View Full Version : Tottenham 1-1 Beşiktaş | Avrupa Ligi C Grubu 2. Maç
anil luque
30.Eylül.2014, 19:02
http://i.hizliresim.com/rdEVla.jpg (http://hizliresim.com/rdEVla)
anil luque
30.Eylül.2014, 19:32
Tottenham'ın bu sene QPR maçını izlediğimde bu adamlar büyük yankı uyandıracaklar demiştim ama resmen bir maçlık şov yapıp bıraktılar. O maçın sonrasında evlerinde Liverpool'a 0-3 WBA'ya ise 0-1 mağlup oldular. Bu senenin şu ana kadarki döneminde en formda oyuncuları olan Chadli sakatlığından ötürü oynayamayacak sanırım. Kyle Walker'ın da bir sakatlığı var.
Şu takımı düzgün zeminde bir tek Bursa deplasmanında gördük. Tel tel döküldük ilk yarı ama ikinci yarı Sosa toparlamıştı. Es-Es maçında da Sosa'dan sonra daha bir derli toplu oynadık. Şimdi artık ilk 11 vaktinin geldiğini düşünüyorum. Sosa'nın büyük katkısıyla en az 1 puanla döneriz düşüncesindeyim.
Başarılar Karakartallar !
Ralph
30.Eylül.2014, 19:33
İlk 11'de ozzy yerine Sosa'yı görmek istiyorum bu maç. Beraberlik çıkar bu maçtan.
footballer33
30.Eylül.2014, 19:35
Galip geleceğimize olan inancım çok az. İyi futbol oynamıyoruz ve hocamız, maalesef bazı isimlerde çok ısrar ediyor. Bu maçta da, kadroda değişim olmazsa geçmiş olsun derim. Sosa'nın ilk 11 zamanı geldi, Anıl'ın dediği gibi. Umarım, en az 1 puanla ayrılırız bu maçtan.
Seçkinn
30.Eylül.2014, 19:42
Beşiktaş iyi bir başlangıç yaptı ama devamı gelmedi. Aynı durum Tottenham içinde geçerli. Oyun temposu daha yüksek tabi İngiliz ekibinin. Beraberlik akla yatkın gelse de Beşiktaş'ın maçtan puan almasını çok zor görüyorum. Umuyorum beni yanıltırlar ancak bunun için son maçlardaki tempoyu en az iki vites arttırmaları gerekiyor.
playeray
30.Eylül.2014, 19:47
Tottenham'ın AL'yi çok da umursadığını düşünmüyorum. İyi oynarsak alma ihtimalimiz var ama kötü oynarsak ya 0-0 biter ya da 1-0 mağlup oluruz
Seçkinn
30.Eylül.2014, 19:53
Bana maç sonucu ne olursa olsun üst olur gibi geliyor.
Kaka Leite
30.Eylül.2014, 20:07
Tottenham evinde bırakmaz diye düşünüyorum. UEFA'yı takmadıkları konusuna da katılmıyorum çünkü Tottenham kadro potansiyeli olsa da henüz daha üstünü düşünecek düzeye çıkamadı.
Tottenham'ın AL'yi çok da umursadığını düşünmüyorum. İyi oynarsak alma ihtimalimiz var ama kötü oynarsak ya 0-0 biter ya da 1-0 mağlup oluruz
orası öyle ama bu sene uefa şampiyonu şampiyonlar ligi ön elemelerine kaldığından önemi büyük uefa nın bi yandan da fixtüre bakıyorum bidahaki maç s'oton ile s'oton da iyi ekiplerinden maç önemsenmeyebilir çıkıcak kadroya bakar iş
sarianet
01.Ekim.2014, 02:39
puan almak imkansız değil arsenal maçlarını düşünürsek galibiyet içten bile değil
maç hangi kanalda ?
karakartalbjkk
01.Ekim.2014, 05:42
Bence bu maç 0-0 yada 1-1 bitecek gibi.. 1 puana razı gelip ingiltereden dönmek bilice göre mantıklı olabilir. Evinde yenersem hesabı 3 puan zaten kurtarıcı olabilir. Tabi burda yenersek yani, inşallah gönlümüz 3 puan alırsak süper olur. Takıma ayrı bir hava katar. Yenilirsek de üzülmem çünkü takım formda değil..
footballer33
02.Ekim.2014, 21:39
BEŞİKTAŞ 11'i: Tolga, Serdar, Franco, Sivok, Motta, Veli, Atiba, Sosa, G.Töre, Olcay, Demba Ba.
