Log in

View Full Version : Hollanda 0 - 0 Arjantin (Penaltı Skoru 2-4) | DK Yarı Final

E.Cartman
06.Temmuz.2014, 14:13
http://i.imgur.com/BYKIS6g.png

Leonadias
06.Temmuz.2014, 14:52
Hollanda'yı istesemde bi şekilde bir şeyler Arjantin'i alacak finale taşıyacak.

Fearless Coward
06.Temmuz.2014, 14:56
Di Maria'nın Arjantin için ne kadar önemli olduğunu gördük. Eğer oynamazsa Hollanda güle oynaya çıkar finale. Bu arada bu maça Cüneyt Çakır atanacak bence.

sarianet
06.Temmuz.2014, 15:17
arjantin de buraya kadar zıpladı ama bu sefer gol olmayacak portakallar panzerlerin rakibi olacak gibi geliyo bana

footballer33
06.Temmuz.2014, 15:42
İki takım da kötü halleriyle bir yerlere geldi, bakalım bu maç kimi öne çıkaracak. Arjantin'in zor da olsa turu geçeceğini düşünüyorum ben.

nerazzuri
06.Temmuz.2014, 16:11
Hollanda bildiğimiz favori bu maçta. Hiç öyle Arjantin,Messi falan demesin bir zahmet kimse.

Sneijder oldukça formda, Persie düşüşte. Huntelaar süprizi olabilir?

Her ihtimalde Hollanda bana göre mutlak favori ve ilk finalist şimdiden.

byKpln
06.Temmuz.2014, 16:32
Messi'nin Dünya Kupası'nı kazanmasını çok istiyorum.Ayrıca Almanya-Arjantin finali harika olur.

TeNaciOUS MidFieLdeR
06.Temmuz.2014, 16:57
Di Maria'nın Arjantin için ne kadar önemli olduğunu gördük. Eğer oynamazsa Hollanda güle oynaya çıkar finale. Bu arada bu maça Cüneyt Çakır atanacak bence.

bisey yazmama gerek kalmamis. yazacagim iki cumle vardi. ikisini de belirtmissin, eyvallah :n:
fakat hollanda gule oynaya cikamaz diyebilirim farkli olarak. hollanda bana turnuva basindan beri vasat gorundu. arjantin messiye ne kadar bagimliysa hollanda da robbene bagimli. mac ortada, beklentim arjantin galibiyeti.

Banega
06.Temmuz.2014, 17:01
Bu iki takımın finalde karşılaşmasını isterdim.Ah ah, olmadı bak bu.Neyse kim kazanırsa kazansın, Finalde o takıma desteğim sonsuz. :)

Hollanda'yı bir adım önde görüyorum.

europeanconquer
06.Temmuz.2014, 17:29
Sneijder'dan dolayı Hollanda'yı tutuyorum ancak Hollanda bence bu turnuvada çoktan başarılı oldu o berbat savunma hattıyla,tabi gönül ister finale çıkıp kazansınlar ama olmasa da olur.

Arjantin'de kazanırsa üzülmem yani,her türlü kazanan ben olacağım :zuhaha

Maçın favorisi ise Hollanda,açık ve net.

bilmania
07.Temmuz.2014, 18:28
Hollanda'nın finalde Brezilya'nın rakibi olacağını düşünüyorum.

E.Cartman
08.Temmuz.2014, 02:39
Maçı Cüneyt Çakır yönetecekmiş.

Fearless Coward
08.Temmuz.2014, 03:02

Az çok kestirmek mümkündü. Brezilya'ya kazandıramadığı için atanamayacağı belliydi. Final'i de alacağını sanmıyordum adamın hep yarı final yönetmişliği var ama finalde 4. hakem olur kesin. :D Başarılar diliyorum sayın Çakır'a tam puan alır umarım.

