Log in

View Full Version : St. Etienne - Karabükspor | UEFA Avrupa Ligi Play-Off 2.Maç



BaFraLı
27.Ağustos.2014, 12:45
http://i.hizliresim.com/kZz6X7.png

Yayın: TRT3Spor

Seçkinn
27.Ağustos.2014, 14:52
Karabük daha iyi takım bana göre. Turu geçmemek için hiçbir sebep yok. Yıllardır süregelen takımlarımızın yabancı takımlara karşı panikleme durumunu yaşamayacağını önceki 3 maçta gösterdi zaten takım. Umuyorum gruplardan da çıkacaklar.

bilmania
27.Ağustos.2014, 17:38
İnşallah Karabükspor ilk maçın da avantajını kullanarak gruplara kalır. Deplasmanda 1 gol atmak Karabük için büyük avantaj sağlar. Zaten zor gol yiyorlar. Başarılar Karabük.

footballer33
27.Ağustos.2014, 20:12
Karabük, korkak futbol oynamazsa 1 gol bulur ve turu da geçer. Ben, St. Etienne'nin 3 gol atabileceğini sanmıyorum.

Fearless Coward
27.Ağustos.2014, 20:15
Karabük sanıldığı kadar korkak futbol oynamıyor aslında. Futbolda bunu yapmak gerekir önce yememeye çalışacaksın sonra atmaya Tolunay hoca bunu iyi uyguluyor takımına. İlk yarı yemezsek en kötü 0-0 bitirip gruplara kalırız diye tahmin ediyorum. Tolunay reis işini bilir.

himone
27.Ağustos.2014, 20:30
Karabük'ün turu geçeceğine inanıyorum, umarım başarılı olurlar ve puan katkısı sağlarlar. Futbol olarak ta rakibinden daha akıllı oynuyorlar.

karakartalbjkk
27.Ağustos.2014, 21:24
Tolunay hoca bir yolunu gene bulup ona göre futbolu oynatır. Geçen maç sonu yorumlarına baktım. Adamlar resmen fizik olarak bizden çok üstündüler diyorlardı. Demekki takımı çok iyi hazırlamış tolunay hoca.. umarım turu geçer ve bir ilke daha imza atarlar. Başarılar dilerim.

sarianet
27.Ağustos.2014, 21:31
haydi karabük geç turu da güldür yüzümüzü

Namzet
28.Ağustos.2014, 22:45
14.dkda yedik malesef..1-0

footballer33
28.Ağustos.2014, 22:50
Çok erken geldi gol, golden sonra da Karabük hata yapmaya başladı. İnşallah 2'yi yemeden beraberlik gelir.

William Rookwood
28.Ağustos.2014, 22:56
Ah be. Kumbela o kafa vuruşunu gole çevirse çok iyi olacaktı. St. Etienne, Karabük'e göre çok daha hazır bir takım. Fransa liginin erken başlamasından dolayı da daha avantajlılar. Ceza sahasına girdiklerinde çok iyi paslaşıyorlar.

SAİT71
28.Ağustos.2014, 23:40
Karabük bu oyunla zor gol atar. Bu Samba Kazma'yı çok aramışlar mı. Waternan'da bugün pek iyi değil.

William Rookwood
28.Ağustos.2014, 23:49
Bu Waterman'ı da çok aramışlar mı? Pimi çekilmiş bomba gibi oynuyor, her an hata yapabilir.

