Log in

View Full Version : Medya üç büyüklere kimleri transfer etti ?

mgungor
21.Haziran.2006, 02:04
Üç büyükler, bir Pele'yi almadı!

F.Bahçe, G.Saray ve Beşiktaş'la ilgili transfer haberleri havada uçuşuyor. Bakın medya kimi hangi takıma transfer etti:
F.BAHÇE: Ronaldo, İbrahimoviç, Morientes, Crespo.
G.SARAY: Zidane, Juninho.
BJK: Wiltord ve Gallardo.

http://www.sabah.com.tr/2006/06/20/im/AFCFC349D9E01B489440BC6Fp.jpg

Gerçekler acı gelir!

Transfer dönemi hızla geçerken şu ana kadar 3 büyük kulübümüz F.Bahçe, G.Saray ve Beşiktaş, istedikleri futbolcuları kadrolarına katamadılar. Basında onlarca isim hergün manşetlere taşınırken, F.Bahçe, gelecek sezon 100. yılında kadrosunda görmek istediği süper yabancılar için yaptığı görüşmelerde hedefi vuramadı. Sarı-lacivertli takımın sadece Sol Campbell ile sözleşme imzaladığı iddia ediliyor.

SADECE GRAVESEN!
G.Saray da yabancı transferinde maddi sıkıntıları nedeniyle sessiz... Cimbom yönetim kanadından resmi

olarak Real Madrid'li Gravesen ile ilgilendiklerini açıkladı. Oysa bir çok isim basının gündeminden hiç düşmedi. Yerli transferinde fırtına gibi esen Beşiktaş ise dış transferde kaleci Runje ve Nobre'yi kadrosuna kattı. Nobre'yi iç transfer sayarsak tek alınan isim Hırvat kaleci oldu.

BİR DE ELDEKİLER VAR
Kartal'nın açıkladığı 3. bir isim Delgado'ydu. Bu transferde yüksek maliyeti nedeniyle yattı gibi. G.Saray ve Beşiktaş dış transfer için uğraşırken bir de elinden çıkarması gereken isimler var. Cimbom Heinz ve İliç'e müşteri ararken, Kartal Ailton ve Juanfran'ı elden çıkarmaya çalışıyor. Dünya starı bu yabancıların bir kısmı Türkiye'ye gelmek için banka teminatları isterken, bir kısmı ise kariyeri açısından Türkiye'ye soğuk bakıyor. Gerçek olan ise üç büyükler taraftarını heyecanlandırmak için dünya yıldızlarını bir bir gündeme aldı; basın da bu starları sayfa sayfa haber yaptı!
Sabah

ibo
21.Haziran.2006, 02:07
evet malesef senede 2 kere (devre arası ve sezon sonu) hep bu manzara ile karşılaşıyoruz...

EreN
21.Haziran.2006, 02:40
MEdya asparagas..
Basın'dan nefret ediyorum

katil_gfb
21.Haziran.2006, 02:49
Zaten kolpa medya bugün yazdığı ismin yarın arkasında durmuyor hepsi balon haber...

Burak Duran
21.Haziran.2006, 09:48
bu gayet normal bir durum çünkü Türkiye'de hiç bir transfer gelişmesi yokken bu gazeteler nasıl satıcak tek yolu böyle haberler yapmak. Adam araştırıyor ediyor bakıyor haber yok hadi Crespo fenere guily galatasaraya bu çok normal bence çünkü başka türlü haber yapıp satamazlar

Universal
21.Haziran.2006, 12:01
medyaya kalsa yakında fener ronaldinhoyu alır :D

Burak Duran
21.Haziran.2006, 12:09
aldı bile hatırlamıyomusun milliyet haber yapmıştı :D

mgungor
21.Haziran.2006, 12:10
Hürriyettede yazmışlardı:Dardından sabah ne biçim gazetesiniz diye dalga geçmişti :p

Universal
21.Haziran.2006, 12:26
görmemiştim ya :D

Lucas Neill
21.Haziran.2006, 12:42
sabah hiç ona buna laf atmasın sanırım fotmaç sabaha ait saçma sapan transfer haberleri yazıyolar

Maymuncuk
21.Haziran.2006, 14:11
Sanki Sabah gazetesi hiç yapmıyor ;)

ibo
21.Haziran.2006, 14:13
bide bunlar birbiri içinde birbirine suç atıyorlar :D Hepsinin yaptığı şey aynı. Hepsi Balon haberler ile dolduruyorlar sayfalarını...

KAYSERİSPOR
21.Haziran.2006, 14:25
böyle medyanın varya !!

Universal
21.Haziran.2006, 23:37
bugun eski bir fanatikte gördüm bir hafta önceydi anasayfaya koymuşlar hamit fenerde diye hatta hafta içi imza atmaya geliyormuş :D

SaMaNYoLu
21.Haziran.2006, 23:48
evet bu haberı okudum cok haklılar :)

canaryasfb
22.Haziran.2006, 00:45
fotomaç bütün sene yazdı carlos fenerde diye artık yalancı cıkmamak için parasını cebinden verecekmiş carlosun... :) :)

Aslan41
22.Haziran.2006, 01:06
senin medyan Galatasaray a az futbolcu getirmiş..
bende bi liste tutmuştum medya bu sene kimleri getiriyor diye???
Galatasaray a gelenler 40 ı geçmişti....

gookhan
22.Haziran.2006, 20:03
zlatan:D:D:D:D:D

Del Piero_10
22.Haziran.2006, 21:05
fenerin listesi acayip.Del Piero,İbrahimoviç,Trezeguet,adriano var oha yani...
birde totti'yi kiralayacaklarmış gazete öyle diyor.:confused:

burak_unal
23.Haziran.2006, 01:14
abi fotosporun üstüne tanımam.sadece gülmek için alıyorum hergün o gazeteyi.bi ara adriano yu fenere getiriyodu 1 gün sonrada ibrahimoviç,trezequet,mutu zalayeta hazır yazıyodu :D:D

Nedvedmania
23.Haziran.2006, 14:26
burak'a yüzde yüz katılıyorum

pessy
24.Haziran.2006, 14:22
fotospor beşiktaşa drogba yı almıştı:D:D:D