PDA

View Full Version : B.Dortmund 4-1 Galatasaray | Şampiyonlar Ligi D Grubu

BaGa TaRKaN
04.Kasım.2014, 02:48
http://i.imgur.com/v4FcoUk.jpg

playeray
04.Kasım.2014, 02:55
Dortmund ligde kümeye gidiyor da bu maçı yine vermez bence. Reus yine 1 tane atar.

Fearless Coward
04.Kasım.2014, 04:39
Niye açtınız ki konuyu ne güzel unutmuştuk biz. :D Bir 4 daha yeriz. (Totemci tayfa toplanın. :D)

erdem344
04.Kasım.2014, 04:45
Berabere biter bence

byariff
04.Kasım.2014, 04:54
gene yeniliriz ama ilk mac ki gibi kolay olmaz.

sarianet
04.Kasım.2014, 07:01
İstanbuldaki maçtan farklı olmayacaktır işte sabri albayrak vs gaz nereye kadar yeterse

Mobil

Redrum
04.Kasım.2014, 08:46
Burak tek forvet oynarsa yine kesinlikle gol atamayiz. Üstüne selçuk da oynarsa 2-0, 3-0 yeniliriz. Tabi forvette Umut oynarsa ve selçuk yerine de herhangi bir futbol lisansı olan kişi (tercihim dzemaili olsa da) oynarsa bu maçta gol atma şansımız olur. 1-1 falan kopartiriz. Ama sanmıyorum, dünyanın en iyi ikilisi Burak - selçuk yine oynayacak, umut ağzıyla kus tutsa yine yaranamamistir, dzemailinin, hamitin selcuktan her anlamda daha iyi olduğunu hoca göremiyordur. Veya selçuk ve Burak i cumhurbaşkanı koruyor zorla oynatin her mac diyor. Başka ihtimal yok çünkü.

nannar
04.Kasım.2014, 09:29
Yetenekten ziyade ruhunu sahaya koyacak oyuncularla ve kanatlarda 2 oyunculu bir dizilişle başlarsak güzel maç izler ama yeniliriz.... Yetenekli oyuncularla ve saçma sapan bir dizilişle (4-3-1-2 ,3-5-2 vs ) başlarsak yine fark yeriz :D

davidvilla
04.Kasım.2014, 09:53
Nannar'a katiliyor ve arttiriyorum. Tum cete ilk 11 olursa puan cikaririz.

Ralph
04.Kasım.2014, 10:39
İddaa oranlarını gördünüz mü?

davidvilla
04.Kasım.2014, 10:47
İddaa oranlarını gördünüz mü?

görmedik ve görmek istemiyoruz lütfen bizi yalnız bırakır mısın ? :)

BaGa TaRKaN
04.Kasım.2014, 10:50
Mübarek San Marino Seviyesinde Görmüşler Resmen Galatasaray'ı :uzgun:

Türk Futbolunu Bu Hallere Düşürenler Kına Yaksın.

SAİT71
04.Kasım.2014, 10:53
3 veya 4-1 biter diye düşünüyorum. Dortmund'un puan vereceğini sanmam. Bu maçı da kazanıp grupta artık işi bitirmek isterler bir an önce diye tahmin ediyorum.

balot50
04.Kasım.2014, 13:12
http://inciswf.com/8bit.swf

Çabuk kimseler gelmeden :icon_smile:

Dortmund beraberlik halinde bile gruptan çıkmayı garantiliyor bu arada.

Maç berabere biterse ve Arsenal kazanırsa Galatasaray gruptan çıkamıyor. Kazanması lazım garantilemek için Galatasarayın. İnşallah kazanır Galatasaray.

ReaList
04.Kasım.2014, 15:40
Dortmund Münih yorgunu, çok sıkı bir maç çıkardılar ayrıca İstanbul'daki ilk maçın rehavetiyle biraz daha rahat oynayacaklar. Ben karşılıklı gol ve tek farklı Dortmund galibiyeti bekliyorum.

