PDA

View Full Version : Ve Yıldırım göreve dönüyor!

Jesus_FB
19.Haziran.2006, 20:54
Aziz Yıldırım, listesiyle Başkanlık seçimine gireceğini duyurdu...

Kritik yönetim kurulu toplantısı sonrasında basına açıklamalarda bulunan Başkan Aziz Yıldırım, başkanlık seçimine gireceğini duyurdu

N.Özdemir Transferlerinde dünya kupasının sonlarına doğru yapılacağını açıkladı

eGowiCh
19.Haziran.2006, 21:03
Fenerbahçe Spor Kulübü Olağan Genel Kurul Toplantısı sona erdi. Başkanımız Aziz Yıldırım başkanlığında toplanan yönetim kurulumuzda Asbaşkanlarımızdan Zeynep Sabancı dışında tüm yönetim kurulumuz katıldı.

Toplantı sonrasında Başkanımız Aziz Yıldırım şu açıklamalarda bulundu: “Bundan yaklaşık 25 gün önce başkanlığı bırakmak üzere bir açıklama yapmıştım. Aslında o günkü olumsuz şartlar bugün de devam etmekte. Ancak 100. yılında Fenerbahçemizi ileriye getirecek birini bulmamız gerektiğini gördük. Yöneticilerimizin, derneklerimizin, eski yöneticilerimizin, yönetimimize devam etmek konusunda devam etmek için baskılar olmuştur. Biz de arkadaşlarla şu karara vardık. Bu hafta sonu yapılacak Olağanüstü Genel Kurulu’nda aday olma kararı olduk. Eğer Genel Kurulumuzda göreve uygun görülürsek devam edeceğiz. Biz en azından Fenerbahçemizin 100. yılında görevde olup bugün gördüğümüz sıkıntıları aşması için karar aldık.Bugünün ve geleceğin Fenerbahçemiz için hayırlı olmasını diliyorum."

Kulübümüz Başkan Vekili Nihat Özdemir, Başkanımızın açıklamasından sonra şunları söyledi: “Başkanımız bir açıklama yaptı Genel Kurulumuz da uygun görürse Başkanımız adaylığını koyacaktır. Fenerbahçe şirketlerinin mali anlamda olsun sosyal anlamda olsun yönetim kurulu görevdeymiş gibi devam etmektedir. Bugün yönetim kurulu olarak almış olduğumuz bölümde Medya Takip ve İletişim Çalışma Grubu kuracağız ve devam edeceğiz. Teknik direktör konusunda çalışmalarımız devam etmektedir. Bütün spor adamları, futbolcular herkes Almanya’dadır. Transfer konusunda ve teknik direktör konusunda çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Fenerbahçemizi en iyi noktalara getirecek olan bir teknik adam ve heyeti gelecektir. Takımımız İrfan Hocamız ile çalışmalara başlayacak.”

eraser212
19.Haziran.2006, 21:05
bu adamın döneceği istifa ettiği günden beri belliydi...

Jesus_FB
19.Haziran.2006, 21:06
herkese baştan söyleyim konu ile alaksız tüm mesajlar silinicektir!!!

eGowiCh
19.Haziran.2006, 21:07
Keşke baştan istifa etmeseydi. Bundan sonra istifa etse bile inanmam gideceğine. Güvensizlik oluşturdu. Sözünün arkasında durması lazımdı. "Dönmeyeceğim, 2000'deki gibi olmayacak." demişti. Bu saatten sonra ona güvenim azaldı. Üzgünüm Aziz Başkan, umarım seçimde Saran da aday olur ve o kazanır.

