PDA

View Full Version : Rosenborg - Karabükspor | UEFA 3. Eleme Turu 2. Maç

Leonadias
06.Ağustos.2014, 08:51
http://i.hizliresim.com/V2Ek0Z.png

BİLGİ | Yalçın Çetin: "Rosenborg-Karabükspor maçını Norveç'te hiçbir kanal yayınlamıyor. Bu yüzden TRT'de bu maçı yayınlayamıyoruz"

Leonadias
06.Ağustos.2014, 08:52
http://www.spor365.com/UserFiles/News/678x369_Kafkas-Sansimiz-yuzde-50-w7ngphzz58.jpg

Kafkas: Şansımız yüzde 50

Kardemir Karabükspor, Rosenborg ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti. Spor haberleri, teknik direktör Tolunay Kafkas, " Tur şansının yüzde 50 yüzde 50 olduğunu düşünüyorum" dedi.

Kardemir Karabükspor, Rosenborg ile UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanşında deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Hasan Doğan Spor Tesisleri'nde Tolunay Kafkas yönetiminde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1 saat sürdü.

Isıma hareketleriyle başlayan antrenmanda, pas çalışması yapıldı. Bütün futbolcuların katıldığı idmanda, Onur Ayık, Tanju Kayhan ve Emre Güngör takımdan ayrı koştu.

Kafkas, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilk maçta oldukça iyi oynamalarına rağmen net pozisyonları değerlendiremediklerini söyledi.

Tecrübe eksikliklerinin olduğunu ifade eden Kafkas, "Bu seviyede oynamak pek kolay iş değil. Tecrübe çok önemli. İkinci maça tur şansımız devam ediyor. Ben, tur şansının yüzde 50 yüzde 50 olduğunu düşünüyorum. İyi bir takımız. Belli bir stratejide oynayarak turu geçmek istiyoruz" dedi.

Yeni transfer Valentin Nicolas Viola'yı bu maça yetiştirmeye çalıştıklarını belirten Kafkas, şöyle konuştu:

"Bu hafta sonuna kadar forvetin ismi netleşecek. Trabzonspor'a gönderdiğimiz İshak Doğan'ın takasından Aykut Akgün geldi. Soner Aydoğdu konusunda neler olacağını şu anda pek fazla kestiremiyorum. Sanıyorum kulüpler kendi aralarında anlaştılar. Soner ile ilgili sorun var. Bu, bir tercih meselesidir. Saygı duymak lazım. Şu anda transferde birinci önceliğimiz santrfor."

Rosenborg'un bu hafta kendi liginde oynadığı maçı kaybetmesinin dezavantaj olduğunu anlatan Kafkas, "Son iki lig maçını kaybetti. Onlar da bu turu geçmek için her şeyi yapacaklardır. Bu maçlarla lig maçlarını birbirinden ayırt etmek lazım. Bu, bir tur maçı. Onlar da bu turu atlamaya çalışacak. Ev sahibi takım, avantajı var. Bunu da kullanmak isteyecek" ifadesini kullandı.

Kafkas, Çok hücum eden bir takım olmadıklarını, girdikleri pozisyonları iyi değerlendirmelerini gerektiğine değinerek, şunları kaydetti:

"Öyle bir takım yaratmak için de maliyet çok yüksek. Yaratıcı hücum oyuncularını almak çok kolay değil. Elimizdekiyle en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Rakibimiz bize karşı 4-4-3 sistemi ile oynadı. Bu sistemle kanat oyuncularımız bire bir kaldı. Kanatlar için hafta içinde çalışmalarımızı yaptık. Şimdi hangi sistem ile oynayacaklarını az çok kestirebiliyorum. Bizim ne oynayacağımız daha önemli. Ben, bir gol bulacağımıza inanıyorum."

Tolunay Kafkas, bu sezon üç kulvarda mücadele edeceklerini, özellikle Türkiye kupasında çok iddialı olduklarını da belirtti.

antiochia
06.Ağustos.2014, 10:09
Rosenborg turu geçer ne yazık ki...

