View Full Version : Guinness International Champions Cup
Kaka Leite
25.Temmuz.2014, 04:01
http://cdn.fansided.com/wp-content/blogs.dir/229/files/2014/02/intlchampcup.jpg
25 Temmuz Cuma
03:00 Milan-Olimpiakos
26 Temmuz Cumartesi
23:10 Roma-Manchester United
27 Temmuz Pazar
01:00 Inter-Real Madrid
23:00 Manchester City-Milan
28 Temmuz Pazartesi
01:00 Liverpool-Olimpiakos
30 Temmuz Çarşamba
02:00 Inter-Manchester United
04:15 Roma-Real Madrid
31 Temmuz Perşembe
02:00 Manchester City-Liverpool
2 Ağustos Cumartesi
21:00 Roma-Inter
22:00 Manchester City-Olimpiakos
23:05 Real Madrid-Manchester United
3 Ağustos Pazar
01:30 Liverpool-Milan
5 Ağustos Salı
03:00 Final
Yayın : Kanal D
http://i.imgur.com/SzLopyD.png
http://i.imgur.com/Nbui6mY.png
Banega
25.Temmuz.2014, 04:05
Olympiakos-Milan maçı başladı, yayın Kanal D de izlemek isteyenlere duyurulur.
Eyvallah, sahurla beraber iyi gidecek valla. :)
Leonadias
25.Temmuz.2014, 04:11
Gireyim bilgi vereyim dedim de koyu Milanlı erken davranmış :D
Kaka Leite
25.Temmuz.2014, 04:18
Enfes bir gol yedik, klasik bir Milan diyebiliriz. Kadro şuan yedek ama sezon içinde de bu savunma olaylarını göreceğiz.
Benim anlamadığım olay hani büyük yıldızlarımız olsa böyle yedek ağırlıklı kadro ile oynayalım ama yeni bir hocan mevcut sen neden AS kadroyu tanımak görmek yerine bu adamlarla çıkarsın?
Michelangelo şuan sol bek oynuyor resmen böyle hantal bir stoper'i öyle oynatıp neden izleyenleri sinir edersin ki?
Banega
25.Temmuz.2014, 04:23
Turnuvada oyuncu degistirme sinirsiz mi acaba? Belki ikinci yari dusunuyordur ama Milan'in gencleri su ana kadar umut vermedi.Dominguez'de klasini konusturmaya devam ediyor.
Kaka Leite
25.Temmuz.2014, 04:28
Sol bek Michelangelo o görevi zaten yapamıyor. Sırf savunma kısmında bir yararı mevcut bunun harici hücum organizasyonu bu dakikaya kadar hiç olmadı. (olamadı)
Zaccardo'dan zaten umudum kesinlikle yok, geçen sezon 2-3 maç izlemiştim oynadığında berbat ötesi bir oyuncu. Balıkesirspor bu adamı keşke alsaydı bizden de şuan izlemeseydik bunu.
Ortasahamız çok genç Cristante, Saponara ikisi de gelip top almıyor, Cris bu işi yapmaya çalışıyo ama başarılı değil. Durum böyle olunca bekler işlemiyor, orta alandan top yapamıyoruz durumumuz savunmada top çevirmeden ibaret.
Organize bir atağımız yok ve bu orta alanla olamazda. Monto oyuna girip top yapmaya başlamadan biz bu maçta gol atamayız.
Cristante'yi severim, genç ve umutlu olduğum bir oyuncu ama bu maç onun maçı değil.
Leonadias
25.Temmuz.2014, 04:32
Banegacığım spiker verdi cevabını almışta oldun :) , Milan golü yerken defansın dizilişi beni hayretlere duşurdu. Dominguez'i kim tutuyor merak ediyorum kimse mi boş adamı görmez orada , hücum varyasyonları gerçekleştiremiyor daha Milan sürekli topu çeviriyor . Anladığım kadarıyla ortadan mı oynamaya çalışıyor Inzaghi çözemedim kanatlarda ısrarcı olmuyor. Olympiakos ise her sene biraz daha ustune koyarak alttan alttan geliyor . " Kaka Leite " bu Milan'ın efsane teknik direktör arayışında ki amaç nedir sence ? Böyle ilerlerse taktiksel açıdan takım çok verimsiz olacak .
