View Full Version : Avrupa Şampiyonası El. - A Grubu | Letonya 1-1 Türkiye
anil luque
13.Ekim.2014, 02:34
http://i.hizliresim.com/OdvZD3.jpg (http://hizliresim.com/OdvZD3)
BaGa TaRKaN
13.Ekim.2014, 02:48
Letonya Futbolda Bir Verpakovskis Daha Çıkardıysa Banko 1 Der Geçerim. En Kötü Evinde Yenilmez Letonya. Fatih Terim'de Bazı Gazetelerde Yazıldığı Gibiyse Eğer İstifa Eder Maç Sonunda.
Sistem 4-6 oynayın. Fark yaparız.
Kaka Leite
13.Ekim.2014, 03:11
Bazı sorunlar yaşadık anlıyoruz da bu maçı kazanmalıyız ve ilk 3 puanımızı almalıyız.
Çek maçında ilk yarıda oynanan oyunu oynarsak eğer fark dahi atarız çok net söylüyorum ama bitiriciliğimizin iyi olması gerekli. Hakem konusuna da değinmek istiyorum umarım adam gibi birisini atarlar bu maça.
Geçen maçımızın hakemi hakkında diyecek tek lafım, rezillik.
ReaList
13.Ekim.2014, 12:36
Bir gerçek var ki son üç maçta Letonyayı yenememişiz.
Diğer bir gerçek grupta hala puanımızın olmaması.
Ve son gerçek maalesef bu maçı kazanacak kalitemizin olmaması.
1 gollük direncimiz var, ister ilk golü yiyelim, ister attıktan sonra yiyelim; Nakavt.
Tahminimce bu maç kaybedilir ve maç sonunda Fatih Terim istifa eder. Takımın başına geçtiğinde büyük umutlarım vardı ama oyuncu seçimleri olsun, gayreti olsun tamamen hayal kırıklığı. Emeklilik günlerini düşünen bir adamın bu takıma verebileceği bir şey yoktur.
antiochia
13.Ekim.2014, 12:45
En iyi ihtimal beraberlik
Bordo61Mavi
13.Ekim.2014, 13:13
Bence okadar para kazanan Fatih Terim kolay kolay istifa etmez.
Milli takima halen inananlari kandirirlar bir sekilde,
"Biz zoru severiz" der
"Daha oncede basardik" der
"Daha sukadar mac var" der
Ve yine gunu kurtarir.
Letonya'dan darbe bekliyorum.
attirson
13.Ekim.2014, 13:32
Fatih Terim'in Letonya'lı gazeteciye ayar vermeye calısması durumu açıklıyor aslında.Umudu futboldan kesmis laf sokarak milli kahraman olmaya calısıyor.
Önder HOCA
13.Ekim.2014, 13:41
Fatih Terim'in Letonya'lı gazeteciye ayar vermeye calısması durumu açıklıyor aslında.Umudu futboldan kesmis laf sokarak milli kahraman olmaya calısıyor.
görüntü yada haber varmı
urwrdskkn
13.Ekim.2014, 13:52
üzgünüm ama bu maçta 0 puan...
sentugo
13.Ekim.2014, 14:46
Ben Türkiye'nin rahat kazanacağını düşünüyorum.
cureshot
13.Ekim.2014, 14:52
7 yıllık sözleşme imzalamış adam bir kalemde istifa etmez, ettirilmez.
görüntü yada haber varmı
http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/224128/fatih-terimin-letonyali-gazeteciye-atarlanisi
:0:
Banega
13.Ekim.2014, 16:17
Her ne kadar mevcut yonetım vb.`den ben de nefret etsem de, takim dagildi, artik bittik vb. soylemlere inanmiyorum.
Cek Cumhuriyeti macinda gayet de iyi oynayip mucadele ettik.Sadece Omer Urundul tabiriyle ``Bloklar arasi kopukluk`` var.Defansimiz fazla iyi pozisyon alamiyor.O sorunu cozsek, daha da iyi olabilir.
Bu maci kazaniriz, kazanalim artik bi zahmet.
Önder HOCA
13.Ekim.2014, 16:23
http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/224128/fatih-terimin-letonyali-gazeteciye-atarlanisi
azarlamış birde :)
footballer33
13.Ekim.2014, 16:25
İyi de bu soruda ne var ki? 'Onu çekme, bunu çek' diyen bir hocanın bu soruyu tersinden anlamasına şaşırmadım ama. :icon_wink:
Maça gelince; puan kaybederiz yine. İlk golü yersek mağlubiyet, aksi halde beraberlik diyorum.
