PDA

View Full Version : Trabzonspor 2-0 Lokeren | Avrupa Ligi L Grubu

Nedvedmania
20.Ekim.2014, 20:46
http://i.imgur.com/Ct4oFmb.png

23 Ekim 20:00

Bordo61Mavi
21.Ekim.2014, 03:42
Kazanmaliyiz bu maci.

Stresli baslariz maca, gol geciktikcede bu stres artar. Boyle oluncada sacmalariz. Erken golu bulup uzerine koymaliyiz.

Usteki amblem Legia'ya ait isterseniz degisin :)

Kaka Leite
21.Ekim.2014, 03:49
Kazanmaliyiz bu maci.

Stresli baslariz maca, gol geciktikcede bu stres artar. Boyle oluncada sacmalariz. Erken golu bulup uzerine koymaliyiz.

Usteki amblem Legia'ya ait isterseniz degisin :)
Cihan'ın işleri işte. :0:

Kaka Leite
21.Ekim.2014, 12:02
Lokeren'e üstten bir bakış attım da deplasman takımı kesinlikle değiller.

Evlerinde iyi skorlar almışlar ama deplasmanda durum aynı şekilde değil. Son maç C. Brugge karşısında 3-1 kaybetmişler.

İyi pas yapan bir takım olduğunu biliyorum. Vanaken dikkatimi çekmişti takımdan ona dikkat etmek gerekli sağlam oyuncu.

Normal şartlarda soğukkanlı bir Trabzonspor bu takımı çok rahat yener ama Mersin maçında kırmızı yenilmesine rağmen az daha 2 puanı bırakacak bir takım var. Maç içinde konsantrasyon sorunu olduğunu gösterir bu da takımın.

İlginç maç olabilir.

Fearless Coward
22.Ekim.2014, 13:50
Trabzon için kilit duran toplar. Adamlar normal gol atamıyor. :D Kalite farkıyla kazanmalarını bekliyorum Legia'ya yenildikten sonra bu maçı kazanmak şart oldu artık.

Seçkinn
23.Ekim.2014, 19:13
Eksik çok filan ama Trabzonspor maçı alır. Oyuncularda özellikle yabancılar bu maçlarda farklı olur. Bir problem seyirci olabilir, 3-5 bin kişi olursa moralmen takımda çökebilir ama çok zor.

Trabzonspor
23.Ekim.2014, 20:14
Medjani yine orta saha oynuyor. Zeki niyeyse sol bek oynuyor. Musayı anlıyordumda Zeki nedir ya? İshak niye oynayamıyor Zekiyi kesemeyecek kadar kötü mü bu adam.

europeanconquer
23.Ekim.2014, 20:19
FM 15 çıktı boş verin maçı. :n:

Şaka bir yana bence Trabzonspor dikkatli olmalı,Belçika kulübü Lokeren belli olmaz.

balot50
23.Ekim.2014, 21:55
Başarılar Trabzonspor, puan almamız lazım bu maçtan

byariff
23.Ekim.2014, 22:13
trabzon iyi oynuyor.... yatabare atti 1-0 korner bugu bulmus ts... mehmet ekicide baya iyi oynuyor

Trabzonspor
23.Ekim.2014, 22:45
Top savunmanın arkasına gidince bomboş pozisyonu görünce aha gol geliyor dedim yayın dondu. Yayın geri geldi baktım adamlar seviniyor. Golü göremedik ya.

2. gol geldi. Güzel oyun güzel skor.

Burak Akmanoğlu
23.Ekim.2014, 22:46
Trabzonspor aldı başını gidiyor maçta rahat. :)

Fearless Coward
24.Ekim.2014, 00:01
O değilde yine duran toptan attılar. :D Vahid hoca bug bulmuş FM'de bu kadar atmıyoruz biz. :D İyi oldu bu artık deplasmanda da yendik mi Legia ile çıkarız.

mustangshelby
24.Ekim.2014, 00:07
Tebrikler Trabzonspor.

Seçkinn
24.Ekim.2014, 00:16
Net galibiyet, güzel olmuş. İzleyemedim maçı ama takım savunmayı çözdü gibi görünüyor. Onur'un yokluğu sıkıntı mutlaka ama çokta etkilenmediler şimdiye kadar.

Redrum
24.Ekim.2014, 00:16
Mehmet Ekici ve Yatabare. Büyük topçular :)

ReaList
24.Ekim.2014, 01:46
Avrupa kupaları başlığında da yazdığım gibi Ligin ikinci yarısı olsaydı Trabzon bu gruptaki tüm maçlarını kazanır çıkardı ancak şuan hala ham haldeler. Tam anlamıyla takım olmuş değiller buna rağmen kaliteli bir hoca ve ekibe sahipler. Bu grubu kazasız atlatmaları halinde kura şansıyla beraber çeyrek final zor değil, inanın zor değil.

William Rookwood
24.Ekim.2014, 01:53
Cok guzel mac oldu. Daha da fazlasini atabilirdik ama takimin ham olmasindan kaynaklanan bir uyum sorunu vardi. Buna ragmen net bir galibiyet aldik.

Bordo61Mavi
24.Ekim.2014, 04:08
Korner bugunu bulduk :D 6 yard box onune atiyoruz

Cardozo challenge keeper oynuyor :D goldw kime rast gelirse.

Gun gectikce takim oyununda birseyler kattigimizi goruyorum, sabirli olursak adasimin dedigi gibi ligin ikinci yarisi bomba bir takim oluruz.

Bordo61Mavi
24.Ekim.2014, 05:27
http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/10/23/a1d1e1387db59afd017cb622baafd06b.jpg

Biz hangi ulkenin takimiyiz acaba :)

Pod
24.Ekim.2014, 05:35
Biz hangi ulkenin takimiyiz acaba :)

Ayıp etmişler.

Tebrik ederim Trabzonspor'u. Umarım lider çıkılır bu gruptan, çok zor değil.

davidvilla
24.Ekim.2014, 13:12
Pontus rum Cumhuriyeti sizi :)

E.Cartman
24.Ekim.2014, 13:38
Şahsen art niyetle yapıldığını düşünmüyorum. Trabzon'la Beşiktaş'ı farklı kişiler hazırlamıştır muhtemelen. Hee bilerek yapılma potansiyeli var mı derseniz ne yazık ki var

Bordo61Mavi
24.Ekim.2014, 16:46
Ben art niyetli olduklarini dusunuyorum. Dun okadar tepkiye ragmen bir duzeltme aciklamasi bile yapilmadi.

Hafta sonu devlet televizyonunda Hakan Unsal denen eski futbolcu Vahid hocaya terbiyesiz diyebildi, sonradan ozur diledi ama benim icin birsey degistirmiyor. Trabzon pontus cumhuriyetine bir tanede ben vurayim diyor cogunluk.

Hakan Unsali gordugum yerde sorarim, Vahid terbiyesizse kendi hocasi Fatih Terim ne oluyor ?

Macin dahada genis ozetine bakabildimde, Konstant cok kaliteli bir futbolcuymus. Milan bu adami niye sol bek oynatmis anlamak mumkun degil.

Waris ise gun gectikce isiniyor, 2 penalti pozisyonu var ikiside verilebilirdi. Suan Cardozo ve Yatabare'nin gerisinde ama ligin ikinci yarisinda fazlasiyla onlerine gecebilir.