View Full Version : İlk Kez Kariyer Paylaşıyorum (1.SEZON)
enesbd
30.Ağustos.2014, 17:49
Öncelikle merhaba arkadaşlar ilk kez kariyer paylaştığım için sizden biraz destek ve yardım bekliyorum...
Kariyerime genç bir takım olması ve ingiltere ligini sevdiğim için Evertonla başlamaya karar verdim
Takımımızın tarihi hakkında kısa bilgi :
http://i.hizliresim.com/d4AJaL.png
Kadromuz ve oynatmayı planladığım sistem , sol kanat ve stoper mevkisine tranfer yapmayı düşünüyom :
http://i.hizliresim.com/RElv4j.png
http://i.hizliresim.com/zQ7DZ6.png
stevenın sakatlığı kötü oldu sezon öncesi hazırlıkları kaçıracak
http://i.hizliresim.com/y2rDWy.png
Umarım uzun soluklu bi kariyer olur ve ilk kariyer heyecanı biran önce geçer :)
Kaka Leite
01.Eylül.2014, 07:22
Onaylandı, başarılar.
dAleksic
01.Eylül.2014, 09:57
Öncelikle başarılar :)
İlk kariyerin ve belli ki yardıma ihtiyaç duyuyorsun. Sana tavsiyem, görselliğe önem vermen. Mesela belirli bir yazı tipi kullan. Resimleri ve yazıları ortala daha hoş duruyor. Çok detaya giren görselleri de spoiler olarak paylaşırsan daha akıcı ve hızlı bir kariyer sayfan olur. Şimdilik adettendir bu bilgiler, Everton güzel takım. Lukaku yeter bi kere. Onun haricinde McGeady ve Naismith ikilisi bu sezon çok iyi işler çıkarıyor EPL'de. Oyunda da bu isimleri değerlendirmelisin.
krasafcik
01.Eylül.2014, 11:00
Başarılar dilerim
burakdinc
01.Eylül.2014, 12:28
Başarılar.
imparator16
01.Eylül.2014, 12:59
Başarılar, kanatlardan birini kanat oyuncusu, amc mevkisini ofansif orta saha, sol mc yi de defansif oyun kurucu savunma rolünde oynatsan daha iyi verim almaz mısın ??
Özellikle defansif anlamda katkısı büyük olur.
rexpo1994
01.Eylül.2014, 15:06
Başarılar, Bende Everton u çalıştırmıştım bi ara Defansı çok sağlam, o boş olan stoper mevkisinde Stones da Distin de rahatlıkla oynar. Sol kanatta da pienaar ve mcgeady iiş yapar.Naismhit den hiç verim alamamıştım bence direk gönder.
RodiMood
01.Eylül.2014, 15:25
Başarılar dilerim , solkanat için as oyuncu olmasa bile rotasyon için Tottenhamin rezerve takımından Kenneth Mcevoy u alabilirsin, ya da ücretsiz olarak kirala beğenirsen sezon sonu sözleşmesi bitiyor.
enesbd
01.Eylül.2014, 16:30
Onaylandı, başarılar.
Tesekkurler :)
Öncelikle başarılar :)
İlk kariyerin ve belli ki yardıma ihtiyaç duyuyorsun. Sana tavsiyem, görselliğe önem vermen. Mesela belirli bir yazı tipi kullan. Resimleri ve yazıları ortala daha hoş duruyor. Çok detaya giren görselleri de spoiler olarak paylaşırsan daha akıcı ve hızlı bir kariyer sayfan olur. Şimdilik adettendir bu bilgiler, Everton güzel takım. Lukaku yeter bi kere. Onun haricinde McGeady ve Naismith ikilisi bu sezon çok iyi işler çıkarıyor EPL'de. Oyunda da bu isimleri değerlendirmelisin.
Saolun hocam gercekten sifirdan baslayan bana baya yardimci oldu :D
Başarılar dilerim
Tesekkurler ..
Başarılar.
Tesekurler
Başarılar, kanatlardan birini kanat oyuncusu, amc mevkisini ofansif orta saha, sol mc yi de defansif oyun kurucu savunma rolünde oynatsan daha iyi verim almaz mısın ??
Özellikle defansif anlamda katkısı büyük olur.
2. Hazirlik macindan sonra dediklerine benzer bi kac degisiklik yaptim zaten hocam
Başarılar, Bende Everton u çalıştırmıştım bi ara Defansı çok sağlam, o boş olan stoper mevkisinde Stones da Distin de rahatlıkla oynar. Sol kanatta da pienaar ve mcgeady iiş yapar.Naismhit den hiç verim alamamıştım bence direk gönder.
Distin 35 yasinda oldugu icin stope bi transfer yapmak istedim genc bir oyuncu
Başarılar dilerim , solkanat için as oyuncu olmasa bile rotasyon için Tottenhamin rezerve takımından Kenneth Mcevoy u alabilirsin, ya da ücretsiz olarak kirala beğenirsen sezon sonu sözleşmesi bitiyor.
Tesekkurler hocam
imparator16
01.Eylül.2014, 17:06
2. Hazirlik macindan sonra dediklerine benzer bi kac degisiklik yaptim zaten hocam
Olumlu bi gelişme oldu mu peki ?
mami2602
01.Eylül.2014, 17:26
Başarılar.Everton ile iş yapabilirsin şimdiden bol şans :)
pusathan01
02.Eylül.2014, 23:52
Başarılar dilerim.
RagnarLothbrok
02.Eylül.2014, 23:58
Arkadaşlar bütün tavsiyeleri vermiş bana diyecek birşey kalmadı :) Şöyle birşey söyliyim kimi kariyerler vardır tamamen görsellik vardır, kimileri vardır görselliği çok iyi olmasa bile o kariyerden birşeyler öğrenirsin seni geliştirir.. madem yeniyiz forumda efsaneler bölümünde, biten kariyerlerde, güncel hikayelerde güzel kariyerler var örnek alabilirsin
AkdenizKutay
03.Eylül.2014, 00:16
Başarılar :)
ibo1919
03.Eylül.2014, 02:52
Başarılar. :)
cmdnzbyz
03.Eylül.2014, 18:01
Başarılar kardeşim