TeNaciOUS MidFieLdeR
04.Kasım.2014, 16:46
dortmundun onunde iki mac var, gs ve gladbach. normal sartlarda 9 puan toplamisken bugunku maci klopp onemsemez ve full rotasyonla cikardi ve lig macina odaklanirdi. ancak ligdeki kotu gidisat klopp un kredisini hepten sarsmaya baslamis. bugunku maci da kazanmak isteyeceklerdir.

gs ise yeni yonetimle daha hirsli bir baslangic yapabilir, basin toplantisina da yansimiz bu gaz. takim daha ozguvenli duruyor. mac icin iyi bir baslangic bekliyorum ben gsden, macin sonunu getirebilirlerse galibiyet bile olasi.

europeanconquer
04.Kasım.2014, 16:47
Skor veriyorum;

3-0

Goller;

Aubameyang iki tane atar bir tane de Reus atar.

caner485
04.Kasım.2014, 17:12
1-0 mı 5-0 mı bilemem ama sabaha kadar oynansa dortmund kazanır.

Ralph
04.Kasım.2014, 17:23
görmedik ve görmek istemiyoruz lütfen bizi yalnız bırakır mısın ? :)

Yanlis mi anlasildim? Ben ulke puani acisindan gs yi destekliyorum bu mac :) dusman degilim

Seçkinn
04.Kasım.2014, 17:39
İlk maçtaki gibi bir skor olacağını sanmıyorum. GS daha dirençli olacaktır ancak kabul etmek lazım arada ciddi bir tempo farkı var. Oldukça dikkatli olması lazım GS'ın önce savunmada sonra orta sahada. Beklerin işi yine çok zor olacak bugün. Burak zaten aynı koşularını yapacaktır önde. Dortmund savunmasının açıkları bu sezon çok net ortada. Önemli olan bulduğunu atmak. GS'ın gol bulabileceğini düşünüyorum bu maçta marifet daha fazlasını yememek. Tek farkla bile olsa Dortmund kazanır gibi geliyor ama umarım puan alır GS.

nessus
04.Kasım.2014, 18:02
Münih - Dortmund maçını izledikten sonra insan kendi ligine dönüp bakamıyor. Dortmund o maçtaki presin birazını uygulasa maç ilk yarıda biter.

Ama o maça özgü konsantrasyon bu maçta olmayacak tabi. Moralsiz oldukları için kazanmak adına aç mı olacaklar yoksa puan durumunun verdiği rahatlık sahaya mı yansıyacak onu maç başlayınca anlayacağız.

Aç olurlarsa handikap
Rehavet olursa 2-1 gibi ortada bir skor tahmin ediyorum :/

himone
04.Kasım.2014, 18:28
Galatasaray'ın biraz gücü olsa bir ihtimal derdim ama bu durumda çok zor. Fark olmaz bence ama Dortmund her türlü kazanır.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

BaFraLı
04.Kasım.2014, 19:50
Gençlerimiz 5-2 yenildi Dortmund'a.

Böyle bir skor sanmıyorum olacağını ama maçı kazanacağımıza dair de hiç umudum yok. 1 puan alabilsek keşke.

MeMo
04.Kasım.2014, 21:17
Beklentiler iyice düşmüş anlaşılan. 0-0 gibi bir skor bekliyorum bu yüzden.

Gncl1905
04.Kasım.2014, 21:24
İnşallah kazanırız ama yine çıkıp yenileceğimiz bir maç olarak görüyorum.

europeanconquer
04.Kasım.2014, 21:28
Kazanacaksak kazanalım,yenileceksek handikap olsun :zuhaha

Flawless Victory
04.Kasım.2014, 21:35
Ayni tarife olur, hazirlanin.

Umut yok denecek kadar az. Surpriz, surpriz olur. :)

Önder HOCA
04.Kasım.2014, 21:46
maç bence kafa kafaya gider ligde munich bayağı yormuştur bunları

balot50
04.Kasım.2014, 21:47
Peşin peşin diyeyim, Fenerbahçeliyim ve bu maç Galatasarayın kazanmasını istiyorum. Ama alttaki ilginç bir entry olmuş.

https://eksisozluk.com/entry/46792447

BaFraLı
04.Kasım.2014, 21:47
Muslera, Tarık, Chedjou, Semih, Hakan, Melo, Selçuk, Hamit, Sneijder, Dzemaili, Umut

Umut'un ilk 11 de olması güzel oldu bence.

europeanconquer
04.Kasım.2014, 21:53
Evet,kanatları bir Bugatti edasıyla işleyen takıma karşı yine kanatsız çıkıyoruz,üstelik sol bek kaplumbağa Hakan Balta...

