View Full Version : UEFA Avrupa Ligi 2015-16 Sezonu
LaigLeNoiR
14.Ağustos.2014, 11:07
2014-15 sezonunda UEFA Avrupa Ligi ile ilgili herşeyin konuşulduğu konu...
davidvilla
11.Aralık.2014, 21:57
Ayip bee karabag'in hakkını yediler son dakika attilar tertemiz golu vermedi hakem elendiler maalesef. Karabag 0-0 inter. Inter ve dnipro cikti. Sirf karabag icin o maci izliyordum. Yemin ediyorum gs 'ye olmus gibi üzüldüm. Mutlaka izleyin özetini. Hakem cek cum. Miroslav zelinka diye bi serefsiz.
playeray
12.Aralık.2014, 00:15
videosu Disaloved Goal in last min Qarabag Agdam FK 1-0 Inter - Video Dailymotion (http://www.dailymotion.com/video/x2ccikb_disaloved-goal-in-last-min-qarabag-agdam-fk-1-0-inter_sport)
çok ilginç gerçekten. buna itirazla falan değiştirilebilir mi skor acaba
Burak Akmanoğlu
12.Aralık.2014, 00:35
Verilmeme sebebini anlamadım ?
Verilmeme sebebini anlamadım ?
Verilmeme sebebi ofsayt, yani en azından karar o. Gol vuruşu yapılırken en önde bir oyuncuları var. Yalnız kalecinin görüş açısını engellemiyor, hatta alakası yok kaleciyle.
Edit: Hakem hatası olduğu için de itirazla bir yere varamayacaklar muhtemelen maalesef.
playeray
15.Aralık.2014, 15:23
Trabzonspor Napoli ile eşleşti
europeanconquer
15.Aralık.2014, 15:28
Evet çekilebilecek en güzel kurayı çekti Beşiktaş :zuhaha
YNWA
E.Cartman
15.Aralık.2014, 15:29
İntikam vakti :n::n:
playeray
15.Aralık.2014, 15:31
https://i.imgur.com/QOmh1VO.png
Ralph
15.Aralık.2014, 15:31
İstediğim tek takım vardı oda geldi cidden mutlu oldum şu an. Zaman intikam zamanıdır :D
europeanconquer
15.Aralık.2014, 15:40
30 takım arasından Napoli ve Liverpool'u çekmek büyük bir cenabetlik örneğidir.Temsilcilerimize bol şans,zira ihtiyaçları olacak.
Ralph
15.Aralık.2014, 15:42
30 takım arasından Napoli ve Liverpool'u çekmek büyük bir cenabetlik örneğidir.Temsilcilerimize bol şans,zira ihtiyaçları olacak.
Trabzon için bir şey diyemem ama bizim için bence şanslı bir kura oldu. Liverpool çok kötü gidiyor, her şey bir yana görülecek bir hesabımız vardı malum. Ben çok istiyordum, gönlümden geçen oldu.
ReaList
15.Aralık.2014, 15:45
Öyle veya böyle kura şanssızlığıdır. Dişe göre takımları da çekmek vardı. İki takım da hemen hemen eşleşebileceği en zor takımlarla eşleşti. Yine de futbol her şeye açık.
europeanconquer
15.Aralık.2014, 16:10
Trabzon için bir şey diyemem ama bizim için bence şanslı bir kura oldu. Liverpool çok kötü gidiyor, her şey bir yana görülecek bir hesabımız vardı malum. Ben çok istiyordum, gönlümden geçen oldu.
Öyle veya böyle Beşiktaş isim olarak da kadro kalitesi olarak da en zor rakibi çekti.
Bu arada Falcao'yu kiralamak varken,gidip Balotelli'ye 20 milyon sterlin verenleri buradan da saygıyla anıyorum.
ozan42
15.Aralık.2014, 17:22
Grubu birinci bitirirsin en güçlü takım bize gelir ilginç bir eşleşme ama her Beşiktaşlınında istediği bir kuraydı sadece biraz daha ilerki turlarda karşılaşsaydık Liverpool ile.
playeray
15.Aralık.2014, 17:26
Ben Liverpool'un 2 aya düzeleceğini sanmıyorum ve ŞL vizesi için AL'ye asılırlar lafına da katılmıyorum. Bu sezon İngiliz takımlarına karşı kötü oynamadık. Eleyebileceğimize inanıyorum ancak yine Beşiktaş bu belli olmaz.
footballer33
15.Aralık.2014, 20:25
Çok enteresan eşleşmeler var. Nispeten 2 zayıf takım birbiriyle eşleştiği gibi, güçlü 2 takımın da birbiriyle eşleştiği görülüyor. O yüzden bu turda değil de, 2-3 tur sonra Liverpool gelsin isterdim. Yine de bu durumu avantaja çevirmek bizim elimizde. Sonraki turlarda gelseydi bu defa daha da asılabilirlerdi maçlara. Belki de, böylesi bizim hayrımıza oldu.
davidvilla
15.Aralık.2014, 20:53
Futbol sahada oynanir. Isimlerin onemi yok.
footballer33
15.Aralık.2014, 21:10
Bu arada, Liverpool'un bizle oynayacağı maçlardan önce ve sonra ligde karşılaşacağı takımlar da bunlarmış:
Everton ( d ), Tottenham, Beşiktaş, Southampton ( d ), Beşiktaş ( d ), Man City...