Jesus_FB
19.Haziran.2006, 21:11
Aziz Yıldırım istafasında sonuna kadar haklıydı camiada geri dönülmesi için herşey yapıldı hatta olağanüstü olaylar yaşandi misal mualefetten bir tane aday çıkmadı, Ali Şen dahi Aziz Başkana destek verdi bir bakıma Aziz Yıldırım'ın baişka çaresi kalmadı ve takrar aday oldu
Fenerbahçemize Hayırlı olsun 100. yılın Başkanı Aziz Yıldırımdır

EreN
19.Haziran.2006, 21:19
Hayırlısı olsun :)

Universal
19.Haziran.2006, 21:30
sonunda geri döndü mutluyum :D :D

vita es morte
19.Haziran.2006, 21:31
offf be keşmekeş bitti sonunda

hezzo
19.Haziran.2006, 21:36
belliydi bence adnan polat haklıydı. gündemi değiştirmekti amacı.

perpetua
19.Haziran.2006, 21:51
Sonucta bu bir guven tazelemesi. Aziz Yildirim sampiyonluk kaybindan sonra camiada ortaya cikabilecek catlak sesleri engellemek icin biraktigini acikladi. Ve bunu da basardi cunku camia etrafina bakindi ve Aziz Yildirim'dan baska birisini baskan olarak begenemedi. Saadettin Saran ve digerleri bir potansiyel baskan olarak gorulemedi saniyorum. Bu da Fenerbahce'nin bir bakima Aziz Yildirim'a ihtiyaci oldugunu (hatta muhtac oldugu bile denebilir) gosterdi. Bu karar umarim hayirli olur.

Edit: Muhtac olma lafini yanlis anlamayin, muhtac olmak kotu bir sey degil ve sagligi elverdigi ve Fenerbahce ve Turk sporu icin iyi isler yaptigi surece bir kisiye muhtac olmak kesinlikle kotu birsey degildir.

barahir
19.Haziran.2006, 21:53
Sonucta bu bir guven tazelemesi. Aziz Yildirim sampiyonluk kaybindan sonra camiada ortaya cikabilecek catlak sesleri engellemek icin biraktigini acikladi. Ve bunu da basardi cunku camia etrafina bakindi ve Aziz Yildirim'dan baska birisini baskan olarak begenemedi. Saadettin Saran ve digerleri bir potansiyel baskan olarak gorulemedi saniyorum. Bu da Fenerbahce'nin bir bakima Aziz Yildirim'a ihtiyaci oldugunu (hatta muhtac oldugu bile denebilir) gosterdi. Bu karar umarim hayirli olur.
haklılık payı var aslında

Jesus_FB
19.Haziran.2006, 21:54

Koskoca Fenerbahçe Camiası kesinlikle tek bir kişiye muhtaç olma olamaz böyle bir şey Aziz Yıldırım bu klübe inanılmaz hizmetler vermiştir dünya klübü olabilme adına önemli adımlar atmıştır (sportif başarı hariç) bu yüzdende çok seviliyor ve bu yüzden herkes geri dönmesi için birleşti bu kesinlikle ve kesinlikle bir muhtaç olma durumu falan değildir

barahir
19.Haziran.2006, 21:57
muhtaç olduğuna bende katılımıyorm ama bence bu binevi güven oylaması olduğu kafama yattı gibi.

perpetua
19.Haziran.2006, 21:59
Koskoca Fenerbahçe Camiası kesinlikle tek bir kişiye muhtaç olma olamaz böyle bir şey Aziz Yıldırım bu klübe inanılmaz hizmetler vermiştir dünya klübü olabilme adına önemli adımlar atmıştır (sportif başarı hariç) bu yüzdende çok seviliyor ve bu yüzden herkes geri dönmesi için birleşti bu kesinlikle ve kesinlikle bir muhtaç olma durumu falan değildir

Yazdigimi tekrar okuduktan sonra bunun yanlis anlanabilecegini dusunerek ekleme yaptim.