Heh şöyleeeee... Tam istediğim kadro.
footballer33
02.Ekim.2014, 22:04
Lloris, Dier, Fazio, Chiriches, Davies, Bentaleb, Stambouli, Townsend, Paulinho, Kane, Soldado.
Bu da Tottenham kadrosu.
Bir de Sivok yerine Ersan olsa tam olacak. Sivok'u artık hiç beğenmiyorum. Atınç bile oynayabilir aslında.
playeray
02.Ekim.2014, 22:13
Dediğim gibi Tottenham ciddiye almıyor neredeyse yedek kadroyla çıkmışlar. İyi oynarsak yenme şansımız var
Tottenham'ın kadrosuna bakarak Beşiktaş'ı şanslı görüyorum, beraberlik, hatta dirençli ve akıllı bir futbolla galibiyet çıkabilir buradan.
Lloris, Dier, Fazio, Chiriches, Davies, Bentaleb, Stambouli, Townsend, Paulinho, Kane, Soldado.
Bu da Tottenham kadrosu.
kadro yedek ağırlıklı değil , lloris dışındakilerin hepsi tamamen yedek oyuncu :D bu kadroyla da yeneriz gibi geliyo ama
Nocna Mora
02.Ekim.2014, 22:55
Adamların yedek stoperleri Chiricheş ve Fazio. Öyle düşünün yani. :)
Oh yahu sonunda düzgün bir zemin. Özlem çektiğimiz şeye bak koskoca kulüp...
E.Cartman
02.Ekim.2014, 23:01
Tottenham seviyesindeki ve üstündeki kulüpler çeyrek finale gelene kadar AL'yi pek önemsemiyorlar çünkü adamlara bir getirisi yok. Liglerinde daha çok para kazanıyorlar, UEFA'nın AL için verdiği primler yol ve konaklamaya anca yetiyor hatta yetmiyor bile. Şu haliyle AL'nin getirisinden çok zararı var o yüzden kupayı alacak kıvama gelmedikçe pek zorlamıyorlar. Tottenham'da aslında bekleneni yapıp yedek kadroyla çıktı sahaya ama yedek kadroda bile Townsend, Soldado, Paulinho gibi adamlar var ayrıca ligler arasındaki seviye farkı ciddi boyutta olduğu için yedek medek o kadar da fark etmiyor bize karşı. Ancak Beşiktaş'ın düzgün oynarsa Tottenham'ı yeneceğini düşünüyorum ben.
Önder HOCA
02.Ekim.2014, 23:09
bu olcay nasıl adam ya daha zorunu atıyor cepheden atamıyor adam
footballer33
02.Ekim.2014, 23:23
Maça iyi başladık bence. Olcay ve Demba'nın şutlarına ah vah ediyoruz ve dakika şu an 15. Bir tanesi girseydi çok temiz iş olacaktı; ama biz bu futbolla bu maçtan puansız ayrılmayız. Demba'nın gördüğü sarı kart da çok ucuzdu ve gereksizdi.
Önder HOCA
02.Ekim.2014, 23:39
ulan olcay ne beceriksiz adamsın
Kimse bana Olcay iyi oyuncu, büyük takım oyuncusu demesin. Şu ana kadar hiç beğenmedim ve hala da beğenmiyorum. 2 net pozisyon kaçırdı. İsterse sezonda 30 tane gol atsın. Yine de beğenmiyorum bu adamı. Sert tabirle kazma bir adam.
mustangshelby
02.Ekim.2014, 23:42
Birazda futbol şansı olucak kardeşim bu nedir böyle elalem neleri atıyor biz atamıyoruz :)
Sans falan degil bu yetenek beceri. Besiktasta oynuyorsan atacaksin onu. İs sansa kaldiysa cok isimiz var
footballer33
02.Ekim.2014, 23:43
Beceriksizlik var, katılıyorum; ama bu top da rakip kaleye girmemek için direniyor sanki. Gir işte lan, bir tanesi de olsa girmez mi ya! Bu kadar da olmaz be!
