PDA

View Full Version : Fm 2015 kasma sorunu



Fmcolic
05.November.2014, 03:20
Sistemim
Intel(R) Core(TM) i5-2450M CPU @ 2.50GHz
nvidia 610m 2gb ekran kartı
4 gb ram

fm nin tüm serilerini kasmadan oynamama rağmen oyunu aldm alalı bu maç motorundaki aşırı rahtsız eden kasma sorununu çözemedim 6 kere bilgisayarı formatladım tüm driverların en son güncellerini yükledim biosu güncelledim acaba diğer ekran kartına mı geçiş yapmıyor diye elle yüksek performans ayarını yaptım oyun içi ayarlardan düşük çok düşük e bile alsam hatta arayüzü yazılım bile yapsam herhangi bi değişim elde edemedim lütfen yardım edin arkadaşlar akıl akıldan üstündür acaba sorun nerede ?

doncarlo
05.November.2014, 03:33
Dostum pencere modunda oynuyorsan eğer tam ekranda oynamayı denermisin ?

Fmcolic
05.November.2014, 03:38
Dostum pencere modunda oynuyorsan eğer tam ekranda oynamayı denermisin ?
pencere modunda oynayınca az düzeliyor az ama zaten suan tam ekran

Zafonte
05.November.2014, 09:39
Aklıma full sürümü beklemekten başka çözüm gelmedi.

aliCHaN_FM
05.November.2014, 20:57
Tercihlerden manzara stadyum koltuklar ve hava şartlarını kaldır seside kapat. Bide bu şekilde dene bakalım

61trabzon61
05.November.2014, 22:27
aynı sorun bende de var. 2d klasik modunda oynuyorum rahat ettim :)

muhtemelen tam sürüm çıktıktan sonra değişiklikler olacaktır bu konuda.

MoisHaLe
06.November.2014, 00:36
Bende 2d de bile kasıyor çözümü nedir acaba?

Fmcolic
06.November.2014, 01:12
Tercihlerden manzara stadyum koltuklar ve hava şartlarını kaldır seside kapat. Bide bu şekilde dene bakalım
ya onlarıda denedimde az bi düzelme oluyor fark olmuyor olsa bile nları kapatınca 3d nin bi anlamı kalmıyo manasını yitiriyor

Fmcolic
06.November.2014, 01:13
aynı sorun bende de var. 2d klasik modunda oynuyorum rahat ettim :)

muhtemelen tam sürüm çıktıktan sonra değişiklikler olacaktır bu konuda.
seninde sistem kaldırabilecekken mi aynı sorunları yasıyosun ekran kartın nvidia mı ?

Fmcolic
06.November.2014, 01:13
Bende 2d de bile kasıyor çözümü nedir acaba?
arayüze gir yazılımı dene belki düzelir bazılarında düzelme oluyor bende fayda etmedi

MoisHaLe
06.November.2014, 03:40
arayüze gir yazılımı dene belki düzelir bazılarında düzelme oluyor bende fayda etmedi

oldu çok teşekkür ederim.

nessus
06.November.2014, 12:36
Görüntü kalitesi miydi neydi adından emin değilim ayarlarda onu "orta" yapınca düzeldi bende.

Fmcolic
06.November.2014, 13:50
Görüntü kalitesi miydi neydi adından emin değilim ayarlarda onu "orta" yapınca düzeldi bende.
onları filan çook denedim sorun çok farklı bi yerde bulamadım

aliCHaN_FM
09.November.2014, 15:17
Full sürümde geldi ama sorun hala çözülmedi. Benim anlamadağım bu kadar basit bir 3D 'nin kasması.

fermangazi
26.December.2014, 23:35
arayüze gir yazılımı dene demişsiniz ama tercihlere girdim ordan da arayüze ama yazılımı dene nerde bulamadım?