Zor bir fikstür, avantaja çevirebiliriz bunu.
himone
16.Aralık.2014, 00:49
Liverpool'un fikstür zormuş, Beşiktaş için kesinlikle avantaj olacaktır. Liverpool bu sene çok kötü gidiyor ve Avrupa ligi İngiliz takımların hiçbir zaman ilgisini çekmemiştir, hatta bazıları şampiyonlar ligini bile ikinci plana atıyor bunlar kesinlikle Beşiktaş'ın avantajı. Ama bir İngiliz devi ile eşleşildiğinin unutulmaması gerekiyor, o gün çıkııp top oynamaya karar verirlerse turu geçebilirler. İki takıma da başarılar, özellikle Olimpiakos'un kurasından sonra başarı daha önemli hale geldi.
ozan42
17.Aralık.2014, 01:14
Liverpool'un fikstür zormuş, Beşiktaş için kesinlikle avantaj olacaktır. Liverpool bu sene çok kötü gidiyor ve Avrupa ligi İngiliz takımların hiçbir zaman ilgisini çekmemiştir, hatta bazıları şampiyonlar ligini bile ikinci plana atıyor bunlar kesinlikle Beşiktaş'ın avantajı. Ama bir İngiliz devi ile eşleşildiğinin unutulmaması gerekiyor, o gün çıkııp top oynamaya karar verirlerse turu geçebilirler. İki takıma da başarılar, özellikle Olimpiakos'un kurasından sonra başarı daha önemli hale geldi.
Premier lige bu sene gelen bir yönetmelikte uefa kupasını alan takım direkt şampiyonlar ligine katılabilecek.Ligde şampiyonlar ligine katılabilecek bir yerlerde bitirmek daha zor olacak Liverpool için o yüzden uefa kupasını baya ciddiye alacaklarını düşünüyorum.
anil luque
19.Aralık.2014, 02:11
Premier lige bu sene gelen bir yönetmelikte uefa kupasını alan takım direkt şampiyonlar ligine katılabilecek.Ligde şampiyonlar ligine katılabilecek bir yerlerde bitirmek daha zor olacak Liverpool için o yüzden uefa kupasını baya ciddiye alacaklarını düşünüyorum.
Premier Lig'in tasarrufunda olan bir karar mı ki bu ? Nasıl oluyor anlamadım.
ozan42
19.Aralık.2014, 02:33
Premier Lig'in tasarrufunda olan bir karar mı ki bu ? Nasıl oluyor anlamadım.
Biraz bilir gibi konuştum ama bende tam olarak bilmiyorum açıkcası Ntvsporda Ali Eceden duydum.
Kato64
19.Aralık.2014, 03:08
Sadece Premier Lig'e gelen bir uygulama değil Uefa'yı alan takım bir sonraki sene şampiyonlar liginde play off oynayacak. Şampiyonlar ligini alanın seneye direk katılması gibi.
playeray
19.Aralık.2014, 03:42
Playoff diyor yani direkt katılmıyor. Avrupa Ligi'ni önemlileştirmek istemişler bu uygulamayla ama para ödülleri artmadıkça yine büyük takımlar fazla önem vermeyecektir.
Çeyrek Final Eşleşmeleri:
Sevilla - Zenit
Dnipro - Club Brugge
D.Kiev - Fiorentina
Wolfsburg - Napoli
playeray
20.Mart.2015, 16:39
Dnipro :(
aytekin79
20.Mart.2015, 16:55
Dnipro :(
Aynı zihniyet devam ediyor.Club Brugge için de sevinçten havalara uçulmuştu maalesef. Kolay takım - zor takım olmadığı, maça konsantre olan - maça konsantre olmayan takım olduğu şu iki turda Beşiktaş sayesinde bir kez daha anlaşılmıştır.
playeray
20.Mart.2015, 17:40
Aynı zihniyet devam ediyor.Club Brugge için de sevinçten havalara uçulmuştu maalesef. Kolay takım - zor takım olmadığı, maça konsantre olan - maça konsantre olmayan takım olduğu şu iki turda Beşiktaş sayesinde bir kez daha anlaşılmıştır.
Ne alakası var? Ben şimdi sevinçten havalara mı uçtum?
aytekin79
20.Mart.2015, 17:42
Ne alakası var? Ben şimdi sevinçten havalara mı uçtum?
Turu geçseydik rakip Dnipro olacaktı diye iç geçirdiğin için.
playeray
20.Mart.2015, 17:43
Turu geçseydik rakip Dnipro olacaktı diye iç geçirdiğin için.
Diğer 6 dozer gibi takımın arasından Dnipro çekip de sevinmemek biraz şey açıkçası.
aytekin79
20.Mart.2015, 17:48
Diğer 6 dozer gibi takımın arasından Dnipro çekince sevinmemek yüzsüzlüktür.