Vallahi is sansa kalirsa arsenal 1-0 yeniyor tek kale oynadigimiz halde, tottenham da boyle yener :) hic inanmiyorum ben o islere. Su an 2-1 olabilirdi. Olcay bunlari hep yapan bi adam.
SAİT71
02.Ekim.2014, 23:47
Abi her yediğimiz atamadığımız zaman şans falan diyoruz ama adamlar paso yedeklerle çıkmışlar, bana göre kalite farkı. (Şu kadroları için söylemiyorum) Buda oynadıkları ligin zorunluluğu tabiki. Kadroları böyle olmak zorunda. Maalesef kalite eksikliği var. Olcay'ı bende hiç bir zaman beğenmedim. Mesela Oğuzhan kaçırsa öyle değil, adam en azından kıvrak teknik bir oyuncu. Neyse umarım Beşiktaş yener :)
Aynen oyle. Yenemeyince sans ama yenince ses cikmiyor. Hic katilmiyorum ona. Oynuyorsan atacaksin bu takimda. Mucadeleci kisiligi sayesinde her mac 11 de bu adam. Gram yakistirmiyorum o formayi
Escochae
02.Ekim.2014, 23:48
Abi büyük takım oyuncusuysan kritik anlarda atıcaksın golleri. Atamazsan top oynamayan Arsenal seni eler. Bizde ah vah ederiz tıpkı şuan ki gibi. Bu yüzdendir ki Olcay hiç bir zaman gözümde büyük takım topçusu olamayacak.
mustangshelby
02.Ekim.2014, 23:49
Sans falan degil bu yetenek beceri. Besiktasta oynuyorsan atacaksin onu. İs sansa kaldiysa cok isimiz var
Demba'nın pozisyonu 90'dan dışarı çıkacağına içeri girermiydi girerdi biride çıkıp ne şanslı gol diyemez o pozisyona adamların atığı gol 25-30m arası Pedro'nun ayağının 3 parmak yanından geçiyor ve köşeye gidiyor direğe niye çarpmıyor veya Pedro'nun ayağına niye çarpmıyor bunları geçtim Sosa'nın ortasına kaleye 4 metre yerden asıl vurması gereken Demba'yı sıyırır Olcay'a gelir o vurur bilmemneresiyle topu çıkarırlar bunlar futbol şansıdır bana kimse yetenek demesin :)
Bu arada Olcay'ı savunduğumdan veya Beşiktaşı savunduğumdan demiyorum bu sözleri bana kalırsa 10 as oyuncusu oynamayan bir takımı 2,5 senelik dağılmamış üstüne takviye yapılmış bir takımla yenemiyorsan sorun Beşiktaştadır o ayrı ve Kerim>Olcay'dır.
footballer33
İkinci yarıda Oğuzhan ve Kerim girip, Olcay ve Veli çıkmalı oyundan. Ya herro ya merro!
Seçkinn
Beraberlik çıkarılmayacak bir maç değil şu maç. Ama bulduğunu atacaksın işte. O kadar pozisyona girip hiç atamazsanız bu iş olmaz. Halen beraberlik şansı var ki İngiltere'de bana göre iyi sonuçtur. Biraz akıllı oynamak lazım.
