PDA

View Full Version : Lokeren 1-1 Trabzonspor | Avrupa Ligi L Grubu

BaGa TaRKaN
04.Kasım.2014, 02:52
http://i.imgur.com/Ysg6Zyo.jpg

Seçkinn
04.Kasım.2014, 17:53
Trabzonspor'un maçı kazanacağını düşünüyorum. Kulübün kendi içinde daha doğru ifadeyle şehir içinde yaşadığı problemler durumu tam bir muammaya çeviriyor. Hocanın geleceği konusunda ciddi soru işaretleri var. Hoş bunları kafaya takıp yılacak bir karakteri yok bence ama takımdaki kadro dışı bırakma vb durumlarda huzursuzluk yaratıyordur mutlaka. Normal şartlarda Trabzonspor bu maçı kazanır. Grupta Legia dışında mağlup olabileceği bir takım yok bana göre.

rexpo1994
04.Kasım.2014, 18:46
Trabzonsporun maçını neden televizyonda vermiyorlar ya,ülke haritasından mı çıkarıldık:D

Seçkinn
04.Kasım.2014, 19:23
D-smart verecek maçı, reklamı dönüyordu.

Trabzonspor
04.Kasım.2014, 23:23
Trabzonsporun maçını neden televizyonda vermiyorlar ya,ülke haritasından mı çıkarıldık:D
Basket takımının avrupadaki ilk maçınıda vermiyor hiçbi kanal alıştık biz devam etsinler böyle.

BaFraLı
06.Kasım.2014, 17:23
Tipik beraberlik maçı gibi duruyor. Trabzonspor kaybetmez bence. 1 puanla dönmesi de deplasmandan iyidir.

himone
06.Kasım.2014, 19:10
Trabzon yener umarım, yeneceğine de inanıyorum. Avrupa'da 4. maç ve hiçbirinde Trabzon maçı verilmedi bu kadar da olmamalı. Kulüpten mi kaynaklanıyor yoksa yayıncı kuruluştan mı bilmiyorum ama biraz da Trabzon maçlarını izlemek istiyoruz.

Nocna Mora
06.Kasım.2014, 23:10
Bosingwa'nın bir hatası ile gol geldi. 1-0 Lokeren. Dakika 4.

Trabzonspor
06.Kasım.2014, 23:54
Waris sonunda golü buldu. İlk yarı bitmeden golü bulmak güzel oldu. maçı kazanabiliriz. iyi oynuyoruz.

mustangshelby
07.Kasım.2014, 00:05
Halilodzic her maç düzenli atılıyormu yoksa her atıldığında benmi görüyor oluyorum çözemedim :) İnşallah 2. gol gelir bu arada başarılar Trabzonsporumuza. (Beşiktaşlı)

Trabzonspor
07.Kasım.2014, 00:57
Komik ya. Gerçekten hocanın seçimleride değişiklikleride komik. DK 80 olmuş hala depğişiklik yok 80'de savunmacı alıyosun kalmış 5 dk Sefayı alıyorsun sonra küfür eder gibide son 2 dk kala Cardozoyu sokuyorsun oyuna. Ayıp ya! Resmen berbaerliğe yatan bir oyun anlayışı ve değişiklikler. Hocanın yollanması hata olur diyorum ama böyle giderse yollanmamasıda hata olacak.

Nocna Mora
07.Kasım.2014, 01:00
Hayır ne yapsaydı ? Lokeren 11 kişi ile çatır çatır yükleniyor. Beraberlik tabii ki de iyi sonuç. Kendini dev aynasında görüyor bütün Türk takımları nedense. Deplasmanda 1 puan, içerde 3 puan. Avrupa kupalarında felsefe budur.

SAİT71
07.Kasım.2014, 01:04
Yenemiyorsan bile yenilmemek önemli. Zaten grup maçında içerde 3 dışarda 1 aldımı rakibi saf dışı bırakırsın. Bence kötü bir sonuç değil.

Trabzonspor
07.Kasım.2014, 01:09
Hayır ne yapsaydı ? Lokeren 11 kişi ile çatır çatır yükleniyor. Beraberlik tabii ki de iyi sonuç. Kendini dev aynasında görüyor bütün Türk takımları nedense. Deplasmanda 1 puan, içerde 3 puan. Avrupa kupalarında felsefe budur.

Dostum birkere maça çıkarken Fatih tercihi hataydı. Fatih bugüne kaar birçok maçta görev aldı ama ne verdi? Hiçbirşey. Medjani hiçbir işe yaramıyor ama adam her maç 90 dk. oynuyor. Bu maçtada sahada yoktu denilebilir. Salihi onun yerine alabilirdi. Cardozoyu maçın 90+3'de almak onada seyirciyede küfürdür. 1puan kötüdür demiyorum ama berbaerliklerden sıkıldıysa hoca buna göre hareket edecek. Hem bu açıklamayı yapıp hemde tersi yönde oynarsan o zaman açıklamalarına dikkat edeceksin.