SAİT71
29.Ağustos.2014, 00:05
Bu maç uzatmaya giderse Karabük kaybedecektir. St Etienne ligi başladığı için daha hazır, fizik gücü iyi. O nedenle son 10 dakika 1 gol için risk alınmalı uzatmaya gitmemeli. St Etiennenin hocası olsam paso yüklenirdim bu karabük kağnı futbol ile 5'e 1 yakalasa bile pozisyon bulamaz. KArambolden bir gol bulur anca. Ayrıca Erdem'de de hiç yetenek yok arkadaş ne orta açmasını biliyor ne marke etmeyi.

sarianet
29.Ağustos.2014, 00:17
Karabük biraz oynasa golü atacak ama pilleri bitti bizimkilerin

zarateray
29.Ağustos.2014, 00:22
Maç uzatmalara gitti

Banega
29.Ağustos.2014, 00:23
Ah ah benim fazla umudum yok, tek care maci penaltilara goturmek.

SAİT71
29.Ağustos.2014, 00:45
Karabükspor son 15 dakika da 1 gol için yüklenmesi lazımdı, adam akıllı düşünüp 1 gol atmak için bastırmaları lazımdı. Ancak onlar yatarak maçı penaltılara götürmeyi tercih ettiler. Halbuki 1-0'da bir gol bulsa bitmişti iş.

attirson
29.Ağustos.2014, 00:51
Can cekisiyor resmen Karabük.Şansa bala penaltılara giderse iyi valla.

SAİT71
29.Ağustos.2014, 00:51
Karabük tükendi bitti :)

ForsakeN
29.Ağustos.2014, 00:53
Karabük'ün tek silahı Ahmet İlhan

SAİT71
29.Ağustos.2014, 00:59
Gol gelecek gibi :)

Namzet
29.Ağustos.2014, 01:01
Watermann 2 tane top kurtaracak penaltılarda hissediyorum:D

SAİT71
29.Ağustos.2014, 01:02
Yalnız atanda önemli, bence Karabük'ün de en kötü 2 ıskası var. Oyuncular ayakta duramıyorlar. Muslera'da son maçta 2 penaltı tutmuştu :)

mayfaka
29.Ağustos.2014, 01:13
Her yerinden öpüyorum watermann

SAİT71
29.Ağustos.2014, 01:13
Waterman çıkardı, Aykut kazması kaçırdı

mayfaka
29.Ağustos.2014, 01:14
Ruffier de çıkardı

mayfaka
29.Ağustos.2014, 01:16
Canin sagolsun karabük

Namzet
29.Ağustos.2014, 01:16
Çok çok şanssız bir şekilde kaybettik,yazık oldu

SAİT71
29.Ağustos.2014, 01:16
Hakeden turu geçti, Aykut kazması kaçırmasa tur gelecekti. St Etienneyi tebrik ediyorum. Şansla falan alakası yok tamamen beceriksizlik.

Banega
29.Ağustos.2014, 01:17
Heyecandan kacirmani anlarim eyvallahta, hepsi heyecandan kalecinin uzerine atti.Bari koseye at da kacir.Yazik oldu valla.

Fearless Coward
29.Ağustos.2014, 01:18
Hepsine teker teker helal olsun. Bu yaşattıkları heyecan bile yetti. Aykut'la Ahmet atsaydı gruplardaydık ancak olmadı canları sağolsun. Müthiş bir Avrupa deneyimi yaşadılar takdire şayan bir iş çıkarttılar kesinlikle.

Ralph
29.Ağustos.2014, 01:18
Ard arda bu kadar dandik 2 penaltı kullanılmaz. Yazık.

Falcao9
29.Ağustos.2014, 01:19
Aykut'un kaçırcağını bana 10 gün önceden sorsanız söylerdim :) Ahmet'in kaçırması kötü oldu. Ahmet'e yakışmadı.

davidvilla
29.Ağustos.2014, 01:19
Ah ahmet ilhan ah cok üzüldüm yahu

attirson
29.Ağustos.2014, 01:19
Penaltıları cok kötü attılar be yazık oldu.3 takımla Uefa çok eglenceli olacaktı.

