Log in

View Full Version : Anelka bombaladı

bluepaw
20.Haziran.2006, 12:01
Fenerbahçe’nin yıldız isimlerinden Anelka, tatil için gittiği Fransa’da suskunluğunu bozdu ve TV5 kanalına bomba gibi açıklamalar yaptı. Fransız futbolcu, kendisini Türkiye’ye Daum’un getirdiğini ve milli takıma kadar yükselmesinde Alman teknik adamın önemli bir rolünün olduğunu belirterek, “Fenerbahçe’nin Daum ile büyük başarılara imza atması gerçekten zordu. Avrupa’da da başarı gelemezdi. Fenerbahçe bence geçen yıl sistem kurbanı oldu” ifadelerini kullandı.
Alex’i de suçladı
Anelka’nın suçlamalarından nasibini alan bir başka isim de Alex de Souza oldu. İlk geldiği günlerde Brezilyalı futbolcuyla aralarında sorun olmadığını açıklayan Anelka, “Son zamanlarda Nobre’nin yedek kalmasını bana bağladı ve tavır almaya başladı. Tercihleri Daum yaparken, bana tavır alması gereksiz ve yanlıştı. Bu düşünce takımı da olumsuz yönde etkiledi. Çünkü saha içinde bana pas atmadılar. Bu yüzden de benim performansım oldukça düştü” dedi.
Veda için hazırlık
Türkiye’ye büyük umutlarla geldiğini belirten yıldız futbolcu, artık hayallerine ulaşamayacağını anladığını dile getirdi. Anelka şunları söyledi; “Borservisim yüksek. Ancak Fenerbahçe’den ayrılmak istediğimi açık yüreklilikle söyleyebilirim. Yönetimin de tekliflere açık olduğunu biliyorum. Onlar da beni satmak istiyorlar” dedi. Anelka, Fenerbahçe’de herkesin Nobre’nin gol atması için çalıştığını ve Brezilyalı’nın Beşiktaş’ta başarılı olamayacağını iddia etti.
Sadece Yıldırım
Nicolas Anelka, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’a da övgüler yağdırdı. Anelka, “Başkan Aziz Yıldırım gerçekten çok iyi bir insan. Herkesle iyi anlaşıyor. Bu sene iki kupa hedefi belirlemiştik. İkisini de alamadığımız için kendisinden özür diliyorum. Hastalandığını ve ameliyat olduğunu duydum. Gerçekten çok üzüldüm” dedi. Fenerbahçe’nin yıldızı, Fransa Milli Takımı’nın teknik patronunun ırkçılığı nedeniyle başarılı olmasının zor olduğunu belirtti.

http://www.superspor.com/images/1/29/9461_B_Anelka002.jpg

Fanatik

Selman Ozturk
20.Haziran.2006, 12:56
Dilerim bu bombalamaları futboluna yansıtır. Aksi halde Fenerbahçe camiası O'nu bombalayacaktır...

Burak Duran
20.Haziran.2006, 12:58
konuşmak yerine oynasa daha verimli olur

LaKe
20.Haziran.2006, 13:29

Aynen........;;)

Asi ÇocUk_16
20.Haziran.2006, 14:32
ewet bu bombaları şut a dönusturse zaten sorun kalmıcak

kavara
20.Haziran.2006, 14:41
doruları sölemis ben anelka nın arkasındayım..

Burak Duran
20.Haziran.2006, 14:44
olay doğru yanlış değil biraz top oynamalı

ewrim_FB
20.Haziran.2006, 16:19
Yolu AÇik Olsun...