Ayrıca rakip gurubun en güçsüz halkası tabiki ben 3 puan isteyecem 2 maçtada. En zayıf halkadan istediğin puanı alamazsan 1. ile aranda 5 puan fark olur gurup liderliğide hayal olur.

Facx
07.Kasım.2014, 01:16
bi milli takımı uzun süre çalıştırıp hemen takım arayan hocayı almıcaksın aslında prandelliydi halilhodzicti en büyük kanıtı bunun

RodRiGOtELLo14
07.Kasım.2014, 01:24
bi milli takımı uzun süre çalıştırıp hemen takım arayan hocayı almıcaksın aslında prandelliydi halilhodzicti en büyük kanıtı bunun

Vahid hocayı Trabzon çok istedi. Başkan ile arası iyi ve söz verdiği için geldi. Yoksa Cezayir bırakmak istemedi. Prandelli ile çok fark var arasında. Vahid hocayı Cezayir cumhurbaşkanı araya girip göndermek istememiş.

Çok fazla transfer ve Vahid hocanın sert tavrı ülkeye uygun olmadı. Vahid hoca gidiyor belli Ersun Yanal ile oyuncular daha istekli olursa şaşırmam..

Facx
07.Kasım.2014, 01:28
Vahid hocayı Trabzon çok istedi. Başkan ile arası iyi ve söz verdiği için geldi. Yoksa Cezayir bırakmak istemedi. Prandelli ile çok fark var arasında. Vahid hocayı Cezayir cumhurbaşkanı araya girip göndermek istememiş.

Çok fazla transfer ve Vahid hocanın sert tavrı ülkeye uygun olmadı. Vahid hoca gidiyor belli Ersun Yanal ile oyuncular daha istekli olursa şaşırmam..

bırakıp bırakmamasıyla ilgisi yok kulüp takımı çalıştırmanın taraftar baskısının ne olduğunu unutmuş oluyo bu hocalar özellikle dünya kupasından sonra gelip türkiye ligi avrupa ligi gibi hedeflerde ego sorunu yaşayıp takımda 11de sürekli oynaması gereken adamları inatla oynatmıyolar bkz. bruma olcan cardozo , olay sert tavır değil sen elindeki en iyi kadroyu çıkarırsın oyuncu disiplinsizsede kadro dışı bırakırsın ama bunu önyargısız uzun bi süreden sonra yaparsın yapıcaksan da

RodRiGOtELLo14
07.Kasım.2014, 01:35
bırakıp bırakmamasıyla ilgisi yok kulüp takımı çalıştırmanın taraftar baskısının ne olduğunu unutmuş oluyo bu hocalar özellikle dünya kupasından sonra gelip türkiye ligi avrupa ligi gibi hedeflerde ego sorunu yaşayıp takımda 11de sürekli oynaması gereken adamları inatla oynatmıyolar bkz. bruma olcan cardozo , olay sert tavır değil sen elindeki en iyi kadroyu çıkarırsın oyuncu disiplinsizsede kadro dışı bırakırsın ama bunu önyargısız uzun bi süreden sonra yaparsın yapıcaksan da

Genel anlamda haklısın ama şunu da unutmamak lazım bizim ülke olarak yaptığımız transferler genelde yedek veya önceki sezonlarda forma giymemiş oyuncular oluyor.

Mesela biz Sneijder'i aldık o bile 1 sezon oynamadı. Bu yıl Pandev, Dzemali takımlarında az forma giydiler.

Beşiktaş Demba ba yı aldığında takımında az forma giyiyordu..

Trabzonda Cardozo,, Kevin vs oynamıyordu takımlarında hazırlanmaları şart. Ligdeki bütün maçları hemen hemen izliyorum. Cardozo maalef henüz hazır değil o da o yüzden oynatmamıştır.

Prandelli'nin Bruma'yı oynatmamasına sözüm yok. Orada hatalı olan hoca. Ne diyor eksikliği var o zaman çöz, yardım et. Adam genç bir çocuk. Oynattığı maçlarda da iyi oynadı.

Birde baskı konusunda mesela Abdullah Avcı milli takımda yapamadı. Şimdi ligde başarılı şekilde takım yönetiyor. Baktığımız zaman Milli takım baskısı takım baskısı olayı da değişken oluyor.

Neyse baya uzun oldu sonuç olarak şuan için Vahid hoca da, Prandelli de başarısız. Fakat Vahid hoca için biraz daha süre gerekiyordu.. (Galatasaraylı olmama rağmen)