Fearless Coward
29.Ağustos.2014, 01:20
Yalnız atanda önemli, bence Karabük'ün de en kötü 2 ıskası var. Oyuncular ayakta duramıyorlar. Muslera'da son maçta 2 penaltı tutmuştu :)

Aga niye açıyosun şöm ağzını bende diyorum neden kaçırdı bunlar ard arda. :( Cimbom maçlarında konuşma sen pls. :(((

ReaList
29.Ağustos.2014, 01:20
Can man sağolmasın arkadaş daha Eylülü görmeden 2 takım Avrupa'ya veda etti. Galatasaray'ın direk katılmasını, Beşiktaş'ın elenmesine rağmen statü sayesinde gruplarını görmesini saymazsak Avrupa'da yine hiçleri oynuyoruz.

Bu sene devam edecek takımlardan da pek umudum yok. Yaparsa biraz Beşiktaş bir şeyler yapar belki. Bursa'nın, Karabük'ün lig başladıktan sonra ortaya koyacakları oyuna ve performansa dikkat edin -özellikle büyük maçlarda- anlarsınız. Avrupa maçlarını çok basite alıyoruz.

Uluslararası düzeyde ne milli takımdan ne de kulüp takımlarından bu mantelitemizle bir cacık olmaz.

footballer33
29.Ağustos.2014, 01:20
Karabük, tarihinde ilk kez çıktı Avrupa arenasına. Buralara kadar gelmesi, grupların kapısından dönmesi bile büyük bir başarıdır bana göre. Helal olsun elenseniz de, tebrikler Karabükspor!

DenizlispoR
29.Ağustos.2014, 01:22
Kalite farkı hissedildi,ancak Tolunay Kafkas'a helal olsun. Kadrosunun eksilerini ve artılarını mükemmel analiz etmiş ve bunlara uygun şekilde 120 dakika direndiler.

SAİT71
29.Ağustos.2014, 01:25
Aga niye açıyosun şöm ağzını bende diyorum neden kaçırdı bunlar ard arda. :( Cimbom maçlarında konuşma sen pls. :(((

Ha ha :D ilk maçta da yazmıştım St Etienne orada işi bitirecek diye, ben biraz duygusal yaklaşıyorum o anki sinirle asıp kesici yorumlar yazabiliyorum ama izlerken Waterman'ın tuttuğu penaltıyı bildim, Ayrıca Son atılan 2 penaltıyı da bildim. :D Şöm ağızdan çok bence biraz görünen köy olayı var burda.

Karabük'ün son 15-20 dakika Allah ne verdiyse 1 gol için yüklenmesi lazımdı. Hoca yanlış yaptı. Çünkü 1-0'ken 2-0 olsa bile yine 1 gol işe yarayacaktı. Çok yanlış yaptılar. Mantıken uzatmalara kalması St Etienneye yarayacak. Çünkü onlar fizik olarak daha güçlüler. Zaten açıkça da görüldü bu. Bu yorgunluk bence penaltılara da yansıdı. Karabük biraz akıllı olsa geçerdi turu.

Ben kızgınım açıkçası. Biraz akıllı olacaksınız. İlk katılması önemli tabi ama sonuçta profesyonel bir oyun bu. Sen 3-4 pas yapamıyorsan, yanındaki adama pas atmaktan acizsen elenmeyi hakediyorsun. Ah diyorum sadece ah. :(

Yalnız bir Fenerle falan oynasa Karabük bu kadar haşat olmuyordu, şaka maka St Etienne kadar tempo yapamıyormuş bizim takımlar demekki resmen felç ettiler Karabüklü oyuncuları, acayip bitap düştüler, çok ilginç bir durumdu.

Seçkinn
29.Ağustos.2014, 11:57
Olmadı sağlık olsun dediğimiz bir durum daha yaşadık. Sağlık ola ola nerelere gerileyeceğiz bakalım.

Gol atmadan olmuyor, içeride dışarıda gol atmak lazım. Hazırlıklar esnasında göz önüne alınıp penaltı çalışması yapılıp yapılmadığını merak etmemek elde değil.