Önder HOCA
13.Ekim.2014, 16:32
maçı handikap la alıcaz aha buraya yazıyorum ama alınması gerekn maçları verdikten sonra istersen 20 gol at ne farkeer kaçtı o tren
europeanconquer
13.Ekim.2014, 16:43
5 atarız,şu dakikadan sonra bir değeri yok ama.
BaFraLı
13.Ekim.2014, 17:15
Öyle gazeteciye ayar vermekle olmuyor bu işler.
Çıkıp topunu oynayıp alacaksın 3 puanı. Fatih Terim iyidir hoştur severim ama bu tarz tepkilerini çok yersiz ve gereksiz buluyorum.
Böyle bir grupta ilk 2 maç sonunda 0 puandaysan, takımında silah çekmiş & saçma sapan olaylar peşinde koşan topçular varsa gidip gazeteciye ayar veremessin. Letonya şuan üzerimizde. Deplasmanda zor maç. 3 puan alırmıyız bilemem ama artık alalım.
Şimdide 3.lüğü kovalıyoruz heralde. İlk 2 ye girmek varken hep zoru deniyoruz.
cureshot
13.Ekim.2014, 17:39
Bu aşırı sinirli halleri filan hep oyuncularını ateşleme derdinde olduğundan, her zamanki Terim hareketleri.
Ama forma adaletini sağlayamıyorsun, oyuncuların bunun farkında değil mi sence? Evet bir tarzın vardı, işe de yaradı, hala da yarayabilir ama futbolun bir numaralı gerekliliği şudur ki futbol evrildikçe sen de kendini buna adapte etmek zorundasın. Tek bir yöntemin, tek bir tarzın, oyuncuya tek bir yaklaşımın olursa genel geçer şartlarına aksi bir durumla karşılaştığında böyle abandone oluyorsun işte.
balot50
13.Ekim.2014, 18:54
Rakip teknik direktör bu söze gerçekten kızmış. Ki gayet haklı da.
"Bir maç olsa bunu tesadüf olarak değerlendirebilirdiniz. Ama biz iki maç sonunda Türkiye’yi eledik. Bu tesadüf değil hak edilmiş bir başarı. Bunun üzerine koyarak 2003’teki gibi Türkiye’yi yenmek istiyoruz." dedi adam.
Aziz yıldırım uefa kupasına ve süper kupaya tesadüf dediğinde fatih terim çok kızıyordu, bunlar galatasarayın en büyük başarısıydı. Ama kendisi de Letonyanın en büyük başarısına aynı şeyi söyledi, bu rakibi kızdırıp yarasına öylelikle kapatma psikolojisidir bence.
Şans yanımızda olsun ihtiyacımız olacak
Meşhur karikatürdeki hesapları yapabilmemiz için bu maçı alacağız bence. Klasik hallerimiz; umutlanmadan hayallerimizin suya düşmesi mümkün olamaz :)
Viola26
13.Ekim.2014, 20:37
0-0 biter ve maç sonunda bu skor Letonya havasına bağlanır.
E.Cartman
13.Ekim.2014, 21:56
Türkiye XI : Volkan Babacan, Gökhan, Mehmet Topal, Semih, Caner, Gökhan Töre, Ozan,Arda,Oğuzhan,Olcay,Umut
Bu Volkan Babacan devlet torpiliyle nerelere kadar yükseldi ya vay anasını
attirson
13.Ekim.2014, 22:02
Vay arkadas Volkan B. 11e kadar gelmiş . :D Mehmet Topal inatla stoper oynatılıyor.Gecen maç çok etkisiz olan Olcay yine sahada.Maç kaybedilirse suç yine gazetecilere kesilir mi acaba.
Babacan'a gelene kadar Mert'i koysana. İzlemeyeceğim ben maçı.
Seçkinn
13.Ekim.2014, 22:16
Çeklerin maçı kazanmasıyla şansımız bana göre % 5-10 seviyesine kadar geriledi üçüncülük için. İzlanda'nın yenilmesi lazım bugün, eğer onlar maçtan puan alırsa gruptan çıkma şansımız biter bence.