Demba'nın pozisyonu 90'dan dışarı çıkacağına içeri girermiydi girerdi biride çıkıp ne şanslı gol diyemez o pozisyona adamların atığı gol 25-30m arası Pedro'nun ayağının 3 parmak yanından geçiyor ve köşeye gidiyor direğe niye çarpmıyor veya Pedro'nun ayağına niye çarpmıyor bunları geçtim Sosa'nın ortasına kaleye 4 metre yerden asıl vurması gereken Demba'yı sıyırır Olcay'a gelir o vurur bilmemneresiyle topu çıkarırlar bunlar futbol şansıdır bana kimse yetenek demesin :)
Ben derim arkadas :))
Bence futbol şansı, içine girdiğin gol pozisyonunun bir şekilde oluşmasıdır. Hatta bu da oyuncuların yeteneğine bağlı bir durum aslında. Daha sonra bu bitirişi yapmak oyuncunun yeteneğine kalmıştır beyler kimse kendini kandırmasın. Kaçırınca şans falan filan bunlar hikayet. Direkten dönme olaylarını es geçiyorum o şansa giriyor tamam. Ama sen Avrupadaki her maçını tek kale oynayıp puan kaybediyorsan (Arsenal, Tottenham, "adını hatırlamadığım o diğer takım") eeee demek ki bulduğunu atacaksın sen. Bak millet işini şansa bırakmıyor, yerden sert çakıyor ve köşede top :)
mustangshelby
02.Ekim.2014, 23:59
Mesele tek kale oynamak değil mesele sen istediğin içinmi oynuyorsun adamlarmı kendine çok güvenip seni oynattırıyorlar bence 2.si çünkü niye adamlar yakaladığı şansları değerlendireceklerine inanıyorlar önemli olan gol yemeyelim diyorlar nasılsa atıcaklarını biliyorlar :)
Escochae
02.Ekim.2014, 23:59
Bence futbol şansı, içine girdiğin gol pozisyonunun bir şekilde oluşmasıdır. Hatta bu da oyuncuların yeteneğine bağlı bir durum aslında. Daha sonra bu bitirişi yapmak oyuncunun yeteneğine kalmıştır beyler kimse kendini kandırmasın. Kaçırınca şans falan filan bunlar hikayet. Direkten dönme olaylarını es geçiyorum o şansa giriyor tamam. Ama sen Avrupadaki her maçını tek kale oynayıp puan kaybediyorsan (Arsenal, Tottenham, "adını hatırlamadığım o diğer takım") eeee demek ki bulduğunu atacaksın sen. Bak millet işini şansa bırakmıyor, yerden sert çakıyor ve köşede top :)
Kesinlikle haklısın. Bir pozisyonu bir kere kaçırıyorsan bu şanstır. Yalnız bu üst üste ve sürekli olarak veya en kritik anlarda oluyorsa bunu şansla açıklayamazsınız. Ki Olcay bunu hep yapan biri. Mücadeleci bir kimliği olması bu özelliklerini unutturuyor. Bana kalırsa asla büyük takım oyuncusu olamaz.
footballer33
03.Ekim.2014, 00:01
Bize devre arasında sağ bek ve orta sahayla birlikte kanat forvet de lazım. Öyle birisi gelmeli ki, Olcay'ı direkt kesmeli ve buna hiç kimse itiraz etmemeli.
Seçkinn
03.Ekim.2014, 00:01
Geçenlerde Ajax-Feyenord maçı vardı. Özeti izleyince oha bu kadar mı şanssızlık olur dedim ama o çok garip bir maçtı her iki tarafta dünyaları kaçırdı. Futbolda şans nadiren etkilidir. Bana kalırsa direkten dönen şutlar bile şans değil.
Bir müdahale şart takıma. İkinci yarıda beraberlik koparılabilir halen bu maçta.