EreN
19.Haziran.2006, 22:03
Sadettin Saran Gibi biri başkan olamazdı zaten.En iyisi Aziz Başkan'dı oda geri döndü.Bi güven tazelemesi yapmış oldu.100.Yılda Aziz Yıldırımla ;)

Burak Duran
19.Haziran.2006, 22:08
gayet normal bi durum. hayrılı olsun fazla yoruma gerek yok bence

paco
19.Haziran.2006, 22:29
a.yıldrımın herkez neden gittiğini ve neden döndüğünü çok iyi biliyor ... benim dönmüyeciğinden en ufak bir şüphem bile yoktu ...
dönüceğini de başkanlığı bıraktıktan sonra hala yabancı transferleri ben yapıcam hocayı ben seçicem demesinden anladım ... f.b bir kişiye muhtaç deyilse ve a.yıldırım başkan adayı çıkmadı diye geri döndüyse bir kişiye muhtaç olduğu anlaşılıyor ... neden başkan adayı çıkmadığıda çok açık çıkan başkanı yine a.yıldırım belirliyeceği için ... o yüzden muhalefet tarafından kimse çıkmadı ... (muhalefet kanadı da yok zaten.... s.saran dışında)

Burak Duran
19.Haziran.2006, 22:45
arkadaşlar gidiş nedeni veya dönüş nedeni üzerine konulşmanın manası yok artık

Jesus_FB
19.Haziran.2006, 22:49
a.yıldrımın herkez neden gittiğini ve neden döndüğünü çok iyi biliyor ... benim dönmüyeciğinden en ufak bir şüphem bile yoktu ...
dönüceğini de başkanlığı bıraktıktan sonra hala yabancı transferleri ben yapıcam hocayı ben seçicem demesinden anladım ... f.b bir kişiye muhtaç deyilse ve a.yıldırım başkan adayı çıkmadı diye geri döndüyse bir kişiye muhtaç olduğu anlaşılıyor ... neden başkan adayı çıkmadığıda çok açık çıkan başkanı yine a.yıldırım belirliyeceği için ... o yüzden muhalefet tarafından kimse çıkmadı ... (muhalefet kanadı da yok zaten.... s.saran dışında)

e çok basit herkes Aziz Yıldırım'ın 100. yolda başkan olmasını istiyordu çünkü 8 senedir yaptığı yatırımlar sonucunda bunu hakediyordu o yüzdende kimse aday çıkarmadı saran da aday olmadı hatta bunuda belirteyim

Aslan41
19.Haziran.2006, 22:58
ne diyim artık bi başkan ancak bu kadar dönüşlü bi kişiliğe sahip olabilir....

İsildur
19.Haziran.2006, 23:02
Gündemi değiştirip sonrada başkanlığa döneceğini söyledi sonunda.

paco
19.Haziran.2006, 23:02
bir kere bir başkan adayı başkanlığı bırakıyorsa yeni yönetimin önünü açması lazım transfer veya hoca almaya çalışmaz sadece bunların hepsiniin planlı olduğunu söylemek istedim ....
yoksa ben a.yıldırım dan memnunum ... a.yıldırım o kadar antipatik bir kişiliği varki bütün takımlar 2 kat hırsla oynuyor..... avrupa vizyonu yok ... ve en önemlisi ençok galatasaray şampiyonluğunu gören f.b başkanı ... neyse daha görecek şampiyonlukları varmış demekki !

ibo
19.Haziran.2006, 23:05
bu başlığı gördüğüm de hiç şaşırmadım. Hayırlı olsun Fb lilere...

perpetua
19.Haziran.2006, 23:06
e çok basit herkes Aziz Yıldırım'ın 100. yolda başkan olmasını istiyordu çünkü 8 senedir yaptığı yatırımlar sonucunda bunu hakediyordu o yüzdende kimse aday çıkarmadı saran da aday olmadı hatta bunuda belirteyim
Yonetim degisimi beraberinde bir cok zorlugu da getirir. Hatta eger yeni baskan yonetim kurulundan gelmeyen bir baskansa, kulubun ic islerini detayli olarak ogrenmesi ve adapte olmasi zaman alir.