SAİT71
08.Temmuz.2014, 03:13
Kötü olmuş be, olası bi Hollanda'nın finale çıkması durumunda en büyük aday Kuipers mi ne elenecekti bence bu maça verilmeyip bekleselerdi. En kötü 3.lük maçını yönetirdi :)

Fearless Coward
08.Temmuz.2014, 03:44
Final hakemini kestiremiyorum ancak Howard Webb olabilir Hollanda finale çıkarsa zaten kesin o olur.

Sadixx
08.Temmuz.2014, 05:35
Final hakemini kestiremiyorum ancak Howard Webb olabilir Hollanda finale çıkarsa zaten kesin o olur.

Geçen turnuvanın final hakemini bir daha vermezler diye düşünüyorum.

A.FaruK
08.Temmuz.2014, 10:45
Messi artık final oynasın şu Maradonanın gölgesinde kaldı goygoyu bitsin diye istiyorum. Ben kimi desteklersem o kaybediyor gerçi. Arjantin vurur geçer :)

TeNaciOUS MidFieLdeR
08.Temmuz.2014, 19:58
cuneyt cakir cok iyi oldu, boyle ust seviyede bir macta hakemle de olsa adimizi duyurmus olduk. turkiyede cok cok vasat gorulen bir hakemimizin dunya capinda elit bir hakem olarak yari final macina atanmasi tuhaf oldu, ya bizde bir sorun var ya da dunyada :n:

Fearless Coward
08.Temmuz.2014, 20:33
Bence biz ligimizde çok fazla abartıyoruz hakemleri bu kupada ki hakemleri görünce onu anladım ben. :D Cüneyt Çakır hepsine on basar onu da anladım. :D Zaten yönettiği 2 maçta da çok başarılıydı.

Kaka Leite
09.Temmuz.2014, 14:38
Cüneyt Çakır'ın yönetiminde güzel bir maç olmasını bekliyorum. Dün oynanan maçın aksine maçın alt bitme ihtimalinin yüksek olduğunu düşünüyorum ben. :icon_biggrin:

Almanya tüm turnuva adına attı golleri dün akşam. :n:

playeray
09.Temmuz.2014, 16:30
Arjantin ofansı Hollanda savunmasını yer

eng1n
09.Temmuz.2014, 16:50
skor tahminim 2-8 biter

SAİT71
09.Temmuz.2014, 17:01
Dün küçük kardeşim Almanya 7-2 yener demişti maç tahmininde bu maç içinse Hollanda 1-0 yener dedi sonra 2-1 yener dedi. Dolayısı ile bu maç 2-0 Hollanda'nın.

TeNaciOUS MidFieLdeR
09.Temmuz.2014, 17:04
hollanda savunmasi < arjantin savunmasi
hollanda kalecisi < arjantin kalecisi
hollanda ofansi = arjantin ofansi

o yuzden 1-0 arjantin alir maci. cuneyt cakir hakem oldugu icin gol de penaltidan olur diyorum :)

messi vs hollanda savunma oyunculari jeneriklik goruntuler ortaya cikarabilir :D

Fearless Coward
09.Temmuz.2014, 17:09
cüneyt hocanın yönettiği 2 maçta berabere bitti. 0-0'lık bir beraberlik bekliyorum ben uzatmalarda da gol olmaz umarım da Krul reisi izleriz yine. :p

antiochia
09.Temmuz.2014, 17:14
Hollanda alır maçı..Final de 1974'ün sonu gibi olur..

Redrum
09.Temmuz.2014, 17:17
2-1 Hollanda alır. Zevkli maç olacaktır...

footballer33
09.Temmuz.2014, 21:21
skor tahminim 2-8 biter
Ben 9-4 biter diyorum; ama kimin kazanacağını bilmiyorum.

ReaList
09.Temmuz.2014, 21:48
İki takımda gol atmadığı sürece maçın berabere biteceğini düşünüyorum, zor bir maç olacak.

Namzet
09.Temmuz.2014, 22:09
İki takımda gol atmadığı sürece maçın berabere biteceğini düşünüyorum, zor bir maç olacak.
+1 :) Abim çok iyi özetlemiş

byKpln
09.Temmuz.2014, 22:26
Hadi Messi ve Aslanları :)

Fearless Coward
09.Temmuz.2014, 22:44
Cillesen, Kuijt, De Vrij, Vlaar, Martins Indi, Blind, Wijnaldum, De Jong, Sneijder, Robben, Van Persie.