Mesele tek kale oynamak değil mesele sen istediğin içinmi oynuyorsun adamlarmı kendine çok güvenip seni oynattırıyorlar bence 2.si çünkü niye adamlar yakaladığı şansları değerlendireceklerine inanıyorlar önemli olan gol yemeyelim diyorlar nasılsa atıcaklarını biliyorlar :)
"Atacaklarını biliyorlar"
Evet, ingiliz takımları hep böyle. Kısa ve öz. Ama biz atacağımızı bilemiyoruz işte. Neden? Çünkü Olcay gibi adamlar var :D Yahu sevmiyorum işte adamı yapıcak bir şey yok. Çok ciddi söylüyorum gerçekten yakıştırmıyorum o formayı. TAraftara oynuyor sürekli ve öyle gönül kazanıyor
attirson
03.Ekim.2014, 00:02
Bjk gayet guzel oynuyor.Bu mac bazında skor önemli degil nasıl olsa bir sekilde bu gruptan cıkacak Bjk.Her zaman bu kadar pozisyon Kaçmaz.Bjk'li olsam gayet mutlu olurdum su oyundan dolayı.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bize devre arasında sağ bek ve orta sahayla birlikte kanat forvet de lazım. Öyle birisi gelmeli ki, Olcay'ı direkt kesmeli ve buna hiç kimse itiraz etmemeli.
Kesinlikle Mehmet. Olcay'a rekabet ortamı lazım. Adam her maç banko ilk 11 :D Ne güzel dünya. Bugunu bulmuş olayın herif
footballer33
03.Ekim.2014, 00:06
Görkem; Kerim Frei'yi oynatmıyoruz, ona üzülüyorum. Töreyle Kerim kanatlarda, Sosa ortada, Oğuzhan, Atiba orta göbekte... Böyle bir orta sahayı izleyeceğimiz günü hayal ederek yaşamaya devam ediyorum. :)
karakartalbjkk
03.Ekim.2014, 00:06
Az önce bu kadar şanssızlık yada böyle iş olmaz olsun dedim. Oyunu oynayan takım biziz adamlar bir kere geldi ve golü attılar ondan sonra onlarda biraz açıldılar. İşin garibi biz neredeyse 3-4 pozisyona giriyoruz ama sonuç netice olarak gol yok.. Vallahi arkadaşlar üzülmüyorum dersem yalan olur, inşallah ikinci yarı bu şeytanın bacağı kırılır. Kerim Frei - Oğuzhan kesin oyunda olmalı.. Biliç kesin risk alıp biraz daha baskı kurmayı deneyecek. İnşallah alırız bu maçı bu adamlar da 2-3 adam göze batıyor en fazla o kadar.. Attıkları gol resmen şans demek ki şans onlardan yana.. bizimkilere de ders olsun ama uzaktan şut atmak böyle birşeymiş işte..
Görkem; Kerim Frei'yi oynatmıyoruz, ona üzülüyorum. Töreyle Kerim kanatlarda, Sosa ortada, Oğuzhan, Atiba orta göbekte... Böyle bir orta sahayı izleyeceğimiz günü hayal ederek yaşamaya devam ediyorum. :)
Keşke bi Kerim - Gökhan ikilisini bir maçta ilk 11'de görebilsek. Fena olmazdı.
playeray
03.Ekim.2014, 00:08
İkinci yarı yine düşeriz oyundan ya böyle biter ya 2 3 olur
mustangshelby
03.Ekim.2014, 00:09
Elimde Kerim varken Olcay'ı kesinlikle oynatmam hatta gerekirse Sosa'yı sola çeker Oğuzhanı ortaya alırım ama Bilic ne buluyor bilmiyorum antremanları sonuçta o izliyor demekki maç performansındanda memnunki kesmiyor aslında çokta belli neyinden memnun olduğu defans yapmasından memnun Bilic biraz korkak davranıyor bu konuda bence. Beşiktaş td sinin biraz daha cesaretli olması gerekli bana kalırsa. Bunun yüzünden ligdede puanlar kaybediyoruz.
Önder HOCA
03.Ekim.2014, 00:13
fazio da dembaba yı attırmaya çalışıyor kendince
Alın size şans alın size olcay
mustangshelby
03.Ekim.2014, 00:20
Biri Olcay'ı çıkarsın yoksa ev sahibi bizi evden çıkarcak :)
footballer33
03.Ekim.2014, 00:21
Alın Olcay'ı buradan, bakın bu Olcay'ı alın buradan!!! Yeter artık yaa!!!
Bu arada Olcay'ı vuruyoruzda sürekli Gökhan'da da iş yok.