Saadettin Saran'in baskan olmasi buyuk bir rejim degisikligi olurdu. Saadettin Saran ile gelecek yeni rejim yeni baskanin kurulmus duzene alismasi ve tamamen anlamasi icin en azindan bir yil surerdi. Aziz Yildirim'in kulupte olup biteni bilerek 30 saniyede verebilecegi bir karari yeni baskan belki de ancak 3-4 saatlik arastirmadan sonra verebilirdi. Bu nedenle mevcut yonetimden bir baskan adayi ciksa bence Aziz Yildirim donmezdi. Ama cikmadi.

Duygusal olarak bakinca Aziz Yildirim'in 8 sene yaptiklarindan sonra baskan olmasi istenmesi tabii hos bir durum ama bu sonuc esas mevcut yonetim icinde bu ise kendisini soyacak kisi su anda olmadigini gosteriyor.

Aziz Yildirim eger gercekten birakmaya niyetli olsa idi birakma kararini vermeden yonetim icindekilerle gorusup, bu isi ondan alacak kisiyi belirlemeden birakma kararini aciklamazdi. Bu da ya Aziz Yildirim'in birakma kararinin gundem degistirme amacli oldugunu ya da plansiz ve programsiz bir sekilde kendisinden sonra gelebilecek kisilerin kim oldugunu ve olabilecegini dusunmeden birakma kararini aldigini ve acikladigini gosterir.

Sekopej
19.Haziran.2006, 23:54
Aziz Başkanın FB için yaptıklarından sonra 100. yılda başkanlığı hakediyordu ve doğru kararı verip başkanlığa geri döndü. FB de herkes Aziz Yıldırım'ı başkan olarak görmek istediği için başka aday çıkmadı. çıkan adaylar da Aziz Yıldırım dönerse ben yokum dedi. bunu diyenler arasında Sadettin Saran'da vardı. Herkesin birleşip geri dönmesini istediği Aziz Yıldırım eğer dönmeseydi FB için kötülük yapmış olacaktı.

Bir çeşit güvenoylaması olacak bu seçimde seçilecek Aziz Yıldırım kendini daha güçlü hissedecek ve FB için elinden gelenin fazlasını yapmaya çalışacaktır...

paco
20.Haziran.2006, 03:42
Aziz Başkanın FB için yaptıklarından sonra 100. yılda başkanlığı hakediyordu ve doğru kararı verip başkanlığa geri döndü. FB de herkes Aziz Yıldırım'ı başkan olarak görmek istediği için başka aday çıkmadı. çıkan adaylar da Aziz Yıldırım dönerse ben yokum dedi. bunu diyenler arasında Sadettin Saran'da vardı. Herkesin birleşip geri dönmesini istediği Aziz Yıldırım eğer dönmeseydi FB için kötülük yapmış olacaktı.

Bir çeşit güvenoylaması olacak bu seçimde seçilecek Aziz Yıldırım kendini daha güçlü hissedecek ve FB için elinden gelenin fazlasını yapmaya çalışacaktır...

bence a.yıldırım desteklendiğini biliyordu güven oylaması falan değildi bu baştan beri planlanmış bişeydi ...
güven oylması için olsaydı istifa etmezdi kongre olurdu karşısına aday çıkar çıkmaz önemli deil kendisi listesiyle girer ve güven oyunu alırdı ... yani güven oyunu almak için istifa etmesine gerek yok ...
her galatasaray şampiyon olduğunda güven oylaması istiyor bunu anlamış deilim ....

nekop
20.Haziran.2006, 08:38
haber kesin olarak dogruysa hele sükür diyorum cünkü bayaa gecikti...