Kadro için diyecek bir şey bulamıyorum artık. Kaleci seçimi, Topal'ın stoper oynaması vb bir sürü sorun var ama şu noktada kadro seçiminin önemi kalmadı. Sahada ruh olmadan oynuyoruz zaten, messi ronaldo gelse kurtaramaz bu ruhsuzlukla takımı.
europeanconquer
13.Ekim.2014, 22:16
Rezalet,siyaset yasak olduğu için daha fazla yorum yapmayacağım,azalarak biterler inşallah.
di canio
13.Ekim.2014, 22:20
Volkan Babacan'a Fenerbahçe dönemlerinden Antalyalı olması nedeniyle sempatim olsa da; son 2 sezonu 1. Lig'de geçirdikten sonra Süper Lig'de henüz 5 maça çıkmış (bu maçlarda sadece 2 gol yese de), uluslararası son maçlarını 5 ve 6 sene önce oynamış bir kaleci yerine futbol takip eden hemen hemen herkesin yeteneği konusunda şüphe duymadığı Mert Günok, hem de en büyük sıkıntısı olan sezona üstüste maç yapmış olarak başlamışken neden tercih edilmiyor, aklım almıyor. Bir gösteri maçında 12 numaradan yediği hatır golleri mi etkili oldu diye soramadan edemiyorum.
byariff
13.Ekim.2014, 22:20
Tolga zengin paralelci cikti galiba oynamadigina gore... kaleci haric kadro guzel olcay yerine olcan olabilirdi.
himone
13.Ekim.2014, 22:30
Adamların stoperleri 1.90 mış! you know what i mean.
sui generis
13.Ekim.2014, 22:33
Ne bekliyordunuz ki, Mert Volkan kadrodan çıkarılınca kadroya alındı. Yani son tercih. Takıma sonradan dahil olan biri Volkanın yerine başlasaydı Volkan'a büyük ayıp edilmiş olurdu. Adam ölü tercih muamelesi görmüş olurdu :) Çağırdıysa bu maçta o oynayacak.
Topal keşke orta saha oynasaydı.
davidvilla
13.Ekim.2014, 22:42
Volkan Babacan nedir aaaabbiii :)
antiochia
13.Ekim.2014, 22:45
Türkiye'de kaleci kalmadı V.babacan kadroda..Helal olsun..Tolga sakat mı ki?
europeanconquer
13.Ekim.2014, 22:50
Arda hocasına özenmiş,aferin.
cureshot
13.Ekim.2014, 22:54
Ya bu yorumcu kim sesi ayni fatih altayli
antiochia
13.Ekim.2014, 22:56
Bu arada beyler İzlanda 1-0 yapmış
cureshot
13.Ekim.2014, 22:58
Yorumcu hakikaten fatih altayliymis nutkum tutuldu
davidvilla
13.Ekim.2014, 23:04
Yorumcu hakikaten fatih altayliymis nutkum tutuldu
Sorarlarsa bizden değildir :)
SAİT71
13.Ekim.2014, 23:15
Şaka maka İzlanda 2. bile olup direk gidebilir. Adamlar müthiş bir takım oyunu oynuyorlar ve biz onları burada da yenemeyiz. 2-3 tane yeriz yine.
jevox06
13.Ekim.2014, 23:16
Bitiriciliği 0 olan bir forveti en çok bitiriciliğe ihtiyacımız olan maçta oynatıyoruz. Adem Büyük olsa belki maç 2-0 , 3-0 olacaktı.
europeanconquer
13.Ekim.2014, 23:23
Arkadaş bunlar napıyor ya.
antiochia
13.Ekim.2014, 23:29
Arkadaşlr geçmiş olsun ilk 3 bence belli...
Kato64
13.Ekim.2014, 23:33
İzlanda 2-0 önce şuanda ciddi ciddi 3.lük rakibimiz hollanda
attirson
13.Ekim.2014, 23:33
Direk bileğe basıp gecti kırmızı vermedi hakem.
Sent from my iPhone using Tapatalk
jevox06
13.Ekim.2014, 23:34
Direk bileğe basıp gecti kırmızı vermedi hakem.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kart bile vermedi. Sarıyı itirazdan dolayı başkasına vermiş.
davidvilla
13.Ekim.2014, 23:49
Ahah pirlo bilal :)
europeanconquer
13.Ekim.2014, 23:54
Napıyonuz ya,kabadayı gibi hareket ediyorlar.
jevox06
13.Ekim.2014, 23:56
Ozan penaltı yaptı :(
Önder HOCA
13.Ekim.2014, 23:57
millet herşeyin ilkini bizle yaşıyor, bizle milli oluyorlar
sananes
13.Ekim.2014, 23:58
Bence penaltı doğru bu arada.
balot50
13.Ekim.2014, 23:59
Size iyi, medyaya ise kötü haberim var, spor gazetelerine yani.
2014 elemelerinde olduğu gibi, son maçta saçma sapan hesaplara girişmeyeceğiz.
Spor gazeteleri üzülecek çünkü bizim için öylesine maçlar olduğu için malzeme çıkmayacak.
En iyi ihtimal 6. maçta havlu atarız.
sarianet
14.Ekim.2014, 00:10
Biziimkilerde koşacak hal kalmadı fiziken bitiğiz
Biziimkilerde koşacak hal kalmadı fiziken bitiğiz
En büyük sorun buydu zaten. Hiç bir oyuncu hazır gelmedi ki.
Önder HOCA
14.Ekim.2014, 00:21
KALENİN Ağızında ver kaç ver kaç sanki bunlar RMadrid
veriyorlar kaçmıyorlarda
footballer33
14.Ekim.2014, 00:27
Topu eliyle götürse 3 kere bile kaleye varamayacak olan İzlanda, 3 maçta 9 puanla gidiyor ve gol bile yemedi grupta şu ana kadar. Bizim dünya yıldızları (!) ve o yıldızların büyük (!) hocası da, kendini dev aynasında görmeye devam ediyor.
Hayat çok garip! :)
Önder HOCA
14.Ekim.2014, 00:30
aha canerin sevdiği yer
Viola26
14.Ekim.2014, 00:32
Bizim kendimizi artık küçük takım gibi görmemiz gerekiyor.Sürekli bunlar kim,bunları mı yenemeyeceğiz diye diye işte sonuncu olduk.
balot50
14.Ekim.2014, 00:34
Bizde en az 81 milyon insan yaşıyor, İzlanda da 400 bin, Letonya 1,5 milyon.
Hepimiz kendimizi o turnuvalarda görmek istiyoruz ama futbolda adalet varsa o turnuvaya gitmeyelim
attirson
14.Ekim.2014, 00:38
Şaka gibi bir puan kaybı daha.
di canio
14.Ekim.2014, 00:40
Neyse ilk puanımızı aldık, hayırlı olsun. Bardağın dolu tarafına bakalım biraz da.
Banega
14.Ekim.2014, 00:40
Hadi beyler gene iyiyiz ilk puanimizi aldik. :)
Turkiye sok, Turkiye iptal, Turkiye vefad.
P.S:Kotu oyun oynamiyoruz ama bu adamlarla olmuyor iste abi, bir terslik var.
SAİT71
14.Ekim.2014, 00:41
Yakında halı saha takımlarına da yeniliriz. Ondan sonra suçlu kim olur acaba?
footballer33
14.Ekim.2014, 00:42
A Grubu puan durumu:
1. İzlanda ( 9 )
2. Çek Cumhuriyeti ( 9 )
3. Hollanda ( 3 )
4. Letonya ( 2 )
5. Kazakistan ( 1 )
6. Türkiye ( 1 )
Başka da yorum yapmama gerek yok! :)
jevox06
Dibe vurmadan devrim olmaz. Doğru yoldayız.
himone
Bizim kendimizi artık küçük takım gibi görmemiz gerekiyor.Sürekli bunlar kim,bunları mı yenemeyeceğiz diye diye işte sonuncu olduk.
Bence de artık olması gereken bu. Biz kötü bir takımız ve hedefimiz olmamalı.
Ben hiç kimseye bir şey demiyorum, hangi kulübümüz düzgün top oynuyor ki milli takım da oynasın. Dakika 50 oldu ve bizim futbolcuların koşacak hali kalmadı, taktiğin iyi olsa ne olur.
sarianet
14.Ekim.2014, 00:44
beğenmediğimiz şenol güneşler mustafa denizliler kazma bulduğumuz ümit özatlar alpayları özler hale geldik
euro 2008 gollerini izlemekten bıktık arkadaş yeter lan
europeanconquer
14.Ekim.2014, 00:45
Rahatız artık kalan maçlar fasa fiso.
di canio
14.Ekim.2014, 00:47
Bence de artık olması gereken bu. Biz kötü bir takımız ve hedefimiz olmamalı.
Ben hiç kimseye bir şey demiyorum, hangi kulübümüz düzgün top oynuyor ki milli takım da oynasın. Dakika 50 oldu ve bizim futbolcuların koşacak hali kalmadı, taktiğin iyi olsa ne olur.
Televizyondan bizim milli maçı izlerken bir yandan da bilgisayarda Hırvatistan-Azerbaycan maçını açtım. Azerbaycan 6-0 kaybetti, ilk yarısını 4-0 geride kapadıkları maçı. Azerbaycan'ın maçlarını da takip ederim. Milli takım olsun, kulüp takımlarının Avrupa Kupası maçları olsun. Benimsediğim ve önemsediğim bir futbol camiası yani. Kazanmaları, turnuvaya katılmaları gibi bir beklentim olmadığı için yapılan hataları, yenilen golleri, basit pas hatalarını falan ciddiye alıp da kızamadım. Türkiye'nin de seviyesi artık buraya doğru iniyor maalesef. Belki de Azerbaycan'ı izlediğimiz gözle izlemek lazım artık bizimkileri de.
SAİT71
14.Ekim.2014, 00:47
Neyse en azından son aylarda karın ağrısı çekip, ince hesaplar yapmayacağız. Hiç değilse "Biz sonuncuyuz arkadaş" duruşu var bizde. Kesin, kararlı olmakta iyidir.
Trabzonspor
14.Ekim.2014, 00:48
Letonya'yı içerde yeneriz. Baktığımızda Hollandadan da 6 puan alabiliriz adamlar İzlandaya bile yeniliyor. Kazakistan zaten çantada keklik kalıyor Çek C. ve İzlanda maçları ordan da 4 puan aldık mı? ne eder? 19.. peki bu bize yeter mi? yeterde artar bile. Siz şimdi sakin olun herşey kontrol altında.
SAİT71
14.Ekim.2014, 00:49
Letonya'yı içerde yeneriz. Baktığımızda Hollandadan da 6 puan alabiliriz adamlar İzlandaya bile yeniliyor. Kazakistan zaten çantada keklik kalıyor Çek C. ve İzlanda maçları ordan da 4 puan aldık mı? ne eder? 19 peki bu bize yeter mi. yeterde artar bile. Siz şimdi sakin olun herşey kontrol altında.
Devlet Bahçelinin hesabına benzemiş biraz :n:
ReaList
14.Ekim.2014, 00:52
Umudu, gayesi ve hedefi olmayan bir hoca ve seçtiği elit (!) topçularla bu kadar. 100 tane Atletico Madrid maçı izledim, 1 tanesinde bile Arda'yı böyle görmedim. Ne futbol olarak ne tavır olarak, bir de kaptan olacak. Maç başındandır kenarda Fatih Terim saha içinde Arda hakemle oyuncuyla dalaşıp duruyor. Seviye bu işte. Yapsana bunu kendi takımında, bak bakalım kaç hafta kızağa çekerler seni, ateşle oynuyorsun diye. Ama burada koluna pazubandı takıyolar. Adaletin olmadığı yerde başarı da olmaz.
sarianet
14.Ekim.2014, 00:54
ya kapayın şu konuya kilit vurun hatta bundan sonra milli takımın maçlarına konu amayın luzumsuz zaman kaybı
fbdevil190737
14.Ekim.2014, 00:56
Artık Yıldırım Demirören TFF'si ve Fatih Terim bugün itibari ile azıcık gururunuz varsa şu Türk futbolundan ve Milli Takımdan ellerinizi çekin . Bu arada Arda'nın karakterini , hareketlerini hayatta sevmem ancak bugün en çok mücadele eden isimdi hak yememek gerekiyor .
LadroN
14.Ekim.2014, 01:02
Banko beraberlik maçıydı zaten.Ankette de beraberliğe oy vermiştim.Grubun iki zayıf takımının maçıydı.Terim de bilmem kaç milyon euroyu bu bir puan için alıyor.Helal olsun.
Önder HOCA
fatih terim ''2 takım arasında kalite farkı vardı, hata benim''
hayret valla
Bordo61Mavi
Senol Gunes Letonya yuzunden gitmisti, gel gorki o tarihten sonra Letonyayi yenen bir teknik adam olmadi Milli takimda.
Halen sorunu yabanci kontenjaninda arasinlar :) maksat kilif olsun
Kalemizi cemaat korudu ama ona rağmen yine gol yemişiz :) İyi ki izlemedim. Arada baktım sadece.
Verin tazminatını gitsin yerine #KocamanUmutlarımızınSahibi gelsin. 7 maç 21 puan hayal değil bu planlaa
fbdevil190737
14.Ekim.2014, 01:06
Ulan Terim ne yüzsün adamsın hala istifa etmeyi düşünmüyor böyle bir olay yok .
jevox06
14.Ekim.2014, 01:07
Fatih Terim, Türkiye Futbol Direktörü lakabıyla TFF'den 5M € alıyor. Sözleşme süresi 7 yıl. Yaşı 61. Buradan sonra daha takım çalıştırma ihtimali düşük. Fatih Terim Galatasaray Başkanı olmadığı sürece bu görevden asla istifa etmez.
fbdevil190737
14.Ekim.2014, 01:11
Fatih Terim, Türkiye Futbol Direktörü lakabıyla TFF'den 5M € alıyor. Sözleşme süresi 7 yıl. Yaşı 61. Buradan sonra daha takım çalıştırma ihtimali düşük. Fatih Terim Galatasaray Başkanı olmadığı sürece bu görevden asla istifa etmez.
Kefenin cebi yok hocam . Bu arada hakikaten yüzsüzlükten başka birşey değil bu olay . Abdullah Avcı'yı eleştirenlerden Terim'e de aynı eleştireleri bekliyoruz .
sarianet
14.Ekim.2014, 01:12
Letonyalı gazeteci güzel soru sordu
Önder HOCA
14.Ekim.2014, 01:12
letonyalı:hocamız bu beraberliğin tesadüf olduğunu mu düşünüyor
fatih terim:bu sefer daha tesadüf 10 tane pozisyon var penaltıyla kalemize geldiler başka kalemize geldiklerini hatırlamıyorum
maçtan sonra sevindiklerine göre ne kadar tesadüf olduğu açık
hala laf sokma derdinde
sarianet
14.Ekim.2014, 01:16
Ordaki vurguyu atlamayalım
Bu beraberliğin de diyor ve gerçekten iyi laf sokuyor tabi karşındaki fatih terim
davidvilla
14.Ekim.2014, 01:19
Ruzgar tesaduf bal sans yan top ohoo yoksa dunya kupasini alacagiz.
footballer33
14.Ekim.2014, 01:21
fatih terim ''2 takım arasında kalite farkı vardı, hata benim''
hayret valla
https://istihbaratsahasi.files.wordpress.com/2013/09/image001546.jpg
sananes
14.Ekim.2014, 01:26
eğer gerçekten 5 milyon euro alıyorsa, o parayı milli takım hocasına verenden hesap sorulmalı.
Önder HOCA
14.Ekim.2014, 01:32
http://www.youtube.com/watch?v=pCMQNIg8DXg
https://pbs.twimg.com/media/Bz28qsBIYAEzzAN.jpg
petrol_fb12
14.Ekim.2014, 02:04
Hani şu letonyaya elenen şenol güneş
BİR ZAMANLAR BATIDA ;)
Maçın son 10 dakikasını izledim İlk defa pas dağıtan bir orta saha gördüm uzun zaman sonra (BİLAL) ilk golü kim atmış dediğimde Bilal dediklerindne Bilal atar demiştim..
10 Dakika izledim yine Arda yoktu,Takımda ruh iyice gitmişti..
Hiç değiştirmeden devam FATİH TERİM İSTİFA !
byariff
14.Ekim.2014, 02:15
o parayi terime verene sorun... terim yine egolu egolu konusmalar yapmis teknik taktige dair hic birsey yoktu macta... terim milliyetci duygulariyla hareket ediyor oyuncularada asilamaya calisiyor ama olmaz.. isin kisasi hoca 2000 lerde yasiyor hala olmaz... avrupaya ayak uydurman lazim.
ReaList
14.Ekim.2014, 02:49
Yıllık 5 milyon € tüm Letonya pasaportlu oyuncuların 1 yıllık maaşından bile fazla olabilir.
Nocna Mora
14.Ekim.2014, 03:44
Günde 22 milyar yapıyordu sanırım :)
sarianet
14.Ekim.2014, 03:45
http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/10/13/3bea83ea9984b18b757a6cec46923574.jpg
Ohh rahatladım artık uyuyabilirim
Kaka Leite
14.Ekim.2014, 04:31
Hoca eskisi gibi bakmıyor artık gözündeki o başarı hırsı ölmüş. Koca bir teknik adamın maç önü ve maç sonrası gazeteciyle dalaşması kadar utanç verici bir şey yok.
Takımda oyuncular pek iyi oynamıyorlar ama Arda'ya bir parantez açmak istiyorum, biz bu adamın yetiştirdiğimiz en iyi oyuncu olduğunu söylüyoruz ama bu adamın içinde hırs yok hırs.
Atletico da canla başla mücadele et buraya gelince de toptan kaç.