Umut'un tek forvette ne kadar yetersiz olduğunu göreceksiniz bu maçta.

Redrum
04.Kasım.2014, 21:53
Muslera, Tarık, Chedjou, Semih, Hakan, Melo, Selçuk, Hamit, Sneijder, Dzemaili, Umut

Umut'un ilk 11 de olması güzel oldu bence.

Hele şükür gol umuduyla izleyebileceğiz bir maçı ohh be ohhh!

Burak yok Umut var haydi oğlum Umut şu formayı daha kaptırma Burak yetersizine.
Keşke Selçuk da oynamasa da yerine solda Veya sağda olcan oynasa. Neyse buna da şükür, bir yerden başlamak lazım. Selçuk da belki sakatlanır sezonu falan kapatır da, en azından ligde şampiyon oluruz. Yürüyedurma, koşadur galatasaray!

byariff
04.Kasım.2014, 21:54
selcuk yerine keske bruma olsaydi

Ralph
04.Kasım.2014, 21:57
Maç şifreli mi?

europeanconquer
04.Kasım.2014, 21:57
Bruma'yı oynatma ya oynatma Bruma'yı,niye oynatacaksın ki Bruma'yı ne gerek var yani oynatma ya Bruma'yı oynatma aman,oynatma Bruma'yı oynatırsan nolacak ki aman iyi oynar falan oynatmazsan büyük tepki çekersin mazallah istemeyiz tepki çekmeni,oynatma Bruma'yı oynatma aman oynatma.

byariff
04.Kasım.2014, 21:59
https://pbs.twimg.com/media/B1nlQuJIQAA05rd.jpg

bu kadro savasir ama ortasaha hantal ve bir tane keske orjinal kanat olsaydi...

europeanconquer
04.Kasım.2014, 22:05
Zevkli bir maç izleyelim kazanırsak her türlü skor kabulümdür ama yenilirsek 6-4,5-3,4-2 gibi skorlarla falan yenilelim.Hem zevkli maç olsun hemde kuponda ki maçlardan birisi tutsun.

Bu arada Dzemaili'yi Melo'nun yanına koy Selçuk ve Hamit'i çıkar Bruma ve Olcan'ı koy al işte sana güzel bir 11 ama 65864564 tane orta saha koyacak ilk 11'e,aman rakip takımlar orta sahayı geçemesinler(!)

Redrum
04.Kasım.2014, 22:21
Zevkli bir maç izleyelim kazanırsak her türlü skor kabulümdür ama yenilirsek 6-4,5-3,4-2 gibi skorlarla falan yenilelim.Hem zevkli maç olsun hemde kuponda ki maçlardan birisi tutsun.

Bu arada Dzemaili'yi Melo'nun yanına koy Selçuk ve Hamit'i çıkar Bruma ve Olcan'ı koy al işte sana güzel bir 11 ama 65864564 tane orta saha koyacak ilk 11'e,aman rakip takımlar orta sahayı geçemesinler(!)

O dediğin 11i de haşat ederler yalnız. Hamit banko kalmalı da, selçuk yerine olcan veya bruma olaydı iyiydi.

europeanconquer
04.Kasım.2014, 22:22
http://www.youtube.com/watch?v=XsT7dGybNvk

Şu adam hiç mi kıpır etmiyor içinizi yahu ? Bu adamı yedek bırakacak kadar lükse sahip bir takım değiliz biz.Hangi oyuncu şu kadar heyecanlandırabilir bizi takımda ? Tamam bir çok eksiği var reddetmiyorum ama kesinlikle as takımda oynayacak bir oyuncu kesinlikle, lamı cimi yok yani.

Bu adam büyük ihtimal böyle giderse takımdan ayrılacak.Bizden sonra gittiği takımda takip edeceğim.Bu adamı kariyerinin sonuna kadar takip edeceğim çünkü değer.O kadar yeteneksiz adamın içinden sadece bu adam içimi kıpır kıpır ediyor.

Neyse ya Qral Burak Yılmaz ve Xelcuk İnan'ımız varken bize bir şey olmaz.