Neron_FB
20.Haziran.2006, 09:05
Şu gündem değiştirme olayını unutun allah aşkına...Gündem ne ya? , değişmesi GSnin şampiyonluğunu mu elinden alıyo? Herkes almış lafı ağzına "gündem gündem" diyo... Gündem değiştirme uğruna bir takım kritik bi dönemde hem de 1 ay boyunca bi krize girer mi hiç?? Tutun ki amaç gündem değiştirmek(kesinlikle öyle değil) noldu şimdi?? GS şampiyonluk mu kutlayamadı?? hayır bal gibi kutladı zevkini sürüyo şimdi de..Niye bu kdr etkiliyo GSlileri Aziz Yıldırımın fenerbahçe'nin bu hareketleri anlamıyorum.. Siz şampiyonluğun zevkini sürün, FB ile ilgli konuları tartışmadan konuşmak bize kalsın ya da "gündemsiz" cümleler kurun.. Rica Ediyorum ya..

ozzy
20.Haziran.2006, 11:32
bakıyorum hemen çatlak sesler başlamış.o kadar baskı,muhalefetin bile olmaması ve kısada olsa 25 günde bir tane adayın çıkıpta başkanlığa adayım dememesi ile tekrar adaylığını koydu başkan.saran açıklamalar yaptı 100. yılın başkanı yıldırım olmalı diye.bu bence nedir biliyomusunuz?Fenerbahçenin ne kadar büyük ve ne kadar bütünleşmiş bir camia olduğunu,yıkılmadan ayakta durup 17 tek vücut olmuş takıma göstermektir.

senderson
20.Haziran.2006, 12:20
Şu gündem değiştirme olayını unutun allah aşkına...Gündem ne ya? , değişmesi GSnin şampiyonluğunu mu elinden alıyo? Herkes almış lafı ağzına "gündem gündem" diyo... Gündem değiştirme uğruna bir takım kritik bi dönemde hem de 1 ay boyunca bi krize girer mi hiç?? Tutun ki amaç gündem değiştirmek(kesinlikle öyle değil) noldu şimdi?? GS şampiyonluk mu kutlayamadı?? hayır bal gibi kutladı zevkini sürüyo şimdi de..Niye bu kdr etkiliyo GSlileri Aziz Yıldırımın fenerbahçe'nin bu hareketleri anlamıyorum.. Siz şampiyonluğun zevkini sürün, FB ile ilgli konuları tartışmadan konuşmak bize kalsın ya da "gündemsiz" cümleler kurun.. Rica Ediyorum ya..
Olay budur yahu!!!

FeYYaz1989
20.Haziran.2006, 12:37
Adnan Polat çok zeki bir insanmış,en başından beri söylüyordu zaten.Az çok belliydi zaten.
Neyse Fenerbahçe SK camiası için hayırlı olsun,bize başka bir şey söylemek düşmez.

Selman Ozturk
20.Haziran.2006, 12:37
1. Bazı arkadaşlarımız "Aziz Başkan; aday çıkmadığı için yeniden göreve dönüyor" demiş. Türkiye'nin en büyük camialarından biri olan Fenerbahçe, o kadar genel kurul üyesine rağmen bir aday çıkaramaz mı?

2. Aziz Yıldırım istifa ederken "Fenerbahçe'nin iyiliğini düşündüğüm için istifa ediyorum" demişti. Geri döndüğüne göre artık Fenerbahçe'nin iyiliğini düşünmüyor diyebilir miyiz?

3.Madem Aziz Yıldırım en başından beri dönmemek üzere gitmişti ve büyük zorluklarla geri getirildi. Peki niye Saadettin Saran'ın aday olması engellendi?

4. Bir "gündem" fırtınasıdır koptu gidiyor.Acaba gündem gerçekten değişti mi?

5.Aziz Yıldırım'ın bu U dönüşü Fenerbahçe'ye yarar mı yoksa zarar mı getirir?

YANIT ANAHTARI

1.Elbette çıkarır. Ancak neden çıkarılmadı asıl soru bu.Belki şöyle denilebilir: "Aziz Yıldırım'dan başka hiçkimse 100. yılda Fenerbahçe başkanı olmaya yakışmaz. En yakışanı Yıldırım'dı bu yüzden aday çıkmadı." Ama bu görüşe asla katılmıyorum.Fenerbahçe camiası bir kişinin tekelinde olmamalı.