ForsakeN
29.Ağustos.2014, 12:20
Yalnız bir Fenerle falan oynasa Karabük bu kadar haşat olmuyordu, şaka maka St Etienne kadar tempo yapamıyormuş bizim takımlar demekki resmen felç ettiler Karabüklü oyuncuları, acayip bitap düştüler, çok ilginç bir durumdu.

Türkiye'de oyunun tempolu olmasının önünde en büyük engel; güzide hakemlerimiz. (h)

Federasyon herşeyi bırakıp ligin temposunu arttırmaya odaklansa şuana kadar yaptıklarından çok daha önemli birşeye imza atacak.

davidvilla
29.Ağustos.2014, 12:38
sadece hakemler değil. sahalar da çok etken bunu hep söylüyorum. berbat zeminlerde oynadığımız için tempo yapabilmek imkansız. anca uzun top.
olimpiyata geldi arsenal saha patates tarlası iki pası bir araya getiremediler.
ama işte emirates'e gidiyorsun yağ gibi saha adamlar buna alışmış çatır çatır top ceviriyorlar.
tribün de cacık piknik yapmaya gelmiş bir arsenal taraftarı. ev sahibi avantajı yok yani :)

st etienne müthiş bir deplasman. hem taraftarı harika hem de zemin harika. o yüzden müthiş tempo koydular. bizim takım ise iki pası bir araya getiremedi çünkü patates tarlasından hallice bir sahada boyna zenciye uzun oynamaya alışmışlar.
yapacağın 3-4 dakika pas lan. çok zor olmasa gerek.

trabzon inter'i nasıl yenmişti deplasmanda hatırlayın çatır çatır tempo mu koydu ? hayır ortasahada top cevirdi. o dönemki trabzon buna yatkındı ki o yüzden iyi bir takımdı zaten. ama ligde o sezon inter maçı gibi bir maç oynayabildi mi ? tabi ki hayır.

bizim üst düzey olmamız için önce zeminleri düzeltmemiz lazım gerekirse kötü zeminlerde maçlar oynatılmaması lazım. 3-5 stadta oynansın bütün lig gerekirse.

ülke puanında peşimizden gelen ülkelere bak, belçika olsun isviçre olsun liglerine denk gelirseniz bakın, sahalar cillop öncelikle.

yani 10 milyon euro'ya adam almaktan önce o parayı sahaya kullanıyor atıyorum 6 milyon'a adam alıyor.

bjk maçından sonra arsenal forumunda görmüştüm ;

şöyle bir cümle kullanmış ; bu beşiktaş demba ba'ya para harcayana kadar iyi bir zemin yaptırsa ya !

tabi alttan düzeltmişler işte yeni stadına geçecek orası geçici stad vs.

işte burada önemli olan adamın kafa yapısı, hemen oraya odaklanmış.

zemlinskis
29.Ağustos.2014, 16:19
Bu dramatik maçın değerlendirmesini hazırladım ...

http://zemlinskis.blogspot.com.tr/2014/08/kardemir-karabukspor-uefa-avrupa-ligi_29.html

sarianet
29.Ağustos.2014, 16:22
Bu dramatik maçın değerlendirmesini hazırladım ...

http://zemlinskis.blogspot.com.tr/2014/08/kardemir-karabukspor-uefa-avrupa-ligi_29.html

kırmızı üzerine byaz olsa yazılar daha iyi olurdu sanki

fbdevil190737
29.Ağustos.2014, 20:28
Karabükspor'ı canı gönülden tebrik etmek istiyorum . Bazı arkadaşların senelerdir Avrupa arenasında , uluslararası tecrübesi ve kalitesi olan takımlarımızın başarısızlığını , istikrarsızlığını Karabükspor'un elenmesine mal etmesi doğru değil . Hele ki penaltılarda taraftar ve tecrübe faktörü ile mağlup olan Karabükspor'a .