@Redrum

Abi her şekilde haşat edecekler kadro şeklinin,ilk 11'lerin bir önemi yok ki :zuhaha

byariff
04.Kasım.2014, 22:23
Hakkını Veren Hep Baş Tacı...
İhanetin Bedeli İse DarAgaci

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/v/t1.0-9/10471512_860585323981580_5504412315014272966_n.jpg ?oh=e13633fadc7814dded68cbbbfe7a36e4&oe=54AB3453&__gda__=1424737679_9208fea43aa5d48b528f922b46be8a7 0

Önder HOCA
04.Kasım.2014, 22:27

sen ver hele müziği de biraz ümitlen bence puan alıcaz

europeanconquer
04.Kasım.2014, 22:29
sen ver hele müziği de biraz ümitlen bence puan alıcaz

Al Bruma'yı,verelim coşkuyu.

sarianet
04.Kasım.2014, 22:42
Vurduğunuz gol olsun çocuklar utandırın bizi

Önder HOCA
04.Kasım.2014, 22:44

Al Bruma'yı,verelim coşkuyu.

oh be rahatladım çok özledim şu müziği varya

LadroN
04.Kasım.2014, 22:44
Ahahahaha fm 2014'te Sl ceyrek finalinde dortmundla eslesmistim. Dortmund kanatlarinin hiz puanlarini gorunce bari butun takimi ortaya gomeyim bitişik oynayalim biz de ortadan delelim deyip 4-1-3-1-1 oynamistim (uclunun ucu de orta sahanin ortasında) dortmundu deplasmanda uc bir tokatlamistim. Hani olmaz ama basarilar :D

jevox06
04.Kasım.2014, 23:07
Şu dakikaya kadar çok güzel oynadık. İnşallah böyle devam eder. Sistem ve oyuncu tercihleri süper. Prandelli bu sefer güzel yapmış takımı. Şu ana kadar beğendim.

SAİT71
04.Kasım.2014, 23:09
İzlemek isteyenler için canlı yayın linki:

http://www.startv.com.tr/canli-yayin

dAleksic
04.Kasım.2014, 23:16
Lol tabiriyle tank çıkmış prandelli :D

Zor gol yeriz ama gol atamayız bu kadroyla.

İkinci yarı bruma ya da olcan oyuna alınmalı.

byariff
04.Kasım.2014, 23:25
1 metre ofsayttan gol attilar yahu

europeanconquer
04.Kasım.2014, 23:28
https://pbs.twimg.com/media/B1n8J3PIIAAQ1eO.jpg

Ofsayt yok.Top adamın ayağından çıkmış,o sırada Reus koşu yapıyordu 5-10 santim geride bence topun tam ayağından çıktığı sırada.

2 tane de Aubameyang atacak 3-0 bitecek.

Homer J.S
04.Kasım.2014, 23:34
Yeniliyoruz ama ezilmiyoruz :zuhaha

E.Cartman
04.Kasım.2014, 23:35
Koca devre de 1 kez arkaya top geçti onda da ofsayttaydı adam ama hakem görmedi. Gayet iyiydik ilk devre, bi de gol sıkıştırabilseydik muhteşem olur. Selçuk da epey iyiydi son 1 seneki haline göre ama hala yetersiz tabi.

ForsakeN
04.Kasım.2014, 23:36
O pozisyonda ya Semih de bir gariplik var ya da pasi atan adamda. Bu kadar rahat nasil topla bulusabildi ordaki adam hayret dogrusu

eng1n
Bu Drum Dortmund için el freni ya. yada şöyle söyleyeyim kötü oyuncu değil ama bi kanata 2 ters ayaklı oyuncu tıkıyor oyunu bi de Auba bu oyun tipinin forveti değil. GS 1-0'a da razı olur daha hemen açılmaz gibi, Ramos girerse fark olur.

Facx
1 metre ofsayttan gol attilar yahu

ofsayt falanda biri semihin ne yaptığını söyleyebilir mi bana niye izliyo topu koşcağına

davidvilla
04.Kasım.2014, 23:38
Semih mi ? Adam bariz chedjou'nun arkasindan kayiveriyor. Semih ne yapacak chedjonun adamla gitmesi en kotu ofsayt diye el kaldirmasi lazim adam uyuyor

Banega
04.Kasım.2014, 23:39
Yahu bizim adam eksilten bir oyuncuya ihtiyacimiz var, bu kisi Bruma, fakat onu sokacaksak ta ilk yaridaki orta saha disiplinini kaybederiz diye korkuyorum.Iyi sayilabilecek bir savunma yaptik, adam eksilten oyuncu sart fakat giren oyuncununda hucumla birlikte savunmada saglam baski yapmasi gerek.