2.Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe aşkı tartışılmaz. Ancak madem dönecekti o cümleyi kullanması yanlış oldu. (Fenerbahçe'nin iyiliği için istifa ediyorum.Bu defa dönmeyeceğim)

3.Esasında bunun üzerine bir çok tez oluşturulabilir. Ancak buna ne benim ne de bir başkasının cevap verme yetkisi yok. Fenerbahçe Yönetimi'nden başka...

4.Gündem değişti ancak yalnızca Fenerbahçe Spor Kulübü'nün gündemi değişti.Aziz Yıldırım bunu sadece kendi camiasında çıkması muhtemel olan çatlak sesleri bastırmak için yaptı.Genel gündem ise zaten normalde de değişecekti.Genel gündemi değiştirmek için Aziz Yıldırım'ın istifa etmesi bahane değil. Galatasaray'ın şampiyonluğu aylarca manşette kalacak değil ya...

5.Hem yarar getirir hem de zarar. Önce yararlarından başlayalım: Yeni gelecek yönetimin 3-4 saatte atacağı bir adımı Aziz Yıldırım 3-4 dakikada atacaktır. Bu da Fenerbahçe'ye zaman ve yarar kazandıracaktır.Aziz Yıldırım'ın dönüşüyle birlikte bütün camia daha fazla kenetlendi.

Gelgelelim zararlarına: Zaten SüperLig'de çoğu yöneticiye antipatik gelen Aziz Yıldırım böylelikle daha fazla antipati topladı.Bu da haliyle Fenerbahçe'ye zarar verecektir.Aziz Yıldırım'a duyulan güven sarsıldı.Bir dahaki istifasına kendi de inanmayabilir.

Olan olmuş, biten bitmiş bu saatten sonra bize "Hayırlı olsun" demekten gayrı laf düşmez...Tüm Fenerbahçe camiasına hayırlı olsun.

gorkemyilmazkarasu
20.Haziran.2006, 12:39
Bi güven tazelemesi yapmış oldu.

bütün olay bu işte gerçi buna ne kadar gerek vardı tartışılır...ARTI

1. Bazı arkadaşlarımız "Aziz Başkan; aday çıkmadığı için yeniden göreve dönüyor" demiş. Türkiye'nin en büyük camialarından biri olan Fenerbahçe, o kadar genel kurul üyesine rağmen bir aday çıkaramaz mı?

2. Aziz Yıldırım istifa ederken "Fenerbahçe'nin iyiliğini düşündüğüm için istifa ediyorum" demişti. Geri döndüğüne göre artık Fenerbahçe'nin iyiliğini düşünmüyor diyebilir miyiz?

3.Madem Aziz Yıldırım en başından beri dönmemek üzere gitmişti ve büyük zorluklarla geri getirildi. Peki niye Saadettin Saran'ın aday olması engellendi?

4. Bir "gündem" fırtınasıdır koptu gidiyor.Acaba gündem gerçekten değişti mi?

5.Aziz Yıldırım'ın bu U dönüşü Fenerbahçe'ye yarar mı yoksa zarar mı getirir?

YANIT ANAHTARI

1.Elbette çıkarır. Ancak neden çıkarılmadı asıl soru bu.Belki şöyle denilebilir: "Aziz Yıldırım'dan başka hiçkimse 100. yılda Fenerbahçe başkanı olmaya yakışmaz. En yakışanı Yıldırım'dı bu yüzden aday çıkmadı." Ama bu görüşe asla katılmıyorum.Fenerbahçe camiası bir kişinin tekelinde olmamalı.