'Çek bi Letonya' kafası
https://www.youtube.com/watch?v=TDOJ9HESWLE
aytekin79
26.Nisan.2015, 00:46
Napoli v Dnipro Dnipropetrovsk
Sevilla v Fiorentina
Son sekizde kolay takım olmadığını Dnipro bir kez daha göstermiş oldu .. Club Brugge'ü de gol yemeden elemişler helal olsun adamlara..
Not: Baktım da son 7 maçlarında sadece 1 gol yemişler..
http://i.hizliresim.com/RYX8ko.png (http://hizliresim.com/RYX8ko)
Diğer 6 dozer gibi takımın arasından Dnipro çekip de sevinmemek biraz şey açıkçası.
Fazla sevinmek de iyi değilmiş demekki :n:
playeray
26.Nisan.2015, 20:58
Napoli v Dnipro Dnipropetrovsk
Sevilla v Fiorentina
Son sekizde kolay takım olmadığını Dnipro bir kez daha göstermiş oldu .. Club Brugge'ü de gol yemeden elemişler helal olsun adamlara..
Not: Baktım da son 7 maçlarında sadece 1 gol yemişler..
http://i.hizliresim.com/RYX8ko.png (http://hizliresim.com/RYX8ko)
Fazla sevinmek de iyi değilmiş demekki :n:
Formda bi Beşiktaş Brüjü de elerdi Dniproyu da elerdi çok uzatmaya gerek yok bu işi. 2-3 sene önce Schalkeyi çekince göbek atanlar da sizlerdiniz ama diğer takımlar arasında en zayıf olduğu için bi şey demedik sırf biz Brüjü eleyemedik diye bu kadar güçsüz takımları abartmaya gerek yok.
aytekin79
16.Mayıs.2015, 14:59
Formda bi Beşiktaş Brüjü de elerdi Dniproyu da elerdi çok uzatmaya gerek yok bu işi. 2-3 sene önce Schalkeyi çekince göbek atanlar da sizlerdiniz ama diğer takımlar arasında en zayıf olduğu için bi şey demedik sırf biz Brüjü eleyemedik diye bu kadar güçsüz takımları abartmaya gerek yok.
Napoli'den 2 maçta tek gol yiyip finale kaldı 'güçsüz' Dnipro.. Kupayı alırlarsa son cümlen çok ironik olacak :)
footballer33
16.Mayıs.2015, 21:06
Napoli'den 2 maçta tek gol yiyip finale kaldı 'güçsüz' Dnipro.. Kupayı alırlarsa son cümlen çok ironik olacak :)
İşten dolayı çok erken yatıp tvye bile bakamadığımdan bu bilgiyi yeni öğrendim. Vay anasını, Dnipro finalde ha! Kupayı da alırlarsa son yılların en büyük futbol olayı olur bence.
playeray
17.Mayıs.2015, 00:53
Profilinde yaşın yazmasa 12 yaşındasın sanacağım hala devam ettiriyosun.
byariff
17.Mayıs.2015, 01:12
sevilla kupayi kazanir daha tecrubeli ve daha iyi takimlar emery hocam kariyerine bir kupa daha yazdirir... bir bielsa bir emery keske ikisinden birisi gelse...
aytekin79
17.Mayıs.2015, 01:37
Profilinde yaşın yazmasa 12 yaşındasın sanacağım hala devam ettiriyosun.
Canım kardeşim sinirlenecek bir durum yok ortada. Sen düşünceni söyledin, ben de kendi düşüncemi söyledim. Kanun değil bu devam ettiririm ettirmem bana kalmış cevap vermek zorunda değilsin ..
Mamadou
18.Mayıs.2015, 15:51
Sevilla bu kupayı 2006 ve 2007 yıllarında üst üstte iki kez kazanmıştı. Yine iki kez üst üstte toplamda dördüncü kez bu kupayı kazanmaya yakınlar. 2006 - 2007 yıllarında kupayı iki kez üst üstte kazanırken Sevilla'da çok iyi oyuncular vardı. Dani Alves, Poulsen, Fabiano, Kanoute gibi.. O zamanki kadroları gerçekten çok iyiydi ama şimdi ki mevcut kadrolarına bakıyorum gerçekten hoca faktörü futbolda çok önemli. Emery tam bir sistem hocası. 2006 - 2007 yıllarında Juande Ramos değil, başka hoca olsa takımın başında o oyuncularla yine kazanabilirlerdi ama Sevilla'nın şu başarısında Emery faktörü en başta gelir. Çok çok öyle bir aman aman kadro yok adamın elinde ama eldeki malzemeyi gerek ligde olsun gerek Avrupa'da olsun çok iyi kullanıyor.
byariff
28.Mayıs.2015, 01:27
Emery hocam hanesine bir kupa daha yazdirdi net buyuk hoca ya :( bakalim bu yil sampiyonlar liginde ne yapicak
Mamadou
02.Haziran.2015, 20:45
Carlos Bacca