Romero, Zabaleta, Demichelis, Garay, Rojo, Enzo Pérez, Biglia, Mascherano, Lavezzi, Messi, Higuaín

TeNaciOUS MidFieLdeR
09.Temmuz.2014, 23:12
van gaal korkmus, de jong geri donmus. sert bi mac bizi bekliyor. cuneyt cakira kolay gelsin :)

nerazzuri
09.Temmuz.2014, 23:15
van persie sakat deniyordu? oynuyor sanırım.

anil luque
10.Temmuz.2014, 00:51
Messi'nin frikiği dışında şut dahi yoktu sanırım. İkinci yarı biraz daha tempolu bir maç izleriz umarım.

Fearless Coward
10.Temmuz.2014, 00:51
Çakır final yönetirmiş be. Yazık etmişler. Rahat maç çıkarıyor arkadaşlarıyla.

TeNaciOUS MidFieLdeR
10.Temmuz.2014, 00:53
dunku mactan sonra biraz dinlendik, iyi oldu bu mac. kendimize geldik :n:

Fearless Coward
10.Temmuz.2014, 00:54
Yalnız Arjantin'de Di Maria olsa atarlardı kesin. Şimdi şanslar eşit gibi. Van Persie'den yol olmaz valla keşke Huntelaar'la çıksaymış Van Gaal.

nerazzuri
10.Temmuz.2014, 00:55
Lens veya Depay'ın 2.yarı oyuna girmesi hakikaten şart şimdi Üründül Bey'in hakkını yemeyelim :) Benim tahminim bu maç uzatmalara gider.

Fearless Coward
10.Temmuz.2014, 00:58
Üründül çok iyi konuşuyor bu aralar valla bi ara diyorum başkası mı bu falan diye. :D

omersal
10.Temmuz.2014, 00:58
Bu Ömer Üründül 'adam eksiltme'den başka bişe bilmez mi , gına geldi artık be !

Biri gol atsa da 1-0 bitse bari uykum geldi , oyun 0-0a kilitlenecek gibi.

SAİT71
10.Temmuz.2014, 01:14
Ömer Üründül aslında doğru söylüyor adam eksiltme özelliği olan bir oyuncusu/kanatı olsa Hollanda çok etkili olacak. O tür bir oyuncuyu almadıkları sürece böyle hapsolurlar sahalarında.

omersal
10.Temmuz.2014, 01:24
Ömer Üründül aslında doğru söylüyor adam eksiltme özelliği olan bir oyuncusu/kanatı olsa Hollanda çok etkili olacak. O tür bir oyuncuyu almadıkları sürece böyle hapsolurlar sahalarında.

Bu sefer doğru söylüyor da her maç en az 10 kere 'adam eksiltiyor' diyince uyuz oluyo insan :) Sprinter , adam eksilten futbolcu , sırtı dönük oynayabilen santıfor .. Ömer Üründül klasikleri :)

semih99999
10.Temmuz.2014, 01:48
o degil bi arjantin yedeklerine bakıyım dedimde M Rodriguez filan var ne kadar kötü seçimler hepsi sanırım yetenegi tecrübeye degişmiş teknik direktorleri :D

sarianet
10.Temmuz.2014, 01:48
dünkü maç iki takımın da kabusu olmuş demekki hiç oynayamıyorlar bz gibi trt spikeri bile espri yapıyor bu konuda

Walter Sakana
10.Temmuz.2014, 01:56
Hollanda'nın dizilimi ne sizce? FM'ciler nasıl yorumluyor bakalım?

Ben 3-1-4-1-1 ya da 3-1-5-1 şeklinde gözlemledim.

Fearless Coward
10.Temmuz.2014, 01:57
Maç başlamadan belliydi böyle biteceği. :) Skor tahmini de tuttu sağolsunlar. :D Robben biraz erken vursa yandıydık ama. :) Krul reisi görürüz umarım penaltılara gider.

