Log in

View Full Version : Brezilya 0-3 Hollanda | DK Üçüncülük

E.Cartman
10.Temmuz.2014, 16:03
http://i.imgur.com/de6wA0f.png

europeanconquer
10.Temmuz.2014, 16:11
Sneijder nereye biz oraya.Dağılmış Brezilya bu maçta çok bir şey yapamaz,Hollanda 3. olur herhalde.

nerazzuri
10.Temmuz.2014, 16:21
yedek kadro ile sahaya çıkar brezilya ve gereğinden fazla hırslı olacaklar bu maç için.

bol gol izleriz yine.

Fearless Coward
10.Temmuz.2014, 16:30
Başa baş bir mücadele bekliyorum. Hollanda takımının yapısı böyle çünkü. Yine de Sneijder 3.'lük madalyasını takar gibi geliyor.

omersal
10.Temmuz.2014, 16:32
Sonucu kestirmek bence zor ama Brezilya'yı daha avantajlı görüyorum. Almanya maçını bir nebze olsun telafi etmek için kazanmak isterler.

E.Cartman
12.Temmuz.2014, 22:46
XI: Cillessen, Kuyt, De Vrij, Vlaar, Martins Indi, Blind, Clasie, Wijnaldum, Sneijder, Van Persie, Robben.

XI: Júlio César, Maicon, Thiago Silva, David Luiz, Maxwell, Luiz Gustavo, Paulinho, Ramires, Oscar, Willian, Jô.

footballer33
12.Temmuz.2014, 22:52
Brezilya, defans hattı dışında sil baştan bir kadro sürmüş sahaya. Bu ters de tepebilir, üçüncülüğü de getirebilir. Şu an için kestiremiyorum ben sonucu; ancak as kadrosundan taviz vermeyen Hollanda daha yakın duruyor galibiyete.

Walter Sakana
12.Temmuz.2014, 23:02
Hollanda kazansın isterim ama Brezilya rahat alır. 3-0 bekliyorum.

TeNaciOUS MidFieLdeR
12.Temmuz.2014, 23:18
jo yerine neymari koy, maicon yerine de alvesi. al sana ideal 11. paulinho yerine de hernanesi tercih ederdim sahsen. secilen 23 kisiden kafamdaki en iyi kadro boyle. son macta epey yaklasti scolari ideal 11e ama gec oldu :n:

Kaka Leite
12.Temmuz.2014, 23:19
Persie patlamayı bu maç yapacak gibi bir his var içimde. :icon_biggrin:

Bu maçta bir şey yapmaz ise Gaal gittiğinde direk satacak zaten adamı bu ne lan? :n:

Ralph
12.Temmuz.2014, 23:36
www.google.com (http://www.google.com)

Gördünüzmü :icon_biggrin:

Seçkinn
12.Temmuz.2014, 23:50
Kimsenin tam olarak anlamlandıramadığı bir maç. Hollanda bir adım önde duruyor, Brezilya bu moralsizlikle ne yapabilecek merak ediyorum.

E.Cartman
12.Temmuz.2014, 23:50
SON DAKİKA | Brezilya maçı öncesinde ısınırken sakatlanan Sneijder, kadrodan çıkarıldı. De Guzman, ilk 11'de sahaya çıkacak.

Seçkinn
12.Temmuz.2014, 23:51
www.google.com (http://www.google.com)

Gördünüzmü :icon_biggrin:

Kupa başından beri yapılanlar arasında en güzel doodle bu olmuş :icon_smile:

CocukMenajer
12.Temmuz.2014, 23:55
Brezilya keşke önceki maçta bu 11 ile çıksaydı.

Walter Sakana
13.Temmuz.2014, 00:02
Kırmızı kartı es geçti hakem penaltı pozisyonunda.