Kaka Leite
25.Temmuz.2014, 04:41
Banegacığım spiker verdi cevabını almışta oldun :) , Milan golü yerken defansın dizilişi beni hayretlere duşurdu. Dominguez'i kim tutuyor merak ediyorum kimse mi boş adamı görmez orada , hücum varyasyonları gerçekleştiremiyor daha Milan sürekli topu çeviriyor . Anladığım kadarıyla ortadan mı oynamaya çalışıyor Inzaghi çözemedim kanatlarda ısrarcı olmuyor. Olympiakos ise her sene biraz daha ustune koyarak alttan alttan geliyor . " Kaka Leite " bu Milan'ın efsane teknik direktör arayışında ki amaç nedir sence ? Böyle ilerlerse taktiksel açıdan takım çok verimsiz olacak .
Takım çok vefa sahibi ya güya İnzaghi'yi aldılar hemen takımın başına.
Bu takım ne Seedorf'un kıymetini bildi, ne de Kaka'nın bu böyle artarak devam da eder bu yönetim olduğu sürece. İnzaghi'nin alt yapıda yaptığı (öyle söyleniyor yani) iyi işler sayesinde geldi bu takımın başına. Ben belirgin bir başarısını hatırlamıyorum ama öyle de bir iş var.
Takımın amacını çözmek imkansız, ortadan gitmeye çalışıyoruz ama gidemiyoruz çünkü net bir oyun kurucu, top dağıtıcımız yok.
Kanatlardan da gidemiyoruz çünkü kanatlarla topu buluşturacak beklerimiz mevcut değil. El Shaarawy'e top atıyolar ama tek başına yapacak bir şeyi yok. Niang da aynı şekilde bek bindirmesini iyi yapmadan adamların yapacak bir şeyi kalmıyor.
Zaccardo yine 1-2 pozisyon yaptı o bindirmeyi ama Michelangelo bunu hiç yapamıyor çünkü asıl mevkisi stoper bu adamın.
Gelen bütün teknik adamlar takıma zarar verip gidiyor, Seedorf tam takıma bir kenetlenme getirmişken görevden gitti. İnzaghi'de bu takımı düzeltecek potansiyel yok, ben bu adama şu haliyle Çorumspor'u emanet etmem ama adamlar gidip koca Milan'ı veriyorlar.
Ben bunları yazarken de gol yiyorduk, çizgiden çıkardık. Bu kafayla devam edersek daha çok zarar görürüz.
Banega
25.Temmuz.2014, 04:42
Harbi Oly cok saglam kadro kurmus, yeni transferleri Samaris vb. harika.Zaten spiker dedi de sasirdim, 17 puan farkla sampiyon olmuslar.Joel Campbell'in bir alt modelini bulmuslar hemen. :) Dominguez desen, resital veriyor.Milan'dada Poli'yi merakla izliyorum, o da cok teknik, harika paslara sahip bir oyuncu.Macin seyrini her an degistirebilir. Neyse, ikinci yari gelsin, adamim Honda'yi bekliyorum ben. :0:
Corpus
25.Temmuz.2014, 04:47
Milan çok kötü. Oly de aynı derecede çok iyi. Gerçekten çok iyi ve potansiyelli bir kadroları var.
Kaka Leite
25.Temmuz.2014, 04:53
Harbi Oly cok saglam kadro kurmus, yeni transferleri Samaris vb. harika.Zaten spiker dedi de sasirdim, 17 puan farkla sampiyon olmuslar.Joel Campbell'in bir alt modelini bulmuslar hemen. :) Dominguez desen, resital veriyor.Milan'dada Poli'yi merakla izliyorum, o da cok teknik, harika paslara sahip bir oyuncu.Macin seyrini her an degistirebilir. Neyse, ikinci yari gelsin, adamim Honda'yi bekliyorum ben. :0:
Honda umarım bu sezon AMC oynar da herkes ne biçim bir adam olduğunu görür.
Kaka'yı bütün sezon suçladılar onun yüzünden AMC oynayamıyor diye ama ben iddia ediyorum o adam İtalya da AMC falan oynayamaz. Bu sezon bunu çok net göreceğiz diye düşünüyorum..