Gökhan'la da kıyaslayınca Olcay iyi kalıyor. Çünkü Gökhan hiç bir şey yapmıyor. Olcay hiç değilse çabalıyor. Bir de böyle bir durum var.
E.Cartman
03.Ekim.2014, 00:28
Olcay gol kaçırmada level atladı son volesiyle :zuhaha
sarianet
03.Ekim.2014, 00:33
maçın hakkı en az beraberlik malubiyet olursa gerçekten bu oyuna yakışmaz
Mustafa bomboş Mustafa :) Daha ne diyim
Bir kazmalıkta Ba'dan geldi. Bana gelip de şans demeyin sakın.
DenizlispoR
03.Ekim.2014, 00:50
Allah BJK'li arkadaşlara sabır versin. 90 dakika izlemek yetti,ne güzel takımmış be Denizlispor.
sarianet
03.Ekim.2014, 00:52
allahtan bunu kaçırmadılar :D
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLL ULAN GOOOLL!! :D Haykırıyorum arkadaş
E.Cartman
03.Ekim.2014, 00:54
Tekrar yazmak zor geldi ss atıyım fikirlerimi :D
http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/10/02/8a18e3f1d49bfcbfa67295ea66f9f9bd.jpg
Bi de Demba Ba çok riskli penaltı attı yahu ama Lloris'in kafasını bulandırdı hareketleri de gol oldu :D
Futbol adaletsiz değil dedi Ercan Taner ama adaletsiz yani. Maç hakkımızdı. Neyse hiç değilse şu oyuna yenilmedik. Nolur artık Kerim oynasın.
balot50
03.Ekim.2014, 00:57
Korktum yemin ederim içeri girmeyecek diye korktum
Namzet
03.Ekim.2014, 01:04
Maçın sadece 2.yarısını izledim son derece güzel bir maç oldu Beşiktaş'ı tebrik ederim gerek Arsenal maçlarında gerek bu maçta oynadığı futbol bana bu turnuva için büyük umut verdi umarım yolun sonu final olur
footballer33
03.Ekim.2014, 01:05
Galip geleceğimiz maçta 1 puana razı olduk. Yenilmediğimize sevinemiyorum bile. Çok gol kaçtı, sonunda olacaktı o gol; ama geç geldi maalesef. 2 puanı kaçıran değil, 1 puanı kazanan Tottenham bence bu gecenin özeti.
karakartalbjkk
03.Ekim.2014, 01:06
Buna da şükür.. :) ama bence maçın hakkı bizimdi.. sonuçta oyundaki girilen pozisyonlara bakarsak net 4 tane Olcay'ın kaçırması bana tek bir ifade eder ya aklı karışık yada kendisinin şanssız olması.. Hakem maçı penaltı diye söylemiyorum, ortada yönetmek için elinden geleni yaptı. Bu oyunu işte TSL neden oynayamıyoruz diyen arkadaşlar var. Bu gerek rakiple alakalı bir de bizim lig de oyun tarzı çok farklı o yüzden değişik oyun tarz da gene oynamaya devam.. Bu maçın bir çok + olacaktır. Sivok bugün çok iyi oynadı ne de olsa eski kurt önemli kademelere girdi. Yalnız yönetim ocak ayının transferlerini yavaş yavaş şimdiden ayarlamaya baksın. Üç ay göz kapat hemen geçer. Takımım böyle oynasın canımızı yesin. Tabi goller de gelse hiç de fena olmaz zaten :)
footballer33
03.Ekim.2014, 01:18
Evet istatistiklere baktım. Kaleye şut sayısında 24-9, kornerlerde ise 11-2 üstünüz. Baya baya ezmişiz la. :) Tek eksik 3 puan oldu bu gece.
Halı gibi çim saha görünce Beşiktaş (Temsili değil) :D
Evet istatistiklere baktım. Kaleye şut sayısında 24-9, kornerlerde ise 11-2 üstünüz. Baya baya ezmişiz la. :) Tek eksik 3 puan oldu bu gece.
playeray
03.Ekim.2014, 01:21
Asteras da Partizan'ı dağıtmış. Şaka gibi Asteras lider şu an.
