View Full Version : Trabzonspor - Rostov | UEFA Avrupa Ligi Play-Off 1.Maç
Leonadias
13.Ağustos.2014, 19:48
http://upmatik.com/m/2014/08/13/Ads%C4%B1zAijYN.png
Leonadias
14.Ağustos.2014, 21:23
Rakibin bugün oynadığı maçından bilgiler.
http://i.hizliresim.com/q9J6LQ.png
http://i.hizliresim.com/9vDMyr.jpg
Kryptonite
17.Ağustos.2014, 18:59
Zorlanmaz bence TS Cardozo turu burda halleder.
fbdevil190737
17.Ağustos.2014, 20:59
Karşılaşma Star TV'den yayınlanacak .
Fearless Coward
17.Ağustos.2014, 21:59
Trabzon hazır olmasa bile rahat kazanması gereken bir karşılaşma bence. Farklı bir galibiyet bekliyorum Cardozo reis hat-trick yapar inşAllah. :)
Trabzonspor
18.Ağustos.2014, 01:33
Elenme ihtimalimiz var siz ne rahat elemesinden bahsediyorsunuz? Takımın daha ne oynayıp hangi oyuncuların sahada olacağı bile belli değil.
GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Namzet
18.Ağustos.2014, 01:36
Hazır olmayan bir Trabzonspor olsa da rakibi sezona çok kötü başlamış bu maçta işi bitirirse turlar aksi takdirde deplasmanda tur zor gelir gibi
Fearless Coward
18.Ağustos.2014, 01:41
Elenme ihtimalimiz var siz ne rahat elemesinden bahsediyorsunuz? Takımın daha ne oynayıp hangi oyuncuların sahada olacağı bile belli değil.
GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yahu adamlar beterin beteri bugünkü maçta mesela 5 dakika içinde 2 penaltı kaçırdılar o derece. Trabzon hazır olsun yada olmasın bu takımı eleyecektir.
Leonadias
18.Ağustos.2014, 03:12
Kadrolara bakıldığında tabii ki de Trabzonspor'un bu turu geçmesi beklenmeli ve geçmeli de zaten.
Fakat Trabzonspor bana hiç ışık vermiyor arkadaş sahada ne oynadıklarını pek bilmiyor ve istekli oynamıyorlar, bize karşı (Bursaspor) karşılaşmasında izledim ve gördüğüm rakibin Trabzonspor olduğuna şaşırdım.
Ne bir organize atak vardı ne de bunun için uğraşan bir topluluk tamamen hocalarının baskısı altında kafaları karışık bir takım vardı.
Bizim bu kadar pozisyona girdiğimiz bir maç yoktu taa ki ne zaman Trabzon'la karşılaştık takımı beğenmeye başlıyordum bir anda ama çok şükür tanıyorum takımı ki bir durdum Trabzon bu kadar kötü olamaz dedim kendi kendime..
Avni Aker'de eğer gerçekten sağlam bir skor alınmaz ise Rusya'da neler olabileceğini düşünmek istemiyorum, oralarda turu aramak hayalperestlik olur çünkü ben deplasmanda berabere bile kalabileceğini pek ümit etmiyorum.
İnşAllah turu geçeriz.
E.Cartman
18.Ağustos.2014, 03:17
Trabzon'un ne oynayacağı falan önemli değil bence. Rostov'u geçmek için tek kriter rakibi küçümsememek. Eğer oyuncular rakibi küçümserse Trabzon dünyanın en organize takımı da olsa Rostov gelir atar gider. İş tamamen oyuncuların zihninde bitiyor.
anil luque
18.Ağustos.2014, 09:30
Rostov hiç umut veren bir takım değil. Perşembe günü Lokomotiv'e 2-1 yenildikleri maçı izledim. Umutsuz vakalar. Dün de mağlup oldular 2-0. Tek kıstas Özgür'ün de dediği gibi rakibi küçümsememek. Gerisi çorap söküğü gibi gelir.