SAİT71
10.Temmuz.2014, 02:01
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/t1.0-9/p526x296/10501936_10152244000932634_8982899831943027280_n.p ng

Genelde 3 stoper, 2 kanat arkası oynuyorlar defansta. Kuyt ile blind kanat arkasındayken beke geliyorlar çok fazla ileri çıkmıyorlar. Oyun içerisinde değişiyor yerleri bazen.

Walter Sakana
10.Temmuz.2014, 02:03
--------------------------------Cliessen (gk)------------------------------------

Blind (dcl-pas dağıtan)) - Vlaar (dc-sıkı defans) - de Vrij (dcr-pas dağıtan)

-------------------------------Cliessen (dm)-------------------------------------

Kuyt (ml-destek) - Sneijder (mcl-oyun kurucu) - Wijnaldum (mcr-box to box)- Jandmaat (mr-destek)

----------------------------Robben (serbest)----------------------------------

------------------------------van Persie (st)------------------------------------

byariff
10.Temmuz.2014, 02:06
keske galatasaray Vlaar"i alabilse muthis defans.

sarianet
10.Temmuz.2014, 02:10
kuyt solda oynamıyor mu yav sağa almışsınız :)

Walter Sakana
10.Temmuz.2014, 02:12

zor bir transfer değil bence. Aston Villa'da değil mi?

Ben Blind'i daha çok beğendim çok yönlülüğü ve oyun zekasından ötürü. Ama bizim için bence de Vlaar daha iyi gider çünkü öyle fizik gücü yüksek bir savunmacıya ihtiyacımız var. Semih ve Chedjou omuz omuzada yıkılabiliyorlar, dengesizler.

Blind yakın gelecekte büyük takımlardan birine gider ahanda yazıyorum buraya. Tam Bayern'lik, overrated Dante'nin yerine. Ya da Man Utd...

Walter Sakana
10.Temmuz.2014, 02:13
kuyt solda oynamıyor mu yav sağa almışsınız :)

ML yazıyor işte :D İnkilizce benim oyun ordan alışkanlık :D

zaten değişiyor oyun içinde, bir sağda bir solda.

CocukMenajer
10.Temmuz.2014, 02:16
Maçta en çok dikkatimi çeken isimler Aguera,Şınaydır ve 3 farklı isimle hitap edilen Kuyt

playeray
10.Temmuz.2014, 02:20
Agüera Agüero'nun kız kardeşi sanırım

Walter Sakana
10.Temmuz.2014, 02:20
Yalnız Arjantin teknik direktörünün mimiklerden çok güzel caps'ler çıkar :D Kuyt'ın Zabaleta'yı harcadığı pozisyondaki mimiği özellikle :zuhaha

Walter Sakana
10.Temmuz.2014, 02:22
Penaltılara kalırsa Sneijder kaçıracak :(

mustangshelby
10.Temmuz.2014, 02:28
Tam Palacio ne gereksiz bir oyuncudur diye içimden geçiriyordum onayladı beni kaçırdığı pozisyonla.

semih99999
10.Temmuz.2014, 02:30
messi defanstan top alıp maxi rodriguez pozisyon hazırlıyo daha ben ne diyim :uzgun:

mustangshelby
10.Temmuz.2014, 02:33
--------------------------------Cliessen (gk)------------------------------------

Blind (dcl-pas dağıtan)) - Vlaar (dc-sıkı defans) - de Vrij (dcr-pas dağıtan)

-------------------------------Cliessen (N.de Jong) (dm)-------------------------------------

Kuyt (ml-destek) - Sneijder (mcl-oyun kurucu) - Wijnaldum (mcr-box to box)- Jandmaat (mr-destek)

----------------------------Robben (serbest)----------------------------------

------------------------------van Persie (st)------------------------------------

Cilessen'de maşallah heryerde oynuyor :D

SAİT71
10.Temmuz.2014, 02:35
Köyt ve Şirayder'den biri kaçıracak :n:

Fearless Coward
Krul'da yok bakalım Cilessen ne yapacak ? :D Gönlümüz Hollanda'dan yana bakalım.