Kuvvetmira
20.Haziran.2006, 16:50
takımda verimli olamadı zaten gitse sorun olmas daha iisi gelir bence

Aslan41
20.Haziran.2006, 18:27
ancak kulüpten gden arkasından konuşabilir..
bakın Fatih Tekke gidince neler neler söyleyecek..

m_o_11
20.Haziran.2006, 18:38
alex ve nobre hakkında soylediklerine dikkat cekerim. oynayamasının büyük sebepleriniden biri buydu. daha önce söylemiştim bunları. alex anelka ya zor da kalmadıkca, eger bu pası vermeszem taraftar beni taslar demedikçe pas atmadı. bu da anelka nın zararına oldu. ama anelka yine cok kotu bi sezon gecirdi diyemeyiz.Gol sayısı az da olsa yeterince gol attırdı. bence bu takımdan gönderilmesi gereken futbolcu Alex tir.
Bu fikrim tepki alabilir asist sayısı , gol sayısı burnuma sokulmaya calısılabilir o yüzden diyorum ki : ben TR liginde deil Avrupa da oynayabilecek mücadeleci bi futbolcu istiyorum

Universal
20.Haziran.2006, 18:53
oynamadan fiyatını katladı

gookhan
20.Haziran.2006, 19:03
adama top gelmio ki oynasin..

barahir
20.Haziran.2006, 19:05
herzaman ki gibi bunlar yalanlancak arkadaşlar. Anelka çok mutlu dencek Bakında görün. Anelkada Dicek ki Beni Almak isteyenler önce klübümle görüşsün dicek.

Burak Duran
20.Haziran.2006, 19:08
klasik olay zaten hep öle olmuyor mu :D

m_o_11
20.Haziran.2006, 20:42
bunları yalanlasalar bile bunların dogru oldugunu biz bildikten sonra bişey degiştirmez yalanlamalar

barahir
20.Haziran.2006, 20:50
bunları yalanlasalar bile bunların dogru oldugunu biz bildikten sonra bişey degiştirmez yalanlamalar
Doğru olduğunu nerden biliyosun ki??

fifamen
20.Haziran.2006, 22:16
umarım hayatı boyunca bir daha fransa milli takımına seçilemez
sorunlu,bencil herif ya...
Şu adamı gönderin artık takımdan ya
Mis gibi fatih t. veya g.ünal dururken alın onları hem gol atın hem de 2 tane çakın bomba transfer olsun bitsin

dinaMYt
21.Haziran.2006, 01:07
fbden gidecek ilk yabancı futbolcu belli oldu sanırım.defansındaki sorunu çözemeden forvet araması gerekecek fbnin.

ibo
21.Haziran.2006, 02:05
adam doğruları söylemiş. Brezilyalılar dışladı takımdan Anelka yı. Anelka da bir daha takıma küstü...

fifamen
21.Haziran.2006, 13:10
adam doğruları söylemiş. Brezilyalılar dışladı takımdan Anelka yı. Anelka da bir daha takıma küstü...
anelka zaten takıma,,oynadığı takımlara küskün bir adam. Four four two dergisindeki röpörtajında şöyle diyor:'para beni bozmadı,çok iyi bir kadromuz var falan filan'.
Arkadaşlar,bu adam sorunlu,bu adam asıl mevkisinde oynasaydı ve çok da ii işler yapsaydı,bu kezde ben daha büyük klüp istiyorum,ayrılacam diyecekti. Bunlar gerçek. Anelka taraftarına filan da bağlı bir adam değil o kadar da. Bence kesinlikle gitmeli,1.5 senesini boş geçirdi. Yolu açık olsun ve mümkünse bu sene gitsin!!!!:/a)

pessy
22.Haziran.2006, 23:55
giderse fb daha iyisini alır bence...

SaMaNYoLu
23.Haziran.2006, 00:16
ulan sanki Mencester city de oynarken mıllı takıma cagırmıstılar bunu. yok ıngılızler hızlı oynuyormus futbolu ıngılızler hızlı oynuyorda ayak uydurabılıyormusun onlara Anelka? Neden 19 yasında o kadar şöhretı kazanmana ragmen hala daha yılda bir klup degısıyorsun? Hep takımlar lıgler kötü mükemmel olan Senmısın? Şimdi premıer lıgde oynıcam die gider Mencester city de yada daha kotu takımda oynar ve fenerbahcede daha ıyı takım oldugunu söyler bu adam. Ne yapıyorsak bu yabancılara kendımızı begendıremıyoruz adamları paşalar gıbı gecındırıyoruz yınede onların cobanları bizim agalarımızdan iyi oLuyor. Daumda gittikden sonra turkıyeyı eleştirdi geçmişte Galatasarayımızın Kalecisi Taffarelde.