Namzet
13.Temmuz.2014, 00:12
bismillah yine erkenden golü yemiş brezilya :(

Walter Sakana
13.Temmuz.2014, 00:17

ne demiştim :0:

vivoperlei
13.Temmuz.2014, 00:20
Ikinci golde ofsayt vardi sanki.

eng1n
13.Temmuz.2014, 00:20
Kardeşim kapat ülkeyi ya indir kepenkleri bu nedir :D

BaGa TaRKaN
13.Temmuz.2014, 00:23
Adamlara Bağımlılık Yaptı Sanırım Farkı Tadınca Her Maç İstemeye Başladılar :n:

byariff
13.Temmuz.2014, 00:31
David luizin yaptigi o hatayi amatorde yapmiyorlar mourinho hocam bu yuzden en iyi hemen satti adami 50m euroya

Kaka Leite
13.Temmuz.2014, 00:37
Oscar'ın performansı gerçekten harika her maç o hücum hattına bakışla çok iyi savaşıyor. Tam bir yeni nesil Kaka görüntüsü içinde inşAllah daha iyi işler yapar.

Şu takımla pek bir şey yapabileceğini sanmıyorum ama. :icon_biggrin:

eng1n
13.Temmuz.2014, 00:39
Brezilya da 1-2 kişinin acil sahaya girmesi lazım yani olmuyor mesala Beşiktaş-Atletico Madrid maçında sahaya girip Cenk'e isyan eden eleman gibi biri sahaya girse takım canlanır belki 2.yarı.

jevox06
13.Temmuz.2014, 00:39
Hayatımda David Luiz kadar balon bir oyuncu görmedim. Bu adam 50 M ediyorsa Servet'te iyi zamanında 50 M ya da hiç olmadı 40 M a satılırdı. Mourinho'ya da helal olsun hem bu adamdan kurtuldu hem de 50 M kazandı.

SAİT71
13.Temmuz.2014, 00:41
maç farka gitmez brezilya sert oynayarak yıldırıyor oyunu soğutuyor zaten hollandanında aşırı farka gidebilecek kapasitesi yok

TeNaciOUS MidFieLdeR
13.Temmuz.2014, 00:50
psg kurmaylari ne dusunuyor acaba. luiz-silva ikilisine emanet bu sezon defans, maxwell de var. bi tek maicon eksik :zuhaha

nerazzuri
13.Temmuz.2014, 01:28
çok net penaltı değil miydi ya? ne aldatması.

A.FaruK
13.Temmuz.2014, 01:49
3 oldu temiz oldu

SAİT71
13.Temmuz.2014, 01:54
Hollanda çok kasmadı 3'ü buldu. Adamlar kendimizi affettireceğiz dediler yine 3'ten az gol yemediler. Brezilya'nın son yıllarda en rezil olduğu turnuva oldu. Eminim Dünya Kupası'nda 4. olup bu kadar rezil olan bir takım yoktur. Brezilyalıların bir çoğu şuan "keşke gruplardan çıkamasaydık" demişlerdir.

Walter Sakana
13.Temmuz.2014, 02:02
Oyuncuları Dünya kupası veya milli takım performanslarına göre değerlendirecek olsak Ronaldo bile balon sayılır. Hatta attığı kritik goller olmasa Messi bile bu Dünya kupasında kötüydü bana kalırsa. Bu oyuncular kulüplerinde bambaşka oynuyorlar bunu unutmamak lazım.

Yıldızlar kulüplerinde inanılmaz paralar kazanıyorlar. Sponsorlar da cabası. Milli duygulardan başka neredeyse hiçbir getirisi olmayan milli maçlarda kariyerlerini ve anlaşmalarını riske atmak istemiyor çoğu futbolcular. Daha çok organizasyonu kendisi için bir vitrin olarak gören oyuncular parlıyor o yüzden bu tür organizasyonlarda genellikle. Geçmişte belki ancak artık iyice "duygusal" hale gelen futbolda nadiren kendini kanıtlamış yıldızlar da sükse yapabiliyor Dünya kupasında. Bunun en yakın ve en güzel örneklerinden birisi 2006 Dünya kupasında Zidane'ın performansıydı hiç kuşkusuz.

Bugün tel tel dökülen, 10 tane takımım olsa hiçbirinde kadroya almam diyebileceğimiz David Luiz, Thiago Silva gibi oyuncular önümüzdeki sezon kulüplerinde çok başarılı maçlar çıkartacaklar ve "ulen ne top oynuyor adamlar bee" diye hayranlıkla bahsettirecekler kendilerinden muhtemelen.