2.Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe aşkı tartışılmaz. Ancak madem dönecekti o cümleyi kullanması yanlış oldu. (Fenerbahçe'nin iyiliği için istifa ediyorum.Bu defa dönmeyeceğim)

3.Esasında bunun üzerine bir çok tez oluşturulabilir. Ancak buna ne benim ne de bir başkasının cevap verme yetkisi yok. Fenerbahçe Yönetimi'nden başka...

4.Gündem değişti ancak yalnızca Fenerbahçe Spor Kulübü'nün gündemi değişti.Aziz Yıldırım bunu sadece kendi camiasında çıkması muhtemel olan çatlak sesleri bastırmak için yaptı.Genel gündem ise zaten normalde de değişecekti.Genel gündemi değiştirmek için Aziz Yıldırım'ın istifa etmesi bahane değil. Galatasaray'ın şampiyonluğu aylarca manşette kalacak değil ya...

5.Hem yarar getirir hem de zarar. Önce yararlarından başlayalım: Yeni gelecek yönetimin 3-4 saatte atacağı bir adımı Aziz Yıldırım 3-4 dakikada atacaktır. Bu da Fenerbahçe'ye zaman ve yarar kazandıracaktır.Aziz Yıldırım'ın dönüşüyle birlikte bütün camia daha fazla kenetlendi.

Gelgelelim zararlarına: Zaten SüperLig'de çoğu yöneticiye antipatik gelen Aziz Yıldırım böylelikle daha fazla antipati topladı.Bu da haliyle Fenerbahçe'ye zarar verecektir.Aziz Yıldırım'a duyulan güven sarsıldı.Bir dahaki istifasına kendi de inanmayabilir.

Olan olmuş, biten bitmiş bu saatten sonra bize "Hayırlı olsun" demekten gayrı laf düşmez...Tüm Fenerbahçe camiasına hayırlı olsun.

OLAY BUDUR...

Burak Duran
20.Haziran.2006, 12:41
selman öle bi yazmışın ki oku oku bitmedi ama süper olmuş öok doğru yazmışın

Sekopej
20.Haziran.2006, 13:18
bence a.yıldırım desteklendiğini biliyordu güven oylaması falan değildi bu baştan beri planlanmış bişeydi ...
güven oylması için olsaydı istifa etmezdi kongre olurdu karşısına aday çıkar çıkmaz önemli deil kendisi listesiyle girer ve güven oyunu alırdı ... yani güven oyunu almak için istifa etmesine gerek yok ...
her galatasaray şampiyon olduğunda güven oylaması istiyor bunu anlamış deilim ....

yazdıklarımı tekrar okursan ben bir çeşit güven oylaması dedim.;;) yani tüm üyelerin oyunu alır da seçimi kazanırsa güven tazelemiş olacak o manada.

başkan adayının çıkmamasını da herkesin 100. yılda klubün başında Aziz Yıldırım'ı görmek istemesidir. Saran olayına gelince 100. yıl nedeniyle ceza almış tüm üyeler genel kurulda affedilecek. bunu hem Başkan hem de Divan Kurulu başkanı söyledi. Sadettin Saran geçekten başkanlığı istese 1 aylık süre içersinde ekibini kurar projelerini hazırlar seçime hazırlanırdı. Ha ceza kalmazsa da çıkar kamuoyuna benden korktukları için söz verdikleri cezayı kaldırmadılaar derdi.

benim şahsi görüşüm Sadettin Saran da 100. yılda başkan olmak istemiyordu. çünkü 100. yılda başkanlık Aziz Yıldırım'a yakışıyor...

bir de eğer birlik sağlanırsa 100. yılda başarı gelebilir. Aziz Yıldırım görevi bıraktığını söyledikten sonra camiada bir kenetlenme oldu. eğer yönetim muhalefetle iyi ilişkiler kurarsa 100. yılda takıma tüm caima koşoulsuz destek verirse 100. yılda başarı yakalayamak için bir sebeb göremiyorum ben...

EreN
20.Haziran.2006, 13:31
Gönderilen Toplam İmza Sayısı:
272107
Başka söze gerek var mı ?