Sheriff
03.Ekim.2014, 01:23
Beşiktaş çok daha iyi oynadı, haketmişti kazanmayı ama malesef her zaman hakeden kazanmıyor.. Mağlubiyetten beraberlikte iyidir diyelim. Tebrikler güzel futbol için..
Night_Mare17
03.Ekim.2014, 01:28
Beşiktaş Süper Lig takımı değil arkadaş Premier Lig takımı İngilizler'e karşı çok daha iyiler :n:
ReaList
03.Ekim.2014, 01:41
Beşiktaş ne yapsın etsin kendine Stat bulsun yazık günah bu kadar güzel futbolun Olimpiyatta eriyip gitmesine. En azından Avrupa maçlarını iyi bir statta oynasın.
Beşiktaş'ı tebrik ederim. Ne olursa olsun bir İngiliz takımına dışarıda yenilmemek başarıdır. Üstelik beraberliğe üzülürdüm Beşiktaşlı olsaydım maçı izleyince.
Gruptan çıkma hesapları için erken ancak Asteras, Beşiktaş'tan burada puan aldığı için diğer maçlarında baya puan kaybetmesi lazım ki onlara deplasmana gitmek sorun yaratmasın. Bu akşam kazandı onlar, iyi olmadı, hem de eze eze kazandılar. Ama ne olursa olsun Beşiktaş Partizan'dan en az 4 puan aldığı taktirde çıkacaktır gruptan.
sarianet
03.Ekim.2014, 03:05
Müthiş sol ayağımla. https://vine.co/v/MYLJTYLgVAb
SAİT71
03.Ekim.2014, 12:00
Beşiktaş mağlubiyeti haketmişti neyseki Dembanın goluyle 1 puan geldi, ulke puanı da az buçuk kazandı
davidvilla
03.Ekim.2014, 12:34
Totnim o kadar pozisyona girse 5 olurdu ulan olcay :)
anil luque
03.Ekim.2014, 12:40
Beşiktaş mağlubiyeti haketmişti neyseki Dembanın goluyle 1 puan geldi, ulke puanı da az buçuk kazandı
Galibiyeti diyecektin değil mi Sait :)
Galiptir bu yolda mağlup. Dünün özeti budur..
SAİT71
03.Ekim.2014, 13:54
Galibiyeti diyecektin değil mi Sait :)
Galiptir bu yolda mağlup. Dünün özeti budur..
Yok yok deplasmanda bu kadar golluk pozisyon bulup bir goll atamadıysan mağlubiyet kaçınılmazdır Faarklık maçı beceriksizlikle zor zoruna berabere bitirdik, dun mağlubiyet olsa çok iyi oynadık ezdik yorumunu yapmayacaktım e be olcay birini bari atmayı becerseydin diyecektim çunku karşıdaki rakip seni yenmek için bişey yapmıyor sen onu yenebilecek pozisyonları bulmana rağmen atamıyorsun
footballer33
03.Ekim.2014, 15:14
:icon_biggrin:
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/10445967_642856955813208_6644671925583370681_n.jpg ?oh=0ac29ddf882b37d150bf6a9019839a4e&oe=54C16058
Nocna Mora
03.Ekim.2014, 15:50
Güzel zemin bulunca nasıl da güzel oynadı Beşiktaş. Premier lig ekiplerinden farkı yoktu. Keyifli bir maçtı. Biraz daha son vuruşlarda şanslı olsalardı kazanabilirlerdi.
SAİT71
03.Ekim.2014, 16:05
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/1653987_655233087908834_7281527150171126905_n.jpg? oh=f94dc14739a944aabd217a0fc563eb67&oe=54C31514&__gda__=1422554767_bfa89f258d73df92eb56ebd76dce4a5 a
http://i.amkspor.com/amk-resimler/2014/10/haha.jpg
BaGa TaRKaN
03.Ekim.2014, 19:10
Abdest Olayı Güzeldi Geceyi En İyi Yorumlayan Fotoğraf Bence :icon_biggrin: