View Full Version : Chikhura Sachkere - Bursaspor | (Pen 4-1) Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu 2. Maç
SAİT71
17.Temmuz.2014, 21:53
http://i.imgur.com/PRt5rNy.jpg
Maç yayını: TRT Spor
BURSASPOR
Harun
Şener
İbrahim
Civelli
Aziz
Belluschi
Traore
Volkan
Bekir
Aydın
Fernandao
CHIKHUA
Kvilitaia
Odikadze
Rekhviashvili
Jighuari
Kimadze
Kutchukhidze
Datunaishvili
Betchavaia
Kashia
Dekanoidze
Gabedava
Fearless Coward
17.Temmuz.2014, 22:25
Şenol hoca Ozan'ı falan sürmüş ilginç bir kadro var. Daha önceki hocalar şans vermemişti Ozan'a kadro dışı kalmıştı sürekli. Bakalım neler olacak umarım güzel bir skor alır temsilcimiz.
Namzet
17.Temmuz.2014, 22:26
Haydi Bursa,skor tahminim 3-1..
SAİT71
17.Temmuz.2014, 22:51
Bu Traoreyi çok mu aramışlar yahu? Bursa bu oyunla hiç bir şey yapamaz Avrupa Ligi'nde.
SAİT71
17.Temmuz.2014, 23:17
Çok sıkıcı temposuz bir maçtı ilk yarısı 0-0 sona erdi.
mayfaka
17.Temmuz.2014, 23:18
İzlediğim bi 15 dakika kadarıyla traore tam bir saatli bomba
Namzet
17.Temmuz.2014, 23:19
İlk yarı çok sıkıcı,Traoreyi hiç beğenmedim;Fernandao kafa toplarında çok etkili..2.yarıda gol gelecektir
SAİT71
17.Temmuz.2014, 23:23
Yalnız Enes inşallah bu sene şans bulur. Fernandao etkili ama bence Enes'i yavaştan hazırlamak lazım. Fernandao gibi adamlardan daha iyi bir forvet kazanmış olur Bursa. Bu maçı öyle ya da böyle alır turu geçer ama ben işlerinin kolay olacağını sanmıyorum bu kadro ile.
Fearless Coward
17.Temmuz.2014, 23:36
İlk resmi maç olduğu için biraz sıkıntılar yaşanacak tabi. İkinci yarı gol gelir herhalde Fernandao'ya orta açmaları yeterli. :D
bilmania
17.Temmuz.2014, 23:50
2. yarıda oyun tamamen Chikhura'nın sahasında. Bursaspor harcıyor pozisyonları. Enes de Fernandao'nun yerine 10 numarayla Enes de oyun girdi ve net pozisyonu kaçırdı ama o pozisyona girmesi de yeterli. Taraftardan da destek var Enes için.
SAİT71
18.Temmuz.2014, 00:02
İyi olacak takım biraz ışık verir. Bursa bu sene Avrupayı geçtim ligde de pek başarılı olamaz bence. Ancak Şenol Güneş ile belki bir şeyler yapabilirler.
SAİT71
18.Temmuz.2014, 00:23
Maç bitti 0-0. Yalnız Bursaspor hiç iyi ışık vermiyor. Volkan Şen, Traore gibi 3 kuruş etmeyecek adamlarla başarı gelmez.
TeNaciOUS MidFieLdeR
18.Temmuz.2014, 00:28
o kadar kotu degiller, kapanan bir ekiple oynadilar. kontralarda etkili olur bu takim. aydin da kotu degildi. enes de yavas yavas takima girer. fernandaodan sonraki ilk yedek galiba.
ikinci mac golu bulmak lazim bi sekilde, rakibin niyeti maci penaltilara kadar goturmek olacaktir.
Fearless Coward
18.Temmuz.2014, 00:32
İlk maçın günahı olmaz derler ama yine de evinde gol atamadan 0-0 beraberlik kötü oldu. Bu rakip için avantaj mı bence hayır. 1-1 bitse öyle olabilirdi ama bu skorda hala şanslar eşit bence.