Poli konusunda da şu takımda Kaka'dan sonra sevdiğim bir adam varsa o da Poli'dir. Tip olarak falan da benziyor zaten Kaka'ya ve nefis bir yeteneği var. :icon_biggrin:
Değeri bilinse bu takımı Kaka gibi sürükleyecek oyuncu olur.
Leonadias
25.Temmuz.2014, 04:54
Oooo sen Olympiakos'un yaptığı işleri yeni oğreniyorsun :D adamların o lig rakipleri yok :D " Kaka Leite " aynen ben çözemiyorum bu tarz buyuk takımların başına nasıl böylesine güvenerek bu isimleri getiriyorlar. Şahsen ben Milan taraftarı olsam her sene kombine forma vs alsam bunları gördükten sonra bırakırım almayı falan eminim benim gibi düşünen taraftarlar vardır hem ekonomik olarak zarara ugruyorlar hem de sonuç olarak. İnan bana askere gideceğim şurda 40 gune son kez takımımı destelemek için karşı olduğum passoligi çıkardım 1 maç için 20tl verdim bu akşam ki yaşanılan facianın ardından keşke bekleseydim bugünkü maçın vereceği ışığa göre çıkarsaydım. Milan'da böyle giderse çok destek kaybeder.
Kaka Leite
25.Temmuz.2014, 05:11
2-0 oldu.
Savunmamız nefis yemin ediyorum, turnuvanın averaj takımı olmaya geldik. #ForzaMilan!
Leonadias
25.Temmuz.2014, 05:26
Defans bir harika dostum Milan"ın
Kaka Leite
25.Temmuz.2014, 05:39
Efsane bir gol daha yiyoruz.
Oyuna Kaka, Cafu, Sheva üçlüsü girmeden biz bu maçı çeviremeyiz. Pirlo varsa orta alana da bir Pirlo serpelim.
Banega
25.Temmuz.2014, 05:51
Bu ne ya, ayni bugunku Gurcu takim gibi iki pas yapamiyor Milan.Gerci Gurcu takim gibi savunma yapsalar bile kafiydi.Inzaghi oyunculari hic dar alanda baski yemeye karsi calistirmadi mi? Bu arada Besiktaslilar adinada uzuluyorum, gecen yil Holebas'i 2 Milyon Euro karsiliginda alma sansina sahiptiler, almadilar.Olympiokas'u tebrik ediyorum.Fm tabiriyle ''Squad Harmony'' mukemmel.
Kaka Leite
25.Temmuz.2014, 05:57
Bu ne ya, ayni bugunku Gurcu takim gibi iki pas yapamiyor Milan.Gerci Gurcu takim gibi savunma yapsalar bile kafiydi.Inzaghi oyunculari hic dar alanda baski yemeye karsi calistirmadi mi? Bu arada Besiktaslilar adinada uzuluyorum, gecen yil Holebas'i 2 Milyon Euro karsiliginda alma sansina sahiptiler, almadilar.Olympiokas'u tebrik ediyorum.Fm tabiriyle ''Squad Harmony'' mukemmel.
Ben İnzaghi'nin takımı çalıştırdığına pek inanmıyorum.
Sen yeni bir teknik adamsan eğer, bu tarz turnuvalar senin en önemli velinimet'indir. Milan gibi büyük bir camia geçen sezon tarihinin en kötü sezonlarından birisini yaşadı, sen bu turnuvayı bu sezonun Avrupa Ligi gibi görüp başta AS oyuncularınla çıkar skoru önüne alır sonrasında gençleri mi sokacaksın yoksa Zaccardo ile falan mı oynayacaksın ne yaparsan yapardın.
Bu kadro ile çıkıp eğer sen böyle bir yenilgi alıyorsan taraftar kafadan seni sorgular kardeşim!
Çok yazık gerçekten çok çok yazık.
5267
25.Temmuz.2014, 16:58
Olympiakos harika oynadı.
Milan bu oyunla ligde n'apacak bakalım.
himone
27.Temmuz.2014, 00:07
Roma Manu maçı var Salih ilk 11'de.
omersal
27.Temmuz.2014, 02:00
İlk maçımızı aldık sırada Inter var :)
Banega
28.Temmuz.2014, 00:14
Milan iyice samar oglanina dondu, City:2 Milan:0 Mac devam ediyor.Yanliz City`nin 2.golu ofsaytti, hakem gormedi.