Bu arada 3-0'ı bildim ben:

A.FaruK
13.Temmuz.2014, 02:05
Vörking kılas hiroya final yakışırdı. Canı sağolsun. Son kupasında güzel bir hatıra kaldı ona.

SAİT71
13.Temmuz.2014, 02:25
Van Gaal umarım United'de saçma sapan dizilişlerle oynatmaz yoksa başı yanar. Şu Hollanda bence final yapacak takımdı.

A.FaruK
13.Temmuz.2014, 02:27
Sait bence Van Gaal olmasa şu takım böyle iyi oynayamazdı. Adam tabuları yıkıp 3-4-3 / 4-3-3 gibi köklü bir geleneğin dışına çıktı ve istediğini aldı bence. Finale çıkamamaları talihsizlik zaten

TeNaciOUS MidFieLdeR
13.Temmuz.2014, 02:33
hollanda van gaal sayesinde yari finale geldi bence. elindeki imkanlarla yapabilecegi maksimum buydu. hollandadan nefret ettirdi, o ayri. ama hakkini verelim.

hiddink gelecek deniyor. bakalim eleme gruplarinda ne yapacaklar bize karsi. van gaal olsaydi grubu gol yemeden bitirirlerdi kesin derdim. oyle savunma kurgusu olusturdu ki, gecit vermiyor hicbir sekilde.

brezilyaya oyle acidim ki, tam da gol ve gollere ihtiyaci oldugu bir anda katiksiz savunma yapan tas gibi bir takima denk geldiler :n: gerci bunu haketmedi degiller hani, su futbolla yari finale kadar gelememesi gerekirdi brezilyanin.

Banega
13.Temmuz.2014, 02:35
Van Gaal muhtesem bir adam, elindeki oyunculardan maksimum verimi almasini biliyor.Van Persie-Robben-Sneijder uclusu disinda geri kalan ilk 11 oyuncularinin degeri 5 ile 15 M Euro arasinda degisiyor.Van Gaal cok iyi bir sistemle bu takimi iyi isledi.Belki ilk mac disinda zevk vermediler fakat yapmalari gerekenleri yaptilar.Ve yenilmeden turnuvayi kapadilar.

Leonadias
13.Temmuz.2014, 03:47
Hollanda'yı tebrik ediyorum , öte yandan da Brezilya'nın kolay rakipler karşısında bile nasıl zorlandığı gördük karşılarına böyle takım oyununu iyi oynayan biraz da becerili isimlerle kurulu takımlara aciz şekilde kaleye gitmeden kaybettiği görmek çok üzücü ve vahim bir durum , acele bir şekilde büyük değişiklikler gerekiyor. Alt yapıdan eski tarzdan oyuncular çıkarmazlarsa bu mantalite ile işleri artık çok zor , Avrupa takımları ezer geçer .

Hollanda'ya da aşk olsun 0-2 dedik niye 3'ü atıyorsunuz ^^

Kaka Leite
13.Temmuz.2014, 03:53
https://pbs.twimg.com/media/BsYbzc1CIAEvB1X.png:large
Van Persie, üçüncülük madalyasını turnuva başından beri maçlara Dünya Kupası maketiyle gelen taraftara verdi

GeNç KaRTaL
13.Temmuz.2014, 18:50
Brezilya zaten yarı finale kadar beklentilerin çok altında bir performans sergilemişlerdi.Yarı finalden sonra patladılar.Brezilya gibi bir takıma,heleki turnuva kendi ülkelerinde düzenlenirken hiç yakışmadı bu performans.

Hollanda'nın performansı da futbol zevki açısından pek iyi değildi ama iyi mücadele ettiler.Açıkcası bu durumdan dolayı bir futbolsever olarak şikayetçi olsak da elindeki malzemeyle başarı açısından en iyisini yapan Van Gaal'e de saygı duymak lazım diye düşünüyorum.Hollanda bu turnuvada keyif veren bir futbol da oynayabilirdi ama buralara kadar gelir miydi soru işareti.

mayfaka
13.Temmuz.2014, 18:51
Dünkü skorla da Scolari'nin fişi çekildi sanırım