Leonadias
06.Ağustos.2014, 10:22
Bence o kadar kolay değil elenir lafı. Adamların ülkesinde bile yayına önem vermemişler kim bilir tribünde kaç insan olacak , fazla etkileyici bir taraftarada sahip değiller. Tolunay Kafkas beyin söylediği gibi şanslar 50 , 50 bana göre 51 Karabük.

antiochia
06.Ağustos.2014, 16:55
Bence o kadar kolay değil elenir lafı. Adamların ülkesinde bile yayına önem vermemişler kim bilir tribünde kaç insan olacak , fazla etkileyici bir taraftarada sahip değiller. Tolunay Kafkas beyin söylediği gibi şanslar 50 , 50 bana göre 51 Karabük.
Umarım eler Karabük.Ama fiziksel ve organizasyon olarak iyi durumda değiliz..
Kendimizi ne devler arasında görelim ne de küçümseyelim..
Bu arada Norveç ve diğer kuzey ülkelerinde futbol çok da popüler bir spor değil. belki bundan yayın olmaması ama bana yine de ilginç geldi

nerazzuri
06.Ağustos.2014, 17:09
karabükspor kontra atak futbolunu sahaya gerçek manada yansıtabilen iyi takımlarımızdan. defansif anlamda gerçekten disiplinli bir takım.

tur şanslarını küçümsememek lazım. atacakları bir gol ile turu geçebilirler.

SAİT71
06.Ağustos.2014, 17:28
Maçı tv kanalının yayınlamaması skandal.

Falcao9
06.Ağustos.2014, 17:49
Hislerim Karabük eler diyor.

himone
06.Ağustos.2014, 18:46
Bence Karabük eler. İlk maç berabere bile olsa gol yememesi avantaj.

karakartalbjkk
07.Ağustos.2014, 03:30
Bir Beşiktaşlı olarak Karabükspor'un maçı kazanmasını destekliyorum. Gerek ülke futboluna gerekse ülke puanına katkısı olacaktır. Şimdiden başarılar dilerim. ;)

zemlinskis
07.Ağustos.2014, 04:39
Herhangi bir TV kanalının bu maçın yayın haklarını satın almaması büyük bir skandaldır. Umarım bu durum maç saatine kadar çözülür.

SAİT71
07.Ağustos.2014, 22:13
Maç 1-1 şuanda.

Leonadias
07.Ağustos.2014, 22:48
Helal valla Karabuk

Leonadias
07.Ağustos.2014, 22:49
Sonuna kadar inandık ve başardık 1-1 bitti

SAİT71
07.Ağustos.2014, 22:53
Karabük eledi turu geçti, ancak ileriki turlarda ne yapacak tam bir soru işareti.

ForsakeN
07.Ağustos.2014, 22:55
En azından tur geçti Karabuk helal olsun

fbdevil190737
07.Ağustos.2014, 22:57
İlk Avrupa macerasında , Rosenborg gibi Avrupa kupalarının müdavimi bir takımı elemek kolay iş değil . Tebrikler Karabükspor . :) İlk maçın ikinci yarısında gösterdikleri performansla turu haketmişti Karabük , Violo , Aykut ve Soner transferleri ile playoff'da da tur için umutluyum . :)

5267
07.Ağustos.2014, 23:04
Tebrikler Karabükspor.

Banega
07.Ağustos.2014, 23:07
Tebrikler Karabuk! :) Bir sonraki kurada hangi rakipler olacak acaba? Umarim cok gucluler yoktur.

William Rookwood
07.Ağustos.2014, 23:11
Soner ve Aykut transferleriyle bence çok daha iyi olucak Karabük. İnşallah gruplara kalırlar. :)

footballer33
07.Ağustos.2014, 23:15
Helal olsun Karabükspor'a. Büyük bir başarı elde ettiler. :k: Kadrolarını da sağlamlaştırıyorlar. Gruplara da kalırlar umarım.

zemlinskis
07.Ağustos.2014, 23:31
Aykut Akgün, Soner Aydoğdu, Valentin Nicolas Viola ve Joseph Akpala playoff turunda kadroya eklenecek isimler olacak. Helal sana şanlı Karabük !

Namzet
08.Ağustos.2014, 00:05
Karabükspor'un bu turu geçeceğine inanıyordum,yanılmadım..Tebrikler Mavi Ateş.

Fearless Coward
08.Ağustos.2014, 00:25
Karabük'e helal olsun Rosenborg gibi hazır bir takıma karşı deplasmanda 1-1 berabere kalmak ve turu geçmek büyük başarı. Tolunay hoca işini biliyor. :) Umarım güzel bir kura çekip gruplara kalırız.

karakartalbjkk
08.Ağustos.2014, 01:01
Tolunay hocanın gerçekten başarılı bir teknik direktör olduğu apaçık belli.. Karabükspor'u tebrik ediyorum. Ülke puanı ve prestij açısından güzel oldu. Karabük şehri de turizm açısından maddi olarak katkısı olur.