TeNaciOUS MidFieLdeR
18.Temmuz.2014, 00:37
İlk maçın günahı olmaz derler ama yine de evinde gol atamadan 0-0 beraberlik kötü oldu. Bu rakip için avantaj mı bence hayır. 1-1 bitse öyle olabilirdi ama bu skorda hala şanslar eşit bence.
yok be hocam, bunlar bursaya rakip olamaz. sanslar hala yuzde 85 bursadir. gurcu takim yarisahayi nadir gecen takimlardan. bursa yeter ki bi tane gol atsin, gerisi gelir. gol yemedikce bunlarin direnci artacak.
SAİT71
18.Temmuz.2014, 00:40
Yahu biraz ileri gitmek lazım futbolda şöyle bir takıma gol bile atamıyorsan oturup düşüneceksin. Volkan Şen denilen adam bütün topları öldürdü. Türk takımlarına ilk olarak boş koşu nasıl ve niye yapılır onu öğreteceksin. Futbolda top ayağında olan arkadaşına nasıl pas seçeneği yaratılır, boş alan nasıl kullanılrı bunları öğreteceksin yoksa yan pas geri pasla gol atman hayal. Bence Bursa kötüydü hiç bir olumlu tarafını göremedim ben. Ne bileyim en azından benim beklentim bu takım karşısında bu oyun değildi. Tabi beklentiye göre takımın iyi olup olmadığı değişkenlik gösterir.
Bordo61Mavi
18.Temmuz.2014, 00:42
Bana Videoton macimizi hatirlatti
TeNaciOUS MidFieLdeR
18.Temmuz.2014, 00:43
sonucun da etkisiyle biraz karamsar kaldin sanirim. enes mesela cok guzel bos kosu yapti, pozisyona girdi. pasi veren de volkandi. onu atsa mac rahatlicak. mac icinde bikac boyle pozitif seyler vardi.
Fearless Coward
18.Temmuz.2014, 00:46
Videoton hücumu iyi yapıyordu bunlardan olsa olsa Vojvodina sürprizi olabilir ama Bursa o takıma deplasmanda yenilmemişti bile 2-2 mi ne bittiydi. Gürcü takıma da yenilmezler bence 1 gol gelirse Aytaç hocamın dediği gibi gerisi gelir hücumları berbat ama savunmada iyiler iyi kapandılar evlerinde bu kadar kapanmazlar.
Banega
18.Temmuz.2014, 00:46
Karsidaki takimdan kimseyi futbolcuya benzetemedim ben, hem fizik hem gorunus, hem oynayis acisindan cok amatorduler.Antrenorleri de yazligina gelen emekli memur gibiydi. :n: Bir tek savunmada yer alan uzun sacli adam iyi diyebiliriz. Anadolu kluplerinde is yapar.Bursa maci kazandiracak bir kac pozisyon yakaladi fakat hepsini harcadi.Bunlari kacirirsan da ileride boyle takimlar degilde, 3-4 gomlek ustun takimlar cok canini yakar Bursaspor`un.Gurcistan`da turu gececeklerini dusunuyorum.
SAİT71
18.Temmuz.2014, 01:14
sonucun da etkisiyle biraz karamsar kaldin sanirim. enes mesela cok guzel bos kosu yapti, pozisyona girdi. pasi veren de volkandi. onu atsa mac rahatlicak. mac icinde bikac boyle pozitif seyler vardi.
Hocam bir çok pozisyonda top ayağında olan oyuncunun yanındakiler bekliyorlar. Yanlardan ortadan iki üç oyuncu birden aynı anda boş koşu yapıp pas imkanı oluşturmaları lazım. Ancak bütün oyuncular top ayağında olan adamın gerisinde bekliyorlar. Şöyle bir takıma gol bile atamamanın izahı olamaz.