Banega
28.Temmuz.2014, 00:26
Aman tanrim 4-0. :n:
Nedvedmania
28.Temmuz.2014, 00:57
Milan bitmiş beyler :uzgun:
Banega
28.Temmuz.2014, 01:00
Aniden bastiran yagmur nedeniyle mac tatil edildi.Ama devam etme ihtimalide varmis.
Edit:2.Yari birazdan baslayacak.
davidvilla
28.Temmuz.2014, 01:25
Milan efsane ya bu sezon :)
Night_Mare17
28.Temmuz.2014, 01:47
Balo olmasa Milan kümeye
Kaka Leite
28.Temmuz.2014, 02:49
Balo olmasa Milan kümeye
Balo ile ne alaka?
Balotelli'nin bir yararı mı olmuş bu takıma da Balo'ya kalacak işimiz?
Abbiati dersin, Montolivo dersin, El Shaarawy dersin ama arkasındaki bir çok genç oyuncunun hakkını yiyip ona inanan taraftara karşı sahada yürüyen bir oyuncuya bunu demek tüm takıma haksızlıktır.
Balotelli gitsin de bu takım küme düşsün yeter ki o yalancı Milanlı aramızdan gitsin.
Leonadias
28.Temmuz.2014, 08:54
" Kaka Leite " Aboooooo skoru gordum de şimdi Milan'ı dağıtmışlar , ne olacak bu takımın hali
5267
28.Temmuz.2014, 13:00
Milan bitmiş beyler :uzgun:
Dün yazmak için girecektim giremedim,
Milan Bitmiş..
A.FaruK
28.Temmuz.2014, 13:03
Ulu önder Kaka dan sonra kulübün açık kalmasında hiç bir mantık yok, kapatıp gitsinler bence :(
Hsyn53Yvz
28.Temmuz.2014, 13:10
You'll Never Walk Alone... :s_liverpool:
davidvilla
29.Temmuz.2014, 00:48
You'll never walk again....:s milan :)
Leonadias
29.Temmuz.2014, 02:41
Averaj takımı oldu grupta Milan :s7:
Kaka Leite
29.Temmuz.2014, 04:35
Normal şartlarda hazırlık maçlarını pek baz almayı sevmem ancak bir takımın oynadığı maç her ne olursa olsun bir şerefi vardır.
Sen böyle güçlü ekiplerin olduğu bir turnuvada isen seni izleyen o taraftara bir şeyler göstermen gerekli.
İşin çok kısa ve öz olanı Milan bitmiş değil ölmüş. Oyuncularda oynadıkları takımın getirdiği sorumluluklar kalmamış. Çok üzülerek söylemem gerekli ki bu takımın yakın zamanda toparlanması gibi bir durum söz konusu değil..
Dida döneminde takımda bile barınamayan Abbiati şuan en kıymetli kaleci konumunda olması bile bunu açıklar durumda aslında. Bu takımda eskilerden hiç bir şey kalmadı ve sorumsuz oyuncular da takımı daha da dibe çekiyor.
Koca geçen sezon takımın en iyi skor katkısı veren 2. oyuncusu Kaka eleştiri yağmuruna tutulmuştu. 8 MN alıyor verdiği katkı parası ile orantılı değil falan fistan saçma sapan şeyler söylendi.
Şuan takımda oynayan tek bir oyuncuyu bile o geçen sezon ki Kaka'ya değişmem. O adam hiç bir şey yapmasa bile takımdaki armaya, taraftara ve teknik adamına saygısı vardı.
Bir maçını dahi hatırlamıyorum yalancı bir pres yaparken ya da 2-3 pas hatası yaptı diye toptan kaçarken. Bu sezon için tek diyeceğim geçen sezon sanki dünyanın en iyi AMC oyuncusuymuş gibi övülen ve önünü Kaka kesiyor gibi gösterilen Honda ile iyi seyirler..
Kaka gitti şimdi görelim o mükemmel Honda'yı. Kaka gitti ve Milan bitti işin özeti budur, bu adamın nefesi bile o kulübede dönse takımın havası çok farklı oluyor.
3. hafta Juventus bize tarihi fark atacaktır bu oyun yapımızla şimdiden kolay gelsin.
https://38.media.tumblr.com/ddb88d6b7e5bd19ce2742988bf8cd11d/tumblr_n6q2dqJ6t21rh8q2po1_500.png
Leonadias
31.Temmuz.2014, 04:33
Son Durum :
61' City 1-1 Liverpool
Çok harika bir maç oluyor, Liverpool neler kaçırdı ama sonunda golü buldu.