Leonadias
08.Ağustos.2014, 01:38
Biz Bursaspor olarak amatöre takıma elendik, adamlar Rosenborg gibi takımı deplasmanda ki golle eledi bravo valla ne diyelim umarım şans mansa gruplara kalırlar, biraz puan biraz da sevinç yaşarız

SAİT71
08.Ağustos.2014, 01:45
Onu da geçtim de Neftçi Bakü deplasmanda Chikhura'yı 3-2 yenmiş helal olsun adamlara :n:

antiochia
08.Ağustos.2014, 10:36
Onu da geçtim de Neftçi Bakü deplasmanda Chikhura'yı 3-2 yenmiş helal olsun adamlara :n:
Bursa'nın hatası o takıma elenmesi kusura bakmayın. Karabük'ü tebrik etmem lazım. beni yanılttığı için. İnşallah iyi bir kura çekerler...

rexpo1994
08.Ağustos.2014, 11:53
Helal olsun Karabük e, bir sonraki turda daha zor bir rakip gelebilir PSV ve Saint Etienne gibi ama Karabük kontra oyunuyla bu takımları da eleyebilir.

zemlinskis
08.Ağustos.2014, 15:31
Maçın performans değerlendirmesini hazırladım ...

http://zemlinskis.blogspot.com.tr/2014/08/kardemir-karabukspor-uefa-avrupa-ligi_8.html

bilmania
08.Ağustos.2014, 17:51
İki takımın kadro değerlerine baktığımızda Karabükspor'un değerinin daha fazla olduğunu görüyoruz. Açıkçası bu sonuca ben şaşırmadım. Asıl şimdi Saint-Ettienne karşısında kendisini test edecektir Karabükspor. Tebrik ederim.

Kaka Leite
08.Ağustos.2014, 18:31
Bu TV yayını konusuna bu kadar takılan ben miyim bir tek bilmiyorum ama inanılmaz utanç verici bir olay bu.

Bu adamlar orada bizi temsil ediyor ama biz izleyecek yayın dahi bulamıyoruz. Dün elenen taraf olsaydı Karabükspor sonuç normal karşılanacaktı, şimdi kahraman oldular.

S. Ettien maçının da yayın haklarını almasınlar şimdi? Tabii olur mu öyle şey kesinlikle alırlar.

Banega
08.Ağustos.2014, 19:46
Bu TV yayını konusuna bu kadar takılan ben miyim bir tek bilmiyorum ama inanılmaz utanç verici bir olay bu.

Bu adamlar orada bizi temsil ediyor ama biz izleyecek yayın dahi bulamıyoruz. Dün elenen taraf olsaydı Karabükspor sonuç normal karşılanacaktı, şimdi kahraman oldular.

S. Ettien maçının da yayın haklarını almasınlar şimdi? Tabii olur mu öyle şey kesinlikle alırlar.

Asil Norvecliler ayip yapmis bence.En buyuk takimlarindan biri olan Rosenborg`un macini hic bir Norvec televizyonu yayinlamamis.Genelde o ulkeden yayin yapilirsa diger ulke oradan aliyor cunku.

SAİT71
08.Ağustos.2014, 21:11
Bence pek önemsenmiyor oralarda futbol o sebeple her hangi bir getirisinin veya izleyicisinin olmamasından hiç bir tv yayınlamamış olabilir. Zaten stadda çok boştu özetini izledim.

zemlinskis
09.Ağustos.2014, 17:26
Karabükspor'un rakibi A.S. Saint-Étienne'in ayrıntılı incelemesini hazırladım.

http://t.co/18DsH2reFs

davidvilla
12.Ağustos.2014, 11:29
Karabükspor'un rakibi A.S. Saint-Étienne'in ayrıntılı incelemesini hazırladım.

http://t.co/18DsH2reFs

ellerine sağlık.

Takımın en kilit oyuncusu perrin. genelde çok fazla topu şişirmeden ayağa oynamaya çalışan bir takım bu durumda da savunmadan topu çıkaran genelde perrin oluyor. bir tosun paşa değil belki fizik olarak, teknik olarak da aman aman bir oyuncu olmasa da oyun zekası ve tecrübesi üst düzey.
maçları da izleyebilirsek muhtemelen çok belirleyici performans sergileyecektir. ya müthiş oynadığını göreceğiz ya da kritik bir hatayla takımını bitirdiğini... :)