Leonadias
18.Temmuz.2014, 01:49
Sadece ilk yarıyı izledim ve bir Bursasporlu olarak skoru çoktan tahmin ettiğim için hiç ikinci yarıyı izlemedim açmadım. Aydın koştu çalıştı takdir ettim , Volkan'ı çıkaracağına Aydın'ı almış oyundan Şenol Hocaya yakıştırmadım. Traore saatli bomba demişsiniz ama çaba sarf etmese topu ileriye götürecek orta saha yoktu , evet biraz ileride oynadı ama Belluschi bu kadar berbatken yapması gerekeni yaptı. Maçlar oynandıkça Traore asıl gorevine donecektir. Fakat Belluschi böyle geleni geçeni dan dun yapacak , Volkan hakemlerle konuşacak ise bırakın gitsin ileriye. Belluschi'yi çok havalı gördüm geldiği günden beri ilk kez bu tepkisini görüyorum. Kısacası bu takım geçen sene Vojvodinaya elendiğimiz gibi elenirse askerde bir kere girip bakmam ne durumdayız diye . İyi ki iftara gittik yoksa 3kuruş paramı bilete verecektim çalışmıyorken cepten para çıkacaktı. Bir 10 numara şart stoperde de Serdar her sene böyle sakatlık numarası yapacaksa defolsun gitsin 3 sezondur kamp başında yok ! İbo asıl saatli bomba gönderilmeye çalışan Civelli adamsın. Yanına senin gibi biri lazım . Fernandao'nun alternatifi Enes olmamalı bir maç kurtarır ikinci şüpheli .... Acil transferrrrrr
Hsyn53Yvz
24.Temmuz.2014, 23:42
Maç penaltılara gitti, şaka gibi...
Edit: Vallahi yazık, Bursaspor'un elendiği takıma bak. Şamil ve Civelli'nin de neden penaltı kullanıdığını anlamadım, kariyerlerinin ilk penaltısı herhalde bu oyuncuların. Harun da berbat bir kaleci ayrıca.
anil luque
24.Temmuz.2014, 23:49
Elendi Bursaspor , yazık.
Leonadias
24.Temmuz.2014, 23:49
Civelli'ye penaltı attıran Şenol Hoca'yı tebrik ediyorum !!! (zz)
Adamı daha ilk antreman günü defol git bu kulüp diye çektiniz konuştunuz , adam da gereğini yaptı kolayca dışarıya şutladı topu ..
Şamil ayağında top tutamaz ilk penaltıyı atar , Şenol Hoca'nın da oyuncularımızı nasıl analiz ettiğini gördük..
Askere gidiyorum kurtuluyorum şu rezil takımı izlemekten inşalalh çoğu isimde ben giderken gitmiş olur da benim gibi saçını başını yolmaz bu sene taraftarlar.
Namzet
24.Temmuz.2014, 23:55
Bursaspor 2 senedir çok ilginç takımlara eleniyor,bu maçı izlemedim ilk maça göre yorum yapacak olursam Bursaspor hiç ama hiç hazır değil
Banega
24.Temmuz.2014, 23:55
Yahu daha iki pas bile yapamayan Gurculer`in agzina laf verdik ya, daha ne diyeyim...
Yazik olmadi, sen eger iki macta da boyle bir takima gol atamiyorsan diyecek bir sey yok.Gercekten uzgunum su an...
mustangshelby
24.Temmuz.2014, 23:56
Bursaspor 2 senedir çok ilginç takımlara eleniyor,bu maçı izlemedim ilk maça göre yorum yapacak olursam Bursaspor hiç ama hiç hazır değil
Hazır değilinden geçtim hocam Bursaspor adına yakışacak bir kadro kurulmamış ki. Rahmetlinin kemikleri sızlıyordur nasıl bıraktı nereye geldi yazık.
Namzet
24.Temmuz.2014, 23:58
Hazır değilinden geçtim hocam Bursaspor adına yakışacak bir kadro kurulmamış ki. Rahmetlinin kemikleri sızlıyordur nasıl bıraktı nereye geldi yazık.