Penaltılara gitme havasında değil oynanan futbol fakat içimden ses 7 metreden çekilecek şutlar izleyeceğiz diyor (:
Leonadias
31.Temmuz.2014, 04:44
Dakika 67 '
City 2-1 Liverpool'
Jesus Navas yine sağdan getirdi her zaman ki gibi , Iheanacho vurdu Jovetic'in önünde kalan topta 2 dakika önce kaçırdığı 3 metreden bu sefer yazdı .
Liverpool defansı çok fire veriyor , Emre Can'da oyunda bu arada
Corpus
31.Temmuz.2014, 05:15
City 2-2 Liverpool (MS)
Penaltılar: City 1-3 Liverpool
Leonadias
31.Temmuz.2014, 05:15
85.dakikada Liverpool skoru 2-2 yaparak maçı penaltılara götürdü hissettiğim oldu aslında olması gerekende buydu City 2-1'den sonra geriye yaslanmasaydı belki de penaltılara gitmezdi.
Manchester City kullandığı ilk 3 penaltıyıda gole çeviremedi 4.penaltıda Iheanacho attı ama maçı kazanan 3 penaltıyı gole çeviren Liverpool oldu.
Liverpool'da Sturridge ilk penaltıyı dışarı attı.
ReaList
31.Temmuz.2014, 11:27
@Kaka Leite
Geçen sene Kakalı Milan ligi 8. bitirmedi mi? Daha ne kadar kötü bitecekler (: Asıl bitik olan Kaka. Bunu kabullenmiyorsun. Üzücü tabi. Ben de çok severdim Kaka'yı ancak Real Madrid'e gittiği ve sakatlığı yaşadığı sezondan beri onun futbol hayatı bitti. Lay lay lom devam ediyor. Giderken Messi ve Ronaldo'dan daha iyi bir seviyedeydi. Her ikisinin önünde Altın Topları falan alıyordu. Şimdi Messi, Ronaldo ne durumda Kaka ne durumda? Şuan sadece bir dönemlik şöhretli kariyerinin ekmeğini yiyor. Gerisi fos.
Milan'ın asıl problemi hoca. Öyle eski futbolcuları takımın başına getirmekle bu iş olmaz. İnzaghi 5 hafta bile göremez. Futbol saygı işidir. Elinin altındaki adam sana güvenecek ve saygı duyacak. Leonardo, Seedorf, İnzaghi vs olacak iş değil. Bu adamlar Teknik Adamlık kariyerinde ne yaptı da o saygınlığı hakketti?
Milan yanlış iş yapıyor. Bu sene de onlar için kayıp olacak.
ReaList
31.Temmuz.2014, 11:29
Bir parantez de Salih için açalım. Fenerbahçe'den ayrılmasa böyle bir turnuvayı ancak Playstation'da görebilirdi. Kariyeri için büyük adım. Gram aklı varsa Fener'e dönmez. Böyle böyle gösterecek ve geliştirecek kendini. Umarım eline geçen bu şansı sonuna kadar kullanır.
jevox06
03.Ağustos.2014, 00:36
ManU iyi stoperler alırsa istediği her kupayı alabilir. Çok iyi bir taktik oluşturmuş Van Gaal. Bir de Ander Herrera'dan bi yol olmaz :n: Ne akla hizmet bu adama bu kadar verdiler anlamıyorum.
mustangshelby
03.Ağustos.2014, 01:43
ManU iyi stoperler alırsa istediği her kupayı alabilir. Çok iyi bir taktik oluşturmuş Van Gaal. Bir de Ander Herrera'dan bi yol olmaz :n: Ne akla hizmet bu adama bu kadar verdiler anlamıyorum.
Bence biraz zamana ihtiyacı var Herrera'nın sonuçta farklı bir lig ve kültürden geldi.
bilmania
03.Ağustos.2014, 17:30
Ankette 10 oy alan R. Madrid puansız grubu sonuncu tamamladı :D
Leonadias
05.Ağustos.2014, 08:06
Manchester United Liverpool'u 3-1 yenerek kupayı müzesine goturdu.