Bizim oynadığımız futbolun tarifi yok. Her şeyi teknik adama bağlamamak gerek oyuncularda da büyük bir sorun olduğu açık bir biçimde ortada. Bize başarıya aç hoca lazım diyoruz ama bir tek hocayla olmaz bu iş, bize başarıya aç oyuncular da lazım.
karakartalbjkk
14.Ekim.2014, 04:50
Son sırada olan bir takım olduysak vay halimize.. Dünya üçüncüsüydük hani noldu ? Bu ülkenin vatandaşıysam eğer milli takımımın daha fazla sorumluluğu bilincinde olan bir takım olarak görmeye benimde hakkım olduğuna inanıyorum. Fatih hocamız kusura bakmasın ama şuan aldığı parayı hakettiğini de düşünmüyorum. Artık daha fazla yorum yapmaya lüzum yok..
Kaka Leite
14.Ekim.2014, 04:57
Son sıra da olmamıza ben bu kadar takılmıyorum açıkcası bir bakmışız bir anda lider olmuşuz. Benim için önemli olan şey gelecek için umut.
Biz 3. de olduk, o günden sonraki beklenti daha üstüne çıkmak olmalıydı bu kadar çakılmamalıydık. Takımda birazcık hırs görsem ya da teknik adamda birazcık istek görsem ağzımı açmayacağım.
F. Terim kaç para alıyormuş falan benim için önemsiz. Biz kimlere ne paralar verdik, giden para olsun. Şu paranın hakkını veremediği kesin ama bakıyorum açıklamalarıyla bile şu topluma güven veremiyor bu adam.
F. Terim'i sevmediğim dönemler de oldu ama onun başında olduğu bir milli takıma her zaman güvendim. F. Terim ile bu takım daha farklı oluyordu ama artık bu farkını yitiriyor.
jevox06
14.Ekim.2014, 08:39
Bundan sonra maçlar gazozuna. Gene başarısız oldular. "Oldular" diyorum. Çünkü bu benim milli takımım asla değil. Hiç kusura bakmayın ben bu milli takımı desteklemem ve desteklemiyorum. Bunun kötü gidiş veya iyi gidişle zerre alakası yok.
BaGa TaRKaN
14.Ekim.2014, 10:11
"ASLANLAR GİBİ ÇIKIP MÜCADELE ETTİK"
Maçtan sonra yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Arda, karşılaşmanın kontrollerinde geçtiğini belirterek, "Bugün beceriksizdik. Futbolun gerektiği her şeyi yaptık. En az 5-6 tane karşı karşıya pozisyonumuz var. Atamadık, yapılacak bir şey yok. Şansımız devam ediyor. Sonuna kadar kovalayacağız. Aslanlar gibi çıkıp mücadele ettik. Pozisyon da vermedik. Çek Cumhuriyeti maçının ilk yarısını da çok iyi oynamıştık. En azından böyle kaybetmek lazım. Futbolun bütün gereklilikleri var ama olmayınca, olmuyor" diye konuştu.
Tecrübeli futbolcu, milli takımın başarısı için iyi niyetle ellerinden geleni yaptıklarını anlatarak, şunları kaydetti:
"KONTRATIMIZ YOK, SEVDAMIZ İÇİN GELİYORUZ"
"Burayla kimsenin kontratı yok. Biz buraya sevdamız için geliyoruz. Burada büyük başarıları yaşarken de gözümüz yaşlıydı, kaybettiğimiz zaman da odamızda gözümüz yaşlı oldu. Biz bu formanın ve ülkenin sevdalılarıyız. Çıkıp aslan gibi elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışıyoruz. Niyetimiz iyi. Kötü performans eleştirilebilir ama mücadele etmediğimiz, işi ciddiye almadığımız konusu haksızlık. Başka yerlere gider bu işler. Biz buradayız, kaçmıyoruz. Sonuna kadar da mücadele edeceğiz. Her türlü sonuca, sorumluluğa razıyız. Ama bu formayı ve ülkeyi seven, bu forma için can atan çocuklar var burada. Bugün golleri atsak, 5-6 olacak. Altıpastan golü atamıyorsak beceriksiziz yani. Bu oyun stili ve tarz devam edecek. İnşallah daha iyi olur."
İyi ki Aslanlar Gibi Mücadele Etmiş, İyi ki Sevdalıymış Acaba Öyle Olmasaymış Fark mı Yiyeceklermiş Yüzsüzlüğün Bu Kadarına Pes Artık !