Aynen orası da var,tek olumlu transferi bana göre Emre Taşdemir..Eğer forma şansı bulursa çok önemli bir futbolcu olacak ligde
Leonadias
25.Temmuz.2014, 00:04
Gürcistan Ligi'nde geçen sezon 4.olmuş iki pası harbiden yapamayan takıma 210 dakika gol bile atamıyoruz yav ben ne diyim abi hislerimi yansıtmak istesem banlanırım heralde şuraya valla girmeye yüzüm yok sizin yazdıklarınızı okuyamıyorum utanıyorum .
SAİT71
25.Temmuz.2014, 00:39
Keşke eksik takımla katılsaydık yazıklar olsun be elendikleri takıma bak.Arka sayfada yazdıklarımın hepsi doğruydu. Yarı profesyonel bir takıma elendi Bursa. Utanılması lazım.
ReaList
25.Temmuz.2014, 04:33
Utanmadan sıkılmadan bir de biz Turk futbolunu geliştirdik, bizim dönemimizde hebe höbe diye açıklama yapıyor TFF başkanı. Türk futbolu bu işte. ŞL'ye direk takım göndermesek grupları bile sittin sene göremeyiz. Milli Takım zaten rezil durumda. Bitmiş bir futbolun kaf dağı tarafındayız. Dışarıdan bakınca San Marino içeriden gördüğümüz İspanya.
SAİT71
25.Temmuz.2014, 04:38
Gürcistan Ligi'nde geçen sezon 4.olmuş iki pası harbiden yapamayan takıma 210 dakika gol bile atamıyoruz yav ben ne diyim abi hislerimi yansıtmak istesem banlanırım heralde şuraya valla girmeye yüzüm yok sizin yazdıklarınızı okuyamıyorum utanıyorum .
Utanması gereken taraftar değil ki :)
Leonadias
25.Temmuz.2014, 04:44
Utanması gereken taraftar değil ki :)
İnsanın tuttuğu takım böyle gurcistan liginde 2.yılını yeni doldurmuş 4.sırada tamamlayıp karşına çıkıyorsa ve sen bu takıma 210 dakika gol atamayıp elenince nasıl utanıyor biiiliyor musun , forumda farklı konulara hahah hihi diye yorumlar yazıyorum ama inan kafam öyle bozuk ki şu takıma elendiğimizden beri . Utanıyor kardeşim utanıyor tuttuğun takım şunlara elense yerin dibine girersin gerçekten taraftarım diyorsan
Bordo61Mavi
25.Temmuz.2014, 05:36
Ne demistim ...
Senol Gunes yorulmus, bir heyecani kalmamis. Aktif bir gorevde basarili olmicak gibi.
Anorthosis, Videoton ve artik Chikhura'da eklendi kariyerine.
Falcao9
25.Temmuz.2014, 05:49
Civelli'ye penaltı attıran Şenol Hoca'yı tebrik ediyorum !!! (zz)
Adamı daha ilk antreman günü defol git bu kulüp diye çektiniz konuştunuz , adam da gereğini yaptı kolayca dışarıya şutladı topu ..
Şamil ayağında top tutamaz ilk penaltıyı atar , Şenol Hoca'nın da oyuncularımızı nasıl analiz ettiğini gördük..
Askere gidiyorum kurtuluyorum şu rezil takımı izlemekten inşalalh çoğu isimde ben giderken gitmiş olur da benim gibi saçını başını yolmaz bu sene taraftarlar.
Genel de ilk penaltıları kimse kullanmak istemez. Ondan olabilir. Hatta bir örnek vereyim;
Dk'da Hollanda-Arjantin maçında penaltılarda Hollanda'nın ilk penaltılarını stoperler kullanmıştı. Van Gaal maç sonu açıklamasında bazı oyuncularının ilk penaltıları kullanmak istemediğini söylemişti.