Asi ÇocUk_16
20.Haziran.2006, 14:30
oh oh iii bütün fb hayırlı olsun zaten adam profesyonel yaa gs şamp oludğunu örtmek için yaptı bütün amacı gündem değiştirmekti ..... adam işi biliyo abii

lazyboy7
20.Haziran.2006, 15:27
adımdan bıle daha ıyı bılıodum doncegını.hangi gittiginde dönme di ki zate n.we :
'''2. Aziz Yıldırım istifa ederken "Fenerbahçe'nin iyiliğini düşündüğüm için istifa ediyorum" demişti. Geri döndüğüne göre artık Fenerbahçe'nin iyiliğini düşünmüyor diyebilir miyiz?'''
su soru cok ıyı. zz bskan sadece kendıni düşlündğünde gitti we yıne kendı menfaatlerı ıcın gerı de dondu.2+2=4 gibi bişey bu yanı.

enesao
20.Haziran.2006, 15:54
walla forumda ki butun msjlari okucaktim baya bisey yazcaktim ama selman abinin msjini okuyunca dile getiremediklerimi selman abi coktan getirmis... aynen katiliyorum.... ayrica selman abi cook bir yazi olmus

Sekopej
20.Haziran.2006, 17:56
Aziz Yıldırım FB'nin iyiliği için bıraktı fakat geçen 1 aylık süre içersinde tüm FBliler FB için iyi olanın 100. yılda Başkan olarak Aziz Yıldırım'ın takımın başında olmasının olduğunu belirtmişlerdir bu nedenle Aziz Yıldırım da geri dönmüştür...

m_o_11
20.Haziran.2006, 18:24
Selman Abi ye katılmak lazım. ++++
ne diiceksem hepsini söylemiş. beni yormadıgın için tskkür ederim

paco
20.Haziran.2006, 18:24
Aziz Yıldırım FB'nin iyiliği için bıraktı fakat geçen 1 aylık süre içersinde tüm FBliler FB için iyi olanın 100. yılda Başkan olarak Aziz Yıldırım'ın takımın başında olmasının olduğunu belirtmişlerdir bu nedenle Aziz Yıldırım da geri dönmüştür...

bence hiç birşey sözünün altında ezilmesi için bir bahane değil ....
ben daha önceki gibi geri dönmemek üzere gidiyorum dediği zaman gitmeli .... ayrıca bişeyi bin kere düşün bir kere yap ... sanki a.yıldırım istifa ettikten sonra artıları ve eksileri bilmiyordu .... şimdi 1 ay aradan sonra mı anladı fb başkanlığını bırakmanın yanlışlarını ....

Jesus_FB
20.Haziran.2006, 18:27
bence hiç birşey sözünün altında ezilmesi için bir bahane değil ....
ben daha önceki gibi geri dönmemek üzere gidiyorum dediği zaman gitmeli .... ayrıca bişeyi bin kere düşün bir kere yap ... sanki a.yıldırım istifa ettikten sonra artıları ve eksileri bilmiyordu .... şimdi 1 ay aradan sonra mı anladı fb başkanlığını bırakmanın yanlışlarını ....

bence tam da senin söylediğin gibi oldu istifasını çok duygusal bir anda ailesininde baskısıyla verdi daha sonra oturup düşününce çark etti tabi camianın inanılmaz baskısı taraftarın baskısı ve klüpteki birlik onu kararından döndürdü

Sekopej
20.Haziran.2006, 18:31
bence tam da senin söylediğin gibi oldu istifasını çok duygusal bir anda ailesininde baskısıyla verdi daha sonra oturup düşününce çark etti tabi camianın inanılmaz baskısı taraftarın baskısı ve klüpteki birlik onu kararından döndürdü

herkes birbirine katılıyor;;) ben de sana katılayım....

Berkaiser
20.Haziran.2006, 20:16
Çok şaşırdım.Hiç beklemiyordum dönmesini.(cc)