PDA

View Full Version : oyun inanılmaz yavaş kayıt yapıyor



uakaangs
16.November.2014, 16:15
msi ge60 model laptopum var 8gb ram 2.4ghz i7 işlemcim var ama oyunu kaydederken inanoşmaz yavaş yaklaşık 2 dakidada falan kayıt yapıyor bundan önceki serilerde 15-20 sanıye ya suruyor ya sürmüyordu bunu hızlandırmanın bir çözümü varmı ?

E.Cartman
16.November.2014, 16:27
Açtığın oyuncu sayısı tavsiye edilenin üstünde mi? Bende de aynı durum var, nedeni bu gibi geliyor.

uakaangs
16.November.2014, 16:34
o dediğin şeye nerden bakılıyor ben hep büyük veritabanı ile oynarım dota rome total war gibi oyunları en yüksek kalitede oynayabiliyorum çok rahat niye böle yavaş yüklüyor asla anlamadım

Gncl1905
16.November.2014, 17:09
15.1.3 ile gelen genel bir problem. İleriki yamalarda düzelir.

E.Cartman
16.November.2014, 17:15
o dediğin şeye nerden bakılıyor ben hep büyük veritabanı ile oynarım dota rome total war gibi oyunları en yüksek kalitede oynayabiliyorum çok rahat niye böle yavaş yüklüyor asla anlamadım
En başta oyunu kurarken veri tabanını ligleri falan seçtiğin bölümde sol altta yazıyor.

ahmet_bayhan
16.November.2014, 19:14
Seçtiğiniz lig ya da oyuncu sayısı ile alakalı bir durum değil. İ7 işlemcilerde dahi yaşanan ve 15.1.3 ile gelen bir SORUN. Umarım ilerleyen yamalarda düzelir.

E.Cartman
16.November.2014, 19:16
Valla bende betadayken de vardı bu sorun :D

salihcetin
16.November.2014, 20:01
Bende de aynı sorun var. 8 lig açık ama daha önce ki hiç bir oyunda daha fazla lig açık iken böyle bir sorun yaşamamıştım. 5 dakikada kaydediyor oyunu daha ilk sezondan.

Namzet
16.November.2014, 20:27
Bu sorunun acilen düzeltilmesi lazım,kaydetmeye başlıyor oyun bakkala inip geliyorum hala kaydediyor o derece.

Dargan
22.November.2014, 03:01
En son model pc'de bile 2-3 dk'da kayıt yapıyor. Son yama ile gelen sıkıntı. 1 haftaya düzeltirler.

playeray
22.November.2014, 12:14
bende de yukardaki barın 3te 2si dolunca 1-2 dk takılıyor sonra kaydediyor

pappi
22.November.2014, 13:23
herkeste öyle kardeşim,kaydetme uzunluğunun açılan şig sayısı yahut database büyüklüğü ile lakası yok,oyunun problemlerinden biri ve çözülmeye çalışılıyormuş.Yakında çıkacak bir yama ile düzeltilecektir.

E.Cartman
22.November.2014, 14:55
herkeste öyle kardeşim,kaydetme uzunluğunun açılan şig sayısı yahut database büyüklüğü ile lakası yok,oyunun problemlerinden biri ve çözülmeye çalışılıyormuş.Yakında çıkacak bir yama ile düzeltilecektir.
Kaydetme uzunluğunun db büyüklüğüyle alakası var ama bu kadar uzun sürmesine neden olmaması lazım, güncelleme şart.