Kornerlerde ve duran toplarda ekstra dikkat gerekiyor.

Aradaki fark 1 oldugu surece hep macin icinde kaliriz.O yuzden hemen telas yapmaya gerek yok, sabirli bir sekilde ilerlemek lazim.

nannar
04.Kasım.2014, 23:39
Selçuk-Emre Çolak değişikliği oyuna hareket getirir....

byariff
04.Kasım.2014, 23:41
golu semih yuzunden yedik yalniz chedjoluk birsey yok...

davidvilla
04.Kasım.2014, 23:43
golu semih yuzunden yedik yalniz chedjoluk birsey yok...
Yok artik adam chedjounun yanindan geciyor chedjou nun yuzu donuk adami goruyor ve ayrica ofsayti bozuyor semih 1 adim onde zaten yapma allah askina. Klasik chedjou pozisyon hatalarindan biri

europeanconquer
04.Kasım.2014, 23:44
Golü hiç bir şey yüzünden yemedik,gayet güzel bir pas sonucu güzel bir koşudan sonra güzel bir vuruşla bitirdi Reus.

davidvilla
04.Kasım.2014, 23:59
Kanadi manadi forveti fln gec bizim temel savunma eksiklerimiz var cok temel konular kafanin nereye uzaklastirilacagi nasil hava topuna cikilir nasil box out yapılır alab markaji nedir. Cok basit seyler

Homer J.S
05.Kasım.2014, 00:09
Tarık her pozisyonda çalım atmayı deniyor ve kaptırıyor, birinin uyarması lazım.

nannar
05.Kasım.2014, 00:23
4-4-1-1 bizim için iyi bir diziliş olabilir ama mutlaka hücum edebilen kanatları kullanmak lazım.... Eze eze maç kazandığımız sene bknz : Engin-emre ikilisi...

byariff
05.Kasım.2014, 00:26
semih yuzunden yiyorduk gene... chedjou allahtan son anda cikartti...

yalniz muslerada kotu bu aralar.

al sana semih kaya gurur duyun...

davidvilla
05.Kasım.2014, 00:28
O 4u yemeden rahat edemiyoruz zaten oh şimdi rahatladik.

Gncl1905
05.Kasım.2014, 00:29
Semih çok güzel gol attı :D

Arsenal maçını da taraftarsız oynarız artık.

4-4-1-1 fena değil. Her ne kadar yine fark yesek de ışık var bu dizilimde. Tabi Burak-Umut ile pek olacak iş değil. Bir de kanatların biraz daha top sürebilen oyuncular olması lazım. Biraz daha ofansif olmalılar.

Homer J.S
05.Kasım.2014, 00:34
Anderlecht de 3-0'dan 3-3 yaptı.

E.Cartman
05.Kasım.2014, 00:34
4'e üzülmedim ben o kadar ya. Artık alışkanlıktan mıdır nedir :zuhaha Şaka bi yana takımı beğendim, Dortmund'a karşı doğru bi oyun oynadık. Biraz daha etkili olabilseydik iyiydi bir de çok şanssız goller yedik. Taraftarlar hakkında konuşmak istemiyorum çünkü bu arkadaşları tanımlayacak küfür kalmadı benim kelime dağarcığımda.

karakartalbjkk
05.Kasım.2014, 00:36
Prandelli GS'da olduğu sürece Allah yardımcıları olsun diyorum..

attirson
05.Kasım.2014, 00:38
Gs'nin Uefa işi de zora girdi.

davidvilla
05.Kasım.2014, 00:39
4'e üzülmedim ben o kadar ya. Artık alışkanlıktan mıdır nedir :zuhaha Şaka bi yana takımı beğendim, Dortmund'a karşı doğru bi oyun oynadık. Biraz daha etkili olabilseydik iyiydi bir de çok şanssız goller yedik. Taraftarlar hakkında konuşmak istemiyorum çünkü bu arkadaşları tanımlayacak küfür kalmadı benim kelime dağarcığımda.
Aynen 4 iyidir severiz bu sene hedef 4 zaten 441 dizilisiyle de oynuyoruz artik oh 4 ya bayılıyorum bu rakama :) neyse ne iyi gunde kötü gunde her zaman galatasaray ! Diyecek pek de bir şey yok