Walter Sakana
Cilessen'de maşallah heryerde oynuyor :D

:D Clasie olacaktı isimler benziyor ya dalgınlık

Walter Sakana
10.Temmuz.2014, 02:38
Hollanda İspanya maçındaki süksesini devam ettiremedi maalesef. Şu oynadıkları oyun yarı finaldeki bir takıma yakışır bir oyun değil kesinlikle. Arjantin'i zaten beğenmiyorduk turnuva başından beri ama onlar gitgide iyiye gittiler en azından. Oyun olarak, istek olarak Arajntin daha fazla haketti diye düşünüyorum.

Hollanda ve Brezilya yerinde keşke Kosta Rika, Kolombiya veya Cezayir çıksaydı yarı finale.

semih99999
10.Temmuz.2014, 02:43
Köyt ve Şirayder'den biri kaçıracak :n:
ne yaptın ya sen :D gerçi şinayder hiç gerilmeden attı adam bi düşünür filan :D

sarianet
10.Temmuz.2014, 02:43
Geçmiş olsun almanya arjantin :)

Walter Sakana
10.Temmuz.2014, 02:44

maşşallah iyi dediğin adam 2 gün yaşamıyor :D müthiş oynuyordu, sen yazdın adam önce Messi'yi kaçırdı gol yiyolardı, sonra Bülent Korkmaz pası attı, üstüne penaltı kaçırdı :zuhaha

Penaltılara kalırsa Sneijder kaçıracak :(

:0:

Sheriff
10.Temmuz.2014, 02:45
Yalnız bu Almanya bu Arjantin'i yer gibi geliyor bana..

CocukMenajer
10.Temmuz.2014, 02:46
Ömer Üründül finalde yok güzel haber :D

Namzet
10.Temmuz.2014, 02:46
Arjantin finale çıktığına bin pişman olacak gibi duruyor:D

SAİT71
10.Temmuz.2014, 02:47
Almanya 2. bi farka gidebilir. Arjantin pek iyi bir oyun oynamadı. Ancak Di Maria dönerse daha etkili olabilirler. Hollanda ise bence tamamen Van Gaal yüzünden elendi. Bu takım Arjantin'e elenecek bir takım değil. Kanatsız oynamamalıydı Hollanda.

Fearless Coward
10.Temmuz.2014, 02:47
Arjantin'e helal olsun özellikle Romero'ya. Krul olsaydı keşke. :( Neyse Sneijder ve kankaları Brezilya'ya şov yapıp 3. olurlar üzülmesinler. :D

footballer33
10.Temmuz.2014, 02:48
Koytuyla, Şınayderiyle, Aguerasıyla, Maççeranosuyla zevkli ve çekişmeli bir maçtı. Şınaydır yüzünden Hollanda finali göremedi ve tahminim penaltılarla da olsa tuttu.

2010 Dünya Kupası'ndaki 4-1'lik Almanya zaferinin rövanşı niteliğinde, güzel bir final izleyeceğiz.

Kupaya yakın gördüğüm taraf Almanlar. Hollanda da 3. olur bence.

Kaka Leite
10.Temmuz.2014, 02:52
ne yaptın ya sen :D gerçi şinayder hiç gerilmeden attı adam bi düşünür filan :D
Aynen ya öyle saçma bir penaltı mı var?
Sanarsın antremanda penaltı çalışıyor da çok çektiğinden dolayı sıkıldı, kaleye bakmaya gerek bile duymadan vurdu. :icon_biggrin:

Hollanda'ya iyi oldu, Cliessen gibi artist bir kalecileri varken daha çok başları yanar. Saçma sapan çalım hareketleri falan yapmakla olmuyormuş bu işler üstüne gelen topu dahi çelemiyorsun artist.

Yemin ediyorum adama uyuz oldum.

SAİT71
10.Temmuz.2014, 02:56
Cliessen zaten hiç penaltı kalecisi değilmiş, bir pozisyonda atladığı tarafa bir top geldi tutamadı.

