinden de. ama messi faktoru arjantini her zaman favori yapiyor. brezilyalilara ragmen finale kadar yurur arjantin. avrupalilardan daha beter yasiyor deplasmani arjantin. :)

omersal
02.Temmuz.2014, 19:14
Vilmots düzgün bir kadro çıkarırsa Belçika tur atlar bence. Bu mükemmel jenerasyonu çok kötü kullanıyor..

nerazzuri
03.Temmuz.2014, 01:29
Belçika kapanmayı beceremeyen bir takım. Arjantin ise Messi'nin ayaklarına bakıyor. İki takımda kapanırsa rezalet bir maç olur ama tahminim iki takımda açık oynayacak bol gol izleyebiliriz.

Belçika turu geçer.

sarianet
03.Temmuz.2014, 03:09
messi faktörü de var ama belçikadan umutluyum

antiochia
03.Temmuz.2014, 10:10
Arjantin için yolun sonu..Belçika alır bir aksilik olmazsa

Leonadias
03.Temmuz.2014, 10:43
İki takımında durumlarını kıyaslıyorum ve tartıya koyuyorum Belçika çok ağır basıyor ve çok net görüyorum.
Eğer orta alanı elinde tutmayı başarırlarsa Belçika kazanacaktır.

A.FaruK
03.Temmuz.2014, 10:56
ABD maçı hariç ben çok iyi bir Belçika izlemedim. Arjantine karşı çok büyük süpriz yapacaklarına inanmıyorum. Keşke yapsalar da Messi artık evine dönse.

rexpo1994
05.Temmuz.2014, 04:23
Messi adamım kurtua yı deler geçer:D

Fearless Coward
05.Temmuz.2014, 04:25
Yavaş delsin. :0: Kurto hiç bir resmi maçta yenilmemiş Belçika ile. Messi falan da vız gelir tırıs gider Atletico vs Barçadaki performansını uygular. :D Vilmots Hazard'ı yedek bıraksın 2. yarı alır atar bence bunu bi düşünsün. :p

TeNaciOUS MidFieLdeR
05.Temmuz.2014, 14:05
Messi ile didisecek oyuncu yok belcikada. şimdiye kadar izlediğimiz belçika hep kendi oyununu oynadı. Yine aynı oynarlarsa messi yıldızlaşabilir. Belcika da isviçre gibi boşluklar bulursa affetmez. Bu maç gollü geçer bence. Kazananı tahmin etmek zor, maç ortada.

Belcikaya nedense hic kanım ısınmadı. Arjantin de geçmişiyle kurtarıyor, geçmişin ve de messinin hatrına arjantinliyim bu akşam. Almanya vs arjantin finali olsun istiyorum.

europeanconquer
05.Temmuz.2014, 15:01
Açıkçası kimin kazanacağı pek umrumda değil,iki takımı da seviyorum,ikisi de kazansın :zuhaha

Fearless Coward
05.Temmuz.2014, 18:40
Romero, Zabaleta, Demichelis, Garay, Basanta, Biglia, Mascherano, Di Maria, Lavezzi, Messi, Higuain

Courtois, Alderweireld, Van Buyten, Kompany, Vertonghen, Witsel, Fellaini, De Bruyne, Mirallas, Hazard, Origi

5267
05.Temmuz.2014, 19:01
Lukaku nerde ?

aytekin79
05.Temmuz.2014, 19:10
Belçikada amaç önce Messi'yi durdurmak olacaktır. Tıpkı diğer takımlar gibi 2-3 kişiyle Messi'yi marke edeceklerini düşünüyorum .
Belçika kupada zaten az gol yiyen bir takımdı ,Arjantin'in de kapanan takımlara karşı ne yapabildiğini (yapamadığını ) gördük. Çok sıkıcı bir maç olacağını düşünüyorum. Aşırı sıcak havada oynanacağını da unutmayalım.

Edit: O kadar da sıcak değilmiş 26° C :)

Fearless Coward
05.Temmuz.2014, 19:25
Lukaku totemi var beyler 2. yarı girip atar relax. Hoca işi çözdü malum.

TeNaciOUS MidFieLdeR
05.Temmuz.2014, 19:51
belcika adam markaji yapmaz. hadi yapti diyelim, fellaini disinda bu isi yapacak adam yok sahada. fellaini de messiyi durduramaz, arjantin onceki maclardaki gibi topa sahip olursa belcikanin isi zor.

davidvilla
05.Temmuz.2014, 20:09
Higuain gercek bir santrafor golu. Iste bu adamlar bunun icin var. Iyi golcu cok sey farkettirir

aytekin79
05.Temmuz.2014, 20:11
Belçikamıza geçmiş olsun :(

bilmania
05.Temmuz.2014, 20:43
Belçika alır bu maçı n'olursa olsun alır bence. Zaten attıkları gollerin tamamı ikinci yarıda.

omersal
05.Temmuz.2014, 20:51
Abi bu ne yaa! Kolomibiya diyoruz Teofilo'yu oynatıyor , Belçika diyoruz Origi'yi oynatıyor. Şimdi Belçika bu turda elense bile bu Vilmots çok büyük başarı yakalamış olacak ve kahraman gibi olacak sözüm ona , oysa ki derhal gönderilmeli ! Hoca mı kalmadı yaa çok sinirliyim..

TeNaciOUS MidFieLdeR
05.Temmuz.2014, 20:51
di maria cikinca arjantin hem topu belcikaya verdi hem de gomuldu gibi. boyle giderse belcika bir sekilde golu bulur. sanki di maria messiyi de rahatlatiyodu, o cikinca her top messiye gelir oldu. belcika cok rahatladi defansta.

Kaka Leite
05.Temmuz.2014, 21:13
İşte bunlar hep tecrübesizlik.

Kaka Leite
05.Temmuz.2014, 21:29
https://vine.co/v/MU2KzvnP0me

:zuhaha:zuhaha:zuhaha:zuhaha

sarianet
05.Temmuz.2014, 22:07
bi takım üç günde nasıl dibe vurur gördük

sarianet
05.Temmuz.2014, 22:08
Abi bu ne yaa! Kolomibiya diyoruz Teofilo'yu oynatıyor , Belçika diyoruz Origi'yi oynatıyor. Şimdi Belçika bu turda elense bile bu Vilmots çok büyük başarı yakalamış olacak ve kahraman gibi olacak sözüm ona , oysa ki derhal gönderilmeli ! Hoca mı kalmadı yaa çok sinirliyim..

yav bu kadar da ciddiye almayın tamam zevkini çıkarın da elin belçıkası için ne sinirleniceksin :D

Fearless Coward
05.Temmuz.2014, 22:10
Belçika bayağı kötüydü. Arjantin'de bu oyunla bi yere varamaz. Hollanda çok rahat geçer gibi onları.

Fearless Coward
05.Temmuz.2014, 22:18

Adam harbiden ölüme gidiyomuştu yalnız. :D

nerazzuri
05.Temmuz.2014, 22:18

Vilmonts bile senin kadar önemsemiyor kaçan turu, sakin ol :) Vilmonts'un tek amacı güzel futbol. 20 pozisyon kaçır ama tek pozisyon vererek 1-0 yenil desen kabul der. :)

TeNaciOUS MidFieLdeR
05.Temmuz.2014, 22:28

biri de kalkip adami tutmuyor, seveni yokmus hic garibin. kendi toparlamasa yere cakilacakti :n:

di maria en onemli parcasiymis takimin. o cikinca anlasildi durum. bu haliyle devam etmesi zor gorunuyor arjantinin. ne yapip edip di mariayi yetistirmeleri lazim yarifinale.

SAİT71
05.Temmuz.2014, 23:13
Belçika'da çok abartılmış. Kupayı bile kazanır diyenler vardı hatta. Fos çıktı. Ne varsa büyüklerde var zaten. Öyle ya da böyle turluyorlar adamlar.

omersal
05.Temmuz.2014, 23:36
yav bu kadar da ciddiye almayın tamam zevkini çıkarın da elin belçıkası için ne sinirleniceksin :D

Vilmonts bile senin kadar önemsemiyor kaçan turu, sakin ol :) Vilmonts'un tek amacı güzel futbol. 20 pozisyon kaçır ama tek pozisyon vererek 1-0 yenil desen kabul der. :)

:D Sürpriz olmadan futbolun tadı çıkmıyor ya.. Hep Almanya hep Brezilya olmasın istiyor insan , bu sefer de TDler çuvallıyor , yine aynı şeyler oluyor.

Vilmots gruplardaki kötü futbol eleştirilirken 'önemli olan 3 puan' demişti. Ayrıca öyle bir şeyi belki isterdi diyelim ama bugünkü futbolu ve pozisyon kıtlığını isteyeceğini pek sanmıyorum :)

TeNaciOUS MidFieLdeR
05.Temmuz.2014, 23:58
iyi de arjantinle oynuyor, bos takim degil ki. nasil bir pozisyon bollugu bekleniyor. bu asamada boyle oyunlar normal. belcika elinden geleni yapti, hazard cok formsuzdu. zaten cikti, hatta ilk yari ciksa daha yararli olurdu.

ben sahsen illa da surpriz yanlisi degilim, eminim ki 2002de hem biz hem de korenin yarifinalde olmasi ilgiyi %50 dusurmustur. tadi da olmuyor hem. buyuklerin eslesmesi her zaman iyidir.

Gncl1905
05.Temmuz.2014, 23:58
Bu Belçika'ya neden iyi takım deniyordu anlamıyordum zaten. Yoğunluk dolayısıyla çok maç kaçırdım ama Belçika'nın bu maçla beraber ikinci maçını seyrettim ki ilk maçı da Rusya maçıydı; ikisinde de kötü oynadılar. Ne doğru düzgün atak organizasyonları oldu ne defansı doğru düzgün yapabildiler. Bireysel anlamda da çok şey beklenen isimleri hep sönük kaldı. Hazard turnuvayı 2 asistle kapatabildi, Lukaku'dan da verim alamadılar vs. vs. Takım olamamışlar tam olarak sanki bir şeyler eksik.

Arjantin'in ilk kez maçını seyredebildim. Favorim değil ama turnuvayı kazanmasını istediğim takımlardan birincisi. İnşallah kazanırlar.

E.Cartman
06.Temmuz.2014, 00:26
Şanlı Belçikamızı da üzdüler matmazel.

SAİT71
06.Temmuz.2014, 03:32
Aslında Bana göre Euro 2016 çok daha zevkli geçecektir. Hem Fransa'nın hem Belçika'nın yeni jenerasyonu orada olacak. Ayrıca takım sayısının artmasıyla çok daha fazla maç olacak. Türkiye'de eğer ilk 2'ye kalabilir en kötü en iyi üçüncülerin arasına girebilirse bizde eğleneceğiz inşallah, böyle sap gibi başka takımları desteklemeyeceğiz :)