Homer J.S
05.Kasım.2014, 00:41
Anderlecht deplasmanında galibiyetten başka çaremiz yok.

europeanconquer
05.Kasım.2014, 00:44

Aslında bir şey fark etmedi.O deplasmanda her türlü kazanmak zorundayız.

eng1n
05.Kasım.2014, 00:47

Pek bişey farketmedi Anderlect'in averaj zaten düzgündü Gs ye göre o deplasmanda kazanmaktan başka çaresi yoktu, şimdi de öyle.

ReaList
05.Kasım.2014, 00:49
Şaka maka 4 sayısı bu sene Galatasaray'ın sayısı olacak gibi, enteresan. Şu Tarık Çamdal'ın top sürmesi ve koşusu bir bana mı garip geliyor? Futbolcudan daha çok her şeye benziyor ama ona ödenilen bonservis bedeli ve oyuncuyu aynı anda düşününce insanın dert cigarası yakası geliyor.

SAİT71
05.Kasım.2014, 00:50
3 veya 4-1 biter diye düşünüyorum. Dortmund'un puan vereceğini sanmam. Bu maçı da kazanıp grupta artık işi bitirmek isterler bir an önce diye tahmin ediyorum.

Tahmin ettiğim gibi bir maç oldu. Dortmund olabildiğince kredi kazanmaya çalışıyor zaten. Biraz motivasyon sağlamıştır bu avrupa maçı. Ayrıca grupta da işi garantiye aldılar. Şimdi bir kaç hafta boyunca sadece lige odaklanacaklardır bana kalırsa. Kötü oldu ancak süpriz olmadı benim için. Prandelli kaldığı sürece Galatasaray ilk 3'e bile zor girer bence ligde.

nannar
05.Kasım.2014, 00:51
yoksa 4. yıldız bizim mi olacak :icon_cool:

Redrum
05.Kasım.2014, 01:01
4 rakamını bile aylarca görmek istemiyorum. Hayattan soğuttunuz. Yemin ediyorum bir daha şunların maçını izleyip kendimi harap etmeyecegim. Altyapı yok, liyakat yok, torpil, kayırma, gruplasma, şaibe her şeyin olduğu bir takim ve lig. Nefret ediyorum hepsinden.

Fearless Coward
05.Kasım.2014, 01:02
Mehmet Demirkol: Chedjou başka takımda oynasa bu adam bizde mi oynuyor dersin.

Çok haklı. Semih'le oynuyor adam ne yapsın. Semih'i geçen sezon da beğenmiyordum ama sesimi çıkarmıyordum pek bu sezon iyice sıvadı artık bu seviyelerde yapamıyor milli takımda da böyle. Artık kesik yemesi lazım diye düşünüyorum da kim oynayacak. :D

ReaList
05.Kasım.2014, 01:07
Mehmet Demirkol: Chedjou başka takımda oynasa bu adam bizde mi oynuyor dersin.

Çok haklı. Semih'le oynuyor adam ne yapsın. Semih'i geçen sezon da beğenmiyordum ama sesimi çıkarmıyordum pek bu sezon iyice sıvadı artık bu seviyelerde yapamıyor milli takımda da böyle. Artık kesik yemesi lazım diye düşünüyorum da kim oynayacak. :D
Koray Günter oynasın. Potansiyeli yüksek bir stoper. Hala genç ve kendini geliştirebilir. Elbet saha içinde hataları olacaktır ama Semih'e nazaran bunu daha da geliştirebileceğini düşünüyorum. Semih'in gelebileceği en yüksek seviye bu. Fazlasını ortaya çıkaramaz.

Cengo
05.Kasım.2014, 01:15
Pek bişey farketmedi Anderlect'in averaj zaten düzgündü Gs ye göre o deplasmanda kazanmaktan başka çaresi yoktu, şimdi de öyle.

Değişti aslında. Grup ikincileri birinciler ile eşleşiyor.