Fearless Coward
10.Temmuz.2014, 03:00
Van Gaal bence finali istemedi. Yoksa ne yapar ne eder Krul'u alırdı gibime geliyor. Almanya'dan korktu herhalde baktı takım hiç oynamıyor bugün. :D Arjantin en azından bir şeyler yapmaya çalıştı bence hakeden çıktı Di Maria olsaydı zaten uzatmalara kalmazdı. Finale yetişebilirmiş. O olursa keyifli bir maç izleriz gibi ama her türlü Almanlar kazanır ya. :)

Kaka Leite
10.Temmuz.2014, 03:03
Twitterda gündem ''KOYT ve Kayt'' :n:

Şu adamın adında bir uzlaşamadık gitti herkes kendine göre okuyor. :icon_biggrin:

E.Cartman
10.Temmuz.2014, 03:05
Bu maçın gidişatından memnun olan nadir insanlardan biriyim belki de tek kişiyim. 11-12 maçım vardı maçı izleyemicem diye üzülmüştüm ama eve geldiğimde hiçbir şey kaçırmadığımı bilmek hoş oldu. Eve geldim, duş aldım yemek yedim hala kaçan bi şey yoktu :D Uzatmaların son 5 dakikası ve penaltıları izledim, mutluyum :zuhaha

Walter Sakana
10.Temmuz.2014, 03:38
Twitterda gündem ''KOYT ve Kayt'' :n:

Şu adamın adında bir uzlaşamadık gitti herkes kendine göre okuyor. :icon_biggrin:

Köyt'ü çıkaran zaten bu spikerdi hatırladığım kadarıyla.

CocukMenajer
10.Temmuz.2014, 04:02
Spiker kendi karar verememiş ki hangisini diyiceğine genelde Koyt ara sıra da Kayt diyor :D

footballer33
10.Temmuz.2014, 04:11
0.55-1.06 arası... :icon_biggrin:

Kuyt Koyt Köyt...

eng1n
10.Temmuz.2014, 04:14
Ben en çok Ömer Üründul`ün niye dondugune takildim butun turnuvayi izleyip finali izlememek ne ya. Spiker is ile alakali dedi ne oldu Burger king de et mi bitti bu kadar onemli

GeNç KaRTaL
10.Temmuz.2014, 05:51
Aslında bu maçın böyle olacağı iki takımın turnuva boyunca oynadıkları oyunu göz önüne alınca çok net belliydi.Dünkü ekstrem sonuçtan sonra acaba bu maç da bol gollü olmasa da keyifli geçer mi acaba diye beklentiye girmiştim kendi adıma ama ilk yarının sonlarına doğru daha çok telefona odaklanmaya başladım.Van Gaal keşke Van Persie'yi çıkartmayıp Krul'u koysaydı yine penaltılarda.En azından penaltılar heyecanlı geçerdi muhtemelen.

byariff
10.Temmuz.2014, 08:35
maşşallah iyi dediğin adam 2 gün yaşamıyor :D müthiş oynuyordu, sen yazdın adam önce Messi'yi kaçırdı gol yiyolardı, sonra Bülent Korkmaz pası attı, üstüne penaltı kaçırdı :zuhaha

he abi ya cok kotu vurdu :D ama yinede iyi defans oldugunu degistirmez turnuva basindan beri izliyorum cok iyi..

vay be vasatlarin vasati arjantin bile finale geldiya su performansiyla arjantinin ceyrek finali gormemesi lazimdi ama iste futbolun adaleti yok... neyse almanya ezer geçer panzerleriyle.

A.FaruK
10.Temmuz.2014, 10:11
Cliessen hayatımda gördüğüm en kötü penaltıları oynadı. Yalandan topa atlıyor havaları falan. En az 1ini çıkartırdı o toplardan. Neyse bu arjantin, almanyaya sorun çıkarır her türlü

ReaList
10.Temmuz.2014, 12:01
Ben demiştim :icon_cool: