PDA

View Full Version : maç motoru sorunu



UgurcanOrhan
24.Ekim.2014, 04:42
bilgisayarımın iyi bi bilgisayar olduğunu düşünüyorum daha yüksek seviyeli oyunlarda hiçbi sorun yok ama maç motorunda bi donma oluyor ve cidden sinirim bozuldu yardımcı olabilecek birisi var mı? teamviewer da verebilirim benim beceremiceğim bi şeyler varsa

UgurcanOrhan
24.Ekim.2014, 05:34
rahatsızlık için yönetici arkadaşlardan özür dilerim gerekirse konu kaldıralabilir amd kullanan arkadaşlar masaüstünde sağtık yapıp değiştirebilir grafiklerden dx ve raptr yi yüksek yaparlarsa sorun çözülmüş oluyor diğer türlü performansı gösteremiyor arada donmalar oluyor

urwrdskkn
24.Ekim.2014, 15:20
rahatsızlık için yönetici arkadaşlardan özür dilerim gerekirse konu kaldıralabilir amd kullanan arkadaşlar masaüstünde sağtık yapıp değiştirebilir grafiklerden dx ve raptr yi yüksek yaparlarsa sorun çözülmüş oluyor diğer türlü performansı gösteremiyor arada donmalar oluyor

sağ tık üzerinden nasıl gidiyorsan bana'da Yazsana Hocam Bende Evdeki pc de amd kullanıyorum

GicaHagi
24.Ekim.2014, 21:11
Bende de buna benzer bi sorun var cözelim beyler su isi. Nasil halledebilirim?

kiddynamite
24.Ekim.2014, 21:49
Gençler çözün şunu bekliyorum pusuda :D

UgurcanOrhan
25.Ekim.2014, 00:11
beyler kusura bakmayın yeni eve geldim ben de şansa buldum öncelikle bilgisayardan tekniksel olarak çakmam söyliyim. masaüstü sağ tık > değiştirilebilir grafikleri yapılandır > son uygulamalardaki dxdiag.exe yüksek performans yaptım > daha sonra altındaki tüm uygulamalar dxdiag yüksek performans ve steam.exe yüksek performans yaptım düzeldi.

onun haricinde oraya fm 2015i eklemeye çalıştım olmamıştı bu arada saatin ordaki catalyst de bende 3d ayarları standart ayarlar optimum performans şeklinde kullanıyorum. googledan araştırmama göre dxdiag bunla ilgili bi şey. ben o dxdiagı yaptığınız yerlerde raptr_ex64.exe yi de yüksek performans yaptım ama pek bi ilgisi olduğunu düşünmüyorum dediğim gibi bilgisayardan çakmam şansa yapabildiğim bu beyler

UgurcanOrhan
25.Ekim.2014, 02:54
yalnız beyler bugün sorun bende de tekrar ortaya çıktı maç motoru slow motion ilerliyo sanırım pek bizden kaynaklı değil emin değilim

UgurcanOrhan
25.Ekim.2014, 05:42
Arkadaşlar baya kurcalayıp bu sefer kökünden çözdüm sanırım anlatmaya başlıyorum.

Steamde kütüphaneden oyuna gelip sağ tıklayıp özellikler>yerel dosyalar>yerel dosyalara göz at a tıklıyoruz. Bunu yapmamızdaki neden bi sonraki resimlerde ekran kartına göstericeğimiz exe nin yerini bulmak.(çünkü masaüstündekinden hem eklenmiyor hem de hem de dosya konumu açılamıyor.)
http://i.hizliresim.com/1no2qD.jpg (http://hizliresim.com/1no2qD)


Daha sonra masaüstünde sağ tıklayıp "Değiştirilebilir Grafikleri Yapılandır" sekmesine tıklıyoruz.
http://i.hizliresim.com/WrP6mL.jpg (http://hizliresim.com/WrP6mL)

Son olarak da "Tüm Uygulamalar" kısmından "Uygulama Ekle" diyoruz ve ilk resimden açtığımız exe klasörnün yerini kopya çekerek ordaki fm ikonuna tıklıyoruz ve eklenmiş oluyor. Ekledikten sorna yüksek performans yapıp uygula diyoruz ve maçlardaki kanserden kurtuluyoruz.
http://i.hizliresim.com/2QlYAv.jpg (http://hizliresim.com/2QlYAv)

kemalercan
28.Ekim.2014, 14:50
Arkadaşlar baya kurcalayıp bu sefer kökünden çözdüm sanırım anlatmaya başlıyorum.

Steamde kütüphaneden oyuna gelip sağ tıklayıp özellikler>yerel dosyalar>yerel dosyalara göz at a tıklıyoruz. Bunu yapmamızdaki neden bi sonraki resimlerde ekran kartına göstericeğimiz exe nin yerini bulmak.(çünkü masaüstündekinden hem eklenmiyor hem de hem de dosya konumu açılamıyor.)
http://i.hizliresim.com/1no2qD.jpg (http://hizliresim.com/1no2qD)


Daha sonra masaüstünde sağ tıklayıp "Değiştirilebilir Grafikleri Yapılandır" sekmesine tıklıyoruz.
http://i.hizliresim.com/WrP6mL.jpg (http://hizliresim.com/WrP6mL)

Son olarak da "Tüm Uygulamalar" kısmından "Uygulama Ekle" diyoruz ve ilk resimden açtığımız exe klasörnün yerini kopya çekerek ordaki fm ikonuna tıklıyoruz ve eklenmiş oluyor. Ekledikten sorna yüksek performans yapıp uygula diyoruz ve maçlardaki kanserden kurtuluyoruz.
http://i.hizliresim.com/2QlYAv.jpg (http://hizliresim.com/2QlYAv)


arkadasım merhaba;
bendede böyle bi sıkıntı var.makinam toshiba Satellite L50-A-11N ekran kartımsa NVIDIA® GeForce® GT 740M.normal olarak cok rahat etmem gerekir.ayarlarda makina cok yüksegi destekliyor görünürken takılmadan kasmadan anca ortada oynuyorum.yazılanlar geforce kartlardada yapılırmı?bi yardım ederseniiz sevinirim...