Bu Letonya'lı futbolcular, acaba ömürleri boyunca bizim çakma yıldızların 1 senede kazandığı parayı bir arada görmüşlermidir ?
ForsakeN
14.Ekim.2014, 11:24
Tek santraforla çıktığımız daha nice Milli maçta böyle hüsran yaşamaya devam ederiz. En azından kanatların birinde Pektemek vs. oynamalı
Bordo61Mavi
14.Ekim.2014, 12:27
Havalimani'ndaki tepkiyi veren Tuncay kardesimize helal olsun. Terim cevap bile veremedi
cureshot
14.Ekim.2014, 12:40
Ayıptır.
İstifayı geçtim bari çık de ki ben bu parayı hak etmiyorum, aldığım paranın şu kadarını yardıma muhtaç insanlara, sağlık vakıflarına vs. bağışlıyorum de, helal olsun diyelim.
balot50
14.Ekim.2014, 13:21
http://www.59saniye.com/fatih-terime-havalaninda-tepki-gosteren-vatandas/
BaFraLı
14.Ekim.2014, 13:50
Havalimanında tepki veren taraftarımıza helal olsun. Ne güzel tepkisini dile getirmiş.
Dün sahada artistlik yapan topçularımız dışında Bilal, Ozan ve Adem'i tebrik etmek lazım. Topunu oynadılar uğraştılar. Diğerleride kabadayılık yapıyodu artistlik yapıyodu. Letonya'yı da yenemiyosak zaten. Ki izlanda'nın Hollanda'yı yenmesinden sonra bu gruptan çıkabileceğimizi düşünen kaldı mı ? Bence bu gruptan çıkamayacağız.
Letonya'da sanırım 2 tane futbolcunun da takımı yokmuş. Baya zayıf bi rakibi yeneme sonra sağa sola artistlik yap. Bende desteklemiyorum bu milli takımı.
BaFraLı
14.Ekim.2014, 14:04
Fatih Terim'in takımdan gönderilmesi halinde 15 trilyon civarı tazminat alacağı söyleniyor.
Paraya bakarmısın ya. Bu parayı hak etmiyorsunuz işte.
footballer33
14.Ekim.2014, 14:07
http://www.59saniye.com/fatih-terime-havalaninda-tepki-gosteren-vatandas/
Hâlâ kasılıyor yürürken, ego paçasından akıyor. LPG'li hoca işte, ne olacak!
Fatih Terim'in takımdan gönderilmesi halinde 15 trilyon civarı tazminat alacağı söyleniyor.
Paraya bakarmısın ya. Bu parayı hak etmiyorsunuz işte.
16 milyon 'euro' diye geçiyor.
footballer33
14.Ekim.2014, 14:28
Translate terk. :D
http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/10/13/c4ca38a03f1c2cd3722d38f0cff480c2.jpg
sarianet
14.Ekim.2014, 15:15
BİR ZAMANLAR BATIDA ;)
Maçın son 10 dakikasını izledim İlk defa pas dağıtan bir orta saha gördüm uzun zaman sonra (BİLAL) ilk golü kim atmış dediğimde Bilal dediklerindne Bilal atar demiştim..
10 Dakika izledim yine Arda yoktu,Takımda ruh iyice gitmişti..
Hiç değiştirmeden devam FATİH TERİM İSTİFA !
benim mesajımı alıntılamadan önce biraz düşün bu neden böyle bir mesaj yazdı diye sırf laf sokmak için bunu insanların gözüne sokup birde büyük harflerle çirkeflik yapma
BaGa TaRKaN
14.Ekim.2014, 16:38
Bu Ne Abi Yerimden Düştüm Bunu Görünce :n:
Bu Ne Abi Yerimden Düştüm Bunu Görünce :n:
Hüseyin Avni Mutlu @Valimutlu · 19 sa. 19 saat önce
Bu harika golden sonra gidip biraz çekirdek alıp yiyeyim dedim,çekirdeği yiyemeden golü yedik.Ben de çekirdeği bırakıp bir bardak su içtim.
bide böyle bişey var :D
playeray
14.Ekim.2014, 19:53
adam bütün problemleri bir araya koyup virgülsüz düz yazmış o yüzden saçma gözüküyor tweet :D
Universal
14.Ekim.2014, 23:55
Çok güzel bir tespit var. Kimse dünkü ilkonbiri tek seferde sayamaz. Ama 2002'de ki ve 2008'de ki kadroyu sayar. İşte fark burda.