ForsakeN
18.Ağustos.2014, 10:35
Trabzon bu maçta gol yemezse turu geçeceğine inanıyorum.
Hsyn53Yvz
18.Ağustos.2014, 11:38
FM'den tanıdığımız Siyanda'yı merak ediyorum ya, oynasın o adam çok severdim onu. :)
BaFraLı
18.Ağustos.2014, 18:03
Rostov, Rusya liginde ilk 4 haftada 3 mağlubiyet 1 beraberlik aldı. Trabzonspor ne kadar hazır değilse ben rakibinde o kadar hazır olmadığını düşünüyorum. Trabzonspor çok transfer yaptı bence iyide oyuncular aldı.
Artık Cardozo ile forvet sorunu çözülür heralde bu sene. Tek farkla yada 2 farkla Trabzonspor'un kazanacağını düşünüyorum ben.
Leonadias
20.Ağustos.2014, 20:33
Trabzonspor'da Kevin Constant, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Rostov ile yapılacak maç öncesinde listeye dahil edildi.
Trabzonspor
21.Ağustos.2014, 01:23
http://www.ligtv.com.tr/haber/firtinanin-11i-nasil-olacak
Haberde bir 11 vermişlerki o 11'le sahaya çıkarsak gol yemeyebiliriz ama atmamız mucizelere kalır. Bu 11'i deplasmanda çıkarmak istersin anlarımda 6 savunma oyuncusuyla iç sahada UEFA kupası maçına mı çıkılırmış ya?
Leonadias
21.Ağustos.2014, 04:11
http://www.ligtv.com.tr/haber/firtinanin-11i-nasil-olacak
Haberde bir 11 vermişlerki o 11'le sahaya çıkarsak gol yemeyebiliriz ama atmamız mucizelere kalır. Bu 11'i deplasmanda çıkarmak istersin anlarımda 6 savunma oyuncusuyla iç sahada UEFA kupası maçına mı çıkılırmış ya?
Hocam yanlış anlamayın da Vahid hoca gelmeden önce çok büyük beklenti içindeydim de geldikten sonra bu kadar küçümseyici tavırlar konuşmalar sergiledikten sonra Trabzon'dan umudum yavaş yavaş azalıyor, Rostov'u elemek sürpriz olur diyor daha ne denir.
Kaka Leite
21.Ağustos.2014, 04:20
Hocam yanlış anlamayın da Vahid hoca gelmeden önce çok büyük beklenti içindeydim de geldikten sonra bu kadar küçümseyici tavırlar konuşmalar sergiledikten sonra Trabzon'dan umudum yavaş yavaş azalıyor, Rostov'u elemek sürpriz olur diyor daha ne denir.
Heh tam üstüne bastın kaldır ayağını.
''Bazıları elimde sihirli değnek var sanıyor'' tarzı bir şey söylemiş ama açıklamalarından çıkan sonuç olmasını istiyor. Trabzonspor'u mu yönetiyor yoksa Balıkesirspor'u mu yönetiyor anlayamadım ben pek.
Çok sıkıntılar varmış, elemek inanılmaz olurmuş diyor ki kısacası elersek benim meziyetim, elenirsek oyuncuları gömün. Allah kolaylık versin kendisiyle Trabzonspor camiasına.
Benim en çok üzüldüğüm nokta bu kadar transfer keşke daha düzgün bir hoca varken yapılsaydı da bir geri dönüşü olsaydı.
Leonadias
21.Ağustos.2014, 04:23
Daha kimi istiyor ben anlamıyorum, Türkiye Ligi'nin top yapmış tüm Türklerini önüne sundular istediği adamları aldılar ama hala daha transfer bekliyor buna biri yabancı sınırından bahsetmemiş heralde ki tüm Türkleri yok edip sadece yabancılarla oynamayı umuyor.
Tüm sorunu Monaco'dan gelen cazip teklifi kafasından atamamış buradan kendini attırmaya çalışıyor,kovulmayı istiyor kesin.
+ Geçen sezon takımın Türk forvet sıkıntısını çözen Emre Güral'ı sildi yeni alınan transferleri sildi tuhaf adam bakışları falan böyle sinirimi bozuyor :D
SAİT71
21.Ağustos.2014, 04:35
Hoca bu tür söylemlere devam ederse oyuncular tıpkı Ersun Yanal'da olduğu gibi kuyu kazma girişimlerinde bulunabilirler. Bence biraz eleştirmek yerine takımı motive etmeli. Amacını anlayamadım bu hocanın.
himone
21.Ağustos.2014, 11:00
Yönetimin büyük hatasıdır hocayı tutmak. Adam resmen kendisini kovdurmaya çalışıyor, takımda sıkıntılar başladı bile. Transfer yapılmazsa giderim dediği anda gönderilmeliydi. Ben olsam yeni hoca ararım ve bu turdan sonra güle güle derim.
Bu arada Trabzon hocaya rağmen turu geçer.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bordo61Mavi
21.Ağustos.2014, 19:55
http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/08/21/4d1028f140cc563f1662876e66e70000.jpg
Kartal ordaysa sikinti cikmaz :D
Bordo61Mavi
21.Ağustos.2014, 20:37
Onur,
Bosingwa,
Mustafa,
Belkalem,
Musa,
Medjani,
Constant,
Soner,
Yusuf,
Sefa,
Oscar Cardozo
fbdevil190737
21.Ağustos.2014, 20:43
Onur,
Bosingwa,
Mustafa,
Belkalem,
Musa,
Medjani,
Constant,
Soner,
Yusuf,
Sefa,
Oscar Cardozo
Musa Nizam yerine İshak oynayabilirdi hücum efektifliği açısından onun dışında güzel kadro . Başarılar Trabzonspor .
BaFraLı
21.Ağustos.2014, 22:01
Uyduda maçı veren bi yabancı kanal falan varmı acaba ya :)
İlk 11 de Cardozo gibi bi golcü var. Trabzonspor bu maçı kazanır inşl.
bilmania
21.Ağustos.2014, 22:37
Medjani ile öne geçmiş Trabzonspor .
eng1n
21.Ağustos.2014, 22:55
Gol ofsayt.
BaFraLı
21.Ağustos.2014, 23:31
Cardozo attı 2-0 oldu.
Cardozo bu ligtede iş yapar.
Fearless Coward
21.Ağustos.2014, 23:39
Güzel atmış Cardozo klasını konuşturmuş reis.
Facx
21.Ağustos.2014, 23:57
cardozo ben golcüyüm demiş
Trabzonspor
22.Ağustos.2014, 00:01
Takımın biraz zamana ihtiacı var. Atılan pasların adresi bulmaması oyuncuların birbirni tanımamalarından ve henüz alışacak kadar maç yapmamalarından kanaklandı görüntünsdeydi takım oturduğunda çok sağlam bir takım olacak gibi görünüyor. Belkalem, Medjani,Bosingwa,Constant,Cardozo oyun zekasını çok iyi konuşturuyor diğer oyuncularda onların tecrübesiyle üst seviyeye çıkacaktır. Ama takıldığım nokta kanatlar sanki bu oyuncular bizi çok uğraştıracak gibi. Ah Olcan gitmeyecekti çok güzel olurdu.
Vardozo çok klas bitirdi. Yıllar sonra söyle bitirici bir forveti izlemek çok hoş olacak.
Hakeme ayrı bir parantez açmak istiyorum hatta ne parantezi bildiğin sayfa açılır bu adama. Böyle rezil maç yönetilmez sürekli mi hata yapılır ya? Bir değil iki değil. Böyle maç yöneten adamları çıkarsın abi UEFA klasmanından beddua etmekten yoruldum.
Namzet
22.Ağustos.2014, 00:05
İlk goldeki ofsaytı hakem es geçmiş iyi yapmış güzel bir skor
fbdevil190737
22.Ağustos.2014, 00:07
Tebrikler Trabzonspor . Hazır olmayan bir ekip için tur avantajı açısından önemli bir galibiyet ve skor . Ayrıca Halilhodzic'in Musa Nizam , Soner , Yusuf ,Sefa gibi potansiyelli gençlere forma şansı vermesi de oldukça olumlu . İshak Doğan , Aykut Demir , Salih , Mehmet Ekici , Serdar Gürler , Fatih gibi isimler de forma şansı bulduklarında kaliteli performanslar sergileyebilecek isimler .
mustangshelby
22.Ağustos.2014, 00:19
Bu sezon Süperligte çok iyi santraforlar var bol gollü bir sezon olabilir takımlar adına.
Bordo61Mavi
22.Ağustos.2014, 00:34
Dahada farkli olabilirdi skor ama olsun bukadarida yeterli.
Deplasmanda 1 gol attigimizda tur bizim diyebilriz
Börk
22.Ağustos.2014, 01:44
Cardozo'nun golü çok hoşuma gitti.Trabzon ne kadar uyum sorunu yaşayacak olsa da çok iyi işler başaracak gibi geliyor.
Redrum
22.Ağustos.2014, 01:53
Onur Kıvrak: Klasik Onur Kıvrak. Kurtarışlar yaptı, defansla iletişimi çok iyiydi, güven verdi.
Bosingwa: Şahane oynadı. Bu sene 10 mac böyle oynasın yeter zaten. Kusursuzdu.
Mustafa Yumlu: Sahanın en iyilerindendi. Sertliği, duran toplarda etkinliği, zamanında yaptığı fouller ve araya girmeleriyle baya başarılıydı.
Belkalem: Topu oyuna sokması fena değildi. Biraz daha uyum sağladıktan sonra defans baya güven verecektir.
Musa Nizam: Hava toplarında etkiliydi, iyi defans yaptı. Hücum yönünde çok on plana çıkmadı ama güzel mac çıkardı, ishak'in isi zor :)
Sefa: çok etkili olamadı fakat çok mücadele etti. Bu tarz kanat takim için olmazsa olmaz. Direnç kattı takıma. Topları da kotu kullanmadı.
Yusuf: hızlı ve driplingleri çok iyi. Ama mental olarak çok zayıf. Yine de tehdit eden bir oyuncu. Fena değildi.
Medjani: hem kesiciligi, hem topu oyuna sokusu çok basarili. Orta sahayı taşıdı.
Constant: topu her ayağına aldığında müthiş driblingler yaptı veya paslar attı. Yaratıcı anlamda en iyi oyuncusu trabzonun. Biraz kondüsyon sıkıntısı var, zamanla atlatacaktir. Net iyi transfer.
Soner: Çok kotu oynadı. Bu takımda bence yeri yok zira çok yetersiz çok.
Cardozo: ayağına fazla top tasinamadi. Ayrıca cardozo su anda cardozo gibi değil. Buna rağmen hücumda büyük tehdit oluşturdu ve klasini da sürekli gösterdi.
Ayriyeten,
Fatih atik: çöp.
Kryptonite
22.Ağustos.2014, 03:23
Ayriyeten,
Fatih atik: çöp.
Şuna çok güldüm :D
Kaka Leite
22.Ağustos.2014, 03:58
Öncelikle tebrik ederim.
Hocanın dediği kadar da imkansız değilmiş he? Constant nasıl oynadı bilmiyorum izlemedim maçı ama bizim ligimizde iş yapacak bir oyuncu Constant.
Emanuelson'u da bir Türk takımı alsın isterdim ben mesela o da çok yetenekli oyuncu özellikle kanatlarda çok iyi iş yapar bizim ligimizde.
Falcao9
22.Ağustos.2014, 13:14
İlk golümüz ofsaytdan geldi ve pozisyonda rakip eliyle oynadı. Yani penaltı vardı. Keşke hakem gol vermek yerine penaltıyı verseydi. Biz de emeğimizle penaltıyı kullansaydık. İkinci gol de Cardozo klasını konuşturdu. Hakem bir penaltıyı daha es geçti. Ceza sahası içinde Yusuf bileğine tekme yedi. Net penaltıydı, hakem devam ettirdi. Hakem bir çok pozisyonda rakibin yemesi gereken kartları es geçti. Fatih son dakikalar da net bir pozisyon kaçırdı, atsaydı çok rahatlardık.
Dün ki oyunu pek iyi değildi ama Bursa maçına göre çok iyiydi. Takımın 10 gün önce bir araya geldiğini, sadece 1 kere beraber oynadıklarını unutmamak lazım. 10 gün de bunları yapan takım 2 ay için de neler neler yapar...
uAburak89
23.Ağustos.2014, 14:28
UEFA, Trabzonspor ile yaptığı UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu ilk maçında cezalı oyuncu oynattığı gerekçesiyle Rus kulübü Rostov'dan savunma istedi.
DHA
http://www.dha.com.tr/trabzonspor-icin-onemli-haber_740304.html
Leonadias
23.Ağustos.2014, 14:30
Tamamdır abi olay bitmiştir.
Falcao9
23.Ağustos.2014, 14:31
Umarım ceza yemezler. Takımın uyum sağlaması için maç yapması lazım.
Falcao9
23.Ağustos.2014, 14:36
UEFA Avrupa Ligi’nde karşılaştığımız rakibimiz Rostov kulübü, 21.08.2014 tarihinde Hüseyin Avni Akre Stadı’ndaki karşılaşmada cezalı futbolcu oynattığı gerekçesiyle UEFA Kontrol ve Disiplin Komitesi’ne sevk edilmiştir.
Rostov kulübü, 2011-2012 sezonunda Standard Liege – Wisla ****ov karşılaşmasındaki fiili nedeniyle 3 maç ceza alan futbolcu Reginal Goreiux’yu, geçen süre içinde cezanın infazı tamamlanmadan oynattığı gerekçesiyle Disiplin Talimatının Hükmen Mağlubiyet başlıklı 21.maddesi uyarınca UEFA Kontrol ve Disiplin Komitesine sevk edilmiştir.
UEFA Kontrol ve Disiplin Komitesi 26.08.2014 (salı) günü toplanacak ve Rostov kulübünün ilk maçta hükmen mağlup ilan edilip edilmeyeceğine karar verecektir.
Takımımızın rövanş maçına ilişkin programı planlandığı gibi gerçekleştirilecektir.
Büyük ihtimal ilk maç 3-0 olarak geçecek. Rövanş oynanacak.
Bordo61Mavi
23.Ağustos.2014, 14:57
Olsun tur bizim der onumuze bakariz :) ona gore transfer gelecek
Falcao9
23.Ağustos.2014, 15:02
2 cezalı oyuncu birden oynamış.
Adamlar en son 2011-2012'de katılmış. Unutmaları çok normal :)
SAİT71
24.Ağustos.2014, 18:29
uefa rostovdan savunma istedi maç 3-0 tescillenip rostovun ihraç edilmesi lazım legia da oyle olmuştu neyin savunması bu adam yanlışlıkla oldu ozur dileriz diyecek uefada tamam bir daha olmasın mı diyecek savunma istemesi saçma
Falcao9
26.Ağustos.2014, 15:14
SON DAKİKA: UEFA, kulübümüze gönderdiği yazıda Rostov'a herhangi bir ceza verilmediğini açıkladı.
davidvilla
26.Ağustos.2014, 15:22
Rostov uefaya reddedemeyecegi bir teklifte bulunmuş :) babayı izleyenler bilir
Bordo61Mavi
26.Ağustos.2014, 16:08
Enteresan, Legia bu duruma ne der acaba.
SAİT71
26.Ağustos.2014, 20:13
UEFA nın goruldugu uzerr adalet mekanizması farklı işliyor bir çok konuda ortaya çıktı bu :)