View Full Version : Freiburg mu Frankfurt mu daha iyi?
Firat1907
17.Temmuz.2014, 22:30
Merhaba arkadaşlar ortak kariyerde Freiburg ve Frankfurt oynuyoruz. Ben Freiburg'um sizce takımlar eşit mi? Ayrıca transfer öneriniz var mı?
Kaka Leite
17.Temmuz.2014, 23:09
Freiburg ile ilgili bir bilgim yok ancak Frankfurt ile kariyerim oldu.
İlk sezondan şampiyonluk yarışında çok rahat olabilecek bir takım 1-2 transfer ile. Kittel, Zambrano, Anderson, Trapp, Kadlec ve Rode gibi kaliteli isimleri mevcut aynı zamanda geleceğe yönelik isimler bunlar.
Anderson ve Zambrano bu oyunda gördüğüm en iyi stoper ikilisi o yüzden değeri bilinirse 2. sezon başı iyi fiyata okutursunuz.
Frankfurt bana kalırsa biraz güçlü kalabilir, tabii bu takımı kullanmak ile de ilgili bir mesele.
dAleksic
17.Temmuz.2014, 23:28
Ginter'i kaptırma kimseye. Tam joker oyuncu stoperden yeri geldiğinde forvete kadar oynayabilir :)
mpaker66
21.Temmuz.2014, 15:39
4. sezonda şampiyon oldum 5. sezonda ise CL'yi aldım Frankfurt ile. Gerçekten iyi takımlar. Dünyanın en saygın klüplerinden biri oldum falan. Öneririm.
BaGa TaRKaN
21.Temmuz.2014, 15:42
Freiburg'u Her Duyduğumda Ufak Bir Tebessüm Oluyor Bende. Özel Bir Yeri Var Bende. Umarım Tez Elden Başarılı Olursun