Arsenal lider olabilmek için iki maçı da kazanmak isteyecek ve Dortmund'u bekleyecek. İçeride Dortmund'u yenerlerse son maça kalıyor. Anderlecht'in hâlâ 3.lük şansı oluyor bu durumda. Son maçta Dortmund karşısında kazanabilirlerde Galatasaray'ın maçı isteyecek Arsenal'e karşı kaybetmesini bekleyecekler. Bu durumda Arsenal'in liderlik ihtimali oluşuyor. 5. maçlar durumu belirleyecek. Arsenal Londra'da Dortmund karşısında kazanamazsa son maça rotasyon ile çıkar. O 1 puanlık ummadık taş baş yarabilir belki de.

Banega
05.Kasım.2014, 01:33
Mactan Sonra Prandelli;

"Oyuna baktığımız zaman futbol ve duruşumuzla hak etmediğimiz bir skor oldu. Çok çalışıyoruz, çocuklara çok üzüldüm Bu sonucu hak etmedik. İstanbul'daki maça göre çok gelişme gösterdik. Hak etmediğimiz bir sonuç oldu ama gelişeceğiz daha.

Burak'ın 11'de başlamaması teknik açıdan bir seçim. 3 haftadır yoğun tempoda çalışlıyor ve bileğinde ağrı var. Daha ileri gitmesini istemedim.

Şu an için hedefimiz yok. Başımız dik ayrılıyoruz her seferinde sahadan. Sonraki maçlardan iyi sonuçlar almayı hedefiliyoruz ondan sonra da hedefi belirleriz."

RodRiGOtELLo14
05.Kasım.2014, 01:45
O bu değilde 30 dk 3-0'dan 3-3 oldu ya ne para kaçtı arkadaş halen acısı içimde :(

dAleksic
05.Kasım.2014, 02:04
Öncelikle skora aldanmamak lazım. Bu sezon ki en iyi futbolumuzu oynadık ŞL'de. Çok basit bireysel hatalardan gelen gollerle yine 4 modamızı devam ettirdik.

Maç öncesi ilk 11'de Hakan Balta'yı gördüğümde çok küfür ettim ama adam çıktı golünü attı, iyi de oynadı, bariz bir hatası yoktu.

Bu takımda Burak ve Selçuk'tan sonra bize en çok zarar veren isim Semih. Hep bu ikili ön planda tutulurken, Semih gözden kaçıyor. Gerçekten bir stoperin yapmaması gereken bütün hareketleri yaptı bu maçta. Kendi kalesine attığı gol haricinde zaten diğer 3 golün 2sinde de net hatası var. Chedjou - Koray ikilisi denenmeli bence.

Orta alanda ise Selçuk'a o kadar salladık fakat bu maçta iyi bir grafik çizdi. Kendisinden hasret kaldığımız o dikine ve uzun pasları sık sık denedi. Sneijder ile de gayet uyumluydu.

4-4-1-1 taktiğinde kanatların adam eksiltebilen isimler olması gerekirken, Prandelli burada hata yaptı. Dzemaili ve Hamit gibi 2 ağır oyuncuyu kanatlara koyarsan, rakibin süper sprinter oyuncuları da yol geçen hanına çevirir orayı.

Fatih Terim'in ilk sezonundaki 4-4-2'sini andırdı bu oyun tarzı fakat kanatlarda o dönem Emre-Engin ikilisi muazzam oynamışlardı. Fakat aynı katkıyı Dzemaili-Hamit ikilisinden beklemek son derece komik olur.

Birkaç oyuncu tercihi dışında, taktiksel olarak iyi hazırlamış takımı Prandelli. Ki tam bu övgüyü yaparken de bu sefer çok geç ve yanlış oyuncu değişiklikleri yaparak yine bir çuval inciri berbat etti.

Yahu ŞL'de yabancı sınır var da bize mi söylemiyorlar ?? Yasin kaç kere forma giydi ligde ve ŞL'de de bir umut olarak onu alıyorsun oyuna ? Bruma, Olcan ve Emre gibi sprinter oyuncular kenardayken üstelik.

Özetle, maçı bu skorla kaybetmeyi haketmedik. Rakibin üstün kalitesi ve gol ayaklarına direnemedik. Buradan olası 1 puan çıkarmamız halinde Arsenal ve Anderlecht maçlarında bu bize iyi bir koz olurdu fakat olmadı. Kısmet değilmiş.